עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by moranhoresh,

איך אני יכול לראות תרגום עם קבצי SRT ב-Media Player Home Cinema ומקודד CoreAVC. משום מה התוכנה מבקשת אותי לעבור לקידוד Haali או WMR 7/9. תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by elada22,

אני צריך לקנות כרטיס קול זול או אפילו אולי מתאם שיש לו חיבור קומפוננט תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. חבר שלי ואני עשינו התערבות על 10 שקל מה הפורום חושב על ה-zen touch בבקשה זה חשוב

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום, רכשתי לפני כשנה +, בעקבות המלצות בפורום, רמקולים מדגם JBL encounter - ואני ממש נהנה מהאיכות הגבוהה שלהם. כיום אני עומד לקנות מחשב נוסף ורמקולים אלו כבר לא נמכרים - במקומם יש את דגם creature שהבנתי שהוא פחות איכותי.. רציתי לדעת איזה דגם מקביל באיכותו לרמקולים אלו, גם אם מחירו גבוה יותר - שימושים עיקריים - מוזיקה, סרטים. שימוש משני - משחק פעם ב.. הבנתי שרמקולי harman kardon sound sticks איכותיים מאוד, אך גם יקרים יותר - האם יש משהו באיכות שווה בעלות נמוכה יותר? תודה רבה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by matan27,

טוב אז אתמול קניתי את הG3 1GB, אני מרוצה ממנו מאוד מאוד, הוא באמת נשמע נפלא (בהשוואה לאי פוד שיש לי) ונראה לי שהוא הולך להיות הנגן המועדף עליי בזמן הקרוב (למרות שהיעדו המקורי שלו זה ריצות..). למרות מערכת ההפעלה הקלה מאוד, לא הבנתי איך עושים פתיח אישי (רקע) ומכניסים אותו לנגן...אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים, אם צריך תוכנה וכו'.. תודה מראש, יום טוב

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by cleric,

-

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by asafb,

שלום..קניתי לפני כמה ימים מחשחב חדש ויש לי כרטיס קול חיצוני מהמחשב הישן gina20 echo digital audio כרטיס קול ישן שמחובר רגיל בPCI ויוצא לכרטיס חיצוני .. במחשב הקודם הכל היה תקין ההיתי עם הלוח של gigabyte - 8vm 800 pmd והכל עבד תקין ויפה עכשיו כשקניתי את המחשב החדש עם הלוח gigabye p43 es3g התקנתי את הדרייבר וזה מראה לי שאין שום בעיות הדרייבר תקין אך אני לא שומע כלום מהכרטיס ולפעמים אני שומע רעשים כאלה לא ברורים ..ניסיתי את זה בכמה מערכות הפעלה וזה היה אותו דבר, המחשב קורא את הכרטיס אך אני לא מקבל שום צליל כשהחזרתי את הכרטיס למחשב עם הלוח הישן הכל עובד מצוין אך במחשב עם הלוח החדש זה לא עובד, אני משתגע מקווה שתעזרו לי כאן ..תודה רבה!

8. Started by nirga,

שלום סוף סוף החלטתי לקנות אוזניות חדשות, חיפשתי בפורום אבל מרוב המלצות לא הצלחתי לבחור אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות איכותיות השימוש הוא למוזיקה מהמחשב\DVD\XBOX360 האוזניות מחוברות לרסיבר קולנוע ביתי חשוב לי שהן יהיו נוחות, לא יחממו את האוזנים וכמובן שגם ישמעו טוב התקציב הוא עד 700 ש"ח (אם תוכלו לתת כמה אופציות זה מאוד יעזור) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  9. הכרטיס קול אונבורק שלי תומך EAX ומאז הפירמוט האחרון כל משחק שאני מדליק בו EAX מנתק לסירוגין את הרמקולים... כאילו רק הסנטר משמיע חלש ופתאום כל ה 5 קופצים ואז שוב מתנתקים.... משהו מאוד מוזר וזה קורה לי כבר ב2 משחקים (נסיך הפרסי, שר הטבעות)... מה יכולה להיות הסיבה לזה? זה נורא מטריד ואני כבר מת לשמוע שוב הכל רגיל... כאשר אני מכבר את אופציית ה EAX הוא משמיע רגיל בכל הרמקולים.. כמו כן יש לציין כי אני עם הדרייברים הכי מעודכנים של לוח האם...

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות להקשבה למוזיקה (בעיקר קלאסית, ג'אז, רוק, בלוז ולעתים מעט אלקטרוניקה) בתקציב של כ- 1200 שקלים (לא מוגבל לקניה בארץ, אוכל גם להזמין מאתר שמכבד paypal). האזניות ישומשו בדרכים עם cowon i7 או גלקסי נקסוס ובצורה נייחת ממחשב עם fiio e7, אז אני מאמין שהן צריכות להיות יחסית נצילות. כרגע בבעלותי מספר אזניות portapro, ad700 ו- hd25 אך לצערי אף אחת מהן לא באמת עונה על הצרכים שלי. כנראה ניחנתי באזניים רגישות במיוחד כי אני פשוט לא מסוגל להקשיב לסנהייזר במשך יותר משעה, האזניים שלי פשוט מתחילות לכאוב בצורה בלתי נסבלת. מבחינת חתימת צליל אני מאד אוהב את ה- AD700 והפורטהפרו אבל הן לא סגורות (והשניה לא ממש נוחה אחרי כמה זמן). הסנהייזר מספקות אותי מבחינת רו…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. חבר שלי מוכר את המכשיר ורציתי לדעת כמה שווה לשלם עליו ואיך המכשיר באופן כללי, למישהו שלא ממש מבין בנגנים. הוא אמר שהטעינה היא רק דרך המחשב ככה שזה קצת בעייתי, אבל הבנתי שבפחות מ100 ש"ח אפשר לקנות מטען USB לחשמל. בכל אופן כל פרט שיכול לעזור על המכשיר יהיה טוב! בתודה מראש, אופיר.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by liho,

שלום שלום אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 בעיקר לשמיעת מוסיקה בתקציב של 500-600 שקל אני גר בתל אביב אז חנויות קרובות בבקשה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by maor5,

שלום! אחרי שנהרסו לי הסאןהיזר(350 mx) :'( שמעו רק באוזניה אחת לא יודע למה אני רוצה עכשיו אוזניות טובות (אם יש) במחיר של 100 שקל גג אין לי כרגע תקציב ליותר חחח אני רוצה שיהיו אמידות לזמן ארוך(יש המלצה כלשהי?) אני משתמש בmp3 בעיקר לריצות(ספורט) וסתם ככה אז ככה שהאוזניות יהיו טובות אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן שחכתי איך קוראים להם(כמו שהיה לי חח) ושתיהיה יציאה כזאת http://img126.imageshack.us/my.php?image=lmlprodukt1mx3506vk.jpg זה היו האוזניות שלי נ.ב יש לכם מושג למה שמעו רק באוזנייה אחת? כי זה מוזר לא? אחרי הכל זה סאן היזר... תודה רבה לכולם!!!!!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by arkady,

שלום. אני צריך לדעת איך ה Z-540 לעומת ה Z-640. יש ביניהם שינוי גדול? ויש הבדל גדול במישחקים/מוזיקה/סרטים? ה Z-640 שווים את ה+200 שקל מה Z-540 ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by Yossarian22,

שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD לא גדולה מדי[מטעמי תקציב] - 34'/37' וכו' אבל עם כל הסוגים והחברות וההמלצות מכל מקום אני מבולבל לגמרי ולא יודע על מה ללכת חלק אומרים לי לא לקנות טושיבה, סוני וLG, וחלק אומרים ללכת רק על אלה... השימושים הם הדברים הרגילים ביותר, סרטים[לפעמים בדיוידי], ספורט[כדורגל וכאלה] וסתם טלוויזיה.. הטלוויזיה תתחבר לממיר של HOT. מרחק ישיבה ממנה יהיה בערך 2.3 מטר[הערכה גסה]... תודה מראש לכל מי שימליץ לי על דגמים וגם בצורה יותר כללית על דברים שעליי לחפש...

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by Aviv C,

הרמקולים פשוט לא נדלקים לי יותר. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכבלים שלהם אבל שום דבר לא עוזר. מה לעשות ומה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by gtabak_37,

שלום לכולם קניתי אוזניות CrossRoads Mylarone X3I וברצוני לעשות להם burn in של 100 שעות. חבר שלי אמר שאם עושים את הburn in רצוף ולא עושים הפסקה אז האוזניות נהרסות. השאלה שלי היא האם זה נכון. נ"ב עברו יותר מ60 שעות ברציפות עם pinknoise

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  18. מה הבדל בינו לבין sr4600 ?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. שלום לכולם!! אני צריך דחוף חוות דעת על safa srm-290 256MB safa srm-620 256MB מה עדיף- על פניו נראה של 620 יש הרבה יותר פונקציות! -מה איכות ההקלטה שלו עם או בלי מיקרופון חיצוני? - אורך חיים של הבטריה. אני אמור לקנות את זה עוד היום - הציעו לי מחיר ממש ממש זול!! כל מי שמכיר קצת את המכשיר מוזמן להגיב!!! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. מה דעתכם עליו, בתור נגן תומך DIVX במחיר סביר? כמובן שאין להשוותו ל-XORO 415 או ל-PIONEER 470, אבל איך הוא לדעתכם בהשוואה לנגנים של APPEX, AIMA, VERTEX, TENSAI? אני הבנתי שבטווח המחירים הזה יונדאי הכי טוב, מה דעתכם? ובאיזה מחיר בערך אפשר להשיג אותו?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by ELiA,

למישהו יש מושג מאיפה קונים את הרמקולים האדירים האלה? אני יודע שהפסיקו לייצר אבל אולי יש חנות שמוכרת עדיין או יש פה איזה אחד בפורום שיש לו והוא רוצה למכור?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by gshhar,

iRiver IHP-140 40GB Mp3 Player + FM MP3 APPLE IPOD 40GB APPLE מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  23. אני מבין שכדי לקבל איכות סאונד טובה יש צורך בחלק חומרתי טוב ותוכנה טובה (כלומר, כרטיס קול איכותי, רמקולים ותוכנת אודיו כלשהי). וזה מביא למצב שכל פעם צריך להתחדש בכרטיס קול חדש, אוזניות וכו'. כמובן שזה רק למכורים לדבר שעושים כל מיני עריכות סאונד, מיקסים ושאר השטויות. אז רציתי לדעת איך זה מתחלק? מה חשוב יותר, התוכנה או החלק החומרתי? והאם יבוא יום שמספיק שתהיה תוכנה טובה שתוציא מכל כרטיס קול ואוזניה אז הטוב ביותר? כי נראה לי שתוכנה בדרך כלל דומיננטית יותר מחומרה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. Started by lisly,

המחיר שווה את המוצר ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by Coca Cola,

יפים מאוד, באסים די מרשימים יחסית למחיר (225) סאונד סבבה ואני מבסוט מהן =] בינתיים רק שמעתי איתן traffic - tiesto יותר מאוחר עוד סוגים אם יש לכם שאלה, אשמח לענות --- אגב הגיע איתו עוד חיבור רחב יותר שאין לי מושג לאן מחברים אותו לאיזה מכשירים מחברים חיבור רחב שכזה?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים