אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קניתי את האוזניות האלה - http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 ויש להם שלוש כבלים שאני צריך לחבר, Front, Rear,Center . אני לא בדיוק יודע איפה לחבר אותם בכרטיס קול... יש לי Audigy 2 Sound Blaster ZS שיחקתי קצת עם הכבלים חיברתי פה ושם ושומעים קול אבל אני רוצה לחבר אותם בדיוק במקום הנכון כי אני יודע שלא חיברתי טוב... אם אפשר לעזור.. תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
איזה רמקולים יותר איכותים ? Logitech Z5500 הרכב רמקולים 5.1 עוצמה כוללת 505RMS עוצמה לערוץ 62RMS עוצמת סנטר 69RMS עוצמת סאב 188RMS Creative S750 הרכב רמקולים 7.1 עוצמה כוללת 700RMS עוצמה לערוץ 70RMS עוצמת סנטר 70RMS עוצמת סאב 210RMS ביום שישי אני הולך לקנות את אחד מהרמקולים האלו איזה מהם יותר טובים באיכות..?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עדכנתי בנאנו שלי עברית בדיוק לפי איך שצריך (הורדתי מהאתר של אפל את העדכון ואז עוד שני קבצים בעברית, במהלך העדכון נדרשתי לפרמט (RESTORE) אז האייפוד וכך עשיתי.. בקיצור, משהו מוזר קרה, האייפוד שלי פורמט והתוכנה שמעדכנת את העברית רשמה לי שהותקן לי עברית באייפוד, הכולך סבבה אני נכנס לאיטונס כדי להכניס שירים על הנאנו וכשאני מחבר את האייפוד מופיעה לי הודעה על הצג באייפוד "DO NOT DISCONNECT" , חשבתי שזה רק לכמה שניות אבל זה חצי שעה ככה אולי אפילו יותר. משהו פה לא בסדר ואני כבר אובד עצות. צריך עזרה מכם בבקשה אמרו לי מה לעשות בתודה בן
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מתלבט בין כמה וכמה אוזניות למישהו יש המלצה????? Sennheiser HD-497 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000065BPC/qid=1124055720/sr=1-22/ref=sr_1_22/002-0484361-7194430?v=glance&s=electronics Sennheiser HD-457 Headphones http://www.epinions.com/pr-Headphones_Sennheiser_HD_457_Ear_cup_Headphones_HD_457 Sennheiser EH-150 http://www.epinions.com/pr-Sennheiser_EH_150_Headphones AKG K 55 http://www.epinions.com/pr-Headphones_Audio_Technica_ATH_M3X_Ear_cup_Headphones_ATH_M3X Audio-Technica ATH-M3X http://www.epinions.com/pr-Headphones_Audio_Technica_ATH_M3X_Ear_cup_Headphones_ATH_M3X Audio-Technica ATH-M20 http://www.epinions.com/Audio_Technic…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חברה אני צריך שמשהו יסביר לי איך לערוך תתוכנה של נגן mp3 של creative דגם zen touch אני רוצה לערוך תפונט בשביל שיהיה עברית!אני מוכן להשקיע הרבה רק שמשהו יסביר לי מה בכלל לעשות!חרשתי פורומים באנטרנט ולא מצאתי כלום!בבקשה שמשהו יושיע אותי! תודה מראש zuriiii
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
עם כל יום שעובר, והתקדמות חדשה עם המערכת שלי, צצה עוד בעיה. אתמול תליתי את הרמקולים האחוריים שלי על הקירות (Z-560). הרמקול האחורי-שמאלי היה קצר מדי, אז הייתי צריך לחבר מאריך בינו לבין הסאב, הבאתי חוטי נחושת מוגנים עם גומי, חשפתי את הקצוות - וחיברתי! החלטה נוראית, הרמקול הפסיק לעבוד אחרי 3 שעות. בדקתי ומצאתי שלא הרמקול נשרף, אלא כניסת ה- Rear Left. אני לא יודע בוודאות שהכניסה נשרפה, אני רק יודע שכל הרמקולים עובדים כולל ה- Rear Left אם אני מחליף בין הכניסות במערכת, ורק כניסת ה-RL לא. אני על הברכיים, מתחנן לעזרה, המערכת הזו היא החיים שלי. נ.ב - :'( תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. בתודה מראש, רועי.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אייפוד מיני 6GB (דור שני) שעבר חידוש לפני כחודשיים. האזנתי לו היום כשלפתע השיר התחיל להקטע ולגמגם. לחצתי על PAUSE ואז עלי PLAY שוב. הסמל על המסך התחלף מזה המסמל PAUSE לזה המסמל PLAY אך השיר לא נוגן. ניסיתי להפעיל שוב אך המכשיר נתקע לגמרי. לחצתי על START והכפתור האמצעי בכדי לאתחל אך ללא הועיל. לאחר כמה נסיונות המכשיר כבה לגמרי וכל דרך שחשבתי עליה (לחיצה על כל כפתור במכשיר כשהHOLD כמובן לא פועל, חיבור למחשב וחיבור לחשמל ישירות) אך כל הנסיונות עלו בתוהו. כמה דקות לפני שהנ"ל קרה, המכשיר נפל מידי מגובה של איזה 10-20 ס"מ לכל היותר. יש לציין כי הוא מוגן בתוך נרתיק אלומניום שסוגר אותו לחלוטין, ולפחות עם המכשיר הקודם, עבר נפילות רציניות הרבה יותר. אשמח לדעת אם מישהו …
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני חדש בפורום אז נעים מאוד.. יש לי שאלה קיבלתי מכשיר IPOD 15GB וקיבלתי אותו מחבר משמע הוא משומש... קיבלתי איתו חיבור ל-USB ומטען לסוללה של המכשיר...ולא קיבלתי עם זה שום תוכנה או דרייברים להתקנה למחשב... וכן יש לי את התוכנה ITUNS האם צריכה להיות אצלי תוכנה מיוחדת שמותקנת במחשב כדי שהמחשב יזהה את החומרה החדשה?...והאם בכלל אמורים להגיע עם זה דרייברים או תוכנה שאותה אני מתקין למחשב חוץ מהאיי טונס.. פליז HELP ME בתודה מראש,עמית
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני יומיים מיני דיסק ועכשיו אני לא מצליח להקליט שירים... ואם אני מצליח יש כמו "הפרעות" כאלה בהעתקה.. אני מחבר תמיני דיסק דרך כבל אופטי שמתחבר לכמו מתאם כזה - כרטיס קול מסתבר שהוא מתחבר לUSB עכשיו אני צריך לדעת אם יש איזה תוכנה מומלצת או איזה דרך לחבר את זה שיפתור תרעשים.. תודה ד"א, התוכנה שהצלחתי להקליט דרכה היא Sonic Stage..
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל שיש בו 4 חורים, אחד למיקרופון (כניסה) ו-3 ליציאה. אני מעוניין לחבר גם אוזניות וגם מערכת 2.1 ושישמעו בשניהם איך אני עושה את זה???
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
יש לי שלושה כרטיסי קול . 1) פנימי של RALTEK 2) כרטיס LIVE של CREATIVE 3) ו DJCONCOLE של HERCULES אני לא מבין למה זה משנה שהכרטיס יכול להוציא יותר מ 16 BIT ו 48KHZ הרי זלא שהכרטיסים מנצלים את כל התחום הדינמי שיש להם כי כיום (כולל XIFI בקושי) לא ממש יכולים לשחזר את המוזיקה (הרמוניות שחסרו מהפס קול מקורי) אז למה לי יותר . איזה יתרון אני מקבל מי זה כאשר אני שמוע דיסק באיכות הגבוהה ביותר או ITUNES במצב ללא דחיסה . איזה ערך מוסף אני מקבל מזה ? הרי את הארמוניות אין לשחזר .מה כן אפשר לעשות ? אני יודע קוראי CD יקרים מכפילים את גל הנושא ל תדר )96MHZ כדי להמירו ל DTOA ביותר מדיוק אבל גם שם לא ממרים את זה ל24 BIT ו 128KHZ ..יש משהו שפיספסתי .
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אני רוצה רמקולים איכותיים למחשב שיהיו בסביבות המחיר של 200 שקל אשמח מאוד לקבל את הצעותיכם בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לסלון בתקציב של בערך 2500 לא יותר וקשה להחליט מה יותר טוב ראיתי מלא דוגמאות באתרי מכירות למיהם אני מחפש משהו בסגנון הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1487547 יש עוד הרבה מהסוג הזה עד למחיר של 2500 שקל תעזרו לי לבחור את הכי טוב לדעתכם? אם מישהו קנה כבר מוצר בסגנון הזה שיתן את דעתו על המוצר בבקשה תודה לכל העונים מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לקנות DVD טוב במחיר לא מוגזם מחיר נמוך ומוצר סבבה בערך 200 שקל יש חריגות פה ושם רק תציעו לי כי אין לי מושגג מה לקנות כל דבר שאני נכנס בזאפ יש חוות דעת שהוא לא שווה נהרס לא יודע אני מחפש משהו אמין.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיקרו קטנה של סוני אני רציתי לשאול האם ניתן לחבר לה ליציאה אחת 2 רמקולים, ואם כן האם יגרם נזק. אם שם הדגם נחוץ תגידו לי ואני יכתוב אותו. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הסאב של הרמקולים הנוכחיים שלי פרש מתפקידו. אני מחפש רמקולים 2.1 עד ה 400 ש"ח, כרגע אני חושב על ה JBL Creature , יש אותם לשותף שלי במעונות והם נישמעים נהדר. יש למישהו המלצה אחרת בתקציב הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת 5.1, את האחוריים אני אתלה בקרוב על הקיר האחורי, בגובה של בערך 2 מטר מעל הרצפה בצדדי הקיר (קרוב לסוף הקיר). אני חושב לתלות גם את הקדמיים על הקיר, כאשר הם רחוקים מהאיפה שאני יושב ומקבילים לרמקולים האחוריים. הפחד שלי הוא במוסיקה, כאשר אני אשמע מוסיקה ב2 ערוצים, האיכות וחווית השמיעה לא תרד בגלל שהרמקולים רחוקים? עכשיו הם ממוקמים בקצות השולחן ונוצר אפקט (ככה זה היה גם ב2.1, זה לא קשר לסנטר) שנראה כי הקול בוקע מן המסך עצמו, זה יהיה ככה גם אם הם יהיו רחוקים? בנוסף, הרמקול הקדמי הימני יהיה ממש קרוב לדלת, האם הקול יצא דרך הדלת גם כאשר אני אכוון אותו למרכז החדר? אני חושב שזה יפריע בלילה. כל רמקול יהיה בערך מטר מהמסך. תמונות להמחשה ככה הקדמיים נמצאים כיום, ז…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 מעל 1GB שיכול להפעיל קיבצי ווידאו, והתקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב. האם בזמן הקרוב עומד לצאת נגן חדש שמתאים לדרישות שלי? בבקשה המליצו לי על נגן תותח. אני צריך לבחור נגן עד מחר בבוקר (יום שלישי)
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אפשר לדעת בבקשה איך אני מחשב כמה של ג'יגה מקום נותן לי בדקות שניות ושעות.... תודה מראש! איתן
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי אנשים, המערכת מיני AKAI שלי מתה מוות נוראי , והבסים שלה נשמעים כמו חרחורי גסיסה של חזיר יבלות. מחפש המלצה לרמקולים לחדר שלי הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר למוזיקה, אולי יש צורך במגבר - אין לי מושג המוזיקה תושמע בלעדית מהמחשב (ואם זה דיסקים , אז יושמעו דרך ה CD של המחשב) יש לי לוח עם כ.קול 5.1 נדמה לי (DFI LANPARTY ULTRA D) והרמקולים יתחברו ללוח (עם או בלי מגבר) החדר לא גדול מדי בכלל, אבל אני אוהב לשמוע בווליום יחסית גבוהה. אני לא יודע מה לקנות - זוג רמקולי סטריאו , איזה מגבר אני צריך ? או שאולי עדיף לקנות 5 בוקסות סטלייטים + מגבר ? התקציב די מוגבל , אחרי הרבה קניות שעשיתי בזמן האחרון, אני מרשה לעצמי 1500 ש"ח במסגרת הרצוי , גג מתוח לגמרי - 2000 ש"ח. אני אשמח לעצותיכם, גם …
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מי יודע למה לכול הנגנים יוצאים עידכונים בעברית..ורק לנגנים של creative לא?! אולי מישהו יודע אם הולך להיות?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש מסך של כ26 אינץ' בעל איכות תמונה גבוהה (מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וDVD) שיש לו חיבור גם לscart (בכדי לחבר אליו את הממיר של HOT) ועדיפות לרמקולים מובנים טובים יחסית התקציב הוא כ2000-2500 שקל. יש לי בנוסף מספר שאלות,האם כרטיס מסך ישן radeon 9500 pro 128mb יציג את אותה איכות תמונה\סרט כמו שיציג כרטיס מסך חדש ועדכני על גבי המסך lcd שאקנה? (בדגש על סרטים באיכות HD וכו' שבהם איכות התמונה הוא נושא יותר רגיש מאיכות dvd רגילה). האם המחשב שלי (מפרט בצד) מספיק בשביל לצפות בסרטים באיכות HD או שצריך מעבד חזק יותר\זכרון נוסף? ושאלה אחרונה וקצת מוזרה אולי אבל בכל זאת,האם אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך (עשיתי עדכון לביוס שלו והפכתי אותו לradeon 9700 pro כי נעלו את ה…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-