עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by icebreak,

סוף השנה מתקרב, ואני יודע שנוהג בדרך כלל לפרסם את דעת העורכים בתחומים השונים (באתר זה ובאחרים), חשבתי שיהיה מעניין לתת גם למשתמשי הפורום את האפשרות לבחור מה לדעתם היה מוצר השנה בתחום נגני האודיו (בכוונה לא הכנסתי לרשימה נגנים שיש להם תוספת כמו ניגון וידאו וכו')... אתם מוזמנים לבחור כמובן על פי השיקול של המוצר החדשני ביותר, המשתלם ביותר (או כמובן מה שרכשתם בעצמכם). מכיוון שאי אפשר להכיל ברשימה את כל הנגנים הקיימים, בחרתי את הבולטים ביותר, אם יש לכם דעה אחרת, תבחרו OTHER כמובן. כמובן, שאם אתם רוצים, בנוסף להצבע שלכם, תוסיפו גם פוסט עם הסיבה לבחירה (אבל אל תהפכו את הפוסט למלחמת נגנים וכו'.. אין צורך, יש כבר מספיק פוסטים כאלו). --- לגבי הכפתורים בסקר שלא יצאו טוב.. זה לא באשמ…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היי אנשים , אני כנראה מביא עוד היום כמה רמקולים , ראיתי אותם היום , והם נראים סבבה לגמרי... אני צריך חוות דעת כללית על החברות , לא על כל דגם ספיציפי , אלה באופן כללי על החברות שמייצרות.. איזה שם יש להם בשוק. כדי לדעת אם אילו חברות איכותיות או Peerels בכל מקרה , החברות הם : JBL - שסה"כ אני מכיר אותם , והבנתי שהם לא רעים בכלל. Eltax - לא שמעתי עליהם , אבל ראיתי בזאפ , והמחירים שלהם בסביבות ה 1500-2500 לזוג. אני מדבר על הגדולים , לא על הסטים הקטנים שמגיעים עם 5 רמקולים קטנים ומעפנים Mordaunt Short - שגם כאן , ראיתי שהמחירים של הרמקולים נעים מ1500 ומגיעים למעל עשר אלף.. Tannoy - אין לי מושג Sansui - חברה מוכרת , איך היא בסה"כ בתחום הרמקולים? Morel מחר או מחרתיים אתם כבר תב…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by R9800P2,

מאיפה אני מוריד דריבר לכרטיס קול של נפורס 2 NFORCE 2 יש לי בלוח כרטיס קול של סאונד סטרום כרטיס מובנה תנו ליבבקשה קישור ישיר

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  4. Started by LinKinG,

Wharfedale Zaldek1000

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by NeptuneMB,

שלום, אני מתלבט האם שווה לקנות את הכ.קול הזה של קריאטיב: ?CREATIVE 5.1 Audigy + firewire? או זה: ?CREATIVE Audigy 2 Value? כמו כן יש לי רמקולים של Harma 5.1 (הקטנים...)

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by HORADRiM,

את המוניטין הטוב אני מכיר, וגם את ה-Reviews... אבל הייתי רוצה לשמוע חוו"ד על סמך נסיון אישי עם הסאב הנ"ל. האם הוא באמת כ"כ טוב ? וכמה הוא שווה בשוק המשומשים בהנחה שמצבו מצויין? האם יש לו מתחרים בליגת המחירים שלו? תודה!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by eladbu,

אני מעויניין לגבות סרט של DVD אך עדיין לשמר את הדולבי דיגיטל שבו! יש תוכנה מומלצת כי נרו לא עושה את בדוק! אני משתמש בפול סוט 6 הכי מעודכן ולא ניתן!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. שלום חברים, אני וחבריי בצבא מעוניינים לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה לחדרינו בצבא, ושתכלול גם דיוידי DIVX. עשיתי חיפוש ומחיפושיי עלתה המערכת הבאה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GL3025&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap שהיא גם זולה וגם נשמעת מבטיחה. כמובן שאנחנו לא מצפים שמערכת זולה יחסית תהיה מדהימה, אבל לפחות שתספק את הסחורה - שמיעת מוסיקה באיכות טובה והנאה מוגברת מצפייה בסרטים. המערכת עולה 800 שקל כולל משלוח וכוללת דיוידי DIVX. השאלה שלי היא כזאת: מה לגבי מגבר/רסיבר? איפה הוא בתמונה? האם הסאבוופר של המערכת הזו כולל בתוכו גם מגבר מובנה, או שאולי המגבר היחיד שצריך הוא בעצם הדיוידי? אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. Started by papo84,

העניין שלי הוא בקשר ל: 1. לגבי ה EQ 2.השלט שמאפשר לשמוע רדיו 3.אם אורך הבטריה שלו באמת כזה ארוך 4.איפה אני אוכל לתקן אותו אם יתקלקל לי 5.מה היתרונות והחסרונות מול ה ipod וה iriver תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. Started by idan1836,

שלום! רציתי לדעת למה משמש החלק הזה ומה מגיע בחבילה איתו לחץ כאן וגם אם אפשר תמונה על ה"חבילה" הזו שמגיע עם המוצר הזה ?CREATIVE 7.1 Audigy ZX ופרטים טכניים.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by ramf,

שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס קול sound blaster live של חברת creative ומערכת רמקולים הקפיים מאוד זולה. המערכת מורכבת מרמקול מרכזי ומעוד 4 רמקולים הקפיים - כאשר 2 מתוך ה 4 מחוברים ביניהם בחוט אחד והשניים האחרים נפרדים. ברמקול המרכזי יש 3 כניסות (IN) ו 3 יציאות (out) כאשר 2 מתוך כל 3 מתאימות לרמקולים הנפרדים והיציאה השלישית קטנה יותר (כמו של אוזניות) ומתאימה לצמד הרמקולים שמחוברים יחדיו. בנוסף יש לי כבר כמו של אוזניות כאשר ב 2 הצדדים הוא "זכר". אני זקוק לעזרה - כיצד מחברים את הרמקולים הללו לכרטיס הקול ? האם אני מנצל ככה את הכרטיס כראוי או שאני זקוק לרמקולים שמתחברים ל 2 היציאות בכרטיס קול ? האם ניתן לחבר את הרמקולים ההלו לכרטיס קול רגיל ? תודה מראש, רם

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by asafmor,

כפי שציינתי מקודם תכננתי לקנות את ה H340 בארה"ב בגלל המחיר הזול אבל בגלל שהבנתי שאי אפשר לעשות עדכון FRIMWARE לגרסה הזאת ולראות סרטים אני לא בטוטח אם זה כדאי משהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כדאי או לא לקנות? או לחכות שבאירופה ירדו המחירים או משהו

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by SmeNmen,

אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. Started by redti,

שלום חברי פורום מוזיקה אני מחפש מערכת שמיועדת למחשב חזקה משהו עוצמתי שירים את הבית ושיהיה איכות צליל גבוהה המחיר יכול לנוע בין 1000-2000 ש"ח ואם אפשר אז גם איפה יש חנות אמינה שתיתן אותה במחיר טוב? תודה מראשש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by tzvika_pik,

אהלן חברה. ניסיתי לחבר את הרולנד היחסית ישן שלי למחשב באמצעות קבל MIDI , אך לא זהיתי שום תגובה מצד המחשב או הרולנד. יכול להיות שיש איזה משהו שפספסתי?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. היי, לפני שלושה ימים קיבלתי הודעה סופית מאחד ממנהלי האתר שאישר לי לכתוב ביקורת על המכשיר הנ"ל (שכמובן רכשתי לא מזמן). המטרה העיקרית שלי זה להשוואות אותו לדגם הקודם (H1xx) וכמובן לשאר המתחרים, הבסיס לביקורת שלי תהיה הביקורת המעולה על הסדרה הקודמת שנכתבה על-ידי עמרי עמוס - לחץ פה לביקורת אני יתחיל לכתוב את הביקורת מחר, ויעדכן אותה פה תוך כדי, שהיא תהיה מוכנה אני ישלח אותה לפירסום בעמוד הראשי. כל מי שרוצה לעזור (כל בעל מכשיר מסדרת H3xx שרוצה להגיד משהו בקשר לביקורת\מכשיר) מוזמן לעשות זאת או פה או דרך הודעה פרטית אלי. עריכה - דרך אגב, לי יש את הגרסה הבינלאומית, לא האמריקאית. עדכון אחרון: הביקורת מוכנה ב200%, רק תמונות חסרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום אני יודע שהנושא נטחן כבר מכל הכיוונים אבל היה קשה לי להבין בדיוק.. כי כנראה נכנסתי מאוחר מדי ואתם כבר מתקדמים.. אני מעוניין לקנות נגן Mp3 אני מתלבט בין הIpod 20gb לבין הIriver שלא ראיתי אותו אף פעם יש לי אפשרות לקנות Ipod 20gb דור 4 ב1100-1400 ש"ח והIriver עדיין לא יודע עליו כלום.. אז אם אפשר בבקשה המלצות ותקציר על הIriver ומה החסרונות והיתרונות של הIpod ושל הIriver הא ונזכרתי ממש ממש חשוב לי הקטע עם התמיכה בעברית ואם אפשר בבקשה עוד פרטים , אם זה מוריד לי את האחריות או משהו והאם גם לIriver יש תמיכה תודה מראש

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. דוד שלי יביא לי שבוע הבא מארה"ב תרמקולים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1285&products_id=7527 יש למישהו אותם? קראתי פשוט עליהם מלא ביקורות טובות אז החלטתי לקנות אותם

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by elad-r,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר dvd שקורא divx ושמתי לב שעל חלק מהמכשירים כתוב שהם קוראים divx ועל חלק כתוב שהם קוראים גם divx וגם xvid אז השאלה שלי היא מה ההבדל בניהם אם בכלל יש הבדל או שהם סתם לפעמים מוסיפים את ה-xvid ולפעמים לא... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. יש לי צורב DVD. האם כדאי לי לקנות נגן שתומך ב-DIVX, ואז אני אוכל לצרוב סרטים לנגן על מדיות יותר זולות, או שעדיף לי לצרוב את הסרטים שלי כבר על מדיות DVD? האם סרטים בפורמט DIVX/XVID שנצרבים על מדית DVD-R יהיו שונים באיכות מסרט שנצרב ישר כ-AVI, או שהאיכות זהה?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by weamir,

איך החברה נחשבת בתחום האוזניות?(רמקולים אני יודע ומכיר) איך הדגמים האלו: http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHP512 http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHS502 ואיך הGENIUS הזה? Genius Microphone HS-04A HeadPhones

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  22. יש לי בעיה בחיבורים קניתי כבל שיש בו גם אודיו וגם וידיאו וחיברתי הכל יפה אם יציאות פינים ובננה ניכנס והכל יש לי תמונה אבל אין לי קול ואני לא יודע למה ויש הכבל הז אם אודיו משולב בבקשה תעזרו לי אני לא מצליח לשמוע וחיברתי לפי הסדר !!!!!! נ.ב יש לי חבר שאמר שאני צריך ליקנות באיזה חנות חשמל כבל של אודיו ולקנות מתאם לכרטיס קול שלי. למה יש לי כרטיס קול מובנה ואז לחבר לטלויזיה וזה יעבוד אתם חושבים שזה זה תודה לתמיכההה :yelclap:

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  23. הכוונה שאני אוכל להקליט דרכה וגם לערוך את הקטעים ונגיד אם אני מנגן בגיטרה ואני פתאום מורח קטע אז שאני אוכל למחוק איזה כמה שניות או אפילו פחות משנייה.. הייתה לי תוכנה כזאות אבל שלא מקליטה אבל אני לא זוכר את השם.. תנו לי שמות של תוכנות איכותיות (אפילו תוכנות בתשלום)

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by I.Robot,

שלום. לפני כמה שבועות רכשתי נגן Foxda FM6606 שעבד עד לפני כמה ימים מצויין אך מאז כל פעם שאני מחבר אותו למחשב יש לי אפשרות להעביר\למחוק קבצים או סתם להתסתובב בספריות בערך ל3 שניות ואז החלון קופא והנגן כותב READING. אין לי תעודת אחריות (האמת היא שאני אפילו לא יודע אם אין אחריות או איבדתי את התעודה) אז צריך לפתור את הבעיה. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  25. Started by arkady,

תראו יש לי בעייה. אני רוצה לקנות את הרמקולים Altec 2.1 2100 אבל הבעייה שאין אותם לחנויות, האם אתם מכירים חנות שבא אתה בא משלם לוקח והולך? אבל באזור המרכז. לא רוצה חנויות כמו PClogiс כי הקטע של הקנייה מהם לא נוח. אם אין לי אפשרות לקנות את הרמקולים האלו איזה רמקולים אחרים אתם ממליצים לי בתקציב הזה? 500-600 שקל ואני רוצה 2.1... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים