אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני לא רוצה להשקיע ברסיבר ומחפש רמקולים למחשב שיהיה בהם שלט רחוק.כמה הם יכולים לעלות ואיפה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היום קרתה לי בעיה עם הרמקולים. אח שלי שיחק באיזה משחק שמשמיע קול ופתאום הקול התחיל להיפסק לכמה שניות ולחזור לכמה שניות וכך זה המשיך. סובבתי את הרמקולים וראיתי שהחוט שמחבר אותם לחשמל נשרף (לא הרבה ממנו אלא רק חלק קטן שקרוב לרמקולים). מה הבעיה לדעתכם? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום אנשים... הטלויזיה בחדר שלי הלכה לעולמה (בשעה טובה...) ואני צריך המלצה למסך דק בגודל 26" עד 2300 ש"ח השימושים הם בעיקר טלויזיה ומעט תכנים ב-HD תודה.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום HWzone, לאחרונה הרכבתי מחשב עבור הטלויזיה בבית שישמש כHTPC. התקנתי עליו וינדאוס 7 לאחר שעדכנתי אותו והתקנתי את כול הדרייברים הנחוצים חיברתי אותו לטלויזיה בצורה הבאה : 8500GT>DVI to HDMI cable>TV לאחר שחיברתי את המחשב העברתי לערוץ המיועד וראיתי את התצוגה כראוי עברתי להגדרת האודיו. עכשיו מתחילות הבעיות, קניתי כבל ייעודי של 3.5mm ל RCA (אדום ולבן) חיברתי את ה3.5 ליציאה הירוקה האחורית בלוח ואת שני ה"בננות" חיברתי לכניסה המיועדת מאחורי הטלויזיה (הקפדתי על חיבור לערוץ הנכון במקרה הזה הוא 4) והתחלתי לבדוק את הסאונד במחשב,בלי הרבה בעיות שמעתי את הסאונד מהספיקרים של הטלויזיה והכול היה סבבה,למחרת אני מדליק את המחשב ופתאום *פוף* אין אודיו ואין נעליים. התסכלתי בcontrol pan…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=582&scat=308&tcat=33 כדאי בסכום הזה?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל מידע על חיבור המחשב לטלויזיה בדרך של תקשורת אלחוטית. האם אתם מכירים את המוצרים הבאים? ויודעים האם באופן כללי הם מומלצים? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=7518 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן, כדי שהשאלות שלי יהיו מובנות יותר אני אתאר תחילה את מצב המערכת קולנוע שלי: בסלון אחד יש LCD (עם רמקולים מובנים) שמחוברת ב-HDMI לרסיבר (וידאו + סאונד) בנוסף, בסלון אחר יש מקרן + מערכת 7.1 רמקולים שמחוברים לאותו רסיבר. כמו-כן, יש בבית עוד 2 אזורים עם רמקולים (מטבח וחצר) שמחוברים גם הם לרסיבר המרכזי. הרסיבר הזה תומך ב-3 zone-ים, כאשר ל-2 האזורים המשניים (מטבח וחצר) הוא מעביר את הסאונד באופן אנלוגי בלבד. המקורות ("ספקי התוכן") בכל הלאגן הזה הם: YesMaxHD ו- מחשב (HTPC) 1) אני מחפש פתרון להוציא סאונד מהמחשב ב-2 יציאות שונות בו-זמנית. כלומר, תוכנה שאני יוכל לנגן מוזיקה במחשב והיא תוציא את הסאונד גם ביציאה דיגיטלית וגם באנלוגית. ב-XP זה היה פשוט, המערכת הפעלה הנדרשת כאן היא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי SOUNDBLASTER LIVE VALUE לפי מה שאני יודע תומך ב-4 רמקולים השאלה היא אם אני יכול לחבר אליו רמקולים 4.1? 2.1? תודה
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6787&perur=2&t=12&c=308 מסיבה לא ברורה אני לא מצליח למצוא עליהם הרבה מידע מחו'ל ולא מצאתי אותם בחנויות כמו אמזון האם מישהו מכיר את האוזניות האלה?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס. איכות צליל מטורפת. פשוט הבדל יום ולילה בהשוואה לכרטיס קול מובנה. וזה עוד כלום בהשוואה למגבר אוזניות. אני משתמש באוזניות די עממיות HD555, אבל הן נשמעות כל כך יותר טוב עם הכרטיס שזה מדהים. אני שומע אפקטים בסרטים/משחקים/מוזיקה שלא שמעתי לפני. בכל מקרה, זו לא ביקורת אלא התייעצות. כיצד עדיף לעבוד עם הכרטיס 100% עוצמה דרך הדרייבר וכיוון עוצמת הקול על הרמקולים או 50% עוצמה דרך הדרייבר? האם עבודה על 100% עלולה לפגוע בכרטיס? הוא מקבל הגברה, אחרי הכל. זה לא איזה שבב עלוב של realtek.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
בשל שיקולי מקום החלטנו להיפטר מהCRT הישנה (והמעולה) ולרכוש LCD חדשה. מכיוון שהרבה זמן אני מחוץ לתחום אבקש המלצה לLCD טובה 42" , תקציב עד 4K , עדיפות לפאנל IPS, תאורת LED, רזולוציית FULL HD כאשר מרחק הצפייה הוא בין 3 ל4 מטר, תאורה חלקית. חשובה לי מאוד האיכות וכמובן בתקציב הנ"ל לנסות למקסם עלות מול תועלת. תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בחדר טלוויזיה שמאחורה אלה החיבורים שיש לה: לפי מה שאני מבין יש פה חיבור AV אחד נכון? הבעיה היא של3 חורים העליונים אני מחבר את הממיר הדגיטלי ויש גם סוניפלייסטיישן שעד עכשיו לא היה מחובר ואני רוצה לחבר הבעיה היא שאם אני רוצה לשחק בסוני אני צריך מאחור לנתק את הממיר ולחבר את הסוני וככה גם עם הדיוידי אין דרך אחרת?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אימא שלי נוסעת להונג-קונג ואני רוצה שהיא תביא לי משם נגן mp3 איזה הכי כדאי? כמה עולה ipod או איזה נגן mp3 של סוני... אבל שיהיה עם הרבה זיכרון אז תנו דגמים
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סמסונג השיקה ערכת האבולוציה 2015 שנקרא (SEK-3500U) + שלט בארה"ב ובאופן בלתי צפוי . דגמים נבחרים מ-2014 יקבלו HDR במסך high dynamic range ( גם מערכת הפעלה חדשה Tizen operating system ) בין הדגמים הנבחרים טלוויזיות : HU9000, HU8700, HU8550 PQ format used for HDR content הפרוססור החדש מעבד את נתוני סרט HDR והנתונים מועברים למסך , איכות ה- HDR שנקבל ,לא ברור כל כך . סמסונג יצרנית יחידה שמסוגלת לבצע מהלך כזה למסכים של 2014 כי מוח המסך והמעבד נמצאים בערכה שניתנת לשינוי והחלפה . ערכת האבולוציה החדשה בעלת 8 ליבות הערכה מוסיפה מקודד / תמיכה ופיענוח VP9 שנותן לצופי YouTube לצפות ב- 4K http://www.flatpanelshd.com/pictures/samsungsek3500.jpg עלות הערכה 400$ בארה"ב ובאי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חייל אז אני מנסה לחסוך כמה שיותר.. אני הרבה זמן בונה על LCD לחדר שלי בעיקר בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שידורי כדורגל ושידורי HD מהמיר של הוט(כדורגל בעיקר). עד היום הייתי נעול על 32 אינצ',המרחק שאני אצפה הוא משהו כמו מטר-מטר וחצי לכל היותר,אני בעיקר רוצה טלויזיה שאני אוכל להנות משידורי HD וגם משידורי SD רגילים,והכי חשוב זה לחבר את המחשב לטלויזיה כשאני רואה סרטי HD. חשבתי עד היום על דגמים של סמסונג(32 אינצ') שעולים סביב ה1.5K אבל מישהו הציע לי את הדגם הבא של סמסונג .la40b530 ב2000 שקלים,אחריות עד סוף השנה של סמליין שהבנתי שהם לא כ'כ טובים.. מה אתם אומרים על הדגם ועל המחיר בכללי?,מדובר על דגם חדש יחסית או דגם ישן?,יתרונות וחסרונות מבחינת מה שציינתי למעלה?(אני …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי איזה כרטיס קול (חיצוני / פנימי ) תומך בדולבי סוראונד, וH264 לצפיה בסרטים מסוג HD או בלוריי
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם יש לי טלוויזיה מחוברת למחשב ואני מציג את מה שיש במחשב עד כה הכל טוב ויפה. אבל אני רוצה שנגיד חלון דפדפן מסויים אחד יוצג במחשב ולבנתיים אוכל להתעסק במשהו אחר. זה אפשרי? לא משנה, הסתדרתי http://smallbusiness.chron.com/make-two-monitors-show-different-things-70605.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. היום ההורים שלי קנו לי בבאג אוזניות עם מיקרופון של מיקרוסופט שניקראות lifechat ב170 שקל עם חיבור USB ותמיכה מיוחדת למסנג'ר( ). אני לא מרוצא מהם, העוצמה נמוכה , הם כן נוחות ויש את התמיכה במסנג'ר שאני לא משתמש בכלל. עכשיו יש בבאג אוזניות של לוג'יטק ב 350ש''ח http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3198&perur=2&t=9&c=216 אבל אני יקבל החזר של 170ש''ח ניראה לכם שווה? הם שילמו בכרטיס אשראי אז אין מצב שיחזירו לנו תכסף...
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
הרמקול הוא אחד הסטליטים ב- 4.1 אינספייר.... אז כפי ששאלתי הוא נפגע או איכות הסאונד נפגעת כתוצאה ממכה קטנה בצד הרמקול?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נגן mp3 כפי שמצויין בכותרת. ואני מעוניין מכם בהמלצות לנגנים בתחום המחיר שהצבתי. כמובן שארצה שהנגן ינגן באיכות טובה, עם אקוליזר. בעל יכולת הקלטה טובה( טייפ מנהלים), ממיקרופון פנימי וחיצוני, רדיו, אם הוא מגיע עם פונקציות של הצגת תמונה או וידאו מה טוב מאוד חשוב לי שיפעל על סוללות רגילות או שיהיה בעל יכולת לטעינה משקע החשמל, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במעונות. כמו כן הבנתי שהנגנים מקליטים בפורמט WMA, כמה זמן ניתן להקליט על נגן של 2G (בערך 200 דקות?) האמת שלאחר מחקר קצר אני מתלבט בין 3 נגנים: IAUDIO U3,U2 וCLIX של איריבר. אני אוהב יותר את הU3 של איאודיו, ורוב הביקורות עליו גם די טובות. על מה אתם ממליצים מבין הנגנים הללו? ועל אילו נגנים נוספים את יכו…
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שבועות Sansa Clip (אחלה של נגן ד"א) אבל האוזניות שמגיעות איתו לא מדהימות וכשאני רץ איתן הן נופלות מהאוזן כמעט כל רגע, אז אני מחפש אוזניות אחרות. אני לא רוצה in ear כי בזמן ריצה החוט של האוזניות כל הזמן זז ושומעים את זה חזק, וזה דיי מעצבן אותי. חוץ מזה גם חשוב לי שאני אוכל לשמוע את מה שאומרים לי בזמן האימון. אני בסה"כ מחפש אוזניות כפתור פשוטות עם איכות סאונד סבירה פלוס שנתפסות טוב יחסית באוזן וייפלו לעיתים נדירות. איזור ה100 שקל זה תקציב מכובד בשביל זה, לא?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה קהיתי רמקולים בחנות\דוכן של סלקום הרמקולים עבדו כמה ימים בסדר לגמרי ואחר כך התקלקלו לי שניה עבדו בסדר והתחילו להיות כול מיני הפרעות ברקע והסאונד היה מטושטש היום פתחתי וניסיתי להבין מה לא בסדר שפשפתי את המגעים עם אריג כותנה והסאונד השתפר אנא עיזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי עכשיו את הABIT NF7 שלי והמעבד AMD BARTON 2500+ וזכרונות של Sansung PC3200 ואני מאוד מאושר ואני כרגע עשיתי OC ל200 ויש לי שאלה.. יש לי רמקולים 4.1 והשניים האחוריים שלי לא פועלים אז אני רוצה לדעת איך אני מפעיל אותם? אני צריך את כל העזרים!!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריך עזרה: ??? אני קונה את הטלוויזיה הזאת:http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=5 אני רוצה לדעת אם הניגודיות היא דינאמית או לא, אני צריך גם ביקורות אם הניגודיות היא דינאמית אז מה הלא דינאמי?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ע"י כבל אופטי דרך SPDIF האם בשביל שמשחקים יעבדו ב SURROUND צריך כרטיס קול או שמספיק ON BOARD? (הכוונה ל DOLBY 5.1 או DTS, כלומר לשמוע ממש אם באים מאחורך, ולא משהו כמו PROLOGIC שזה סתם עיבוד קול) האם משחקים צריכים תמיכה מיוחדת? אילו משחקים תומכים בזה? אם צריך כרטיס קול, איזה מומלץ? * לא ידעתי אם הפורום הזה מתאים או פורום משחקים, אם טעיתי - נא להעביר * תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-