עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לאחר הבעיה שהיתה לי היום שקניתי את ה-H320 אז סוף סוף הבנתי איך שמים בו שירים. עכשיו שמעתי שיש לו עדכון בעברית!!!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון בעברית???? חרשתי ממש את החיפוש ושום קישור שם לא עדכני... בבקשה אם מישהו יכול לתת לי את הקישור זה יהיה מאוד נחמד בתודה רבה וענקית אלעד

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by Netanel o_0,

מה ההבדל בין כרטיסי קול למשחקים ולעריכת\הפקת מוזיקה? איזה כרטיסים מומלצים עד 1000 ש"ח - ליצירת מוזיקה אלקטרונית? (זה לא לי). איך Esi Juli? E-mu 1212 Emu 0404 M-audio audiophile 192 שמות של כרטיסי קול (בכל טווחי המחירים) וקצת הסבר עליהם יהיה נחמד ;D תודה בכ"ז!

3. Started by Syrex,

צהריים טובים אני מעוניין לקנות נגן mp3 מבוסס פלאש, בעל 512 זיכרון. 1.האם יש דגם ספיציפי שעליו ממליצים? 2.איך מתבצעת העתקת הקבצים לנגן? שאני מעתיק קבצי mp3? ושאני מעתיק מסמכים לגיבוי? בעזרת תוכנה כלשהיא או שפשוט אני מחבר את זה לכל מחשב רגיל שלא מותקנת עליו כל תוכנה כלשהיא? או שפשוט נפתח כונן חדש במחשב? יש תלות במערכת ההפעלה,לינוקס ווינדוס וכו'...? 3.זמן החזקת הסלוללות הממוצע כמה הוא? מה יש ומהם הם הזמנים הכי טובים. 4.קיבלתי מספר הצעות: מה נראה לכם יותר טוב<? http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2022163 http://www.netaction.net.il/multi.phtml?item=2026253 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2015739 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  4. שלום אני רציתי לברר על רמקולים 2.1 תקציב בכללי עד 1000 בלי לעבור אני מחפש משהו 2.1 באמת איכותי ועם עוצמה (לא צריך שיעיף תבית אבל שירגישו אותו אם אני רוצה חזק) דרך אגב יש לי XTREME MUSIC אז אני לא רוצה שיהיה לרמקולים בעיות חיבור איתו הבאתי אחד מכל חברה גדולה Z-4 - חמוד אבל נראה לי לא משהו איכותי SOUNDSTICKSII - נראים יותר מידי מצועצעים למרות שאני יודע שהם טובים ITRIGUE L3800 - העדיפות השניה שלי נראים לי אחלה רמקולים FX4021 - נראים לי הכי טובים הכי איכותיים למרות שמראה שלהם נראה ממש ענתיק והמחיר שלהם גם טוב מה אתם אומרים?

5. Started by WarMachine,

היום קיבלתי את הכרטיס והתקנתי אותו כמו שצריך, כמובן עם הדרייברים המצורפים,אבל אני פשוט לא יכול לשמוע ברמקולים שלי(Creative Inspire 4.1) אבל באוזניות אני דווקא יכול לשמוע, ההגדרות שלו בלוח של קריאטיב הן על 4.1.. בקיצור אין לי מושג מה הבעיה ואני ממש מבואס מזה עכשיו, אם למישהו יש איזושהו פתרון אז אני אשמח!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  6. אפשר למצוא משהו נחמד ואיכותי במחיר הזה או שצריך להשקיע עוד

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by ITSIK86,

יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של VIA מדגם AC-97 הבעיה היא שהתקנתי אתמול איזה דרייבר אליו ומאז יש בעיות לדוגמה,המוזיקה ובכלל כל מה ששומעים במחשב זה כאילו בהילוך מהיר וגם למשל לפעמים יש את הרעשים האלה של הוינדוס לדוגמה שקופץ איזה חלון או משהו ושומעים מין קול שמבסר על זה אז אצלי פשוט את הרעשים האלה למשל של הודעות שגיאה גם אז שומעים אותם מתוך המחשב אם אפשר תביא לי איזה דרייבר טוב ותפתרו לי ת'בעיות,תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by Eliranos,

plz delete this tnx

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. יש לי את הכרטיס קול הזה: Guillemot Hercules Gamesurround Fortissimo II והוא לא פועל ב ווינדוס 7, חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר, מה לעשות? :-\

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. מבחינת השימוש במעבד??.. קיצור מה יותר טוב?? בהנחה שהכרטיס OB הוא Realtek ALC850..??

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  11. לפני כמה זמן השכרתי סרט מענק הוידאו עכשיו רציתי ליראות אם אני יכול להפעיל אותו דרך המחשב .. הסרט פעל אבל לא יכלתי לבחור כתוביות וכו' כאילו אם אני רוצה ליראות את הסרט ככה כמו DVD בלי שלט... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. קניתי לאחרונה רמקולים של American Acoustics 2.1 2 רמקולים שמחוברים לבאס קטן וחמוד. שאני משמיע שירי אמ.פי3 או אפילו סאונד ממשחק מחשב אני שומע חזק, משתמש בחצי עוצמה של הרמקולים. ברגע שאני מעביר למצב של הטלוויזיה, או סתם מריץ קובץ סרט AVI במחשב הסאונד גם במקסימום לא מדגדג לי באוזן. ממש מעצבן, כי לפני זה היה לי רמקולים (אומנים חזקים יותר) אבל לא הייתה הבעיה בין קבצים כאלו לאחרים. אני מחובר על LINE OUT (אני חושב). יש פתרונות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by Roach,

שלום! אני מתכנן כבק זמן רב קניית מערכת סאונד חדשה למחשב ונגן MP3 חדש (מאז שהמינידיסק שלי נגנב)... הנה מה שחשבתי אליו לבינתיים: רמקולים: altec lansing FX6021 כרטיס קול: creative audigy 2 value נגן MP3: Mpio HD300 הרמקולים והכרטיס קול הם לא מכספי ככה שמגבלות התקציב הם קטנות יחסית :-) הנגן הוא בעיקר מכספי אז הנושא הוא אחר... השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למוזיקה (לא סרטים ולא משחקים) ככה שאני צריך משהו שיענה על הצורך הבסיסי של השמעת מוזיקה באיכות גבוהה, אני לא עוסק בעריכת קול וכו'... בקשר לנגן למרות הבעיות שיש איתו (נתקה לפעמים) הרבה אנשים ממליצים עליו , יש לו הרבה תכונות שאני רוצה (ogg, line in, radio) ובנוסף יש עליו מחיר מצויין (יחסית לארץ) במחסני חשמל - 1600 ש"ח... אז הייתי …

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by H.I.V,

שלום יש לי פלסמה MARANTZ PDP42HD נאמר לי שהיא תומכת HD עד 1080I ושיש את הHD כבר בפנים אבל אין לי בטלוויזיה את היציאה של הHD זאת שדומה לחיבור USB כזה יש במסך חיבור DVI ואני מתכנן לקנות PS3 בקרוב ואני רוצה לדעת אם אני יחבר את המכשיר לפלסמה עם כבל HDMI TO DVI יראו טוב? כמו שאני אומר לראות בHD? ולמה אין לי את הכניסה של הHD בטלוויזיה? האם זה דבר רגיל? תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  15. טוב, אז כן, זאת השאלה: האם אפשר להעלות שירים מהאייפוד (3rd gen) למחשב? שימו לב שהכוונה היא לשירים שסונכרנו עם הפוד וכעת ניתן לשמוע אותם, לא לשירים שמאוכסנים כקבצים לכל דבר על הפוד כהרד-דיסק לכל דבר. תודה piro

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by or2077,

יש לי מערכת סטריאו ישנה יחסית, כאילו סבא שלי קנה אותה לפני 5 שנים נגיד או פחות.. ולא פתח אותה כאילו היא נשארה ארוזה עד לפני כמה חודשים והוא נתן אותה לי.. שומעים מעולה מערכת ממש סוסה יש AUX אני מחבר את המחשב 5 דיסקים והכל אבל רציתי לשאול קודם כל היא 2X140W יענו 2 רמקולים של 140W זה הרבה או קצת למערכת סטריאו דבר שני מה זה PMPO כתוב 2300PMPO מה זה אומר? הנה תמונה: http://img401.imageshack.us/img401/1137/dscf0655cu2.jpg תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  17. שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. נהרסו לי האוזניות שבאו עם הנגן ואני צריך אוזניות כפתור (עדיף אלא אם יש משהו ממש כדאי שהן לא) עד 250 שקל עם אפשרות חריגה, לא חשוב לי שום דבר מיוחד רק שיהיו נוחות וכמובן איכות הכי גבוהה שאפשר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. בתודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by B0necrack3R,

יש לי RIP של SACD ואיני מצליח להפעיל אותו אם אף תוכנה. יש לי AUDIGY2 ומגבר שמחובר ב SPDIF. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by Dwhore,

שלום, קיבלתי לפני יומיים מיני דיסק ועכשיו אני לא מצליח להקליט שירים... ואם אני מצליח יש כמו "הפרעות" כאלה בהעתקה.. אני מחבר תמיני דיסק דרך כבל אופטי שמתחבר לכמו מתאם כזה - כרטיס קול מסתבר שהוא מתחבר לUSB עכשיו אני צריך לדעת אם יש איזה תוכנה מומלצת או איזה דרך לחבר את זה שיפתור תרעשים.. תודה ד"א, התוכנה שהצלחתי להקליט דרכה היא Sonic Stage..

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. שלום, בקרוב אני עובר דירה, וכנראה לא יהיה מקום לטלוויזיה הישנה ובטח שלא לשידה שהיא נמצא עליה... אז אני רוצה עזרה בקניית טלוויזית LCD חדשה שתוכל להיתלות ישירות על הקיר... אני מאוד רוצה שתמליצו לי על טלוויזות עם FULL HD עם רזולוציה של 1080P כמובן בגלל שלא מזמן קניתי גם PS3 ואני ממש רוצה לנצל את הגרפיקה שלו וגם בשביל לראות סרטים בHD. בנוגע לגודל, אז כמה שיותר יותר טוב שייכנס (אם בכלל) בתקציב הזה. התקציב הוא בסביבות 6K, אני לא יודע אם יש טלוויזיות FULL HD בתקציב זה אבל נראה, אולי אימא שלי תסכים להוציא יותר. גם שאתם ממליצים לי על טלוויזיה אז גם בבקשה על חנויות אמינות שמוכרות אותה. תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. Started by hagai-,

ה- iRIVER 2 או ה AVC DMP-01 Soul מהביקורות פה באתר .. לא מצאתי בשום מקום..

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by אבשה,

אז ככה יכו ליהיות שההורים שלי קנו מקרן למרפסת שלנו לצפיית סרטים לכל המשפחה אז אני צריך מקרן סביר שיהיה איכות טובה והתקציב הוא 6.5K תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by dg,

כמו שהכותרת אומרת, נגיד שיש לי טלויזיה חדשה שתומכת ב HDTV ויש לי תכנים במחשב באיכות הנ"ל השאלה איך אני מנגן אותם מדיסק DVD? או שהדרך הכי זולה היום היא פשוט להשיג כבל בין המחשב ל TV?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.