אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קודם כל רציתי לשאול איזה גודל מסך נכנס ב60 סנטימטר גובה 70 סנטימטר רוחב. עכשיו המטרה של המסך הוא להיות למסך של מדיה סנטר, מה עדיף מסך מחשב או מסך טלוויזיה? איפה האיכות טובה יותר במה זה מתבטא?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2∏=60965&saleNo=271304 אני רוצה לחבר אותם לרסיבר ואז למחשב אני משיג ב1800 שווה??? אני ישמע טוב וחזק ??
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות טלוויזיה, 32"(לפי מרחק הצפייה). HD Ready. אני אראה בה הרבה סרטים, אבל אני רוצה שגם תיהייה איכות צפייה סבילה בשידור טלוויזיה ישראלי. אני אשתמש בה גם בשביל לשחק בXBOX360. אני חושב לקנות LCD(לפי הצרכים שכתבתי למעלה) התקציב מצומצם, רק 2000 שקלים, אבל אם זה ממש ממש גבולי והבדל גדול אולי נחרוג טיפה. אני אשמח להמלצות תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי =] יש לי 150 שקל לאוזניות כפתור, ואחרי חיפושים הבנתי שהMX550 של סנהיזר יהיו הבחירה הכי טובה מה אתם אומרים ? יש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה מכם שמו לב (אם בכלל), אבל Grado הוציאו דגם מוגבל חדש שיקרא HF-2. עוד לא אמרו עליו הרבה וגם אין תמונות. יציגו אותו ב-CanJam בקרוב ומחירו (כבר יש הזמנה מוקדמת אצל TTVJ) הוא 429$. לי אישית בתור אחד שלא חובב גראדו אני לא מתכוון לרוץ ולקנות (למרות שה-HF-1 הראו שהמחיר יעלה כנראה לפחות ב-50% ברגע שלא יהיו יותר). יצא לי לשמוע את הדגם הקודם שהוא ה-HF-1, ולמרות שהוא מוצלח יותר מרוב הדגמים של גראדו לדעתי, עדיין לא מדובר על אוזניה שיכולה להתחרות עם דבר אחרים לטעמי. בכל אופן, מישהו מתכנן על הדבר הזה? http://www.head-fi.org/forums/f4/grado-hf2-its-real-424620/ Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בצורך הוא שידורי SD שידורי HD ו XBOX360 ... אני כבר חודש עם ההמלצה של ה SAMSUNG 450 שהמליצו עליו, אבל אין אותו כבר באף אחנות, הביאו דגם משופר שלו שהם רוצים עליו אלף שקל יותר..ממש לא משתלם... אני מחפש HD READY הכי מומלץ עכשיו מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ראיתי ביד2 שיש בלי סוף פטיפונים של סאנסוי ואני רוצה לדעת אם אני באמת עובר את האיכויות האלו.. אפשר להוציא ממנו RCA? לרסיבר תודה!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 800 שקל? ואך הכרטיס הזה. AUDIGY2 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התקנתי דרייברים לפורטיסימו 7.1 שלי הסרתי אבל אני לא מצליח להתקין מחדש אולי מישהוא יודע היכן הוא מתקין את הקבצים בספריית הוינדוס על מנת שאוכל להסיר אותם
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
coaxial or optical תחלס זה שאלה שאלתה לי כבר הרבה זמן ! ממה שאני יודע שניהם מספקים את מה שצריך כך שאני יכול לעביר צליל איכותי מהדיוידי לרסיבר אז למה בכלל יש OPTICAL כאשר יש לי את ה COAXIAL?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות אוזניות לנגן MP3, עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי (אני משער שזה לא הולך ביחד ) אני מתלבט בין הדגמים הבאים: SENNHEISER MX-550 - מחיר: 120 ש"ח SENNHEISER CX-300 - מחיר: 280 ש"ח SENNHEISER PX-100 - מחיר: 290 ש"ח \ מעדיף שלא בגלל הגודל... אני מעדיף כמה שיותר נייד... SONY MDR-EX51PL - מחיר: 345 ש"ח CREATIVE EP-630 - מחיר: 230 ש"ח השימוש העיקרי של האוזניות הוא לשמוע מוזיקה עם נגן MP3, בנסיעות בעיקר. 1. קיים הבדל גדול בסאונד בין הMX-550 לדגמי הIN-EAR האחרים? כי אם אני לא ארגיש בהבדל אז אקנה כבר את הMX. 2. עוד משהו: בקשר לאוזניות IN-EAR אז במקרה שאני לובש אותם ולא שומע מוזיקה, אז אני ישמע את האנשים שמדברים איתי רגיל??? 3. יש מקומות בארץ (מצ…
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לא ממש שייך לקהילה הזאת אבל לא ידעתי איפה לשייך את המקרה שלי...אז אם עשיתי טעות מוד'ס בבקשה תעבירו לאן שצריך, תודה. נכנסתי לכל הפורומים באנגלית וכל מידע באתר של אפל שום דבר לא עזר למקרה שלי ממש מקרה אבוד בתקווה שיש למישהו פתרון פה ...אוקיי הבעיה היא שהאייפוד לא מופיע לי במחשב שלי ו ב Itunes פשוט לא מופיע כלום רק למטה מופיע שהוכנסה חומרה חדשה... באייפוד עצמו הכל תקוע מופיע מסך Do Not Disconnect עם הסימן של אין כניסה אבל הוא לא מהבהב וגם הבטרייה מראה אותו דבר בלי טעינה... בלחיצה Menu + Select הוא "מתאתחל" אבל חוזר לאותו מצב של אל תתנתק אבל הבטרייה נטענת... שאני מוציא את החיבור למחשב הוא לא משתנה הוא כמובן נתקע עם אל תתנתק אבל שאני עושה מניו וסלקט הוא חוזר נורמאלי …
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה, כבר בערך שבוע אני משתמש בנגן החדש שלי, שהוא מתוצרת Creative. ושמו הלועזי הוא Zen Touch בנפח 20GB. את הנגן רכשתי בחו"ל, בניו-יורק, בסכום (בשקלים) של 1100 ש"ח, כולל מס, אבל לא כולל משלוח (+7$) סה"כ בסביבות ה - 1130 שקלים ב - B&H, יכול להיות שהייתי יכול להשיג במחיר זול יותר, אבל זה נראה לי מחיר סביר. בארץ המחיר קופץ בעוד 400-800 ש"ח, אבל יש את הבונוס של האחריות הישראלית. התרשמות מהנגן עיצוב: הנגן נותן תחושה מאוד "חזקה" מתכתית ו"גברית" משהו, מקדימה הוא לבן, והחלק האחורי מתכתי, מקדימה הכפתורים (המועטים והמינימליסטים למדי) עשויים ברזל כסוף. כמובן שזה עניין של טעם, אני ראיתי את הנגן קודם, והעדפתי את העיצוב הזה על פני העיצוב המעט עדין של האיפוד, הריבר נראה לי מעט פלסט…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שאלתי בטעות בפורום אחסון האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! המגבר הקודם שלי מחברת מרנץ שבק חיים :'( אני מעוניין לקנות חדש וההתלבטות היא בין שני רסיברים והם: הרמן קרדן avr-130 דנון avr-1804 השאלות: 1) איזה מהם בעל איכות צליל טובה יותר לסרטים ומוזיקה? 2) איפה השמיעה טובה יותר עם מערכת רמקולים של bose או עם שני רמקולים מסוג PR160 Peerless ובנוסף סנטר ושני רמקולים אחוריים של דנון. 3) האם מגבר מסוג jvc rx-5042 שזול משמעותית יספק שמיעה טובה ביחס לשני הרסיברים לעיל?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר מערכת 5.1 ומגבר עם חיבור קואקסלי. איזה כרטיס אני יש בשוק עם חיבור קואקסלי? השימוש יהיה בעיקר למוזיקה וסרטים (בכלל בכלל לא משחקים) תקציב:700-900 תודה!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
אני צריך סט שיהוה תחליף טוב ל ATP3 שלי, ויש עדיפות רצינית לסט אלחוטי. אם יש צורך בחריגה, אני מוכן לשקול זאת. בנוסף, אם יש דגמים לא אלחוטיים שעדיפים באיכות על האלחוטיים בטווח המחיר שציינתי, אל תהססו להזכיר אותם תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני פותח נושא חדש במטרה לייעל את התמיכה למוצר אמין וטוב והכי חשוב המחיר כמה נקודות שאני רוצה להזכיר רוב המקרנים ששמים עליהם שם כגון בנקיו אפסון סמסונג וכו הם מקרנים טובים מחירים די גבוהים וזאת נקודה כואבת למעשה כל יצרן ספק נוסע לאסיה עושה בקרת איכות למוצר אומר למיפעל לשים את שם המוצר ומשווק אותו בעולם כולל בארץ לכן החלטתי לנסות ליעל ולהוזיל את כל נושא המולטימדיה אני לא ספק או דומה אך אני חושב על כך אחרי שראיתי כמה המוצרים שהם מוצרים טובים עולים הרבה ולהרבה אנשים אין אפשרות לקנות מוצרים טובים במחיר טוב ואמינים אני מוכן לקבל הצעות לשיפור יעול ומה אתם חושבים שצריך להיות במוצר כגון מקרן מחיר טכנולוגיה וכדומה כדי שאולי בעתיד אוכל להביא לכם מוצר כזה במחיר טוב ואמין לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קנתי את המערכת הבאה רמקולים קדמים אחורים וסאב של חברת דום דגם799F ורסיבר של חברת דנון דגם AVR1906 צריך את דעתכם. ואם יש לכם המלצות על איזה כבלים לקנות לחיבור הרמקולים המרחק של האחורים 12 מטר הקדמים 2.5 מטר לכול רמקול.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם! :} קניתי בשעה טובה סט X530 של לוגיטק (בבקשה בלי הקטנות. השעה דוחקת והארנק לוחץ). כשחיברתי אותו ל-XFI שלי שמתי לב שהצלילים לא בוקעים מהרמקולים הנכונים :-\ מתוך מחשבה שאולי הXFI קיבל שפעת חיברתי אותם לכרטיס O/B, ושום דבר לא עזר. ערוץ ימין --> ערוץ ימין ערוץ סנטר --> שמאל אחורי סאב --> ימין אחורי שמאל קדמי--> שמאל קדמי ימין אחורי --> אין צליל שמאל אחורי --> סנטר =||||\ ולא, אין לי בעיה בחיווט, בדקתי את זה לא מעט פעמים, מה גם שזה קורה בערוצים כמו הסאב שאין לי שליטה על החיווט שלהם. למישהו יש רעיונות? עריכה 2: בחזרה לכרטיס הקול המקורי- XFI, נתקלנו בבעיה בשנית. להלן המיפוי: קדמי אמצעי --> ימני + קדמי אמצעי ימני קדמי --> ימני אחורי ימני אחורי…
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ליקנות את הרמקולים הבאים מחו"ל Logitech G51 רציתי לדעת מאיזה אתר טוב בחו"ל כדאי לי להזמין אותם אני צריך אתר טוב אמין ששולח לארץ כמובן (אם אפשר בבקשה לצרף קישור לרמקולים האלה באתר) ראיתי שהרמקולים האלו בחו"ל הרבה יותר זולים אז אני יזמין מחו"ל הם רמקולים טובים או שאם אני מזמין מחו"ל להזמין משהו אחר? קחו בחשבון את המחיר בחו"ל תודה מראש, ויום טוב. [br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 16:01:43 אם אפשר עזרה בבקשה,זה דחוף. כבר שבוע הבא ניא רוצה להזמין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותית למשחקים וגם למוזיקה ... תקציב בוא נגיד שתתנו לי אתם כי אני לא יודע מה המחיקים תודה :]
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני עוד כמה ימים אקנה את הרסיבר DENON 1601 שמעתי אותו היום וממש אהבתי את האיכות שלו. אחרי שהסתובבתי בכמה חנויות רמקולים ממש אבל ממש אהבתי את הPOLK AUDIO MONITOR 30 עכשיו מה שאני יודע שהפולק הם 100 וואט. והרסיבר הוא 5 ערוצים 60 וואט לכל ערוץ. האם הם יפעלו טוב בשילוב עם הרסיבר הנ"ל? או כמו שאומרים האם הרסיבר יפתח את הרמקולים כמו שצריך או שהוא לא יפתח אותם כמו שצריך ואז ישמעו חלש מידי... או שכמו שראיתי בכתבה לגבי הרסיבר http://www.audioenz.co.nz/2000/1203.html פיסקה 6 שורה 7: "All of this means that the 60 watt Denon will play louder (and more importantly, control the speakers properly) better than many 100 watt receivers." אם אכן הדבר כך משמע הם יפעלו טוב. האם הדבר אכן כך?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
משהוא מכיר אתר שאני יכול למצוא בו מידע על כיצד למקם 5 רמקולים בחדר?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-