אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הxperiaz3 compact שלי בדיוק חזר מתיקון, והחליפו לי את הכניסת שמע כי היו לי בעיות עם האוזניות שהכנסתי. תמיד חיברתי רק סנהייזר או מקוריות של סוני ועבד פיקס. קניתי אוזניות ספורט אין איר של jbl עם חשש קל וברגע שחיברתי הייתי צריך לשחק עם היציאה של האוזניה כדי לקבל צליל טוב.. וכל פעם שאני נוגע בשקע אני מקבל רעש באוזניות... באוזניות הקודמות שלי זה לא קרה. אני שואל בעצם אם זה יכול לדפוק לי את הכניסת שמע של הפלאפון או שזה בעיה ספציפית לאוזניות? לא רוצה עוד פעם להכניס אותו לתיקון על בעיות שמע... עדיף לא להשתמש באוזניות החדשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה קורה?? תגידו יש לי את המערכת M111 , אני יכול לחבר אותה לרסיבר במקום למחשב ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
תנו לי שמות של חנויות לאוזניות\אלקטרוניקה בLa , אפילו שמות של רשתות ( חוץ מבסט ביי וCompusa ) אני מחפש דגם של אוזניות AKG K 26 P ולא מוצא באף רשת . תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב ל-PIONEER VSXD-514 מיועד בעיקר למוזיקה. נראה לי שאני לוקח את creative digital music LX במחיר 202 ש"ח. http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=207&product=10246&nav=0 http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SND&DRID=9202748 יש עוד אפשרויות? יש משהו משתלם יותר בתוספת מחיר קטנה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חברים צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה עד 300 ש"ח - אני מחובר לכבלים ואני רוצה שתהיה לי אפשרות לראות טלוויזיה במסך המחשב, צריך שתהיה לי את האופציה לראות גם אנאלוגי וגם דיגיטלי בהנחה שאני ארצה בהמשך להביא ממיר דיגיטלי נוסףולחבר אצלי בחדר. חשוב לי שאני יוכל להקליט שידורי טלוויזיה ברמה כמה שיותר איכותית ושיהיה שלט רחוק לכרטיס (שלט שבאת יעבוד ויתאים למרחק של 3 מטר לפחות) כל יתרון נוסף יתקבל בברכה. אודה לכם על כל פירוט נוסף של יתרון או חיסרון של הכרטיס לא חובה - יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים ואפילו עוד יותר טוב אם הלינקים יהיו מ KSP או פנדה מחשבים. תודה מראש לכל הממליצים!!!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ביום בהיר אחד (אתמול ) נעלמו כל השירים מה ה IPOD של ידידתי .. האם יש איזה שהי דרך לשחזר את זה ? או שזה TOTAL LOST ?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק ברשת עם חברים ומדבר איתם בסקייפ תוך כדי הבעיה היא שיש עוד אנשים בבית שיודעים רק לצעוק ולא לדבר ושומעים אותם יותר טוב ממני הבנתי שאוזניות עם מיקרופון של גיימרים יודעים לבטל את כל רעשי הרקע זה מתחלק ל 2 חלקים - שאני לא אשמע מה שקורה סביבי ושהמיקרופון יסנן קולות רקע אבל אני לא סגור אם מדובר על סתם רחשים או ממש כל מי שלא יוצא לי מהפה חשבתי על כיוון של SteelSeries Siberia v2 או Razer Carcharias נתקלתי בפוסט בפורום בחול לגבי האוזניות של רייזר שאומר שזה לא יעזור לי http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=3085959 מישהו מכיר עובדה אחרת לגבי זה? או שיכול לכוון אותי לפתרון אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, רכשתי שלשום טלוויזיית Smasung UE46F6100 Smart TV/3D 46 עם עברית. בחנות הייתה גם מקלדת קטנה עם עכבר מובנה GPT בעלות 250 ש"ח (עם חריטה בעברית). השאלה אם ישנן מקלדות קטנות טובות יותר בעלות דומה או עד 350 ש"ח (עם עברית). תודה לסייענים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכשיר נקנה לא מסוכן מורשה כך שאין באפשרותי לעדכן את הקושחה באזהרת הסוכן המורשה נאמר שמכשירים מאזור 3 (זה המכשיר שברשותי) יקלקלו את המכשיר באם יעדכנו (אין לי רצון להטמיע את הכתוביות אלה רק לצרוב) תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול SBLIVE PLATINUM עם החיבורים החיצוניים במגירת 5.25 - LIVE DRIVE 2 באתר של קריאיטיב כתוב שהם לא יכתבו דרייברים חדשים לויסטה עבור סדרת SBLIVE וכנראה צריך להשתמש בדרייברים הלא טובים של מיקרוסופט, האם יש אלטרנטיבה לדרייברים שיפעילו את כל הפונקציות של הכרטיס, ניסיתי דרייברים של KX וגם של NGO אבל הם לא עשו את העבודה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כרטיס קול M-Audio Revolutions 5.1 רמקולים MX5021 Altec Lansing מה אומרים ? יש אפשרות יותר טובה ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה . אני לקראת קניית מחשב חדש וציוד היקפי חדש למחשב הולכים להתחבר בנתיים רקמולים z 5400 ובעתיד אולי גם מערכת קולנוע ביתית איכותית שקרוב משפחה יביא אבל לא קשור לעכשיו אז כמו שאמרתי הרמקולים וגם אוזניות RP-21 אני לא צריך משהו לערכית ודיאו או שמהו כזה רק שתיהיה לי אפשרות לחבר למערכת קולנוע ביתית בעתיד ושיתן לי איכות סאונד הכי טובה שאפשר בתקציב הזה עם אפשרות לחיבור האוזניות כמובן אני מדוע שזה הרבה מאוד דרשיות לתקציב הנ"ל בתודה מראש ליאור.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ערב טוב, אני כרגע בחיפוש אחר מגבר וממיר D\A עבור ה-HD800 העצובות שלי (כבר קרוב לשנה אני משתמש בהן עם ה-PICO...) ואני מעוניין לקנות אחד מבין השניים ומאוד אשמח במידה ואוכל להאזין להם לפני שאבצע את הרכישה. בתודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות אוזניות לא יקרות במיוחד אבל טובות מכל הדילים שהשגתי הכי טובים הז mx400 ב 127 שקל ו AKG k12p ב 100 שקל ....איזה מהם יותר טובות ?...כי הבנתי שהבאסים ב AKG מצויינם ו mx400 שמעתי פעם עצל חבר שהם גם סבבה ...בעקרון ..אני גר בנתניה ומעוניין לקנות בחנות למרות שחבר יכול לקנות בשבילי mx500 או 550 ב djshop ב חיפה או ב ת"א אבל אני כננרה יקנה כבר בעצמי בנתניה יש עוד איזה המלצות ?...כי מה שיש לי כרגה זה אוזניות מקורית של הנגן .. g3 של iaudio והם לא מספקות אותי ...אז או mx400 או AKG k12p או שיש עוד טובות עד 150 שקל נגיד ? או עד 200 ? ואני רוצה רק אוזניות כפתור ..לא in hear
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי...קניתי היום את הרמקולים האלה בבאג ב300 שקל במקום ב400 שקל אמרו לי שזה מבצע..... האם לדעתכם קניתי רמקולים טובים או שרימו אותי..? המוכר בחנות ממש המליץ עליהם בטווח מחירים הזה..[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 18:30:07 מישוה מוכן לעזור עם זה? חיברתי את הרמקוליםאבל יש אור ירוק רק מהסאב ושומעים רק ממנו ומהרמקולים אין אור ירוק יש למישהו מושג ? מישהו פעם חיבר תרמקולים האלה? מישהו מוכן לעזור לי? יש אור רק מהסאב..מהרמקול הימני הראשי יש אור אבל מהשמאלי אין אור בכלל ואי שמע אין סאונד בכלל יש למישוה מושג מה הולך פה?[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 19:24:20 סליחה על ההקפצה זה חשובעובד לי רק הסאב והרמקול הימני יש למישהו ניסיון עם זה? מה יכול להיות שמכרו רמקול אחד פגום או מה ? מה…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לראות אם שווה לי לחפש שידרוג ואם כן אז לאיזה תקציב לנסות להגיע
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות שדרוג למערכת הסאונד שלי. השימוש שלי הוא למשחקים ברובו, אני משחק די הרבה משחקים csgo bf34 GTA... אבל המשחק העיקרי שלי הוא TF2 זאת אומרת שאם השדרוג לא יהיה מהותי ל TF2 אין סיבה בשבילי לשדרג. רציתי לדעת איזה אפשרויות עומדות בפני, התקציב לא ידוע כמובן שאני לא ישתגע עם HD800 אבל בתחום של 2000+- לכרטיס ואוזניות. אפשרות שעלתה לי ואשמח לשמוע את דעתכם היא - ASUS Xonar Essence STX בשילוב של אוזניות איכותיות משהו כמו Senshiser HD 558 +- מה דעתכם על השילוב? האם הוא לא OVERKILL ? תודה [h=1][/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות לגיימינג ומוזיקה, התקציב שלי הוא בערך 300 שקל כרגע, בעוד חצי שנה אוכל להרשות לעצמי את הsteelsound 5H שעולות באיזור ה550, השאלה היא האם שווה להשקיע יותר כסף או שכדאי את ה3H או 4H כבר עכשיו.. הבדל במחיר אני יודע שיש, אבל האם ההבדל בביצועים הוא משמעותי? ואולי בכלל כדאי לקחת משהו אחר? אל תביאו דגמים להזמין מחו"ל כי זה לא מעשי, אני מתכנן לקנות מפה- http://www.pcgames.co.il/products/category.aspx?catid=30&platformid=8 למרות שזה לא הכרחי. נ.ב: אין לי צורך באפשרות לקפל את האוזניות אבל גם אין לי התנגדות לאופציה כזאת. -ראיתי פה בפורום שאם יהיה לי כ.קול טוב אז אני אוכל להנות הרבה יותר מהאוזניות / רמקולים, מה דעתכם על הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/pro…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שחיכיתי שבוע ולא ממש היתיחסו אלי בפורום של ציטד הקפי אני הבנתי שאני אמור לשאול את השאלות שלי פה: אז בסופו של דבר המליץ לי משתמש אחד לקחת את FC330 של MICROLAB שזה 2.1 ולא 2.0 כמו שרציתי בהתחלה, ואת האמת אני בסוף חושב כן לקחת מערכת רמקולים של2.1 אבל מה אתם ממליצים? אני אישית אף פעם לא קניתי MICROLAB ואני לא יודע עד כמה הם אמינים לאורך זמן והאם יהיו להם אותם בעיות כמו שיש לי כרגע. בנתיים אני מצאתי כמה מערכות לא רעות בכלל לדעתי PHILIPS SPA5300 MICROLAB M880 LOGITECH Z523 CREATIVE INSPIRE S2 וכמובן FC330 שהמליצו לי מקודם
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי 800 ש"ח לקניית דיסקמן המנגן mp3. התלבטותי העיקרית היא בין הנגן mpman - cd350 במחיר של 650 ש"ח. או הנגן החדש של סוני: dcj-501 במחיר של 750-800 ש"ח. הבנתי שאלו הנגנים המובילים. חשובה לי התצוגה, וכן חשוב לי עיון בספריות ושמות של שירים. בסוני אני יודע שלא אהיה מאוכזב, אבל איני יודע האם אני משלם על מותג בסוני, ולמעה האמ-פי-מן יתברר כטוב יותר (הרי הם אלו שהמציאו את נגני האמ-פי-שלוש). אשמח באופן דחוף ביותר לתגובות כאן בפורום או באימייל שלי elidotan@012.net.il בתודה מראש עלי דותן. :smoke:
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שיתחברו לרסיבר שלי במערכת הקולנוע הבייתי אלה שיש לי עכשיו ישנים מאוד ומתפקדים רע התקציב שלי דיי מוגבל , משהו כמו 800 שקל מקס לא מפריע לי חדש או יד 2
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מדובר במכשיר חדש של חברת OLYMPUS, היה פה ויכוח קטן לגבי האם כדאי לקנות את המכשיר לפני שבועיים בערך, אז החלטתי לפרסם את דבר הביקורת הראשונה על המכשיר: http://www.dapreview.net/content.php?review.149 וגם גלריית תמונות שלו: http://www.dapreview.net/gallery/thumbnails.php?album=128 וגם סרטון: http://www.pmpz.net/olympus_mrobe_100.MOV Conclusion If you just want a simple, easy-to-use player that's gushing with style-points, the MR-100 is perfect. On the other hand, if you want a DAP with loads of functions and features, this ain't it. The MR-100 is a good alternative to the (wimpy-looking) iPod-Mini... If you can live without on-the-fly playlisting. If you can…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני יכול לשחק עם ההגדרות רק דרך המחשב. אין לי דרייברים מעודכנים מפני שבאתר שלהם יש רק דרייברים ואין תמיכה בקונסולה החיצונית הזאת. ניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע עם הכרטיס אבל משום מה זה לא התקין. אם למישהו יש דרייברים מעודכנים שתומכים בדבר הזה או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-