עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני עוד כמה ימים אקנה את הרסיבר DENON 1601 שמעתי אותו היום וממש אהבתי את האיכות שלו. אחרי שהסתובבתי בכמה חנויות רמקולים ממש אבל ממש אהבתי את הPOLK AUDIO MONITOR 30 עכשיו מה שאני יודע שהפולק הם 100 וואט. והרסיבר הוא 5 ערוצים 60 וואט לכל ערוץ. האם הם יפעלו טוב בשילוב עם הרסיבר הנ"ל? או כמו שאומרים האם הרסיבר יפתח את הרמקולים כמו שצריך או שהוא לא יפתח אותם כמו שצריך ואז ישמעו חלש מידי... או שכמו שראיתי בכתבה לגבי הרסיבר http://www.audioenz.co.nz/2000/1203.html פיסקה 6 שורה 7: "All of this means that the 60 watt Denon will play louder (and more importantly, control the speakers properly) better than many 100 watt receivers." אם אכן הדבר כך משמע הם יפעלו טוב. האם הדבר אכן כך?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  2. Started by roei88,

בהתחלה רציתי לקנות נגן פשוט של ג'יגה, אבל אחרי שראיתי מה האייריבר יכול לעשות חשבתי שעדיף לקנות משהו יותר מתקדם מסטיק עם ג'יגה שמנגן שירים בכל מקרה הסתכלתי על עוד מכשירים, וה-H320 נראה לי הכי מתאים לי. אני יודע שהIaudio x5l יותר חדש ועם יותר שעות נגינה, אבל אני מעדיף את האייריבר כי לפי מה שקראתי הסרטים בו נראים הרבה יותר טוב. אני לא קונה את הנגן בשביל סרטים, אבל עדיין אני חושב שאני ישתמש בזה דיי הרבה.. הבנתי גם שהאיכות סאונד של הx5l והH320 בערך אותו דבר, יש כאלה שאומרים שהx5l קצת יותר טוב אבל לא נראה לי שזה ישנה לי אם עד עכשיו הסתדרתי עם דיסקמן מעפן של לנקו אני חושב שהאייריבר יספיק לי... בקיצור הגעתי למסקנה שהאייריבר יותר מתאים לי, אבל לגבי משהו אחד אני לא בטוח, העובי …

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by tom123,

איזשה אתם ממליצים :\

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  5. שלום, חיברתי את הממיר של יס למחשב, ואני משתמש במדיה סנטר של ויסטה. הורדתי את מדריך השידורים של יס. הבעיה היא שלוח השידורים מפגר בשעתיים. למשל סרט שמתחיל ב10 מופיע שהוא מתחיל ב12, ומכיוון שההקלטה מתבצעת לפי השעון של המחשב, הוא לא מקליט שום דבר כמו שצריך. יש דרך לפתור את זה חוץ מהזזת השעון במחשב שעתיים קדימה?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by rank,

מישהו יכול להביא לי לינק לחיבור HDMI בין המחשב לLCD אני לא יודע איזה מהכבלים באינטרנט הוא לחיבור למחשב ואיזה לא ??

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by TALTOL15,

סליחה שאני נופל עליכם אבל יש לי שתי בעיות חמורות שלא סובלות דיחוי. הראשונה והכי דפוקה לדעתי היא, שהמדיה סנטר אומרתץ שלא זוהתה קלט של כרטיס טלויזיה, ואני בעצם רואה את השידורים דרך התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס. איך גורמים למדיה סנטר שתיקרא את הכרטיס?! והבעיה השניה, אני מחבר בין הממיר של יס לכרטיס בRCA ופשוט אין לי סאונד. תמונה אני רואה אבל אין סאונד. לפי ההגדרות בכרטיס טלויזיה העוצמה על הכי גבוהה. שוב שליחה שני נופ עליכם ככה, אבל אני חייב עזרה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות כבל 10 מטר עם חיבור NUTERIK של חברה PROEL או KLOTZ . חיפשתי באתרים בחו"ל אך הם לא שולחים לארץ. מישהו יכול להמליץ על אתר בעל מוניטין גבוהה. אני גם צריך מיקרופון אלחוטי לצרכי הופעת במה. המלצות בבקשה. :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. כותרת^^ תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  10. שלום לכולם אני בקרוב קונה מערכת 5.1 למחשב עכשיו ראיתי שיש במערכות היותר יוקרתיות בעיקרון מקודדי Dolby ,Dts,Prologic עכשיו השאלה שלי למה זה נמצא ברמקולים בכלל?, זה לא התפקיד של כרטיס הקול לקודד ולפענח? מה ההבדל בין רמקולים עם מקודדים ובלי? , האם זה משפיע חוץ מבסרטים שתומכים בכך? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף את ה2.1 שלי ל5.1 יש לי תקציב של 600 עד 700 שקל איזה רמקולים הכי טובים במחיר הזה ויש לי עוד שאלה יש לי כרטס קול מובנה אם 3 חיבורים רמקולים. אוזניות . ומיקרופון. האם או יתאים לרמקולים או שמה אני צריך כרטיס אחר תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by com,

מעונין בLCD שתשמש את אחותי. כמו כן על מקום מומלץ וזול לרכוש אותה. התקציב עד 2500, אבל עדיף פחות אם ניתן. תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. ובין לוח אם GA-EP31-DS3L החיבור הפנימי בלוח האם לא מתאים בפינים שלו לפינים של המולקס של החיבור של הכבל הפנימי של המארז אפילו שכתוב שמתאים לחיבור HD של הסאונד. כשהחיבור מחובר ללוח יש במערכת ההפעלה (WINDOWS XP ) תקלות עם הדריבר של הסאונד (הדריבר נהייה קורופט וצריך להתקין אותו בחזרה). עובד בסדר אם מנתקים את חיבור הכבל לכניסת הסאונד הקידמיות במארז. למישהו יש מושג כלשהו? :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. יש לי 1500 ש"ח 2 דברים שמאוד חשובים לי מהנגן 1. נפח אכסון של 4 ג'יגה לפחות 2. זמן סוללה ארוך במיוחד יש לציין ש הIRIVER H10 שאני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו, מחזיק רק 14 שעות ואין סיבה שאני אקח אותו. חשבתי על Creative Zen Touch 20G מה אתם אומרים? הוא מחזיק 24 שעות, והכוונה לקבצי אםפי3 באיכות 128 וכל הקבצים שלי באיכות 256, ובודדים מעטים באיכות 320. אז מה אתם אומרים הקריאטיב שווה? לגבי אוזניות אין לי מושג מה לקחת, אני מחפש Noise Cancelling Headphones ותקציב. נגיד עד 700 ש"ח.. שיהיו אוזניות ממש טובות, אני אשמע בהם מוזיקה קלאסית.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by s-k,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2∏=60965&saleNo=271304 אני רוצה לחבר אותם לרסיבר ואז למחשב אני משיג ב1800 שווה??? אני ישמע טוב וחזק ??

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by OZ123,

קראתי ביקורת על ZEN MicroPhoto באתר www.tgp-il.net וכתוב שם שאפשר להטעין את הנגן רק דרך קבל USB זה נכון? כי למשל אם אני לוקח את הנגן לטיול שנתי אז אין לי איפה להטעין אותו אז על מה אתם ממליצים לי במקום??? ואתם מכירים חנות או אתר אינטרנט שאפשר ליקנות בה נרתיק לנגן???? :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by imp,

החלטתי לרכוש את האוזניות icemat siberia וברגע זה הינני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם, אני חושב שלא אשמע את האוזניות במייטבם כשאר אשחק משחקי FPS ואנוכי שוקל לרכוש את האוזניות עם כרטיס הקול Icemat USB Soundcard בשל הפשטות של הכנסת הכרטיס לUSB במקום פתיחת המחשב. ברצוני לדעת אם כרטיס זה טוב כמו כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS bulk SB0350b או שמה אני לא אחוש הבדל רב בין הכרטיס אשר מובנה על לוח האם שלי.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by guycnaan,

אנשים טובים וחכמים,אני זקוק לעזרה בהפיכת קובץ AVI מקודד DIVX לקובץ MP3 (כלומר להיות מסוגל להכניס את התוצאה אל דיסק שמע),אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה או דרך לעשות זאת,ועדיף שתהיה קלה ונוחה ושמישה... בתודה מראש,ומצטער על ההטרדה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. יש לי רמקולים ריצפתיים שכתוב עליהם : 50וואט NOMINAL 150 וואט מקסימום איזה עוצמה ב-RMS אני צריך מהמגבר לכול ערוץ כדי שאני אוכל לקבל תוצאה טובה ללא עיוותים כאשר אני מעלה את עוצמת הווליום?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by extasa,

http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=15774&nav=1&listby= 470 שקל יש למישהו אותם שיגיד חוות דעת בבקשה! ועםיש משהו מאוד טוב במחיר הזה תמליצו ותביאו חוות דעת !

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. איך אני מחבר XBOX וממיר של YES לטלוויזיה Toshiba "21 21LZE22 http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=503 יש לי game selector http://img53.imageshack.us/img53/515/gameselectorlu0.jpg מה אני אמור לחבר ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by tom123,

שמחבכר בין המחשב לטלויזיה... שווה? איך האיכות?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by Royisr,

אז ככה, כבר בערך שבוע אני משתמש בנגן החדש שלי, שהוא מתוצרת Creative. ושמו הלועזי הוא Zen Touch בנפח 20GB. את הנגן רכשתי בחו"ל, בניו-יורק, בסכום (בשקלים) של 1100 ש"ח, כולל מס, אבל לא כולל משלוח (+7$) סה"כ בסביבות ה - 1130 שקלים ב - B&H, יכול להיות שהייתי יכול להשיג במחיר זול יותר, אבל זה נראה לי מחיר סביר. בארץ המחיר קופץ בעוד 400-800 ש"ח, אבל יש את הבונוס של האחריות הישראלית. התרשמות מהנגן עיצוב: הנגן נותן תחושה מאוד "חזקה" מתכתית ו"גברית" משהו, מקדימה הוא לבן, והחלק האחורי מתכתי, מקדימה הכפתורים (המועטים והמינימליסטים למדי) עשויים ברזל כסוף. כמובן שזה עניין של טעם, אני ראיתי את הנגן קודם, והעדפתי את העיצוב הזה על פני העיצוב המעט עדין של האיפוד, הריבר נראה לי מעט פלסט…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by micoo,

שלום, יש לי בחדר מערכת 5.1 ומגבר עם חיבור קואקסלי. איזה כרטיס אני יש בשוק עם חיבור קואקסלי? השימוש יהיה בעיקר למוזיקה וסרטים (בכלל בכלל לא משחקים) תקציב:700-900 תודה!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם.... אני רוצה לשדרג את איכות השמע בעיקבות קניית נגן חדש iriver h-10 ואני מתלבט בין מספר דגמים של אוזניות , אשמח אם תעזרו לי בבחירת הדגם מתוך הרשימה אין מגבלות תקציביות אך רק לגבי הדגמים האלו חשוב לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מסוג טראנס לכן יש חשיבות רבה לבאס ואני רוצה להימנע ככל האפשר מהפרעות בווליום גבוה Koss - Porta Pro Sennheiser - PX 100 AKG - K 26 P AKG - K 24 P יש להמלצות שלכם חשיבות רבה בשיקולי לפני הקניה אשמח אם תדרגו לפי הסדר את איכות כל האוזניות תודה רבה מראש לכולם על העזרה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים