אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב שאני מחבר אותו לטלויזייה Philips 40PFL5605H LEDhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768743 ואני מחפש לקנות מערכת קולנוע משולבת(אם אפשר ללא DVD עוד יותר טוב ),אני רוצה שהרמקולים לא יהיו גדולים כי אחרי הכל אני מתכוון לתלות אותם בחדר . יש למחשב שלי יציאת SPDIF OUT (והאם שומעים DTS עם כזה כבל?)איזה כבל אני אצטרך לקנות בשביל לחבר את המחשב למערכת קולנוע?(והאם לקנות את כבל בין יציאת האוזניות יעשה את אותה העבודה אני ישמע סרטים ב DTS?)
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
בוקר טוב ושלום אנשים אני בהתלבטות של בקניה בין שני מסכי lcd , עם אחד ממכם ראה , או שיש לו ניסיון או סתם לזרוק דעה , אני יודה לו . המסכים בגודל 32 אינץ' , והשימושים יהיו , מסך מחשב , ps3 , סרטי hd , פה ושם טלוויזיה . אלה הדגמים LG LCD 32LG53FR Samsung LCD LA32A550
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
ראיתי שאין דרייברים באתר של MAudio לRevolution 5.1 ול Vista 32bit SP1 האם הדרייברים של ה32bit הרגילים יפעילו לי את הכרטיס על SP1 ?? בתודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
מה מיוחד ומה כל כך שונה ובמה הT40 של קרייטיב או הZ10 של לוג'יטק עדיפים ויקרים יותר מה X540 של לוג'יטק הT6060 של קרייטיב והX23 של מיקרולאב? הם גם סטים של 2, וגם יקרים יותר מה3 סטים האחרונים שציינתי שהם 5.1. איך זה אפשרי? מה כל כך שונה/מיוחד/מבדיל אותם מ3 רמקולים האחרונים שציינתי ששלושתם (X540,T6060,X23) מומלצים מאוד בפניי עצמם!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני קונה את ה IADUIO X5. עכשיו חברים שלי יכולים לקנות לי אותו מ BESTBUY במחירים טובים ואחותי תביא לי אותו בלי משלוח ובלי כלום. השאלה אם שווה לקחת תסיכון הזה,בלי אחריות ובלי כלום? אוו לשלם עוד 600 ש"ח ולקנות בארץ עם אחריות לשנה ולפי מה שהבנתי הרדיו של המכשיר בחו"ל לא יעבוד בארץ. תעזרו לי, מישהוא שקנה מכשיר דומה בחו"ל ונתקל בבעיות
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי בואללה שופס .. הצעתי 800 וזכיתי איך זה , שווה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו המפרט באתר מראה שמדובר במשהו סוף עולם השאלה האם מישהו עבד איתו מכיר מישהו שעובד איתו ויכול להגיד מה באמת הזמן שהוא מחזיק האם הוא תומך בקודקים יענו אני יוכל להעלות סרט שקודד ב DIVX או שזה סתם למי שרוצה להתלהב ולהוריד סרט של עצמו זמני טעינה וכמובן הכי חשוב הגודלללללל כיום יש לי את ה JUKEBOX C שאני בכלל לא מרוצה ממנו הוא לא טוב לפי דעתי אז אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע. האם קיימים נגנים דומים התקציב הוא 350 דולר ומאושר חריגה ל - 400 לא יותר. אשמח אם תוכלו לתת לי מידע
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפני כמה זמן חיברתי את הכבל של האוזניות לחיבור של הכונן DVD, כיוונתי את עוצמת הווליום במחשב וגם על גבי הכונן (של חברת TEAC. הפעלתי את הדיסק שהכנסתי אבל לא שמעתי כלום, ניסיתי גם על הצורב וגם זה לא עבד, מה הבעיה? אני רוצה לקנות רמקולים בקרוב, רמקולים בלי סאונד בוופר לא חזקים במיוחד שלא יעלו מעל 200 שקלים, עדיף מ PCH, איזה כדאי? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אצלי בחדר הטלוויזיה והמחשב נמצאים על אותו קיר ואני לפעמים מאזין למוסיקה כאשר אני מול המחשב ולעיתים צופה בסרטים כשאני שוכב על המיטה והעניין הוא שכל פעם אני צריך להגדיר אחרת את הבאלאנס בין הרמקולים, וזה ממש מעצבן לעשות את זה כל פעם. אני מחפש תוכנה שיכולה בלחיצת כפתור לקבוע הגדרות מותאמות מראש של באלאנס וטון. למשל שבלחיצת כפתור יוסיף 4dB לרמקול ימין כדי שאני לא אצטרך לשנות את זה ידנית דרך הרסיבר כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות היום IPOD ורציתי לדעת מה המהירות שאפשר לעביר שיר מהמחשב (5 מגה) לIPOD דרך חיבור USB רגיל אני צריך תשובה כמה שיותר מהר.תודה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
אני כבר הרבה מאוד זמן מחפש משהו שיתאים לי לחדר וגם במחיר בארץ יש את זה: AVX-S20 http://www.cinemastation.com/products/s20/index.htm במחיר טוב, אבל גם קצת יקר, רק הבעיה היחידה, שאין לזה כניסה קואקסיאלית ואופטית, ועם זה אני רוצה לחבר את ה DVD... ראתי את הדבר הבא: http://www.cinemastation.com/products/tss15/index.htm שהוא בדיוק מתאים, יותר זול מה S20, ויש בו כניסה קואקסיאלית ואופטית. הקטע שאותו אין בארץ... מישהו מכיר משהו דומה לזה, או אם אפשר להשיג את המערכת הזאת בארץ באיזשהו מקום? זה יכול ממש להציל לי את המצב... בתודה. גיא
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המערכת מיועדת בעיקר לסרטים ומוזיקה אשמח גם לביקורות על הרמקולים הללו...
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לסטריאו. יש לי MX5021 שמחוברים לכרטיס המובנה. איזה כרטיס מומלץ? אני מעוניין גם לקנות טלוויזית LCD 37 שתשמש אותי בעיקר בתור מסך מחשב,סרטים וקצת טלוויזיה. היא צריכה להיות FHD ולתמוך בNR עם ציפוי מט, וסטנד מסתובב. עד סביבות 3500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי (יציאת האודיו) מחובר לרסיבר (של פיוניר -> לא קריטי). המחשב והמסך מחוברים לחשמל בנפרד, כל אחד כבל בפני עצמו. מזה מספר שבועות (לפחות מאז שהבחנתי בכך) קיימים רעשי רקע בכל מצבי מהערכת, ולהן הפירוט: כבל האודיו מחובר לline out. כל זמן שהמחשב מחובר לחשמל יהיו רעשים מהרמקולים גם אם אני במצב של כניסת האודיו מהמחשב, גם מהפטיפון, גם מהCD וגם מה TUNER והטייפ (כלומר כל אפשרויות השמעת מקורות קול מהרסיבר). אם אני מנתק את החשמל למחשב, אך המסך עדיין מחובר לחשמל וכבל VGA מחובר למחשב- יהיו רעשי רקע. כאשר אני מחבר מקור אחר, כמו דיסקמן או טייפ מנהלים, אין את הבעיה הזו. בדקתי את ההארקה והיא בסדר. יש למשהו רעיון? הרעש הזה באמת מהווה מטרד. אגב, שמעתי משהו על קבל רעשים. אם…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה, ויש לי נגן Archos 605 Wifi 30 GB שקיבלתי לא מזמן, והאוזניות שמקבלים איתו הם לא משהו בכלל... אני מחפש אוזניות in-ear עם הגומי הזה שגורם לרעש להשאר בחוץ, וזה ממש חשוב לי שהם יבודדו ממש טוב מהרעש וגם שיהיו מאד איכותיות מבחינת שמע... אני רוצה אוזניות במקסימום 100$ אבל עדיף כמה שפחות... תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי :ם בלוח הזה של DFI זה שתומך ב 64 ביט DFI LAN PARTY nforce3 250gb יש בו כרטיס קול 8 ערוצים. לי יש מגבר בחדר , עם מערכת קולנוע ביתית , וראיתי שיש לכרטיס קול און בורד יציאת spdif שאמרו לי שזה קואקסילית. אני יוכל לחבר בכבל ישיר אחד את הכרטיס קול לרסיבר ולקבל סראונד? היציאה הזאת , של הכרטיס ספציפי הזה , מסוגלת להוציא סראונד מלא? כי שמעתי מאנשים שבכרטיסים מסויימים קואקסילי מוציא רק סטריאו... מה אתם אומרים? ואיך הכרטיס און בורד לעומת Creative live ? יותר איכותי? פחות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר שלי DVD עם סרט שהוא הקליט במקליט DVD שמתחבר ישר לטלויזיה, ועם זאת, לא המחשב ולא הDVD שמחובר לטלויזיה לא מזהים אותו, אם כי כשמסתכלים עליו ניכר שבערך 3/4 ממנו מלא (שינויי גוון בצד הכתוב) לדעתי אותו חבר שלי פשוט שכך לעשות לדיסק FINALIZE... שאלתי הינה, האם ניתן בדרך כלשהי לעשות לדיסק FINALIZE תוך שימוש בכונן DVD-R של המחשב בלבד? תודה מראש, איתי
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך המכשיר הזה ?? http://d.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JIEXCALIBUR או זה http://d.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JITFDVD7333D
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם ייראו טוב אם אני אחבר את הפלזמה למחשב? יש לי כרטיס מסך 8600GT
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום...רציתי לשאול איך הרמקולים האלה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14095 הם עולים ככה 500 שקל....איך הם טובים מה אתם אומרים? או שאולי עדיף כבר לקחת את הרמקולים האלה ב 200? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום , אני בחודשיים הקרובים עומד לקנות נגן מטאיוואן ואני בהחלטה מאוד מאוד מאוד קשה. יש את הפוד 4TH G 20G + שלט אלחוטי + נרתיק מקורי + אוזניות משופרות +עריסת טעינה עוד כמה דברים ב300 דולר או את הריבר ב320 עם הבאנדל הרגיל שלו. דבר נוסף, אני לא רוצה לפתח פה דיון של מה יותר טוב, אני רק רוצה לדעת מה החסרונות של הריבר, כי הוא פשוט נשמע מושלם למדי. ומה החסרונות של הפוד. עכשיו כשיש את המבצע של הפוד, היתרון של הריבר מתחיל להיות קטן יותר, מה אתם אומרים ? נ.ב מה בנוגע לבטרייה של האייפוד, האם היא עדיין בעלת אורך חיים קצר [שנתיים] ?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את ה SBLIVE 5.1 שלי לאודיג'י 2, האודיג'י כמו ה SBLIVE לפניו מחובר למערכת סטריאו של סוני די איכותית בחיבור אנלוגי. אני לא מרגיש הבדל באיכויות הסאונד בכלל! האם יש סיבה לכך כי אני יודע על ההבדלים הברורים בין שני הכרטיסים האלה לטובת האודיג'י. ד"א האם האודיג'י 2 מוגדר ככרטיס HD כי אני בטוח שהוא בהרבה יותר איכותי מכל כרטיס HD שבא היות מובנה בלוחות החדשים.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-