עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by greenvector,

שלום אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח.. תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  2. כרגע אני מתלבט בין Microlab x23 לבין Logitech X-540 יש דגם אחר של רמקולים 5.1 שאוכל לקנות לחדר בינוני שיתנו את העוצמה הכי חזקה בלי נפילה של איכות הסאונד עד 650 ש"ח? אני בעקרון מחפש את העוצמה הכי חזקה שאפשר להוציא במחיר הזה (5.1)

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by tamiravigan,

אני קונה מיקרופות משולב עם אוזניות ומצאתי בSKYPC את Cyber Snipa Sonar http://skypc.co.il/pl_product~CS-Sonar-20~11~0.htm כדאי לי לקנות אותם? לא מצאתי ביקורות עליהם(מצאתי על SONAR 5.1) האם שווה לי לקנות אוזניות שונות? בסביבות ה-60-90 גג.(רק מSKYPC) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by tzolerguy,

שלום יש לי רסיבר עם יציאה שאני יכול לבחור אם לעבוד איתה עם רמקולים של 8 אום או רמקולים של 4 אום.... הרמקולים שלי הם 6 אום .... מכאן באה השאלה מה יותר בריא לרסיבר?? תודה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  5. היי בקרוב אני קונה מחשב חדש ואין לי מה לעשות עם המחשב הנוכחי,חשבתי על זה שאולי יהיה אפשר לחבר את המחשב הזה לטלוויזיה 29" של טושיבה 100hz ולצלחת לווין פרטית שמחוברת גם לאנטרנט לצורך הורדת קודים לערוצים... האם יש משו נוסף שצריך לשפר במחשב הנ"ל?

6. Started by Snatch,

למישהו יש מושג מתי הx5 מגיע לארץ בצורה קצת יותר מסחרית חוץ מכל החנויות המחתרתיות הקטנות האלו...?! וכמה הוא יעלה פה בערך ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Tamirb,

שלום, קיבלתי מחשב נייד, ואני מעוניין לנייח אותו ולהתאים לו רמקולים 2.1 בתקציב של 200 ש"ח (מקסימום 20-30 ש"ח למעלה). הרמקולים הם למטרות האזנה למוזיקה בלבד ולא לעבודה מקצועית, חשוב שיהיה להם צליל טוב ופתוח גם בווליום בינוני. יש לי קרייטיב מסדרת SBS וזו דוגמא מצוינת לרמקולים שמתאימים לי, אותם קניתי מזמן, אז אני תוהה אם יצאו דברים יותר משתלמים וטובים. חג שמח! תמיר .ב.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by GhostCow,

IRIVER H320 או IAUDIO X5L אני הסתכלתי על ביקורות של המכשירים החיסרונות הם כאלה: ב H320 האיכות סאונד והמערכות שיפור סאונד פחות טובים מב X5L בX5L צריך מתאם לחיבורים (USB LINEIN LINEOUT DC ETC...) שיכול להיאבד ואם הוא נאבד צריך לסחוב לכל מקום את העריסה ויש לי שאלה חשובה מאוד לבעלי המכשירים: באיזה מהמכשירים יש ממשק יותר נוח ויותר קל ללמוד? זה גורם חשוב מאוד בהחלטה שלי (איזה מכשיר לקנות) תודה מראש, GhostCow

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by iCe_bLaSt,

אבא שלי טס לארה"ב בקרוב - הבנתי שזה האוזניות הכי משתלמות במחיר , אבל אפשר עוד כמה שמות של אוזניות באותו איזור? אני מחפש אוזניות בלי מגבר (מן הסתם בכזה תקציב ...) בעיקר אני שומע מוזיקה עברית או רוק קלאסי - מוזיקה שקטה בקיצור. אל תציעו לי את הGRADO SR60 - הן יקרות מדי , 50 דולר זה הגג לגמרי.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by oded900,

שיכול לשמש כמגבר לגיטרה ולהקליט העדפה לדבר הכי זול שעושה את העבודה כראוי. תודה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by amir69,

איך הרמקולים האלה? רציתי לקנות בהתחלה את ה x540 של לוג'יטק אבל ראיתי את הרמקולים האלה שגם העוצמה יותר חזקה גם שלט גם אם רסיבר כזה. אבל איך הם מבחינת איכות? אני צריך מישהו ששמע את אותםם כי ראיתי שהם לא נמכרים כמו הלוג'יטק(או שאני טועה)? ולא צריך כרטיס קול מיוחד הכל מתחבר לרסיבר נכון? ומשהו אחרון איזה אורך החוטים אני צריך 2-3 מטר לפחות ל2 מהם כי אני רוצה לטלות בחדר. בקיצור לקנות אותם או את הלוג'יטק. יש הצעות אחרות עד 600 שקל??? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BloodyW,

יש לי את הלפטופ הזה: MSI PR200 CRYSTAL EDITION שיש לו יציאת HDMI. אז כאני מחבר אותו לטלוויזיה שלי ומפעיל סרט, שומעים דרך הרמקולים העלובים של הלפטופ, אז איך אני גורם לזה להשמע מהרמקולים של הטלוויזיה? HDMI אמור להעביר וידיאו+אודיו, לא?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by Oranl,

היי, אני אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית על טלוויזית Samsung LED c5000 ארבעים ושישה אינץ'.. אני די חדש בתחום הזה 8)

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. אלו אחלה רמקולים אבל אני לא שומע מכולם רק משתי הקדמיים והסאב למרות שיש לי 5.1 מובנה על הלוח אני צריך כרטיס שיוכל להפעיל לי את כולם באותו זמן משהוא נחמד 400-500 שקל אז תנו המלצות.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Cropsey,

היי חבר'ה, מאז ומתמיד הייתי משתמש באוזניות שהייתי מקבל עם המכשיר שקניתי, יש לי LG G4 ועד עכשיו הייתי משתמש באוזניות סטוק שקיבלתי איתו, הquadbeat 3, עד שהן התפגרו לי, והאוזניה של צד שמאל לא עובדת יותר. החלטתי להשקיע קצת ולקנות אוזניות In ear בסביבות ה200 ש"ח. השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה, ומדי פעם גם שיחות טלפון בדרך כלל כשאני באוטובוס, ככה שחשוב לי שיהיה מיקרופון והאטימות תהיה יחסית טובה, כי בחודשים האחרונים שלי עם הquadbeat 3 הרגשתי שהאטימות נפגעה וגם כשהייתי מגביר עד הסוף לא הייתי מצליח לשמוע בצורה נורמלית בלי רעשי הרקע. אני שומע מטאל ורוק, ומעדיף אוזניות חוטיות, אחבר אותם לG4 שלי. מה שחשוב לי שאשמע טוב ואהנה בהם, חבר שלי שקנה אוזניות של SM…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום ! חברה אני דיי מיואש , אני זקוק לרמקולים סראונד ואני לא יודע מה לבחור - מצד אחד יש את אלה - http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm ומצד שני את אלו - http://www.pch.co.il/docs/pd1093677405.htm אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט מה יותר טוב ומשתלם . תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה. הבעיה היא שאכן יש קשר בין שניהם אבל התצוגה על הטלויזיה לא טובה ומקבלים מסך שחור עם נקודות לבנות (לא כמו שאין קליטה). טוב, אני יסביר את הבעיה יותר בפירוט. אני משתמש בwindows xp ואני מחבר את המחשב לטלויזיה בשיטה של שני מסכים נפרדים שאפשר לגרור את החלון של הסרט לטלויזיה. לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב ושהגדרתי את חיבור המחשב לטלויזיה בצורה זו הכל עבד כמו שצריך , הבעיה היא לאחר שאני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (7600GT), בטלויזיה רואים שחור עם נקודות לבנות. אני יודע שהמחשב כן מזהה את המסך השני כי אני יכול לגרור לשם את החלון של סרט (דבר שאני לא מצליח לעשות שאני מבטל את האפשרות של המסך טלויזיה). מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by mhnuemhnue,

שלום, יש לי אוזניות נחמדות של סוני mdr-xd100 נחמדות מאוד, לאחרונה התחלתי לשמוע רק בצד ימין של האוזניות! זאת גם לא בעיה של הגדרה, כי כל פעם שהזזתי טיפה את האוזניות זה חזר להיות כרגיל, סטריאו ואז פתאום שחזרתי למחשב, אני שומע רק צד אחד אפילו אם אני מנסה להזיז... זה לא עובד, ניסיתי ללחוץ את הכבלים לתוך האוזניה, בשני הצדדים, ללחוץ את האינפוט, לסובב מכל צורה... אני מיואש, אוזניות דיי יקרות בשבילי. יש דרכים לתקן? תודה מראש

19. תיקון RECIVER ,היכן יותר זול-במעבדה שעובדת עם היבואן או מעבדה פרטית? מדובר על RECIVER של מערכת קולנוע ביתית.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by nucleo,

שלום חברים, אני מחפש רמקולים 2.1 בכ500 שקלים לערך. ניתן לחרוג ב100 שקלים אבל רק אם זה ממש משדרג את העניין. עיקר השימוש יהיה מוסיקה. יהיו גם סרטים וקצת משחקים אבל פחות חשוב לי. אפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה? יש לי כרגע ATP3 ואני רוצה מערכת רמקולים נוספת שתבוא כשיפור במקום מערכת הרמקולים הזו או פשוט תהיה לעמדה אחרת אם היא פחות טובה כך שדעתכם בעניין הזה גם תוערך. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. Started by Night,

5.1 . איזה יש? לא משהו יקר מידי. איך אלה: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1676972

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by cohenkobi1,

תכננתי לקנות iPod nano בתקופה הקרובה אבל לפני כן רציתי לשאול לבעלי המכשיר ודומיו, יש לי דיסקים של מוזיקה, בסביבות ה400 שירים, קיימת איזשהי דרך להעביר אותם לאייפוד? ועוד דבר, אפשר להעביר שירים שעל המחשב שבפורמט mp3? דרך האייטיונז או בלי? במידה ומדובר בפעולה מסובכת אני אודה לאלה מבניכם שישלחו לי לינק של מדריך איך לעשות את זה. תודה מראש, קובי. נ.ב על איזה פורמט השירים שעל האייפוד עובדים?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  23. היי, לקראת בלאק פריידי הבא עלינו לטובה אני מחפש אוזניות בלוטות' מומלצות. אני נורא אבוד בין כל הדגמים והייתי שמח לקבל כמה שמות כדי שביום המבצעים אוכל לבדוק מחירים ולקנות את מה שהכי משתלם. השימוש העיקרי יהיה מוזיקה בכל מני סגנונות, סרטים, אולי קצת משחקי מחשב. מעוניין לקנות בארה"ב. תודה, איליה

24. Started by UrielZ,

אני מעוניין לקנות אוזניות רציניות במחיר של עד 700 גג של הגג. ראיתי את הSONY שעולות 640 שקל ורציתי לדעת אם הם מספקות את הסחורה. האם יש לזה זיופים? פשוט ראיתי ביד 2 כמה מודעות של אוזניות חדשות מהאריזה שלא נפתחו שדורשים עליהם בין 320 ל400 שקל. האוזניות יהיו בשביל מוזיקה, ובעיקר אלקטרונית. יש לי כרטיס קול creative sound blater live, האם הוא מספיק בשביל אוזניות במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הם כבר פרסמו מתי הוא יצא? צריך להיות תאריך חדש לא? בשביל שאני לא אטריד כל פעם מחדש, מישהו יכול לתת לינק למקום המדויק שבו מתפרסמים העדכונים בנושא הזה? ושאלה אחרונה... הפירמוור החדש אמור להכיל און דה פליי פלייליסט ו REAL SHUFFLE לא? תודה לכל מי שיענה, ושוב סליחה...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.