עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jhracham,

שלום רציתי לדעת אם מישהו ניסה לרוץ עם IAudio X5L? האם זה יזיק להרד דיסק או שהוא שהזעוים מריצה חלשים מדי בשביל להזיק לו?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by 100100,

יש לי iriver x20 , אני מחפש מטען שיטעין לי מהשקע חשמל ישירות , ללא חיבור usb למחשב. ראיתי כל מיני כאלה במחירים 20-30 שקל שהם כללים כאלה ולא לדגמים מסויימים. הם מתאימים?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by guycnaan,

אנשים טובים וחכמים,אני זקוק לעזרה בהפיכת קובץ AVI מקודד DIVX לקובץ MP3 (כלומר להיות מסוגל להכניס את התוצאה אל דיסק שמע),אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה או דרך לעשות זאת,ועדיף שתהיה קלה ונוחה ושמישה... בתודה מראש,ומצטער על ההטרדה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. את ה-DVD אני מחבר באמצעות כבל RGB ואת הממיר באמצעות כבל RCA. הבעיה שהם עולים על אותו ערוץ ואחד המכשירים חייב להיות מנותק מהחשמל או שאין תמונה. איך ניתן לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by afik zach,

אני מחפש DVD שתומך בUP-SCALE ליצאת Component היחדי שמצאתי זה KiSS DP-1100 אבל הבנתי שהוא לא מדהים לפי הביקורות ויש גם את שני אלה שלא הבנתי אם תומכים בזה toshiba SD770 Pioneer DV-490 בקיצור אני ישמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  6. אני מאוד מרוצה מן הרמקולים הנל... רק הבעיה כשאני שומע מוזיקה, אז שומעים איך שהאויר יוצא מן החור של הסאב, ממש שומעים את האויר, וזה ממש הורס... מישהו נתקל בבעיה? SBS 370...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by zekit,

שלום, אני פרסמתי בפורום אחר את ההודעה הבאה ציטוט: עוד זוג אחד הלך לי,כבר פעם שלישית שזה קורה והפעם ממש חבל היו אחלה אוזניות של 200 שקל ואיכות סבבה.כל פעם אותו דבר,האוזינה הימנית או השמאלית נדפקת. מישהו יודע מה גורם לזה? ANYWAY , מאיפה אפשר לקנות אוזניות איכותיות היום (אזור צפון) , אני מניח שאני יכול לקנות באינטרנט , אתם חושבים שזה רעיון טוב לקנות אוזניות יקרות בלי לנסות אותם קודם? אפשר בבקשה המלצות? תקציב הממ יש לי כסף נגיד עד 500 שקל .. שישמעו טוב (הנגן זה IPOD דור 3 ,אם זה משנה) עכישו באותו פורום שפרסמתי את ההודעה הזאת,קבלתי המלצה על זוג האוזניות והחנות האלה : http://www.cinema-paradiso.co.il/Index.asp?ArticleID=98&CategoryID=70&Page=1 לפני שאני מבצע את ההזמנ…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. יש לי כרטיס קול מובנה של רילטק (לוח GA P35 DS3L). אני רוצה להקליט ליין גיטרה, אך המחשב לא קורא את הסיגנל שלה. בדקתי בהגדרות הכרטיס, ומשום מה כל אפשרויות ה Realtek HD Audion Input (ביניהן ה Line In שאני צריך) אינן זמינות, כלומר מסומנות באפור. מישהו יודע איך אני מפעיל אותן? אשמח לקבל כל תשובה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. אם אני סם את הכבלים של הרמקולים אחד ליד השני + ליד שקע של מאריך שמחוברים שהוא מלא + עוד כל מיני כבלים ליד, האם כל הכבלים מפרעים לכבלים של הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. לפני כמה שעות הפלתי את האייפוד שלי (שלפני כן היה תקין לחלוטין) ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי פרצוף עצוב כזה....כאילו הוא מת או משהו...אין לי מושג מה זה אומר....מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יפסיק לעשות פרצופים????? :nixweiss: ???

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by gshhar,

1 הבנתי שסרט DVD זו האיכות הכי טובה אז איך בדיוק מייצרים אותה. 2 למה בסרט DVD יש את השוליים השחורים . 3 בכבלים הדיגיטלים למשל האיכויות של הסרטים טובים אבל למה שם אין את השוליים השחורים,ז"א הם לא מקרינים את הסרטים שלהם מ-DVD? 4 למה שסרט DVD יוצא לוידאו הוא יוצא ללא השוליים השחורים. תודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. אז כמו שכתוב בכותרת. אני מחבר רק למחשב אז חשוב שיהיה s-pdif, השימושים הם מוזיקה סרטים וגם משחקים, חשוב שתנגן סרטים באיכות שמע מעולה. תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. שלום יש לי בעיה בטלווזיה הזאת http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html יש לי קול אבל אין תמונה הטלווזיה ממשיכה להיות שחורה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. שלום לכולם! קניתי מחשב קונרו לפני כ8 חודשים ,הייתי מעוניין להוסיף כרטיס קול טוב מכיוון שמה שיש לי מובנה על הלוח אם ואני מרגיש שהוא לא נותן תמורה טובה יחסית לרמקולים.. הדגם של לוח אם הוא MSI P965 NEO F7.1 GLAN בתצוגה של המחשב הוא נקרא REALTEK.מה ידוע לכם על הכרטיס הזה? והרמקולים CREATIVE inspire T6060 5.1 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 הייתי מעוניין בהמלצה של כרטיס קול טוב ברמת מחיר של עד 400 ש"ח ,כרטיס כזה שאני ארגיש הבדל במשחקים,ובמוזיקה. אם יש לכם המלצה על אתר טוב ,אשמח.. תודה לכל המתייחסים!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by ROOLDY,

היי, אחרי התייעצויות רבות עם חברי פורום אחר החלטתי, אני קונה ATP3 , אבל אני לא אחבר אותם למחשב. בקיצור, חשבתי על רעיון לקנות DVD ואז לחבר את הרמקולים ל- DVD וככה יהיה לי גם שלט... אבל אז נזכרתי שאין בשלט DVD כפתורים של עוצמה ... למישהו יש רעיון לשלט כלשהו לרמקולים ...? * אגב בשלט של רסיבר יש אפשרות להגביר ולהנמיך ? נ.ב. אמרו לי שזה המקום שמבינים בו הכי הרבה באודיו בכל הפורומים... ואני מקווה שזה נכון, כי באמת שמעתי מילים טובות על הפורום הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  16. עוד כשבוע מגיע מחשב חדש שהזמנתי, החלטתי לנצל את ההזדמנות וגם לקנות לו כרטיס קול שיהיה יותר איכותי ממה שיש בלוח (Gigabyte GA-945P-S3), אך התקציב שלי לא גדול (תכלס יכול להיות גדול, אך אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף , לכן נורא חשוב לי יחס האיכות/מחיר), כמו שאמרתי, הרמקולים שלי הם ATP3. התקציב הוא פחות או יותר 300 שקל, ישנם כרטיסים טובים (יחסית כמובן) שמשתלמים במחיר הזה? אם כן - אילו ? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by AdamS,

שלום, בימים הקרובים אני קונה את טלוויזיה LCD חדשה והייתי רוצה לחבר אותה אל המערכת השלי (Z5400). החיבורים אשר קיימים ב-LCD הם: 15pin - vga - Dsub, Component, HDMI, RCA, Scart21 pin x 2, S-video החיבורים אשר קיימים במערכת הם: ירוק, שחור וכתום (אשר מחוברים לכרטיס הקול במחשב), חיבור אופטי X2, חיבור קוקסינלי ובצד הרסיבר הזה יש שתי כניסות של 3.5מ"מ, האחת של אוזניות וליד השנייה יש סמל של צליל. בערך כמו בתמונה. עכשיו, לפי החיבורים אשר בשתי הצדדים, הם ישנה דרך שבה אוכל לחבר את ה-LCD ישרות למערכת או שאני אצטרך ללכת דרך המחשב? עוד שאלה שקצת לא קשורה, אני רוצה לחבר את ה-LCD למחשב על ידי כבל HDMI שבסופו יש DVI. האם זה בסדר או שעדיף לחבר דרך חיבור אחר? תודה רבה לכם, אדם

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אני צריך שהוא יספק לי סראונד 7.1 מדומה באיכות הגבוהה ביותר. אני שומע הרבה מוסיקה, ומשחק במשחקים כבדים (והרבה). אני רוצה לשמוע כל צעד של האויבים-מאיזה כיוון לאיזה כיוון האויב מגיע, שאפילו בעינים עצומות אני אוכל לשמוע מאיזה כיוון הוא מגיע. אני רוצה שיחשבו שיש לי wallhack אל כרטיס הקול יחוברו או razer carchasis, או AD700 (או כל אוזניות באיכות דומה, תלוי איזה אני אחליט לקנות בסוף).

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by dani007,

‏CREATIVE‎ - ‏Inspire T6100, 5.1 או X-530 של לוגטיק[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 13:49:43 דחוף אנשים אני לפני קנייה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by drorleb,

האם מישהו יודע אם כבר הוציאו עברית לאייפוד?? בתודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. אני מחפש מסך של כ26 אינץ' בעל איכות תמונה גבוהה (מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וDVD) שיש לו חיבור גם לscart (בכדי לחבר אליו את הממיר של HOT) ועדיפות לרמקולים מובנים טובים יחסית התקציב הוא כ2000-2500 שקל. יש לי בנוסף מספר שאלות,האם כרטיס מסך ישן radeon 9500 pro 128mb יציג את אותה איכות תמונה\סרט כמו שיציג כרטיס מסך חדש ועדכני על גבי המסך lcd שאקנה? (בדגש על סרטים באיכות HD וכו' שבהם איכות התמונה הוא נושא יותר רגיש מאיכות dvd רגילה). האם המחשב שלי (מפרט בצד) מספיק בשביל לצפות בסרטים באיכות HD או שצריך מעבד חזק יותר\זכרון נוסף? ושאלה אחרונה וקצת מוזרה אולי אבל בכל זאת,האם אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך (עשיתי עדכון לביוס שלו והפכתי אותו לradeon 9700 pro כי נעלו את ה…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by anatoli,

אהלן, יש לי בעיה עם הנגן. הוא מזוהה, אבל אני לא יכול לגשת אליו מהמחשב שלי, ואני חייב להעביר אליו קבצים דרך המדיה-פלייר (ובעבר זה עבד לי בסדר), איך אני פותר את זה? תודה, Anatoli.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by AMD IS LIFE,

עם סאב חזק דיו. בבקשה להנות בזריזות דחוף.!!!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

אז ככה, היו לי עד לא מזמן EP-630 אבל הם נהרסו. אני לא יכול לסבול את האוזניות סטוק של האייפוד אז אני צריך אוזניות חדשות. כרגע אני די בטוח שאני אלך על EP630 שוב בגלל שאני מאוד נהניתי איתן ואני לא מוצא שום סיבה לא לקנות אותן שוב. בעיקרון ראיתי שיש גם את הKsc - 75 ב158 ש"ח. אני לא בטוח שהם יהיו לי נוחות בגלל שאני תמיד מסתבך עם סוגי האוזניות האלה ששמים מסביב לאוזן (זה גם מכאיב). בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות In Ear עד 150 ש"ח. אגב, אני לא רוצה להזמין מAmazon אלא לקנות בארץ. נ.ב: אני יודע שהתקציב קטן, אבל זה כסף שיש לי כרגע (גם את זה אין לי, דוד שלי קונה לי ליומולדת). בחופש הגדול אני אעבוד קצת, ארוויח ואני טס לארה"ב ושם אקנה לי כבר מגבר + אוזניות טובות

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by ychig,

התקציב בערך עד 3800 עם אפשרות לחריגה קלה אם זה באמת משתלם.. השימושים יהיו כמובן צפייה בשידורי טלויזיה[יש לי ממיר של יס אם זה משנה..] וחיבור למחשב לצורך צפייה בסרטים וכו' [לעבודה במחשב יש לי מסך 19'' נחמד..] תודה .

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים