אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, כחלק מהפרוייקטים אני חושב גם על שידרוג כרטיסי קול. לפני שאני קופץ למיים העמוקים עם כרטיסים רציניים יותר, אני רוצה לנסות כמה מודים על כרטיסים פשוטים יותר לראות את ההשפעות של זה על הכרטיס. יש למישהו במקרה איזה כרטיס ישן שהוא לא צריך ויכול לתרום לעניין? Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין בתחום, כל מה שאני יודע זה שיש FullHD ו HD Ready. אני מניח שהראשון עדיף (רק מהשם), אבל פתוח לשמוע אחרת. ממה שפישפשתי בפורום בנסיון לחפש ת'ראד דומה הבנתי שHD לא תמיד עדיף (לפחות כרגע), אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות מוכן לטכנולוגיה החדשה לכשתגיע אשמח לקבל המלצה על איזשהו דגם מוצלח או משהו בסגנון- למשתמש הממוצע, לא יותר מזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הרמקולים הם בעיקר לשמעית מוסיקה.. התקציב הוא משהו כמו 1000 שקלים. אני מעוניין ברמקולים שהם לפחות 200RMS בעיקרון....2.1 שיהיו מעץ ואיכותיים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, הבעיה שלי היא כזאת- מספר סרטים שצרבתי לנגן ה-DVD פועלים ללא תמונה ורק שומעים סאונד. הקבצים שצרבתי הם בפורמט AVI ככה שלא צריכה להיות שום בעיה והם כן תקינים במחשב... בכל מקרה ניסיתי להפעיל את הסרט בשני נגנים: UPXUS Dvp-608, וב- Apex 811. בשניהם הבעיה זהה. תודה לכל היועצים...
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
צריך עזרה בדקתי בדרייברים וזה לא על mute אי אפשר לשמוע זה קרה בערך היום בצהריים פשוט אין קול... למישהו יש הצעות לעזרה??? הכרטיס קול מובנה על הלוח אם chaintech sk8t800.... AC97 אני חושב...
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייברים לכרטיס קול ac97 מובנה בלוח ga-8sg800 sis 648 רק בשביל זה לא את כל האלה שמוצאים באינרטנט כי יש הרבה אבל הם לא מתאימים לכרטיס המונה הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
או שיש רמקולים אחרים עדיפים באותו מחיר? לשימוש משחקים וסרטים ומוזיקה בעיקר תקציב 500 שח' מוכן לחרוג +50 גג בלי כרטיס קול...
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לזרוק את הדיסקמן Mp3 שלי לכרישים ולקנות לעצמי נגן Mp3 חדש ונחמד. אבל יש לי כמה מגבלות, דבר ראשון. אין לי כל כך הרבה מוזיקה אז 5 גיגה זה המקסימום בשבילי (אלא אם כן יש 20 גיגה שעולים פחות מ5 אז מה טוב). עוד דבר זה המגבלת כסף שעומדת על כ1000-1300 שקל. אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שאני מוכן להוציא. דבר שלישי זה שכל הפיצרים המיותרים לא עושים לי את זה, אני לא צריך רדיו וכאלה. רק נגן Mp3 שבא אם איכות קול מעולה, עדיפות לאוזניות טובות שיבואו יחד עם המכשיר. זה הכל עקרונית (: תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה קורה נשמות? טוב שמעו יש לי בעיה קשהההההההה נכון בהגדול של הקול? אז אם ה line in לא מושתק אני שומע רעשים מוזרים כמו של רדיו לא מכוון! או יותר נכון כמו שמתחברים לאינטרנט בחיבור ישן יש כזה רעש של חיבור? אז כמה אבל משנה לפי צריכת כמות אחוזי המעבד והזכרונות ואני לא מבין למהההההההההה נמאס ליי כבר אני שומע רעשים לפעמים מעצבנים מאוד וגם כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה [רואה את המחשב על הטלויזיה] אז בעוצמה מסוימת שומעים רעש כזה מוזר של באס מקולקל מעצבןןןןןןן מה עושיםםםםם
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום. החלטנו (אני ואבא שלי) לקנות HTPC. הסתכלתי במפרט המומלץ פה באתר ושיניתי אותו טיפל'ה. רציתי לשאול האם אני אוכל להריץ HD במחשב הזה. הנה המפרט: רכיבים סוג הרכיב מעבד AMD 3400 לוח אם ASUS M2A VM זיכרון DDR2 1024MB 667Mhz HDD 250GB SATA 2 7200PRM כרטיס טלוויזיה Hauppauge 150 PVR מארז HEC 7328 250W ועכשיו לשאלות P: 1. בכללי, מה אתם אומרים על המפרט? אני קונה את זה ב-1700 ש"ח (הרכבה עצמית). איך המחיר? 2. כל הרכיבים מתאימים אחד לשני? 3. המארז איכותי? יש מספיק מאווררים? לא תהיה בעייה של התחממות? 4. רעש. כמה רועש זה יהיה? לא ממש מפריע לי אם ישמעו רעש קל של מאווררים. אבל מה המצב פה? זה יהיה נסבל? 5. האם אני אוכל לנגן HD? את כולם? ז"א, 720P, 720I? 1080P? 6. המעבד. הוא מספיק חז…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לאוזניות למחשב, תקציב של 200-250 ¤ (גמיש קצת), אני שומע הרבה (מאוד) מוזיקה וצופה בסרטים ובסדרות. יש לי כרגע אוזניות אולפניות די ישנות של Sony דגם DR-S3 שעושות עבודתן נאמנה כבר כמה שנים, אך לצערי לאחרונה הן החלו לעשות בעיות. לא מזמן הבאתי אוזניות Sennheiser HD-201 מחבר ומאוד התאכזבתי, הצליל "מלוכלך", הבאס לוקה בחסר והעוצמה חלשה למכביר. ה-Sony הישנות שלי אוכלות אותן ללא מאמץ... אני אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות ונוחות שיתאימו לצרכים שלי, ואם מישהו מכיר חנות באיזורהמרכז שמאפשרת להאזין באוזניות לפני הרכישה זה יהיה נחמד. שכחתי לציין, אני מחפש אוזניות קשת חוטיות שמכסות את כל האוזן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
באתר של קריאטיב יש שני עידכוני firmware אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם להתקין כי אמרו שאחד מהם עושה בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אממ אז ככה... פעם הייתי נכנס וקורא פה הרבה, אבל הרבה זמן עבר ולא ממש יצא לי לאחרונה להכנס ולבדוק דברים חדשים... יש לי שתי אוזניות שאני משתמש בהן כבר המן זמן: Koss Sportapro ו- PX 100. שניהן באותה תקופה שקנייתי אותן היו מעולות לכל ערך מידה...אני עדיין מרוצה מהן עד השמים, פשוט לא רוצות להיהרס לי חח... השאלה היא, אם יש טעם להתחיל לחפור ולחפש דברים אחרים? אני לא מעוניין בדגם אחר או דברים כאלה (ממש לא תומך נלהב של ה IN EAR, וגם לא של אוזניות הכפתור למיניהן), פשוט אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין האוזניות הללו לאזוניות חדשות שיצאו בשוק... כמובן שאני מדבר על האיכות... הנגן שהשתמשתי בו עד לא מזמן הוא CREATIVE ZEN MICRO, עד שאחי גמר עליו....ועכשיו נגנים מזדמנים כל מיני קטנים כאלה…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מסך LCD 32 בתקציב של עד 2100 ש"ח. הטלוויזיה הזאת תהיה לאחותי לחדר(בת 20,אבל מה זה משנה חח) קיצר זה מתנה ואין לי הרבה כסף אשמח אם אנשים יעזרו לי לבחור. מספר דברים: *החנות צריכה להיות באזור המרכז(הוד השרון,כפר סבא,רעננה,פתח תקווה,רמת גן,ועוד) *זה צריך להיות מסך HD,עדיפות לHD FULL. *אשמח אם אתם מביאים המלצה למסך,תתנו גם לינק ומחיר(מן הסתם). בברכה,איתי.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים טובים בעולם ובארץ בנושא אודיו, עם ביקורות על אוזניות ונגנים... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מחפש בידורית איכותית בדגש על סאונד, אבל גם קישוריות BT נורמלית, בטריה טובה וכו' - שמותאמת גם לחיבור של כלי נגינה, עם רמקולים אלחוטיים. 12" מבחינת הגודל. יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מערכת של Logitech 5.1 איך אני יכול לשפר את איכות הסאונד,מערכת הרמקולים מחוברת למחשב האם זה משנה שסאב וופר יושב על שטיח צמוד לקיר...יש לי שטיח מקיר לקיר האם יש תוכנות מיוחדות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש מידע לגביי כרטיס קול מסוים של MOTU קוראים לו 2408 MK II ואני מחפש לדעת מה הרכיבי מחשב שעובדים איתו הכי טוב. ??? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQMP512pro זהו נגן מצויין ב-250 ש"ח... בנוסף לאוזניות בס שאקנה ב-60 ש"ח - איך נשמעת לכם העיסקה (דגש על איכות)?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אפשר למצוא משהו נחמד ואיכותי במחיר הזה או שצריך להשקיע עוד
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אין לי מושג איך מפעילים אותו! אני מחבר מצלמה וכלום לא קורה עזרה?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש לרכוש לאבי רמוקלים בכדי שיוכל לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בכיף. לקנות מחול אופציה אך אני לא מוצא שום דבר במחיר טוב/או שאזל. התקציב הוא די גמיש תלוי בתמורה למחיר אך לא יותר מ400-500. מעדיף סביבות 300 אם יש משהו נורמלי. ראיתי שיש כמה ללוג'יטק אבל לא רוצה לקנות לפני התייעצות. חשוב שיהיה סאב בכדי שהצלילים יופרדו, חשוב גם להדגיש שמדובר בחדר מאוד קטן אז לא צריך ממש רועש.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחפש DVD קורא DIVX ומ-MPEG4 שיודע לחבר תרגום בעברית (לראות סרטים מהאינטרנט). חשוב לי שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה טוב. לדוגמא DVX811 APEX מעט פשוט מדי (איטי וכו'). חשבתי להוציא סכום של עד כ-400 ש"ח (אבל עדיף כמה שיותר זול) על איזה DVD אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
2 רמקולים + רמקול בס NNER HN21 2+SUB BEIGE 2800W האם האם שווים? כמה כדאי לשלם עבור חדשים אלה?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש כבל כזה לפטיפון שלי (זכר-זכר) ואני לא מוצא בשום מקום בארץ, ובאיביי זה עולה די יקר (30 שקל) אתם מכירים מקום שמוכר כאלו כבלים? זה לא אמור לעלות הרבה... תודה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-