עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mischa_barton,

אהלן. חבר שלי מחפש נגן dvd שיכול לקרוא קודק של divx (וגם xvid כמובן), שמסוגל לקרוא קבצי תרגום בעברית. קבצים מסוג sub, srt ויש עוד אני מניח. הדגש הוא על נגן שיקרא את כל הכתוביות אוטומטית, ואם אפשר, גם כמה שיותר זול. אז אם אפשר כמה שמות של מודלים עם תכונות כנ"ל. תודה :]]

2. Started by lipa,

לא ראיתי אותם בשום מקום יש אותם ,כמה הם עולים בארץ הנה לינק לאתר http://www.digitalriver.com/dr/v2/ec_MAIN.Entry16?V1=615597&PN=1&SP=10023&xid=48205&V5=31031486&S1=&S2=&S3=&S4=&S5=&V2=&V3=&V4=&DSP=0&CUR=840&PGRP=0&CACHE_ID=0

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by guy 12,

היי אני מחפש אוזניות רב-גוניות מבחינת שימושים, הן ישמשו אותי החל מהמחשב ועד ריצות ... חשבתי על הPX100, הם יהיו נוחות לספורט? ומה עם האחיות שלהן הPMX ? דרך אגב, בדקתי אפשרות של הזמנה מחו"ל וזה פשוט לא יוצא כדאי, אפשרי הדבר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה מראש ;D גיא

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by goldeye,

שלום פורום אודיו. אני משתמש בipod Mini 4gb. והipod ניתקע לי?! , ניסתי לחבר אותו למחשב אך זה לא עזר. יש דרך לפתור את זה בלי להשתמש באחריות?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by levy18,

זול אבל של חברה טובה מ-KSP תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by matan27,

טוב אז אתמול קניתי את הG3 1GB, אני מרוצה ממנו מאוד מאוד, הוא באמת נשמע נפלא (בהשוואה לאי פוד שיש לי) ונראה לי שהוא הולך להיות הנגן המועדף עליי בזמן הקרוב (למרות שהיעדו המקורי שלו זה ריצות..). למרות מערכת ההפעלה הקלה מאוד, לא הבנתי איך עושים פתיח אישי (רקע) ומכניסים אותו לנגן...אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים, אם צריך תוכנה וכו'.. תודה מראש, יום טוב

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. שלום! כאמור, אני מחפש טלוויזייה LCD בגודל 21-24 אינץ' בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מבקש את עזרתכם, כי אני לא יודע אפילו ממה להתחיל - המון חברות ועוד יותר דגמים. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by raz007,

אז ככה הרכבתי איזה מחשב, הדקנתי עליו ווינדוס xp והכול עובד בכייף חוץ מהקול! שאני מדליק את המחשב שזה נכנס לווינדוס הוא עושה כזה "טק" ואין יותר קול! ושאני מכבה אותו אז חוזר הקול והוא משמיע את הקול כיבוי... וגם שאני מנסה לשמוע מוזיקה בווינדוס מדיה פלייר או בכל נגן אחר הנגן ישר נתקע ואפילו לא מתחיל לנגן את השיר! מישהוא יודע מה אני יכול לעשות??

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by metoh,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח Gigabyte K8N Pro SLI הלוח בא עם כ.קול פשוט Realtek AC'97 Audio מובנה. במחשב הישן שלי יש לי כרטיס SoundBlaster Live! של קריאטיב, שקניתי לפני איזה 4-5 שנים. איזה מהכרטיסים עדיף?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by xkore,

אני רוצה לקנות מחשב חדש וטלוויזית lcd חדשה במקום מסך ורציתי לדעת מה הכבל הכי איכותי שיש בין מחשב לטלוויזיה. וגם אם כדי לחבר אותו למפצל שאני יוכל לראות בטלוויזיה יס או שזה יפגע באיכות ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  11. איך ניתן לווסת את הפקדים המתקדמים עבור המיקרוםון. התחל - לוח בקרה- צלילים והתקני שמע- במקרופון בוחרים מתקדם- ואז, או אז, לא ניתן לכוון את הטרבל והבס בפקדים המתקדמים עבור המיקרופון. למרות שיש לי כרטיס קול יקר. אשמח אם מישהו יעזור לי. המיואש.

12. שלום לכולם!! אני צריך דחוף חוות דעת על safa srm-290 256MB safa srm-620 256MB מה עדיף- על פניו נראה של 620 יש הרבה יותר פונקציות! -מה איכות ההקלטה שלו עם או בלי מיקרופון חיצוני? - אורך חיים של הבטריה. אני אמור לקנות את זה עוד היום - הציעו לי מחיר ממש ממש זול!! כל מי שמכיר קצת את המכשיר מוזמן להגיב!!! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. Started by Unavoidable Encounter,

איך אני מגיע למסך הזה??

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך כן נפתרה…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by 111111,

כרגע הוא מחובר דרך חיבור סקארט לסקארט שקיבלנו עם הממיר...האם יהיה הבדל משמעותי אם אני יקנה חיבור סקארט לסקארט איכותי? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול של חברת zoltrix המבוסס על CMI 8738 לכרטיס יש יציאה ל 4 רמקולים + יציאת RCA דיגיטלית ל MD או קולנוע ביתי, הוא תומך בתקן A3D AC3 ready hrtf positional audio וכו' כל החיבורים החיצוניים על הכרטיס מוזהבים אני יכול לעשות TRADE עליו ולקבל כרטיס קול creative live value מהדור הראשון (ct4670 ) ללא יציאות מוזהבות וללא יציאה דיגיטלית אך עם יציאות ל 4 רמקולים איזה כרטיס עדיף מבחינת איכות ביצועים וכו'. בברכה.

18. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור RGB למחשב והמסך מחשב מחובר בחיבור DVI. אם אני מנתק את אחד מהחיבורים ועושה הפעלה מחדש, אז החיבור שמחובר פועל כרגיל. כרטיס המסך שברשותי הוא RADEON 9600 Pro . אם לא בו - זמנית, אז שאוכל להחליף ביניהם בלחיצת כפתור. זה אפשרי? מצ"ב תמונה של מה שקורה שרק אחד מהמסכים מחובר, וכאשר אני מעביר את המסך השני לקוביה השניה מצד ימין אז רק שומעים כאילו חובר התקן חדש למחשב ושום דבר לא קורה, חולפות 15 שניות ורואים שוב רק ממסך המחשב. הטלוויזיה פועלת רק אם אני עושה CLONE וגם לא רואים את האייקונים שעל שולחן העבודה. כיצד לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים בברכת ערב טוב, אלעדיקו. [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 21:36:15 .....[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by LRa,

מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? ויותר ספציפי את הדגם הזה Sony RM-VL900? תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by Asaf.Y,

לילה טוב , אני מתלבט בין שלושת המערכות האלה: LOGITECH X-530,CREATIVE INSPIRE 5200 או CREATIVE SBS580. מה הכי טוב בין שלושת המערכות? תודה. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. Started by Demagh,

האוזניות של האייפון שלי נקרעו... יום אבל לכולנו... עכשיו, שמעתי שיש אפל סטור בת"א, והם מחליפים כל אוזניות של אייפוד \ אייפון בחדשות במקרה של נזק \ תקלה, מישהו יכול לאמת את זה? גם במידה והאייפון לא נקנה בארץ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by dragon772,

בצורך הוא שידורי SD שידורי HD ו XBOX360 ... אני כבר חודש עם ההמלצה של ה SAMSUNG 450 שהמליצו עליו, אבל אין אותו כבר באף אחנות, הביאו דגם משופר שלו שהם רוצים עליו אלף שקל יותר..ממש לא משתלם... אני מחפש HD READY הכי מומלץ עכשיו מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. אני מאוד מרוצה מן הרמקולים הנל... רק הבעיה כשאני שומע מוזיקה, אז שומעים איך שהאויר יוצא מן החור של הסאב, ממש שומעים את האויר, וזה ממש הורס... מישהו נתקל בבעיה? SBS 370...

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  24. לא ממש שייך לקהילה הזאת אבל לא ידעתי איפה לשייך את המקרה שלי...אז אם עשיתי טעות מוד'ס בבקשה תעבירו לאן שצריך, תודה. נכנסתי לכל הפורומים באנגלית וכל מידע באתר של אפל שום דבר לא עזר למקרה שלי ממש מקרה אבוד בתקווה שיש למישהו פתרון פה ...אוקיי הבעיה היא שהאייפוד לא מופיע לי במחשב שלי ו ב Itunes פשוט לא מופיע כלום רק למטה מופיע שהוכנסה חומרה חדשה... באייפוד עצמו הכל תקוע מופיע מסך Do Not Disconnect עם הסימן של אין כניסה אבל הוא לא מהבהב וגם הבטרייה מראה אותו דבר בלי טעינה... בלחיצה Menu + Select הוא "מתאתחל" אבל חוזר לאותו מצב של אל תתנתק אבל הבטרייה נטענת... שאני מוציא את החיבור למחשב הוא לא משתנה הוא כמובן נתקע עם אל תתנתק אבל שאני עושה מניו וסלקט הוא חוזר נורמאלי …

• 4 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים