עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רמקולים Ceative LX200 מה טוב בהם מה גרוע בהם ? האם כדאי לקנות אותם ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by Holography,

שלום , אני בחודשיים הקרובים עומד לקנות נגן מטאיוואן ואני בהחלטה מאוד מאוד מאוד קשה. יש את הפוד 4TH G 20G + שלט אלחוטי + נרתיק מקורי + אוזניות משופרות +עריסת טעינה עוד כמה דברים ב300 דולר או את הריבר ב320 עם הבאנדל הרגיל שלו. דבר נוסף, אני לא רוצה לפתח פה דיון של מה יותר טוב, אני רק רוצה לדעת מה החסרונות של הריבר, כי הוא פשוט נשמע מושלם למדי. ומה החסרונות של הפוד. עכשיו כשיש את המבצע של הפוד, היתרון של הריבר מתחיל להיות קטן יותר, מה אתם אומרים ? נ.ב מה בנוגע לבטרייה של האייפוד, האם היא עדיין בעלת אורך חיים קצר [שנתיים] ?

3. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות נגן MP3 מעל 1GB שיכול להפעיל קיבצי ווידאו, והתקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב. האם בזמן הקרוב עומד לצאת נגן חדש שמתאים לדרישות שלי? בבקשה המליצו לי על נגן תותח. אני צריך לבחור נגן עד מחר בבוקר (יום שלישי)

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  4. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. Started by ZiVa2Ri,

למה בכרטיסי קול של 7.1 יש 4 יציאות ולא 7 או 8 יציאות, ואיך מחברים למגבר 7.1 ? והאם ניתן לחבר למגבר 5.1?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכתורת, ואם כן איך אני יוכל לדעת ש5.1 יוצא כמו ש5.1 אמור לצאת ולא שהכרטיס קול עושה לזה איזשהי המרה ואני שומע בעצם סטראו של 4 רמקולים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by yaniv oz,

אהלן חברים סיפור מצחיק לפניכם למעלה משנתיים שאני מחפש טלויזיה תצחקו אבל יש לי עדיין את הבוקסות גדולות 21 אינצ, זוכרים? ששואלים אותי למה, אני עונה שעוד לא המציאו אותה אז לפני היורו 2012 החלטתי שאני אראה אותו ב- hd לאחר שנים שחלקים גדולים מהמגרשים נעלמו לי מן המרקע התקציב נע בין 4000 ל 5000 בערך, מעוניין בגודל 42 3d ודגם חדיש חשבתי על פיליפס PFL7606H או טושיבה TL838 46 יש לציין שלרוב אני רואה סרטי קולנוע דרך כונן חיצוני/USB והמון כדורגל ח'ברה לשיפוטכם

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by ranyr,

אפשר לראות סרטים דרך היציאת COMPOSITE שלו על טלוויזיה?? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9765G/A The iPod AV Cable provides composite video and audio output for viewing photo slideshows with music on a TV

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. שלום חברים אני משתמש צנוע שמתמש כרגע בJVC HA-G101 וכרטיס קול של הלוח אם שלו MSI NEO4 PLAT.... בעקבות הבנייה של המערכת הבאה שלי אני משתדרג בנושא הקול איך שהוא התחלתי לפתח שמיעה יותר טובה בנושא הזה... אני אמור לקנות את DTT2500 DigitaL בתור רמקולים מחבר שלי (יש צורך לתקן את ה2 רמקולים האחוריים) וכרטיס קול אני חושב לקנות כרטיס של קריאטיב במקום הכרטיס של הלוח שלי RS482 DFI. וכמובן אוזניות אז נתחיל בשאלות: 1. מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים את זה? 2. כרטיס קול... אני יכול להביא Audigy2 6.1 Retail יחסית בזול למרות שפזלתי לכרטיסים אחרים, אני מעדיף להקשיב לכם בנושא 3. אוזניות... אני אוהב אותם סגורות... אין לי מה להוסיף, תקציב תלוי בכמה שאני אשתגע באותו שלב אני מניח באזור ה400 ש"ח…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by ברק,

לצערי הרב לא החכימו באנוידיה ופיתחו את היהלום הכתר של לוחות האם שלהם וזה הקידוד אונבורד של הסאונדסטורם. אני לא עומד לשדרג את הלוח עוד הרבה הרבה זמן בעקבות הודעה כזאת, שגדרוג משמעו קניית אוודיוגי משמע השקעה רצינית חבל, למרות שיש לוחות חדשים שעושים קידוד און דה פליי אבל עדיין עצוב לי על הסאונדסטורם המעולה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. אז ככה יש לי תקציב מאוד נמוך (גג גג 200) עדיף 100-150 אבל שיהיה איכותי, שיבינו טוב מה שמקליטים.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by ea666,

איזה נגן DVD שקורא DIVX הכי ממולץ? אני צריך שהוא יוכל לקרוא צרובים, שאני אוכל להכניס על דיסק של DVD כמה סרטים ותרגומים והוא יוכל לקרוא אותם...

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. יש לי מצלמה מסוג NIKON COOLPIX L1 המצלמה מצלמת וידאו בקבצי MOV אני מנסה להעביר למצלמה קבציים חיצוניים כך שאוכל לצפות בוידאו דרך המצלמה או לחבר אותה לטלויזיה ורק לראות דרכה. משום מה למרות שאני מכניס למצלמה את אותו סוג קובץ בדיוק שהיא מצלמת , המצלמה לא מזהה את הקובץ החיצוני וכמובן שלא ניתן לעשות בו שום שימוש למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  14. נגן 1 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1659258 נגן 2 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1691270 האם הם נופלים משמעותית באיכותם לעומת ה SANDISK 512MB ? תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by draak31,

אחי הגדול רוצה לקנות רסיבר חדש... כבר יש לו רמקולים של מורל (SOLOS 5 או משהו כזה) וטלויזיית LCD "42 של KTV(ביקורות על הטלויזיה והרמקולים מיותרות כי הם כבר עובדה קיימת) עכשיו הוא מחפש רסיבר ב1700 שקל בערך מה מומלץ? נ.ב כבר עשיתי חיפוש והנושא הכי רלוונטי היה מ2004 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by shai_123,

יש לי את המשחק GTA IV ואני צריך דרייבר לכרטיס קול מעודכן.. כי שאני מפעיל את המשחק אני שומע רעשים..ואני יודע שזה צריך כרטיס קול מעודכן כי לפני שפרמטתי הורדתי מעודכן וזה עבד מעולה לא שמעו רעשים..אבל אני לא זוכר מאיפה הורדתי כי זה היה ממזמן /: תמונה: http://img502.imageshack.us/my.php?image=51724710tg9.png

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. תראו, אני מחפש די הרבה זמן מערכת טובה שמתחברת למחשב + יציאה לאוזניות. חשבתי על משהוא בסביבות ה 1100 ש"ח. חשבתי על המערכת : Aiwa JX-V55. אוו על פנסוניק זאת עם 4000W שנראת גם טובה אבל במערכת איווה אני יותר מאמין. בקשר לכרטסי קול, אני מחפש משהוא איכותי מאודד! (לא ליצירת מוזיקה, אלא לשמיעת מוזיקה חזקה ואיכותית). חשבתי על : CREATIVE AUDIGY 2 ZS אוו על Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card Creative X-Fi Platinum Retail Sound Card- מה יש בתוספת של הפאנל שאין בקודם? אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין כולם... עוד דבר ששמעתי עליו זאת יציאה דיגיטלית חדשה שיהיא יותר טובה מאנלוגית... משהוא יכול להסביר לי אם יש תמיכה בדברים כאלו בכרטיסי קול ובמערכות סטיראו?< אם מישהוא מוכן ל…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. כי הזמנתי ולא הגיע לי עם מטען ותגידו איזה תוכנה טובה יש למיני להעברת שירים וכו'...?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. שלום לכם, אני צריך המלצה על רמקולים (ואולי גם סאב) עבור צפייה בסרטים מהמחשב (ואם זה אפשרי אז אולי שיוכלו להתחבר בעתיד גם ל-DVD). טווח המחירים הרצוי הוא 400-600 ש"ח. הסרטים מוצגים בטלוויזיה על ידי כבל והמרחק של הצפייה מהטלוויזיה הוא כ-3 מטרים. חשוב שחווית השמע תהיה כמה שיותר טובה ושאת הרמקולים יהיה אפשר לתלות על הקיר. עד עכשיו השתמשתי ברמקולים של המערכת סטריאו בשביל לשמוע את הסרטים ואם מערכת סטריאו תהיה אופציה טובה יותר אז היא גם תתקבל. ראיתי את הרמקולים של לוג'יטק מדגם Z-2300 חדשים מארה"ב כולל משלוח לארץ בסביבות ה-100$ וידוע לי שזהו מחיר שנמוך ביותר מחצי מהמחיר הרגיל של הרמקולים האלו בארץ. בנוסף לאחי יש את הרמקולים האלו והאיכות שלהם מעולה (קנה אותם בארץ). האם הרמקולים נחש…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by guy 12,

היי אני מחפש אוזניות רב-גוניות מבחינת שימושים, הן ישמשו אותי החל מהמחשב ועד ריצות ... חשבתי על הPX100, הם יהיו נוחות לספורט? ומה עם האחיות שלהן הPMX ? דרך אגב, בדקתי אפשרות של הזמנה מחו"ל וזה פשוט לא יוצא כדאי, אפשרי הדבר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה מראש ;D גיא

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by elad76,

בזמן האחרון כאשר אני מגביר את העוצמה של הרמקולים הבאס מתחיל לעשות רעשים מזורים בסוף הבאס,משהו כזה ברררררר בררררר. משומה בשירים מסויימים ובסדרות מסויימות אין תרעש הזה. עכשיו בדקתי את הבאס גם בXBOX שלי והוא עשה את הרעש הזה גם. עכשיו אני לא יודע להחזיר לחנות או מה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by telzur,

מתי צפויה להיות ירידת מחירים? לפי מה זה נקבע? ירידה של רמקולים ושל אוזניות...

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by haifaboy,

ואני מנסה לברר האים המכשיר המומלץ הזה כבר קיבל גרסה פתוחת אזורים ואם כן כיצד ניתן למצוא מכשיר כזה פתוח לכל האזורים???

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. אולימפוס הכריזה על סדרת הM:ROBE החדשה שלה. האחד, הM:ROBE 100, יכלול 5GB וינגן מוזיקה. יעלה 250$ יותר מקום מהמיני אייפוד, אבל מכוער בטרוף! השני, הM:ROBE 500, יכלול 20 GB ינגן מוזיקה, יצלם תמונות עד 1.22 מגה פיקסל, יציג את התמונות וישמור אותם בזכרון והכל ישלט דרך מסך נגיעה של 3.7 אינץ'! יעלה 500$. לדעתי דיל זווה, אבל יש נגנים שיודעים להציג וידאו באותו מחיר. http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_digital_musicplayer.asp

25. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WIN-PVR150&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה טוב בקשר ל-300 ש"ח? יש יותר טובים וזולים ? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.