עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.epinions.com/elec_Audio-Headphones_AKGUpperclasss-AKG_K_240_Monitor http://www.epinions.com/elec_Audio-Headphones_AKGUpperclasss-AKG_K_141M# יותר טובות מגדרו SR-80?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. אז ככה כמו שהכותרת אומרה אני חשבתי על GARDO SR-80 השאלה שלי יש משהו בסכום הזה שיותר שווה מה SR-80 האאוזניות מיועדות ל iriver ihp120.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by pk1,

הATP3 שלי עושים מונו. בדקתי בתוכנה של הכ. קול ( C-MEDIA) והבדיקה עושה גם ימין וגם שמאל בכל אחד מהרמקולים. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  4. יש לי ספריית סרטים (קבצי AVI) מוכנה על דיסקים שאני צרבתי עם תרגום עברי בקובץ נפרד (לא מובנה), אני רוצה לראות את זה בסלון. מה הדרך הטובה ביותר (אין בעיה כספית) ואני לא רוצה להעביר את המחשב מהחדר בשביל זה. בתודה מראש, אסף.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  5. הטלויזיה שלי היא TOSHIBA 29VH27F,עכשיו יש לה מקדימה כניסות RCA,S-VIDEO,אוזניות ומאחורה ש לה 3 כניסות של סקרט,אנטנה וגם כניסת S-VIDEO (שמאחוריה משום מה קוראים לה S-VHS) וכניסה אופטית ועוד כמה... עכשיו כניסת הS-VHS שמאחורי הטלויזיה חסומה בפלסטיק כזה וגם הכניסה האופטית ועוד כמה ונראה לי שאין מאחוריהן אין בכלל את הקונקטורים,בכרטיס מסך שלי יש יציאת S-VIDEO,אז חיברתי כבל שבשתי הצדדים שלו יש חיבור S-VIDEO אחד לS-VIDEO של הטלויזיה (הקדמי כי האחורי חסום כמו שאמרתי) ואחד לחיבור של הכרטיס מסך,ומהחשב לא קולט את הטלויזיה!!,ניסיתי לקרוא בחוברת הוראות שלה אבל ברור שהם יכתבו בחפיף..מה שרק כתוב שבשביל לחבר מכשיר שיש לו יציאת סופר-וידאו,שצריך לחבר אותו לכניסת הS-VHS האחורית בטלויזיה,עכשיו …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by elad-r,

שלום קניתי מערכת קולנוע ביתי 6.1 (רמקולים סאטליטים) ו-dvd קורא divx/xvid ויש לי 2 שאלות בקשר אליה: 1. מה אני צריך לדעת לפני שאני מחליט איפה למקם את הרמקולים בחדר? באיזה גובה הם אמורים להיות? באיזה מרחק אחד מהשני, מהטלויזיה, מהקיר וכו'... 2. מה אני צריך לעשות כדי לראות סרט divx/xvid בדי וי די? פשוט לצרוב אותו כמו שהוא (avi)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by shon,

אהלן חברה, אם משהו יוכל בבקשה לעזור לי בקישור או הפניה לאתר או תוכנה בה אפשר למצוא אפקטי סאונד רבים, (בייוחד "סוויש" אם משהו מכיר)

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  8. אני צריך יציאה קוקסיאלית, לא 3.5" רגילה שצריך להפעיל אותה עם מתאם לרמקולים, הרמקולים שלי פשוט לא עובדים עם זה. בנוסף אני צריך תמיכה בDolbyDigital. וזה צריך ליהיות הכרטיס הכי זול שאפשר לקנות עם שני המאפיינים האלו.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by evman007,

מוכרים אותו ב ksp ב250 שקל יש עוד פרטים עליו כי לא ממש מסבירים שם עליו.??

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  10. איזה מכשיר יותר טוב מבכינת שמע, וידאו, סוגי קבצים שהוא קורא, ומקודדים לוידאו??? IRIVER PMP 120 אם CREATIVE MEDIA CENTER??????

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by בוצאטי,

לפני כחצי שנה קניתי את הנגן GMINI220 של ARCHOS דרך אתר האינטרנט www.compuplus.com. לפני כמה שבועות הופיעה בעיה במכשיר. במקום להחזיק מעמד בין 6 ל-8 שעות הנגן מחזיק כחצי שעה ואז נכבה. הסמן של הבטרייה ריק. אני מחבר אותו להטענה וההטענה לוקחת כעשר שניות עד שהנגן מרה שהוא סיים להטעין [לפני התקלה היה לוקח הרבה יותר זמן להטעין אותו]. כשאני מדליק אותו מחדש הסמן של הבטרייה מלא אבל אחרי רבע שעה הוא מראה שנותרה רק מחצית מהבטרייה ואחרי עוד רבע שעה הסמן מתרוקן והמכשיר נכבה. ו... חוזר חלילה. האם מישהו מכיר את הבאג הזה ואם ניתן לתקן אותו? האם לעוד מישהו זה קרה עם הנגן הזה ויודע איך אפשר לפתור את הבעיה? אולי למישהו יש מושג איזו מעבדה בארץ נותנת שירות למכשירי האמ.פי.שלוש של ארקוס? [אני מא…

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by composite,

אז ככה... בהתחלה חשבתי לקנות נגון מבוסס הארדיסק כמו ה- iRiver H320, אבל לאחר הרבה קריאה הבנתי שהוא לא יהיה אידיאלי בשבילי בגלל שאני רץ הרבה, מוצא את עצמי הרבה על אופניים \ ספינינג, מרים משקולות, חדר כושר וכו'... הבנתי שמכל התזוזות והטלטולים חס וחלילה נגן כזה יהרס, לכן החלטתי ללכת על פלאש. אז פשוט באתי לשאול על איזה נגן כדאי לי ללכת ולמה, ומה היתרון שלו על שאר המתחרים. ראיתי את ה- Rio Cali ונדלקתי עליו. הוא טוב? או שכדאי לשקול משהו אחר? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by evman007,

עלה לי 1190 שקל.מה אתם חושבים עליו והאם הוא היה שווה את ההשקעה?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. שלום לכולם , יש לי לוח אם של ABIT דגם-NF7S2 .ואני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי (עם האור האדום). ויש לי מערכת 5.1.הכל בשביל לראות סרטים על מסך הטלויזיה. רציתי לדעת האם סרטים שהם בפורמט AC3 צריך לשנות משהו בהגדרות המחשב או בהגדרות של הנגנים (כמו השמעת הסרט בנגן של המחשב כמונו/סטריאו/2רמקולים קדמיים ו-2 אחוריים/או משהו אחר) או שלא צריך בכלל לגעת בכלום וזה עובר אוטומטית להשמעה בפורמט AC3 כל עוד מותקן אצלי במחשב פילטר AC3 ? בכל מקרה הייתי רוצה לדעת מי יכול לעזור אולי תמיכה טכנית של יבואן ABIT בישראל אשמח לעזרה מכל סוג שהוא ,תודה.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  15. אחרי זמן מה הבנתי שמה שיש לי, לא מספיק. בדקתי מה התקציב מאפשר ומצאתי את אלה, שישמשו אותי בעיקר לסרטים ומשחקים: רמקולים: קריאטיב T5900 5.1 כרטיס קול: אודיג'י 2 value מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eliranl,

אני קונה את הרמקולים LOGITECH Z-5500 : www.logitech.com בקיצור לרמקולים האלו יש פאנל LCD שיש לו יצאה אופטית ,עכשיו אני צריך גם לבחור כרטיס קול מה ממליצים? אני מביא מארה"ב ככה שאפשר למצוא כרטיסים טובים עם יציאה אופטית. עכשיו מה נותן לי היציאה אופטית זה כל כך משמעותי? מישהו יודע גם איך זה יתחבר? מה יותר טוב קואקסיאלי או אופטי?

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by Access Denied,

עוד פעם מצאתי משהו שנראה כביכול שווה ממש... אוזניות של Sennheiser מדגם MX300 שפה נמכר במחיר הכי זול ב-117 שח.. עולה 88 שח כולל משלוח ב-12 תשלומים באולסייל... שווה או מה??

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  18. ממממ יקר לי לשלם למוסטופ 100 דולר יותר על משלוח אני בסה"כ מעוניין לקנות GMINI , אין אפשרות לקנות ביותר זול , או חנות ששולחת ישירות ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש נגן טוב עד 500 600 שקל מחפש משהו ברמת הסאונד שלו תהיה גבוהה ואיכותית בעיקר MP3 WAVE

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by lirancool,

אתמול פירמטתי את המחשב והמחשב לא מזהה את הדרייבר של הכרטיס קול, אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי בידיוק אני רק יודע שזה סאונד בלאסטר של קרייטיב, בבקשה תעזרו לי אני לא יכול בלי קול במחשב ואני מיואש...

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  21. אני לא מאמין.... נגן של 250$ ונאבד לי הכבל USB שלו...... כנראה שאיבדתי אותו לפני שבועיים אבל רק אתמול הייתי צריך להטעין אותו, ולא מצאתי את הUSB CONNECTION.... עכשיו הבעיה המרכזית היא שיש לי מכשיר של 250$ ששווה 0$ (גם הטעינה וגם ההעתקה נעשית דרך הכבל...). הלכתי לחפש בחנויות את הכבל... אבל א) המחירים מופקעים בטירוף (60 ש"ח לכבל מסכן ?!?) ב) האיכות שלהם נמוכה מאוד (הכבל מאוד "דק" לעומת זה שבא עם הנגן, וגם אין לו מסנן פילטר בסוף כמו שיש בכבלים איכותיים והיה לי בקודם... אזי תהיה לי מהירות נמוכה)... --------------------------------------------- בקיצור... אני מחפש כבל USB רגיל אם MINIUSB 5PIN (לא 4PIN, זה חשוב). עדיפות לכבל איכותי עם מסנן פילטרים (כמו שיש לכם בחיבור מסך מ…

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by spz,

שלום אנשים אני מחפש מערכת טובה בתקציב של 800-1300 שקל. אני רוצה לשים אותה בחדר שלי שהגודל שלו סטנדרטי. עכשיו שמתי עין על שתי דגמים של פנסוניק: SCAK320 http://www.electrophoto.co.il/site/productSpec.asp?id=345&name=מערכת%20מיני%20PANASONIC%20דגם%20SCAK320%20באחריות%20יורוקום SC-AK520 http://www.electrophoto.co.il/site/productSpec.asp?id=384&name=מערכת%20סטיראו%20PANASONIC%20SC-AK520 עכשיו קראתי בזאפ ביקורות על שתיהם, על הראשון בלי הבאס היו ביקורות טובות, מאוד טובות. לגבי השנייה עם הבאס היו ביקורות גם טובות באותה מידה, רק שהיה בן אדם אחד שכתב שמרוב שהבאס מרעיד לו את החדר הוא לא יכול ככה, ואם הוא ממניך את הבאס זה מוריד מהווליום של השיר. לא יודע אם זה כ…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by gabig12,

חשבתי לקנות טלווזיה מתנה לאבא שלי ליום הולדת כי הוא ממש פריק של הדברים האלו (יש לו כבר קולנוע ביתי וDVD) אז זה מה שחסר. חשבתי על 29" של 2000-3500 ש"ח כי רק את זה יש לי. אז תנו הצעות למשהו בינוני עם איכות טובה ומחיר סביר. חשבתי על הדגם הזה: SHARP 29SD2C http://netaction.co.il/sale.php?sale=2185730 מה אתם חושבים על זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by Nemesis,

עקב מותו בטרם עת של נגן ה MP3 הגנרי, אני מחפש נגן אחר שיקח את מקומו. שמתי עין על ה Creative Muvo Sport, שעולה כ 650 ש"ח. דרישות: איכות שמע סבירה זמן עבודה טוב זיכרון 256 מ"ב לפחות. אפשרות להרחבה תהה מבורכת. http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=10794&nav=1 אם אתם לא ממליצים על המכשיר הזה, אולי תוכלו להמליץ על מכשיר אחר בתקציב של עד אלפייה (עדיף פחות אם אפשר, אבל אם אין ברירה - לא נורא) תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by Lodvig,

שלום ההתלבטות שלי היא בין Logitech X-530 50W 5.1 Speaker system ל - Creative 5200 Inspire 5.1 הלוגיטק יקר ב 35 שקל אבל זה זניח בטווח מחירים שלהם תודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים