עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DaNi-L,

אז ככה זה הרמקולים שלי מחוברים למחשב, אם נגיד אני מחבר את ה TV למחשב ולTV יש גם רמקולים שלהם אז מאיפה ישמעו את הקול ? מהרמקולים של המחשב \מהרמקולים של ה TV או משניהם? זה חשוב בבקשה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by Sting,

יש לי את ה ZV:M ומאחר ואני עומד לקנות אוזניות InEar אני לא יכול להביא לכל אחד לשמוע בהן... לכן אני מחפש רמקול ממש קטן אך איכותי כמה שאפשר על מנת שגם אחרים יוכלו לשמוע או לצפות באיזה סרטון יחדיו ראיתי בנתיים את הרמקול הזה שנראה לי נחמד אבל אין לי מושג לגבי האיכות שלו... http://www.scottjanousek.com/blog/2006/01/29/airpie-pump-speakers-for-iriver-u10 מוכרים אותו בארץ במאה שקל שזה לא זול אבל השאלה היא האם הוא שווה את זה? יש לכם המלצות אחרות ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. שלום לכולם. כיום יש לי ATP3 וכרטיס קול Audigy Value. אני רוצה להשתדרג קצת עם הרמקולים. אני מוכן להוציא בסביבות 1500 ש"ח (אפשר לחרוג אם זה מוצדק). אני משתמש ברמקולים בעיקר למוזיקה וסרטים, וגם למשחקי מחשב בעדיפות נמוכה יותר. אני מחפש רמקולים בתצורת 2.1 (או 2 אם יש משהו שווה) שיהיו מאוזנים. אני לא מחפש באס מפוצץ או טוויטרים חזקים אלא רמקול מאוזן שעובד טוב גם ברמת המיד. אשמח לקבל המלצות. (אגב, הבנתי שיש מבצעים בדיוטי-פרי, אז אם מישהו מכיר זה גם יכול לבוא בחשבון) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. היי, השאלה היא כזו: יש לי רמקולים של קריאייטיב, פשוטים. SBS200 או משהו בסגנון, מהדגמים של 150-200 שקל. עד לא מזמן הם פעלו יופי, אבל עכשיו אני צריך לשחק עם הווליום שלהם כל פעם, בגלל ששומעים רעשים ומדי פעם רמקול אחד (קורה גם בימין וגם בשמאל) פשוט משתתק. אני חושד שהבעיה בכבלים. אם כן, ישתלם לקנות להם כבל (לא שאני יודע איזה, ציפיתי להמלצה ) וקונקטורים חדשים ולשלוח אותם לrecable ? או שזה לא שווה את ההשקה ועדיף פשוט לקנות סט חדש ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. היי כולם קניתי לא מזמן את המערכת של לוגיטק z5500 היא ממש אחלה וחיברתי אותה לכרטיס קול של קריאייטיב עכשיו אני עם וויסטה 64 ביט שומע בכל הערוצים חוץ משני הערוצים האחוריים כשאני עושה את הבדיקה דרך ההגדרות של הכרטיס קול אני שומע שהם חיים ושהם מחוברים נכון אבל כשאני משמיע מוזיקה או משחק במשחקים הם לא פועלים יש למישהו מושג מה הבעיה שלהם? אם לא נתתי מספיק פרטים על המערכת תגידו ואוסיף

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by J0n1,

אני מחפש כבל כזה לפטיפון שלי (זכר-זכר) ואני לא מוצא בשום מקום בארץ, ובאיביי זה עולה די יקר (30 שקל) אתם מכירים מקום שמוכר כאלו כבלים? זה לא אמור לעלות הרבה... תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by Kitt0s,

שלום חברים וחברות, הדיוידי הישן טיכו שיש לי כבר שבק חיים... בכלל לא הייתי מרוצה ממנו ורק חיכיתי שימות חח.. אז הגיע הזמן לקנות DVD חדש. הכיוון הוא DVD קורא DiVX במחיר סביבות ה-300-400 שקל.. שקורא את כל סוגי הכתוביות (sub + str + txt יספקו אותי). נתקלתי בDVD של חברת KiSS שאומרים שהיא בין הטובים בעסק.. DVD KiSS DP-1000 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=1 מה אתם אומרים? הוא שווה את ההשקה של ה150 שקל?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. ביינתים מה שאני מצאתי : http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWPR445tukia מה דעתכם עליו ועל החברה פרוסאונד? אני מחפש רדיו בתקציב של 300 - 400 שח אני לא יתנגד לעוד המלצות?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by PT,

אח שלי צריך DVD לדירה החדשה שלו וראינו את הנגון הזה קורא DIVX ועוד כל מיני גימיקים במחיר ממש טוב. אז השאלה שלי אליכם, האם הוא נגן טוב? שווה 390 שקל? תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by tamos,

נראה לי נשרף לי היציאה של המיקרופון בכרטיס עכשיו אני מתלבט בין כרטיסים, חשבתי על אלה: creative-Sound Blaster Audigy Value creative- live 7.1 24bit אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה תציעו...

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (5.1). המטרה היא סרטים סדרות ומשחקים... אין צורך ב2.1 כיוון שיש לי 2.1 מעולים ועכשיו אני מעוניין להנות מ5.1 בסרטים... התקציב הוא 1000 שקל+-. מידות החדר: רוחב:2.75 אורך:3.2 זה לא חדר קטן, פשוט יש שם עוד ארון ענק שלא החשבתי ועוד איזור כניסה. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. מה אתם אומרים על המסך הבא: SAMSUNG LA40M81B לסרטי BLU RAY ומשחקים ב PLAYSTATION 3. 40 אינץ'. LCD SAMSUNG מסדרת טוליפ היוקרתית, בגודל "40 , High Definition FULL- מוכנות מלאה ומקסימלית לצפייה בשידורי HDTV / 1080P / 1080i / 720P. תצורת מסך 16:9. סריקת תמונה פרוגרסיבית . טיונר מובנה מולטי סיסטם . PIP תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/pc טיונר 1. צלילים סטריאו + סראונד SRS TruSurround XT, רמקולים מובנים איכותיים. רזולוציה: 1920X 1080 FULL HD בהירות גבוהה : 550 cd/m². ניגודיות גבוהה : 1:15,000 . זווית צפייה ?178\ ?178 ( אנכית ואופקית) לצפייה מכל כוון . Wide Color Enhancer: העמקת רמת הצבע לתמונה מציאותית עשירה וטבעית כמו בחיים . זמן תגובה 8 ms. 4 מצבי תמונה להתאמה אישית . מסך SUPER CLE…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) המשמש אותי בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנלוגית של קריאייטיב DTT2200, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק מלהיות מרכז מדיה סלוני. אני מתלבט לגבי העברת כרטיס הקול הקיים למחשב החדש או קניה של כרטיס חדש. הכרטיס כאמור מסוג live 5.1 של קריאייטיב, אני מרוצה ממנו אבל הוא בן 7 שנים. אני לא מספיק מכיר את מה שיש היום - אקבל מה שתמליצו לי, אבל קחו בחשבון את העובדה שיש לי רמקולים 5.1 אנלוגיים של קריאייטיב (http://www.icehw.net/review.php?id=100) ואני לא יודע אם הם מתחברים לכל כרטיס קול. צריך כניסה של "triple stereo output" כדי …

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by 4x4,

למבינים הרמקולים האלו טובים? הם למטרת שמיעת שרים וסרטים בעיקרוגם אפ צריך לקנות כרטיס קול בשבילם או לא תודה לכל העונים קישור: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1758213

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by yosyos,

שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות טלויזיה LCD של Toshiba מדגם 37c3000, הסכום שהוצע לי הוא בסביבות 6900 ש"ח (כולל אחריות של ניופאן). קראתי ביקורות טובות על הדגם, אבל אשמח להתייחסויות של חברי הפורום שמכירים אותו - האם דגם מומלץ, האם שווה את המחיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by Kernel,

שלום , למישהו יש פה ניסיון איתם , הם יושבים בקרית מוצקין ולפי האתר שלהם יש להם מחירים טובים על נגני CREATIVE אבל יש בחנות מחשבים גם אגף ריהוט איטלקי .... מישהו מכיר ?? ואם יש לכם המלצה על חנויות שמזיקות נגנים איכותים במחירים סבירים ...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by guy_pr,

שלום . אני מעונין ליקנות מערכת קולנוע אין לי שום ידע בנושא זה . והשמח עם תזבירו לי מעט . עם מישהו יכול להמליץ לי (הכול רק בלי dvd )

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by vivogd,

אם למישהו יש invitations מיותר ל-joost אשמח לקבל אחד - vivogd@gmail.com

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by LRa,

מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? ויותר ספציפי את הדגם הזה Sony RM-VL900? תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. חיברתי את הנייד שלי מסוג HP6680 בחיבור HDMIלLCD ומשום מה אין קול רק תמונה מה אני צריך לעשות/לשנות בהגדרות של המחשב כדי שיצא קול??

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. אהלן אני מעוניין להתחדש באוזניות לאייפוד הישן והטוב שלי, בסך 200 שקל. אפשר לחרוג טיפה. יש העדפה לאוזניות עורפיות מאחורי האוזן! כמובן שאשמח לשמוע את כל האופציות האפשריות! בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by satlan1,

יש לי DVD של LG שקניתי בדיוטי פרי לפני איזה שנה וחצי...לא יצא לי להשתמש בו כמעט אבל היום באתי הפעלתי בוא סרט DIVX עם קובץ כתוביות בעברית, והוא ניגן את הסרט אבל הכתוביות היו בג'יבריש. הDVD זה DR7622W. הבנתי באינטרנט שהDVD לא קורא עברית או משהו כזה :s05: יש איזה קובץ עידכון שאמור לסדר את הבעייה או שאין מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  23. שלום לכולם המחשב שלי (יציאת האודיו) מחובר לרסיבר (של פיוניר -> לא קריטי). המחשב והמסך מחוברים לחשמל בנפרד, כל אחד כבל בפני עצמו. מזה מספר שבועות (לפחות מאז שהבחנתי בכך) קיימים רעשי רקע בכל מצבי מהערכת, ולהן הפירוט: כבל האודיו מחובר לline out. כל זמן שהמחשב מחובר לחשמל יהיו רעשים מהרמקולים גם אם אני במצב של כניסת האודיו מהמחשב, גם מהפטיפון, גם מהCD וגם מה TUNER והטייפ (כלומר כל אפשרויות השמעת מקורות קול מהרסיבר). אם אני מנתק את החשמל למחשב, אך המסך עדיין מחובר לחשמל וכבל VGA מחובר למחשב- יהיו רעשי רקע. כאשר אני מחבר מקור אחר, כמו דיסקמן או טייפ מנהלים, אין את הבעיה הזו. בדקתי את ההארקה והיא בסדר. יש למשהו רעיון? הרעש הזה באמת מהווה מטרד. אגב, שמעתי משהו על קבל רעשים. אם…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. שלום. אני עובר דירה בקרוב מאוד, ואני מחפש מערכת קולנוע ביתי בתקציב של עד 5000 שקל (כולל DVD). אני זקוק גם לשני רמקולים שיהיו מובנים בתוך קיר גבס. להלן כמה הצעות שקיבלתי ממקומות שונים בנוגע לרסיברים: Yamaha: 5840 5930 RXV-459 RXV-559 לגבי רמקולים קיבלתי הצעות לכמה פירמות שונות: Infinity Canton Movie 60 ולגבי הרמקולים המובנים בקיר: Paradigm CS160 Fure Acoustic TX655 אני אשמח גם להצעות בנוגע לכל חברה אחרת, או משהו יותר טוב ממה שכתבתי במסגרת התקציב. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. Started by shlooki,

שלום רב: זה הנייד שאני מתכונן לקנוץ. אני רוצה להשתמש בו גם ללכידת וידאו. האם הוא מספיק חזק? אני מבין שאני צריך לקנות כרטיס וידאו לכך. תוכלו להמליץ לי מה לקנות ואיך אני מחבר ואת מה כדי להקליט מהטלויזיה. יש לי ממיר דיגיטלי של הוט בבית תודה רבה שלוקי Dell studio 1537 אם ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L2 4GBMB DDR2 800MHz

• 2 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.