אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים למחשב שלא יעלו הרבה יותר מ400 שקל אפשר לעבור בקצת.. אני מחפש רמקולים כמה שיותר איכותיים ועדיף שלא יהיה יותר מ2.1 כי אין לי הרבה מקום. תודה מראש אלון.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ראיתי שיש את המכשיר הקטן הזה שאפשר לחבר אליו הארדיסק חיצוני ואז הוא מנווט בתוכו לסרטים ומוזיקה ואז אפשר לנגן בטלוויזיה יש לאנשים חוות דעת לגביו? הוא מומלץ לקנייה? אני רוצה לקנות אותו עם הארדיסק גם של WESTERN DIGITAL
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר. תקציב בסביבות ה5000 שקל. (אפשר לחרוג אם יש הצדקה) דגש על: FHD פאנל איכותי. רצוי: ANTI GLARE גם בפאנל וגם בפלסטיק. DLNA LED לחיסכון בחשמל.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אז החלטתי להתקדם אל העולם ורכשתי לי רסיבר חדש בעל חיבור דיגיטלי (RXV-465 של ימאהה), חיברתי את כ.הקול בכבל קואקסיאלי לרסיבר. הבעיה היא שלא משנה מה אני עושה ואיך אני מגדיר, הרסיבר ממשיך לזהות 2 ערוצים בלבד בסטרים הדיגיטלי. ניסיתי כ.קל נוסף, ניסיתי לחבר באופטי, ניסיתי לשחק עם קצב הדגימה ועדיין הרסיבר מזהה רק 2 ערוצים, כמובן שהגדרתי את הכרטיס ע"מ שיוציא 5.1... משהו שלא חשבתי עליו? בעיית תוכנה? בעייה ברסיבר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות בין רמקול רגיל לאלחוטי. כמו כן אשמח לקבל המלצה על רמקולים טובים שניתן לקנות בדיוטי פרי. תודה
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר קבצי אודיו פורמט sd2f (מק) לפיסי???
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום רב חברים, איזה דונגל אלחוטי יתאים למסך זה? הטלויזיה:panasonic-thl42u30 טלווזיה "42 LCD FULL HD Panasonic עם כניסת USB MKV DLNA : מאפשרת שיתוף תכנים כגון וידאו ותמונות הנמצאים על המחשב הביתי עם המסך ע"י חיבור לראוטר מעבד תמונה ופאנל IPS ALFA מתקדם ביותר, 2 כניסות USB ו-3 כניסות HDMI,כניסות HDMI, Wi-Fi Ready, DLNA, חיבור לאינטרנט המאפשר התחברות ל facebook ואתרים יעודיים אחרים ע"ג המסך כניסת מולטימדיה USB למגוון קבצים כולל קובץ MKV לקבצי FULL HD יורוקום טרם קיבל אישור משרד התקשורת למתאם dy-wl10 תודה
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה לסלון שתשמש לצפייה בתכני HD (עד וכולל 1080p) ו SD (וגם משחקים) שיוזנו ממחשב שיוחבר דרך HDMI. תקציב: עד 4K. מרחק צפייה: 2.2 מטר. תנאי תאורה: במהלך היום יש אור בעוצמה בינונית. קצב רענון: העדפה ליותר מ 60Hz בגלל השימוש במשחקים. אין צורך ב 3D. כמו כן, האם אפשר שלטלוויזיה תהיה יציאה קואקסיאלית/אופטית עבור מגבר סראונד קיים או שמא צריך להזין לו את הסאונד מהמקור בנפרד? לאחר חרישה של אתר retrevo הגעתי לטלוויזיה הזו, מה אתם אומרים?: http://www.retrevo.com/s/LG-42LK530-TVs-review-manual/id/23904bh139/t/1-2/ הכי זול שמצאתי עם אחריות 3 שנים מהיבואן הרשמי זה כאן: http://salon-hod.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=214 בתודה מראש, עמרי
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני יודע של-5700 יש עיצוב שונה (של ה-INSPIRE), ויש לו DTS, וגם דולבי דיגיטל. מה של-DTT3500 יש רק דולבי דיגיטל. אבל וץ מזה, מה ההבדלים ביניהם? האם שווה להשקיע על ה-5700 במקום ה-DTT3500?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי מחשב עם כרטיס קול SoundStorm מובנה בלוח ואני רוצה לחבר אותו למערכת עם חמישה רמקולים (שניים קדמיים, שניים אחוריים וסנטר). כרגע יש לי רק שני כבלים מתאימים (PL רגיל ל-RCAX2). אבל, בלי קשר להעדר הכבלים, אני לא מצליח להעביר קול לסנטר, אלא אם המערכת היא בדולבי פרולוג'יק... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בארץ דגם ה- DV-310-S נמכר גם ב zone 3 (ע"י מ. ברוכים ועוד). ט.ר. מוכרים zone 2. הרבה אתרי מכירה של DVD מדגישים את החשיבות לרכוש איזור 2. באתר של בורכים הם מכנים זאת multi zone למרות שעל האריזה כתוב zone 3. האם יש חשיבות לעניין? האם צפויות בעיות עם הדגמים שמיובאים ב- zone 3 האם הם קוראים כתוביות בעברית והאם ניתן לעדכן את הקשוחה לצורך כתוביות בעברית. באתר של ט.ר ישנה אזהרה שעדכון הקשוחה עבור zone 3 יכול לגרום זנק בלתי הפיך למכשיר. האם למשהו נסיון עם העניין? תודה מראש לעונים שי
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה גדולה... אין לי כרטיס קול במחשב, לכאורה זה חלק בלתי נפרד מהמחשב אבל מאז שנשרף לי הכרטיס קול הישן שלי (CMEDIA 8338) לא היה לי כוח או כסף לקנות כרטיס קול חדש... אבל (וכאן הבעיה מן הסתם) יש משחקים שבלי כרטיס קול, פשוט לא פועלים כי אין דרייבר לכרטיס קול וזה מפריע להם, לכן אני מחפש דרייבר דמה (אני חושב באנגלית קוראים לזה null driver) שיגרום למשחקים לחשוב שיש לי כרטיס קול ובינתיים לפתור את הבעיה הזמנית הזאת. הבעיה שלא מצאתי כזה דבר ולכן אני מבקש מכם עזרה בחיפוש דרייבר כזה, תודה. נ.ב. אם ההודעה לא בדיוק שייכת לפורום הזה אני מצטער, פשוט נראה לי טיבעי שהודעה שנוגעת לכרטיס קול תהיה בפורום אודיו ומוזיקה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי נגן MP3 מסוג CREATIVE MUVO^2 4GB . אני מעוניין לקנות אוזניות לנגן זה... בהם אשתמש בעיקר בנסיעות. אני מתלבט בין: סוני mdr-ex71 קוס PortaPro קוס Spark Plug סנהייזר Px 100 סנהייזר CX300 או אם למישהו יש הצעה אחרת בטווח מחירים זה. תודה רבה! אלון.
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי LOGITECH Z560, שזו מערכת 4.1, שהרמקולים שלה מתחברים לסאב, שמתחבר ל PAD, ומהPAD אל הכרטיס קול. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר רמקולים אחרים לא של מחשב לסאב וופר
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יעבוד לי בארץ עם יס? (בגלל השיטת שידור) תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Hauppauge-WinTV-HVR-1600-1178/sem/rpsm/oid/168467/catOid/-13043/rpem/ccd/productDetail.do
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כרגע יש לי את האוזניות שבמפרט,שנה שלמה ממש נהנתי מהם,ביומיים האחרונים האוזניה האחורית ימינית מתחילה לעשות לי בעיות (לפעמים מפסיקה,רק לאחר כמה מכות עצבניות על האוזן היא עובדת). אני מצאתי רק 2 סוגים של אוזניות סראונד: אחד מהם זה הזלמן שיש לי,והשניה של ג'ניוס (אפשר למצוא אותה בזיגזג)...מישהו ניסה את הג'ניוס האלו? אני מנסה לחפש להם איזה review אבל אני לא מוצא. מישהו מכיר עוד אוזניות סראונד שוות?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, לא מזמן התחדשתי במכשיר הקלטה (משובח אם לציין!) מבית M-Audio, FireWire Solo. אני מת להשתולל איתו על המחשב Desktop שלי, אבל לא משנה איך אני מחבר אותו תמיד יש באזים כאלה על ההקלטות שלי. כשחיברתי את המכשיר ללפטופ שלי(ויסטה, אותה תוכנת הקלטה בלה בלה בלה), הרעש הפסיק, ככה שהמכשיר בסדר גמור. אני חשד כמעט ב100% בבעיה בחשמל,או אולי בכרטיס פיירוויר שלי ?(PCI). אבל לצערי אני לא יודע להתמודד עם הבעיות האלה,חיפוש בגוגל מציע כלמיני פתרונות מוזרים וחשבתי ששווה לשמוע מה דעתכם. בתודה מראש, [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 06:59:30 מישהו חברייה?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
היי, קראתי את הסיקור שיש בעמוד הראשי באתר ומה שהצלחתי להבין בגדול זה שעדיף לרכוש ATP3. השימוש העיקרי שלי לרמקולים: 1. מוסיקה אלקטרונית. (כלומר באס צריך להיות נקי). חשוב לציין שאני לא מתכוון להתפרע עם הווליום אבל שוב, צליל נקי,חד,באס איכותי חשובים לי. 2.משחקים,VOICECHAT וכדומה. המוסיקה יותר חשובה לי. קצת נמאס לי כל הזמן להיות מוגבל עם אוזניות ובנוסף כל כך הרבה שעות מידי יום עם אוזניות פוגעות לי בשיער. כרגע יש לי כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש מחשבים המיועדים לכך, האם אפשר להשתמש בלפטופ רגיל עם כרטיס טלויזיה ומעבד חזק כHTPC? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חבר שלח לי לינק לרמקולים האלה של Luxeon.. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה המלצה לאוזניות במחיר של עד 150 ש"ח למוזיקה, עדיף IN EAR, שיהיו איכותיות מאוד!! בעיקר לרוק ומטאל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדי לחבר את המחשב ל5.1 רמקולים ולשמוע סראונד אני חייב כרטיס שתומך ב5.1 או שאפשר לחבר כל כרטיס פשוט למגבר והמגבר יהיה מחובר לרמקולים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שלט אוניברסלי שיתאים לרסיבר מסוג koda דגם AV 5060 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יצאו משירות ה-K324P והתחלתי לבדוק אוזניות חדשות. קוים המנחים בבחירה: שימוש כמעט אך ורק בתחבורה ציבורית, ובפעילות ספורטיבית, סוג מוזיקה אהוב: רוק וג'אז. לאחר בדיקה קצרה בהד-פיי החלטתי לנסות 2 דגמים: Brainwavz M1 (שנסקרו כאן בעבר) Xears Turbo Devices TD4 לצורך הסקירה נעשה שימוש באוזניות במשך חודשיים לפחות, שימוש בנגנים cowon c2 ו- sansa fuze+, מגבר fiio e6. אין בכוונתי להשתמש בסקירה במושגים שאיני מבין, והסקירה תעשה במילים פשוטות. בוצע burn in של 200 שעות, ונעשה שימוש בווליום לא גבוה (שלא יוצר נזקים לשמיעה). Brainwavz M1 קישור למפרט טכני: http://www.yourbrainwavz.com/m1.htm אריזה: מהדואר התקבלה אריזת משלוח בקרטון לא קשיח, בתו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-