עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DeAk,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 600 ש"ח טוב לפי הביקורות פה בפורום אני רואה שלא הכי כדאי ללכת על 5200 של קריאייטיב כי היא ישנה ולא הכי איכותית אני רואה שיש המלצות על X540 ועל T6060 עכשיו אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקחת אחת מהם או לקחת משו אחר באותו תקציב חשוב שיהיו 5.1 ויהיו באיכות טובה תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series PCI Express X-Fi Titanium X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series X-Fi XtremeGamer Sound Blaster X-Fi Go איזה מבין הכרטיסים האלה הוא נחשב למתקדם יותר , Fatal1ty? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר עבור סט רמקולים z5500 של לוג'יטק , חשבתי על כול האפשרויות האלה , ועוד אפשרות לקנות את החיצוני X-Fi Surround 5.1 השאלה חוזרת על עצמה איזה מבין הכרטיסים נחשב למתקדם ביותר .

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by TopSound,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לאוזניות למחשב, תקציב של 200-250 ¤ (גמיש קצת), אני שומע הרבה (מאוד) מוזיקה וצופה בסרטים ובסדרות. יש לי כרגע אוזניות אולפניות די ישנות של Sony דגם DR-S3 שעושות עבודתן נאמנה כבר כמה שנים, אך לצערי לאחרונה הן החלו לעשות בעיות. לא מזמן הבאתי אוזניות Sennheiser HD-201 מחבר ומאוד התאכזבתי, הצליל "מלוכלך", הבאס לוקה בחסר והעוצמה חלשה למכביר. ה-Sony הישנות שלי אוכלות אותן ללא מאמץ... אני אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות ונוחות שיתאימו לצרכים שלי, ואם מישהו מכיר חנות באיזורהמרכז שמאפשרת להאזין באוזניות לפני הרכישה זה יהיה נחמד. שכחתי לציין, אני מחפש אוזניות קשת חוטיות שמכסות את כל האוזן. תודה.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכתורת, ואם כן איך אני יוכל לדעת ש5.1 יוצא כמו ש5.1 אמור לצאת ולא שהכרטיס קול עושה לזה איזשהי המרה ואני שומע בעצם סטראו של 4 רמקולים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by yaniv oz,

אהלן חברים סיפור מצחיק לפניכם למעלה משנתיים שאני מחפש טלויזיה תצחקו אבל יש לי עדיין את הבוקסות גדולות 21 אינצ, זוכרים? ששואלים אותי למה, אני עונה שעוד לא המציאו אותה אז לפני היורו 2012 החלטתי שאני אראה אותו ב- hd לאחר שנים שחלקים גדולים מהמגרשים נעלמו לי מן המרקע התקציב נע בין 4000 ל 5000 בערך, מעוניין בגודל 42 3d ודגם חדיש חשבתי על פיליפס PFL7606H או טושיבה TL838 46 יש לציין שלרוב אני רואה סרטי קולנוע דרך כונן חיצוני/USB והמון כדורגל ח'ברה לשיפוטכם

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. יש לי עכשיו אוזניות שאני מאוד מרוצה מהם של חברת AKG הבעיה איתם שהכבל שלהם קצר מדי ואני לא יכול לחבר אותם למחשב איזה אוזניות איכותיות יש שיעבדו לי גם בMP3\סלולארי וגם יהיה להם כבל מספיק ארוך בשביל המחשב? חשוב שהסאונד יהיה נקי באסים מודגשים בקיצור משהו איכותי

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by chen_lubash,

שלום לכולם, יש לי בעייה בהרצת סרטי HD 1080P, הסרט לא רץ חלק ואין סנכרון בין הסאונד לוידאו. המפרט שלי הוא: intel pentium dual E2140 1.6 2g ram ddr2 533 geforce 9600 gso מסך - benq g2220hd הורדתי כבר את הcccp חבילת קודקים ואת ה-core avc pro 2 וגם זה לא עזר. אני אשמח אם תעזרו לי ונמצא פיתרון תודה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. שלום וערב טוב לכולם..!! לפני כשבוע בערך שחקתי קצת בהגדרות של MEGAEPG אחרי שכשבוע שלם לא היה מידע בערוצים...(כולל שלושה עדכונים בכל יום) ולאחר מכן קבלתי הודעת שגיעה כזו אחת אחרי השניה כמו בתמונות http://img395.imageshack.us/my.php?image=24850389op4.jpg http://img152.imageshack.us/my.php?image=57188905of3.jpg לאחר מכן לא היה אפשר לעדכן והתוכנה לא עבדה! גם לאחר התקנה והסרה של התוכנה הבעיה לא נפטרה... ומה שהכי מוזר שבמשך כל הזמן הזה שהתוכנה לא עובדת... בשאהר הHTPC שלי הכל עובד יופי והעדכונים רצים!! מוזר?? אנה עזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות?? מה אני יפרמט בגלל תוכנה אחת שלא עובדת טוב??

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. אני צריך כרטיס קול עם כניסה מיוחדת ?? תוכנות מיוחדות ? איך עושים את זה ? אשמח לקבל גם קישורים למדריכים

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  10. Started by ea666,

איזה נגן DVD שקורא DIVX הכי ממולץ? אני צריך שהוא יוכל לקרוא צרובים, שאני אוכל להכניס על דיסק של DVD כמה סרטים ותרגומים והוא יוכל לקרוא אותם...

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by Bvlgari,

כותרת. ד.א שתהיה מחברה מוכרת עם אחריות 3 שנים!! יש המלצה? אהה חשוב כניסת Scart

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by Dante_9,

אין לי מושג איך מפעילים אותו! אני מחבר מצלמה וכלום לא קורה עזרה?

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by zohar678,

לאחרונה כאשר המחשב שלי פועל מספר שעות ברציפות, נעלם לי פתאום הסאונד, אינני מסוגל לשמוע בו שירים או כתבות וידאו מצולמות ועלי למעשה לכבות אותו ולהדליקו מחדש. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה המציקה הזאת? יש ברשותי מערכת הפעלה XP וכרטיס הקול מובנה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by haifaboy,

ואני מנסה לברר האים המכשיר המומלץ הזה כבר קיבל גרסה פתוחת אזורים ואם כן כיצד ניתן למצוא מכשיר כזה פתוח לכל האזורים???

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב שלי.. הייתי סגור על Hauppauge winTV-PVR-150 , אבל אז קראתי שיש לו בעיה עם Vista 64Bit עם 4GB RAM (אין לי מושג למה), וגם שהדרייברים שלהם לא משהו בכלל. אז אני צריך כרטיס אחר שפשוט יעשה את העבודה... אה, וגם יעבוד עם ה-Media Center בויסטה. אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!

16. כותרת , מה ממולץ לפי דעתכם ? מה דעתכם על זו ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8089

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by tal_levi1000,

השאלה שלי היא האם נגן DVD שקורא גם פורמט DIVX יודע גם לקרוא כתוביות? אם כן אז איך זה עובד? צריך שהסרט וקובץ של הכתובית יהיו בעלי שם זהה לחלוטין?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  18. הקלטתי באמצעות WinDVR סרט מקלטת וידיאו, יש לי שני חלקים של 3.94 ג'יגה, הייתי רוצה לקודד אותם על מנת שאני אוכל להכניס אותם לדיסק די וי די אחד, עם איזה תוכנה אני יכול לקודד את הקבצים, ולאיזה פורמט כדאי כדי שאני אוכל להכניס אותם בדיסק DVD אחד?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by levy18,

זול אבל של חברה טובה מ-KSP תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  20. שלום לכולם; כמו שמצוין בכותרת, יש לי כרטיס SB live מהמחשב הקודם והתחלתי לחשוב אולי יהיה עדיף לחבר אותו מאשר הכרטיס המובנה על הלוח? יש לי לוח Gigabyte 945p-s3 לוח דיי חדש, ורמקולים Logitech z4 האם הכרטיס עדיף? האם הוא יספק לרמקולים עוצמה מלאה? תודה לעונים, -רון

21. Started by SV123,

מחפש DVD קורא DIVX ומ-MPEG4 שיודע לחבר תרגום בעברית (לראות סרטים מהאינטרנט). חשוב לי שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה טוב. לדוגמא DVX811 APEX מעט פשוט מדי (איטי וכו'). חשבתי להוציא סכום של עד כ-400 ש"ח (אבל עדיף כמה שיותר זול) על איזה DVD אתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  22. יש ברשותי רמקולים של CANTON MX ופלזמה 50"FULL HD של LG כמו אלה : http://audioclub.digitalst.co.il/,prodinfo,1014 אני רוצה לקנות מגבר שישמש אותם הכי טוב בתקציב של עד 2000 חשבתי על זה VSX519K Pioneer : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735825 או RXV365 Yamaha : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729282 אשמח לעזרתכם תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by dlivneh,

שימוש -מוזיקה וסרטים. בעיית מקום ולכן 2.1 עד 500 ש"ח

24. שלום, קניתי אוזניות חדשות(לא משהו טוב, סתם משהו למחשב ולמשחקים ואולי למוזיקה כשכולם ישנים), ואני מעוניין לעשות לה BURN כדי לשפר את האיכות שלה קצת. התדרים הנמוכים ממש גרועים עכשיו.איך אני עושה את זה ואיזה קובץ SOUND כדאי לי להשמיע? ועוד משהו: איך אני יכול להעביר את הSOUND מהרמקול הפנימי של המחשב לרמקולים שמחוברים? עשיתי תוכנה שמוציאה הרבה רעשים, אך היא מוציאה אותם לרמקול של המחשב ולא לרמקולים שמחוברים אליו. יש לי p4p800 deluxe. אם אני אצליח להעביר את הסאונד מאחד לשני אני אפרסם כאן את התוכנה שעשיתי. אם אני לא אצליח אז היא לא כל כך שימושית... תודה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  25. Started by yonik,

האם הכרטיס הזה יעבוד לי בארץ עם יס? (בגלל השיטת שידור) תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Hauppauge-WinTV-HVR-1600-1178/sem/rpsm/oid/168467/catOid/-13043/rpem/ccd/productDetail.do

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.