עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תקציב... כמה שיותר נמוך תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by מגדל,

שאלה קטנה על רמקולים.. מה ההבדל בין logitech z4i ו logitech z4 רגיל....? מה אומר ה-i?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by Kcupid,

הי. אתמול חיברתי מגבר עם רמקולים למחשב, ושומעים טוב ממנו. כל שיר או משו כזה שאני מפעיל במחשב שומעים במגבר באחלה איכות. חיברתי גם מיקרופון רגיל כזה של מחשב למחשב, והיו שומעים דרך המגבר גם את מה שאני שר (עם הפלייבק ברקע), אבל שמעו ממש חלש הייתי ממש צריך כמעט להכניס תמיקרופון לפה כדי שישמעו משהו. אז קניתי מיקרופון יותר מקצועי לזה, אחד שגם נראה כמו מיקרופון ולא סתם משו של מחשב. החיבור שלו היה גדול מדי אז קניתי מעבר עכשיו מPL גדול ל3.5 שמתחבר למחשב. עכשיו אם אני מקליט קול או משו ומדבר למיקרופון זה מקליט ממש חזק וטוב, אבל שאני סתם מדבר למיקרופון (וזה על ON על המיקרופון) לא שומעים כלום דרך הרמקולים. יש למישו מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rjjb7,

יש לי 2 רמקולים עם החיבור הרגיל - pl שמתחברות ל Line-In במחשב. האם אני יכול לחתוך את החיבור של ה-pl ובעזרת קאטר וכד' לפצל את החוט ובמקום לחבר את הרמקולים ל Line-In במחשב לחבר את החיבור של הרמקולים לחלק האחרוי של המערכת סטריאו שלי? (בחיבור שמכניסים אליו את החוטים של הרמקולים של המערכת)

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. הייתי לפני שנתיים בתערוכת קולנוע ביתי ואודיו לרכב שהתרחשה במלון דויוד אינטר קונטיננטל, תערוכה מדהימה. רציתי לדעת אם מישהוא יודע מתי התערוכה הבאה? ואיפה היא תתרחש? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by dandisc,

מה מומלץ להביא מחו"ל(ניו יורק) עד 200$ האם כדאי את ה6021/5021 של אלטק או שיש משהו אחר?אני מקווה ששם יש תצוגות שניתן לשמוע הכי חשוב לי זה באס דומיננטי ויורד נמוך עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. האם עדיף לקנות מהדיוטי פרי ולחסוך את כל הבעיות של החשמל+ההובלה מחו"ל בשביל הפרש של 40-50$?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by ClassMulder,

אני יכול לקנות כל אחד מהם במחיר דומה של כ-2550 ש"ח. באיזה מהם כדאי יותר לבחור, ומדוע? ולא רק לפי איזה מהם הוא דגם חדש יותר.. צריך פרמטרים יותר מדויקים. אני הולך כנראה לצוות אותם עם רמקולים של WHARFEDALE - CRYSTAL אשמח לדעות המלצות והארות. תודה.

8. ביקורת חדשה דנדשה באנגלית אודות Minix Neo U22-XJ AMLogic S922-XJ TV Box: Review | Minix Neo U22-XJ AMLogic S922-XJ TV Box אם אהבתם, בבקשה להפיץ!

9. מחשב חדש יעבוד על XP. כדאי שהאיכות לא תיפגם בהעברה תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by tick tak,

היי בטח שמעתם על המבצע בבאג..... אני צריך אוזניות 1 לאייפוד קלאסיק 2 למחשב שומע בעיקר , אלקטרונית , צריך בס נקי , וטרבל אני חושב שאני יקח לאייפוד אוזניות ניידים portable משהו כמו - 350 שקל SE-MJ2 של PIONEER http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=387&catid=5&subcatid=61 יש גם את audio-technica ATH-SJ3 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6660&perur=2&t=12&c=308 שאלה: כמה באמת ואם כן איזה , אוזניות כפתור מסוגלים להתמודד עם בס כבד בצורה טובה שתחזיק מעמד לזמן? לגבי אוזניות למחשב ראיתי את - Pioneer SE-M280 ב - 300 שקל קצת מפחיד האוזניות האלה , אני לא יודע אם אני זקוק להם אבל מבצע אז למה לא? יש גם את audio-technica ATH-T22 ב 20…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. יש לי סאב 8 אום 600 וואט חיברתי אותו למערכת 6 אום ולא זוכר כמה וואט אבל פחות והוא לא עובד אבל עם אני לוחץ עליו (על הפלסטיק העגול אז הוא פועל אבל חלש מאוד ובלי באסים) מה יכולה להיות הבעיה? :s05:

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by tomerdx111,

קניתי אותם אטמול ושומעים חלש ואני לא יודה איך להגדיר אותם למישקים ובאתקני שמה צריך שה ה Realtek Digital Output וה USBpnp יעבדו ביחד והם לא עודים ואני לא שומה כזה טוב מה לעסות ועים אני צריך 2 דריברים לאזניות אצמם וגם לכרטי עזרה בבקשה הסקיפ שלי מי שיכול זה TOMERDX222

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. אהלן יש לי רסיבר של פיוניר VSX-LX70 סטרימר Venice V38 HD Combo ופלזמה 50 אינץ'. רציתי לדעת איך אפשר להעשיר את חווית הצפייה בטלויזיה בעזרתם. מה זאת אומרת? למשל לחבר את הסטרימר לראוטר ולהשתמש ב-Tversity. (אפשר לחבר אותו גם לרסיבר? ואם כן, מה עדיף?) איזה אפשרויות אני מקבל עם Tversity? יש עוד תוכנות שכדאי לי להשתמש בהן ביחד עם הסטרימר (למשל XBMC, אם אפשר בכלל?) מקווה שהבקשה שלי מובנת תודה!

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by malikl,

שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech, אני מעוניין להחליף את מיקום הרמקולים לצורך הדוגמא בין ימין ושמאל. האם ניתן להחליף דרך המחשב שפשוט "יחשוב" שרמקול ימין הוא בעצם רמקול שמאל וכן ההפך? תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם, רציתי לקנות רמקולים פשוטים (אך לא מדי) למחשב הנייד. ונתקלתי ב Creative SBS 200A באייבורי ב124 ש"ח (שלפי דעתי זה ממש זול בעבור סט שלו 2.1). עשיתי חיפוש עליהם אבל לא מצאתי עליהם שום ביקורת - חיובית או שלילית. אם למישהו יש ניסיון איתם או חוו"ד אני אשמח לשמוע כי זה נשמע לי אולי מחיר נמוך מדי. תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by גלי,

היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה http://www31.brinkster.com/gali10/microphone.JPG הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  17. קניתי את המיקרולב. הגיעו היום. בכל אופו הסאונד לא חזק בכלל. על כל העוצמה מחובר לטלוויזיה ויש צורך בעוד. חיבור למחשב - אפשר להגביר בכל העוצמה וזה יהיה חזק.. אבל לא גומר על האוזניים. יש ברשותי כאן את הקריאטיב הישנים, העוצמה כמעט כפולה. זה הגיוני? במפרט הם חצי... קיבלתי מוצר דפוק? מה אתם אומרים? האיכות גם לא מדהימה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מערכת XP P2 , עם 2600XP. מחובר LCD לDVI 1 ו טלוויזיה-LCD - ל COMPONENT . אני עןבד במצב שכפול-CLONE , אבל לא מצליח להפעיל מצב שבו על הטלוויזיה יראו רק את הווידאו בOVERLAY - מסך מלא. מה שקורה - ברגע שאני מפעיל את המצב (נקרא theater) - הווידאו לא עובד כלל (מסך שחור בטלוויזיה ) למישהו יש רעיון מה הבעיה ? אגב, ניסיתי פעולה דומה בתוכנה Ati tray tool - ושם זה כן עובד, רק שהבעיה שם - הצבע משתבש לחלוטין במצב CLONE ...

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by lior322,

איזה יותר טובות?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. דרוש לי כרטיס טלוויזיה למחשב בתקציב הנ"ל, אך עם עדיפות למחיר זול ככל הניתן. חשוב לי שהאיכות של התמונה תהיה טובה (לא דרושה יכולת HD או משהו מיוחד), ושהכרטיס יוכל להתחבר הן לממיר של HOT והן לממיר של YES. ד"א הכרטיס אמור להיות מחובר למחשב עם מסך 19'.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. זה כמו RMS ?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. ברשותי מחשב נייד Lenovo 3000 N100, והסאונד שלו נמוך מאוד. במידה ואני רוצה לשמוע באמצעות הרמקולים הנמצאים במחשב עצמו, כמעט ולא שומעים. ואם אני מחבר אביזר חיצוני כגון אוזניות או רמקולים, אז שומעים כראוי. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן איכשהו להגביר את העוצמה של הרמקולים אשר נמצאים במחשב, בעזרת דרייברים, או כל שיטה אחרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by Kenny,

היי , יש לי כרגע ברכב רמקולים של pionner 330w 3-way (הסדרה הכחולה) ואני מקבל היום גם סאב וופר 12 אינץ 600\800 וואט , אני לא סגור על זה. ושל חברת pioneer\sony גם כאן אני לא סגור על זה :\ בכל מקרה , אני צריך מגבר , עכשיו חשבתי או להביא שני מגברים חלשים יחסית ופשוטים ואז מגבר לרמקולים ומגבר לסאב (הרמקולים הקידמיים לא צריכים הגברה ) או להביא מגבר אחד חזק , ולחבר שתי יציאות ממנו לרמקולים ושתי יציאות לסאב (זה אפשרי , נכון?) התקציב לא גדול ממש , ואני לא מתכוון להשקיע כל כך הרבה... אז בואו נשאר באיזור ה 700 ומטה. תודה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by Triple-z,

שלום האם למישהו יש נסיון עם האוזניות CX300 מהחנות BSDPHOTO? לכאורה החנות נראת אמינה ובעלת ביקורות טובות, אבל המחיר שם פשוט מחשיד אותי והבנתי שיש הרבה זיופים לאוזניות האלו. מישהו יודע בוודאות אם האוזניות שנמכרות בחנות הזאת הם מקוריות ובעלות אחריות מקורית? תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. יש לי נגן ipod touch והאוזניות שלו (שהיו גם ככה גרועות) נשברו פרטים על האוזניות שאני רוצה לקנות מוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF51EF0150AA001 התקציב שלי הוא 250 ש"ח (אפשר לחרוג עד ל300) , יש לכם המלצה לאוזניות יותר טובות? אפשרות אחרת זה cx300: http://store.idigital.co.il/ipad-accessories/earphones/avznivt-sniizr-tvk-havzn מה עדיף? תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.