אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות טלוויזיה פלאזמה (כנראה Panasonic 42PWB8 ) ואני מחפש עכשיו רמקולים בשבילה. בעיקרון אני מעדיף מערכת סורואנד 5.1 , אבל התקציב שלי לא גבוהה במיוחד (1000-2000 שקל מקסימום, עדיף קרוב יותר ל 1000), ואני מתלבט עם כדאי לקנות מערכת 5.1 בתקציב הזה, או שעדיף כבר רק שני רמקולים כי 5.1 ב 2000 שקל לא יהיה איכותי... אז השאלה שלי זה האם יש מערכת 5.1 סבירה בתקציב 1000-2000 שקל, אם לא אז מה המחיר של המערכת 5.1 הכי זולה ששווה לקנות, ועל איזה זוג רמקולים לטלוויזיה אתם ממליצים בתקציב עם אין מערכת כזו. תודה מראש, אלמוג.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי רסיבר ישן sansui 6060 ואני צריך רמקולים בשבילו ב 1000 שקל בערך האיכות פחות חשובה לי יותר חשובה לי העוצמה תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים שנשמעים מספיק חזק בשטח פטוח (מרפסת גדולה). איכות הצליל חשובה, אבל פחות - אני הולך לערוך מסיבה. הרמקולים יהיו מחוברים ללפטופ. לא חייב להיות מחריש אבל מספיק חזק כדי להנות מהמוזיקה וקצת ריקודים. רוב הזמן הרמקולים יהיו בחדר עבודה קטן ולפעמים אני אשתמש בהם בחוץ. התקציב - 350 ש"ח באחת החנויות קיבלתי המלצה ל- Altec Lansing VS2621
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
שלום רב, צריך המלצה לרמקולים מקלדת ועכבר אלחוטיים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים ניידים שאפשר לקחת לנסיעות כאלה שיבואו גם עם סאב שיתנו איכות טובה כמובן ושיהיו נוחים לשימוש הם גם יהיו במחשב שלי רוב הזמן אז שיתאימו גם לו... אתקציב דיי גמיש אבל עד 400 ככה אלמכן יש משהו ממש טוב בקצת יותר כסף אני יודע שזה לא הרבה אבל אני לא מחפש חברה כמו BOSS אני רק רוצה משהו שישמע טוב ושיהיה קומפקטי
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים ניידים. כמובן שחשוב עמידות, עוצמה ואיכות (זה בערך הסדר חשיבות גם) בגדול תקציב עד 400 עם שאיפה מטה (חריגה קטנה אפשרית אם זה ממש מומלץ) מעוניין בחנות בב"ש בבקשה ראיתי את הרמקולים האלו, ונכון לעכשיו אני כנראה אלך עליהם.. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5891 אלא אם כמובן יש הצעות יותר טובות (: המון תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן קצת חפירה אבל זה רק בגלל שאני לא באמת יודע מה אני צריך לחפש.. אני מצלם לפעמים סרטונים "בשטח פתוח". השחקנים שרים ורוקדים לפי המוזיקה ואח"כ אנחנו בעריכה מצרפים את השיר המקורי. בשביל שהשחקנים ישמעו את המוזיקה (וישירו/ירקדו בקצב) אנחנו צורבים דיסק עם השיר ושמים ברדיו-טייפ. הבעיות? הצריבה וחוסר הקדמה, 8 סוללות ענקיות שהטייפ צריך שנגמרות ציק-צק, החוסר עמידות של הטייפ ושהדיסקים כל הזמן קופצים. החלטנו לשדרג את הנושא ויש לנו כמה מאות שקלים לטובת העניין (מאוד גמיש, עדיף כמה שפחות אבל אין בעיה להוציא גם 800 שקל אם יש לזה הצדקה). מאוד חשוב לנו "הטווח הרחוק" - מעידף להוציא 800 שקל על משהו איכותי שיחזיק 5 שנים מאשר 300 שקל על משהו שיחזיק שנה. כל המטרה זה שאני יוכל לקחת כמה שירים א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרמקולים יחוברו למחשב HTPC (ללא הגברה), ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. מסיבות של חוסר מקום הם צריכים להיות תלויים, ובמרחק של כמטר (מעט יותר) זה מזה (לא אידאלי אבל זה המצב). יצטרכו לתפקד בחלל יחסית גדול (סלון). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני על סף קניית מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה רמקולים כדאי לי ללכת. אני משחק בהרבה משחקים וצופה בהרבה סרטים וסדרות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לרמקולים עד 350 ש"ח שישמשו רק למוזיקה רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על רמקולים מחברת genius ועל הרמקולים האלה וSWHF5.1וGenius http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=26708 ואלה SW-5.1ValueוGenius http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967&DB26646=68451 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים עד 500 ש"ח לחדר - חובה תמיכה ב Bluetooth + בחיבור AUX תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לסרטים בעיקר, יחובר לטלויזיית LCD. חשבתי על Microlab X-23 שהמליצו פה לפני כמה עמודים... מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ב-9800 רק חסר לי רמקולים שמישהו ימליץ לי בבקשה על רמקולים טובים עדיף של קריאטיב
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן חבר שלי קנה את המגבר RXV520 של YAMAHA. הוא רוצה רמקולים לחדר שלו, החדר יחסית גדול אבל עדיין מדובר בחדר אחד. עד 1200 שח... (וגם זה בלחץ) יש למשהו המלצות? רוב השימוש הולך להיות לסרטים וחיבור למחשב. צריך 5.1 תודה מראש! יניב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לסלון שיהייו מיועדים לקולנוע ביתי ומוסיקה...התקציב שלי 4000 ש"ח והם צריכים לעבוד טוב יחד עם רמקולים אחוריים שיש לי http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=CONTROL1XTREME&SerId=COS&sCatId= כל מי שמכיר גם חנות זולה ומומלצת אז שיפנה אותי אליה....
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני טס לשוויץ בקרוב ואני רוצה לסחוט מההורים רמקולים ברמה.. הבעיה שאני לא ממש יודע מה התקציב שלי. בכל אופן לגבי 5.1 בתקציב גבוה יש את הz680 כמובן ובתקציב יותר נמוך את ה t5400. לגבי 2.1 יש atp 3 \ 2100 לתקציב נמוך ולתקציב יותר גבוה יש את הפרומדיה 2.1 או הרמקולים המפתים של אלטק fx6501 או משהו כזה. שאלתי אליכם ידידי : יש עוד דגמים מומלצים באחת הקטגוריות פה? ואיך הi trigue של creative? וגם הקליפש פרומדיה 4.2 נראה מגרה... ;D *המערכת מיועדת למוזיקה בעיקר אבל גם למשחקים וקצת לסרטים. **סאב חזק חשוב ביותר. ***תקציב עד 250 דולר בערך במקרה הכי יקר. ****4.1 \ 6.1 \ 7.1 יכול לבוא בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש זוג רמקולים סבירים בעיקר בשביל מוסיקה כשהמקור הוא נגן MP3. אין לי בעיה עם יד שנייה, אבל התקציב הוא 500 ש"ח ואני בספק אם יהייה אפשר למצוא זוג מדפיים עם מגבר פנימי בסכום הזה, ומגבר חיצוני יהייה יקר מידי. חשבתי על הT20 של קריאייטיב, אבל אני לא יודע אם שווה להשקיע את האקסטרא 160 ש"ח שצריך (הם עולים סביבות ה660 אאל"ט). לגבי יד 2- באתר ש "יד 2" אין מי-יודע-מה מבחר ומה שכן יש שם די מעפן, ואין לי גם זמן לשבת כל יום ולחפש (עשיתי את זה במשך חודש עם הרכב שקניתי וזה כבר יוצא לי מכל החורים ) אין לי כל כך זמן ללכת ולשמוע מערכות אז אני רוצה לצמצם את הרשימה...
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, עם סאבוופר ואני צריך משהו זול עם איכות שמיעה טובה. אם מישהו שמבין יכול לעזור לי אז תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשדרג רסיבר וחבר שלי הציע לי לקנות ממנו רסיבר סגור באריזה עם אחריות לעוד 5 שנים של denon דגם AVR-1905 במחיר של 2300 שקל השאלה היא איך הרסיבר הזה? ואם הוא שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר + רמקולים שיהיה בבקשה בין 2000 - 3000 ש"ח והדבר הכי חשוב שהרמקולים יהי קטנים כי אין לי הרבה מקום בחדר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שיהיה לפחות 5.1 CH ושיתמוך בכמה שיותר מפענחים
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרסיבר שיכול להוציא סראונד אני ייודע שכמעט כולם יודעים. מחיר עד 1500 שקל עם חריגה קלה. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה לרסיבר עד 1500 שקל שיהיה מספיק טוב וחזק.. לא משנה ערוצים אבל שיהיה מ5.1 מעלה !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-