עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oron4,

אני רוצה לקנות אוזניות ב30 דולר מקסימום ( דודים שלי מביאים לי מחו"ל כך שמי שיואיל לעזור לי יוכל לשלוח קישור לאתר בחו"ל ) על מה אתם ממליצים?? ובבקשה אל תגידו אני הייתי כבר מוסיף ככה וככה וקונה ככה וככה כי אני קונה את הmuvu2 של קרייטיב באיזה 700 שקל וזה נהיה כבר הוצאה גדולה... מה אתם אומרים על אלה?? http://www.buy.com/retail/clearance/product.asp?sku=70008720&loc=114&sp=1 זה ב-clearnace ב17 דולר

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. תקציב בסביבות 300 שקל ,יש לי כרגע מערת 5.1 של לנקו, אבל היא לא משהו בכלל למוסיקה, ולכן אני צריך 2.1 טובה אבל חייב שתהיה לה כניסת אוזניות

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן אני חושב על לקנות או את הPX100 או PX200 או KOSS PORTA PRO את הפורטה פרו אני שמעתי כבר בחנות בדיזנגוף סנטר עכשיו אני רוצה לדעת אם הPXים יותר טובים ממנו.... אתם יכולים לעזור לי ולהביא השוואות או ביקורות טובות כי אני מוצא רק זבל בגוגל תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  4. שלום. הוצעה לאבא שלי המערכת הבאה: רסיבר Yamaha RX-V450 במחיר 1,900 ש"ח רמקולים Canton Movie 6.1-MX במחיר 2,400 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המוצרים, ומה דעתכם לגבי האיכות, והמחיר. בפרט לגבי חברת קנטון שלא שמעתי עליה מעולם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by shl122,

שלום לכולם הייתי מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית, הבעיה היא שאין לי מושג בתחום, קראתי את המאמר שבאתר אבל זה רק סיבך אותי עוד יותר, אני ממש חובבן בתחום ואין לי מושג על הגברה ומפענחים ורסיברים למיניהם... יש ברשותי כבר טלויזיה 25 אינץ של סוני ונגן דיוידי של DAEWOO שקניתי ממזמן, האם יש צורך לשדרג אותו על מנת לשפר ביצועים או שאני יכול להשאר איתו ?? התקציב שלי עומד על 1500 עד 2000 ש"ח ולפי מה שהבנתי יש לי צורך ברמקולים וברסיבר על מנת להשלים את הסט למערכת קולנוע ביתית, האם אני טועה ?? יש לי חדר קטן כך שהמערכת לא מיועדת לשמיעה חזקה וגבוהה( אני לא מתכוון לעשות מסיבות בחדר :-) ), אלא במקום עוצמה אני יותר בקטע של איכות, יותר חשוב לי שהשמיעה תיהיה איכותית יותר עם צלילים נקיים וחד…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. Started by danik,

שלום לכולם... אני עומד לפני קניה ויש לי היתלבטות גדולה! לקנות מיני דיסק של SONY הדגמים החדשים כמו זהעם קלטות חדשות עד 1GB) מפרט המיני דיסק: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3119&CatCode=34 או לקנות נגן MP3... הבעיה שאני לא ממש מבין בנגני MP3 ואני צריך את עזרתכם, להמליץ לי מה לקנות מיני דיסק או נגן... אני מחפש: *לא זולל סוללות (אני יודע שמיני דיסק לא זולל סוללות, פעם היה לי דיסקמן של MP3 זלל לי סוללות בטרוף) *המחיר עד 1500-1700 שח *קטן *מקומות קניה גם יתקבלו בברכה! תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by nadav275,

שלום החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב העומד לרשותי הוא עד 200 ש"ח להמלצותיכם * הבחירה באוזניות היתה בעיקר בגלל הרעש של המחשב, ורעשים מסביב(איזור תעשייה וכו') אם אתם חושבים שעדיין עדיף בשבילי רמקולים- אשמח לשמוע. נדב

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  8. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=4812 יש כזה רמקולים?? כי זה מופנה לT5400 !! לדעתי זה עות של פנדה נכון? טעות שלי!! בעצם של פנדה.. יש גם T5900 מי יותר טוב 5400 או 5900 ראיתי הם כמעט ואותו הדבר!! http://www.creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=4&idsubcategory=25&idproduct=10464&nav=2 http://www.creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=4&idsubcategory=25&idproduct=9541&nav=2

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. Started by road_runner,

אז יש לי Ihp 120, וחוץ מיכולת הניווט בין הקבצים הזוועתית שלו אני מרוצה, ומחכה שבאפריל (אמן סלע) ייצא האפגרייד ויהיה לנו עברית (שפה יפה) במכשיר. אני ממש ממש רוצה לחבר את המכשיר לכל מקום (אוטו, אוטו שני, סטריאו של חברים וכ') והפתרון האידיאלי הוא משדר FM. לא כ"כ אכפת לי איזה סוג וכ'... סוללת 9 V או 2 AA או 2 AAA, 4 תדרים או דיגיטלי... רצוי שיהיה קטן. למישהו יש מושג איפה משיגים בארץ? אין לי כוח לחכות למשלוחים מחו"ל שוב!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני צריך לקנות למחשב של אח שלי רמקולים. החלטנו לקנות קצת מעבר ל"רמקולי מולטימדיה" ולכן התקציב הוא כ200 שקל. אין כוונה להוסיף 100 שקל לINSPIRE ולא 200 שקל בשביל ATP3 כי הוא רחוק מהאודיופיל. הדגמים שראיתי שמתאימים לתקציב הם Altec Lansing AVS300 וCreative SBS370. איזה מהם מומלץ יותר? האם מישהו התנסה עם אחד מהם? האם יש מוצר אחר בטווח המחירים שעדיף?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by blackcoma,

יש לי Creative Inspire 4400 - רמקולים 4.1 מבית קריאטיב, יש להם שלט ווליום המחובר בכבל לסאב וופר, לשלט יש נורית שנכבית כשמכבים את הרמקולים אבל עכשיו אפילו שמכבים אותם היא עדיין דולקת, מה קורה פה ? אני בטוח שזו לא בעיה שרק הנורה דולקת אלא זה וודאי שגם הרמקולים מקבלים חשמל באותו רגע בגלל שמתי שאני מוציא אותם מהחשמל כשהם אמורים להיות כבויים הם עושים את הרעש שרמקולים פועלים עושים כשמוציאים אותם מהחשמל. יכול להיות שמשהו נדפק במגעים בשלט ? יש דרך לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי אבא שלי נימצא עכשיו בבסט ביי בארה"ב, והוא שואל אותי איך האוזניות SONY MDR-V300, אני חייף תשובה דחוף כי עכשיו הוא נימצא בחנות. תודה מראש Install לחץ כאן

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  13. שלום, עשיתי חיפוש שבפורום וראיתי לא מעט הודעות של "מחפש נגן MP3 עם תכונות XY עד מחיר Z" אולי שמישהו שמבין בזה יארגן רשימת נגנים מומלצים לפי מחיר ? ושזה יהיה סטיקי ? ולעניינינו, אני מחפש המלצה לנגן MP3 קטן (USB) עד 450 ש"ח. שיהיה לפחות 256MB, עם רדיו, ועם איכות סאונד סבירה (אני לא אודיופיל אבל אני לא רוצה סתם זבל) תודה מראש....

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  14. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

עים מישהו יודע משהו בבקשה.! תודה THANKS אני רוצה להחליף אותו ב קריטיב LIVE 5.1 ,הייה איזשהו הבדל???

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by jeyjey,

אתמול קניתי תמחשב, הכל פועל מצוין חוץ מהסאונד. יש לי כרטיס קול און בורד ולוח Gigabyte GA-K8NS התקנתי את כל הדרייברים שעל הדיסק עכשיו, אני משחק NFSU2 ואני לא שומע את הדמויות מדברות, לא שומע את המנוע ולפעמים הקול חזק ולפעמים חלש הבעיה לא בהגדרות של המשחק כי אני גם לא שומע גם את הפתיחה של המשחק אחר כך יצאתי שמתי שיר בווינאמפ ושומעים פשוט ח-ר-א! לזמר יש קול של רובוט מה לעשות? אולי להוריד איזה דרייבר?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. טוב ,אז הבטחתי לכם, עכשיו אני מקיים . כדאי לקרוא את הכתבה במלואה, היא מעיין סיפור: ביקורת מפורטת על רמקולים CREATIVE T5900 : מי שיודע ומי שלא, הדגם 5400 כבר לא מיוצר וקשה למצוא אחרונים שלו, כיום ה 5900 מחליף אותו. כמובן מדובר במערכת 5.1 מבית קריאטיב. לאחר קריאה רבה וחיפוש אחרי תמונות/ביקורות/מידע, החלטתי להזמין. הכי זול שמצאתי -720 שקלים. לאחר יומיים החבילה הגיעה. האמת ציפיתי לקרטון גדול יותר. אמרתי תודה לשליח ,חזרתי לחדר ופתחתי. הוצאתי את הסאב... האמת? התאכזבתי... משום מה תיארתי לעצמי סאב גדול יותר, ולא קופסת נעליים של TRACK מידה 40 של נער מתבגר. לא נורא אמרתי לעצמי,נבדוק אותו. הוצאתי את 5 הרמקולים, דיי קטנים אך נראים טוב ויפים. 2 קדמיים- גדולים יותר- יש בהם תוספת טווי…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by harry,

קיבלתי מתנה את הרמקולים האלה, : http://www.yamaha.co.jp/english/product/av.../pc/m20dsp.html מישהוא מכיר אותם?? יודע איך הם??

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by Bose,

קניתי לאחי ליומהולדת Ergotech Funkey Boy mp3 Digital player 128 mb + FM Radio ב-350 שח. כמובן שלא פתחתי אותו אז גם לא שמעתי אותו (וזה לא יפתח עד שהוא יחזור מהצבא). אז בסך הכל כל מה שאני רוצה עליו זה כמה מילים.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  19. אוקיי אחר חיפושים רבים אחרי רמקולים רצפתיים יד שניה שיהיו וים את ההשקעה מצאתי את הרמקולים הבאים : ACOUSTIC RESEACH של STW-510B! 150 W 40-46 KHZ 10 INCH WOOFER במחיר של 1600 שח !!! מה אתם אומרים עליהם ? אגב הרמקולים משנת 1992.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  20. המחשב עבר פירמוט לאחר וירוס ואין דריברים ל"כרטיס קול" שמותקן ON BOARD פתחתי את המחשב וראיתי איזה צ'יפ אחד שרשום עליו INTEL (יכול להיות שזה של הלוח אם ) (המעבד הוא פנטיום לא יודע מאיזה סוג) וראיתי שגם רשום על צ'יפ אחד CREATIVE .. אז נראה לי שהצ'יפ של הכרטיס קול זה של CREATIVE מאיפה אני מוצא דריברים? לא מצאתי באתר שלהם כי הכל קשור שם ל PCI.... יש למישהו רעיון מה לעשות? ההתקן מופיע בסימן שאלה בDEVICE MANGEר הווינדוס זה WIN98 SE! תודה!!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by zniibidl,

אני רוצה נגן מבוסס הארד דיסק כי הוא לא יהיה רק לשירים אני רוצה לפחות 5 ג'יגה אני רוצה של חברה מוכרת וטובה בתחום אני רוצה לקנות מארה"ב (לא חובה משלוח לישראל) אבל מחיר טוב אני רוצה עד 240 דולר +- ואם אפשר אני מעדיף של אייריבר עם שלט מן הסתם מה הנגן המתאים לי ביותר?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by rollita,

שלום החלטתי לקנות את ה- ifp795 ואני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בערך. לא מחברת koss (היא מעולה אבל אני קונה מאתר שלא מוכר אותה). (אגב, אני לא משתמש בו לספורט, אלא שכיוון שהפסיקו את ייצור ה- ihp120 וקשה להשיג אותו בחו"ל הבחירה הבאה היא ה- ifp - מה אתם חושבים על זה?)

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. כרטיס קול ?CREATIVE 5.1 Live Value? לרמקולים Inspire T2900 ? ישנה מאוד את האיכות? למה בכלל צריך ת'כרטיס קול? תודה!

24. Started by zilbermm,

צריך אחד טוב אך לא יקר מדי, חשוב לי שידע להמיר 5.1 דיגיטלי ליציאת שני ערוצים PCM היות ויש לי מגבר סטריאו פשוט ויש סרטים עם פסקול דיגיטלי בלבד קראתי ש LG לא רעים. מה עוד?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by Cyron,

האם בעזרת נגן DIVX אני יכול לקרוא דיסק DVD-+R שצרבתי עליו מספר סרטים ?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים