אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת עד איזה תדר הסאב של הלוג'יטק Z5500 יורד והאם הבאס איכותי או שנותן אפקט "בומי". רציתי לדעת גם אם המערכת הזאת איכותית (במסגרת התקציב) גם לשמיעת שירים (סטראו)?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול מסוג Creative X-fi Platinum כמובן שאינני מסוגל לחבר בתצורה של 5.1 דרך החיבור בדיגטלי(אודות לאדיבותם של אנשי creative). כמובן שיש פתרון וגם הוא של creative (גנבים) שהוא ה-Dts-610 . והשאלות שלי הן: 1. האם כדאי לרכוש אותו או לשדרג מע' רמקולים? חשבתי על logitech z-5500? 2. האם ניתן להזמין אותו בארץ ? ואם לא איך ניתן להזמין אותו מחו"ל(בהנחה שכדאי לרכוש אותו) http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=14191
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אחי משחק הרבה משחקי רשת וכו׳ והיה לו יומולדת לפני כמה ימים והוא משתחרר עוד חודש ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות אחרי שלא מצאתי שום דבר שימושי אחר לקנות לו... בקיצור התקציב הוא באיזור ה500, אין בעיה להזמין מחו״ל, לשימוש מוזיקה ומשחקים בעיקר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מאחר ולא הייתי מרוצה מה PX100 בתחום הבאסים הייתי חייב להחליף למשהו יותר מתאים... לאחר המון חיפושים נתקלתי ב Sennheiser HD 485 לאחר קריאה מרובה של דעות ברחבי הרשת החלטתי שהן הכי מתאימות. האוזניות דיי גדולות , מכסות את כל האוזן, נוחות מאוד ואינן מכבידות. בשמיעה ראשונית, הדבר הראשון ששמים לב אליו היא כמות באס דיי רצינית. החלפתי לטראק טרנאנס והפלא ופלא הרבה יותר טוב ממה שציפתי מאוזניות. כל פרט ופרט נשמע במתוך קובץ השמע, "מגלים" דברים חדשים שהוקלטו בשירים שמכירים... מוזיקה שחורה נשמעות מעולה עקב כמויות הבאס המאסביות שבהן ובמיוחד האוסים. יש לציין שעברו כמה עשרות שעות של האזנה, איכות הצליל השתפרה מאוד ותחום הבאס יותר מדוייק ויותר מתון כעת. המצב אמור להשתפר עוד כשבוע-שבו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם :) רציתי לדעת האם מישהו מכיר את האוזניות smartpods חיקוי של האיירפודס (הם עולות בערך 350 שח) והאם הם מתאימות לאנדרואיד? מבחינת שימוש כמובן..אם מישהו רוצה קישור אני אשלח אם מותר. תודה רבה לכולם! :)
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
החלטנו להזמין מכשיר DVD לסלון עכשיו רציתי לברר משהו האם במכשיר DVD שמשולב עם וידאו אפשר להקליט גם (בקלטות וידאו)?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן מבוסס דיסקים תומך בנגינת אמפי3 וחשבתי על הIRIVER iMP-50 מה דעתכם עליו? הוא טוב? הכי חשוב לי שהנגן יהיה מאוד איכותי כי אני רגיל לשמוע מוזיקה במערכת הסוני שלי בבית ואני שומע רק איכות, וגם חשוב לי שהווליום יהיה חזק, שלא תהיה לי מגבלה, שתהיה אפשרות להגביר כלכך חזק שזה יהיה חזק מידי. ושוב אני שם דגש על איכות. האם האייריבר מתאים לי? האם יש משהו טוב יותר במחיר שלו(300 ש"ח) או שאולי יש אותו יותר זול? כי אין אותו בזאפ מצטער על הסיכום הארוך הזה שכתבתי ומקווה שתעזרו לי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר טוב שלי יש יומולדת ואני רוצה לקנות לו נגן mp3 בנפח של 256MB. התקציב הוא בסביבות ה- עד 400 ש"ח. יש חיה כזו? אשמח להמלצות....(יש מליון דגמים וסוגים ואין לי מושג מאיפה להתחיל)...... תודה.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אשר יחובר לרסיבר onkyo ולרמקולים B&W ישמש בעיקר ל סרטים ולמוזיקה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אוזניות קשת אוטומות לשמיעת מוזיקה מנגנים GALAXSY S4 ו IPOD SUFFLE . הן יהיו גם לשימוש עם מחש לשעות ארוכות . אני שומע בעיקר רוק /פופ/ אלקטרו . יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים שואלים אותי איך לזהות פאנל IPS בטלוויזיות של LG. התשובות הנפוצות הן לחפש על המדבקות או להסתכל על צורת הפיקסלים בזכוכית מגדלת או לחפש את הסמל של LG על המדבקה שעל הפאנל דרך החרכים בכיסוי האחורי של הטלוויזיה. היום, תוך כדי קריאה, נתקלתי בשיטה אחרת, שמבדיקה בבית אשכרה עובדת http://72.9.159.100/avs-vb/showpost.php?p=19871191&postcount=1765
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לנגן שלי D2+ אני רוצה אוזניות IN EAR טובות ואיכותיות אני מבלה דיי הרבה זמן בנסיעות בגלל הצבא התקציב הוא עד 50$ (בגלל המכס) מחו"ל תמליצו לי על אוזניות והכי חשוב שיהיו מקוריות אם יש לכם איזה מוכר שאתם מכירים באיביי או חנות אמינה אחרת יהיה מצוין... תודה מראש לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מיני-סטריאו של סוני בבית (לא משהו מיוחד), ואני רוצה לחבר אותה למחשב כך שניתן יהיה לשמוע מהרמקולים שלה. למערכת יש מאחורה חיבור אדום ולבן. מה אני צריך לחבר למה כדי שישמעו מהמערכת כשאני אפעיל שיר במחשב? תודה מראש, מודי69.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתחיל בזה שאני חדש בפורום ובמידה ואני רושם במקום הלא נכון עמכם הסליחה אמשיך בבקשת עזרה. קבלתי היום מערכת קולנוע ביתי JVC RX5022V ו Peerless S-150 (יחסית פשוטה וישנה אבל בחינם). יש לי כמה שאלות באיך לחבר את כל הסיפור, ופה אבקש את עצתו של המומחה. 1. איך לחבר את הסאב למגבר? 2. לאן הכי כדאי לחבר את הממיר yes maxHD ובאיזה חיבור הכי טוב? 3. לאן הכי טוב לחבר לפטופ שמתחבר לטלויזה בחיבור HDMI? אני מניח להוציא RCA מהTV למגבר או ישירות מהלפטופ? או משהו אחר? מצ"ב תמונות המגבר והסאב אשמח להכוונה. תודה רבה, אלכס
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם ישלי התלבטות קשה מאוד בין הנגנים של iriver בנפחים 5,6 וה20 את ה5 וה 6 מצאתי במחיר זהה(כ1300 ש"ח) ואת ה20, שפחות חקרתי לגביו,ב1700. כמעט כל הביקורות שאני קורא, המקצועיות והפרטיות, משבחות את המכשירים, רק שב20 טוענים שהוא טיפה כבד, למרות שהגודל שלו הוא זהה לתעודת זהות אז העיקר בשבילי שזה נכנס לכיס. העיצוב דיי זניח,למרות שה5 וה 6 יותר יפים ללא ספק. הייתי רוצה לקבל גם את חוות דעתכם,בין אם אתם בעלי המכשירים הנ"ל וגם אם לא, כל דעה תעזור תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רציתי ליקנות siberia v2 כי הרבה אמרו לי ליקנות ושזה שווה. מצאתי את הsiberia v2 אחרי הרבה חיפושים בtms ובבאג. tms 340 וbug 400 בבאג סתם יקר אז קניתי מtms. הזמנתי הייתי מאושר שזה יגיע לדלת שלי עוד 4 ימים, חיכיתי 4 ימים לא הגיע, התקשרתי, מתברר שהם פשוט החליטו לבטל את ההזמנה שלי בלי להגיד כלום כי אין את זה במלאי (דיברתי עם מוכר בחנות ליפני זה כדי לוודא את זה לפני הקנייה). נקודה למחשבה אם אתם באים להזמין מtms... ראיתי הרבה תגובות טובות מאנשים שקנו מהם ועיצבן אותי מה שהם עשו. אני לא מצליח לימצוא שום מקום אחר בארץ ליקנות ממנו. 2 שאלות: א. יש למישהו עצה לאוזניות עם מיקרופון (לגיימינג) אחרות? ב. אם הן בכל זאת הכי מומלצות, מישהוא יודע אולי על עוד חנות בארץ שמוכרת אותם ויש לה …
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום! במסגרת שיפוץ הבית אנחנו רוצים לרכוש רמקולים (וסנטר..) . הרמקולים צריכים להיות שקועים בגבס. אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי (גם ככה הדירה היא בור ללא תחתית....)... יש למישהו המלצות? כולל מחירים? תודה תודה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלויזיה בגודל של 46-47 אינץ עד סכום של כ 6000 ש"ח ( בלתי אפשרי לחרוג ועדיף מתחת). בנוסף אני אשמח לקבל המלצה ספציפית גם לטלויזיה של PHILIPS ( תקציב עד כ 7000) גם בגודל 46-47 אינץ. תודה רבה, עמית
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רבותי אני לא יודע מה לעשות אני מחפש מקליט דיגיטלי ברמה גבוהה שמקליט בפורמט MP3 בלבד וזה חשוב אנא עיזרו לי מחכה להמלצות ולתגובות.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול מובנה 8 ערוצים של realtek מסוג הhd על לוח אם msi p35 neo combo. מה שקורה זה דבר מאוד מעצבן. המיקרופון מחובר לחיבור הנכון. כל תוכנות הבדיקה לתקינות החומרה מזהות את המיקרופון ומציגות את הפעילות בו כתקינה.(ברגע שאדבר לתוכו סקאלת העוצמה תזוז) אבל מה? אני לא יכול לשמוע את עצמי. בעוצמות הווליום אין לי בכלל אפשרות לבחור את עוצמת המיקרופון. יש לי את כל 8 הערוצים לבחירה במאפיינים, אך אין זכר למיקרופון. רק שבוחרים בקלט "הקלטה" מופיע מדיד המיקרופון אך הוא באפור. אותו סיפור חוזר בתוכנה הנלוות לכרטיס קול. הוא לא מופיע ולא נשמע. מכיוון שזה מחשב חדש אין טעם לשאול אם פעם הוא עבד..תודה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מיקרו דרייב(הגודל הנכון בידיוק,לא הרבה מדי ולא מעט מדי) עם מסך לא רע בכלל. תומך בMP4!!! חיי סוללה טובים מאוד. והמחיר,אחחחח המחיר ;D. השאלה בכותרת .
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שמעתי על האפשרות של רמקולים A וB ואני לא בטוח שאני יודע מה זה... חשבתי בינתיים לקנות רסיבר ו5 לוויניים וסאב ושיהיו לי עוד איזה 1000 שקל, לקנות רמקולים מדפיים לסטיראו (שיהיו בקיר מאחורי- ליד הלוויניים האחוריים) ושהם יגברו במקום הקדמיים כשאני אשמע מוזיקה. האם כדי לעשות זאת צריכים לחבר אותם לחיבורי הB ואז להחליף בין הרמקולים בלחיצת כפתור?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר שמחוברת למחשב, אני יכול להעביר אודיו מכבל HDMI או מכבל SPDIF Optical ידוע גם ככבל אופטי .. מישהו יודע אולי איך עדיף לי להעביר אודיו ? איזה כבל מעביר סאונד יותר איכותי?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחדשתי במחשב נייד הוא כולל יציאת HDMI בעזרתה אני מתחבר ל-LCD בסלון וצופה בסרטים. החסרון הוא שאין לנייד יציאת אודיו דיגיטלית, שדרכה אוכל לחבר אותו לרסיבר, ולהנות מחווית אודיו טובה יותר. (כרגע האודיו מגיע לרסיבר מיציאת האוזניות -PL3.5 ל-RCA בסטריו) האם ישנו פתרון זול (סביב ה-100 ש"ח) לבעיה? איזה מתאם USB קטן אולי? אני מכיר כמה כרטיסי קול חיצוניים אך הם יקרים יותר ומסורבל להסתובב איתם ממקום למקום. תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-