עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by evman007,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=8355&ref=Gad אני לא קונה אותו,יש לי אפשרות לקבל אותו ממישהו.אין לי מושג איך אפילו משתמשים בזה לכן אשמח להסבר על זה וחוות דעתכם על המוצר.תודה

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן תראו מה אופיס דיפו מוכרים RIO KARMA של 20 גיגה!! זה הנגן הכי טוב ומשתלם שיצא! http://officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=616698&LEVEL=SK&PR=QO4&SID=CWARC5SNBJWP8KL9APDHGVF6RALEBSD2

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by aviv512,

שלום , בימים הקרובים אמור להגיע אליי הכרטיס קול הנ"ל, רציתי לשאול אם למשהו יש התנסות עם הכרטיס הזה.. או התרשמות כלשהי .. אני אשמח לקבל נ.ב אשמח להביא תמונות בקרוב

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. אני נמצא בחו"ל והמערכת מיועדת לשימוש בחו"ל ! לפני מספר ימים רכשתי מסך LCD של סמסונג ("40 סידרה 5) בכ - 3400 ש"ח (וגם קיבלתי במתנה DVD של סמסונג - HR 773). ברשותי גם מחשב HTPC שהבאתי מהארץ (לוח אם - ASUS M3A78EMH HDMI). מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית (אני לא פריק של סרטים או מוזיקה) - מעוניין במערכת בעלת ביצועים סבירים. בדקתי באתר של סמסונג כאן מספר מערכות ואודה לכם באם תעזרו לי בבחירה כי אין לי מושג בחשיבות הפרמטרים השונים. המערכות שנראו לי מצפיה באתר הן: HT-TX715 ; HT-TX250 ; HT-TZ315 ; HT-TZ215T אין לי מושג בחשיבות של הפרמטרים השונים ... למשל, לחלק מהמערכות יש DOLBY DIGITAL ולחלקן אין ... לחלק יש DVD-AUDIO ולחלקן אין ... לחלק יש HDMI-OUT ולחלקן אין ... (כנ"ל לגבי W…

5. צריך המלצה לסט 5.1 לסלון תקציב 800-1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by axon,

שמעתי שבחים רבים היש אמת בדבר ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  7. Started by יריבי,

שלום לכולם, יש לי ריסבר אונקיו 875 לפני מספר ימים היה לי קצר חשמלי בבית וקרוב לוודאי כי כרטיס HDMI של הריסיבר נהרס האם מישהו יכול לעור לי במציאת פתרון לעניין, לתקן או לרכוש מחו"ל או בארץ אחד חדש במקומו, בחנות היבואן דורשים 3000 ש"ח רק על הכרטיס. תודה יריב.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. נשמע מעניין מאוד עם המפרט שלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 בKSP הוא עולה 450 שקל!!! איך לעומת האודיג'י 2 ZS

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. לגבי האוזניות, אני רוצה שיהיו איכותיות עם טווח טוב. אני רוצה קטנות שנכנסות לאוזן בלי קשת מעל הראש, ולא סובלות מאוברלוד(זה מה שיש לSONY שלי, שיש לי אותם כבר 6+ שנים, ואני לא רוצה לשחוק את האיכויות שהגיעו עם הנגן שלי, שההבדל ביניהם לאלה של סוני הוא שמיים וארץ). לגבי המערכת, הדגם: NSX-SZ50. נשבר לי רמקול אחד מהמקוריים שהגיעו איתה, ומאז כל רמקול שאני מחבר נותן אובר באס רציני ומעצבן, שכאשר שומעים רדיו לא ניתן להבין מה מדברים. מה ההצאות? רמקולים שנכנסים לתדר או יש דרך להוריד את הבאס לגמרי(אני מוריד לפחות את כל האופציות הגלויות מהתפריט וזה לא מזיז הרבה).

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by boy toy,

התקציב הוא סביבות ה-3000 שקלים. מרחק צפייה - 3 מטר. גודל באינצ'ים - 40"-42" מה שחשוב בטלויזיה זה שהאחריות תהיה כמה שיותר ארוכה ושל מישהו שאפשר לסמוך עליו (ניופאן או משהו בסגנון) ולא איזה חאפר, הטלויזיה תוצב בסלון, לכן השימושים יהיו צפייה הן בסרטים, חדשות, סדרות ובעצם הכל. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by Maor Shahar,

אני מתלבט בין מערכת 5.1 של לוגיטק הX530 לבין הדגם של פיליפס 5.1 - MMS460 מבחינת כוח הפיליפס טיפה יותר חזקים אבל הם גם יותר יקרים ב90 שקל.. האם זה שווה את זה? למישו יש את הפיליפס האלה ויכול לתת חוות דעת? כמו כן קניתי לפני חודש וחצי את הרמקולים X230 ואני כותב עכשיו כי אני רוצה להשתדרג ל5.1 למוזיקה הX230 באמת מצויינים אבל יש לי חבר עם הX530 ואני רוצה את הסראונד ואם כבר אז אני מנסה למכור אותם.. את הX230.. הם באמת חדשים בלי שום בעיה.. בקופסא.. אחריות התחילה מלפני חודש וחצי ויש לה עוד שנתיים. אם מישהו מעוניין שיגיד...אני מוכר אותם בסביבות 250 שקל (בזאפ הם עולים 300 שקל)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by super_spam,

שלום, ברשותי סאב של המערכת Alpha Technology AL400 עכשיו אני מחבר אותו למחשב כמובן שחיברתי לו רמקולים למגבר מאחורה אבל לא של המערכת הזאת אלא רמקולים גדולים יותר, והבעיה היא שאני לא שומע את הרמקולים אלא רק את הסאב, ברצוני לשאול מספר שאלות על המערכת הנ"ל, 1. ממה הבעיה יכולה להיווצר ? 2. יש סיכוי בגלל שהרמקולים שחיברתי הם לא סטליטים ? 3. או שרק הרמקולים ספציפי של המערכת הזאת מתאימים לה וכל השאר לא ? אשמח לתשובות עינייניות, רב תודות.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. יש לי טלוויזיה LCD 37 מסך רחב של טושיבה. עד היום כשחיברתי את המחשב שלי (כרטיס מסך X1950pro) הכרטיס זיהה את הרזולוציה של הטלוויזיה, התאים את הרזולוציה למסך, והתמונה נפרסה על כל המסך. היום כשחיברתי את המחשב לטלוויזיה התמונה נשארה "מרובעת" ולא התפרסה על כל המסך, כך שבצדדים היו חלקים שחורים, כאילו הרזולוציה לא תואמת את המסך. כמה עובדות חשובות: 1. הרזולוציה שהכרטיס מסך והמאפיינים בדסקטופ הציגו היו זהים: 1360x768 כמו הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה. 2. לא עידכנתי את הדרייבר (v7.5) מאז הפעם האחרונה שחיברתי את המחשב לטלוויזיה 3. ניסיתי גם להפעיל את הATI TOOLS ולשים את הרזולוציה של המסך אבל זה גם לא עבד. (ATI TOOLS לא עובד אצלי אוטומטית, אלא רק כשאני פותח אותו) 4. ההגדרות בטלוויזיה …

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by joker8834,

האם המחשב הבא יספיק לי בשביל שאני יוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות שתראה טוב ב37 אינץ' ושאני יוכל לצפות בסרטים HD לפחות 720P (אמרו לי שצריך מחשב חזק לזה ) מעבד AMD athlon 2500XP ג'יגה זכרון (או 512 אם תגידו שמספיק) לוח epox 8RDA+ (אם צריך עוד פרטים אז תגידו) Hard Disc 120GB כרטיס מסך GForce FX 5900XT 128MB

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by מאור247,

קניתי מערכת 5.1 למחשב ואני רוצה לכוון את הרמקולים כך שכולם יתנו כל אחד את מירב ההספק שלו...ולא שהרמקולים האחוריים יתנו פחות מהקידמיים...איך עושים את זה??

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by --Adidas,

יש לי עוד מעט טיול שנתי אז חשבתי שכל הילדים בחדר שלי (7ילדים) נשים כל אחד 10-15 שקל וניקנה רמקולים כדי לחבר ל mp3 ולשמוע בחדר אז אני צריך המלצה לרמקלים עד 100 שישמעו חזק בחדר לא הכי חשוב האיכות

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by lisly,

טוב השאלה היא כזו נגיד אני מוריד סרט BLURAY X264, איך שלא יקראולזה, למה שאני מחבר תLCD למחשב , במחשב רואים טוב יותר מאשר בLCD? וגם איך בדיוק אני יכול לאפשר שיהיה קול , כי הרי הרמקולים והסאב מחוברים לרסיבר איזה קומבינה אפשר לסדר שהכ יהיה כמו שצריך? תודה.

18. Started by D-M-X,

כמה בערך יעלה נגן MP3 מבוסס פלאש של 256 מגה או 512 בתאילנד? חבר שלי נוסע וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי ואל תציעו לי את המובו או את האייריבר אני רוצה אחד שעולה 350 שח בארף ל256 מגה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. שלום לכולם. רכשתי את מצלמת הוידאו הבאה : http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/h ... tions.html אני מחפשלרכוש נגן שבאמצעותו אוכל לראות את הסרטונים שצילמתי. האם חייב לקנות נגן בלו ריי או שניתן גם לירכוש DVD שתומך ב-MPEG4 עם יציאת HDMI? ואם אפשר אשמח לקבל גם המלצה למכשירים ספציפיים. תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by o07,

מצאתי אוזניות ישנות מסוג Aiwa HP-X705 . האם הם שוות משהו כיום? נראה לי שהם היו של מערכת(סטריאו) שלמה האם זה יכול להיות? תודה על העזרה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 מרחק צפיה של 2 מטר שימושים 50% hd 50% טלוויזיה. תקציב 3700 מקסימום ללא חריגות. חשבתי על הR81 או LG30R או 32av500 מה עדיף או דגמים אחרים? חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי, רצוי כמה שיותר זמן. תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. שלום חברים. עבדתי בחופש שעבר והרווחתי 3200 ש"ח ( ), אז מחשבותיי הראשונות היו שמה שאני רוצה זה: -רמקולים 5.1 שיתחברו למחשב. -מסך 26" Full HD שיתחבר גם הוא למחשב. אבל אז כמה חברים העלו כמה בעיות. המוזיקה שאני שומע - היא מוזיקה שדורשת באס טוב, זוהי מוזיקת Hardstyle ובעצם כמעט כל המוזיקה שאני שומע דורשת באס למעט היפ הופ. לכן, התחלתי לחשוב שכרטיס קול OnBoard פשוט לא יספק לי את מה שאני צריך. בנוסף, הרבה יעצו לי שכדאי גם להוסיף מגבר בשביל לשפר את חווית השמע. אז הקונפיגורציה השנייה, שהועלתה כפתרון לבעיות שציינתי, לא כוללת את המסך שלצערי היה חלק חשוב: -רסיבר. -רמקולים 5.1 שמתחברים לרסיבר. -כרטיס קול איכותי. איזו קונפיגורציה לדעתכם עדיפה? ואשמח לקבל המלצות לכרטיס קול\ר…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  23. אחרי 6 שנים עם 2.1 של creative רמקול אחד שבק חיים אני בטוח שזה עניין של מגעים אבל לא יודע איך לסדר את זה בכל מקרה הייתי רוצה רמקולים עם איכות טובה יותר בתקציב של 300-400 שקל המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by new!!!!,

איזה טלוויזיה לקנות 29 אינטש 2000 שקל!?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  25. מה ההמלצות שהולכות כאן? יש לציין שדי חשוב לי שברמקולים עצמם יהיה חיבור לאוזניות ... המון תודות!

• 5 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.