אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הגיע זמני להתנתק מהוט ולראות את התכנים שלי דרך המחשב כאשר הוא מחובר לטלוויזיה, הבעיה העיקרית היא הסרבול הכרוך בכבלים מכיוון ולכרטיס שלי אין חיבור HDMI מה שאומר שאצטרך להשתמש בAVI\HDMI (האם ניתן להשתמש במפצל ליציאת האודיו?) והעובדה כי אני כן צופה בערוצי בסיס כגון ערוץ 2,10 וכו'. לפי הבנתי לא צריכה להיות בעיה לצפות בתכנים על מסך הטלוויזיה בעודי גולש על מסך המחשב אך עלולה להיות בעיה לשחק\לערוך וידאו בזמן צפיית תכנים על מסך הטלוויזיה? לפני שהצטרפתי להוט חיברתי לטלוויזיה כבל אופטי לבן וערוציי הבסיס היו זמינים אך באיכות ירודה. 1. מה היא הדרך הכי זולה בה אוכל להתחבר לערוצי בסיס באיכות מתקבלת על הדעת? 2. מה היא הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלוויזיה כאשר אין ברשותי יציאת HDMI? 3…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הרמקולים של X-530 והכבלים שאמורים להתחבר לכרטיס קול לא מספיק ארוכים. אני מעונין להכין את 3 כבלים האלה שאומרים להיות 17 מטר כול כבל יש המלצה לחנות ? שיצא לי זול למטר? והאם ישנה לי כבל עם סיכוך או בלי סיכוך?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות. הכוונה כאן לאוזניה חוטית עם מיקרופון. מחיר לא גבוה מידי: 100-150 שקלים אם אפשרי
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין בתחום, כל מה שאני יודע זה שיש FullHD ו HD Ready. אני מניח שהראשון עדיף (רק מהשם), אבל פתוח לשמוע אחרת. ממה שפישפשתי בפורום בנסיון לחפש ת'ראד דומה הבנתי שHD לא תמיד עדיף (לפחות כרגע), אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות מוכן לטכנולוגיה החדשה לכשתגיע אשמח לקבל המלצה על איזשהו דגם מוצלח או משהו בסגנון- למשתמש הממוצע, לא יותר מזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תקציב: אין הגבלה חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית האוזניות / רמקולים). מה השימושים שלכם?: 50% גיימינג וסרטים ו50% שירים מה עדיף לי אוזניות למוסיקה ב500 שקל(אפשר יותר אבל לא משנה), ואוזניות לגיימינג וסרטים ב500 ש"ח(גם פה אפשר יותר) או אוזניות לזה ולזה ב1000 ש"ח(אפשר יותר)? מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? B85M-hd3 בקשות מיוחדות: אם זה שני אוזניות נפרדות אז עדיף שלגיימינג יהיה כניסת usb. וחייב 7.1 ולשירים שיתמוך באנדרואיד מחו"ל או מהארץ? עדיף מהארץ
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעלה בשנית את הבעייה כי היא עדיין לא נפתרה! חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? יש לי ווינדווס ויסטה וכרטיס מסף gforce 8400 תודה רן
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לדעת אם מישהוא התנסה עם הטלויזיית FWD-42PV1 של סוני ואילו רשמים יש לו ממה... בנוסף, הייתי מאוד רוצה שתמליצו לי על טלויזיות אחרות בטווח המחירים של עד 18K . הטלויזיה מיועדת בעיקר לאקס בוקס ודיוידי, אבל תשמש גם לצפיה רגילה בטלויזיה. תודה רבה!!!!!.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
יש לי PS3 שמחובר למחשב לרמקולים של Microlab Solo6c. הרמקולים מחוברים לטלוויזיה (LCD 32" של סמסונג) עם כבל RCA לכניסת Line-in בכרטיס קול (Asus Xonar D2X) וכך כל המכשירים שמחוברים לטלוויזיה נשמעים דרך הרמקולים של המחשב, כולל ה-PS3. כשאני שומעת במחשב מוסיקה השמע תקין ושומעים בשני הרמקולים. לעומת זאת ב-PS3 שומעים רק ברמקול אחד. ה-PS3 מחובר עם כבל HDMI לטלוויזיה. אשמח לעזרה איך אפשר לסדר שישמעו גם ב-PS3 בשני הרמקולים. תודה מראש לעוזרים. עדכון: הבעיה נפתרה, מצאתי כבל RCA שהגיע עם ה-PS3, חיברתי לכניסת ה-Aux ברמקולים וזה עובד
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:46:01 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום , אני קונה PIONEER HTZ272 הנה תמונה : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/HTZ272DVD_GA@080509@L(2).jpg ויש לי דגם ישן , HTZ151 עכשיו שאילתי היא האם שאני קונה חדש , יותר טובה מבחינת עוצמת קול ? והאם אני יכול להוסיף למערכת עצמה רסיבר ? אני מדבר על זה בדיוק : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/vsx818vk_front_large.jpg האם שווה לי לקנות את כל זה ? או שתתנו לי הצעות יותר טובות
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. חשוב : 1)אוזניות כפתור לבנות 2)מחיר עד 80 שקל 3)באזור ת"א. תודה עדי.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם ומתנצל מראש אם הפורום לא מתאים לשאלות מסוג זה. נדמה לי שזה הפורום המתאים ביותר בכל זאת. מצאתי תחנת רדיו באינטרנט, דרך המדיה פלייר, שמוצאת חן בעיני (.977 classic rock - מומלץ), וברצוני להקליט את השירים כדי שיהיה לי גיוון באוטו. מחפש תוכנה חינמית/חופשית/קוד פתוח להקלטת הסאונד מהמחשב, ותוכנה נוספת (או כמובן פיצ'ר בתוכנה הקודמת) שמאפשרת לזהות הפסקות בין השירים ולחתוך את הקובץ לקבצים קטנים. הייתי לי תוכנה כזאת פעם אך לא מוצא אותה. בתודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את המסך הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8665 מה שמשך אותי זה האופציה של ה USB האם זה נגן לכל דבר ? האם יש משהו במחיר דומה שכולל את האופציה הנ"ל? האם יש המלצות אחרות טובות יותר ? תודה מראש יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש כרטיס לכידה שיאפשר גם צפייה דרך האינטרנט. קודם כל שאלה: האם יש הבדל בין כרטיס לכידה לקולנוע ביתי לכרטיס לכידה שמכונה גם כרטיס אבטחה? אם כן מהם ההבדלים? איזה כרטיס לכידה/אבטחה מומלץ שיאפשר גם צפייה ב On-Line דרך האינטרנט וגם הקלטה של אות וידאו ממצלמה? המחשב שלי מבוסס AMD ושמעתי שיש בעיות עם כרטיסים למחשב זה. יש לי גם מחשב INTEL ישן עם מעבד פנטיום 3-800. האם הוא יספיק? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מחפש עבור חדר שינה המלצה לטלויזיה כבנדון. האם מהותי לחפש FULL HD כשאני שם לב שהרוב הוא HD READY? ובאופן כללי, אודה להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! ברשותי מערכת 5.1 (logitech 530x) ואני נהנה ממנה. שימוש ניכר בה הוא שמיעת מוזיקה דרך ה-Windows Media Player בחמשת הרמקולים. הבעייה היא שהווליום נמוך מאוד ברמקולים האחוריים. האם יש דרך לפתור את זה? אני אשמח מאוד. אני יודע שמוזיקה זה 2.1 ו-5.1 לא נועד למוזיקה, אבל אני נהנה לשמוע בחמשתם ואשמח אם ישמעו ברמקולים האחוריים באותה עוצמה כמו בקידמיים. תודה מראש לכולם! אלון
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הכרטיס Hercules GTXP 7.1, יד שניה.. יש עליו ביקורות? הוא טוב? תנו לי ערך.. כמה הוא שווה (שוב, יד שניה)?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין הסדרות השונות של נגני iriver - סדרת ה- 700, ה- 500 וה- 300. מה ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עורף של Bluetooth תואמות למכשירי סוני אריקסון, עדיף לא משהו יקר בכלל.. או במילים אחרות " לא מגעיל" יספיק. תודה !
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המערכת סטריאו הישנה שלי מחפש מערכת חדשה לחבר למחשב , אולי גם לטלוויזיה חשוב לי מאוד איכות הסאונד ובאסים כמובן אני יודע שהיום יש מערכות סטריאו קטנות שמעיפות את המערכת שלי באיכות ראיתי בבאג כמה רמקולים ואני צריך המלצות/חוות דעת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8065&perur=1&t=59 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8386&perur=2&t=59&c=811
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום יש לי את המקולים creative inspire t7900 שמתי אותם על הקירות אבל שני האחוריים לא מגיעים עם הכבלים שלהם מה שחסר לי זה עוד איזה מטר\ 2 מטר לכל אחד מהם כדי להגיע לסאבוופר אני חושב שזה כבלי rca שלכל אחד יש אדום ושחור שנכנסים ברמקול ובצד השני יש rca זכר אז השאלה שלי האם בראשון לציון והסביבה יש חנות שמוכרת כבל של מטר או 2 מטר שבקצה אחד יש לו rca נקבה ובצד השני יש לו rca זכר כדי שהם יגיעו לסאב? אני חיפשתי בחנויות ולא מצאתי תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
לכל המבינים בנושה ההקלטות איך אני יכול להקליט את עצמי ושבהקלטה יצאו האפקטים כמו שירותים או אודיטריום או זאוס...ניסיתי להקליט הפעלתי את האפקטים אבל אחרי ההקלטה אני מוריד את האפקטים וזה נישמע קול נורמלי ללא האפקטים....
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי אוזניות שישמשו בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת (ממש קצת) למשחקים. משהו בין 250 - 350 ש"ח. אני חשבתי על ה Zalman ZM-RS6F, מישהו פה מכיר אותה, יש לו אותה וכו'? אם כן, איך היא? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=7864) ובכלל, יש אוזניות יותר טובות במחיר הזה לצרכים שלי? .תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש בשוק? לא מצאתי הרבה מבחר, בטח לא בארץ. יש למישהו נסיון מהבית עם איזשהו דגם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-