אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן למכור את מכשיר ה JENSEN 9800 שיש לי כיום (קורא MP3) ולקנות מכשיר חדש (CLARION ZDX 725). השאלה היא, קודם כל, האם כדאי לייבא מחו"ל ? (בהנחה שאני יכול להשיג בערך ב 800-900 שקל, לעומת 1570, כפי שמוצע לי בארץ). דבר נוסף, האם יש מקומות שיסכימו לקנות ממני את המכשיר הישן במחיר סביר? (קניתי אותו לפני 6-7 חודשים). לגבי אחריות, במידה ואני מייבא מחו"ל, אתם יודעים אם ההאחריות של חו"ל תקפה גם לארץ ? תודה. ביי..
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לקנות DVD טוב במחיר לא מוגזם מחיר נמוך ומוצר סבבה בערך 200 שקל יש חריגות פה ושם רק תציעו לי כי אין לי מושגג מה לקנות כל דבר שאני נכנס בזאפ יש חוות דעת שהוא לא שווה נהרס לא יודע אני מחפש משהו אמין.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת 5.1, את האחוריים אני אתלה בקרוב על הקיר האחורי, בגובה של בערך 2 מטר מעל הרצפה בצדדי הקיר (קרוב לסוף הקיר). אני חושב לתלות גם את הקדמיים על הקיר, כאשר הם רחוקים מהאיפה שאני יושב ומקבילים לרמקולים האחוריים. הפחד שלי הוא במוסיקה, כאשר אני אשמע מוסיקה ב2 ערוצים, האיכות וחווית השמיעה לא תרד בגלל שהרמקולים רחוקים? עכשיו הם ממוקמים בקצות השולחן ונוצר אפקט (ככה זה היה גם ב2.1, זה לא קשר לסנטר) שנראה כי הקול בוקע מן המסך עצמו, זה יהיה ככה גם אם הם יהיו רחוקים? בנוסף, הרמקול הקדמי הימני יהיה ממש קרוב לדלת, האם הקול יצא דרך הדלת גם כאשר אני אכוון אותו למרכז החדר? אני חושב שזה יפריע בלילה. כל רמקול יהיה בערך מטר מהמסך. תמונות להמחשה ככה הקדמיים נמצאים כיום, ז…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אחוריים וסנטר לא עובדים,
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אפשר לדעת בבקשה איך אני מחשב כמה של ג'יגה מקום נותן לי בדקות שניות ושעות.... תודה מראש! איתן
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היה לי אותן כמה שנים והן היו מעולות, אבל צד שמאל עובד עכשיו רק לפעמים (כשמותחים או מזיזים את החוט יש איתו בעיות), אז אני מחפש משהו אחר להחליף אותן, עם עדיפות גדולה לאותה חברה (ואם אפשר גם אז שיהייה חוט ארוך כי לפעמים אני מחבר אותן למחשב ושומע במיטה). זה בעיקר למוזיקה ולמשחקים... אני שומע את כל סוגי המוזיקה כמעט כולל קלאסית אבל לא דברים עם הפקה מפלסטיק (פופ/ראפ או מזרחית). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה את עזרתכם שתייעצו לי איזה טלוויזיה לרכוש בטווח המחירים 2000 אם יש משו ששוה תחריגה אז בסדר. הטלוויזיה כמובן צריכה להיות LCd ושהטלוויזיה תתמוך גם במחשב, ושיהיה אפשר לחבר אותה גם לDVD, הגדול שתהיה כמה יותר גדולה, בעיקרון היא אמורה לשמש את אחי הקטן . תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה יש לי כרטיס קול פשוט מובנה אז אם אני קונה רמקולים 4.1 אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולשמוע בכול הרמקולים ? ואותו הדבר לגבי רמקולים 5.1 ? ואיזה כרטיס קול כדי אם אני ירצה לקנות 4.1 או 5.1 עד 250 שקל הכרטיס
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series PCI Express X-Fi Titanium X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series X-Fi XtremeGamer Sound Blaster X-Fi Go איזה מבין הכרטיסים האלה הוא נחשב למתקדם יותר , Fatal1ty? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר עבור סט רמקולים z5500 של לוג'יטק , חשבתי על כול האפשרויות האלה , ועוד אפשרות לקנות את החיצוני X-Fi Surround 5.1 השאלה חוזרת על עצמה איזה מבין הכרטיסים נחשב למתקדם ביותר .
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אמרו לי שהם רמקולים חבל על הזמן למרות שהם לא כאלה מוכרים?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לבקש שיביאו לי DVD מקליט מהדיוטי פרי , מישהו יכול להגיד לי איזה DVD מקליט הכי שווה לי להביא מהדיוטי? כמובן שחובה שהוא יקרא DIVX (רצוי כמה שיותר פורמטים) וכו' אהה וגם עדיפות ליציאה אופטית האתר של הדיוטי : http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=20 תודה על העזרה אחים יקרים.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח ראיתי שיש את הרמקולים CREATURE 2.1 JBL בסביבות המחיר הזה ורציתי לדעת האם יש רמקולים אחרים שעדיף לי לקנות בתקציב הזה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי קיבלתי היום את הטלויזיה החדשה שלי (sansui 27) ויש בה 3 חיבורי HDMI חיברתי בכבל DVI ל - HDMI את הכרטיס מסך לטלויזיה ועברתי לערוץ ה - HDMI שהוא מחובר אליו, אבל העניין הוא שהמחשב מזהה את הטלויזיה ובטלויזיה עצמה אין אות... מה אני יכול לעשות במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני רמקולים + סאב של מחשב (די איכותיים של קריאטיב) מחוברים לכניסה אחת בכרטיס קול, שני רמקולי מדף של מערכת הסטראו מחוברים גם הם למחשב עם המערכת ועכשיו קניתי עוד 4 רמקולים שמיכולים להיות גם אחוריים וגם מדף. כרגע שלושת הרמקולים של המחשב מחוברים בכניסה אחת הרמקולים של המערכת בכניסה השניה. חשבתי להוסיף שני רמקולים למערכת כסרראונד בכניסה מאחורי המערכת ולקנות עוד כרטיס קול מכיבן שיש לי עוד מגבר ולחבר אליו את השניים הנותרים. איך זה<? יש רעיונות אחרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש על שם הרמקולים שלי והדגם שלהם ומצאתי את הטבלה הזאת שכוללת את כל המפרט שלהם או חלק ממנו לפחות ושמתי לב לזה: Feature Description General Recommended Usage Gaming/Music Number of speakers 4 Satellites (for front, rear and center) 1 subwoofer Connectors Connectors - Analog Front In - Analog Rear In Power Adaptor Power Source 12VAC, 2.9A Physical Dimensions (H x W x D) (cm) Front/Rear : Approx. 8.7 x 9.5 x 9.5 Subwoofer : 211 x 192 x 192 Subwoofer Enclosure Material Wood (Black) Audio Specifications Speakers Rated Power Satellites : 6W per channel Subwoofer : 17W Frequency Response 40Hz to 20KHz Others Bundled Accessories - Tandem Cable - Power Adaptor …
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים טובים בעולם ובארץ בנושא אודיו, עם ביקורות על אוזניות ונגנים... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי זוג רמקולים ישנים של MOREL,הם מחוברים למחשב ולנגן CD דרך Stereo Receiver NAD (גם כן ישן) עד לא מזמן שמעתי בהם מצויין אבל אחרי כמה פעמים שפירקתי והרכבתי את כל המערכת, הרמקול הימני (B) נעשה הרבה יותר חלש ומשמיע רק צלילים נמוכים (באסים), מה שדי הורס את חווית השמיעה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לתקן אותה?(אני לא בטוח אם הבעייה ברמקול או במקלט...),תודה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
כשאני מחבר רמקולים ליציאה של הרמקולים הקדמיים (הירוקה) הוא מזהה שחוברו רמקולים אבל לא משמיע בהם שום קול. אבל אם אני מחבר ל back speakers ומגדיר את הכרטיס כ 4 ערוצים אז הוא משמיע לי ב BACK אבל לא ב FRONT. זה מפריע לי כי בחלק גדול מהמשחקים יש רעשים שנשמעים רק בקדמיים וגם המוזיקה נשמעת פחות טוב (בלי באס). לעוד מישהו הייתה הבעיה הזאת? איך אני יכול לתקן אותה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
צהריים טובים אני מעוניין לקנות נגן mp3 מבוסס פלאש, בעל 512 זיכרון. 1.האם יש דגם ספיציפי שעליו ממליצים? 2.איך מתבצעת העתקת הקבצים לנגן? שאני מעתיק קבצי mp3? ושאני מעתיק מסמכים לגיבוי? בעזרת תוכנה כלשהיא או שפשוט אני מחבר את זה לכל מחשב רגיל שלא מותקנת עליו כל תוכנה כלשהיא? או שפשוט נפתח כונן חדש במחשב? יש תלות במערכת ההפעלה,לינוקס ווינדוס וכו'...? 3.זמן החזקת הסלוללות הממוצע כמה הוא? מה יש ומהם הם הזמנים הכי טובים. 4.קיבלתי מספר הצעות: מה נראה לכם יותר טוב<? http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2022163 http://www.netaction.net.il/multi.phtml?item=2026253 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2015739 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_…
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת של Logitech 5.1 איך אני יכול לשפר את איכות הסאונד,מערכת הרמקולים מחוברת למחשב האם זה משנה שסאב וופר יושב על שטיח צמוד לקיר...יש לי שטיח מקיר לקיר האם יש תוכנות מיוחדות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עריכה - כנראה זו בעיה שמצריכה אחריות אני יחליף אותם עוד השבוע 60 צפיות ואף אחד לא הגיב... תודה בכל זאת לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הם טובות לגיימינג ? איך הם למוזיקה ? שוות ת 250 שקל ? אלה האוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275 אם אתם לא מכירים עוד משו איך ה H4 יותר טובים בהרבה? שווים ת 50 שקל תוספת ? הנה הם למי שלא מכיר.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16276
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום הגעתי ביום בהיר בצהריים מהבית ספר, הפעלתי את המחשב ופתאום אני שומע הכל כאילו באולם...משהו יכול להגיד לי איך לשנות את זה? יש לי sound blaster live תודה...
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-