עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כי הזמנתי ולא הגיע לי עם מטען ותגידו איזה תוכנה טובה יש למיני להעברת שירים וכו'...?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. תסתכלו על הנתונים שיש ממתחת ותגידו לי אם הם נתונים טובים לDVD מפרט טכני מעבד סאונד דיגיטלי המאפשר שמיעה בפורמטים: DTS,DOLBY-DIGITAL,DOLBY-PROLOGIC,P M,CINEMA מפענחים: AC3,MPEG 2 & 3 פורמט 3 MPEG מיועד לצפיה בתמונות JPEGU ו- JPG מחברים: VGAהמיועד למסכי פלסמה, מסכי LCD ומסכי TFT YUV המיועד לטלויזיות מקרן אחורי S-VIDEO ,VIDEO (OPTICAL (DIGITAL OUT (COAXIAL (DIGITAL OUT 2 מחברים AUDIO אנלוגים מחבר 21 פינים SCART/EURO קומפוננט קריאת כל פורמטים תקליטורים: DVD,CD,CD-R,CD-RE,OKO,VCD,SVCD,MP3 KARAOKE CD+G,HDCA & KODAK תומך ב-8 פסי קול וב-32 שפות כתובות תומך בכל 9 אזורי השידור MULTI ZONE CHANNEL DECORDER 5.1 פורמט צפיה 4:3 16:9 אפשרות נעילה כפולה מוצא שמע 2V RMS טווח שמי…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מערכת לחדר זולה יחסית האם SAMSUNG - MAX-ZS720 היא מערכת טובה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום שאני שומע מוזיקה במערכת שלי, אני יכול לשמוע רק 2 שני רמקולים ,ושאני רואה סרט אז בכולם. שאלתי, העם מוזיקה צריך לשמוע רק בשני ערוצים?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. הסמנתי לפני כחודש בערך סאנדיסק , אבל ביטלתי את ההזמנה. אני חשבתי על הדגמים הבאים : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-795&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=creative512tx&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipod-512&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 החיסרון של האייפוד שאין לו צג והוא ארוך .. אני רוצה מכשיר עם איכות שמע טובה , ללא בעיות , שיהיה חזק ולא ישבר מכל מכה קטנה . תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by mor873,

קנתי רמקולים Creative Inspire 5.1 T5400 והכרטיס קול שלי מובנה 5.1 אבל לא יודע מה קרה ויש רעשים, אני גם לא שומע 5.1 דרך כרטיס הטלויזיה אבל אין רעשים בטלויזיה . מעוניין בכרטיס קול טוב בסביבות 400 ש"ח .

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by twito,

שלום צרבתי דיסק MP3 בעזרת הנרו 6, השירים היו בעברית ולכן דרך התוכנה שניתי את שמם לאנגלית. צרבתי ושמתי את זה בדי וי די. עכשיו הדי וי די מפעיל את הדיסק אך במקום השמות רשום "___" לדוגמה השם במחשב זה ABA אז זה מופיע "___". עכשיו בנוסף לא מופיע הרקע של DVD ויש רקע אפור כזה.... ואמור להיות את הרקע של הDVD. כיצד אני מסדר את זה ?? יש לי DVD מסוג Prosound 9000PS תודה רבה ולהתראות

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by guy_pr,

שלום . אני מעונין ליקנות מערכת קולנוע אין לי שום ידע בנושא זה . והשמח עם תזבירו לי מעט . עם מישהו יכול להמליץ לי (הכול רק בלי dvd )

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by noambar,

איזה רמקולים כדי לי לקנות? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10323 או http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=162 אני ישתמש בעיקר למשחקים ומוזיקה וגם לסרטים.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by DarkSight,

יש לי טלויזית פלאזמה בגודל 42 אינצ' שתומכת בשני סוגי החיבורים מה מבניהם יהיה יותר איכותי מבחינת איכות תמונה? אני לא ממש מכיר את הHDTV ואין לי מושג מה בדיוק האיכויות שלו אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  11. יש חיה כזאת? http://cgi.ebay.com/NEW-iRiver-H10-6GB-MP3-PHOTO-PLAYER-COLOR-LCD-FM-RECD_W0QQitemZ5823953388QQcategoryZ114623QQrdZ1QQcmdZViewItem בהתחלה רשום בצבע סגול Direct Transfer Photos from Digital Camera

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by stigal,

שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....

13. Started by MeTaLhAmMeR,

מה אמור להיות המכיר לאוזניות של Sennheizer דגם HD595 בהונג קונק אחרי שהוא מיובא לפה לארץ? אחרי מע"מ ואחרי מיסים ואחרי משלוח ואחרי הכל הכל הכל? או לפחות מה אמור להיות המחיר שלהם שמה? פשוט חיפשתי ולא מצאתי אז יכול להיות שאני לא יודע לחפש תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by B0necrack3R,

יש לי RIP של SACD ואיני מצליח להפעיל אותו אם אף תוכנה. יש לי AUDIGY2 ומגבר שמחובר ב SPDIF. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by cleric,

-

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. שלום לכולם. החלפתי את ה SBLIVE 5.1 שלי לאודיג'י 2, האודיג'י כמו ה SBLIVE לפניו מחובר למערכת סטריאו של סוני די איכותית בחיבור אנלוגי. אני לא מרגיש הבדל באיכויות הסאונד בכלל! האם יש סיבה לכך כי אני יודע על ההבדלים הברורים בין שני הכרטיסים האלה לטובת האודיג'י. ד"א האם האודיג'י 2 מוגדר ככרטיס HD כי אני בטוח שהוא בהרבה יותר איכותי מכל כרטיס HD שבא היות מובנה בלוחות החדשים.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  17. אוקיי, הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מנסה להקליט משהו, או שאני בונטרילו עם מוזיקה ברקע ואני מפעיל את המיקרופון אז את כל מה שאני שומע במחשב (בין אם זה מוזיקה או סרט וכו') אז גם אנשים שומעים. מיותר לציין שאני לא משתמש ברמקולים כמובן, בגלל זה יש פה בעיה. ניחשתי שהבעיה היא כנראה עם הכרטיס קול שלי, או לפחות עם ההגדרות. אז אולי מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? *יש לי כרטיס קול OB של Realtek. (לוח Gigabyte GA-M55Plus-S3G) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by Tommy,

Creative EP-630 זה אוזניות IN-EAR עם סיליקון כזה וסינון רעשים שוות משהו ? עולות 200 שקל

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by almogila,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה שמטרתה העיקרי הוא חיבור של משחקי טלוויזיה כגון XBOX 360 ו PS3 איזה סוג טלוויזיה ואשמח אם תציינו דגם עם חיבור HDMI שאתם ממליצים עליו.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  20. לצערי אין לי ציוד הגברה איכותי או כרטיס אודיו נפרד . אני מעוניין באוזניות המתאימות לשמיעת מוזיקה במשך כמה שעות ברצף - בזמן העבודה במחשב. ראיתי שמאוד ממליצים על ה- KOSS PORTA PRO בסביבות 350 ש"ח. אשמח לעוד המלצות בסגנון, TMP

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום אחרי הרבה זמן ששמעתי אם האיפוד שלי מוזיקה נמאס לי ממנו ושלחתי אותו לדודים שלי מחול יש לי עוד IRIVER אחד בבית אז רציתי לקנות mp3 קטן אז קניתי סנדיסק סנסה 512 מגה ב200 שקל רציתי לאשול אם או שווה את המחיר והואם האוזניות שלו יותר טוב משל האיפוד למה יש לו איכות שמיעה יותר טובת משהיה לי באיפוד תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by MOFRA,

צריך המלצה לאוזניות קשת אכותיות ולחנות בסביבת חיפה שמוכרת אותם עדיף בסביבת בצק פוסט או הטכניון בסביבות 200 שקל (עד300)

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by J0n1,

איך האוזניות האלו? נחשבות מקצועיות? כדאי לרכוש אותם בשביל מכשיר סלולארי שישמש בשבילי כנגן MP3?

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  24. אהלן חברים, כחלק מהפרוייקטים אני חושב גם על שידרוג כרטיסי קול. לפני שאני קופץ למיים העמוקים עם כרטיסים רציניים יותר, אני רוצה לנסות כמה מודים על כרטיסים פשוטים יותר לראות את ההשפעות של זה על הכרטיס. יש למישהו במקרה איזה כרטיס ישן שהוא לא צריך ויכול לתרום לעניין? Anatoli.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by ed@15,

שלום, חשבתי לקנות את הרמקולים האלה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3084911# הם שווים משהו בכלל?, כדאי לקנות אותם? או שיש רמקולים טובים מהם באותו טווח מחיר? הרמקולים שאני מחפש לקנות הם בשביל מערכת קולנוע ביתית לחדר, ככה שאני לא מחפש משהו רציני... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.