אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני חיברתי את הריסבר שלי לרדיו דרך השקע של הכבלים אבל כצפוי התדרים שונים מהאזור שלי למשל גלגלצ במקום 93.9 הוא 105.3 מישהו יכול אולי לעזור לי אם איזו רשימת תדרים של זה ושמעתי שאני יכול לקלוט גם אודיו של ערוצים ולשמוע MTV.... זה נכון? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אוקיי אז שלום לכולם הבעיה היא כזאת (לא בידיוק בעיה אבל שיהיה) אני רוצה לקנות 5.1 לחדר עכשיו זה טיפה מסובך מהסיבה זאת: רמקולים למחשב כבר יש לי ואני ממש מרוצה מהם (2.1 של ימאהה) אבל אני רוצה את ה5.1 שיהיו על הטלביזיה משמע הם יהיו בעיקר לסרטים ומשחקים (גם למוסיקה אבל הרבה פחות אז זה לא צריך להיות גורם רציני בבחירה) עכשיו ככה לימאהה יש סאב והוא טוב (אגב גודל החדר שלי זה בערך....4*4 אז אני לא צריך מערכת חזקה יותר מידי) אז אני לא חייב סאב אבל מכול הרמקולים שראיתי הכי הלכתי לכיוון הlogitech x530 שהוא לא יקר והביקורות עליו היו טובות אבל רציתי לדעת לפני שאני קונה כמה דברים 1. מאנשים שאני באמת סומך עליהם איך הם בפועל? 2. אם אפשר לחבר אותם לקיר בלי להסתבך יותר מידי (שזה כן שיקול) …
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כיצד אני יכול להשמיע קבצים מסוג PCM? לא מצאתי שום נגן שמסוגל להשמיע אותם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג אותן? בדקתי בצליל יש רק 350... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שאלה כזאת לי אליכם. יש לי 2 סטים של רמקוים . ALTEC LANSING ATP3 ו CREATIVE SBS 370 יש מצב להפוך מ 2 מערכות של 2.1 למערכת אחת של 4.1? בהנחה שאני משתיק לגמרי את הבאס של הקרייאטיב ומשתמש ברמקולים שלו כרמקולים אחוריים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, כעזרה להורים, התחלתי לברר להם בירורים ראשוניים (מאוד) על מערכת סלונית לשיפור חווית ההאזנה בסלון. כרגע הרכיב היחיד שקיים הוא מסך LCD 37" של טושיבה (HD ready) שלא יוחלף. מעבר לזה, אין כלום. מה שכן, יש לי סט רמקולים Logitech X-530 (רמקולים אנלוגים בתצורת 5.1 עם 3 "חיבורי אוזניות" (3.5mm?) כתום-ירוק-שחור) שלדעתי במקום שסתם ישכבו בתוך הקופסא, אחרי שכבר כמעט שנה אין להם שימוש יכולים בהחלט להתאים לצרכים שלהם בסלון מבחינת עוצמה ואיכות. הבעיה היא שממה שאני מבין, אין ממש רסיברים שיודעים להוציא סאונד לרמקולים של מחשב (יש גם עניין של הגברה פנימית של הרמקולים, לא?) ככה שחיבור ישיר לרסיבר עלול להיות קצת בעייתי. מצד שני, נראה לי שמחשב מדיה סנטר עלול להיות קצת גדול עליהם (למר…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם חברת DIVOOM היא חברה טובה ואמינה? ואיך איכות השמיעה בהם?? דגם: COMET D2 תודה לעוזרים .... לינק למפרט הרמקולים באתר : http://divoom.com/cd2.htm
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם המחשב הבא יספיק לי בשביל שאני יוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות שתראה טוב ב37 אינץ' ושאני יוכל לצפות בסרטים HD לפחות 720P (אמרו לי שצריך מחשב חזק לזה ) מעבד AMD athlon 2500XP ג'יגה זכרון (או 512 אם תגידו שמספיק) לוח epox 8RDA+ (אם צריך עוד פרטים אז תגידו) Hard Disc 120GB כרטיס מסך GForce FX 5900XT 128MB
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את ה-JBL SCS-140 או ללכת על רמקולים שהם למחשב... השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים, וקצת פחות מוסיקה... השאלות שלי הם: 1) איך אני מחבר אותם למחשב? 2) האם צריך כרטיס קול איכותי יותר מאשר מה שיש לי? האם זאת בחירה טובה, או שיש הצעה יותר טובה באיזור הזה? אני די מעדיף סט של 5-6 רמקולים כי אני צריך תחושה של סראונד ולא של סטריאו... אז לא להמליץ לי על 2 רמקולים או משהו... התקציב הוא בסביבות ה-1500-2000 אבל הוא גמיש... אם יש משהו הרבה יותר טוב בקצת יותר כסף... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם אני אצליח להשיג את ה-Z-5500 במחיר טוב בדיוטי פרי (אם מוכרים אותם שם בכלל) אני כנראה אעדיף אותם... אבל זה לא קשור לנושא..
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי מערכת 5.1 למחשב ואני רוצה לכוון את הרמקולים כך שכולם יתנו כל אחד את מירב ההספק שלו...ולא שהרמקולים האחוריים יתנו פחות מהקידמיים...איך עושים את זה??
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? פשוט אני לחוץ בכסף ואצלהם הרמקולים עולים ממש בזול....קצת חשוד ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני עוד כמה ימים אקנה את הרסיבר DENON 1601 שמעתי אותו היום וממש אהבתי את האיכות שלו. אחרי שהסתובבתי בכמה חנויות רמקולים ממש אבל ממש אהבתי את הPOLK AUDIO MONITOR 30 עכשיו מה שאני יודע שהפולק הם 100 וואט. והרסיבר הוא 5 ערוצים 60 וואט לכל ערוץ. האם הם יפעלו טוב בשילוב עם הרסיבר הנ"ל? או כמו שאומרים האם הרסיבר יפתח את הרמקולים כמו שצריך או שהוא לא יפתח אותם כמו שצריך ואז ישמעו חלש מידי... או שכמו שראיתי בכתבה לגבי הרסיבר http://www.audioenz.co.nz/2000/1203.html פיסקה 6 שורה 7: "All of this means that the 60 watt Denon will play louder (and more importantly, control the speakers properly) better than many 100 watt receivers." אם אכן הדבר כך משמע הם יפעלו טוב. האם הדבר אכן כך?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
שלום חברים. עבדתי בחופש שעבר והרווחתי 3200 ש"ח ( ), אז מחשבותיי הראשונות היו שמה שאני רוצה זה: -רמקולים 5.1 שיתחברו למחשב. -מסך 26" Full HD שיתחבר גם הוא למחשב. אבל אז כמה חברים העלו כמה בעיות. המוזיקה שאני שומע - היא מוזיקה שדורשת באס טוב, זוהי מוזיקת Hardstyle ובעצם כמעט כל המוזיקה שאני שומע דורשת באס למעט היפ הופ. לכן, התחלתי לחשוב שכרטיס קול OnBoard פשוט לא יספק לי את מה שאני צריך. בנוסף, הרבה יעצו לי שכדאי גם להוסיף מגבר בשביל לשפר את חווית השמע. אז הקונפיגורציה השנייה, שהועלתה כפתרון לבעיות שציינתי, לא כוללת את המסך שלצערי היה חלק חשוב: -רסיבר. -רמקולים 5.1 שמתחברים לרסיבר. -כרטיס קול איכותי. איזו קונפיגורציה לדעתכם עדיפה? ואשמח לקבל המלצות לכרטיס קול\ר…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אנשים בהמשך לבעיה שהייתה לי בשרשור קודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459679.0 אני החלטתי לקנות כרטיס קול שיתאים לצרכים שלי והם: שמיעת סראונד מלא במשחקים יש לי מערכת קולנוע מחוברת למחשב: רסיבר Denon1610 רמקולים Jamo 406 המערכת מחוברת דרך כבל קואקסיאלי לכרטיס קול מובנה על הלוח אם Gigabyte P35-DS3L הכרטיס קול הזה לא מוציא סראונד במשחקים אפילו אם אני מגדיר בתוך משחק שאני משתמש בסראונד (5 ערוצים ללא סאב) לפי מה שקראתי ברשת ישנם כרטיסי קול שעושים decoding לכל צליל שיוצא מהמחשב לDD / DTS אז הנה באה הבקשה שלי: אני רוצה לקנות כרטיס ק'ול שיעשה את הדבר הנ"ל וייתן לי תמיכה בסראונד גם במשחקים תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איפה ניתן לרכוש כבלים ומחברים איכותיים בכדי להחליף את הישנים באוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ניסיתי ללא הצלחה לייצר Playlist בנגן, ההוראות במדריך די עלובות וסתם חבל לי על העצבים שלי... אם למישהו יש שמץ של מושג... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש את האוזניות האלה של סוני: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32162 פשוטות וזולות לא צריך משהו יותר טוב מזה, אבל יש דגם כזה שהאוזניות מתקפלות, אני לא מוצא את זה בשום מקום. אפילו אם מישהו יודע מה הדגם של האוזניות המתקפלות זה יעזור לי כי ככה אני יחפש באיביי... אז לסיכום, אני צריך אתר שמוכר את האוזניות המתקפלות או לפחות את הדגם שלהן אם יש אותן פה למישהו תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום! כאמור, אני מחפש טלוויזייה LCD בגודל 21-24 אינץ' בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מבקש את עזרתכם, כי אני לא יודע אפילו ממה להתחיל - המון חברות ועוד יותר דגמים. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ישן של ימאה (אלה עוד עם החיבור לג'ויסטיק 15 פין ) הבעיה שלי היא, שאני לא יודע מה הדגם שלו. מה שכן ידוע לי הוא שהוא בעל צ'יפ פורטהמדיה (FORTEMEDIA), הדגם:FM801-AS. בבקשה עזרו לי לזהות את הדגם, (דרייברים לXP יתקבלו בברכה ;D )
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי לאחר שכבר נמאס לי לגמרי מכרטיסי הקול של קריאטיב (בעקבות בעיות חוזרות שהופיעו לי גם ב Live! Value וגם ב Audigy 2 הנוכחי) החלטתי לנסות כרטיס קול מחברה אחרת. בעבר הכרתי את המתחרים הראויים, השאלה היא אילו כרטיסים הם הרלוונטים כיום. מה שאני מחפש זה כרטיס זול (באיזור ה-500 ש"ח, אני מניח) שכולל תמיכה בסאונד הקיפי במשחקים (ע"י חיבור אנלוגי נפרד עבור כל ערוץ - קריאטיב משתמשים באיחוד טיפשי של הסנטר עם הסנטר האחורי והסאב-וופר בחיבור mini-plug "משולש"), יציאה דגיטלית (קואקסלית או אופטית) בתקן S/PDIF, וזהו בערך. אני לא צריך פאנל פנימי\חיצוני, אני לא צריך אין-סוף כניסות\יציאות (למרות שאני כמובן לא אתנגד אם זה יהיה כלול בכל מקרה במחיר זול יחסית). כמו שוודאי הבנתם, הכרטיס מתחבר לרסיב…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הכרטיס קול אונבורק שלי תומך EAX ומאז הפירמוט האחרון כל משחק שאני מדליק בו EAX מנתק לסירוגין את הרמקולים... כאילו רק הסנטר משמיע חלש ופתאום כל ה 5 קופצים ואז שוב מתנתקים.... משהו מאוד מוזר וזה קורה לי כבר ב2 משחקים (נסיך הפרסי, שר הטבעות)... מה יכולה להיות הסיבה לזה? זה נורא מטריד ואני כבר מת לשמוע שוב הכל רגיל... כאשר אני מכבר את אופציית ה EAX הוא משמיע רגיל בכל הרמקולים.. כמו כן יש לציין כי אני עם הדרייברים הכי מעודכנים של לוח האם...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היום, בשעה טובה, העלנו את מערכת הנגן האידאלי. מערכת שע"פ קריטריונים תציג בפני הגולש את הנגנים המתאימים, ובאמצעות קישורים לביקורות ופורומים הוא יוכל להחליט מה הנגן האידאלי עבורו. ראשית כל, נשמח לשמוע דעות על המערכת, הרעיון והביצוע. באם חסרים נגנים, נשמח לשמוע ביקורת בונה על הנגנים החסרים. יש לציין, אנו לא מתיימרים להכניס למערכת את כל הנגנים הקיימים, אלא את הנגנים הבולטים, הטובים, ואלה שקיימים בארץ. לינק המערכת; http://www.tgp-il.net/players תודה רבה (: .
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קונה לאחי מתנת יומהולדת לחדר, רמקולים. יש רסיבר JVC 5062S DVD PIONEER 393-S ואני מתכוון לקנות לו את הJBL הבאים, במחיר ממש טוב (800 ש''ח) חדשים כמובן. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31207# השילוב יהיה נורמאלי, כמו כן, מבחינת עוצמת רסיבר ביחס לרמקולים, זה לא יישרוף אותם בעוצמה גבוה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי את המערכת של MEGAWORKS 550 CREATIVE עם כרטיס קול Audigy 2 Value מישהו מכיר או יודע למה הוא נותן רק כשמפעילים את האפקטים של creative כמו הCMSS 5.1 ולא ישירות מסרטי הדיוידי ? אי אפשר לבטל אופציה זו ופשוט שינגן כמו שצריך 5.1 רגיל בלי כל האפקטים ההרסניים האלו?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-