עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Rima123,

יש לי 1000 שקל! אני מחפש סאונד טווב למוזיקה כדאי 2.1 לא ? וכדאי ללכת על ה-3500? נראים לי זה מלוא הפוטנציאל בכסף שלי.... בקשה תגיבו ותמליצו דחוף...

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by mlunker,

היי, אבד לי השלט של הרסיבר (Yamaha RX-V800) במהלך העברת דירה ואני קצת אובד עיצות? איפה ניתן לרכוש שלט חלופי לרסיבר? תודה, mlunker

• 0 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by ruff stuff,

איך אני מחזיר אותם לפוד שלי ? הם נמצאים על האייטונס אבל לא על הפוד. האם הפוד צריך להיות מחובר למחשב וצריך לעשות פעולה מסוימת? תנו לי פתרונות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by nyeoN,

אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו. אם מישהו יכול אפילו לעזור לי לחזור למצב הקודם לפני שהתחלתי את השטויות הללו אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by דודו לוי,

יש בכרטיס קול פונקציה של סטראיאו מיקס-מערבל סטריאו,אבל היא לא קייממת בכל כרטיס. ישנם כמה ניידים שאני בוחן לרכוש אותם: dell inspiron n4030.toshiba satellite c650-17w. Toshiba Satellite L505-13Z . Satellite C650-15L-TOSHIBA.האם הם מכילים את הפוקציה הנ"ל? בעיקרון האם כרטיס קול Intel High Definition Audio ,מכיל את הפונקציה של סטריאו מיקס?

6. שלום. יש רמקולים לחדר שינה ב350 ש"ח שיותר משתלמים מה- Altec Lansing VS4621? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by OutRaGe,

היי עקב המבצע בבאג החלטתי לקנות את אחת מהאוזניות האלה המכשיר אליו יתחברו האוזניות זה iPod Touch 3g מוזיקה שאני שומע זה: רוק, מטאל, קצת אלקטרוני והיפ הופ. בקיצור מאוד מגוון המלצות יתקבלו בברכה, תודה מראש ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by dj asaf,

http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={BEC7684F-36CA-4C8D-B75E-ACB2C800597D}&details_type=1&itemid={A641D46F-84AE-434E-95EB-30CBCB3DB930} Tascam US-122 איך הוא? שווה את המחיר?? כלומר בלי מיקרופון. אני לחוץץ על כרטיס קול טוב ומחשב טוב

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. מקווה שזה המקום לקבל עזרה.. יש לי התקן USB חיצוני ותוכנת ulead videostudio. אני מחבר מצלמת וידיאו אנלוגית ומזרים ממנה סרטים - שמתקבלים היטב בוידיאו אך ללא אודיו. ניסיתי לגוון באופן חיבור הכבלים ואף לחבר ישירות לכרטיס הקול של המחשב - אך ללא הועיל. יש עצה? תודה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

שלום. האם ניתן עוד להשיג את הרמקולים האלה בארצנו? ואיך הם? ומדוע הם נעלמו מהשוק כלכך מהר אם הATP3 למשל מחזיק איתן כלכך? תודה

11. Started by metal_25,

אני רוצה להמיר קובץ של MKV.... ? איך אני עושה זאת..?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by EHL,

הייתי מאוד מעריך השווה לגבי שתי הרמקולים הנ"ל

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  13. היי, לקחתי את האוזניות לטכנאי אלקטרוניקה כדי שיבצע חיזוק למגעים לאחר שצד ימין הפסיק לעבוד. (בצד שמאל שמעו מעולה*) האוזניות חזרו, האזנתי בחנות בצורה שטחית וראיתי שהכל בסדר. (לא התמקדתי באוזניות יותר מדי כי עשיתי עוד תיקונים אצלו.) כשחזרתי הביתה, פתאום אני מגלה שיש הפרעות בבסים בצד השמאלי, מן צרימה כזאת שמורגשת במיוחד בשירים שיש בהם קטעים של בסים חזקים, אבל מורגשת תמיד אם מאזינים טוב. בצד ימין שומעים טוב ללא צרימה. הטכנאי אומר שהוא בסה"כ חיזק את המגעים ושהבעיה לא קשורה אליו. ממה יכולה לנבוע כזאת צרימה והאם יש מצב שהוא גרם נזק לממברנה השמאלית בעת ההלחמה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by Numi1989,

אני צריך אוזניות חדשות למחשב סביבות המחיר 350 ש"ח... חשבתי על אלה איך הם ואולי יש המלצות יותר טובות...?! MDRV500DJ http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=389 תודה על התגובות מראש =]

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. להטעין סמרטפון ע"י יציאת usb של ממיר הוט

16. Started by Talr,

שלום רב אני מעוניין למכור זוג רמקולים בני 15 שנה לערך של Wharfedale שהיו חלק ממערכת של חמישה. אשמח להערכת מחיר בכמה אפשר למכור?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by Ido.G,

שלום, שידרגתי לפני כמה ימים את ה"שילוש הקדוש". לכבוד המאורע פירמטתי והתקנתי חלונות ויסטה. ברשותי כרטיס קול מדגם Audigy 4 SE (של קריאייטיב כמובן). הבעיה- חלק מן הפונק' של הכרטיס אינן עובדות. לדוגמה- אני לא יכול להיכנס לשליטה על ה EAX, לא יכול לכוון את ה Line in וכו'. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של קריאייטיב (כולל ה BETA) והבעיה אינה נפתרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. אני מחפש המלצה לכרטיס למשחקים בתקציב של בערך 550 שקל, לא מחפש לחסוך ולקנות משהו ממש זול.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by Shlompy,

לא מוצא עליה שום מידע באינטרנט... או על הסדרה...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לחבר מערכת קולנוע בדירה שכורה ובשביל לחבר את הרמקולים האחוריים אני אצטרך להעביר המון כבלים. זה מכוער.. יש אפשרות לקנות איזה מחבר שמתחבר בצד אחד לרמקול ובצד השני למגבר? יש בטח ישפיע ויתנגש עם האינטרנט האלחוטי, האם אני צודק? למישהו יש נסיון בזה? זה רק אסטטיקה, במקרה הכי גרוע אני אשתמש בדבק חם או משהו... אה, ואף אחד לא ענה לי בקשר להמלצות לטלויזיה ומגבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515721.0 אם מתחשק לכם.. אני אשמח! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by TomL94,

היו לי עד לא מזמן CX500 עד שאוזניה אחת נהרסה לי ואין אחריות, בכל מקרה החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות במשהו כמו 200-300 שקל. חשבתי על להזמין מebay את הibeats של דרה, אבל אני עדיין חושב על זה, יש לכם הצעות בשבילי? אגב, חשוב לי שיהיו באסים טובים, שיהיו איכותיות סה"כ ועם העדפה לכאלה עם שלט שליטה על הווליום ושיחות (אייפון).

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by shahar91,

יש את הפלאפון HTC Sensation XE שעובד עם beats Audio אבל אני מתכוון להחליף את האוזניות Beats By Dr. Dre iBeats לאוזניות קשת מסיבה של נוחות. עכשיו מתכניין באוזניות ושמעתי על חברת akg שהוא חזקים ושמעתי על אוזניות akg k430 שעולים באמזון/איביי 40 דולר. אשמח לשמוע להצעות על אוזניות 150-250 שקל (מחירי אמזון/אייבי). תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. מישהו יודע ויכול לעשות סדר בקודים המוזרים של סדרות הטלוויזיה של סמסונג? אני מתכוון - לדוגמא הדגם UA46D5000,יכולים להופיע המספרים 40 במקום 46, 5300 או 5500 במקום ה 5000 ובהפרשי מחירים (סדרה D עומדת להתחלף ב E את זה הבנתי) שמתי לב ש ה 5300 שמן יותר, אבל - איך אפשר לקרוא ולהבין מה שווה????

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by מאור247,

איזה רמקולים עדיפים לי (אני לא מחפש משו בשמיים!!) ALTEC LANSING VS2421 או LOGITECH X-240 (אל תתחשבו בתושבת לאייפוד ממילא אין לי איפוד ואנלא הולך לקנות אותו)

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  25. Started by eliran-bason,

מעוניין בכרטיס קול,רמקולים ומיקרופון בשביל קריוקי ברשותי כרטיס קול מובנה של רילטק ורמקולים בתצורת 2.1 של ג'יניוס מדגם sw j2.1 500 ומיקרופון של pro-luxe udm-328 משום מה לא שומעים איכותי וחזק האם יש טעם להשקיע בכרטיס קול רמקולים ומיקרופון? תודה על העזרה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.