אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי שלושה כרטיסי קול . 1) פנימי של RALTEK 2) כרטיס LIVE של CREATIVE 3) ו DJCONCOLE של HERCULES אני לא מבין למה זה משנה שהכרטיס יכול להוציא יותר מ 16 BIT ו 48KHZ הרי זלא שהכרטיסים מנצלים את כל התחום הדינמי שיש להם כי כיום (כולל XIFI בקושי) לא ממש יכולים לשחזר את המוזיקה (הרמוניות שחסרו מהפס קול מקורי) אז למה לי יותר . איזה יתרון אני מקבל מי זה כאשר אני שמוע דיסק באיכות הגבוהה ביותר או ITUNES במצב ללא דחיסה . איזה ערך מוסף אני מקבל מזה ? הרי את הארמוניות אין לשחזר .מה כן אפשר לעשות ? אני יודע קוראי CD יקרים מכפילים את גל הנושא ל תדר )96MHZ כדי להמירו ל DTOA ביותר מדיוק אבל גם שם לא ממרים את זה ל24 BIT ו 128KHZ ..יש משהו שפיספסתי .
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב HTPC והייתי רוצה להתייעץ אתכם איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו. האם למדיה סנטר של ויסטה יש יתרונות על תוכנות אחרות שאוכל להתקין על XP? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי h320 ואני צריך עדכון 1.28עם עברית פשוט האתר של העידכונים נמצא בשידרוגים אם למישהו יש הוא יכול להעלות? תודה
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כמה ימים את המיקרופון Behringer XM8500 מחנות ShopTech.co.il אז כמה שאלות.. למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת? כי אני לא רואה דרך האתר שלהם שיש להם סניף או חנות איפשהו בכלל.. והתקשרתי אליהם והם אמרו שזה אמור להגיע היום או ביום ראשון שלא יביאו לי מיקרופון מזוייף ועוד שאלה בקשר לחיבורים של המיקרופון.. המיקרופון מגיע עם כבלים או שצריך לקנות בנפרד? ואם כן מה בדיוק אני צריך לקנות כי אני לא מתמצא בזה כל כך ועוד משהו, כדי לחבר את המיקרופון למחשב אמרו לי שאני אצטרך מתאם מיוחד.. הבעיה היא, שאמרו לי בנוסף שזה לא יעבוד עם כל כרטיס קול.. איך אני יכול לדעת אם זה יעבוד עם הכרטיס קול שלי או לא? (הכרטיס קול בא עם הלוח אם DFI INFINITY ULTRA אם אני לא טועה) תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2783&CatCode=2 אפשר לחבר את הרמקולים האלה לדי וי די, מחשב או טלויזיה בלי רסיבר?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
טוב אז נהרסו לי האוזניות ע"י כלבה של חבר ואני מחפש חדשות בתקציב של 200 בערך. אני מזמין דרך Ebay ככה שהמחיר יהיה זול משמעותית מהארץ. אתם מציעים להזמין שוב את הpmx-100/px-100? נהניתי מהם מאוד בתקופה שהשתמשתי אבל השאלה אם יש בתקציב הזה אוזניות יותר טובות... ההעדפה שהאוזניות לא יכנסו לתוך האוזן ולא יהיו גדולות מידי (קיצר, סגנון האוזניות הקודם)תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תקציב... כמה שיותר נמוך תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בסביבות ה750 שקל מוכן לקנות גם יד שניה ולא מתכוון להזמין מחו"ל אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות משהו חזק חשוב לי באסים מטורפים ואיכות צליל בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך להחליט על רמקולים 5.1 וליקנות להם כרטיס קול! חשבתי על LOGITECH Z-640 ולגבי כרטיס קול הרקולס פורטיסמו 7.1 אם אני רוצה ללכת על CREATIVE איזה דגם עדיף ואיזה כרטיס קול אני פטוח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מה קורה ח'ברה?? אני מחפש רמקולים של CREATIVE מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים ? מישהו מכיר את הדגם הזה של קריאייטיב I-Trigue 3000, 2.1 ? http://zomerreis.be/icttest/images/45/1344840.jpg תודהה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מניח שאילו מכם אשר מתעניינים קצת בתחום כרטיסי הקול מכירים את תוכנת RMAA. בין אם זה מהביקורות שביצעתי כאן באתר, ובין אם זה ממדידות לרכיבים חיצוניים (מגברים בשרשור לכרטיס לדוגמא). עם הזמן, כשבדקתי כרטיסי קול, דאגתי לשמור את התוצאות. למרות שברור כי יש גבול למה שמספרים יכולים לספר, גם להם יש חשיבות. מדידות של כרטיסים הינם דבר חשוב בכדי לעמוד על איכות רכיבים ותכנון מעגל, על כמות רעשי הרקע, זליגה בין ערוצים, ועוד. המידע שישנו בידיי כרגע הוא מדידות של כרטיסים הבאים: Asus Xonar D2 Razer Barracuda EMU 1212M Creative X-Fi XtremeMusic Realtec ALC850 אני רוצה כאמור, לבנות מאגר של מדידות על כרטיסים רבים ככל הניתן בכדי שנוכל לפרסם אותו כאן והוא יהיה מעין "מאגר ידע" של כ…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שאלה כזאת לי אליכם. יש לי 2 סטים של רמקוים . ALTEC LANSING ATP3 ו CREATIVE SBS 370 יש מצב להפוך מ 2 מערכות של 2.1 למערכת אחת של 4.1? בהנחה שאני משתיק לגמרי את הבאס של הקרייאטיב ומשתמש ברמקולים שלו כרמקולים אחוריים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ישלי בסלון רמקולים 5.1 ישנים שאני רוצה להחליף התקציב שלי זה עד 1000 שקל ואני לא צריך DVD כי כבר ישלי Xtreamer תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה ALC850. רציתי לדעת האם כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ניתן להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים אחוריים וליצור קומבינציה מסויימת של 4.1 או משהו בסגנון? זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם המחשב הבא יספיק לי בשביל שאני יוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות שתראה טוב ב37 אינץ' ושאני יוכל לצפות בסרטים HD לפחות 720P (אמרו לי שצריך מחשב חזק לזה ) מעבד AMD athlon 2500XP ג'יגה זכרון (או 512 אם תגידו שמספיק) לוח epox 8RDA+ (אם צריך עוד פרטים אז תגידו) Hard Disc 120GB כרטיס מסך GForce FX 5900XT 128MB
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במוניטורים המוגבריםשלי כדי לשמוע גם סאונד מממיר (דירקט מונטורינג מהכרטיס קול) הבעיה היא שככה אין לי דרך לשלוט בווליום מהמיטה. האם ישנו מכשיר קטן שיכול לשלוט בעוצמת הפלט של הממיר באמצעות שלט רחוק. (המוניטורינג של הווינדוס עושה לאגסי גדול במיוחד)
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כיצד אני אמור לחבר את כרטיס הקול לרסיבר כדי לקבל את הביצועים שהרסיבר יכול להפיק.. יש לי רסיבר לא הכי חדש(kenwood KR-V8090) ,בלי יציאה אופטית וכרטיס קול מעפן.. השאלה שלי אם שווה לי לקנות כרטיס קול יותר טוב..וכיצד לחבר אותו לרסיבר.. כרגע אני מחבר אותם בכבל רגיל עם מעביר..
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, צילמתי במצלמת וידיאו הביתית סרטון כרגע הסרטון נמצא בקלטת של מצלמת הוידיאו אני מעוניין לעלות את הסרטון הזה לאינטרנט אשמח באם יהיה אפשר להפנות אותי לאתרים שמסבירים איך לעשות את זה כמו כן אני רוצה לעשות אפקטים כלומר להוריד כמה קטעים מיותרים ולהוסיף כמה עמודים שיהיה רשום כמה מילים אשמח באם תוכלו להמליץ על תוכנות ולהפנות אותי לאתרים שמסבירים איך להשתמש בתוכנות הללו תודה לעונים דויד
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום כולם , לאחרונה אני וחברי ללהקה בנינו חדר חזרות במקלט וסידרנו אקוסטיקה רצינית . בנוסף הבאנו מחשב לחדר החזרות וברצוננו לקנות כרטיס קול על מנת שנוכל להקליט את עצמנו. איך צריך להתבצע ההקלטה לכרטיס קול? האם צריך לרכוש מיקסר ולחבר אותו לכרטיס קול?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המלצה לאוזניות --- 300 שח ככה ל נגן MP3 לא גדולות כאלה שאפשר ללכת איתם ברחוב !!!!!!!!! בתווך של 200-300 שקל ועדיף שלא יהיו כאלה שנכנסות לאוזן זה תמיד נופל לי
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מערכות הרמקולים הבאות למכשיר הDVD שממקומם בחדרי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137857 או http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4911149 איזה מערכת רמקולים מומלצת ואמינה יותר?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
אוקיי, הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מנסה להקליט משהו, או שאני בונטרילו עם מוזיקה ברקע ואני מפעיל את המיקרופון אז את כל מה שאני שומע במחשב (בין אם זה מוזיקה או סרט וכו') אז גם אנשים שומעים. מיותר לציין שאני לא משתמש ברמקולים כמובן, בגלל זה יש פה בעיה. ניחשתי שהבעיה היא כנראה עם הכרטיס קול שלי, או לפחות עם ההגדרות. אז אולי מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? *יש לי כרטיס קול OB של Realtek. (לוח Gigabyte GA-M55Plus-S3G) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום , שאני מחבר את ה320 שלי למחשב, הוא כותב לי שהמכשיר יכול להספק העברת נתונים מהירה דרך USB2 אך בגלל שהמחשב שלי לא תומך אז הוא יעביר את זה ביותר איטיות. הUSB2 קשור ללוח אם? או שאם אני אקנה כרטיס USB2 חדש אז אני אוכל להעביר קבצים במהירות??
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-