עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by iyc,

נאבד לי הנרתיק ואני רוצה לקנות חדש בגלל שזה מכשיר עדין מישהו יודע אולי איפה אפשר?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by Maor Shahar,

אני מתלבט בין מערכת 5.1 של לוגיטק הX530 לבין הדגם של פיליפס 5.1 - MMS460 מבחינת כוח הפיליפס טיפה יותר חזקים אבל הם גם יותר יקרים ב90 שקל.. האם זה שווה את זה? למישו יש את הפיליפס האלה ויכול לתת חוות דעת? כמו כן קניתי לפני חודש וחצי את הרמקולים X230 ואני כותב עכשיו כי אני רוצה להשתדרג ל5.1 למוזיקה הX230 באמת מצויינים אבל יש לי חבר עם הX530 ואני רוצה את הסראונד ואם כבר אז אני מנסה למכור אותם.. את הX230.. הם באמת חדשים בלי שום בעיה.. בקופסא.. אחריות התחילה מלפני חודש וחצי ויש לה עוד שנתיים. אם מישהו מעוניין שיגיד...אני מוכר אותם בסביבות 250 שקל (בזאפ הם עולים 300 שקל)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. היי אנשים, המערכת מיני AKAI שלי מתה מוות נוראי , והבסים שלה נשמעים כמו חרחורי גסיסה של חזיר יבלות. מחפש המלצה לרמקולים לחדר שלי הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר למוזיקה, אולי יש צורך במגבר - אין לי מושג המוזיקה תושמע בלעדית מהמחשב (ואם זה דיסקים , אז יושמעו דרך ה CD של המחשב) יש לי לוח עם כ.קול 5.1 נדמה לי (DFI LANPARTY ULTRA D) והרמקולים יתחברו ללוח (עם או בלי מגבר) החדר לא גדול מדי בכלל, אבל אני אוהב לשמוע בווליום יחסית גבוהה. אני לא יודע מה לקנות - זוג רמקולי סטריאו , איזה מגבר אני צריך ? או שאולי עדיף לקנות 5 בוקסות סטלייטים + מגבר ? התקציב די מוגבל , אחרי הרבה קניות שעשיתי בזמן האחרון, אני מרשה לעצמי 1500 ש"ח במסגרת הרצוי , גג מתוח לגמרי - 2000 ש"ח. אני אשמח לעצותיכם, גם …

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. השאלה בכותרת... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. יש לי בעיה כל אוזניות שהיו לי היה לי בעיה צד אחד שומים וצד אחד לא. אני רוצה לקנות אוזניות שזה לא יקרה להם ! המחיר בערך 200 אבל אם צריך יותר אני יוסיף היה לי אוזניות של jvc היה לי של pltronics p90 והיה לי עוד כמה כולם מתו! אני מחפש אוזניות בשביל משחקים שאני יוכל לשמוע טוב ולהבדיל בכיוונים

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by XMB,

http://www.amazon.com/Philips-SHB6100-behind-neck-Bluetooth/dp/B000QS2WL6/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1205650872&sr=8-1 מחיר מצחיק לעומת הארץ רוצה לדעת איך האיכות שלהם כי לא מצאתי מפרט טכני , חשובה עוצמה הנגן הוא CREATIVE ZVP , מטרה: ספורטיביות (ראיתי שהן מתלבשות על האוזן)

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by benwin21,

מה זה מפצל בשביל רמקולים? מאיפה ניתן להשיגו? ועוד שאלה קטנה יש לי רמקולים של creative. לאחרונה הם הפסיקו לפעול. הרמקולים הקטנים אשר לא צורכים חשמל פועלים טוב אבל חלש, והסאב וואפר אשר מחובר לחשמל לא פועל. זה כאילו שהכבל שמדליק,מכבה ושולט בווליום לא מקבל חשמל. יש לכם מושג אם יש איזו שהיא דרך לעקוף את זה? או איכשהו לחבר את הרמקולים הקטנים גם למחשב כדי שיהיו 4 רמקולים?או להגביר אותם איכשהו. הם פעלו חזק רק כשהם היו מחוברים לסאב וואפר.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. במהלך החודש אני הולך לקנות טלוויזית 26" לחדר, מה אתם אומרים על הטושיבה הזאת? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=599030 אני לא כל-כך סגור על תקציב כי אני לא יודע כמה צריך להשקיע בטלוויזיה 26". שימושים: הוט, PS3 שיקנה כנראה בסוף החודש, ואולי טיפה טיפה חיבור למחשב.... דעתכם?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by mikmik40,

חברת led היא החברה לתקליטנים המובילה בתחום האירועים בארץ, ונותנת מגוון רחב של סגנונות וקצב צעיר. תקליטן מוסיקה לאירועים,תקליטן לאירועים,תקליטן לחתונה,דיג`יי לחתונה ,מוזיקה לאירועים, dj לחתונה, led שירותי מוזיקה אלי דוד http://www.djs-led.com djsled@gmail.com

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 שהלכה ביחד עם DVD של PIONEER . לכל רמקול יש חיבור בנפרד, הם מתחברים ל-DVD עצמו. 1) האם קיימת דרך לחבר אותם ל טלויזיה עם יציאה אופטית? 2) אולי סוג של CONVERTER שקיים בשוק? 3) אם קיים דבר כזה, איפה אפשר לקנות אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by liho,

שלום יש לי מערכת של Logitech 5.1 איך אני יכול לשפר את איכות הסאונד,מערכת הרמקולים מחוברת למחשב האם זה משנה שסאב וופר יושב על שטיח צמוד לקיר...יש לי שטיח מקיר לקיר האם יש תוכנות מיוחדות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. יש חיה כזאת? http://cgi.ebay.com/NEW-iRiver-H10-6GB-MP3-PHOTO-PLAYER-COLOR-LCD-FM-RECD_W0QQitemZ5823953388QQcategoryZ114623QQrdZ1QQcmdZViewItem בהתחלה רשום בצבע סגול Direct Transfer Photos from Digital Camera

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by orjerby,

מה ההבדל בין Full HD ל-HD Ready ? אם יש לי Full HD בפלזמה, אז האיכות תהיה בהרבה פחות טובה מ-Full HD של LCD?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13282

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by ולרי88,

איך עושים .. ? עדכון לעברית לאייופד נאנו ..

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  16. הרמקולים שרכשתי הם X530. חיברתי אותם למחשב כמו שצריך, נכנסתי להגדרות במערכת בקרה ושינתי לתצורה של 6 רמוקלים (איו 5.1 יש 2,4,6,8 ) עשיתי בדיקה שם וכל רמקול הופעל לפי הסדר ובמקום שהוא עומד. התקנתי מחדש את ה FDSHOW הקודק שאני משתמש בו ושיניתי גם שם את התצורה ל5.1 הבעיה שאני שומע הקול אבל הצליל נשמע חלול, אפילו חיברתי אוזנית לרמקולים וזה עדין נשמע חלול. מה הבעיה?? * בנוסף זה נראה לי או שBSPLAYER לא יודע לעבוד עם כל מקודדים של 5.1 כי בסרט שניסיתי הוא בלע לי מילים ובסרט אחר הוא בכלל לא התמודד עם המילים (אף פעם לא היה לי לפני כן את הבעיה) מצד שני WMP11 דווקא אוכל את זה סבבה. * יש לכם טיפים למתחיל?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  17. היי כולם קניתי לא מזמן את המערכת של לוגיטק z5500 היא ממש אחלה וחיברתי אותה לכרטיס קול של קריאייטיב עכשיו אני עם וויסטה 64 ביט שומע בכל הערוצים חוץ משני הערוצים האחוריים כשאני עושה את הבדיקה דרך ההגדרות של הכרטיס קול אני שומע שהם חיים ושהם מחוברים נכון אבל כשאני משמיע מוזיקה או משחק במשחקים הם לא פועלים יש למישהו מושג מה הבעיה שלהם? אם לא נתתי מספיק פרטים על המערכת תגידו ואוסיף

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by shab669,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר 5.1 ערוצים. הזמנתי כרטיס מסך עם יציאה קאוקסיאלית. האם כבל קאוקסיאלי אחד יספיק לחבר את המחשב למגבר, ואיתו אני יוכל גם לראות סרטים ב 5.1 ערוצים, וגם לשמוע מוסיקה בסטריאו, או שאצטרך להעביר עוד כבל PL-RCA למגבר?

19. Started by J0n1,

אני מחפש כבל כזה לפטיפון שלי (זכר-זכר) ואני לא מוצא בשום מקום בארץ, ובאיביי זה עולה די יקר (30 שקל) אתם מכירים מקום שמוכר כאלו כבלים? זה לא אמור לעלות הרבה... תודה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by BOMBADIR,

אני מעוניין לרכוש טלויזיה לסלון בסכום של עד 9-9.5 אלף.... מה דעתכם על הטלויזיה הבאה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=478956 אני לא מחפש איכות חסרת פשרות כי היא בסך הכל להורים שלי ...אם יש לכם טלויזיות יותר טובות בטווח מחירים הזה אני מוכן לשמוע....בגדלים של 37-42 אינץ'

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. שלום אנשים. כשהדלקתי יום אחד את הIRIVER IMP350 שלי עם דיסק MP# שאותו שמעתי כבר שבוע, הנגן ביצע כמה סיבובי סרק ואחר 10 שניות התחבה.. וכך קורה לי עם כל דיסק (אפילו לא MP3) שאני מנסה לקרוא עם הנגן! פשוט לא מנגן כלום!! ): ניסיתי לטעון אותו עד הסוף, ניסיתי כל מה שיכלתי אך לא הצלחתי להועיל את המצב! האם מישהו נתקל בתקלה? ואם לא אז מישהו אולי יודע מה היבואן שלהם בארץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by eladbu,

יש לי איאודיו X5L ואני משתמש בגרסה של ג"ט-אודיו 6.1.3 העניין הוא שפתאום אני מנסה להמיר סרט לנגן והוא אומר לי שאני יכול לעשות המרה רק של 30 שניות???????????. מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by ido-nava,

שלום אני מחפש המלצה לכרטיס קול לחבר, הכרטיס יתחבר למערכת 5.1 בכבל אופטי. אני צריך את הכרטיס הזול ביותר עם יציאה אופטית. השימוישים העיקריים יהיו בעיקר סרטים 5.1 עם קידוד AC3 (מקסימום DTS) ושירים. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מערכת רמקולים של Logitech z-5500. המערכת כוללת 5 רמקולים + סאב ענקי ומכילה בתוכה מגבר Dolby + Dolby 2 + DTS עם כניסות אופטיות דיגיטליות ואנאלוגיות. השמע במערכת מעולה ! אולם חסר בה פרט חיוני מאוד (לדעתי), אין בה שליטה על ה-Bass וה-Treble של הרמקולים, קיימת שליטה רק על עוצמת הסאב. בעקרון המערכת מחוברת למחשב בסלון עם כרטיס SBLive! 5.1 ובעזרתו אני יכול להוסיף Treble לכל מה שיוצא מהכרטיס כסטריאו ויש שיפור משמעותי באיכות השמע. מה שאני לא מצליח לעשות זה להוסיף Treble לסרטים המקודדים עם AC3. עוד משהו לציין, החיבור בין כרטיס הקול למערכת הרמקולים הוא עם חוט קואקסלי (דיגיטלי) יחיד. האם למישהו יש רעיון / עצה ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  25. שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים