אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי חדר של 20 מ"ר בערך, רסיבר הרמן קרדון 245. סט הרמקולים שאני בוחר יהיה או הדיימונד 9 או הפסיפיק של וורפידל. אני מעוניין לשלב גם סאב, כאשר קיבלתי הצעות על הPowerCube 10" ועל ה-SW150. הפרש המחירים ביניהם נע בין 150 ל-200 ש"ח. את הPowerCube שמעתי, והוא לא רע, אבל הפורומים בחו"ל טוענים שה-SW150 הרבה יותר מדוייק. לצערי לא הצלחתי למצוא חנות אשר מחזיקה אותו בתצוגה. אשמח לשמוע דעות/חוות דעת.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה שהטווח צפייה שלה יהיה 2 מטר ו3.5 מטר בערך לחדר שלי אני לא סגור על כמה אינץ' לקחת אבל אני פתוח לרעיונות בקשר לרמקולים אני לא ממש מבין בזה אז מה שתאמרו אני אשמח שגם תתנו קישור איפה לקנות עם המוצר שאתם מציעים תודה.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
זאת אומרת שיש לי מערכת של 4 רמקולים וסאב שהיא מחוברת לחיבור הרגיל של הרמקול במחשב למטה בצבע ירוק ויש לי עוד מערכת של עוד רמקולים וסאב שאני רוצה להוסיף יש דרך לחבר כי יש לי בכרטיס קול 6 יציאות שונות אני יודע שאפשר לשים מפצל ואז לחבר את הרמקולים אבל חשבתי אולי יש אופציה אחרת תודה .
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש את המלצתכם לאוזניות אולפן שיתחברו לכרטיס קול מקצועי ולמגבר, האוזניות הם למוזיקה סרטים ועריכת סרטים. התקציב הוא עד 600+- ש"ח. אני רוצה לקנות בתיאלנד, יש בבנגקוק לפי מה שהבנתי הרבה אלקטרוניקה, יש למישהו ניסיון עם חנויות בבנגקוק או בכל תיאלנד? איזה דגם הייתם ממליצים לי בהנחה ששם יותר זול כמובן ואפשר למצוא משהו ב600 שקל ששווה הרבה יותר פה בארץ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אוזניות ZALMAN 5.1 ויש להם 3 חיבורים, פרונט, ריר וסנטר. אני מבין שצריך לקנות כרטיס PCI קטן שיהיה לו כניסות כאלו כמו לאוזניות, כבר הוצאתי על האוזניות סכום נכבד ורציתי המלצה לכרטיס כזה. יש לי לוח אם Gigabyte K8NS-939 ראיתי שיש תושבת פינים על הלוח ולידה כתוב surr center בקיצור, אלו הדברים שאני יודע, אם יש עוד אינפורמציה שצריך לתת תגידו. בנתיים כמו שאמרתי לעיל -אני צריך המלצה לכרטיס כזה (אם זה אפשרי בכלל ללוח אם הזה). תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
היי, בעקבות מעבר דירה קרוב,הייתי רוצה לרכוש לעצמי טלוויזיה חדשה ביחד עם מערכת סאונד הכוללת מן הסתם רמקולים ורסיבר. התקציב לשניהם ביחד הוא כ-10,000- 8000 ש"ח,אם יש משהו בפחות,מה טוב... כנגן אני ארכוש PS3 (אחד נשאר בבית של ההורים) שאני מאוד מרוצה ממנו בסה"כ והוא כמובן משמש אותי גם למשחקים. תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, יש לי שלט מדיה סנטר אך ללא שום מקלט למחשב אני רוצה מאוד להשתמש בו אבל אני לא יודע איך יש לי דונגל של אינפרא אדום-הוא יכול לקלוט? ואם לא, מהי הדרך הכי טובה שיש וזולה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום.. איך אפשר לדעת אם אני שומע חזק מידי ? יש לי HD550 של סנהייזר אם זה נחוץ.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום רב אני כבר כמה חודשים בחיפושים למציאת מערכת 5.1 מתאימה מה שאני בעצם עומד לעשות איתה הוא כזה אני עומד לחבר אותו למחשב ולשמוע ממני מוזיקה: מוזיקה שוחורה היפ הופ מזרחי קלאסי ועוד ומשחקים: קרסיס 2 ומדחקים בסגנון וסרטים: מציורים הרבה אני מעדיף שהיה לרמקולים פס קול אכותי וצליל מדיוק סרטי אקשן סרטי טבע ועוד התקציב הוא 1200-1500 שקל אני חשבתי על לוגטיק Z5500 היא מתאימה והאם יש לך חיבור יHDNI? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום למומחי הפורום, בשל קצב התקדמות מהיר של הטכנלוגיה וקצב התעדכנות איטי שלי לנעשה בה אני ניצב מול מספר שאלות ואודה לסיוע מצדכם. רשימת ציוד בסיסית (אין תקציב לשדרוגים בעתיד הנראה לעין פרט לסעיפים 8 ו-9): 1. רסיבר JVC מדגם RX-7012VLS (מפרט). 2. מסך LCD בגודל 32" של HISENSE (זה מה יש חברים, התקבל בירושה - מפרט). 3. סאבוופר Marantz שם הדגם לא ודאי (אין ציון ע"ג הסאב, אין זיהוי ודאי באינטרנט - מאוד מזכיר את ה Marantz Sw 2400 250W רק בלי צלעות הקירור מאחור). 4. זוג רמקולים רצפתיים של Jamo מדגם Studio 170 5. זוג רמקולים רצפתיים של Peerless מדגם Magic 6: 200 watts r.m.s, sensitivity 92db, frq range 28hz-22khz, imp 8 ohm זוג רמקולים אחוריים מאותה משפחה ורמה (נמוכה). 6. נגן DVD ש…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אממ ... כרגע יש לי מערכת ליד המחשב והיא תופסת לי יותר מדיי מקום (ואבק) וגם הסאונד לא משו אז החלטתי לקנות רמקולים .. עוד לא החלטתי איזה או כמה (2.1 או 5.1) בכל מקרה הבעיה שלי היא אם אני קונה 5.1 החדר לא יראה מגעיל עם כל החוטים על הקירות ? (איך אתם פתרתם את זה ?) השאלה השניה שלי היא .. המחשב ממוקם בפינה של החדר ואין לי מושג אם אני יוכל למקם פה רמקולים 5.1 כי המחשב ממש צמוד לקיר הפינתי יש למישהו עצות או משהו כזה ? בפינה פשוט לא יהיה אפקט נחמד לסראונד ואם החוטים והקטע הפינתי ישארו בעייתיים אני פשוט אקנה איזה 2.1 ואשים אותם ליד המחשב [move]בתודה מראש[/move] עריכה : הנה שרטוט מהיר של החדר שלי http://planet.nana.co.il/sarge9686/images/258462pic1.GIF
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להשקיע באוזניות אלחוטיות איכותיות. השימוש העיקרי יהיה לשיחות סקייפ ארוכות שאני עורך ולכן אני צריך שיהיה גם מיקרופון מובנה. במידת האפשר הייתי רוצה שהאוזניות גם יוכלו להשמיע מוזיקה מהאייפון שלי וכן שהמיקרופון יהיה מתנתק. חיפוש לקח אותי ל http://lifehacker.com/5896076/five-b...ed-microphones שם נראים כמה דברים נחמדים אבל הכתבה כבר בת שנתיים. האוזניות האלה עושות רושם ראשוני מטורף על אף המחיר אבל אני בכלל לא בטוח שמוכרים אותן בארץ (בכלל זאפ לא ממש עזרו לי בכל הנושא הזה): http://www.pcmag.com/article2/0,2817...p#disqus-start . תודה מראש! עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף נ.ב. פירסמתי את השרשור בקולנ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מעוניין במקלדת ועכבר, אלא הפעלה דרך שלט (קיים של הטלויזיה או לרכוש שלט מתאים), אבל חשוב שהשלט לא יהיה IR אלא RF, האם מישהו יכול לצרף קישור לשלט מתאים לרכישה בארץ? אגב, ה Pie יהיה מחובר בכבל רשת לרשת הבייתית, לכן גם אין לו רכיב WiFi, האם אפשר להשתמש בשלט WiFi? (אם כן, אשמח לקבל לינק גם למוצר כזה, בנוסף ל RF). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון, לאחר שחיפשתי אוזניות אלחוטיות למחשב (עדיף בחיבור USB) ולא מצאתי משהו איכותי החלטתי לחפש אופציות אחרות. הבעיה העיקרית שלי היא 2 חתולים ממזרים שאוהבים לנשנש כבלים ולאחר שהרסו לי אוזניות סנהייזר מעולות עברתי דגמים שונים של אוזניות אלחוטיות כאשר האחרונות היו Logitech G930. האיכות סאונד הייתה טובה אבל איכות הבניה ירודה ביותר. פלסטיקה נשברת אחרי שנה - שנה וחצי, העור גם מתחיל להקרע. האופציה שראיתי היא אוזניות עם כבל שניתן לנתק ומכאן הגעתי ל Steelseries 7H Fnatic לינק: http://steelseries.com/products/audio/steelseries-7h-fnatic-edition האם למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? באתר זה מוצע באיזור ה 120$ ובעיקבות החוק החדש אני לא אצטרך לשלם מס כי הן פחות מ 30…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
shalom, shmi matan sliha my hebrew is not working i need a TV card for my computer, for watching TV from Yes i want to connect it from the mamir, i suppose it wont be an issue my max is like 400,but would really like for it to be cheaper if it can.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא הייתי בבית שבועיים בגלל המצב שבחיפה, ובמשך זמן זה המחשב היה כבוי. כשחזרתי ליום גיליתי שהערוץ הימיני באודיו אינו עובד כלל, וזה בא לידי ביטוי במערכת סטריאו המחוברת למחשב ומשמשת כרמקולים ובאוזניות המחוברות למחשב הן דרך המערכת והן דרך הפאנל הקידמי של המחשב. כשאני משחק עם הפין של האוזניות או עם הכבל שמחבר את הסטריאו למחשב בתוך החיבור אני שומע לפעמים בערוץ הימיני או בשניהם, אם כי בעוצמה נמוכה מהרגיל. יתכן כי נגרם נזק לכרטיס קול שמחשב בזמן שלא היית בבית, למרות שהמחשב מחובר לאל פסק ומגן מתחים? תודה ולילה שקט.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקחת את Siberia 200 ב80 יורו או 350 Siberia ב-130 יורו ולהוסיף 30 יורו מעצמי על הקופון. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
למישהו יצא לקנות אותם\ לשמוע איתם? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454892
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי הרמקולים של חברת Edifier נמכרים יפה מאד ב-Amazon, אבל כשאני מחפש Edifier ב-zap, אין אפילו תוצאה אחת. אולי יש חנות (שלא מופיעה בזאפ) שמוכרת אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה קניתי את המערכת G51 של Logitech וראיתי את המבצע שיש על ה Z5500 ב 1300 והוא ממש מפתה אותי בגלל שממש רציתי לקנות אותו אז אבל הוא עלה כפול (2400), האם מישהו יודע אם ההבדל הוא כזה משמעותי ששווה לי לעשות את השדרוג הזה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שוקל לחבר מקרן קול לטלויזיה. לא בא לי כרגע להתעסק עם רב ערוצי מלא. עומד לנסוע בקרוב לחול. מוכרים את המקרן הנל בדיוטי פרי ב 200 דולר. למישהו מידע על האיכות שלו? ראיתי אגב שגם בארץ אפשר להשיגו במחיר דומה. לחילופין אשמח להמלצה על דגם אחר נניח סביב 1000-1200 שח.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 שווה את המחיר? בשום מקום לא מצאתי את היחס ניגודיות.....
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-