עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by מסבחה,

יש לי את הרמקולים Solo7c של מיקרולאב, והשלט הפסיק לעבוד. קניתי שלט אוניברסלי לומד אבל... ואללה צריך ללמד אותו. מישהו יודע על חנות שמחזיקה את הרמקולים בתצוגה (באיזור המרכז)? או אולי למישהו יש בבית את הרמקולים ומוכן לארח אותי לכמה דקות? מבטיח להביא שוקולד בטעם USB ! המון תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. קניתי בחו"ל מיני דיסק mz n707 והחוברת היא באנגלית, אני מאד מבקש לעזור לי ולהמציא לי משהו בעברית, אם על ידי דואר אלקטרוני, או צילומים בפקס, או לינק, וכדומה. תודה רבה

3. Started by Bragiz,

אז ככה אני מחפש כרטיס קול ממש ממוצע ולא יקר הבעיה היא שיש לי רעשים בסאנוד שאני מדבר עם אנשים בונטרילו או טימספיק הם אומרים שאני נשמע כאילו אני במפעל וזה מחריש אוזניים (ד"א הבעיה ממש ממש ממש ממש לא קשורה למיקרופון למה אני ועוד 2 חברים קנינו את אותו מיקרופון ולהם זה עובד חלק בלי רעשים) וגם יש לי מיקרופון דינמי behringer XM8500 ובכל זאת יש רעש נוראי אם אני לא משתיק את המיקרופון אז יש לכם המלצות לכרטיס קול בינוני וזול ? תודה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  4. אהלן, יש לי בעייה מציקה מאז ששידרגתי לווינדוז 7 64BIT: הווליום של האוזניות אפילו במקסימום נשמע מאוד נמוך - אפילו בשביל כרטיס אונבורד. האוזניות שלי הן EQUATION RP-21 הלוח אם: ASUS P8H67-PRO חשוב לציין שהבעיה לא הופיעה במחשב הקודם שלי בו השתמשתי גם באונבורד ובווליום של 25% כבר לא הייתי צריך להגביר, היא גם לא מופיעה בנגן שלי - CREATIVE ZEN MICROPHOTO כך שהבעייה היא לא באוזניות. בדקתי אוזניות אחרות גם על לפטופים שונים בעבודה וגם שם יש בעייה דומה, אני תוהה האם לווינדוז7 יש איזשהו לימיטר (מגביל) על עוצמת הווליום אותו ניתן לבטל? תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  5. רציתי לדעת כמה שווים זוג רמקולים סראונד Koda דגם 104S זה ממש חשוב לי מסיבות אישיות אז בבקשה תעזרו... הנה תמונה: http://www.nokout.co.il/images/itempics/K104_large.jpg תודה רבה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by amir_segev,

אני לא מצליח להעביר לנגן שירים. כל פעם שאני מנסה להעביר הוא כותב לי can not connect to mp3 player או can not open folders in mp3 player וניסיתי כבר הכל והייתי באתר ולא מצאתי עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד!!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. יש לי מחשב ומערכת קולנוע ביתית עכשיו מהכרטיס מסך מחיבור hdmi יוצא כבל למערכת סאונד ותמונהה מעוברים. עכשיו הבעיה שאם אני מכבה את הטלויזיה גם המסך מחשב מתנתק ומתכבה כלומר שנניהם תלויים אחד בשני.כמו כן המסך מחובר ב dvi לכרטיס מסך,וכאשר אני מנתק את הכבל מ ה hdmi אני עובד רק אם המחשב וזה המוזר כלומר שניהם תלויים אחד בשני כלומר כאשר הכבל מתנתק מהמחשב אני מקבל רזלוציה רגילה של 1440X2560 יש לי מסך של דל U2713.אז אשמח לעזרה אולי צריך לקנות מתאם משהו?מזכר לנקבה אתם תמליצו.אגב ניסיתי לחבר את הכבל מהכגרטיס מסך ה HDMI לחיבור נ וסף בטלויזיה LG 32 ורוראים רק תמונה בלי סאונד. תודה מראש לעוזרים היקרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Michael-K,

שלום לכולם! אין לי ידע ב תחום של ה טלוזיות אז אני מבקש ממכם עזרה. אני רוצה לקנות טלויזיה LCD שתיהיה 37 אינצ'. מחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 8 אלף. הטלוזיה תשמש בעיקר לשידורים ב Yes ו מדי פעם סרטי DVD לבינתיים התרשמתי מ הטלוזיה הזאת Toshiba 37C3500PG שהיא בעלת חיבור Scart הייתי רוצה לשמוע המלצות ו חוות דעת.. ו יש לי עוד שאלה למה עדיף חיבור סקארט ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אוקיי אז אחרי הרבה מחקר וגלישה בהד-פיי אני עדיין אבוד. אני מחפש אוזניות: 1.נוחות - אם מדובר בנוחות הפיזית של האוזניות על הראש (שיקיפו את האוזן) ואם מדובר בנוחות ההאזנה עצמה לאורך שעות (שלא יהיו "בהירות" מדיי). 2.בעלי איכות סאונד מעולה ובעלי סאונד "דיי" מאוזן - כלומר שהבאס לא ישתלט ללא טעם על שאר הספקטרום כמו הליין היותר זול של AKG...על המיד להיות מדוייק,לא מזייף בשום צורה ועל הגבוהים להיות נוכחים וחדים מספיק. 3.לא זקוקות למגבר. *אני ישמח מאוד אם האוזנייה תהיה פתוחה או חצי פתוחה. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (לא פסיי וסקאזי וכל זה)...ניתן למשל את סדרת המג'יק של טיאסטו - אני בטוח שהרבה מכירים פה, או את ארמין ואן ביורן וסאשה לקצת יותר מבינים. אני גם אוהב מאוד רוק והיפ הופ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by viperch1x,

שלום לכולם. יש לי את הוזניות המצוינות בכותרת ויש לי לוח אם של ASUS P5WDG2WS PRO שהכרטיס קול און בורד הוא 7.1 אני הבנתי שיש איזה שהיא אופציה עם תוכנה לעשות הדמיה של 5.1 מישהו יכול לעזור לי פה כי אני לא מצליח לעשות את זה ואני לא שומע כמו שצריך במשחקי FPS (מאיפה באים לי וכו'). תודה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by prexus,

איך האוזניות האלה: Sennheiser HD-497 : (אתר amazon) http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000065BPC/qid=1077732252//ref=pd_ka_1/104-4879125-4980702?v=glance&s=pc&n=507846 באתר Sennheiser: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones_homeuse_minihifisystems_05179 יש יוצר טובות בבערך אותו המחיר?

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום, ברשותי כרטיס קול AC97 6 Channels o/b ורמקולי ATP3. יש לי אפשרות לבחור איזה מערכת יש לי דרך הדרייברים (יענו 2 ערוצים, 4 ערוצים ו6 ערוצים). העלתי http://photos.walla.co.il/69yotam את התמונות של הדרייברים, שם יש את עמוד בחירת המערכת והבדיקה שלה. המספר היחיד (נגיד - 1) מייצג את מסך הבחירה והמספר הכפול (נגיד - 11) מייצג את מסך הבדיקה של אותה המערכת עם אותו המספר. בבקשה תבדקו את התמונות, ותגידו לי איזה מהבחירות אני צריך לבחור כדי להגיע למקסימום ביצועים עם הרמקולים שלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. ראיתי כרגע את הסרט לא יכול בלי והיו בו שני טראקים ממש טובים. הראשון כשניקול באה ואומרת שהיא חמה והשני בסוף הסרט כשמופיעות הכתוביות. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  14. אזז ככה אני ממש לא בעסקי האוזניות, אבל אני מחפש משהו כבד לא IN EAR שיתחבר למגבר מאוד חזק ויתן איכות צליל טובה. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אבל באמת אני צריך משהו שיתן ערך לכסף ומבחינת חוזק לא ישבר אחרי חודש. תודה..

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. שלום אני מתכוון לקנות רדיו דיסק קורא MP3 של פיוניר ויש מספר דגמים שאני חושב עליהם (שהם בתקציב שלי) הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור בין הדגמים ואם אפשר תגידו את ההבדלים ביניהם ומה הכי כדאי... ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אז תציעו אבל שלא יהיה יקר יותר . : PIONEER DEH-2850MP http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=600 דגם DEH-2800MP: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=593&lead_id=&look= :DEHP2750 http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=401

16. אני צריך עזרה ממכם שתעזרו לי לבחור בין שתי סוגי רמקולים : הראשון רמקולים Creative SBS 390 2.1 לבין השני רמקול למחשב SBS370 Creative בבקשה תגידו לי מי מהם הכי טוב בכלליות וגם בפירוט ואם לאחד מהם יש חיסרון כלשהו זה דחוף אז בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר !

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. אני מתכנן רכישה של נגן נייד, שעוד לא החלטתי עליו סופית, זה כנראה יהיה או ה Iaudio M3L או ה Creative Zen Touch. ואני רוצה לשדך לו זוג אוזניות קטנות וטובות. מהמחקר שלי ברשת ועם הקרות התקציב נשארתי עם 3-4 אוזניות בערך, 2 של Eytomotic ו Shure. Eytomotic עם ה E4 וה Er6 ו Er6i שעוד לא הבנתי כל כך מה ההבדל ביניהם. Shure עם E4c ו E3c. עכשיו בתאכלס תווחי המחירים גבוהים, ה E4 עולה הרבה יותר מה Er6 וכנ"ל גם לגבי ה SHURE ה E4c עולה כ 80-60 דולר יותר מה E3c. עכשיו השאלה שלי אם התוספת באמת שווה את זה כי זה בסה"כ נגן נייד. כמו כן מי יותר טובות לדעתכם ה SHure או ה Eytomoric ? כמו כן אם יש לכם המלצות על חברות ודגמים אחרים אני אשמח. כנ"ל לגבי הנגנים הניידים

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  18. http://officedepot.co.il/(1nlzdc3bzhzernirk1i1pu3b)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=534479 שווה לקנות את האוזניות האלה?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. Started by Silver Dragon,

מטרה - שידור תכנים ב 720P 1080P מהמחשב. תקציב: עד 700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים, כולם בתאכלס אותו הדבר מבחינת השימושיות שלהם (ז"א חיבורים, תמיכות, כו') יש לי בבית רשת בתקן N.. וזו השיטה שאני מתכוון להשתמש בה. הנה השאלות שלי: (והן מכוונות למשתמשי הסטרימרים למיניהם! תודה) האם זה נתקע לפעמים באמצע? מה קורה כאשר אני מקפיץ לדקה אחרת בסרט? הוא מוריד מחדש? לוקח לו זמן? או שזה 100% זמן אמת? בעיות ודברים שמציקים לכם.. אני אשמח לשמוע. והשאלה הגדולה: איזה סטרימר עושה את העבודה הכי טוב? בנתיים נצנץ לי ה Xtreamer משום שהוא כל כך נמכר. תודה רבה לכל העוזרים D: !

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. Started by guy_pr,

שלום. אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית. עד 400 שקל .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

אני מחפש אוזניות כפתור או in-ear בלבד (מטעמי ניידות), יש לי MX400 והאיכות שלהם לא משהו, אני מחפש איכות צליל טובה! מה אתם ממליצים? E2C לא בא בחשבון בגלל המחיר.

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by Tov_Tov,

יש לי אפשרות לקנות אוזניות בחו"ל בנוסף לנגן שאני יקנה הבנתי ש וsennheiser וKOSS הם החברות המובילות והטובות בתחום אני מחפש אוזניות בין100-250 שקל... ( עד 60 דולר מחיר רשמי ) ואני מחפש אוזניות נוחות וקטנות (ניידות) בסגנון הזה: http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 או בסגנון הזה http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm.nsf/root/500228 דרך אגב מה אתם חושבים על האוזניות האלה? אני מחפש אוזניות שיבודדו רעשים מבחוץ כמה שאפשר ובנוסף יתנו איכות שמיעה מעולה ועוצמה גבוהה יש לחבר שלי את האוזניות KOSS P9 והם די טובות לדעתי ואני גם חושב שהם מאוד נוחות וגם מבחינת סאונד הם טובות.. רציתי לדעת עם יש משהו בסגנון שהוא יותר טוב? ( סגנון = צורה ) לפי מה שהבנת…

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  23. טוב כמו שהכותרת אומרת והתקציב שלי הוא בין 450-500 שקל שזה נראה לי מחיר מכובד לאוזניות ;D

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. יש לי אפשרות לרכוש אזניות סנהייזר מדגם HD 205 או אזניות מדגם KOSS TD80 שנהם כמעט אותו המחיר סביב 300 שח שמעתי את שתיהן והיה לי נוח ושמיעה מצוינת בשנהם..... השימוש באזניות עבור סרטים ומוזיקה במחשב אני פשוט לא יודע במה לבחור אם למישהו יש המלצה לפי סוג השרות של תיקונים או נסיון אישי אשמח לקבל עצה FireFlash

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  25. שלום כולם, יש בידי אוזניות Numark HF125, שכבר די ישנות ומרופטות. אוזניות אלו שירתו אותי נאמנה תקופה די ארוכה, ועברו מספר תיקונים עד כה, ובזמן האחרון ניתן לישמוע כי הן גוססות לאיטן. מלבד העובדה שאוזניות אלו כבר ישנות, הם כבר לא מספקות את הצרכים שלי, שכמובן השתנו מאז גיל 13 (משחקי מחשב, מוזיקה וכו'). אז החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג, ואמרתי לעצמי "בוא בינתיים נלך על הציוד ההקפי". כבר קניתי מסך (את מי שמעניין אותו גם לדעת איזה, אז LG L1970HR), והגעתי לאוזניות. עכשיו, הצרכים העיקריים שלי כמו שכבר אמרתי הם מוזיקה (Rock - Heavy Metal ומה שביניהם) ומשחקים (הרי מהו משחק בלי כל הסאונד שמסביבו? סתם הרבה תמונות שמשתנות בקצב מהיר לפי בחירתך P= ). אז כמו שציינתי בכותרת, גג התקציב שלי הוא …

• 2 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.