עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי במחשב יציאת ווידאו וחיברתי את המצלמה שלי SAMSUNG SCL810 ליציאת ווידאו אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. ניסיתי להתקין בלוח הבקרה כל מיני התקנים ושום דבר לא עזר... האם יתכן שיהיה במחשב יציאה לווידאו וזה לא יעבוד? או שפשוט המצלמות האלה לא יכולות להתחבר למחשב? אם מישהו מבין פה בזה אז בבקשה... כי אני כבר התייאשתי תודה!! אני צריכה את זה בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  2. http://www.shopster.co.il/mozar.asp?id=2957 מה שאני לא הבנתי פה אחרי שאני מחבר את זה לUSB של המחשב עם אני יכול לחבר את זה לרסיבר שלי כתוב שם חיבור DIN 9 PIN מישו יודע מה הוא החיבור הזה ועם יש אותו ברסיברים תודה זה הכל

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  3. שלום יש לי מערכת למחשב של LOGITECH - הZ560 - מערכת 4.1 (למישהו שלא מכיר) הרמקולים מחוברים לSUB והוא מתחבר לPANEL שמתחבר לGTXP, והGTXP מחובר למחשב השאלה שלי היא האם ניתן לחבר לסאב רמקולים לא של לוג'יטק, למשל רמקולים של סוני של מערכת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. במדריך פריצה שפורסם פה באתר ישנה אופציה לשינוי הפונטים, האם מישהו מוכן לסכן את האייפוד שלו ולנסות להוסיף פונטים עבריים... ?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. יש לי כרטיס קול של קריאייטיב דגם: CT5803, יש עליו GAME-PORT מישהו יכול להעריך כמה הוא שווה יד שניה? אני לא יודע אם זה SB 5.1

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. שלום לכולם, מה שלומכם? קניתי לפני כ-6חודשים את המגבר harman kardon AVR1500 ואני עכשיו רוצה לקנות רמקולים ריצפתיים בתקציב ה-3000 ש"ח, רציתי לדעת בכלל אם המגבר שלי הוא טוב? ורציתי לדעת איך חברת הרמקולים CANTON??? תודה על העזרה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yair_gobani,

שבוע טוב לכולם, אני חושב לקנות נגן MP3 (כמו הDOK), ורציתי אולי לקנות גם אוזניות. מה דעתכם על האוזניות RP-HV152 (פאנסוניק) ? האם הן איכותיות ? האם אני ארגיש הבדל ביניהן לבין אוזניות ממוצעות שמגיעות עם נגני MP3 פשוטים ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. אז מאיפה להתחיל? אני והחבר החדש שלי משתעשעים יחד כבר משהו כמו חודש והתאפקתי ארוכות עד שבאתי לכתוב פה כדי שבאמת אני לא ככה יהיה בהתלהבות של ההתחלה אלא יכתוב ככה מתוך התנסות איתו לטובת מי שרוצה לקנות נגן בסדר גודל כזה דבר ראשון תודה למי שבזמנו עזר לי פה כשחיפשתי נגן טוב אז נתחיל מהמפרט הטכני שלו 20 ג'יגה 35 שעות בטריה רדיו מקרופון פנימי הקלטה ממקור חיצוני תמיכה ביואסבי 2 אין צורך בהתקנת דרייברים (הוא מתפקד מיידית ככונן) אפשרות עבודה עם טאג id3 או לחילופין עם ספריות וקבצים שלט גוף עשוי אלומיניום ולביקורת: במילה אחת אני יכול לסכם אותו כמדהים! הוא פשוט באמת שואף לשלמות הוא מרגיש איכותי מאוד ביד, קטן בצורה בלתי רגילה, איכות סאונד מדהימה (97 דציבל אות לרעש) והבטריה פשוט לא נגמרת…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי כרטיס קול על לוח האם וכשאני מחבר אותו לרקולים, יש רעשי רקע - מעין פצפוצים בלתי פוסקים. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות כדי להעלים אותם וממה הם נובעים? ב-device manager מצויין שיש לי SB 16.

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  10. שלום קניתי לא מזמן את הRIO CARBON אבל הוא מגיע עם אוזניות נפרדות כאלה קטנות שלא מתאימות לריצה!! הם כל הזמן נופלות לי וזה מרגיזזזזזז!! רציתי לדעת איפה אפשר בארץ לקנות אוזניות ספורט שיתאימו לי ושיהיו זולות. תודה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by pk1,

יש לי כרטיס קול Onboard של: C-Media CMI8738 4-channel AC '97 Codec SiS 962L S/PDIF out interface יעבוד אצלי 2.1 ובאיכות טובה? אני מחפש רמקולים 2.1 למשחקים בעיקר. מה כדאי לי לקנות בתקציב של 250 שקל?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by BlackDiablo,

היום אני מזמין נגן MP3 יש לי 3 אפשרויות: Apple iPod mini Rio Carbon Creative Zen Micro רציתי לדעת מה ממש משנה בנגנים האלה חוץ מ1GB יותר שיש לCarbon ולZen Micro תודה. עריכה: עכשיו ראיתי שיש את הiPod 4th gen 20GB ב20$ יותר האם זה שווה את זה ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  13. שלום לכם, בקושי אני מסתדר עם ה-4 שקעים שיש לי באלפסק ואין לי מקום לעוד שקע. לכן אני מקווה שלא נדרש חיבור לחשמל.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  14. השאלה בראש ההודעה מקווה שמישהו יידע.. בכל מקרה אני רוצה שהאקוליזר יתן לי אופציות יותר נרחבות תודה!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב, אני מחפש לקנות מקרן בסביבות ה8000-9000 ש"ח והרבה המליצו לי על הפנסוניק AE500 וOptoma H30 וכל מני אחרים. אני אבל רוצה ללכת לחנות לראות את המקרנים האלה ורק אז להחליט איזה אני הולך לקנות. מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שיש לה הרבה מקרנים? הייתי אתמול בhoolywood בהרצליה והיו להם רק איזה שני מקרנים של טושיבה (שדווקה היו לא רעים) אבל זה לא מספיק.. יש חנות יותר מקצועית בעסק הזה? BTW למישהו יש את האתר של סינימה פרדיסו

16. המכשיר הזה פשוט ענק הוא עושה הכל קורא וידאו קורא אודיו קורא תמונות מאחסן קבצי מחשב יש לו נפח של 20 GB והוא מקליט כמובן קול ווידאו הוא קליל, נורא קטן, ויש לו מסך של 4 אינץ' אני כבר התאהבתי בו אהבתי את הרמקול המובנה, תוספת ענקית... מחיר: 450$ (2020 ש"ח) לא מהארץ. תמונות מהמיני בוק שעשיתי לו : ליד השלט שלו וליד נוקיה 6100 http://rotter.name/User_files/nor/41b823595234ac5b.jpg בתוך הנרתיק (שנתפס גם בחגורה) בעריסה גודל ביחס ליד

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by icebreak,

טוב, נתחיל עם כך שאנשים כל הזמן שואלים פה לגבי איזה אוזנית כדאי וכו', הנה כמה לינקים לאתרים מקיפים שכוללים ביקורות ודיונים לגבי כל הסוגים שיש: http://headwize.com/ http://head-fi.org/ http://reviews.cnet.com/Music/4521-6531_7-5120625-1.html?tag=dir.hed http://www.dapreview.net/e107_plugins/faq/faq.php?cat.10.10 עדיף קודם לחפש שם לפני ששואלים את אותה שאלה בפעם המיליון (לגבי איזה עדיף...), מה גם שזה יחסית עניין אישי ובאתרים האלו יש הרבה דעות...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by BlackDiablo,

אז ככה אבא שלי טס לארה"ב ביום ראשון ויש לי גג 250$ להוציא על נגן MP3 ורציתי לדעת איזה הכי מומלץ פה..... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש מערכת עריכה מקצועית Matrxo 100 : מטרוקס האם יש למישהוא מושג או ניסיון עם המערכת הנ"ל? אני מעוניין לעבוד עם המערכת במחשב P-4 2.8Mhz עם 1Gbyte זיכרון, וכמובן שני דיסקים קשיחים של 120 גיגה ו- 80 גיגה. אשמח לקבל תגובות...

20. תקציב 400 לא קריטי 450 אני רציתי קרטיב 4.1 אבל אמרו לי שיש מלא דברים ומלא איכיות אז אני לא יודע כבר מה להחליט... אתם מבינים יד חופשית תודה. ק

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by baruch,

מה קורה אנשים? מקווה שהכל טוב. בזמן האחרון גיליתי שאני ממש חייב דיסקמן אז הלכתי לזאפ וגיליתי שאין לי מושג מה לקנות ולכן אני פונה אליכם בבקשה להמלצה... דרישותי הן: עלות: עד 350 שתהיה לו תצוגה של שמות שירים,אומנים וכו' שיגיע עם אוזניות איכותיות והכוונה היא לא איזה אוזניות אוזן אלא אוזניות רגילות ועדיף (עדיף מאוד) אוזניות שבאות מאחורה תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  22. Started by zgd,

שלום לכולם, אני מבקש את המלצתכם בדילמה קטנה שיש לי. אוקיי, ברצוני לקנות גיטרה, רציתי לשאול האם כדאי לי לקנות כרטיס קול למחשב שמתחבר אליה? האם יש כזה דבר בכלל? האם זה עדיף מבחינת יעילות\מחיר? ד"א, יש לי רמקולים ATP3 של Altec Lansing. השאלה נשאלת גם בקשר לגיטרה חשמלית רגילה וגם בקשר לגיטרת בס. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by coolmeen,

מחפש רמקולים טובים למחשב במקסימום 100שקל עדיף 2.1 אם אפשר אבל גם 2.0 אם יש טובים

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by danvis,

היי, אני מעוניין לקנות דיסקמן קורא אם פי 3 אבל למען האמת אין לי מושג מה זה אם פי 3? מה ההבדל בין mp3 לבין wma? והאם למשל אני צורב דיסק של אם פי 3, אני צריך לצרוב את השירים ככה ולהפוך אותם במקודד לאם פי 3? או שהדיסקמן אוטומטי ייקרא אותם כאם פי 3?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים