עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by x-pac,

אני רוצה המלצה לאוזניות למחשב עם מיקרופון ב100 לא משהו מיוחד

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  2. Started by zini1,

שלום לכל חברי הפורום! המגבר הקודם שלי מחברת מרנץ שבק חיים :'( אני מעוניין לקנות חדש וההתלבטות היא בין שני רסיברים והם: הרמן קרדן avr-130 דנון avr-1804 השאלות: 1) איזה מהם בעל איכות צליל טובה יותר לסרטים ומוזיקה? 2) איפה השמיעה טובה יותר עם מערכת רמקולים של bose או עם שני רמקולים מסוג PR160 Peerless ובנוסף סנטר ושני רמקולים אחוריים של דנון. 3) האם מגבר מסוג jvc rx-5042 שזול משמעותית יספק שמיעה טובה ביחס לשני הרסיברים לעיל?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  3. יש לי מסך 22 אינץ של ASUS איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ למסך כזה ?? הכרטיס חייב ליות איכותי וחייב להיות שלט עוד דבר שמציק לי שהשלט לא יראה כמו צעצוע זול לילדים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  4. חחח יש לזה כמה חלקים... הדגם הוא LBT-A795 וקיבלתי גם שתי רמקולים של בוס קטנים כאלו שמתחברים ולסאבוופר ועוד 2 רמקולים של סוני גדולים שמעתי בהם הם פצצה... מישהו מכיר? זה שווה משהו? אפשר לעשות עם זה משהו? :\ חשבתי לחבר למחשב... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. שלום. החלטנו (אני ואבא שלי) לקנות HTPC. הסתכלתי במפרט המומלץ פה באתר ושיניתי אותו טיפל'ה. רציתי לשאול האם אני אוכל להריץ HD במחשב הזה. הנה המפרט: רכיבים סוג הרכיב מעבד AMD 3400 לוח אם ASUS M2A VM זיכרון DDR2 1024MB 667Mhz HDD 250GB SATA 2 7200PRM כרטיס טלוויזיה Hauppauge 150 PVR מארז HEC 7328 250W ועכשיו לשאלות P: 1. בכללי, מה אתם אומרים על המפרט? אני קונה את זה ב-1700 ש"ח (הרכבה עצמית). איך המחיר? 2. כל הרכיבים מתאימים אחד לשני? 3. המארז איכותי? יש מספיק מאווררים? לא תהיה בעייה של התחממות? 4. רעש. כמה רועש זה יהיה? לא ממש מפריע לי אם ישמעו רעש קל של מאווררים. אבל מה המצב פה? זה יהיה נסבל? 5. האם אני אוכל לנגן HD? את כולם? ז"א, 720P, 720I? 1080P? 6. המעבד. הוא מספיק חז…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by dan9,

יש לי מחשב עם מפרט: INTEL P4 2.4 OC 2.55 ASROCK P4i65G 2GB 400HZ Dual Channel ATI 9600 SE 256MB (DDR2 WINTV PVR 150 WD 160 GB SATA 2 צורב\כרטיס רשת\אלחוטי,ועד..... ברצוני להריץ VISTA MC בצורה סבירה (לא איטי עד יאוש) שהשימוש היה לרוב סרטי DIVX XVID..... (גם HD אם זה אפשרי) TV PVR ואולי קצת אינטרנט... זה אפשרי על המפרט הנל לדעתכם?? אולי כבר יש אחד או יותר שמריצים על מפרט דומה?? אני יודע שעל XP MCE זה ירוץ חלק וטוב אבל הממשק והשפה מעצבנים... גם המראה של הVISTA הרבה יותר מלוטש

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  7. עשיתי חיפוש על שם הרמקולים שלי והדגם שלהם ומצאתי את הטבלה הזאת שכוללת את כל המפרט שלהם או חלק ממנו לפחות ושמתי לב לזה: Feature Description General Recommended Usage Gaming/Music Number of speakers 4 Satellites (for front, rear and center) 1 subwoofer Connectors Connectors - Analog Front In - Analog Rear In Power Adaptor Power Source 12VAC, 2.9A Physical Dimensions (H x W x D) (cm) Front/Rear : Approx. 8.7 x 9.5 x 9.5 Subwoofer : 211 x 192 x 192 Subwoofer Enclosure Material Wood (Black) Audio Specifications Speakers Rated Power Satellites : 6W per channel Subwoofer : 17W Frequency Response 40Hz to 20KHz Others Bundled Accessories - Tandem Cable - Power Adaptor …

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. יש לי סרט שפועל על AC3 A52 וכשאני מחליף בVLC תAUDIO DEVICE לA/52 S/PDIF לא שומעים כלום..

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by MIKROBOS3,

הבחירה היא בין +PLATRONIC 903 לבין LG HBS-700

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. למבינים אני רוצה לראות שידורי YES או HOT דרך המחשב בלבד ,שכרטיס כלשהו יקלוט את האות דרך קומפוננט או HDMI למחשב המחשב יצבור את המידע ונגן של PDVD8 בלבד !!! ישדר זאת ONLINE ( בהפרש של כמה שניות ) יש לשים לב : אני לא מעוניין בשום נגן אחר או מכשיר מקליט אחר ורק השיטה הנ"ל שציינתי ראיתי אצל אדם איך שזה עובד ולכן מעוניין לדעת מאדם שמבין איך כן ניתן לעשות זאת

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by nondos,

משהוא מכיר אתר שאני יכול למצוא בו מידע על כיצד למקם 5 רמקולים בחדר?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  12. שלום אני רציתי לברר על רמקולים 2.1 תקציב בכללי עד 1000 בלי לעבור אני מחפש משהו 2.1 באמת איכותי ועם עוצמה (לא צריך שיעיף תבית אבל שירגישו אותו אם אני רוצה חזק) דרך אגב יש לי XTREME MUSIC אז אני לא רוצה שיהיה לרמקולים בעיות חיבור איתו הבאתי אחד מכל חברה גדולה Z-4 - חמוד אבל נראה לי לא משהו איכותי SOUNDSTICKSII - נראים יותר מידי מצועצעים למרות שאני יודע שהם טובים ITRIGUE L3800 - העדיפות השניה שלי נראים לי אחלה רמקולים FX4021 - נראים לי הכי טובים הכי איכותיים למרות שמראה שלהם נראה ממש ענתיק והמחיר שלהם גם טוב מה אתם אומרים?

13. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה.. אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום משחקים... בכל מקרה אני שומע ממש גרוע כשאני משחק ב UT3, יש לי אחלה רמקולים של 4.1 עם איכות סוף הדרך. הבעיה נמצאת רק ב UT3 ולא במשחק אחר, אני שומע כאילו יש לי sound blaster 16. חשוב לציין שבתוך ההגדרות של המשחק שמתי V על האפשרות של hardware audio, וזה עדיין נשמע מעפן.. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by elad76,

בזמן האחרון כאשר אני מגביר את העוצמה של הרמקולים הבאס מתחיל לעשות רעשים מזורים בסוף הבאס,משהו כזה ברררררר בררררר. משומה בשירים מסויימים ובסדרות מסויימות אין תרעש הזה. עכשיו בדקתי את הבאס גם בXBOX שלי והוא עשה את הרעש הזה גם. עכשיו אני לא יודע להחזיר לחנות או מה?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, יחסית מפרט חזק, (אחרי התייעצות בפורום מפרטים פה באתר ) וגם קניתי רסיבר של ימאהה עם 5.1 רמקולים של וורפידל, (אחרי התייעצות בפורם הזה ) אז ככה במחשב יש לי כרטיס קול ONBOARD שיש לו יציאה SPDIF, ועם כבל אופטי שמחבר לרסיבר. שומעים באמת סבבה, אני לא אגיד שלא, אבל.... לאחרונה התקנתי את המשחק The Elder Scrolls IV - Oblivion ויש לי כל מיני ציפ'צוקים (כאילו הרמקול נסרט מבפנים או משהו כזה) מהרמקולים, רק כאשר אני משחק במשחק הזה, האם זה מהכרטיס קול ONBOARD ? אם כן, רציתי לדעת אם אני קונה כרטיס קול חיצוני (חריץ PCI) האם אני ירגיש : 1. שיפור בביצועים של המשחקים ? 2. שיפור באיכות הסאונד ? (למרות שאני שומע מהרסיבר באמצעות כבל אופטי) חשבתי ע…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by nnfyrbsnss,

שלום אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב של עד 200$ עם חריגה אם זה הכרחי, ושיהיו 5.1 עם חיבור אופטי לPS3. אני צריך עוד המלצה עם אותם התנאים רק שחיבור דיגיטלי הופך ללא חובה, במצב כזה הG51 של Logitech מומלצים? אני יכול לקחת את הG51 ולחבר מתאם כלשהו מחיבור אנלוגי לאופטי? שימושים עיקריים: משחקים לPS3 וסרטים, גם מוזיקה אבל פחות חשוב. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 06:33:37 אין המלצה לשום רמקולים ב200$?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 09:27:25אין רמקולים 5.1 מומלצים ב200$?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by Tamir61,

כמובן Altec Lansing החברה עם האיכות הכי גובהה שניתן להשיג היום. דגם MX - 5021 50RMS סאבוופר 6.5" , תיבת הסאב בגודל של מארז מחשב. סאבוופר שמזעזע לי את כל החדר! ואני לא מגזים.. מוזיז לי דברים בחדר.. הממיר של הYES , הסאטלייטים עצמם גם כן...פשוט מטורף , יורד לתדרים נמוכים במיוחד , נשמע חד ונקי מאוד. שתי סאטלייטים 20X2RMS עם איכות מדימה!! הצלילים אף פעם לא נשמעו כל כך חדים ונקיים. דרך השלט אפשר לכוון את עוצמת הסאבוופר ואת עוצמת הטרבל. שלט הנייח מגיע עם לדים כחולים ויפים. המראה הטכנוסקסי שלו בסגנון האייפוד מאוד מושך לעין ומשמש כרהיט לחדר! צבע לבן לקה \ שחור לקה. מגיע עם שלט רחוק עם שליטה מלאה על כל הפונקציות. מחיר בארץ 1500-1700 (לפי זאפ!) בדיוטי פרי : 200$ - כ900-9…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. Started by SurfingNetRise,

ממצב אנשים, אז ככה ההתלבטות בין שניהם, וזה סכום כסף רציני, אז אני צריך כמה דעות שלכם, זה חשוב לי.... למי שיש ניסיון של תקלות ושטויות, אני אשמח אם תגיבו, בתודה מראש... ??? ??? ??? ??? קצת מפרטים: http://www.usbid.co.il/viewProduct.aspx?product_id=249 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2595&scat=277&tcat=33

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by creative,

שלום לכולם, יש לי בעיה כשאני מחבר את הלפטופ לרסיבר ומנסה לשמוע דרך הרמקולים הסאונד נשמע בדליי (בסרטים לדוגמא). לעומת זאת אם אני שומע דרך הרמקולים של המחשב אין דליי בסאונד. המחשב מחובר לכרטיס קול creative x- fi ומהכרטיס קול בכבל אופטי לרסיבר Yamaha htr6130. שמחובר למערכת 5.1. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  20. כרטיס כזה מעפן ומעצבן תמיד עושה בעיות.... אני משתמש בMCE ובאשף בהתחלה אני מנסה להפעיל את הכרטיס! הוא מוצא את כל הכניסות אבל לא נותן תצוגה ושם דבר... אני משתמש בדריבר האחרון!! משהו יודע מה עושים אולי פספסתי משהו?? דרך אגב לא התקנתי את הדריבר מההתקנה אלה ידני מתקית ההתקנה ונתתי לXP לבחור אז כך שאולי צריך לבחור משהו ספצפי!! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by Scorpion17,

איך אני יודע איזה כרטיס קול יש לי דרך המחשב? אפשר לבדוק אם everest

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by GZA3,

שלום לכם, קניתי את הכרטיס הנ"ל לא מזמן. המחשב מיועד להמון דברים ולכן אני מנסה כל מה חודשים לקנות לו רכיב אחר שמוגדר כהטוב ביותר ברמת המחשב הבייתי כדי לשמור על איזון של מחשב חזק לכל השימושים שלי. השימושים שלי בהקשר הם כמובן הרבה סרטים ומוזיקה (המחשב משתמש גם למדיה סנטר), משחקים אבל הכי חשוב זה תוכנות ליצירת מוזיקה כמו קיובייס המוכרת ועוד תוכנות פחות נפוצות, למרות שעיקר השימוש הרגיל הוא במדיה סנטר כשאני שומע מוזיקה ורואה סרטים. השאלה אם עשיתי את הבחירה הנכונה או שהייתי צריך ללכת על כרטיס מקצועי לגמרי כמו M-AUDIO לדוגמה..? למאן האמת מה שמאוד משך אותי זה הבאנדל המרשים מאוד והחשש שכרטיס מקצועי לגמרי לא יתאים בהכרך למשחקים לדוגמה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by A.S computers,

יש לי mp3 ודגם הchip הוא atj2085 ואני לא מצליח למצוא לו עדכון עם השפה העברית אם מישהו מכיר אני ישמח לקבל לינק ???

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by DJ_Yaniv,

קניתי היום את הרמקולים האלו וחיברתי את כולם ושני רמקולים לא עובדים.. ניסיתי לשחק אם הכבלים מאחור.. אבל שנים לא עובדים מה יכולה להיות הבעייה ?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by RadeonXt,

בוקר טוב, הבעיה היא כזאת: לפעמים שומעים נקי וחזק מהרמקול השמאלי ולפעמים מהימני. התופעה הזאתי הייתה קיימת גם ברמקולים הקודמים (Inspire 2.1), האם זה מבשר על גסיסת הכרטיס קול (OB)?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים