עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, יש לי DVD של חברת LG מסוג RC288. אני הקלטתי (צרבתי) על דיסק DVD את מה שהיה בTV. כשאני רוצה לראות את זה בDVD אז אין שום בעיה, אבל אם אני מנסה לראות את מה שהקלטתי במחשב אז המחשב לא רואה כלום על הדיסק. המחשב מזהה אותו כדיסק ריק ואפילו עשיתי שיציג קבצים מוסתרים - לא עזר. בדקתי את זה ב3 מחשבים שונים וגם חבר שיש לו את המכשיר הזה אומר שיש לו את אותה הבעיה. אשמח אם תעזרו לי להצליח לראות במחשב את ההקלטות במכשיר הDVD תודה למגיבים!!

2. Started by BeNzZy-BoY,

עדכנתי בנאנו שלי עברית בדיוק לפי איך שצריך (הורדתי מהאתר של אפל את העדכון ואז עוד שני קבצים בעברית, במהלך העדכון נדרשתי לפרמט (RESTORE) אז האייפוד וכך עשיתי.. בקיצור, משהו מוזר קרה, האייפוד שלי פורמט והתוכנה שמעדכנת את העברית רשמה לי שהותקן לי עברית באייפוד, הכולך סבבה אני נכנס לאיטונס כדי להכניס שירים על הנאנו וכשאני מחבר את האייפוד מופיעה לי הודעה על הצג באייפוד "DO NOT DISCONNECT" , חשבתי שזה רק לכמה שניות אבל זה חצי שעה ככה אולי אפילו יותר. משהו פה לא בסדר ואני כבר אובד עצות. צריך עזרה מכם בבקשה אמרו לי מה לעשות בתודה בן

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by twito,

שלום צרבתי דיסק MP3 בעזרת הנרו 6, השירים היו בעברית ולכן דרך התוכנה שניתי את שמם לאנגלית. צרבתי ושמתי את זה בדי וי די. עכשיו הדי וי די מפעיל את הדיסק אך במקום השמות רשום "___" לדוגמה השם במחשב זה ABA אז זה מופיע "___". עכשיו בנוסף לא מופיע הרקע של DVD ויש רקע אפור כזה.... ואמור להיות את הרקע של הDVD. כיצד אני מסדר את זה ?? יש לי DVD מסוג Prosound 9000PS תודה רבה ולהתראות

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by Unavoidable Encounter,

איך אני מגיע למסך הזה??

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by Kernel,

שלום , למישהו יש פה ניסיון איתם , הם יושבים בקרית מוצקין ולפי האתר שלהם יש להם מחירים טובים על נגני CREATIVE אבל יש בחנות מחשבים גם אגף ריהוט איטלקי .... מישהו מכיר ?? ואם יש לכם המלצה על חנויות שמזיקות נגנים איכותים במחירים סבירים ...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. שלום לכולם. לצערי אני לא מבין בסאונד אפילו טיפה, ממש מרגיש כאילו זה נשגב מבינתי, חוץ מהעובדה שאני יודע להנות מסאונד טוב. עכשיו לבעיה.. בזמנו קנה לי אבי מערכת רמקולים CREATIVE INSPIRE 5.1 5200 שהשתמשתי בה בצורה כזו: 3 רמקולים שכבו בצד ללא שימוש, ואילו 2 רמקולים וסאב שימשו אותי לחיבור למחשב או לחלופין לאייפוד. הסאונד מהמחשב תמיד איכזב אותי ואילו מהאייפוד היה יותר סביר, אך תמיד שאפתי לשפר אותו. היום קיבלתי במתנה רסיבר דגם RX-V496 של YAMAHA. מאושר ומתרגש לנוכח העובדה שהסאונד בחדרי הולך להשתפר פלאים, הגעתי הביתה ולמרבה הצער נוכחתי לדעת שאין לי שמץ של מושג איך אני אמור לחבר את חמשת הרמקולים + סאב לרסיבר, והאם זה בכלל אפשרי. האם יש פתרון לבעיה? מה עלי לעשות כדי לחבר את מערכת הרמ…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by eazy,

לוח האם של ג'יגהבייט הינו Gigabyte GA-8IK1100 (875P) - ATX ושל אסוס ASUS P4P800 (865PE) - ATX על לוח האם של ג'יגה בייט יש כרטיס קול עם התכונות הללו: High quality 6-channel AC'97 audio with S/P-DIF function Integrated Realtek ALC655 AC'97 audio CODEC chip, enables users to experience the seamless high quality 6-channel audio while watching movies or gaming. With new Jack-Sensing feature users won't have to worry about how to install speakers correctly ושל אסוס: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC S/PDIF out interface לפי הפרמטרים הנ"ל האם משהו יודע מי מהכרטיסי קול עדיף???

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by B-man,

שלום לכולם ! יש לי כמה שאלות... 1) נכון יש את הקלטת הזו שאתה מכניס לטייפ ברכב ואת החלק השני מחבר לדיסקמן ? אז ככה רציתי לשאול אם אפשר לחבר כזה לmp3 ולא לדיסקמן ? 2) יש כזו קלטת או משהו דומה שאפשר לחבר למכשיר USB כמו נגן mp3 או משהו ? תודה רבה B-man

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. אני כבר הרבה מאוד זמן מחפש משהו שיתאים לי לחדר וגם במחיר בארץ יש את זה: AVX-S20 http://www.cinemastation.com/products/s20/index.htm במחיר טוב, אבל גם קצת יקר, רק הבעיה היחידה, שאין לזה כניסה קואקסיאלית ואופטית, ועם זה אני רוצה לחבר את ה DVD... ראתי את הדבר הבא: http://www.cinemastation.com/products/tss15/index.htm שהוא בדיוק מתאים, יותר זול מה S20, ויש בו כניסה קואקסיאלית ואופטית. הקטע שאותו אין בארץ... מישהו מכיר משהו דומה לזה, או אם אפשר להשיג את המערכת הזאת בארץ באיזשהו מקום? זה יכול ממש להציל לי את המצב... בתודה. גיא

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by treinx,

אוקי אנשים אז ככה. קניתי רמקולים חדשים Logitech X-530 http://www.pandas.co.il/popup_image.php?pID=7841 ככה נראה איפה שמחברים את כל הדברים לסאב: http://www.pandas.co.il/images/mig/fullsize/1327.jpg חיברתי הכל לסאב את כל הבננות,לפי צבעים כמובן. והיה לי עוד 3 לחבר למחשב אתם יודעים איפה שמחברים את המיקרופון והכל. חיברתי הכל ושומעים רק ב-2. והכרטיס קול שלי תומך ב-5.1 תמונה: http://img67.imageshack.us/img67/232/865bz9.jpg השאלה שלי למה אני לא שומע ב-5? נ.ב קיבלתי מין כזה ריבוע שיש בו 3 יציאות לחבר למחשב ושתי בננות מאחור לא ידעתי מה לעשות איתו. זאת תמונה של הפנאל : http://img239.imageshack.us/img239/3416/2ox7.jpg תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by Elevation,

בקשר לברייק אין איכותי. כן, כבר קראתי ועשיתי חיפוש, ואני יודע כמה דברים בקשר לזה, אבל ישנם מספר דברים שרציתי לברר. 1.אני יודע שצריך משהו כזה: 12 שעות - חלש 24 שעות - בינוני 24 שעות - חזק. עכשיו, האם זה נכון, או שעדיף אחרת? 2.באיזו תוכנה להשמיע את השירים? 3.אני שומע בעיקר אלקטרונית וראפ, האם להשמיע רק את זה, בעיקר את זה, או עוד דברים? 4.איך האקולייזרים צריכים להיות? שטוחים? (כי זה שונה לכל סוג של מוזיקה), ומה בקשר לבאס. בתודה ענקית, גבריאל.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by siin,

התקנתי את המערכת מחדש כולל פירמוט. לפני כן לא היו לי בעיות כלל. התקנתי את כל המקודדים המתאימים, בתחילה את חבילת המקודדים K-Lite Codec Pack 2.85 Full כשלא עזר, התקנתי מקודדים של מיקרוסופט מיוחד למדיה פלייר 9 וגם לא עזר. שוב, הבעיה היא רק בצפיה בסרטים בתוך אתר כלשהו בו משתמשים במדיה פלייר של מיקרוסופט. זה קורה גם כשאני מפעיל את המדיה פלייר ומזין לתוכה את הקישור של הסרט. הבעיה היא כזאת: הסרט מופעל רגיל ללא בעיות של תמונה או קול, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ את הסרט קדימה בין אם בעזרת הסרגל למטה ובין הקפצה לקטע אחר, התוצאה היא או הקפאת התמונה עם שמיעה בלבד או הסרט רץ אך ללא קול או שניהם יחד ללא קול והקפאת התמונה. זה קורה גם מתוך המחשב, הורדתי את הסרט במלואו והבעיה חוזרת על ע…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. לאחרונה נתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית בכמה משחקים (חדשים דווקא) הסאונד צרוד ,כלומר אני שומע את הסאונד אבל בצורה מתכתית,בקיצור סאונד עם דיסטורשיין ;D יש לי כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO מעודכן הדרייבר האחרון של הכרטיס שיצא אי שם בשנה שעברה. רציתי לדעת עם יש עוד שיפורים או כיוונונים שאני יכול לבצע ע"מ לקבל סאונד נקי במשחקים. זה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה... TNX

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  14. היי :ם בלוח הזה של DFI זה שתומך ב 64 ביט DFI LAN PARTY nforce3 250gb יש בו כרטיס קול 8 ערוצים. לי יש מגבר בחדר , עם מערכת קולנוע ביתית , וראיתי שיש לכרטיס קול און בורד יציאת spdif שאמרו לי שזה קואקסילית. אני יוכל לחבר בכבל ישיר אחד את הכרטיס קול לרסיבר ולקבל סראונד? היציאה הזאת , של הכרטיס ספציפי הזה , מסוגלת להוציא סראונד מלא? כי שמעתי מאנשים שבכרטיסים מסויימים קואקסילי מוציא רק סטריאו... מה אתם אומרים? ואיך הכרטיס און בורד לעומת Creative live ? יותר איכותי? פחות? תודה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by Lioriiii,

שלום חברים, מה שלומכם? יש לי מגבר HARMAN KARDON שמחובר למחשב בעזרת כבל אופטי ואני רוצה בבקשה שתעזרו לי לקנפג את התוכנה AC3 FILTER בגלל שאני מוריד את כל הסרטים ב-AC3. והייתי מאוד שמח אם תוכלו לעזור לי בקינפוג נכון של התוכנה. אני משתמש בנגן MV2PLAYER ורציתי לשאול גם איך הנגן הזה, האם יש משהו יותר טוב ממנו. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by ccc,

מחפש אוזניות בעיצוב עורף קטנות ככל האפשר (BUDS ? ) תקציב בין 100-200 ש"ח יש איזו חנות מומלצת ברשת עם מבחר רחב לבדוק ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. אוקי אז ככה =[ קניתי iRiver H320 לפני איזה שנה בערך אני ממש ממש ממש מרוצה. הבעייה היחידה שאני אוהב ווליום יותר גבוה S: והוא חתיכת בלוק בכיס והוא מכוער =\ חוץ מזה.. אין לי טענות אליו.. הא וגם שאין שאפל כמו שצריך ושאי אפשר לבנות playlist בנגן. עכשיו... לא יודע למה =\ אבל אמא שלי קנתה לאחותי הגדולה Ipod video 30GB והיום היא הביאה לה אותו... אמא שלי אחותי ואני הסכמנו שזה רחוק ממה שהיא צריכה =\ וזה באמת דבר שמיותר בשבילה.. כששאלתי אותה כמה שירים היא רוצה בmp3 שתהיה הכי largit שיש היא אמרה 800-1000.. כפי שאתם יודעים בשביל 800-1000 אפשר להסתפק בנגן 6GB.. קיצר הצעתי למכור בישראל ולקנות משהו אחר.. הם לא רצו להתחיל להסתבך.. אז חשבתי אולי אני יחליף איתה ואז ככה יהיה לי מכשיר …

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by EyalOnn,

יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by gizzz,

האם ייראו טוב אם אני אחבר את הפלזמה למחשב? יש לי כרטיס מסך 8600GT

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. שלום אז ככה אני מחפש מערכת למוזיקה בתקציב עד 1300 ש"ח חשוב לי האיכולת אמרו לי שהמערכת הזאת Panasonic SCAK640 הכי מומלצת ואיכותית העם זה נכון או שיש איכותיות מזאת בטווח מחירים זה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. רמקולים Ceative LX200 מה טוב בהם מה גרוע בהם ? האם כדאי לקנות אותם ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. שלום לכולם. החלפתי את ה SBLIVE 5.1 שלי לאודיג'י 2, האודיג'י כמו ה SBLIVE לפניו מחובר למערכת סטריאו של סוני די איכותית בחיבור אנלוגי. אני לא מרגיש הבדל באיכויות הסאונד בכלל! האם יש סיבה לכך כי אני יודע על ההבדלים הברורים בין שני הכרטיסים האלה לטובת האודיג'י. ד"א האם האודיג'י 2 מוגדר ככרטיס HD כי אני בטוח שהוא בהרבה יותר איכותי מכל כרטיס HD שבא היות מובנה בלוחות החדשים.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל למחשב, ורציתי לדעת, 70.1 RMS, זה חזק? זה רק הסאבוופר או העוצמה הכללית?.. והאם אני צריך כ.קול בנפרד בשביל הדגם הזה?... יש המלצות אחרות עד 500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. היי, אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה, והייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה, התקציב : 200 ש"ח 1) שאפשר לחבר ל-HOT 2) צפייה באיכות טובה.... 3) שניתן להקליט תוכניות למחשב תודה!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by MOFRA,

צריך המלצה לאוזניות קשת אכותיות ולחנות בסביבת חיפה שמוכרת אותם עדיף בסביבת בצק פוסט או הטכניון בסביבות 200 שקל (עד300)

• 3 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים