עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by Check_Point,

יש לי כמה שאלוות לגבי ה - h320 . האם הגרסא האירופאית היא למעשה ה- SE שמופיע במספר אתרים ? (שימו לב לסוגריים http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00065GZLW/lordpercycom-21/202-4607782-0937455) מה ההבדלים בין הגרסא האירופאית לאמריקאית ? (אני מניח שענו על זה כבר כמה פעמים אבל מפעת פתיחת התראד אני שואל בשביל להיות בטוח לפני קנייה) מה זה "מטען חיצוני לסוללות רגילות" לפי אתר וואללה שופס למה משמשת עריסת המוצר ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by ELDAD-A,

שלום רב חבר שלי קנה איפוד חדש 20 ג'יגה הכי חדש. ושהגענו לקטע של ההתקנה היה קטע שצריך לעשות פורמט לאיפוד. אז מאיזשהי סיבה זה לא הלך אז הוא ביטל את זה וזה לא נתן להעביר שירים בגלל זה אז פירמטי לו את זה רגיל דרך הוינדוס. ואז זה נתן להעביר שירים אבל שמדליקים את האייפוד זה מראה סמל של תיקייה כזאת ואי אפשר לעשות כלום. מה שעשיתי פורמט מחקתי את ה-FIRMWARE ? יש דרך לשחזר את זה אני מקווה?? אז בבקשה למי שמבין שיעזור לי כי זה אייפוד חדש מארה"ב ואין למי לפנות פה אני חושב. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by Screw_Master,

אהלן לכולם, אחרי משהו כמו שנתיים שאני משתמש באוזניות האלו, שמתי לב פתאום שבלי ששיניתי שום דבר במערכת שלי (חיבור ישיר בין האוזניות וכרטיס הקול המובנה המעאפן שלי), ההפרדה בין הצלילים עלתה, ההענות בבאס עלתה, הגיטרות החשמליות נשמעות הרבה יותר קרובות למציאות ואני ממש מרגיש את האוזניות זזות יותר כשהן על הראש שלי ואני שומע מוזיקה (בעיקר בקטעים מעורבים של באס עם שאר הספקטרום, נותן להן יותר תחושה של רמקולים ופחות של אוזניות). ישנם שני מקרים שדבר כזה קורה שאני יכול לחשוב עליהם: 1) האוזן שלי התחדדה מכיוון שאני שומע מוזיקה בווליום יחסית נמוך. 2) אחרי שנתיים של שימוש, האוזניות עברו פתיחה סופית, נמתחו עד הסוף או אני לא יודע איך לתאר את זה - משהו שאנטולי הסביר פעם, שיש לכל ממברנה ה…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. אני מחפש אוזניות איכותית למשחקים וגם למוזיקה ... תקציב בוא נגיד שתתנו לי אתם כי אני לא יודע מה המחיקים תודה :]

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by iX1911,

אחרי הרבה זמן של חיפושים לא באינטרנט לא מצאתי שום מקום שמוכר את המכשיר הזה (נגן MP3 בעל 1 ג'יגה זכרון) בארץ. אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר אותו (ומחיר) אני אשמח לשמוע היכן. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. היי בובות! פשוט יש לי בבית קוס פורטה פרו והבנתי שבגלל ההתנגדות הגבוהה שלהם (האוהם) הם לא יעבדו טוב עם האייריבר ihp 120 ולכן אני חושב לרכוש את האוזניות האלו: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=286743&is=REG שלא הבנתי בדיוק איך הולכת ההתנגדות שלהם כתוב שם ככה: Impedance 16 ohms at 1kHz זה יתאים? כי האייריבר זה 16 אבל מה הכוונה שזה ב1 khz? והקוס זה 60. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by MaoRC,

כשאני מחבר רמקולים ליציאה של הרמקולים הקדמיים (הירוקה) הוא מזהה שחוברו רמקולים אבל לא משמיע בהם שום קול. אבל אם אני מחבר ל back speakers ומגדיר את הכרטיס כ 4 ערוצים אז הוא משמיע לי ב BACK אבל לא ב FRONT. זה מפריע לי כי בחלק גדול מהמשחקים יש רעשים שנשמעים רק בקדמיים וגם המוזיקה נשמעת פחות טוב (בלי באס). לעוד מישהו הייתה הבעיה הזאת? איך אני יכול לתקן אותה? תודה רבה!

9. Started by iPsych,

חבר שלי מעוניין לנסוע לאוסטרליה לתקופה ארוכה. בזמן השהות שלו שם הוא רוצה לצלם הרבה, ובשל כך הוא זקוק למקום איחסון רב. שאלתי היא כזו- האם יש אפשרות לחיבור ישיר בין נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח למצלמה מכל סוג שהיא, כך שהתמונות שנמצאות ע"ג המצלמה יועברו אל הדיסק הקשיח של הנגן? אם כן, אילו נגנים תומכים בדבר, או לאילו נגנים יש אפשרות לקנות איזשהו תוספת שתאפשר את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Harsagi,

שלום מצאתי מערכת קולנוע נשמעת די טוב .. תגידו לי מה דעתכם .. תודה מכשיר DVD קורא DivX + כתוביות בעברית ומעדכן גרסאות PROSOUND דגם DivX-9900rb מחודש מכשיר DVD קורא DivX עם אפשרות עדכון של הקודקים החדשים. המכשיר מאפשר הצגת כתוביות עברית שמצורפות כקובץ נפרד לסרטים שהורדו מהאינטרנט. מכשיר DVD חדיש מבית Prosound קורא DivX ו XviD. ערוץ דולבי דיגיטאלי (AC-3), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות קול מדהימה וצליל תלת ממדי אמיתי. תכונות עיקריות: המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים. קריאת פורמטים: DivX, XviD, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW MPEG-4, MP3, CD, CD-R, CD-RW ,Photo-CD. מפענחים של AC-3, MPEG-II. אפשרות הגדלת מסך צפייה. הרצה קדימה ואחורה x2, x4, x6…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by spotash,

אני מקווה שזה הפורום המתאים ויש פה אנשים שמבינים בעניין. אני צריך המלצה על LCD עד 9000 (אפשר גם פחות) לצפייה בטלויזיה כמובן.

12. Started by ophir555,

מנסה ליצור קשר ב msn עם ידידה בחו"ל. שנינו רואים אחד את השני בוידאו עם מצלמת האינטרנט, אבל לא שומעים קול.( לי יש מקרופון במצלמה ולה בניפרד). הווליום בהפעל . הערה- כאשר אנו שולחים קובץ קול מוקלט דרך הmsn אזי שומעים. ( msn 7.5) כל שאר המערכות הקוליות במחשב עובדות כשורה. ההגדרות נראות בסדר מה יכולה להיות הסיבה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by goldeye,

שלום פורום אודיו. אני משתמש בipod Mini 4gb. והipod ניתקע לי?! , ניסתי לחבר אותו למחשב אך זה לא עזר. יש דרך לפתור את זה בלי להשתמש באחריות?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by levy18,

זול אבל של חברה טובה מ-KSP תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  15. Started by rollita,

אני מתעתד לרכוש נגן משומש. רציתי לדעת איך אני יכול לודא שמכשיר כזה הוא תקין, חוץ ממראה ושימוש של 2 דקות. האם יש "תרבות" רכישה של נגנים משומשים? התשלום מתבצע בצורה מסוימת? תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. שלום לכולכם אני יודע שיש לי הרבה שאלות אבל מאוד חשוב לי לדעת ומאוד אשמח אם תוכלו לענות לי עליהן... 1. למה משמש חיבור אופטי וקואקסאלי במערכות סטריאו? 2. האם איכות השמע בחיבור זה משתפרת לעומת חיבור שמע RCA אנלוגי? והאם במעבר מאות דיגיטלי לאנלוגי יש פגיעה באיכות האות? 3. מדוע עדיין מוצאים רסיברים / מגברים חדשים עם כניסות שמע אנלוגיות? 4. האם איכות השמע תלויה גם בשיטה בה הוקלט הדיסק כמו במקרה של סרטי DVD המוקלטים בהתאם למפענח מסוים? 5. האם מגבר עדיף באיכות השמע שלו על פני רסיבר? המון המון המון תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. שלום רב,יש ברשותי מחשב כף יד מסוג HP RX 5710 עם אוזניות של AKG 24P ,לאחרונה רכשתי אייפוד,אולם הבאסים באיפוד נשמעים עם קירטועים,ורק ששמים EQ שבו הם לא מאוד מודגשים זה בסדר,בכף יד לעומת זאת הבסים מודגשים וחזקים ונשמעים טוב,איך זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by מתן123,

שלום יש לי שאלה פשוטה אין לי קול במחשב ואין לי את הדיסק של הכרטיס קול רציתי לדעת איך אני מוצא את השם של הכרטיס קול ואני כבר יוריד דרייברים מהאינטרנט תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by spongBob,

כבר זמן מה שחשבתי לקנות נגן מבוסס הרדיסק, והיו לי כמה לבטם בין הסוגים והחברות השונות. כשחבר שלי חזר מחו"ל עם הiPOD שלו, (דור שלישי, 20 GB) אני פשוט התלהבתי מהמכשיר! ניווט קל, עיצוב גאוני, טעינה מהירה, בקיצור מכשיר מעולה. אני חושב שאני דיי סגור על iPod ,אבל השאלה היא, האם לקנות דור שלישי עם שטח של 20 ג'יג'ה פה בארץ במחיר של 1700 שקל בערך, או לקנות דו"ר רביעי בחו"ל, (שימו לב שאני אהיה שמה רק בחנוכה) מה כדאי? והאם יש אלטרנטיבה ל iPod? (אני בשום פנים לא רוצה Iriver המסורבל והגס...)

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. Started by Atlon-Xp,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10187 עם ישנו משהו טוב יותר אני אשמח אבל בטווח של ה320-400 שקל. . לא מחפש משהו איכותי מאוד מאוד,משהו שאני אהנה לשמוע ממנו והאקוסטיקה תהיה ברמה שצריך להיות .

21. נגיד עד 200 שקל,אבל רק כאלה שיש ברשותות גדולות (כמו אופיס דיפו,טאוור רקודס וכו..) אני גר בנהריה . נ'ב בלי קשר iPod החדש שלי מעצבן אותי,4 ימים וכבר הלכו האוזניות :'(

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. Started by fatNjazzy,

היי, קראתי פה בביקורות שה G3 מגיע עם סנהייזר, אבל כל חנות שהתקשרתי אליה אמור שהוא מגיע עם אזניות רגילות של IAUDIO. למישהו יש נסיון עם זה. איך האזניות הרגילות, שוות משהו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by clown,

^ תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. למרות שאת ההודעה הראשונה שלי בפורמים פה, אני מסתובב פה בפורומים כבר המון זמן... קיצר, אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית (עם רסיבר) + dvd. התקציב שלו הוא 1500ש"ח. ומה לעשות, לא לי ולא לו יש מושג בזה, אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה. בבקשה תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית ונגן דיוידי (שקורא צרובים), במחיר הזה (רק בבקשה על תעלו יותר מידי מהמחיר הזה...). עוד בקשה אחת, תתנו לי את שם החנות + האתר שלה, שממנה נלקח המחיר. אהההה כן, ושהחנות תיהיה בארץ, כי מערכת רמקולים כזאת בטוח שיתפסו במכס... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. לפני כמה זמן השכרתי סרט מענק הוידאו עכשיו רציתי ליראות אם אני יכול להפעיל אותו דרך המחשב .. הסרט פעל אבל לא יכלתי לבחור כתוביות וכו' כאילו אם אני רוצה ליראות את הסרט ככה כמו DVD בלי שלט... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים