אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המערכת של MEGAWORKS 550 CREATIVE עם כרטיס קול Audigy 2 Value מישהו מכיר או יודע למה הוא נותן רק כשמפעילים את האפקטים של creative כמו הCMSS 5.1 ולא ישירות מסרטי הדיוידי ? אי אפשר לבטל אופציה זו ופשוט שינגן כמו שצריך 5.1 רגיל בלי כל האפקטים ההרסניים האלו?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים: 2 אחוריים הם הקטנים יותר ו 2 קדמיים הגדולים יותר. אין לי סאב ואין לי סנטר. ויש לי בעייה: כשאני מחבר את הרמקולים כמו שצריך הקטנים אחורים והגדולים קדמיים אז אני לא שומע את האחוריים כמעט לחלוטין. הם ממש לא דומיננטיים ולא שמים לב לסראונד. (עשיתי את בדיקה כזאת של הרמקולים בדרייבר של הכרטיס קול) ואני חושב שאני יודע מה הבעייה... ברסיבר כתוב שהרמקולים האחוריים צריכים להיות בהתנגדות של מינימום 8 אוהם. אצלי הרמקולים האחוריים הם עם התנגדות של 4 אוהם. זאת יכולה להיות הסיבה לזה שאני לא שומע את הרמקולים האחוריים? האם זאת באמת הבעייה שאני לא שומע את האחוריים? או סיבה אחרת? אתם יכולי לעזור לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכם ! רוב הזמן אני מעיין בפורום אבל עכשיו גם אני זקוק לעזרה : יש את ה-XORO HSD400 PRO המפורסם והיקר... או VERTEX A312 הוא לא כל-כך אבל גם לא יקר. למישהו יש המלצות מה לקנות ?? אולי מה לא לקנות ???
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מערכת 5.1 למחשב עכשיו ראיתי שיש במערכות היותר יוקרתיות בעיקרון מקודדי Dolby ,Dts,Prologic עכשיו השאלה שלי למה זה נמצא ברמקולים בכלל?, זה לא התפקיד של כרטיס הקול לקודד ולפענח? מה ההבדל בין רמקולים עם מקודדים ובלי? , האם זה משפיע חוץ מבסרטים שתומכים בכך? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי H320 ורציתי לדעת למי יש אותו שיתן לי טיפים ועזרה ואים הוא שווה כנגן MP3
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על נגן MP3 256MB ב 300 שקל (תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) והמלצה על נגן MP3 512MB ב 400 שקל (כמו הקודם - תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) תודה ....
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין להוסיף להם עוד שלוש רמקולים ולהפוך אותם ל5.1(יש לי כרטיס קול של 5.1) זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1 הבנתי שסרט DVD זו האיכות הכי טובה אז איך בדיוק מייצרים אותה. 2 למה בסרט DVD יש את השוליים השחורים . 3 בכבלים הדיגיטלים למשל האיכויות של הסרטים טובים אבל למה שם אין את השוליים השחורים,ז"א הם לא מקרינים את הסרטים שלהם מ-DVD? 4 למה שסרט DVD יוצא לוידאו הוא יוצא ללא השוליים השחורים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת איך ה Z-540 לעומת ה Z-640. יש ביניהם שינוי גדול? ויש הבדל גדול במישחקים/מוזיקה/סרטים? ה Z-640 שווים את ה+200 שקל מה Z-540 ?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הרקולס החברה הידועה כחברה טובה לכרטיסיי קול וגם כרטיסיי מסך מוציאה עכשיו כרטיס חדש שיקרא Gamesurround Muse 5.1 DVD המשך... ה-Gamesurround Muse 5.1 DVD הכרטיס תומך 5 נקודה אחד ערוצים וגם באפשרות שמיעה בצורת ה- DVD הוא אמור לתת אייכויות טובות מאוד והכרטיס אמור להבטיח למשתמש חוויה מוסיקלית נהדרת ויתמוך בתוכנה power dvd ובחוץ לארץ הוא עולה 29.99 דולר.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום ברשותי iriver דגם H340. הורדתי קבצי מוזיקה מ Itunes של חברי, הקבצים מקודדים כ m4a וה IRIVER לא מציג ולא מאפשר לנגן אותם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
היי לאחר שכבר נמאס לי לגמרי מכרטיסי הקול של קריאטיב (בעקבות בעיות חוזרות שהופיעו לי גם ב Live! Value וגם ב Audigy 2 הנוכחי) החלטתי לנסות כרטיס קול מחברה אחרת. בעבר הכרתי את המתחרים הראויים, השאלה היא אילו כרטיסים הם הרלוונטים כיום. מה שאני מחפש זה כרטיס זול (באיזור ה-500 ש"ח, אני מניח) שכולל תמיכה בסאונד הקיפי במשחקים (ע"י חיבור אנלוגי נפרד עבור כל ערוץ - קריאטיב משתמשים באיחוד טיפשי של הסנטר עם הסנטר האחורי והסאב-וופר בחיבור mini-plug "משולש"), יציאה דגיטלית (קואקסלית או אופטית) בתקן S/PDIF, וזהו בערך. אני לא צריך פאנל פנימי\חיצוני, אני לא צריך אין-סוף כניסות\יציאות (למרות שאני כמובן לא אתנגד אם זה יהיה כלול בכל מקרה במחיר זול יחסית). כמו שוודאי הבנתם, הכרטיס מתחבר לרסיב…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה החלטתי לקנות נגן MP3 של 512 MB זיכרון. בטווח המחירים 500 -700 ש"ח. לאחר חיפושים רבים וחרישה על כתבות רבות לא מצאתי מוצר המתאים לצרכיי. אם למישהו יש עצות לגבי מכשירים ספציפיים אשר לדעתכם יכולים לענות לצרכיי, יתקבלו בברכה. שיתוף בנסיון אישי יתקבל בברכה כפולה . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
התקציב שלי הוא בסביבות ה750 שקל מוכן לקנות גם יד שניה ולא מתכוון להזמין מחו"ל אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות משהו חזק חשוב לי באסים מטורפים ואיכות צליל בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה lcd sony 40 ופתאזום יש לי כתם כזה שחור תמונה http://www.interload.co.il/upload/3867309.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש וטלוויזית lcd חדשה במקום מסך ורציתי לדעת מה הכבל הכי איכותי שיש בין מחשב לטלוויזיה. וגם אם כדי לחבר אותו למפצל שאני יוכל לראות בטלוויזיה יס או שזה יפגע באיכות ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
צריך המלצה לסט 5.1 לסלון תקציב 800-1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה הרכבתי איזה מחשב, הדקנתי עליו ווינדוס xp והכול עובד בכייף חוץ מהקול! שאני מדליק את המחשב שזה נכנס לווינדוס הוא עושה כזה "טק" ואין יותר קול! ושאני מכבה אותו אז חוזר הקול והוא משמיע את הקול כיבוי... וגם שאני מנסה לשמוע מוזיקה בווינדוס מדיה פלייר או בכל נגן אחר הנגן ישר נתקע ואפילו לא מתחיל לנגן את השיר! מישהוא יודע מה אני יכול לעשות??
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מהרמקול הימני יוצא 3 בננות שמתחברות למחשב,איך אני יודע איך לחבר אותם למחשב נכון?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- (ועדיין, אם אפשר לקצץ, מה טוב) הן צריכות להיות בצורת קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(:
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום , בימים הקרובים אמור להגיע אליי הכרטיס קול הנ"ל, רציתי לשאול אם למשהו יש התנסות עם הכרטיס הזה.. או התרשמות כלשהי .. אני אשמח לקבל נ.ב אשמח להביא תמונות בקרוב
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה.. אני קונה עוד חדוש ת'רמקולים Cerwin Vega E712 שהם 300 RMS... ויש לי כרגע זוג רצפתי של פיוניר 80W... אני לא כל כך מבין בעסק ... מישהו יכול להמליץ לי איזה מגבר אני צריך? בסביבות ה3000 שקל... שיחזיק לי את כולם כמו גדול... ויוציא מהם את המקסימום [ואולי סנטר עצבני בהמשך] אם אפשר עזרה אני ישמח\ המלצות על רמקולים אחרים..
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-