עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by swampfrog,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שתי המערכות האלו ואיזה מהן יותר טובה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. הלינק הבא מציג תמונת מסך מהמכשיר החדש של איריבר Iriver H10. יכול להיות שהמכשירים הקודמים יזכו גם לעיברית...נחכה ונראה...

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by DOGMA,

http://www.icuiti.com/ מצאתי כמה מילים עליו פה ושם, בגוגל, נשמע מעניין.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  4. חשוב מאוד שיהיה VOLUME CONTROL ,ולא חייב עם מקרופון.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. אני חייב לדעת איפה הכי כדאי לי לתלות את ה-2 רמקולים של המערכת... אני רוצה פשוט שישמעו כמה שיותר טוב ב"כל החדר". כרגע יותר חשוב לשמוע טוב שאני במחשב. אבל אולי בעתיד גם שאני רואה טלויזיה. תודה על העזרה זה דחוף!!! נ.ב ברור שאפשר לתלות מעל המיטה או המחשב או השולחן שעליו יש את בסיס הסטריאו. וגם הזרועות מסתובבות כמובן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  6. אני חושב שזה מתאים לפה (טלויזה מתקשרת לקולנוע ביתי) אז ככה... אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר ושתיהיה זולה אני לא ממש מבין מה ההבדל בין טלוויזיות זולות ליותר יקרות אני מתכונן לחבר את הטלוויזיה למחשב ולראות סרטים עליה מקווה שתוכלו לעזור לי ולהמליץ על דגמים טובים וזולים (ואם אפשר אז גם מאיפה לקנות את הדגם - זה מאוד יעזור)

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by sheff2k1,

רכשתי לא מזמן מחשב עם לוח gigabyte k8ns-939 nforce 3 ultra שעליו כרטיס קול alc850 realtek. כשאני מתקין את הדרייבר של רילטק, הסאונד נשמע נורמלי לחלוטין. כשאני מתקין את הדרייבר(האחרון) של נבידיה, הכל נשמע שונה לחלוטין(ולא בהכרח לטובה....להפך לפי דעתי ) וצלילים מסוימים נשמעים עם סאונד עיוות כזה...... מה שעוד יותר מוזר זה שלפעמים אותו צליל נשמע דווקא נורמלי, וכשאני משמיע אותו שוב(למשל הסאונד של ENTER באיסיקיו כמה פעמים רצוף)- הוא שוב נשמע מוזר מאד. פירמטתי כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי בין שני הדרייברים, התקנתי את הדרייבר של נבידיה על נקי, וזה עדיין אותו דבר...... מישהו נתקל בזה ויודע על מה אני מדבר?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. מתלבט עכשיו אם שווה לי להשקיע במערכת כזו לסלון: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1422968 או לקנות את המערכת הזו של קריאטיב: MegaWorks THX 5.1 550 שניהם בערך אותו מחיר (2500 שח) יש כאן מביני עניין שיוכלו להגיד מה ייתן תוצאות יותר טובות למוזיקה וסרטים? תודה רבה! kfir@jesta.co.il

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by KusHniR,

אני צריך המלצה על נגן MP3 256MB ב 300 שקל (תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) והמלצה על נגן MP3 512MB ב 400 שקל (כמו הקודם - תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) תודה ....

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by MoSQuiTo,

http://www.macaudio.cz/sub/redattack_reflex_30.html כמה לדעתכם הוא שווה במצב חדש (לא משומש)? במידה ואני רוצה לחבר אותו למגבר+ 2 רמקולים, על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. היי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנות שאני לא מכיר שמנהלות את ה אייפוד כמו שצריך אני משתמש ב EPHPOD ולפעמים ב ANAPOD MANAGER שהוא נראה לי הרבה יותר טוב אבל אין לי את הגירסה המלאה אז במה אתם משתמשים ??

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by RoyShefy,

ואם כן, איך אני מחבר אליו את הada880 שלי בלי מתאם פשוט לתוך s/pdif בלי מתאם? אם לא,אז אפשר לקנות איזה addon שיתן לי יציאה קוקסיאלית דיגיטלית?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  13. ואיזה סוג מומלץ למשחקי רשת וscipe ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by itaim,

http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2153039&refid=16 הוא יחסית קטן וגם זול לנגנן פלאש של גיגה... הוא גם משמש כדיסק און קיי נישמע טוב אבל במכיר כזה אולי כדאי להשקיע ולקנות איזה איפוד או IRIVER לא?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם צריך לחבר את הכבל cd audio מה cdrom לכרטיס קול? כי שמעתי שלא צריך בגלל שלוחות האם שופרו

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  16. אני עובד עם Hammerfall DSP Multifaces זה כרטיס של עבודה עם מוזיקה למי שלא מכיר ופשוט אין לי סאונד במשחקים,ניסית לשחק עם ההגדרות של כל מיני משחקים אבל לא הולך... אני צריך את הסאונד בעיקר לפאר קריי... אם יש מישהו שעובד עם הכרטיס הזה למרות שלא נראה לי כל כך... ויודע לפתור את הבעיה,אז ממש תודה

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  17. תקציב בין 200 ל 300 עם יש פחות אני ישמח

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  18. יש לי מיני דיסק mz-nf810 ושאני מכניס את האוזניות שיש לי עכשיו (סתם מעפנות) שומעים רק באוזן אחת.. ניסיתי עם עוד זוג אוזניות וגם בהן שומעים רק באוזן אחת.. רק שאני מוציא טיפה את החיבור של האוזניות מהמיני שומעים בשני האוזניות.. יש איזה דרך לסדר את זה??

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן הייתי היום בחנות אלקטרוניקה שיש להם מלא אוזניות וכאלה הייתי בדרך לקנות שם PX100 אבל לא היה להם היה להם PX200 הוא היה ממש איכותי אבל עלה 440 שקל!! ממש לא שווה את זה E2C עולה פחות חחחח אז הוא הציע לי PX10 איכות ממש טובה יחסית למחיר 150 שקל מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  20. יענו שכשאני מדליק אותו אני בוחר תיקייה מתוך רשימה שאני אישית יודע איזה שירים יש בתוך התיקיה לדוגמא: תיקייה של מוזיקה כללית-General תיקייה של ג'יימס בראון (שולט)- James Brown תיקייה של היהודים- Hayehudim וכו'.... ואז כשאני מדליק את הריו קארבון יופיע לי בתפריט לבחור את אחת מהתיקיות האלה ואת השירים שבתוך התיקייה הזאת אני אשמע... אפשרי?אם כן אז איך?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  21. כן כן.. הצלחתי להכניס עיברית לh320 שלי... בנתיים אין לh120.. בעיה אחת שיש עם זה.. השמות בתיקיות עדיין לא בעיברית רק כשמנגנים את השיר זה מראה אותו בעיברית בקיצור תנו לי שרת להעלות ואני מעלה לכם את זה (בנתיים רק לגרסא אמריקאית, frimware קוריאני..) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני מחפש דיוידי קורא Divx ו- Xvid שתומך בכתוביות בעברית...(רצוי בכמה שיותר פורמטי כתוביות) שאפשר להוריד לו עדכוני קושחה (Firmware) ושהדיוידי יהיה דיי טוב ולא יקר מדי... על מה אתם ממליצים לי?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  23. יש לי במחשב כרטיס קול של soundstorm 5.1 עם 3 יציאות מאחורה. כתום ירוק וכחול. חבר שלי אמר לי שאני יכול לחבר את הרמקולים שלי לוג'יטק 2.1 לחיבור אחד(הירוק) מאחורה, ואת המערכת סטריאו לחיבור הכחול השני. וככה לשמוע דרך הרמקולים של המחשב והמערכת יחדיו.(נ.ב יש לי פלאג קטן שמחבר בין הפלאג האדום והשחור שיוצא מהמערכת לפין אחד בלבד שאני אוכל להכניס אותו למחשב..) האם זה אפשרי? האם צריך לכוון או לעשות משהו מיוחד? והאם חיבור הכל ביחד יחליש את העוצמה הכללית של המערכת או משהו כזה?.. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש בו הרי DVD השאלה שלי אם הוא קורא MP3....? חשבתי לחבר אותו למערכת פה...... איתן

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by STRENGTH,

יש לי 600 שקל ואני רוצה לקנות רמוקלים למחשבים 5.1 איכות סאונד הכי טוב שאפשר ובאסים סטריאו וכל זה תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים