עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by orlupo,

תגידו האוזניות האלה שוות משהו: KOSS TD-60 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. יש לי מערכת סטריאו sony MHC-BX3 איך אני מחבר את המערכת למחשב??? הכרטיס קול שלי הוא פשוט עם שלוש יציאות(מובנה בלוח) לא כל הסיבוכים של המתקדמים כמו ה X-FI וכו'...

3. Started by kinggil,

שלום, יש לי כבל אופטי עכשיו אני רוצה לחבר אותו לDVD וממנו לכרטיס קול במחשב, עכשיו אני יוכל לשמוע מהרמקולים שמחוברים ל DVD ? תודה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by joker8834,

האם המחשב הבא יספיק לי בשביל שאני יוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות שתראה טוב ב37 אינץ' ושאני יוכל לצפות בסרטים HD לפחות 720P (אמרו לי שצריך מחשב חזק לזה ) מעבד AMD athlon 2500XP ג'יגה זכרון (או 512 אם תגידו שמספיק) לוח epox 8RDA+ (אם צריך עוד פרטים אז תגידו) Hard Disc 120GB כרטיס מסך GForce FX 5900XT 128MB

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by yaniv oz,

אהלן חברים סיפור מצחיק לפניכם למעלה משנתיים שאני מחפש טלויזיה תצחקו אבל יש לי עדיין את הבוקסות גדולות 21 אינצ, זוכרים? ששואלים אותי למה, אני עונה שעוד לא המציאו אותה אז לפני היורו 2012 החלטתי שאני אראה אותו ב- hd לאחר שנים שחלקים גדולים מהמגרשים נעלמו לי מן המרקע התקציב נע בין 4000 ל 5000 בערך, מעוניין בגודל 42 3d ודגם חדיש חשבתי על פיליפס PFL7606H או טושיבה TL838 46 יש לציין שלרוב אני רואה סרטי קולנוע דרך כונן חיצוני/USB והמון כדורגל ח'ברה לשיפוטכם

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. נגן 1 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1659258 נגן 2 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1691270 האם הם נופלים משמעותית באיכותם לעומת ה SANDISK 512MB ? תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by gshhar,

;D <----- קישור

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  8. שלום לכם, אני צריך המלצה על רמקולים (ואולי גם סאב) עבור צפייה בסרטים מהמחשב (ואם זה אפשרי אז אולי שיוכלו להתחבר בעתיד גם ל-DVD). טווח המחירים הרצוי הוא 400-600 ש"ח. הסרטים מוצגים בטלוויזיה על ידי כבל והמרחק של הצפייה מהטלוויזיה הוא כ-3 מטרים. חשוב שחווית השמע תהיה כמה שיותר טובה ושאת הרמקולים יהיה אפשר לתלות על הקיר. עד עכשיו השתמשתי ברמקולים של המערכת סטריאו בשביל לשמוע את הסרטים ואם מערכת סטריאו תהיה אופציה טובה יותר אז היא גם תתקבל. ראיתי את הרמקולים של לוג'יטק מדגם Z-2300 חדשים מארה"ב כולל משלוח לארץ בסביבות ה-100$ וידוע לי שזהו מחיר שנמוך ביותר מחצי מהמחיר הרגיל של הרמקולים האלו בארץ. בנוסף לאחי יש את הרמקולים האלו והאיכות שלהם מעולה (קנה אותם בארץ). האם הרמקולים נחש…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by elad76,

בזמן האחרון כאשר אני מגביר את העוצמה של הרמקולים הבאס מתחיל לעשות רעשים מזורים בסוף הבאס,משהו כזה ברררררר בררררר. משומה בשירים מסויימים ובסדרות מסויימות אין תרעש הזה. עכשיו בדקתי את הבאס גם בXBOX שלי והוא עשה את הרעש הזה גם. עכשיו אני לא יודע להחזיר לחנות או מה?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by Rubber Duckey,

ניסיתי ללא הצלחה לייצר Playlist בנגן, ההוראות במדריך די עלובות וסתם חבל לי על העצבים שלי... אם למישהו יש שמץ של מושג... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  11. טוב אני מתלבט בין שני מכשירים: 1. נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 256MB Sandisk 390 שקל אבל אז אני קונה אוזניות עם המכשיר https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1370 2. נגן MP3/MP4 Muvo TX 256MB Creative 500 שקל ואז אני נשאר עם האוזניות שאני מקבל http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6028 אתם מוזמנים להמליץ על מכשירים אחרים אני לא יכול לחרוג מן התקציב !!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. קראתי עשרות ת'ראדים... כולם מדברים על כל סוגי ה IRIVER במומחיות רבה... אבל איך זה יכול להיות שאף אחד לא יודע איזה אוזניות מגיעות עם המכשירים? גם לא ארקדיה?! אני זקוק לתשובה דחוף לפני רכישה. אני מעוניין לרכוש מכשיר IRIVER: ממשפחת IFP 900 או IFP 700. אני מעוניין לדעת איזה אוזניות מקבלים עם כל אחד מהמכשירים האלה. בארקדיה הם לא יודעים! לא יאמן. הם אומרים שמקבלים אותן האוזניות בכול המכשירים. אבל איזה? MX300? MX400? איזה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. שלום יש לי D2, כמו לכולם, ואני מעוניין לשדרג את האוזניות. חשבתי על HFI-650 ,UltraSone. יש להם התנגדות גבוהה יחסית, משהו כמו 70 אוהם. האם תהיה בעייה איתם? הנגן יסחוב? תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. Started by ולרי88,

איך עושים .. ? עדכון לעברית לאייופד נאנו ..

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  15. האוזניות האלו ידועות כאוזניות שמחלקות את התדרים באופן מושלם? טרבל, מידל, בס? כי זה חשוב לי מאד. אני שומע מטאל, רוק, פופ קל, הרבה גיטרות. לא טרנסים. זה יתאים? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by nirga,

שלום סוף סוף החלטתי לקנות אוזניות חדשות, חיפשתי בפורום אבל מרוב המלצות לא הצלחתי לבחור אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות איכותיות השימוש הוא למוזיקה מהמחשב\DVD\XBOX360 האוזניות מחוברות לרסיבר קולנוע ביתי חשוב לי שהן יהיו נוחות, לא יחממו את האוזנים וכמובן שגם ישמעו טוב התקציב הוא עד 700 ש"ח (אם תוכלו לתת כמה אופציות זה מאוד יעזור) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by HF Integrale,

היי, ריסקתי בטעות את השלט של ה H340 שלי בדלת המכונית ואני צריך שלט אחר. חיפשתי "בנרות" שלט של H-120 (שלט עם תצוגת LCD) אך ללא הצלחה. האם השלט הזה: http://www.misticriver.net/showthread.php?t=34500 יתאים למכשיר שלי (H340) ? אנא עזרתכם\דעתכם תודה HF

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. דגם SC-PT75 , צריכה לעלות בסביבות 900-1000 ש"ח . מישהו מכיר ויכול להמליץ עליה ? שווה את הכסף ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by Stoned Junglist,

חיברתי מיקרופון רגיל כמו שצריך לחבר וכו', הבעיה שהוא לא עובד כאשר אני מסמן אותו על Microphone כמו שניתן לראות בתמונה, וכאשר אני משנה את הליין ל- REAR MIC - המיקרופון עובד אך עם רעשי רקע רבים וקשה להבין , עשיתי 1 MIC BOOST , עשיתי 2 MIC BOOST , שיניתי כל הגדרה שאפשר ועדיין אותה תקלה, והתקלה היא לא במיקרופו ןכי הוא עובד במחשב אחר בצורה מצויינת, הבעיה יכולה להיות או בכרטיס קול - שזה הסיבה שפתחתי את ה THREAD כדי לוודות שישנה בעיה בכרטיס קול ( SigmaTel Audio ONBAORD ) או שהבעיה היא בהגדרות, עשיתי GOOGLE הכל ולא הולך. אולי ישנו מושיע [attachment deleted by admin]

20. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מערכת רמקולים של Logitech z-5500. המערכת כוללת 5 רמקולים + סאב ענקי ומכילה בתוכה מגבר Dolby + Dolby 2 + DTS עם כניסות אופטיות דיגיטליות ואנאלוגיות. השמע במערכת מעולה ! אולם חסר בה פרט חיוני מאוד (לדעתי), אין בה שליטה על ה-Bass וה-Treble של הרמקולים, קיימת שליטה רק על עוצמת הסאב. בעקרון המערכת מחוברת למחשב בסלון עם כרטיס SBLive! 5.1 ובעזרתו אני יכול להוסיף Treble לכל מה שיוצא מהכרטיס כסטריאו ויש שיפור משמעותי באיכות השמע. מה שאני לא מצליח לעשות זה להוסיף Treble לסרטים המקודדים עם AC3. עוד משהו לציין, החיבור בין כרטיס הקול למערכת הרמקולים הוא עם חוט קואקסלי (דיגיטלי) יחיד. האם למישהו יש רעיון / עצה ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by Roach,

שלום! אני מתכנן כבק זמן רב קניית מערכת סאונד חדשה למחשב ונגן MP3 חדש (מאז שהמינידיסק שלי נגנב)... הנה מה שחשבתי אליו לבינתיים: רמקולים: altec lansing FX6021 כרטיס קול: creative audigy 2 value נגן MP3: Mpio HD300 הרמקולים והכרטיס קול הם לא מכספי ככה שמגבלות התקציב הם קטנות יחסית :-) הנגן הוא בעיקר מכספי אז הנושא הוא אחר... השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למוזיקה (לא סרטים ולא משחקים) ככה שאני צריך משהו שיענה על הצורך הבסיסי של השמעת מוזיקה באיכות גבוהה, אני לא עוסק בעריכת קול וכו'... בקשר לנגן למרות הבעיות שיש איתו (נתקה לפעמים) הרבה אנשים ממליצים עליו , יש לו הרבה תכונות שאני רוצה (ogg, line in, radio) ובנוסף יש עליו מחיר מצויין (יחסית לארץ) במחסני חשמל - 1600 ש"ח... אז הייתי …

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by BlackShadow,

רשמתי את זה פה כי כאן יש את הקהל שמשתמש בדברים האלה הכי הרבה. שניהם סיליקונים שעוטפים את הiPod, אבל הiSkin עולה 30 דולר והXskn עולה 15 ואפילו פחות. מה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by sasa21,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות עורף ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by oryrm19,

היי, קניתי היום כרטיס טלוויזיה מדגם TV2100 של Leadtek. הכרטיס עובד מצויין, קולטים שידורים בעזרת התוכנה שהגיעה איתו. הכרטיס הגיע עם שלט, שאמור לשלוט גם על הווינדוס מדיה סנטר. אכן בלחיצה אחת, המדיה סנטר מופעלת ואפשר לנווט בתפריטים. בהגדרת טלוויזיה במדיה סנטר, יש צורך שהמדיה סנטר תקלוט את השלט עצמו, מה שמשום מה לא מצליח. אני מזכיר, אפשר לנווט בתפריטים של המדיה סנטר עם השלט בלי בעיה, להפעיל ולכבות אותה. השידורים נקלטים במדיה סנטר, רק בהגדרת הטלוויזיה השלט לא נקלט. הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של Leadtek. מדובר ב-Vista 64bit SP1. אשמח לעזרה אור.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. מישהו מכיר תוכנה חינמית כזו?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים