עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אתמול התקנתי את הכרטיס והדרייברים והכל עבד בסדר כולל נגנים כמו powerdvd + windvd. היום פתאום 2 התוכנות לא מנגנות אף DVD או בלו ריי, גם אחרי שניסיתי להתקין אותן שוב. מישהו נתקל בדבר כזה פעם? אני משתמש ב WIN7 , חיבור HDMI בין הכרטיס מסך לרסיבר. עד אתמול הכל עבד מעולה עם 8800GTS.. עריכה: אוקיי, זו בעיה של דרייברים. הפתרון מסתבר, פשוט תוכנה לניקוי שאריות דרייברים של כרטיסי קול ומסך ב SAFE MODE .

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  2. יש לי מערכת סטריאו sony MHC-BX3 איך אני מחבר את המערכת למחשב??? הכרטיס קול שלי הוא פשוט עם שלוש יציאות(מובנה בלוח) לא כל הסיבוכים של המתקדמים כמו ה X-FI וכו'...

3. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by yariv245,

ישלי בסלון רמקולים 5.1 ישנים שאני רוצה להחליף התקציב שלי זה עד 1000 שקל ואני לא צריך DVD כי כבר ישלי Xtreamer תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by DeAk,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 600 ש"ח טוב לפי הביקורות פה בפורום אני רואה שלא הכי כדאי ללכת על 5200 של קריאייטיב כי היא ישנה ולא הכי איכותית אני רואה שיש המלצות על X540 ועל T6060 עכשיו אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקחת אחת מהם או לקחת משו אחר באותו תקציב חשוב שיהיו 5.1 ויהיו באיכות טובה תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by Jules Winnfield,

מה אתם אומרים? פשוט אני לחוץ בכסף ואצלהם הרמקולים עולים ממש בזול....קצת חשוד ?

7. היי קיבלתי היום את הטלויזיה החדשה שלי (sansui 27) ויש בה 3 חיבורי HDMI חיברתי בכבל DVI ל - HDMI את הכרטיס מסך לטלויזיה ועברתי לערוץ ה - HDMI שהוא מחובר אליו, אבל העניין הוא שהמחשב מזהה את הטלויזיה ובטלויזיה עצמה אין אות... מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. Started by easyuri,

קניתי נגן IAUDIO 60 גיגה אני רוצה לעדכן את התוכנה מישהו יודע איפה אני מוריד את הגרסה הכי מעודכנת של התוכנה? איך מתקינים אותה?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  9. אני צריך כרטיס קול עם כניסה מיוחדת ?? תוכנות מיוחדות ? איך עושים את זה ? אשמח לקבל גם קישורים למדריכים

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  10. Started by Zaks Sharon,

מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQMP512pro זהו נגן מצויין ב-250 ש"ח... בנוסף לאוזניות בס שאקנה ב-60 ש"ח - איך נשמעת לכם העיסקה (דגש על איכות)?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  11. שלום לכם, אני צריך המלצה על רמקולים (ואולי גם סאב) עבור צפייה בסרטים מהמחשב (ואם זה אפשרי אז אולי שיוכלו להתחבר בעתיד גם ל-DVD). טווח המחירים הרצוי הוא 400-600 ש"ח. הסרטים מוצגים בטלוויזיה על ידי כבל והמרחק של הצפייה מהטלוויזיה הוא כ-3 מטרים. חשוב שחווית השמע תהיה כמה שיותר טובה ושאת הרמקולים יהיה אפשר לתלות על הקיר. עד עכשיו השתמשתי ברמקולים של המערכת סטריאו בשביל לשמוע את הסרטים ואם מערכת סטריאו תהיה אופציה טובה יותר אז היא גם תתקבל. ראיתי את הרמקולים של לוג'יטק מדגם Z-2300 חדשים מארה"ב כולל משלוח לארץ בסביבות ה-100$ וידוע לי שזהו מחיר שנמוך ביותר מחצי מהמחיר הרגיל של הרמקולים האלו בארץ. בנוסף לאחי יש את הרמקולים האלו והאיכות שלהם מעולה (קנה אותם בארץ). האם הרמקולים נחש…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by zohar678,

לאחרונה כאשר המחשב שלי פועל מספר שעות ברציפות, נעלם לי פתאום הסאונד, אינני מסוגל לשמוע בו שירים או כתבות וידאו מצולמות ועלי למעשה לכבות אותו ולהדליקו מחדש. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה המציקה הזאת? יש ברשותי מערכת הפעלה XP וכרטיס הקול מובנה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by tal_levi1000,

השאלה שלי היא האם נגן DVD שקורא גם פורמט DIVX יודע גם לקרוא כתוביות? אם כן אז איך זה עובד? צריך שהסרט וקובץ של הכתובית יהיו בעלי שם זהה לחלוטין?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by hobbit101,

היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מחוברות למחשב כדי לא להפריע לאשה. השימושים בהתאם: פורנו, משחקים, מוזיקה (רוק כבד) ומדי פעם סרטים (רגילים). אני לא אוהב אוזניות in-ear. לא נראה לי שיש טעם לדבר בתקציב שלי על אוזניות פתוחות / סגורות... אבל אם כן - אז אני מעדיף סגורות. כרגע הן יחוברו לכרטיס קול on-board, שישודרג בהמשך (סביר להניח לaudigy כלשהו). אין מגברים או כל ציוד סאונד אחר. לא הייתי רוצה לעבור את ה250 ש"ח ואין שום בעיה לקנות ב.ebay התקציב כן יכול להתגמש אם יש המלצה על משהו יוצא דופן בתוספת קטנה. מה שהצלחתי למצוא ברשת: koss PortaPro שאומרים עליו שהוא רץ הרבה שנים ולכן מומלץ(?) koss KSC75 Sennheiser PX100 / PX200 (מה ההבדל?) iGrado המליצו פה מאד על sr60 של grado, אבל זה כבר חריג…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by aviad91,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הרמקולים של cyber acoustics דגם 3550 2.1 ויכול להגיד לי משהו עליהם http://images.gfx.no/19/19349/img_m_ca3550_3.jpg תודה!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. יש לי מערכת מיני של איווה, והיא מגיעה עם מנגנון לא חכם במיוחד לחסכון בחשמל, זה מופעל במידה והמערכת חושבת שלא מתנגן כלום במשך משהו כמו רבע שעה, אז היא מכבה את עצמה אוטומטית. הבעיה מתעוררת שאני מחבר את המערכת שתקבל אות מהמחשב, ולפעמים שהווליום מהמחשב חלש, אז היא חושבת ששום דבר לא מתנגן ומכבה את עצמה באמצע, אתם יכולים לנחש לבד כמה זה מרגיז... יש אפשרות לבטל את המנגנון הזה? ניסיתי כבר את כל הכפתורים על המערכת, כלום לא עזר... הדגם זה NSX S556. במידה ואין מה לעשות, אני מחפש 4.1 או 5.1, בהחלט לא 7.1. אני כרגע חייל ואני לא מתכוון להשקיע יותר מידי כסף על רמקולים (משתדל להתרחק מכיוון האלף), נכון שאני ממש רוצה 4.1\5.1 אבל כרגע יש לי ATP3 ואני אתאכזב ליפול מרמת הסאונד שלו... השאלה אם…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. אם אפשר לדרג אפשרויות לפי איכות ולכל דרגה את עלותה הכספית. וכן איזה רמת מחשב דרושה (כמות זכרון, כרטיס גרפי,מעבד ודיסק קשיח) תודה , אורי.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  18. 2 רמקולים + רמקול בס NNER HN21 2+SUB BEIGE 2800W האם האם שווים? כמה כדאי לשלם עבור חדשים אלה?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. אפשר לתלות אותם?

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  20. אפשר להחליף כרטיס קול באי מק גי5???

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by J0n1,

שלום. האם כל קובץ HD בפורמט MKV תומך בסראונד 5.1? תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by x-pac,

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות ואני מחפש חנות שמבינה בעסק וביוחד שאני יוכל לשמוע איך האוזניות נשמעות ואיך הן יושבות לי על האוזן

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by BlackShadow,

רשמתי את זה פה כי כאן יש את הקהל שמשתמש בדברים האלה הכי הרבה. שניהם סיליקונים שעוטפים את הiPod, אבל הiSkin עולה 30 דולר והXskn עולה 15 ואפילו פחות. מה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. דרישות: 1) מיועדת כמעט אך ורק למוזיקה, בין אם אלקטרונית רווית באסים או פאנק ומטאל חד וצומרני. 2) תקציב עם סטייה של 10% 3)עדיפות לזמינות בצפון 4)עדיפות ל2.1 מפאת התקציב. לאחר בדיקה זריזה הגעתי לדגמים הבאים. 1) SG EVO 7 2) ML fc330 פתוח לכל הברנדים והדגמים, תודה ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by amhwz,

שלום, אני שומע הרבה מוזיקה במחשב וכרגע יש לי רמקולים של לוג'יטק בעוצמה כוללת של 4 וואט (עלובים למדי) אז הגיע הזמן להתקדם קצת. אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 300 שקלים בערך וחיפשתי בזאפ וראיתי שיש לא מעט רמקולים טובים גם במחיר הזה אבל לא הצלחתי להחליט. אני מעוניין ברמקולים בהרכב של 2.1 שיהיו איכותיים יחסית למחיר, בעלי עוצמה גבוהה, לא גדולים מדי,אמידים ולא רועשים! (אני לא כל כך מבין מה אומר היחס אות רעש) כרגע הרמקולים שנראים לי כאופציה טובה הם: altec lansing BXR1121, logitech X240/210,creative a300/m2600 אם אפשר אשמח לקבל המלצות על רמקולים נוספים או מידע נוסף על הרמקולים שציינתי. תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים