אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב אז קניתי היום את ה X5L של IAudio וקיבלתי איתו מין מטען מעפן כזה... בקיצור רשום שם בהוראות של זה שצריך לכוון את זה לפי הוולט של המכשיר ולפי האוקטביות... עכשיו הוולט הבנתי שזה 5. אבל לא מצאתי בשום מקום איפה רשום לי איזה אוקטביות זה... אם יש למישהו את המכשיר ויודע, או שיוכל להגיד לי איפה אני רואה איזה זה, זה יעזור לי מאוד כי אני צריך את המכשיר מוכן עד מחר ב13:30 ככה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול הזה: Guillemot Hercules Gamesurround Fortissimo II והוא לא פועל ב ווינדוס 7, חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר, מה לעשות? :-\
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה רמקולים של American Acoustics 2.1 2 רמקולים שמחוברים לבאס קטן וחמוד. שאני משמיע שירי אמ.פי3 או אפילו סאונד ממשחק מחשב אני שומע חזק, משתמש בחצי עוצמה של הרמקולים. ברגע שאני מעביר למצב של הטלוויזיה, או סתם מריץ קובץ סרט AVI במחשב הסאונד גם במקסימום לא מדגדג לי באוזן. ממש מעצבן, כי לפני זה היה לי רמקולים (אומנים חזקים יותר) אבל לא הייתה הבעיה בין קבצים כאלו לאחרים. אני מחובר על LINE OUT (אני חושב). יש פתרונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות בסגנון in ear אז האוזניות אני לא קונה בארץ כך שאפשר להתייחס למחירים בחול תודה אך הדגמים הבאים: Sony MDR-EX71SL Sony MDR-NX1 NX1 SONY MDR-E888LP Sony MDR EX51 SONY MDR-EX81SL
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הבא: SAMSUNG LA40M81B לסרטי BLU RAY ומשחקים ב PLAYSTATION 3. 40 אינץ'. LCD SAMSUNG מסדרת טוליפ היוקרתית, בגודל "40 , High Definition FULL- מוכנות מלאה ומקסימלית לצפייה בשידורי HDTV / 1080P / 1080i / 720P. תצורת מסך 16:9. סריקת תמונה פרוגרסיבית . טיונר מובנה מולטי סיסטם . PIP תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/pc טיונר 1. צלילים סטריאו + סראונד SRS TruSurround XT, רמקולים מובנים איכותיים. רזולוציה: 1920X 1080 FULL HD בהירות גבוהה : 550 cd/m². ניגודיות גבוהה : 1:15,000 . זווית צפייה ?178\ ?178 ( אנכית ואופקית) לצפייה מכל כוון . Wide Color Enhancer: העמקת רמת הצבע לתמונה מציאותית עשירה וטבעית כמו בחיים . זמן תגובה 8 ms. 4 מצבי תמונה להתאמה אישית . מסך SUPER CLE…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול עם כל מערכת שיש תמיכה ב 5.1 תומכת גם ב Prologic 2? ו מערכת שלא תומכת Prologic 2 והיא מחוברת לרמקולים 5.1 לא ישמעו בכל הרמקולים? תודה, אני לא ממש מבין בזה.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) המשמש אותי בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנלוגית של קריאייטיב DTT2200, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק מלהיות מרכז מדיה סלוני. אני מתלבט לגבי העברת כרטיס הקול הקיים למחשב החדש או קניה של כרטיס חדש. הכרטיס כאמור מסוג live 5.1 של קריאייטיב, אני מרוצה ממנו אבל הוא בן 7 שנים. אני לא מספיק מכיר את מה שיש היום - אקבל מה שתמליצו לי, אבל קחו בחשבון את העובדה שיש לי רמקולים 5.1 אנלוגיים של קריאייטיב (http://www.icehw.net/review.php?id=100) ואני לא יודע אם הם מתחברים לכל כרטיס קול. צריך כניסה של "triple stereo output" כדי …
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הוידאו מחובר באמצעות HDMI - DVI איך אני מחבר את הסאונד למחשב ???
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מתלבט בין כמה וכמה אוזניות למישהו יש המלצה????? Sennheiser HD-497 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000065BPC/qid=1124055720/sr=1-22/ref=sr_1_22/002-0484361-7194430?v=glance&s=electronics Sennheiser HD-457 Headphones http://www.epinions.com/pr-Headphones_Sennheiser_HD_457_Ear_cup_Headphones_HD_457 Sennheiser EH-150 http://www.epinions.com/pr-Sennheiser_EH_150_Headphones AKG K 55 http://www.epinions.com/pr-Headphones_Audio_Technica_ATH_M3X_Ear_cup_Headphones_ATH_M3X Audio-Technica ATH-M3X http://www.epinions.com/pr-Headphones_Audio_Technica_ATH_M3X_Ear_cup_Headphones_ATH_M3X Audio-Technica ATH-M20 http://www.epinions.com/Audio_Technic…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות טלויזיה LCD של Toshiba מדגם 37c3000, הסכום שהוצע לי הוא בסביבות 6900 ש"ח (כולל אחריות של ניופאן). קראתי ביקורות טובות על הדגם, אבל אשמח להתייחסויות של חברי הפורום שמכירים אותו - האם דגם מומלץ, האם שווה את המחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
חבר שלי ראה את הנגן הזה והוא רוצה לדעת מה הוא שווה ואם כדאי לקנות http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2068351 וגם זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3648185&g_kind=0 האמת אני לא מכיר את החברות ואני גם לא ממש סומך על המכירות הפומביות האלה אבל רציתי לשמוע עוד דעות
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אייפוד מיני 6GB (דור שני) שעבר חידוש לפני כחודשיים. האזנתי לו היום כשלפתע השיר התחיל להקטע ולגמגם. לחצתי על PAUSE ואז עלי PLAY שוב. הסמל על המסך התחלף מזה המסמל PAUSE לזה המסמל PLAY אך השיר לא נוגן. ניסיתי להפעיל שוב אך המכשיר נתקע לגמרי. לחצתי על START והכפתור האמצעי בכדי לאתחל אך ללא הועיל. לאחר כמה נסיונות המכשיר כבה לגמרי וכל דרך שחשבתי עליה (לחיצה על כל כפתור במכשיר כשהHOLD כמובן לא פועל, חיבור למחשב וחיבור לחשמל ישירות) אך כל הנסיונות עלו בתוהו. כמה דקות לפני שהנ"ל קרה, המכשיר נפל מידי מגובה של איזה 10-20 ס"מ לכל היותר. יש לציין כי הוא מוגן בתוך נרתיק אלומניום שסוגר אותו לחלוטין, ולפחות עם המכשיר הקודם, עבר נפילות רציניות הרבה יותר. אשמח לדעת אם מישהו …
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אז ככה יכו ליהיות שההורים שלי קנו מקרן למרפסת שלנו לצפיית סרטים לכל המשפחה אז אני צריך מקרן סביר שיהיה איכות טובה והתקציב הוא 6.5K תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, נגיד שיש לי טלויזיה חדשה שתומכת ב HDTV ויש לי תכנים במחשב באיכות הנ"ל השאלה איך אני מנגן אותם מדיסק DVD? או שהדרך הכי זולה היום היא פשוט להשיג כבל בין המחשב ל TV?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מקווה שאתם תוכלו לעזור לי פה, אני מחפש את הכרטיס WinFast PxDVR3200 H (כרטיס האמת די ישן יצא לפני כשנה-שנתיים) למורות שהוא די ישן יש לו איכות מדהימה ונראה שהמחיר שלו פשוט לא יורד, אני מחפש איזו חנות טובה שמוכרת אותו בפחות מ450ש"ח(איפה שלא מצאתי אין מחיר יותר נמוך מ450ש"ח למורות שקניתי אותו לפני כשנה וחצי הוא עלה כ300ש"ח בבאג אם אני לא טועה)
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי (יציאת האודיו) מחובר לרסיבר (של פיוניר -> לא קריטי). המחשב והמסך מחוברים לחשמל בנפרד, כל אחד כבל בפני עצמו. מזה מספר שבועות (לפחות מאז שהבחנתי בכך) קיימים רעשי רקע בכל מצבי מהערכת, ולהן הפירוט: כבל האודיו מחובר לline out. כל זמן שהמחשב מחובר לחשמל יהיו רעשים מהרמקולים גם אם אני במצב של כניסת האודיו מהמחשב, גם מהפטיפון, גם מהCD וגם מה TUNER והטייפ (כלומר כל אפשרויות השמעת מקורות קול מהרסיבר). אם אני מנתק את החשמל למחשב, אך המסך עדיין מחובר לחשמל וכבל VGA מחובר למחשב- יהיו רעשי רקע. כאשר אני מחבר מקור אחר, כמו דיסקמן או טייפ מנהלים, אין את הבעיה הזו. בדקתי את ההארקה והיא בסדר. יש למשהו רעיון? הרעש הזה באמת מהווה מטרד. אגב, שמעתי משהו על קבל רעשים. אם…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בקשר לברייק אין איכותי. כן, כבר קראתי ועשיתי חיפוש, ואני יודע כמה דברים בקשר לזה, אבל ישנם מספר דברים שרציתי לברר. 1.אני יודע שצריך משהו כזה: 12 שעות - חלש 24 שעות - בינוני 24 שעות - חזק. עכשיו, האם זה נכון, או שעדיף אחרת? 2.באיזו תוכנה להשמיע את השירים? 3.אני שומע בעיקר אלקטרונית וראפ, האם להשמיע רק את זה, בעיקר את זה, או עוד דברים? 4.איך האקולייזרים צריכים להיות? שטוחים? (כי זה שונה לכל סוג של מוזיקה), ומה בקשר לבאס. בתודה ענקית, גבריאל.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חג שמח יש לי רמקולים של HEMILTON 5.1 שנקנו לפני 3-4 שנים ב-350 ש"ח. ברוך ה' הרמקולים עובדים כמו גדולים והכל בסדר, ומכיוון שחופש ומשעמם אני רוצה לתלות את ה-2 הרמקוליים האחוריים, לשם כך אני צריך 2 כבלים מאריכים של AUX בין 8-10 מטר.(החיבור של הרמקולים הוא לסאב וזה בעזרת AUX) מה שעלה לי בראש זה לקנות 2 כבלי נחושת בגדלים הרצויים ואז להלחים לנחושת AUX זכר מכל כיוון, ולבסוף לחבר בעזרת AUX נקבה-נקבה לכבל המקורי של הרמקול. אני דיי קמצן בגלל זה אני לא רוצה לקנות כבלים רגילים מוכנים כי זה יוצא יקר יותר מאשר להכין כבל בעצמך. הינה 2 תמונות להמחשה, מה אתם אומרים? תודה מראש יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אהלן חברה! אשמח לקבל המלצה או פירוט והסבר על דגם כלשהו של כרטיס קול לעריכת סאונד. כשאני מדבר על עריכת סאונד אני לא מתכוון למשהו מפוצצץ, אלא לעבודה עם מיקסר, קוובייס ושמיעה והקלטה למחשב בו זמנית של מספר ערוצים בודדדים. מעריך מאוד את העזרה!! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על החברה ROLAND? WWW.ROLAND.COM למי ששמע ויודע על מה אני מדבר ... האם שמעתם את האוזניות RH-200? אני מתכוון לקנות אותן אך מעוניין להתיעץ קודם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום , אני וחברים מדברים בתוכנה VENTRILO שאני בטוח שלכמה ממכם היא מוכרת , עכשיו , במחשב הקודם היה לי אפשרות שאני יכול לבחור בהגדות של הוונטרילו, שאני ישמיע מה שאני שומע , Stereo mix. שקניתי מחשב חדש אין לי את האפשרות הזאת \\: הלוח אם שלי זה ASUS Striker Extreme תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-