עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. או שיש רמקולים אחרים עדיפים באותו מחיר? לשימוש משחקים וסרטים ומוזיקה בעיקר תקציב 500 שח' מוכן לחרוג +50 גג בלי כרטיס קול...

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by MacGyver,

אפשר לדעת בבקשה איך אני מחשב כמה של ג'יגה מקום נותן לי בדקות שניות ושעות.... תודה מראש! איתן

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. Started by Spider1,

שלום לכל חבריי הפורום!! יש לי בעיה בכ.טלוויזיה (מסוג AVERMEDIA) , הבעיה היא שהוא פולט ביחד עם הסאונד רעש מעצבן דומה לרעש הנוצר מטלוויזיה שלא קולטת ערוץ טוב או לא קולטת בכלל (כאשר יש "שלג" במסך).יש לציין שאיכות הוידאו טובה, ואיכות הסאונד טובה אך העוצמה חלשה מהרגיל בעקבות כך שהרעש הנ"ל משתלט כל רוב העוצמה וזה מעצבן מאוד. כרטיס הקול המעורב בעיניין הוא SB LIVE, ממנו יוצא כבל אודיו סטריאו לכ.הטלוויזיה וממנו יש כבל אודיו סטריאו שמתפצל לשני כבלי RCA שמתחברים לשני היציאות של הממיר LEFT&RIGHT . למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה!!!

4. יש לי כרטיס קול מובנה ALC850. רציתי לדעת האם כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ניתן להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים אחוריים וליצור קומבינציה מסויימת של 4.1 או משהו בסגנון? זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by alexe17,

אוקיי חבר'ה אני צריך עזרה אני רוצה לקנות נגן אמפי3 מבוסס זיכרון פלאש ואני צריך המלצות לגבי נגנים טובים כי אני לא בדיוק מתמצא בתחום אני מחפש נגן עם 256 זיכרון,איכות שמיעה כמה שיותר טובה .עדיפות לצג דיגיטלי.התקציב לא יותר מ1,000 שקל,עדיף בסביבות ה700-800 שקל. אחרי בדיקה במספר אתרים בחול,מצאתי 3 נגנים שהם לדעתי הכי טובים כרגע: i-river ifp-790 creative muvo tx fm rio forge sport הבעיה היא שאלו הם דגמים חדשים ואני לא יודע אם כבר יש אותם בארץ אם יש לכם מידע לגבי אתרים מהם אוכל להזמין את הנגנים האלה או לפחות לברר את המחירם שלהם בארץ,זה יהיה מצויין

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by ranyr,

אפשר לראות סרטים דרך היציאת COMPOSITE שלו על טלוויזיה?? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9765G/A The iPod AV Cable provides composite video and audio output for viewing photo slideshows with music on a TV

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by icebreak,

כתבה חביבה שמראה כמה איכפת ל YEDA מהקונים שלה.. http://www.nrg.co.il/online/10/ART/862/390.html

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. Started by benwin21,

מה זה מפצל בשביל רמקולים? מאיפה ניתן להשיגו? ועוד שאלה קטנה יש לי רמקולים של creative. לאחרונה הם הפסיקו לפעול. הרמקולים הקטנים אשר לא צורכים חשמל פועלים טוב אבל חלש, והסאב וואפר אשר מחובר לחשמל לא פועל. זה כאילו שהכבל שמדליק,מכבה ושולט בווליום לא מקבל חשמל. יש לכם מושג אם יש איזו שהיא דרך לעקוף את זה? או איכשהו לחבר את הרמקולים הקטנים גם למחשב כדי שיהיו 4 רמקולים?או להגביר אותם איכשהו. הם פעלו חזק רק כשהם היו מחוברים לסאב וואפר.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. היי קיבלתי היום את הטלויזיה החדשה שלי (sansui 27) ויש בה 3 חיבורי HDMI חיברתי בכבל DVI ל - HDMI את הכרטיס מסך לטלויזיה ועברתי לערוץ ה - HDMI שהוא מחובר אליו, אבל העניין הוא שהמחשב מזהה את הטלויזיה ובטלויזיה עצמה אין אות... מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. Started by ברק,

לצערי הרב לא החכימו באנוידיה ופיתחו את היהלום הכתר של לוחות האם שלהם וזה הקידוד אונבורד של הסאונדסטורם. אני לא עומד לשדרג את הלוח עוד הרבה הרבה זמן בעקבות הודעה כזאת, שגדרוג משמעו קניית אוודיוגי משמע השקעה רצינית חבל, למרות שיש לוחות חדשים שעושים קידוד און דה פליי אבל עדיין עצוב לי על הסאונדסטורם המעולה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by Elram,

שלום, יש לי שני רמקולים + סאב של מחשב (די איכותיים של קריאטיב) מחוברים לכניסה אחת בכרטיס קול, שני רמקולי מדף של מערכת הסטראו מחוברים גם הם למחשב עם המערכת ועכשיו קניתי עוד 4 רמקולים שמיכולים להיות גם אחוריים וגם מדף. כרגע שלושת הרמקולים של המחשב מחוברים בכניסה אחת הרמקולים של המערכת בכניסה השניה. חשבתי להוסיף שני רמקולים למערכת כסרראונד בכניסה מאחורי המערכת ולקנות עוד כרטיס קול מכיבן שיש לי עוד מגבר ולחבר אליו את השניים הנותרים. איך זה<? יש רעיונות אחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by MIKROBOS3,

הבחירה היא בין +PLATRONIC 903 לבין LG HBS-700

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by BoA,

ערב טוב קניתי לאחורנה מפרט חדש ולפני זה היה לי מסך למחשב 24' LG W2442PA http://www.lge.com/products/model/detail/w2442pa.jhtml והמפרט שלי הוא כזה: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 GIGABYTE GA-EP43-DS3L EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKE 896MB DDR3L עכשיו המחשב מחובר למסך בDVI TO DVI, אבל אני רוצה לעשות HDMI TO HDMI. הבעיה היא שאני בכלל לא מבין בזה שום דבר ולא יודע אם בכלל יהיה שיפור. המסך full hd עם יצאה של hdmi (שנראת כמו חיבור של כבל לאוזניות) ויש גם על הכ.מסך יציאת HDMI (נראה לי חיבור שחרחר מחורר כזה) מה גם אני לא רוצה שהתכנים יעבדו על הרמקולים המעפנים של המסך על על הרמקולים של המסך. אז מה אני צריך לעשות ואיזה כבל אני צריך לקנות ודברים שכדאי לדעת כמו מחיר וכו' שלא יעבדו…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. היי בובות! פשוט יש לי בבית קוס פורטה פרו והבנתי שבגלל ההתנגדות הגבוהה שלהם (האוהם) הם לא יעבדו טוב עם האייריבר ihp 120 ולכן אני חושב לרכוש את האוזניות האלו: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=286743&is=REG שלא הבנתי בדיוק איך הולכת ההתנגדות שלהם כתוב שם ככה: Impedance 16 ohms at 1kHz זה יתאים? כי האייריבר זה 16 אבל מה הכוונה שזה ב1 khz? והקוס זה 60. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by MaoRC,

כשאני מחבר רמקולים ליציאה של הרמקולים הקדמיים (הירוקה) הוא מזהה שחוברו רמקולים אבל לא משמיע בהם שום קול. אבל אם אני מחבר ל back speakers ומגדיר את הכרטיס כ 4 ערוצים אז הוא משמיע לי ב BACK אבל לא ב FRONT. זה מפריע לי כי בחלק גדול מהמשחקים יש רעשים שנשמעים רק בקדמיים וגם המוזיקה נשמעת פחות טוב (בלי באס). לעוד מישהו הייתה הבעיה הזאת? איך אני יכול לתקן אותה? תודה רבה!

16. יש חיה כזאת? http://cgi.ebay.com/NEW-iRiver-H10-6GB-MP3-PHOTO-PLAYER-COLOR-LCD-FM-RECD_W0QQitemZ5823953388QQcategoryZ114623QQrdZ1QQcmdZViewItem בהתחלה רשום בצבע סגול Direct Transfer Photos from Digital Camera

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. יש לי מצלמה מסוג NIKON COOLPIX L1 המצלמה מצלמת וידאו בקבצי MOV אני מנסה להעביר למצלמה קבציים חיצוניים כך שאוכל לצפות בוידאו דרך המצלמה או לחבר אותה לטלויזיה ורק לראות דרכה. משום מה למרות שאני מכניס למצלמה את אותו סוג קובץ בדיוק שהיא מצלמת , המצלמה לא מזהה את הקובץ החיצוני וכמובן שלא ניתן לעשות בו שום שימוש למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  18. כי חבר שלי שם והוא היה בשלוש חנויות (בסט ביי סירקט משהו ועוד אחת) ושתיים אמרו לו שהם לא עובדים איתם ואחד אמר בכלל שהדגם הזה ישן. אודה מאוד למי שיביא לי חנות ספציפית בניו יורק!!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה.. אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום משחקים... בכל מקרה אני שומע ממש גרוע כשאני משחק ב UT3, יש לי אחלה רמקולים של 4.1 עם איכות סוף הדרך. הבעיה נמצאת רק ב UT3 ולא במשחק אחר, אני שומע כאילו יש לי sound blaster 16. חשוב לציין שבתוך ההגדרות של המשחק שמתי V על האפשרות של hardware audio, וזה עדיין נשמע מעפן.. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. כי הזמנתי ולא הגיע לי עם מטען ותגידו איזה תוכנה טובה יש למיני להעברת שירים וכו'...?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by אריק,

בימים אלו אני מתכוון לרכוש כרטיס קול של Creative המיועד בעיקר למשחקים ושמיעת מוסיקה (אלקטרונית 99%) ההתלבטות שלי היא בין.. Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro ל.. Creative X-Fi Xtreme Audio ניסיתי להתייעץ עם מספר אנשים האם יש הבדל משמועותי לצרכים שלי בין שני כרטיסי הקול שמצדיק הפרש של 300 שח" אך עושה רושם שחוץ מהמותג Fatal1ty ובאנדל שונה אין הבדל באיכות הסאונד ובשורה תחתונה אני יקבל את אותה רמת ביצועים וסאונד לצרכים שלי. אני מניח שממש חשוב שאני יציין שאני משתמש אך ורק באוזניות. HD515 אם זה משנה. ואין בכוונתי להשתמש ברמקולים וכדומה. אז שאלתי היא כזאת. אין לי בעיה להוסיף 300 שח" ולקנות את ה Fatal1ty אבל מישהו יכול לאשר לי שאכן יש הצדקה להפרש המחירים או שכדאי…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  22. אולימפוס הכריזה על סדרת הM:ROBE החדשה שלה. האחד, הM:ROBE 100, יכלול 5GB וינגן מוזיקה. יעלה 250$ יותר מקום מהמיני אייפוד, אבל מכוער בטרוף! השני, הM:ROBE 500, יכלול 20 GB ינגן מוזיקה, יצלם תמונות עד 1.22 מגה פיקסל, יציג את התמונות וישמור אותם בזכרון והכל ישלט דרך מסך נגיעה של 3.7 אינץ'! יעלה 500$. לדעתי דיל זווה, אבל יש נגנים שיודעים להציג וידאו באותו מחיר. http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_digital_musicplayer.asp

23. שלום. ובכן, אני מחפש אחר אוזניות טובות לדיסקמן mp3 שלי. כרגע אני משתמש באוזניות כפתור של סוני, לא נראות לי מהדגמים החדשים. הקטע הוא שבורח לי סאונד וגם לפעמים הן יוצאות או שלא נכנסות (אם זוג אוזניות כפתור גדול מדי). כרגע מה שנראו לי יחסית סבירות ב"צליל" הן(מסוג של כפתור) הן Sony MDR-E828LP ו- Sennheiser MX 400 היו שם עוד הרבה דגמים של סוני וסנהייסר (גם כאלו שעוטפות הכל-כמו דיג'יי, וכאלו פתוחות). יש המלצות למשהו מסוים? (שוב-יש שם הרבה הרבה סוני וסנהייסר, וכן גם אייווה פנסוניק ועוד שטויות) אין לי עוד הרבה זמן, עד יום שבת, אחרת אני אאלץ בטיול לאילת להמשיך לשמוע ב-סוני. תודה!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by rollita,

אני מתעתד לרכוש נגן משומש. רציתי לדעת איך אני יכול לודא שמכשיר כזה הוא תקין, חוץ ממראה ושימוש של 2 דקות. האם יש "תרבות" רכישה של נגנים משומשים? התשלום מתבצע בצורה מסוימת? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by cleric,

-

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.