עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by metoh,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח Gigabyte K8N Pro SLI הלוח בא עם כ.קול פשוט Realtek AC'97 Audio מובנה. במחשב הישן שלי יש לי כרטיס SoundBlaster Live! של קריאטיב, שקניתי לפני איזה 4-5 שנים. איזה מהכרטיסים עדיף?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  2. קונה לאחי מתנת יומהולדת לחדר, רמקולים. יש רסיבר JVC 5062S DVD PIONEER 393-S ואני מתכוון לקנות לו את הJBL הבאים, במחיר ממש טוב (800 ש''ח) חדשים כמובן. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31207# השילוב יהיה נורמאלי, כמו כן, מבחינת עוצמת רסיבר ביחס לרמקולים, זה לא יישרוף אותם בעוצמה גבוה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. Started by Lioriiii,

שלום רב! בקשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 ואליו מחוברת מערכת רמקולים 5.1 עם מגבר משלה. הבעיה היא כשאני רואה סרטים רגלים שהסאונד שלהם הוא 2 רמקולים אני שומע בסדר. אבל כשאני רואה סרט שהוקלט ב-AC3 הכוונה ב-5 רמקולים אני בקושי שומע את הסרט, ואני מגביר הכל עד הסוף גם את המגבר החיצוני. ברשותי CODECS שהורדתי מהאתר The LioNetwork , אבל זה עדין לא פתר לי את הבעיה. האם אתם יכולים לעזור לי??

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by vourt,

יש לי את המערכת של MEGAWORKS 550 CREATIVE עם כרטיס קול Audigy 2 Value מישהו מכיר או יודע למה הוא נותן רק כשמפעילים את האפקטים של creative כמו הCMSS 5.1 ולא ישירות מסרטי הדיוידי ? אי אפשר לבטל אופציה זו ופשוט שינגן כמו שצריך 5.1 רגיל בלי כל האפקטים ההרסניים האלו?? תודה!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. איך ניתן לווסת את הפקדים המתקדמים עבור המיקרוםון. התחל - לוח בקרה- צלילים והתקני שמע- במקרופון בוחרים מתקדם- ואז, או אז, לא ניתן לכוון את הטרבל והבס בפקדים המתקדמים עבור המיקרופון. למרות שיש לי כרטיס קול יקר. אשמח אם מישהו יעזור לי. המיואש.

6. Started by wrecker,

יש לי כרגע את השמע מהONBORD והוא לא רע אני משתמש ביציאה אופטית למוזיקה ו5.1 בשביל משחקים וסרטים עכשיו הקטע שיש הבדל גדול מבחינת הסאב, הוא הרבה יותר מורגש וחי באופטי וב5.1 הוא די נעלם כזה.. (סוג מעבד קול ALC889A גרסה 5.10.0.5449 של Realtek HD לוח אם GA-P35-DS3) דבר שני מראה לי בSPDIF SETTING שאני עכשיו על 48KHZ ואני יכול להגיע עד 192KHZ.. אבל ברגע שאני מעלה לא שומעים.. זה מגבלה של כבל או של הכ.קול? דבר שלישי על איזה כרטיס קול אתם ממליצים בשביל שמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב? הוא לא חייב להיות עם מליון חיבורים.. 5.1 ואופטי לפחות. תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by zekit,

אני מתכוון לקנות היום IPOD ורציתי לדעת מה המהירות שאפשר לעביר שיר מהמחשב (5 מגה) לIPOD דרך חיבור USB רגיל אני צריך תשובה כמה שיותר מהר.תודה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי רמקולים של Altec Lansing דגם:ADa 890 וקניתי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 NX USB עכשיו ברמקולים יש יציאה דיגיטלית S/PDIF ובכרטיס קול יש יציאה אופטית. האם קיים איזשהוא קבל או מעביר שיחבר בין שתי יציאות אלה? קישורים רמקולים: http://formen.ign.com/news/32647.html כרטיס קול: http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 בתודה מראש נתי

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. ובין לוח אם GA-EP31-DS3L החיבור הפנימי בלוח האם לא מתאים בפינים שלו לפינים של המולקס של החיבור של הכבל הפנימי של המארז אפילו שכתוב שמתאים לחיבור HD של הסאונד. כשהחיבור מחובר ללוח יש במערכת ההפעלה (WINDOWS XP ) תקלות עם הדריבר של הסאונד (הדריבר נהייה קורופט וצריך להתקין אותו בחזרה). עובד בסדר אם מנתקים את חיבור הכבל לכניסת הסאונד הקידמיות במארז. למישהו יש מושג כלשהו? :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. היי =] יש לי 150 שקל לאוזניות כפתור, ואחרי חיפושים הבנתי שהMX550 של סנהיזר יהיו הבחירה הכי טובה מה אתם אומרים ? יש המלצות אחרות?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by uguru1969,

התקנתי את הכרטיס על ה -p5b-dlx -המחשב קורס ומבצע בוטינג -מישהו מכיר את הבעייה (כאשר אני מחזיר את הכרטיס הקודם -המחשב תקין לחלוטין) חייב עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. שלום אני צריך עזרה בנושאים הבאים : 1. מקודדים - אני צריך מקודד שיעבוד לי טוב במדיה סנטר של ויסטה. כבר התקנתי מקודד אחד (או מיליון) שעבד לי טוב. לפתע הוא הפסיק לעבוד. המקודד שעליו דיברתי הוא - VistaCodecs_v453B1a לפתע הפסיק לעבוד ושאני מתקין מחדש הוא לא עובד. אני צריך מקודד או מקודדים שיפעילו לי דרך המדיה סנטר קבצי divx/xvid , mkv , HDDVD ו BLU RAY אשמח לעזרה 2. במדיה סנטר - בתוכנה עצמה. סידרתי את הסרטים שלי לפי תיקיות. אני רוצה שבמקום שיהיה תמונה של המדיה סנטר תהיה תמונה שאני מגדיר וקובע. לא מצאתי איך לעשות את זה תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. שלום, בקרוב אני עובר דירה, וכנראה לא יהיה מקום לטלוויזיה הישנה ובטח שלא לשידה שהיא נמצא עליה... אז אני רוצה עזרה בקניית טלוויזית LCD חדשה שתוכל להיתלות ישירות על הקיר... אני מאוד רוצה שתמליצו לי על טלוויזות עם FULL HD עם רזולוציה של 1080P כמובן בגלל שלא מזמן קניתי גם PS3 ואני ממש רוצה לנצל את הגרפיקה שלו וגם בשביל לראות סרטים בHD. בנוגע לגודל, אז כמה שיותר יותר טוב שייכנס (אם בכלל) בתקציב הזה. התקציב הוא בסביבות 6K, אני לא יודע אם יש טלוויזיות FULL HD בתקציב זה אבל נראה, אולי אימא שלי תסכים להוציא יותר. גם שאתם ממליצים לי על טלוויזיה אז גם בבקשה על חנויות אמינות שמוכרות אותה. תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

לילה טוב , אני מתלבט בין שלושת המערכות האלה: LOGITECH X-530,CREATIVE INSPIRE 5200 או CREATIVE SBS580. מה הכי טוב בין שלושת המערכות? תודה. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. Started by dragon772,

בצורך הוא שידורי SD שידורי HD ו XBOX360 ... אני כבר חודש עם ההמלצה של ה SAMSUNG 450 שהמליצו עליו, אבל אין אותו כבר באף אחנות, הביאו דגם משופר שלו שהם רוצים עליו אלף שקל יותר..ממש לא משתלם... אני מחפש HD READY הכי מומלץ עכשיו מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by EdenC,

אני קונה רמקולים ואני לא יודע מה לקחת... אם יש אופציות אחרות תגידו... אבל עד 400 ש"ח. הא,שחכתי. הרמקולים למחשב,למוזיקה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. Started by dg,

כמו שהכותרת אומרת, נגיד שיש לי טלויזיה חדשה שתומכת ב HDTV ויש לי תכנים במחשב באיכות הנ"ל השאלה איך אני מנגן אותם מדיסק DVD? או שהדרך הכי זולה היום היא פשוט להשיג כבל בין המחשב ל TV?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  18. שלום רב, מעוניין לדעת איזה כרטיס או מכשיר אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכבלים למחשב שלי. מעוניין לצפות בכבלים דרך המחשב - רק צפייה ללא צורך הקלטה. תודה, נמרוד.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. coaxial or optical תחלס זה שאלה שאלתה לי כבר הרבה זמן ! ממה שאני יודע שניהם מספקים את מה שצריך כך שאני יכול לעביר צליל איכותי מהדיוידי לרסיבר אז למה בכלל יש OPTICAL כאשר יש לי את ה COAXIAL?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by thegodx,

חברי הגיימרים וחולי ה FPS האם באמת האיתם משקיעים בכרטיס סאונד כזה? (לא שמתי לב שיש פורום אודיו תעבירו בבקשה לשם.)

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. המפרט שלי בצד.. במסך של המחשב הסרט עובד בלי תקיעות ובמסך של הטלויזה יש תקיעות כאלה בקצב פריימים משו מאוד מוזר!!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by inbar,

שלום ברשותי iriver דגם H340. הורדתי קבצי מוזיקה מ Itunes של חברי, הקבצים מקודדים כ m4a וה IRIVER לא מציג ולא מאפשר לנגן אותם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490802 הן יותר טובות מהPMX-200? אני כעקרון מחפש עוד זוג אוזניות בנוסף לAKG K26P אבל אני אקנה אותן בחו"K עוד שבוע אני טס... את הדגם הזה אני יכול להשיג בכ50 דולר Sennheiser OMX90 תאכלס הן שוות אולי עדיף זוג של פורטה פרו ב45 דולר? או PMX-200 ב60 דולר? *חשוב לציין שזה יהיה נוח לריצה

24. Started by aviv512,

שלום , בימים הקרובים אמור להגיע אליי הכרטיס קול הנ"ל, רציתי לשאול אם למשהו יש התנסות עם הכרטיס הזה.. או התרשמות כלשהי .. אני אשמח לקבל נ.ב אשמח להביא תמונות בקרוב

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by Stoichkov,

אני מתלבט בין 2 הנגנים האלה: http://www.duly.co.il/product.asp?pID=3704&c=82545 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2895686&refid=6 תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים