אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני כבר הרבה מאוד זמן מחפש משהו שיתאים לי לחדר וגם במחיר בארץ יש את זה: AVX-S20 http://www.cinemastation.com/products/s20/index.htm במחיר טוב, אבל גם קצת יקר, רק הבעיה היחידה, שאין לזה כניסה קואקסיאלית ואופטית, ועם זה אני רוצה לחבר את ה DVD... ראתי את הדבר הבא: http://www.cinemastation.com/products/tss15/index.htm שהוא בדיוק מתאים, יותר זול מה S20, ויש בו כניסה קואקסיאלית ואופטית. הקטע שאותו אין בארץ... מישהו מכיר משהו דומה לזה, או אם אפשר להשיג את המערכת הזאת בארץ באיזשהו מקום? זה יכול ממש להציל לי את המצב... בתודה. גיא
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כיצד אני אמור לחבר את כרטיס הקול לרסיבר כדי לקבל את הביצועים שהרסיבר יכול להפיק.. יש לי רסיבר לא הכי חדש(kenwood KR-V8090) ,בלי יציאה אופטית וכרטיס קול מעפן.. השאלה שלי אם שווה לי לקנות כרטיס קול יותר טוב..וכיצד לחבר אותו לרסיבר.. כרגע אני מחבר אותם בכבל רגיל עם מעביר..
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום , אני בחודשיים הקרובים עומד לקנות נגן מטאיוואן ואני בהחלטה מאוד מאוד מאוד קשה. יש את הפוד 4TH G 20G + שלט אלחוטי + נרתיק מקורי + אוזניות משופרות +עריסת טעינה עוד כמה דברים ב300 דולר או את הריבר ב320 עם הבאנדל הרגיל שלו. דבר נוסף, אני לא רוצה לפתח פה דיון של מה יותר טוב, אני רק רוצה לדעת מה החסרונות של הריבר, כי הוא פשוט נשמע מושלם למדי. ומה החסרונות של הפוד. עכשיו כשיש את המבצע של הפוד, היתרון של הריבר מתחיל להיות קטן יותר, מה אתם אומרים ? נ.ב מה בנוגע לבטרייה של האייפוד, האם היא עדיין בעלת אורך חיים קצר [שנתיים] ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ועוד דבר... למה בכלל הם לא מוסיפים את האפשרות של עברית, או לפחות את הבעיה הכי גדולה של הממשק להם: זה שאי אפשר לערוך או ליצור פלייליסטים... (כל הקטע בנגן עם נפח איכסון ענק, זה שאתה יכול להחליט פתאום מה אתה רוצה לשמוע, ויש לך את זה על המקום, אבל אם אי אפשר לתכנת כמה שירים או תיקיות קדימה, אז זה מאבד את כל הפוטנציאל שיש במכשיר כזה, כי ממש לא נוח לגעת במכשיר כל רגע. או שיכול להיות שיש עדכונים בעוד מקום חוץ מהאתר שלהם בחיפוש, כי לא יכול להיות שכבר חודשים או אני לא יודע לפני כמה זמן המכשיר ייצא לשוק, זה כל מה שיש להם לעדכן.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני יומיים מיני דיסק ועכשיו אני לא מצליח להקליט שירים... ואם אני מצליח יש כמו "הפרעות" כאלה בהעתקה.. אני מחבר תמיני דיסק דרך כבל אופטי שמתחבר לכמו מתאם כזה - כרטיס קול מסתבר שהוא מתחבר לUSB עכשיו אני צריך לדעת אם יש איזה תוכנה מומלצת או איזה דרך לחבר את זה שיפתור תרעשים.. תודה ד"א, התוכנה שהצלחתי להקליט דרכה היא Sonic Stage..
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
coaxial or optical תחלס זה שאלה שאלתה לי כבר הרבה זמן ! ממה שאני יודע שניהם מספקים את מה שצריך כך שאני יכול לעביר צליל איכותי מהדיוידי לרסיבר אז למה בכלל יש OPTICAL כאשר יש לי את ה COAXIAL?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הכרטיס והתקנתי אותו כמו שצריך, כמובן עם הדרייברים המצורפים,אבל אני פשוט לא יכול לשמוע ברמקולים שלי(Creative Inspire 4.1) אבל באוזניות אני דווקא יכול לשמוע, ההגדרות שלו בלוח של קריאטיב הן על 4.1.. בקיצור אין לי מושג מה הבעיה ואני ממש מבואס מזה עכשיו, אם למישהו יש איזושהו פתרון אז אני אשמח!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני צריך דחוף חוות דעת על safa srm-290 256MB safa srm-620 256MB מה עדיף- על פניו נראה של 620 יש הרבה יותר פונקציות! -מה איכות ההקלטה שלו עם או בלי מיקרופון חיצוני? - אורך חיים של הבטריה. אני אמור לקנות את זה עוד היום - הציעו לי מחיר ממש ממש זול!! כל מי שמכיר קצת את המכשיר מוזמן להגיב!!! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני נוסע לחול עוד מעט ואני רוצה לקנות אוזניות האם עדיף לחכות שבועיים לקנות בדיוטי פרי? (אני טס לתילאנד) או לקנות כבר בארץ... אני רוצה את האוזניות למשחקים (במיוחד CS) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
קניתי לאחרונה רמקולים של American Acoustics 2.1 2 רמקולים שמחוברים לבאס קטן וחמוד. שאני משמיע שירי אמ.פי3 או אפילו סאונד ממשחק מחשב אני שומע חזק, משתמש בחצי עוצמה של הרמקולים. ברגע שאני מעביר למצב של הטלוויזיה, או סתם מריץ קובץ סרט AVI במחשב הסאונד גם במקסימום לא מדגדג לי באוזן. ממש מעצבן, כי לפני זה היה לי רמקולים (אומנים חזקים יותר) אבל לא הייתה הבעיה בין קבצים כאלו לאחרים. אני מחובר על LINE OUT (אני חושב). יש פתרונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייח כטיס טלויזיה פנימי, קניתי נייד ואני רוצה להעביר אותו לנייד, יש דרך לעשות זאת? אולי ישנו מתאם?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה יכו ליהיות שההורים שלי קנו מקרן למרפסת שלנו לצפיית סרטים לכל המשפחה אז אני צריך מקרן סביר שיהיה איכות טובה והתקציב הוא 6.5K תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות פלאזמה\LCD עד 19K חשוב לי איכות,צבעים וכו', שתהיה טובה. מרחק הישיבה הוא בערך 4-5 מטר אז חשוב לי שתהיה גדולה איזה טלוויזיה הכי טובה במחיר זה? איזו טלוויזיה יותר טובה? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473058 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=380887 תודה רז יחזקאל
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הנתונים שלי הם כאלה LCD 32 SAMSUNG 32M61B XBOX1 +COMPONENT CABLES אולי אחרי זה יהיה נייד או מחשב משופר עם כרטיס מסך טיפה יותר טוב עדיין חושב איך לעשות את זה אבל אצטרך עזרה בשני במקרים איך לחבר וחדר שהולך להתפנות מהכל ולהיות ריק ואני פתוח להצעות איך לעשות את הרמקולים ולמקם הכל החדר 10 מ ריבועי השאלה שלי איזה רמקולים לקנות האם שווה לקנות את מה שבא בחבילה אחת- רמקולים רסיבר וDVD שכביכול אני לא צריך כי יש XBOX וגם מחשב או שלקנות רמקולים בנפרד ורסיבר בנפרד או שביכלל אין צורך ברסיבר ויספיק לכזה חדר להדמיית הסראונד ולשמיעת מוזיקה לא בווליום מוגזם.....רמקולים + סאב וכמובן הכי חשוב איך מחברים את כל זה שזה יעבוד ואיזה כבלים צריך שיכלו מאיפה לאן שלא תיהיה תסמוכת ושאני לא אצטרך לשי…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חדשות דנדשות...לא מהארץ.. לאאאאאאאאאאאאאאאאא! מה אני עושה עם דבר כזה...השמאלית שומעים מצויין...אני לא יודע איך זה קרה, סתם ככה באמצע שמיעה רק הסטתי את האוזניות טיפה ימינה...וכאילו התנתק משהו מבפנים.... בקושי השתמשתי בהם פעמיים.... איזה צער! יש אפשרות לתקן דבר שכזה?....ואם כן איך או איפה? פליז!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עם כל יום שעובר, והתקדמות חדשה עם המערכת שלי, צצה עוד בעיה. אתמול תליתי את הרמקולים האחוריים שלי על הקירות (Z-560). הרמקול האחורי-שמאלי היה קצר מדי, אז הייתי צריך לחבר מאריך בינו לבין הסאב, הבאתי חוטי נחושת מוגנים עם גומי, חשפתי את הקצוות - וחיברתי! החלטה נוראית, הרמקול הפסיק לעבוד אחרי 3 שעות. בדקתי ומצאתי שלא הרמקול נשרף, אלא כניסת ה- Rear Left. אני לא יודע בוודאות שהכניסה נשרפה, אני רק יודע שכל הרמקולים עובדים כולל ה- Rear Left אם אני מחליף בין הכניסות במערכת, ורק כניסת ה-RL לא. אני על הברכיים, מתחנן לעזרה, המערכת הזו היא החיים שלי. נ.ב - :'( תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול עם כל מערכת שיש תמיכה ב 5.1 תומכת גם ב Prologic 2? ו מערכת שלא תומכת Prologic 2 והיא מחוברת לרמקולים 5.1 לא ישמעו בכל הרמקולים? תודה, אני לא ממש מבין בזה.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיני של איווה, והיא מגיעה עם מנגנון לא חכם במיוחד לחסכון בחשמל, זה מופעל במידה והמערכת חושבת שלא מתנגן כלום במשך משהו כמו רבע שעה, אז היא מכבה את עצמה אוטומטית. הבעיה מתעוררת שאני מחבר את המערכת שתקבל אות מהמחשב, ולפעמים שהווליום מהמחשב חלש, אז היא חושבת ששום דבר לא מתנגן ומכבה את עצמה באמצע, אתם יכולים לנחש לבד כמה זה מרגיז... יש אפשרות לבטל את המנגנון הזה? ניסיתי כבר את כל הכפתורים על המערכת, כלום לא עזר... הדגם זה NSX S556. במידה ואין מה לעשות, אני מחפש 4.1 או 5.1, בהחלט לא 7.1. אני כרגע חייל ואני לא מתכוון להשקיע יותר מידי כסף על רמקולים (משתדל להתרחק מכיוון האלף), נכון שאני ממש רוצה 4.1\5.1 אבל כרגע יש לי ATP3 ואני אתאכזב ליפול מרמת הסאונד שלו... השאלה אם…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אפשר לראות סרטים דרך היציאת COMPOSITE שלו על טלוויזיה?? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9765G/A The iPod AV Cable provides composite video and audio output for viewing photo slideshows with music on a TV
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מבחינת השימוש במעבד??.. קיצור מה יותר טוב?? בהנחה שהכרטיס OB הוא Realtek ALC850..??
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
השאלה בכתורת, ואם כן איך אני יוכל לדעת ש5.1 יוצא כמו ש5.1 אמור לצאת ולא שהכרטיס קול עושה לזה איזשהי המרה ואני שומע בעצם סטראו של 4 רמקולים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חברים יש לי רמקולים של מערכת.. ויש לרמקולים שתי יציאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/07/03/196118.jpg כמו אלה שפה.. ועוד כאלה יציאות של חוטים. יש מצב שאני מחבר את זה ללפטופ באיזה שהיא דרך? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ג'יגהבייט DS4 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 קיבלתי איתו את האדיו מנג'ר שמספקים ג'יגהבייט - אבל זה באמת מנג'ר חרא... אבל ממש חרא. אתן דוגמא - יש אפשרויות לקבוע איך הסאונד ישמע (מסיבה, פופ, רוק, מוסיקה חיה וכו') והסאונד נשמע ממש אעבכל אחד מהם (כלומר הם כיוונו את האיקולייזר ממש רע) (ובלי הצעות/הערות שאולי מדובר ברמקולים או ב'לא יודע מה' כי על אותו סראונד היה לי המחשב הקודם והיה סאונד נהדר). בונסף האודיו מנג'ר הזה לא יודע לנהל הייטב את השילוב בין אודיו דיגיטלי לאנלוגי (כלומר לא ידוע איך להוציא עם פלט דיגיטלי וגם אנלוגי) קיצר, חרא חרא חרא... בכל אופן , האם אני יכול להש…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת מקצועית על מסך 32 של חברת VIEWSONIC הדגם VIEWSONIC N3240W בבקשה תתיחסו לכסף מול איכות בהנחה שהמסך עולה 3600 שח ולמסכים המקבילם של וLG SAMSUNG TOSHIBA PHILIPS וכו....
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-