עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם אני מעוניין לקנות נגן MP3 לאחי בר המצווה.אז ככה מבירור שעשיתי באינטרנט קבלתי את ההמלצות הבאות: 1-IRIVER 795 2-IRIVER 895 3<אגב מה ההבדל בין ה-895 ל-795?> 3-IAUDIO G3 4-IAUDIO U2 עכשיו מישהו אמר לי שה-795 וה-895 כבר ישנים מדיי ולכן כדאי לי לקנות את הדגם T30 .יש לציין שכל המכשירים לעיל הם בנפח 512MB .<עכשיו ראיתי שה-T30 מגיע בלי רדיו.ככה זה מופיע בזאפ.> התקציב: 600-700 פחות או יותר.<אפשרי גם 800 ש"ח..אם זה שווה את המחיר וההבדלים.> לסיכום אני כבר שבוע אחרי הבר מצווה של אח שלי ועדיין לא קניתי. אודה לכם אם תמליצו לי מה לקנות.כל אחד מושך לצד אחר ואין לי מושג מה לקנות. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by ofeky1,

אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל שלא יהיה את השקט הזה שבין השירים?? אלא הדיסק יחולק לשירים אבל ישמעו את כל השירים רצוף בלי שקט תדה לעוזרים!! מצטער אם זה לא הפורום המתאם!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  3. שלום לכולם, יש בksp כרטיס קול ג'ניוס 5.1 ב85 ש"ח ויש בזיגזג אותו כרטיס ב140 ש"ח והשאלה שלי האם זה באמת אותו כרטיס או שבזיגזאג הוא יותר טוב בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני יודע שהמחירים שלהם מטורפים אבל אני חייב אחד טוב ואיכותי --->ומוגבר<---- תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by pMor,

צריך המלצה לנגן דיסקים שתומך בדיסקי MP3 עד 200 שקל (אם אפשר)

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by Gohan,

קניתי GTXP (עלה לי 900שקל ! כי הם הזמינו לא באותו יום והספק היה צריך להגיע לחנות בגלל זה) ושאני מחבר אוזניות יש סאונד לא נקי ורעשים מוזרים (חוץ מהד קטן) וברמקולים שומעים מדהים. מישהו יכול לעזור לי בקשר לאוזניות ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז ככה, יש לי בערך 1,000 ש"ח פלוס מינוס, אבל אם אי אפשר לקנות בזה מיני דיסק טוב אני אעדיף לחסוך עוד קצת... אז ככה, אני הגעתי לדגם MZ-R701 של סוני. מה אתם אומרים, ללכת עליו? ראתי גם דגם MZ-R501 שבגירסא הרגילה שלו הוא יותר זול ובא בלי שלט, רק שיש גירסת PC בה אפשר להעתיק שירים. מי שיודע בבקשה שייתן את דעתו כי אני לא רוצה להוציא כסף סתם...

• 45 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. Started by Electric Boom,

המערכת שלי: 4 רמקולים->4 באסים,שתי טוויטרים,4 רמקולים רגילים,מחוברים לרסיבר של AIWA(בן 10 משהו כזה...),אם היא משנה... אני שומע משום מה רק מצד אחד,כשהכל מכוון בבאלנס,כולל דרך הרסיבר(מצד שמאל לא שומעים כ ל ו ם) מה עושים?...

9. Started by MiGHTyDuCK,

היי יש לי את הלוח אם GA-K8N Ultra-9 אני רוצה לחבר את הקלידים שלי למחשב הכרטיס מסך שיש לי הוא זה שיש על הלוח אם רציתי לדעת האם יש לי את החיבור המתאים על הלוח אם לחבר כבל MIDI ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by kobibo,

יעוד עיקרי משחקים וגם סרטים.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  11. Started by DUDEnamE,

מישהו הצליח להכנס למכשיר? שמתי לב שיציאת USB נותנת חשמל למרות שהיא חסומה כנראה שהיא חסומה רק תוכנתית?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי לינקים לאפקטים שדורשים סראונד (כמו למשל, מסוק), וגם כאלה שלא דורשים סראונד יתקבלו בשימחקה! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by mavi,

ועוד שאלה אחרונה להיום! יש לנו סלון שהמרחק בין קיר לקיר עומד על 5.10 מטרים. איזו טלוויזיה מומלצת? חשבנו על LED. אשמח להמלצות! תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by AVENGER,

אני צריך המלצות לסאב וופר לחיבור עם DENON 1602 ו- JBL CONTROL 1X. התקציב 1000-1500 ואפשר גם פחות עדיפות למוזיקה אבל גם סרטים. בתודה מראש לעונים AVENGER

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MOTI72,

שלום, קודם כל זהו החלטתי שנמאס לי להמיר כל היום סרטים אז קניתי את הדי וי די הזה. מה אתם אומרים עליו. זה עלה לי 450 שקל, היה גם ב 300 אך לא רציתי של חברת נורמנדי או אפקס. בקיצור צרבתי סרט בנרו תוך 3 דקות כולל תרגום והכל טוב !! יש לכם מקצה שיפורים בשבילי אני יודע שבמידה ואני יקנה צורב די וי די אז אני יוכל להכניס מס' סרטים בסי די אחד. אך נחכה קצת אין לי מספיק כסף בשביל זה.......... שאלה קבלתי כבל אחד של שיוצא ממנו 3 בננות צהוב אני יודע שזה וידיאו ואדום לבן לאודיו. הדיוידי שיש לי בבית הישן זה מערכת קולנוע ביתית שקניתי בעבר של יונדאי המכשיר הוא גם DVD וגם רסיבר . כך שעכשיו נראה לי שיש לי בעיה לחבר את המכשיר החדש לקולונע הביתי בקיצור בגלל שאין לי רסיבר . מה אתם יכולים לעזור לי …

16. http://www.paintingbynumbers.com/bootcamp/ נראה חביב, חשבתי שאולי יעניין פה אנשים, איש לעשות באופן בסיסי את כל ה MASH הזה (כשלוקחים שתי שירים שונים ומחברים אותם ביחד).

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Monopoly,

איך הרמקולים האלה? טובים למוזיקה? [ביחס למחיר] הקטע הוא שיש לי עכשיו אינספייר 2500 והם לא בסדר אז אני הולך להחזיר אותם לחנות [באג] ואני אנסה לקבל זיכוי ואז להוסיף איזה 100 שקל ולקחת את הקריצ'ר, מה אתם אומרים, כדאי? אתם חושבים שהם יתנו לי בכלל לעשות את זה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי מערכת רמקולים של לוג'יטק (4.1 THX), אני לא זוכר את הדגם המדויק, אבל המערכת הזאת נחשבה לספינת הדגל של לוג'יטק לפני 3~ שנים. יש בעית קרוסאובר קטנה, חלק גדול מהבאסים יוצאים דרך הרמקולים הרגילים ולא מהסאב, אני רוצה להגביר את הבאס עם הבאס-בוסט של הכרטיס קול, אבל כל מה שקורה זה שיוצאים יותר באסים מהרמקולים הסאטלייטים, ובאיזה שהוא שלב זה נשמע נורא. הרמקולים האלה מיודעים להגיע לווליום מטורף (500W RMS), אבל הבאס-בוסט עוצר אותי בחצי מהווליום משום מה. אם למישהו יש הצעות לדרך כלשהי לסידור הבעיה, בבקשה עיזרו לי. כל מה שאני צריך זה לסדר שהבאס יצא מהסאב ולא מהרמקולים הרגילים. חוץ מזה - בחיים שלי לא נהנתי מהרמקולים כמו שאני נהנה עכשיו, הכל נשמע מדהים לחלוטין!

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by gggil,

יש לי 2 רמקולים רצפתיים שבתוך כל אחד 2 רמקולים באס כאלה של 6 אינץ'. נתתי את הרמקול לתיקון כי נשרפו כל הבאסים והציעו לי לקנות באסים חדשים ב140 ש"ח כל אחד, של פיליפס- דגם גולדסטאר. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את מה שהמוכר מדבר עליו. האם באמת קיים דגם כזה? אני צריך רמקולים של 6 אינץ' (באס) בדחיפות אז בבקשה תגידו לי איפה (אני גר בחיפה) ומה עדיף לקנות? אני לא צריך רמקול של 140 שקל כי זה יקר מידיי, המוכר אמר שיש לו רמקולים טובים ב70-80 שקל. האם לבקש ממנו שבכל זאת יתקין את הרמקולים של ה70-80 שקל? כי פתאום המוכר אומר שהם לא איכותיים מספיק הרמקולים היותר זולים אבל אני לא מחפש משהו מיוחד תודה רבה לכל העוזרים מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי כרגע איזה רמקולים מעפניים 400W של בוס ורציתי לדעת העם האיכות שמיעה שאני ישמע בינהם לבין מערכת רמקולים 5.1 או נגיד 7.1 יהיו גדוליים כל כך או שחבל על הכסף?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. 1. סט רמקולים Divoom ® revo-3 2.1ch http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000mpYa3IlrcxRxrytxlDc7yV4:12bbi68k5?id=4021804&pr=QJ5&N=0 מחירם: 298 ש"ח 2. Altec Lansing VS2421 http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs2421 מחירם: 295 ש"ח 3. Logitech X210 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5683&perur=2&t=9&c=199 מחירם: 279 ש"ח 4. ‏CREATIVE Inspire 2600‎ http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15970&nav=1&listby=usage מחירם: הזול מבין ה-2, 215 ש"ח מבחינה תקציבית, השלושה הראשונים ראש בראש. דעתכם? לגבי עכבר התלבטות בין 2 עכברים. MX518 VS…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by RoY5,

מחפש MP4 עד 900 ש"ח 1GB ומעלה.. מה אתם ממליצים??

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אצל חבר בבית חיברנו מחשב למסך LCD של טושיבה (בלי HD) בעזרת כבל VGA (אם טעיתי בשם אז אני מתכוון לכבל הרגיל של המסך) הבעיה עם החיבור זה שהוא מאפשר לטלוויזיה רק רזולוציות של 3:4 וצריך למתוח את התמונה. השאלה שלי זה אם נביא חיבור PCI לHDMI ונחבר, יהיה אפשר להשתמש ברזולוציות אחרות במחשב?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  24. OAKLEY הכריזה לפני מספר חודשים על משקפי השמש החדשים שלהם עם נגן MP3 מורכב בתוך המסגרת: חובבי ה IPOD החליטו לקחת את הנושא לידיים ולבנות משקפי שמש מבוססי IPOD SHUFFLE: http://www.engadget.com/entry/1234000883027858/

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by saturn,

האם מישהו יודע אם אפשר לקנות איפשהו שלט (בניפרד) למיני דיסק? אם כן אז איפה?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.