עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DaNi-L,

אז ככה זה הרמקולים שלי מחוברים למחשב, אם נגיד אני מחבר את ה TV למחשב ולTV יש גם רמקולים שלהם אז מאיפה ישמעו את הקול ? מהרמקולים של המחשב \מהרמקולים של ה TV או משניהם? זה חשוב בבקשה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by אריק,

בימים אלו אני מתכוון לרכוש כרטיס קול של Creative המיועד בעיקר למשחקים ושמיעת מוסיקה (אלקטרונית 99%) ההתלבטות שלי היא בין.. Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro ל.. Creative X-Fi Xtreme Audio ניסיתי להתייעץ עם מספר אנשים האם יש הבדל משמועותי לצרכים שלי בין שני כרטיסי הקול שמצדיק הפרש של 300 שח" אך עושה רושם שחוץ מהמותג Fatal1ty ובאנדל שונה אין הבדל באיכות הסאונד ובשורה תחתונה אני יקבל את אותה רמת ביצועים וסאונד לצרכים שלי. אני מניח שממש חשוב שאני יציין שאני משתמש אך ורק באוזניות. HD515 אם זה משנה. ואין בכוונתי להשתמש ברמקולים וכדומה. אז שאלתי היא כזאת. אין לי בעיה להוסיף 300 שח" ולקנות את ה Fatal1ty אבל מישהו יכול לאשר לי שאכן יש הצדקה להפרש המחירים או שכדאי…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by dank,

אני מחפש סכמה חשמלית של האלקטרוניקה המובנית ברמקולים ADA880 מתוצרת ALTEC LANSING. תודה מראש לכל מי שיכול לתת.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by asdasdasd,

לא יודע אם למכור את הלייב 5.1 DIGITAL שלי עם המחשב או להשאירו ? מה יותר טוב ? הLIVE 5.1 או הכרטיס קול שעל הבורד הזה ? DFI INFINITY NFORCE 4 ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. שלום, רכשתי לפני כשנה +, בעקבות המלצות בפורום, רמקולים מדגם JBL encounter - ואני ממש נהנה מהאיכות הגבוהה שלהם. כיום אני עומד לקנות מחשב נוסף ורמקולים אלו כבר לא נמכרים - במקומם יש את דגם creature שהבנתי שהוא פחות איכותי.. רציתי לדעת איזה דגם מקביל באיכותו לרמקולים אלו, גם אם מחירו גבוה יותר - שימושים עיקריים - מוזיקה, סרטים. שימוש משני - משחק פעם ב.. הבנתי שרמקולי harman kardon sound sticks איכותיים מאוד, אך גם יקרים יותר - האם יש משהו באיכות שווה בעלות נמוכה יותר? תודה רבה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by XMB,

לפני כחצי שנה קניתי את הכרטיס: Hercules Diglfire 7.1 המערכת שברשותי היא Creative Inspire 5200 אתם אומרים שעשיתי טעות שלא קניתי את ה Creative Audigy 2 Value 4L 7.1 Retail Sound Card ? :\ ההבדל היה 130 ש"ח בזמנו

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by x-pac,

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות ואני מחפש חנות שמבינה בעסק וביוחד שאני יוכל לשמוע איך האוזניות נשמעות ואיך הן יושבות לי על האוזן

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by Check_Point,

האם זה נורמאלי שמהירות ההעברה של h10 (בחיבור USB 1) היא פחות או יותר 6 שניות לשיר של 6-7 מגה ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by omrid14,

שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את הטלויזיה לרמקולים של המחשב טלויזיה של סאמסונג 32 LCD היא מחוברת למחשב כמובן עם כבל HDMI אבל אני רוצה למשל שאני רואה סרט הטלויזיה או שאני משחק PS2\3 שאני ישמע ברמקולים של המחשב אפשרי?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  10. 1.סדרת כרטיסי הקול X - FI תומכת ב EAX5, זה אומר שהם לא יפעילו משחקי EAX4 על EAX4? או שזה אומר שהם תומכים בכל משחקי ה EAX עד EAX5 ? ^ כלומר, שהם יפעילו משחק EAX 5 על EAX 5 ומשחק EAX4 על EAX4 וכדומה... (יתמכו בכל הEAX הקיימים עד 5 [כוללים גם את כל השאר) 2. סדרת X - FI הרבה יותר טובה מסדרת ה- Audigy 2 ZS או שההבדל הוא קטן ולא כל כך מורגש?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by ROTEMan,

אני מתלבט מה לקנות.. יש את זה:Hercules Game Theater XP 7.1 ואת זה:CREATIVE AUDIGY 2 value מי מהם יותר טוב?.. מי מהם גורם למחשב לעבד פחות נתונים?.. ועוד משו.., עם כרטיסי קול כאלה אני צריך לקנות גם מגבר לאוזניות טובות?.. כי אני רוצה לקנות אוזניות טובות משו בסביבות ה600 ש"ח

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. ומה ההבדל בינו לבין AUDIGY 2 ? שווה להשקיע בו ? כמה לדעתכם הוא אמרו לעלות יד שנייה ? תודה מראש, עומרי

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by EladOs,

יש ברשותי רמקולים מסוג Microlab H-600 5.1 ואני רוצה לתלות את הסנטר והסראונדים על הקיר.. עכשיו אני חושב שאצלי זה שונה מרמקולים אחרים וצריך מתקן תלייה מיוחד.. מה אני צריך לקנות בשביל זה? לצורך העניין הנה תמונה של הרמקול סראונד מאחורה, בסנטר זה אותו דבר רק מאוזן: http://imageshack.us/photo/my-images/440/97264808.jpg/ תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית לבית החדש שלי אבל אני לא מבינה בזה... ידיד שלי המליץ לי על כמה מערכות קולנוע לבית, הוספתי קישורים ואני לא מבינה בזה ולא יודעת מה כדאי תעזרו לי? והאם זה שווה את המחיר? http://www.couponchik.co.il/הדיל_היומי_אזור_המרכז/מערכת_קולנוע_ביתית/ או http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=1263 ואחרון חביב, http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AVR142SOLID&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he תודה רבה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. שלום אני צריך עזרה בנושאים הבאים : 1. מקודדים - אני צריך מקודד שיעבוד לי טוב במדיה סנטר של ויסטה. כבר התקנתי מקודד אחד (או מיליון) שעבד לי טוב. לפתע הוא הפסיק לעבוד. המקודד שעליו דיברתי הוא - VistaCodecs_v453B1a לפתע הפסיק לעבוד ושאני מתקין מחדש הוא לא עובד. אני צריך מקודד או מקודדים שיפעילו לי דרך המדיה סנטר קבצי divx/xvid , mkv , HDDVD ו BLU RAY אשמח לעזרה 2. במדיה סנטר - בתוכנה עצמה. סידרתי את הסרטים שלי לפי תיקיות. אני רוצה שבמקום שיהיה תמונה של המדיה סנטר תהיה תמונה שאני מגדיר וקובע. לא מצאתי איך לעשות את זה תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by nehmia,

איזה דריוור הכי מעודכן יש לו? אם למישהו יש קישור להורדה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by אבשה,

אז ככה יכו ליהיות שההורים שלי קנו מקרן למרפסת שלנו לצפיית סרטים לכל המשפחה אז אני צריך מקרן סביר שיהיה איכות טובה והתקציב הוא 6.5K תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by dg,

כמו שהכותרת אומרת, נגיד שיש לי טלויזיה חדשה שתומכת ב HDTV ויש לי תכנים במחשב באיכות הנ"ל השאלה איך אני מנגן אותם מדיסק DVD? או שהדרך הכי זולה היום היא פשוט להשיג כבל בין המחשב ל TV?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. Started by shlooki,

שלום רב: זה הנייד שאני מתכונן לקנוץ. אני רוצה להשתמש בו גם ללכידת וידאו. האם הוא מספיק חזק? אני מבין שאני צריך לקנות כרטיס וידאו לכך. תוכלו להמליץ לי מה לקנות ואיך אני מחבר ואת מה כדי להקליט מהטלויזיה. יש לי ממיר דיגיטלי של הוט בבית תודה רבה שלוקי Dell studio 1537 אם ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L2 4GBMB DDR2 800MHz

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. שתהיה איכות טובה וזהו..זה למחשב סה"כ..לא משהו מיוחד. תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. Started by Sa,

יש לי אקסבוקס בחדר ואני מעוניין בחוויית משחק + צפייה בסרטים של 5.1 יש לי חדר קטן... ואמ... תקציב של כ 2000 ש"ח להכול מרסיבר רמקולים ועד כבלים. תודה =]

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by wilder,

טוב אני לא יודע מה ליקנות מערכת קולנע ביתית או רמקולים אני חשבתי על המערכת קולנוע הזאות: http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=636&ProductID=15979&VariantID=15980 שאותה אני יכול ליקנות השבוע או שלחכות עד לlogitech Z5500

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by dragon772,

-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית? וזה שנעל מקודם מה אתה נועל?!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by Mustang,

חשבתי שה הכי מתאים לפה אז שמתי את זה פה.. יש לי מארז קומפיוקס 6A19, אוזניות סוני רגילות, ורמקולים 2.1 זולים של קריאייטיב. אני הכנסתי את האוזנית בפרונט איפה שהיציאות USB וחיכיתי כמו איזה טיפש שהאוזניות יפעלו.. עכשיו כמובן שזה לא קרה. איך אני מכניס את האוזניות ומתחיל לשמוע איתם ולא מהרמקולים (אין לי רמקולים במסך אגב).

• 3 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים