עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asafpizza,

המדיה סנטר כזה עוד אין לי אינטרנט כי זה מחשב חדש מאמריקה[M8200N HP] ושאני אגדיר אותו להגדיר לאמריקה[שממנה המחשב נקנה] או לישראל? אחרי שאני מגדיר אני יכול להקליט מהיס וזה? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. שלום . יש לי רמקולים X530 של לוג'יטק. אלה הרמקולים : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ויש לי לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה זה המפרט של הלוח אם : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 התקנתי sound max מתוך הדרייבר של הלוח אם . אבל עדיין האחוריים לא פועלים לי . מה אני צריך לעשות כדי שהם יפעלו ? נ.ב אין איזה מסך מיוחד של הכרטיס קול שדרכו אני בודק כל מיני אפשרויות ? למשל להפעיל טסט או משהו כזה תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. הכרטיס קול אונבורק שלי תומך EAX ומאז הפירמוט האחרון כל משחק שאני מדליק בו EAX מנתק לסירוגין את הרמקולים... כאילו רק הסנטר משמיע חלש ופתאום כל ה 5 קופצים ואז שוב מתנתקים.... משהו מאוד מוזר וזה קורה לי כבר ב2 משחקים (נסיך הפרסי, שר הטבעות)... מה יכולה להיות הסיבה לזה? זה נורא מטריד ואני כבר מת לשמוע שוב הכל רגיל... כאשר אני מכבר את אופציית ה EAX הוא משמיע רגיל בכל הרמקולים.. כמו כן יש לציין כי אני עם הדרייברים הכי מעודכנים של לוח האם...

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  4. Started by star010101,

שלום לכל המומחים, אני מחפש כרטיס קול חדש טוב יותר ממה שיש לי על הלוח אם. (Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A) חשבתי בכיוון ה‏Creative X-Fi Xtreme Audio שעולה 243 ש"ח בKSP, האם הוא משמעותית טוב יותר? משתלם? אשמח לקבל המלצות עד 300 ש"ח ודעות אם בכלל שווה לי להחליף - א. מיועד לשמיעת מוסיקה וסרטים - ב. הרמקולים שלי הם Z2300 של לוגי'טק ג. יש לי חוש שמיעה טוב במיוחד ואני מחפש להרגיש בהבדל בין כרטיסי הקול מבחינת איכות הצליל. תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by DodY_Stail,

דוד שלי הביא לי H320 ורציתי לדעת למי יש אותו שיתן לי טיפים ועזרה ואים הוא שווה כנגן MP3

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by xkore,

אני רוצה לקנות מחשב חדש וטלוויזית lcd חדשה במקום מסך ורציתי לדעת מה הכבל הכי איכותי שיש בין מחשב לטלוויזיה. וגם אם כדי לחבר אותו למפצל שאני יוכל לראות בטלוויזיה יס או שזה יפגע באיכות ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. Started by vourt,

יש לי את המערכת של MEGAWORKS 550 CREATIVE עם כרטיס קול Audigy 2 Value מישהו מכיר או יודע למה הוא נותן רק כשמפעילים את האפקטים של creative כמו הCMSS 5.1 ולא ישירות מסרטי הדיוידי ? אי אפשר לבטל אופציה זו ופשוט שינגן כמו שצריך 5.1 רגיל בלי כל האפקטים ההרסניים האלו?? תודה!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by grozy d.j,

הרקולס החברה הידועה כחברה טובה לכרטיסיי קול וגם כרטיסיי מסך מוציאה עכשיו כרטיס חדש שיקרא Gamesurround Muse 5.1 DVD המשך... ה-Gamesurround Muse 5.1 DVD הכרטיס תומך 5 נקודה אחד ערוצים וגם באפשרות שמיעה בצורת ה- DVD הוא אמור לתת אייכויות טובות מאוד והכרטיס אמור להבטיח למשתמש חוויה מוסיקלית נהדרת ויתמוך בתוכנה power dvd ובחוץ לארץ הוא עולה 29.99 דולר.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by com,

מעונין בLCD שתשמש את אחותי. כמו כן על מקום מומלץ וזול לרכוש אותה. התקציב עד 2500, אבל עדיף פחות אם ניתן. תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך כן נפתרה…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. ובין לוח אם GA-EP31-DS3L החיבור הפנימי בלוח האם לא מתאים בפינים שלו לפינים של המולקס של החיבור של הכבל הפנימי של המארז אפילו שכתוב שמתאים לחיבור HD של הסאונד. כשהחיבור מחובר ללוח יש במערכת ההפעלה (WINDOWS XP ) תקלות עם הדריבר של הסאונד (הדריבר נהייה קורופט וצריך להתקין אותו בחזרה). עובד בסדר אם מנתקים את חיבור הכבל לכניסת הסאונד הקידמיות במארז. למישהו יש מושג כלשהו? :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by navk2,

שלום. אני מחפש טלוויזית LCD ליראות בה תכנים לא בHD (כי אין בארץ). לא רוצה שיהיו מריחות ועדיף עם איכות תמונה כמה שיותר טובה (כמובן). מה הטלוויזיות המומלצות בטווח ? אני חושב שאפשר לחרוג אבל לא יותר מידי...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  13. הלוח הקודם שלי נשרף אז קניתי אחד חדש ASUS M3N78-EM יש לו כרטיס אונבורד של Realtek בלוח הקודם לא היה לי בעיות פשוט הלכתי להגדרות ובחרתי 5.1 רמקולים והייתי יכול לראות את כל ה Speakers והכל עבד מעולה אבל עם הלוח החדש אני בוחר 5.1 אבל לא באמת מופיע כאילו יש לי את כל ה Speakers אלא רק ימין ושמאל ומן הסתם אני לא שומע דולבי עם באס והכל מה הבעיה? מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ניסיתי להתקין דרייברים מחדש לא עזר - שימו לב שלא מדובר בבעיה ברמקולים כי הם עבדו מעולה עם הלוח הקודם...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. התקנתי דרייברים לפורטיסימו 7.1 שלי הסרתי אבל אני לא מצליח להתקין מחדש אולי מישהוא יודע היכן הוא מתקין את הקבצים בספריית הוינדוס על מנת שאוכל להסיר אותם

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by DMaster,

אני צריך המלצה לאוזניות בתקציב של 350 ש"ח. השימושים הם סרטים, סדרות ומשחקים. לא אשמע איתן מוזיקה. יש אפשרות לקנות מאיביי ומהדיוטי פרי. ככה שאפשר להמליץ על אוזניות שעולות יותר ואני כבר אנסה למצוא בזול יותר. אם אפשר אז אני רוצה המלצה לכמה דגמים. ראיתי את ה HD212, ואני יכול להביא ב250. יש לי אפשרות לקנות גם HD515 ב300 שקל. אבל קראתי ביקורות לא טובות עליהם. כדאי לקחת אחד מהשתיים? עד עכשיו הייתי עם זלמן 5.1.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by razoli,

איך הכרטיס הנל?? ראיתי אותו ב 170$ ב NEWEGG

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  17. Started by shon,

אהלן! קראתי את הת'רדים שפתחו בעבר בנושא אבל לא הצלחתי למצוא קישור ישיר להורדת תכנה שכזאת... אם משהו יוכל לקשר אותי אהיה מאושר, העברית ההפוכה ממררת לי את החיים!!! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by eli_baratz,

היי אני רוצה לקנות אוזניות לנגן MP3, עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי (אני משער שזה לא הולך ביחד ) אני מתלבט בין הדגמים הבאים: SENNHEISER MX-550 - מחיר: 120 ש"ח SENNHEISER CX-300 - מחיר: 280 ש"ח SENNHEISER PX-100 - מחיר: 290 ש"ח \ מעדיף שלא בגלל הגודל... אני מעדיף כמה שיותר נייד... SONY MDR-EX51PL - מחיר: 345 ש"ח CREATIVE EP-630 - מחיר: 230 ש"ח השימוש העיקרי של האוזניות הוא לשמוע מוזיקה עם נגן MP3, בנסיעות בעיקר. 1. קיים הבדל גדול בסאונד בין הMX-550 לדגמי הIN-EAR האחרים? כי אם אני לא ארגיש בהבדל אז אקנה כבר את הMX. 2. עוד משהו: בקשר לאוזניות IN-EAR אז במקרה שאני לובש אותם ולא שומע מוזיקה, אז אני ישמע את האנשים שמדברים איתי רגיל??? 3. יש מקומות בארץ (מצ…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  19. לא ממש שייך לקהילה הזאת אבל לא ידעתי איפה לשייך את המקרה שלי...אז אם עשיתי טעות מוד'ס בבקשה תעבירו לאן שצריך, תודה. נכנסתי לכל הפורומים באנגלית וכל מידע באתר של אפל שום דבר לא עזר למקרה שלי ממש מקרה אבוד בתקווה שיש למישהו פתרון פה ...אוקיי הבעיה היא שהאייפוד לא מופיע לי במחשב שלי ו ב Itunes פשוט לא מופיע כלום רק למטה מופיע שהוכנסה חומרה חדשה... באייפוד עצמו הכל תקוע מופיע מסך Do Not Disconnect עם הסימן של אין כניסה אבל הוא לא מהבהב וגם הבטרייה מראה אותו דבר בלי טעינה... בלחיצה Menu + Select הוא "מתאתחל" אבל חוזר לאותו מצב של אל תתנתק אבל הבטרייה נטענת... שאני מוציא את החיבור למחשב הוא לא משתנה הוא כמובן נתקע עם אל תתנתק אבל שאני עושה מניו וסלקט הוא חוזר נורמאלי …

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by kashi,

שלום, היום קניתי את הנגן Gmini XS100 ובנתיים הוא בטעינה אז יש לי 2 שאלות שהייתי רוצה שטענו לי אם אתם יכולים 1. כמה זמן הטעינה? במדריך לא רשום כמה זמן צריך לטעון את המכשיר... 2. אני ראיתי שיש חיבור למטען דרך החשמל ולא USB ויש לי בבית שנאי אז השאלה שלי היא האם אני יכול לטעון את המכשיר דרך השנאי? אם כן אתם יודעים איך אני צריך לכוון את השנאי? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by Vladgi,

לא חשבתי באותו זמן שקניתי אותם על איכות ...וגם היה לי מחסור בתקציב איך הם?הם עד כדי כך גרועים?? http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=60&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=287&V_ID=730 או שהם בסדר למי שמשחק מריו שזה לא אני כמובן..

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. איזה רמקולים לא יקרים למחשב תוכלו להמליץ לי לקנות? http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Speakers אפשר כמה המלצות? נגיד בטווח מחירים בין 150-300 ש"ח. (אם מומלץ משהו יותר יקר אז אשמח להמלצות נוספות) אבא שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב הנייד.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. אוקיי אז ככה: קניתי אתמול מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 וחשבתי שהכל יהיה פשוט ושאני אוכל כבר להפעיל אותו בקלות . כנראה שהוא עושה לי בעיה עם ההקלטה. אני מקשר בין הקו האופטי לבין ה DVD בוחר את המיקום של ההקלטה, לפי מה שרשום בחוברת ה "הסבר", ולוחץ RECORD על החלק העליון של המיני דיסק מופיע 'NO SIGNAL' וכל פעם שאני רואה את זה בא לי לשבור תמינידיסק על הרצפה. מה לעזאזל אני אמור לעשות עם הדבר הזה? אם באמת מישהו מבין ויכול לעזור לי אני מודה לו מראש. thrash

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by inbar,

שלום ברשותי iriver דגם H340. הורדתי קבצי מוזיקה מ Itunes של חברי, הקבצים מקודדים כ m4a וה IRIVER לא מציג ולא מאפשר לנגן אותם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. יש לכם המלצות כלשיהן? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.