עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אמרו לי שעדיף רמקולים..אכן? ואם אפשר להמליץ לי על כה דברים בינונים במחיר הזה.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי בדיוק החלפנו לשברולט קווליר והרכב בא עם מערכת של קלטות (המרובעים המסריחים) אז בדקנו ואם נחליף את המערכת אנחנו ניצטרך לקרוע את הפאנל, אז חשבנו אולי לקנות צ'נג'ר ולחבר אותו למערכת ואז יהיה לנו גם מערכת דיסקים. אז אבא שלי נוסע לארה"ב אז הוא יקנה שם, אני צריך המלצה לצ'נג'ר לדיסקים שיהיה לו יציות למגבר ושיקרא mp3 התקציב עד 200 דולר תודה רבה לעוזרים Install

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by Stoned Junglist,

חיברתי מיקרופון רגיל כמו שצריך לחבר וכו', הבעיה שהוא לא עובד כאשר אני מסמן אותו על Microphone כמו שניתן לראות בתמונה, וכאשר אני משנה את הליין ל- REAR MIC - המיקרופון עובד אך עם רעשי רקע רבים וקשה להבין , עשיתי 1 MIC BOOST , עשיתי 2 MIC BOOST , שיניתי כל הגדרה שאפשר ועדיין אותה תקלה, והתקלה היא לא במיקרופו ןכי הוא עובד במחשב אחר בצורה מצויינת, הבעיה יכולה להיות או בכרטיס קול - שזה הסיבה שפתחתי את ה THREAD כדי לוודות שישנה בעיה בכרטיס קול ( SigmaTel Audio ONBAORD ) או שהבעיה היא בהגדרות, עשיתי GOOGLE הכל ולא הולך. אולי ישנו מושיע [attachment deleted by admin]

4. Started by Guarding angel,

לילה טוב זה הכרטיס קול שברשותי http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=45&b=0&f=1 פעם התקנתי עליו את התוכנה EAX והמשחקים פעלו עם EAX אך כיום אני שוקל להתקין את הEAX HD האם הכרטיס יתמוך בזה?

5. מה דעתכם חברה ? JBL Venue Series Stadium 8-Inch 3-Way Speaker http://www.amazon.com/JBL-Venue-Stadium-8-Inch-Speaker/dp/B000FD3W1G/ref=dp_return_1/002-3705129-8629614?ie=UTF8&n=172282&s=electronics&qid=1193599108&sr=1-10 Sony SS-MF650H 3-Way Floorstanding Speakers http://www.amazon.com/Sony-SS-MF650H-3-Way-Floorstanding-Speakers/dp/B00029U12Q/ref=sr_1_7/002-3705129-8629614?ie=UTF8&s=audio-video&qid=1193599995&sr=1-7 Sony SSF-5000 Floor Standing 3-way Speaker http://www.amazon.com/Sony-SSF-5000-Floor-Standing-Speaker/dp/customer-reviews/B000OG4E1G/ref=cm_cr_acr_dp_top/002-3705129-8629614?ie=UTF8&showViewpoints=1&customer-reviews.…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. שלום לכולם, קטע שמע מסויים ישמע יותר טוב על מערכת טובה יותר? לדוגמא: קטע שמע באיכות wma 192 kps, ישמע טוב יותר על נגן MP3 יקר עם אוזניות מסוימות, מאשר על נגן MP3 זול עם אותם אוזניות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MODY69,

שלום, אתמול מצאתי בבית אוזניות שכבר לא בשימוש קרוב ל-5 שנים. האוזניות הן Sony MDR-p10, שוות משהו? לא מצאתי בגוגל שום מידע מועיל, אני מניח שזה חרא ישן, אבל לא בטוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  8. טוב, קניתי אתמול את האוזניות במסגרת הBLACK FRIDAY ומסתבר שכרטיס הקול ONBOARD שלי חלש מדי בשביל האוזניות. יש למישהו המלצה על כרטיס קול די בסיסי (רצוי 5.1 או אפילו עם יציאה אופטית) שיהיה מספיק טוב בשביל האוזניות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by AnTiSh0ck,

קצת פרטים: הטלויזיה תהיה מחוברת לממיר (הוט) ולמחשב. המרחק הוא בערך 2.5 מטר. עכשיו הבנתי שהחישוב אינצ'\מרחק צפיה הוא 10 אינצ' למטר, אז מה מומלץ? 26 או 32? ההשקעה תהיה עד 4.5K

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by The World Champion,

לאחר התלבטויות רבות, החלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל. אבל, חשוב לי מאוד (כמו לרוב האנשים) להוריד את המחיר למינימום. מישהו יכול להמליץ לי על המחיר הנמוך ביותר שבו ניתן להשיג את המכשיר הזה (חדש, לא משומש)? לא מזאפ, כי שם כבר בדקתי... בתודה מראש

11. Started by NightWing,

יש למישהו המלצות? אני משתמש ב-macbook pro עם osx 10.6.7 וגם ב-win 7 (ב-bootcamp, לא בצורה וירטואלית) והדונגל שיש לי היום (פושטי של apex, אאל"ט הוא 302B) לא עובד ב-osx ונמאס לי שאני צריך לעבור לוינדוס כל פעם רק בשביל זה. אגב, אני צריך משהו בחיבור USB כי אני משתמש בו גם מחוץ לבית. תודה ושבוע נפלא.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  12. אז ככה אלו האוזניות האפשריות בשבילי מה עדיף לי לקחת AKG - K271 Studio AKG - K240 Studio AKG- K518DJ AKG - K181D לא ציינתי מחירים בכוונה כי המחיר לא קובע, אני רוצה משהו שיספק את הצרכים שלי שהם משחקים\מוזיקה במחשב

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  13. לפני כחודש קנו לי כמתנה את ה-AKG K430 שכלל לא מתאימות למטרה הנ"ל (ולכן מוצעות כעת למכירה, חדשות באריזה המקורית למי שמעוניין). אני מחפש אוזניות שיתאימו בעיקר לריצה (על מסלול - לא בחוץ) עד 300 ש"ח: 1. קלות ונוחות ככל האפשר 2. עמידות לזיעה ולחות 3. איכות אודיו טובה עם דגש על אטימת רעשים מבחוץ. תודה מראש, גונן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם זה אפשרי? אני יכול להוסיף עוד 50 שקל בלחץ אבל תודה לעוזרים

15. שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה LCD ראיתי טלויזיה שדי נראית לי , אני רוצה לסלון השימושים העיקריים זה DVD , קליטת שידורים באמצעות HOT דיגיטאלי ואולי גם שימוש למחשב בכל אופן זו טלויזיה 32 אינץ' של LG ראיתי אותה ב2500 שח במחסני חשמל הדגם רשום בכותרת בכל מקום שאני בודק ראיתי רק יחס ניגודיות דינמי , ושלחתי הודעה באתר LG ישראל לא חזרו אליי פניתי בתמיכה באיזשהו אתר מכירות והפנו אותי לקבוצת ח.י שלחתי אליהם הודעה לא חזרו אליי אז התקשרתי ואמרתי להם שבכל מקום אני לא מוצא יחס ניגודיות סטטי, ושרשום רק דינמי, ושיש הבדל אז הנציגה בדקה לי, ולא החזירה לי את התשובה שרציתי, אמרה שהניגודיות זה 1:60,000 אבל זה היחס ניגודיות הדינמי. איך אני יכול לדעת מה היחס ניגודיות הסטטי של הטלויזיה?…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן חברים, בדומה לדיון הקודם על ה-K340 שלי, הפעם אני מצרף משהו אחר. היום שי ואני עשינו נסיעה לתל-אביב, קנינו כמה דברים, ובדרך חזרה שי החליט שהוא קופץ אליי ועושים לו מודינג לאוזניות. אז לקח לנו שעתיים, סיימנו לפני רבע שעה. אבל הכל טוב. ה-K81DJ במקור הן אוזניות טובות, אבל ממה ששי אומר הפריע לו הבאס המנופח שלהן, והעובדה של הייתה שום במה לצליל. המודים שעשינו הם הוספה של blu-tak לאוזנייה בשביל למנוע החזרות מהפלסטיק שלה. והחלפה מלאה של החוט. החיווט הוחלף לחיווט 22AWG נחושת מצופה כסף, הכל צופה בציפוי קארבון, פיצול יפה ואיכות עם 4-wire round litz (סוג שזירה של החוטים), הפלאג שהשתמשנו בו הוא בין הטובים ביותר שקיימים ומיוצר על ידי Switchcraft, וכל הבדיל בשימוש הוא בדיל קארדס אי…

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. Started by lover323,

איך היא בסרטים? איך היא במוזיקה? איך היא במשחקים? שווה לקנות אותה?

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. יש למישהו חוות דעת על מוצרים בסגנון הזה http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=90 איך איכות הסאונד? מתקלקל מהר? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Or ei,

כבר עשיתי ת'רד כזה על הרמקולים שלי במחשב עכשיו אני עושה על הרמקולים שלי בחדר (בקיבוץ) רסיבר: yamaha natural sound rx-360 רמקולים:פיירלס cd-800 mark 3 100 rms senstivity 96db זה מה שהיה רשום עליהם טוב, תגובות בקשה...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Killer-Storm,

עזוב אחי פה יודעים רק לעשות צחוק מאנשים... :-X גם עלי ירדו, לא נורא ככה זה פה חינוך גרוע אתה יודע... טוב בכל מקרה אל תתבאס.

21. Started by EvenSteven,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח, התקציב לא אסטרונומי... ~1500 ש"ח. הדגמים עליהם חשבתי הינם : Iriver H340 Iaudio X5L יש לי בעייה להחליט על אחד מהם ...הבעיות העיקריות: ה-Iriver מאוד גדול ומסורבל, ואילו ה-Iaudio נוח יותר אבל הבנתי שתמיכת הוידאו שלו פחות טובה . השאלה לבעלי המכשירים : לגבי ה-Iriver : באיזו איכות ניתן לראות סרטי AVI ? (מבחינת fps) לגבי הIaudio : איך איכות השמע שלו בהשוואה ל-Iriver ? לגבי שני המכשירים : האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כדי להוריד אליו שירים ? האם ניתן להשתמש בו כדיסק רגיל ולנייד איתו קבצי סרטים בגודל "רגיל" (700MB) ? תודה

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by bneli,

מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Ice-maniac,

אני יודע שאולי זה נשמע טיפשי, אבל יש לי אוזניות ישנות של סוני שאני מאוד אוהב אבל הריפוד שלהם כבר קרוע. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כיסוי שכזה? האוזניות הן די פשוטות אבל חבל לי להפטר מהן! הצורה שלהן היא לא עגולה אלא אובאלית(אלפטית,ביצתית) ככה שהצורה הזאת לא סטנדרטית ולכן עוד לא הצלחתי למצוא תחליף! תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by eran256,

מפעם לפעם אני מעוניין להקליט תוכניות וסדרות מסווימות , ולכן אני מתכנן לרכוש את אחד מהמכשירים הנ"ל. מהו המכשיר העדיף? מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד? מחיר? שעות הקלטה בHOT MAGIC (לא מצאתי מידע, רק נפח)? איכות? וכו' במקרה ועדיף כרטיס טלוויזיה, הייתי מעוניין בהמלצות. תודה מראש, ערן.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by Tzion,

אני יודע שזה איזה שהוא מפענח, אבל לא ברור לי למה זה? מישהו יכול להרחיב האם זה קשור לקול או לתמונה? והאם זה דבר הכרחי וחשוב במכשירי DVD? (ד"א מישהו יודע אם יש אותו בDVD המשולב של LG? לא כתוב בחזית ולא בחוברת ) והאם יש אותו ברסיברים של היום?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.