אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה בנושאים הבאים : 1. מקודדים - אני צריך מקודד שיעבוד לי טוב במדיה סנטר של ויסטה. כבר התקנתי מקודד אחד (או מיליון) שעבד לי טוב. לפתע הוא הפסיק לעבוד. המקודד שעליו דיברתי הוא - VistaCodecs_v453B1a לפתע הפסיק לעבוד ושאני מתקין מחדש הוא לא עובד. אני צריך מקודד או מקודדים שיפעילו לי דרך המדיה סנטר קבצי divx/xvid , mkv , HDDVD ו BLU RAY אשמח לעזרה 2. במדיה סנטר - בתוכנה עצמה. סידרתי את הסרטים שלי לפי תיקיות. אני רוצה שבמקום שיהיה תמונה של המדיה סנטר תהיה תמונה שאני מגדיר וקובע. לא מצאתי איך לעשות את זה תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לערוך קובץ של שיר כדי שהשיר יושמע הפוך מאחורה קדימה-כמו להפוך קלטת? זה אפשרי -אם כן אז איך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
בקשר לברייק אין איכותי. כן, כבר קראתי ועשיתי חיפוש, ואני יודע כמה דברים בקשר לזה, אבל ישנם מספר דברים שרציתי לברר. 1.אני יודע שצריך משהו כזה: 12 שעות - חלש 24 שעות - בינוני 24 שעות - חזק. עכשיו, האם זה נכון, או שעדיף אחרת? 2.באיזו תוכנה להשמיע את השירים? 3.אני שומע בעיקר אלקטרונית וראפ, האם להשמיע רק את זה, בעיקר את זה, או עוד דברים? 4.איך האקולייזרים צריכים להיות? שטוחים? (כי זה שונה לכל סוג של מוזיקה), ומה בקשר לבאס. בתודה ענקית, גבריאל.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
חברה נהרס לי המיקרופון שלי, ואני רוצה ליקנות מיקרופון איכותי שישמעו אותי חלק בתוכנות דיבור וכוליי, שמעו אותי די חרא במיקרופון הקודם כמו מאוורר על המיקרופון שבצעם אין שום מאורר בכיוון שלו או ביכלל בחדר. תודה מכול הלב לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
התקנתי את המערכת מחדש כולל פירמוט. לפני כן לא היו לי בעיות כלל. התקנתי את כל המקודדים המתאימים, בתחילה את חבילת המקודדים K-Lite Codec Pack 2.85 Full כשלא עזר, התקנתי מקודדים של מיקרוסופט מיוחד למדיה פלייר 9 וגם לא עזר. שוב, הבעיה היא רק בצפיה בסרטים בתוך אתר כלשהו בו משתמשים במדיה פלייר של מיקרוסופט. זה קורה גם כשאני מפעיל את המדיה פלייר ומזין לתוכה את הקישור של הסרט. הבעיה היא כזאת: הסרט מופעל רגיל ללא בעיות של תמונה או קול, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ את הסרט קדימה בין אם בעזרת הסרגל למטה ובין הקפצה לקטע אחר, התוצאה היא או הקפאת התמונה עם שמיעה בלבד או הסרט רץ אך ללא קול או שניהם יחד ללא קול והקפאת התמונה. זה קורה גם מתוך המחשב, הורדתי את הסרט במלואו והבעיה חוזרת על ע…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית? וזה שנעל מקודם מה אתה נועל?!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חשבתי שה הכי מתאים לפה אז שמתי את זה פה.. יש לי מארז קומפיוקס 6A19, אוזניות סוני רגילות, ורמקולים 2.1 זולים של קריאייטיב. אני הכנסתי את האוזנית בפרונט איפה שהיציאות USB וחיכיתי כמו איזה טיפש שהאוזניות יפעלו.. עכשיו כמובן שזה לא קרה. איך אני מכניס את האוזניות ומתחיל לשמוע איתם ולא מהרמקולים (אין לי רמקולים במסך אגב).
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן איפוד מיני ואני לא בטוח איזה דור הוא. על האריזה שלו רשום 18 שעות סוללה וזה אומר שזה דור שני אבל אין לי באמת זמן סוללה גדול וגם התאורה של המסך בצבע יותר לבן מאשר כחול כמו שרואים בתמונות. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל למחשב, ורציתי לדעת, 70.1 RMS, זה חזק? זה רק הסאבוופר או העוצמה הכללית?.. והאם אני צריך כ.קול בנפרד בשביל הדגם הזה?... יש המלצות אחרות עד 500 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתחובר גם לכרטיס הקול במחשב. אני לא אודיופיל, אולם אני מחפש מערכת של חברה אמינה עם אחריות (לא משהו ב-800 ש"ח מהיוניברס או מחסני חשמל) התקציב שלי הוא כ- 2,000 ש"ח. מה אתם ממליצים לי? מה הכי חשוב לבדוק? אילו חנויות מומלצות? האם מגיע טכנאי על מנת להתקין את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אחוריים וסנטר לא עובדים,
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות קשת אכותיות ולחנות בסביבת חיפה שמוכרת אותם עדיף בסביבת בצק פוסט או הטכניון בסביבות 200 שקל (עד300)
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אחרי הרבה בירור וחשיבה,הגעתי למסקנה שמולטי אפקט בצורה של כרטיס קול שמתחבר למגבר הרבה יותר עדיף. מה אתם אומרים על ה- Line 6 UX 2 ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חבריה,בעוד שבוע אני טס לחו'ל והייתי מעוניין לקנות שם מערכת 5.1 למחשב,התקציב הוא עד 100-150 יורו מקסימום שבמקסימום ללא אפשרות לחריגה בעקרון חשבתי על המערכת Creative PC Works SBS LX520E 5.1 Speakers,רציתי כמה חוות דעת על המערכת הזאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש איזהשהו עידכון קושחא שניתן יהיה להציג בנגן עברית?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series PCI Express X-Fi Titanium X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series X-Fi XtremeGamer Sound Blaster X-Fi Go איזה מבין הכרטיסים האלה הוא נחשב למתקדם יותר , Fatal1ty? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר עבור סט רמקולים z5500 של לוג'יטק , חשבתי על כול האפשרויות האלה , ועוד אפשרות לקנות את החיצוני X-Fi Surround 5.1 השאלה חוזרת על עצמה איזה מבין הכרטיסים נחשב למתקדם ביותר .
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה creative inspire 5900 שמעתי שיש פלאג לWINAMP שנותן שגם שיש 2 ערוצים כמו במוסיקה המערכת תשמיע גם מהרמקולים האחוריים רציתי לדעת מי יודע איך קוראים לפלאג הזה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי שמתי לב די מזמן שהערוץ השמאלי הקדמי לא עובד לי בGAME THEATER XP זה בוודאות זה כי ניסיתי להחליף לכרטיס קול OB ואז הערוץ כן עבד. מה שכן, כשהOB היה מוגדר, האחוריים לא עבדו במצב רגיל אלא רק כשM3D היה מופעל, וזה למרות שהכרטיס קול אמור להיות בעל 5.1 ערוצים אני מניח שהחיבור לאחוריים בOB תקול, כי כשהחלפתי עם החיבור לקדמיים, אז הקדמיים לא עבדו. שאלתי היא האם לדעתכם יש אפשרות לתקן את הכרטיס קול\RACK, ואם כן, אז האם זה שווה או שעדיף לקנות כרטיס קול אחר, ואם התשובה חיובית, אז אני אשמח לשמוע על איזה אתם ממליצים יש לי מערכת LOGITECH Z560 4.1, בלי DD וDTS.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לבקש שיביאו לי DVD מקליט מהדיוטי פרי , מישהו יכול להגיד לי איזה DVD מקליט הכי שווה לי להביא מהדיוטי? כמובן שחובה שהוא יקרא DIVX (רצוי כמה שיותר פורמטים) וכו' אהה וגם עדיפות ליציאה אופטית האתר של הדיוטי : http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=20 תודה על העזרה אחים יקרים.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
השאלה בכתורת, ואם כן איך אני יוכל לדעת ש5.1 יוצא כמו ש5.1 אמור לצאת ולא שהכרטיס קול עושה לזה איזשהי המרה ואני שומע בעצם סטראו של 4 רמקולים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי קנה איפוד חדש 20 ג'יגה הכי חדש. ושהגענו לקטע של ההתקנה היה קטע שצריך לעשות פורמט לאיפוד. אז מאיזשהי סיבה זה לא הלך אז הוא ביטל את זה וזה לא נתן להעביר שירים בגלל זה אז פירמטי לו את זה רגיל דרך הוינדוס. ואז זה נתן להעביר שירים אבל שמדליקים את האייפוד זה מראה סמל של תיקייה כזאת ואי אפשר לעשות כלום. מה שעשיתי פורמט מחקתי את ה-FIRMWARE ? יש דרך לשחזר את זה אני מקווה?? אז בבקשה למי שמבין שיעזור לי כי זה אייפוד חדש מארה"ב ואין למי לפנות פה אני חושב. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הן משתלמות במחיר כזה? מבחינת צליל אני נהנה מהן מאוד.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-