אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1425999 שווה את המחיר ???
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שני חברים שלי רוצים נגנים אחד בתקציב של 500 שאני המלצתי לו על ה1G בצורת אצבע שלדעתי הוא והשני רותה משהו בסביבות ה1500 אבל אני לא מכשירים הסחום הזה יש למשהו הצעות
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
עוד שבועיים אני טס לחול ושם עומד לרשותי תקציב של 330 דולר (גג, ללא חריגה בדולר אחד.) אני מתלבט בין iPod G4 Zen touch iRiver H320 מתי שהכי חשוב לי זה שהבטרייה לא תגמר מהר רציתי ללכת על הריבר, אבל שמתי לב שיש לו פונקציות של ווידאו = לא 16 שעות של זמן בטריה ז"א אם אני אראה שעה ווידאו מתוך ה16 שעות ישארו לי בערך 8 שעות למוזיקה ולא 15 מתי שבפוד זה לא יקרה לי. ושם אני אשמע אך ורק מוזיקה. ובזן בכלל יש 24 שעות ככה שאני בטוח מהבחינה הזאת. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? אני ביינתים רואה יתרונות בכל אחד מהמוצרים ואני לא מצליח להחליט תודה מראש :]
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הנגן של איריבר ה H120 ויש לי כמה שאלות: 1. ניתן לחבר את הנגן ישירות לרסיבר דרך חיבור אופטי? 2. במידה ואפשר,חיבור אופטי מעביר גם ווידאו? ז"א הצגת ווידיאו+סאונד על הטלוויזיה ללא צורך במחשב שמתחבר למערכת,אפשרי? תודה :
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני מתכוון ל- Rio Forge Rio Cali Rio Chiba כאילו פרט לצורתם ולעובדה שחלקם יכולים להקליט רדיו אני לא רואה שום הבדל מהותי הנראה לעין. אהה גם לחלקם יש סטופר.... מאוד חשובבב בנגן MP3 (אני מבין שהסטופר חשוב לספורטאים אבל בכל זאת הבדל זניח!) על איזה נגן MP3 מבוסס Flash בעל אפשרות הרחבת זכרון (!!!) אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לאחר ששאלתי את אייברייק שיש לו את הנגן בפרטי מספר דברים על הנגן.... מצאתי אותו ב-1200 ש"ח והזמנתי אותו....היום התקשרו על הבוקר...(למרות שעדיין בוקר) ועד יום חמישי או ראשון לכל המאוחר אני אמור לקבל אותו..... עכשיו אני כבר לא יכול לחכות....[= הנגן הוא Rio Carbon 5GB
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב הביתי שלי נתקלתי ברמקולים הבאים: Logitech X-530 - 5.1 configuration שממבט ראשון ומקריאה על הפרטים הטכניים שלהם נשמע טוב הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על הרמקולים הללו ברשותי Cmedia CMI8738 6CH with SPDIF ONBOARD מכייוון שאף אחד לא עונה אני ישפץ את השאלה שלי: האם יש רמקולים טובים למחשב הביתי בתקציב עד 600 שקל? האם מישהו נתקל או שיש לו את הרמקולים הנ"ל ויכול לתת הצעה לגביהם?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ה IPOD נטען דרך המחשב כלומר דרך החיבור USB שלו למחשב? או שהוא נטען דרך ספק?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
נו.. מה שבנושא אה, וגם מחיר, אם יש, יעזור מאוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול עד 350-370 גג של CREATIVE או משהו אחר טוב חשבתי לכיוון ה: Creative INSPIRE 2.1 2500 וגם: reative INSPIRE 2.1 G380
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ההאם כדאי לקנות את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=42 בתודה מראש orlupo
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. האם החברה מייצרת מכשירי דיוידי? 2. האם מכשירי הדיוידי שהיא מייצרת נחשבים לטובים? 3. האם לחברה יש שם נוסף? כי אמרו לי שהשם שלה הוא גם marton או משהו כזה ואני רוצה לוודא
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מה שלומכם? טוב, אולי זה בעצם לילה, ורובכם בלאווהכי יקרא את ההודעה בבוקר, אז בוקר טוב לכולכם. יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי, במשך שנים ניגנתי בפסנתר ואורגנית חשמלית(של Technics), ובחיים לא חשבתי על אפשרות לעבוד איתה דרך המחשב. למה עכשיו? כי התחלתי ליצור מוזיקה דרך המחשב, והייתי רוצה לשלב מנגינות משלי בשיר, כלומר, ממש שאני ניגנתי. מאחורי האורגנית(Technics sx kn701) יש לי המון חורים, אבל הכי גדולים שנראים לי שבאמת יתאימו לחיבור מחשב הם החורים של ה- MIDI IN ו-MIDI OUT. אז קודם כל השאלה הראשונה שלי היא, האם אני אוכל לחבר את זה למחשב בכלל?האורגנית די ישנה, והשאלה השנייה היא, אם כן, איך, הרי שאין לי אף כבל שמתאים למחשב(אף פעם לא קיבלתי כבל כזה עם האורגנית…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קיבלתי אותה מתנה חשבתי לשים אותה בחדר כהתחלה למערכת קולנוע ביתית בחדר (למי שמתעניין הAV8 זה לא בשבילי כ"כ) בעתיד להחליף אולי רסיבר ולהתקדם לאט לאט מה דעתכם בנתיים ? ואם אני יחליף כרטיס קול (יש לי כזה שבא ON BOARD) למשו איכותי יותר ירגישו הבדל ?
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000AQIFZ/qid=1103461231/sr=8-7/ref=pd_csp_7/103-5784076-8140648?v=glance&s=electronics&n=507846 ריו קרמה 20 ג'יגה החדש דרך מסטופ יעלה לי 314 דולר אם אני לא טועה שזה 1300 שקל בערך..... איך הנגן?מומלץ? ומה מבחינת מימוש אחריות? ואיך השירות הולך במסטופ? והמחיר בלינק שהבאתי זה מחיר נטו?יענו בלי טריקים?אני משלם בדיוק 246 דולר?(זה המחיר שבלינק אם אני לא טועה) תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה של חברת iriver . יש למישהוא חוות דעת עליו ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי הרגע מפצל לאוזניות ב 5 ש"ח ב"בו ברגע" ... חיברתי אליו את הרמקולים שלי(2.1) ואוזניות ... באוזניות שומעים בסדר גמור , אך ברמקולים שומעים חלש ועם רעשי רגע מבולבים. כשאני מוציא את חיבור האוזניות מהמפצל שומעים טוב ברמקולים. יש לציין ששומעים טוב באוזניות כול הזמן לא משנה באיזה כניסה של המפצל עם או בלי חיבור הרמקולים. יש למישו רעיון מה הבעיה ואיך לפתור אותה ... ??? זה בעיה של המפצל או אויל של הכרטיס קול? תודה.
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
סתם לשם השוואה, וגם כי אנשים רצו לראות תמונות החלטתי להעלות תמונות של המכשיר, לגבי איכות התמונה, לא יצא הכי מחמיא לנגן אבל זה בגלל שאני לא יודע לצלם הכי טוב, במציאות הנגן הזה נראה חבל"ז (אולי אני ינסה לשים תמונות של ה BACKLIGHT שלו יותר טובות, וגם מאחור): הפלאפון כמובן זה ה NOKIA 3100... ניסיון לעשות תמונה בתנאים יותר טובים.. הפורום חותך את האחרונה, ניתן לראות אותה פה: http://icebreak.zickel.net/carbon_pic/
-
- 51 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
א. אם אני אקנה מערכת רמקולים של שניים עומדים שניים אחוריים וסנטר....ואח"כ אוסיף עוד 2 רמקולים קדמיים מיוחדים לתליה...אפשרי?לא ייגרמו בעיות? ב. על איזה רסיבר טוב עד טוב מאוד אתם ממליצים לי שיוכל להחזיק מערכת רמקולים כמפורט למעלה ביחד עם דיוידי וידאו ממיר וטלוויזיה? הטווח מחיר שחשבתי להשקיע ברסיבר הוא בערך 200 ש"ח אבל זה מכיוון שיש לי מאיפה להשיג במחירי ייבוא....אז תגידו רק דגמים מומלצים שעולים בין 3000-4500 שאותם סביר להניח שאני אשיג בכ-2000...תודה לעוזרים. ג. על איזה חברות רמקולים אתם ממליצים לי או לחילופין על איזה דגם של רמקולים מסויים אתם ממליצים לי? אני מודה מראש לעוזרים....וכל זה נועד כדי לבנות מערכת קולנוע ביתית עצבנית ביותר....כי אני הולך לבנות גם HTPC וזה הולך להיו…
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה של פינקל עם וידאו אין ווידאו אאוט..... עם איזה תוכנה או איך אני מקליט מהוידאו למחשב? אני מחבר את הוידאו למיטב הבנתי לכרטיס לחיבור ה- video in ואז עם תוכנה אני מקליט למחשב וזהו....נכון? אם כן אז עם איזה תוכנה? אם לא אז איך?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לאחרונה יצא דגם חדש של נגן ה NEUROS II, חיה של נגן במחיר ממש מצחיק. לגבי הביצועים, אז יש לו דיסק בנפח 20 עד 80 גיגה, יכולת לנגן OGG, מתפקד כדיסק רגיל, משדר !!! רדיו פנימי, מקלט רדיו, מיקרופון והקלטת LINEIN, אוזניות מעולות יחסית לחרא שמקבלים עם הנגנים, ועוד הדברים הרגילים. יתרון נוסף הוא המודלריות, ניתן להוציא את הדיסק והבטרייה בקלות ולהחליף אותם אם רוצים (וניתן לקנות כמה אם רוצים). כמו כן, התוכנה שלו (FIRMWARE) היא משוחררת בחינם OPEN SOURCE, ולכן ניתן להוסיף תמיכה בעברית למכשיר (למי שיש ידע כמובן). החסרונות הם בעיקר הגודל (יותר גדול מ IPOD אבל עדיין נייד), וגם זמן בטרייה של 10 שעות (למרות שניתן להחליף במקום אותה). והדובדבן בקפצת זה המחיר !!! 300$ לדגם עם 60 גיגה ו 35…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בבקשה אנשים טובים, יש לי שתי שאלות, אם לא קשה לענות אליהן: 1. האם הנגן IRIVER H120 מוציא סראונד (ולא רק סטריאו) דרך היציאה האופטית שלו? 2. יש לי שני מקורות קול (מחשב ו-CD) עם יציאות אופטיות ואני רוצה לחבר את שניהם למערכת הרמקולים שלי. איפה אפשר למצוא מפצל לכבל אופטי? חיפשתי שעות ולא מצאתי. תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מאמר נהדר, מובא לטובת כל אלה שעדיין לא קראו. בגרות טונאלית / מיכאל לנג כמי שהחל את התחביב בילדותו, עברתי לא מעט שלבים בהתפתחות התחביב והבנת האיכות שלו כמרכיב בטיב הצליל והאזנה לו. אנא הצטרפו למסע ונסו לאבחן את עצמכם בשלבים המתוארים: שלב א´: ההדבקות עלינו להבין שתמיד יש מקור שממנו אנו נדבקים בתחביב ומתחילים להתעניין ולעסוק בו. לי אישית היו שני מקורות. הראשון היה בתערוכת טכנולוגיה בשנת 1972 בגני התערוכה, הוצג מגבר A-77 של חברת REVOX יחד עם עוד כמה קיטים שהחלו לפרוח באותם ימים. ההתלהבות מהציוד ואיכותו משכו אותי להתיידד עם גיל ש. שלמד בכיתה מקבילה, ולקח את התחביב ברצינות. נקודת המוצא של גיל הייתה שעתידה של הקסטה (Compact Cassette) לעומת התקליט LP מובטח. ימי STEREO …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפי שתי חנויות ברשת, בהם מוצע למכירה מוצר המתיימר להיות: CREATIVE ZEN TOUCH 40G מישהו שמע על דבר כזה ? לחץ כאן לחץ כאן כשהחברה בפרוש מציינת כי הקיבולת המוצעת היא 20G ולא יותר? לחץ כאן ** לחנויות המוצגות כאן אין קשר לשאלה אך ורק לגבי המוצר שמוצג.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-