עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נמקו בתגובה למה!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם, יצרתי בטעות קובץ MP3 גדול - כ 115 MB - אלבום שלם שהרצועות בו מאוחדות ולכן יש רק קובץ אחד, האם יש תוכנה שיודעת לקרוא את הקובץ ולהפריד אותו לרצועות כפי שהשירים היו במקור. אני לא יכול ליצור את הקובץ מחדש כי לקחו לי את הדיסק ועוד לא החזירו לי. נא עזרתכם: איך אני מפריד את הקובץ לרצועות באוםן מדויק. בברכה.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by Sting,

חבר שלי רוצה לקנות את זה ורצתי לשאול אתכם מה דעתכם על זה ? http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=PMP140&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by liho,

איזה חברה הוציאה ה-1 נגן mp3? ו....מה אתם חושבים על zen touch ? והאם הגיע השלט שלו לארץ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן,פתאום הפסיקו לי הצלילים בוינדוס לעבוד וכנ"ל מוזיקה.. בדקתי הכול מחובר והרמקולים פועלים כי שנגעתי בחוט שמעתי את הרעש שנוצר בגלל החשמל הסטטי בידיים שלי... רק רציתי לעשות "וידאוי הריגה" שאני אלך בלב שקט לקנות כרטיס קול חדש. תודה.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by Happy End,

הכוונה היא שהנגן יוכל לשדר רדיו\שירי MP3 ישירות לנגן של האוטו... עם משדר מסויים אני יודע שיש כזה לאייפוד אבל העם יש חברה אחרת עם נגן כזה? (רצוי של creative) שבא עם משדר שמשדר לטייפ\סידי של האוטו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by liho,

קניתי לפני חודש וחצי בערך את creative zen touch ואחרי חודש וחצי החלטתי לכתוב ביקורת...... :- קודם כול זה המכשיר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274 ביקורת: המכשיר שקיבלתי הוא הדגם של 20 ג'גה,המכשיר הגיע בארזיה יפה (הרחבה בהמשך).המכשיר נראה יותר גדול מאשר שהוא באמת והוא די נוח לשימוש למרות שיש קטנים ממנו ויש גדולים ממנו. האיכות של המכשיר מדהימה ועלה על הרבה מכשירים שאני מכיר ,משך הבטריות שלו על השמעה רצופה עומד על 24 שעות שזה המון שכך רוב המכשירים לא עוברים את ה-16 שעות .האוזניות שמגיעות עם המכשיר בינוניות ולא מאפשרות להגיע לאיכות של המכשיר. המכשיר לא תומך בעברית (ואפילו אין את האותיות הפוך)!!!!!!!!!!!!!! ש…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by Integer,

המערכת מיועדת בעיקר לסרטים ומוזיקה אשמח גם לביקורות על הרמקולים הללו...

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  9. תורידו את קובץ הזיפ !! מה אתם חשובים על הביקרות? טעויות? להוסיף? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by deangefen,

זקוק לעזרה בקניית נגן לשמיעת מוזיקה אני לא יודע איזה נגן לקחת (mp3 , מיני דיסק...) אני רוצה שהוא ידע להציג עברית ושאת הבטרייה יהיה ניתן להחליף בבטריות רגילות כגון AA או AAA התקציב שלי הוא עד 2000 שקל חשבתי על הנגן הזה שהוא גם מצלמה ולקנות אותו עם כרטיס זיכרון של ג'יגה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30228&gsid=10-4 האם הוא טוב? הוא יוכל להציג לי עברית? למישהו יש את הנגן הזה והא ממליץ עליו?

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  11. שלום.. מישהוא מכיר תוכנה שיכולה לתמוך בהרצת כתוביות בעיברית כאשר אני בוחר סרט? חיפשתי כבר בכמה תוכנות ובאף אחת מהם לא ראיתי את האופציה הזו. מישהוא מכיר פיתרון לנושא ? אני לא בהכרח מחפש תוכנת HTPC כי אני לא מקליט תוכניות מה TV או משהוא, רק רואה סרטים. אז אולי יש איזה נגן וידאו בשוק שתומך גם ב LARG DISPLAY וגם בכתוביות ? תודה..

12. Started by desert,

מחקתי את ה FLASH בטעות ,ואני לא מצליח לעשות לו RECOVER עם התוכנה המצורפת כי היא בעייתית , הוא נכבה ונדלק לי. אני צריך תוכנה אחרת , מישהו? http://www.extras4u.com/driver/ זה הנגן השחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  13. ה-h300. אני יודע שהשלט של הדרה הישנה מתאים, אבל שמעתי שברגע שיצא עידכון קושחה הוא לא יתאים יותר. רציתי לדעת אם יש כזה שלט וכמה הוא עולה בניו יורק, כי אני נוסע לניו יורק עוד חודשיים ואני קונה את הH320 או את הH340 עוד לא החלטתי, אבל הבנתי שהוא מגיע עם שלא בלי LCD, ורציתי לדעת כמה יעלה לי לקנות שלט בנפרד, ואיפה אפשר לקנות אותו בניו יורק. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by itaic,

מישהו יודע איך ובאיזו תכונות אפשר להקליט מטייפ למחשב? (גם אילו כבלים צריך וכו?))

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mr hankey,

עוד חודשיים אני נוסע לפולין והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות נגן mp3 חדש. על איזה נגן של 20 gb אתם ממליצים(לא אייפוד) ברמה של עד 200 יורו ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  16. שלום יש לי iRiver H340 ואני לא מבין כלוםםם התקנתי את התוכנה מהדיסק ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אה וגם תגידו איפה הסוללה אמורה להיות? איפה המכסה

17. לאחותי בקרוב יש יומלדת, והבנתי שהיא דיי מעוניינת באוזניות קצת יותר איכותיות מכל הזבל שיש לכולם בדרך כלל. התקציב הוא בסביבות ה100 ש"ח, הוא קצת גמיש. אחותי לא אודיופילית, היא רק רוצה אוזניות שיוכלו להשמיע בצורה סבירה ונעימה, משהו שייתן תמורה למחיר, ושהיא תוכל להרגיש בהבדל באיכות בין האוזניות הקטנות שמקבלים מתנה לבין האוזניות שאני אקנה לה. מחכה להמלצות :-)

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by Unavoidable Encounter,

היי אבא שלי קנה לי בחול נגן MP3: iRiver H340 שזה 40 גיגה אבל הביקורות על זה הרבה יותר גרועות מH320 שזה 20 גיגה ואני אפילו את זה לא אמלא... אבא שלי קנה לי את ה40 בפחות כסף ממה שעולה בארץ ה20 כך שאם אני אמכור את זה בארץ - יהיה לי מספיק כסף אפילו לשני נגנים בארץ של 20 גיגה האם כדאי לי למכור את ה40 ולקנות במקום זה 20?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by overload,

מה האוזניות הכי טובות שאני יכל להשיג בארץ ב250-300 שקל. אני לא צריך שיהיו ניידות. עדיף שיהיו סגורות. ואם אפשר, אני אשמח לכתובת לחנות בת"א שאני יוכל לשמוע בה כמה דגמים. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  20. אומנם שאלה די טריוויאלית שטחנו אותה בפורום, אבל כל המידע שמצאתי כשחיפשתי לא מתאים לסיטואציה שלי. המצב הוא כזה: קניתי מחשב עם כרטיס אונבורד. למחשב היו חיבורים של כרטיס קול מאחורה (כרגיל) ועוד 2 חיבורים בצד (יחד עם usb) אני משער שהם למיקרופון/אוזניות. בכל אופן, סאונד יכלתי לשמוע רק אם הייתי מחבר את הרמקולים לחיבור בצד (כנראה מי שהרכיב לי חיפף). בשלב מסוים נשבר לי מההגברה העלובה של האונבורד וניסיתי לחבר אתו למערכת. הכבלים של הרמקולים שלי מחוברים ביחד עם בננה כדי שיוכלו להכנס דיירקט למחשב (זה הרמקולים המקוריים של הסטריאו). לקחתי כבלים אחרים, חיברתי ל R L של המערכת, חיברתי כבל rca למערכת ולמחשב (לחיבור בצד) והצלחתי לשמוע. אחרי זה ניסיתי לחבר לחיבור שמאחורה (בלי לכבות את המע…

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by eladbu,

מישהו מכיר את הרמקולים האלה של X-FREE!רשום סוגריים קריאיטיב? כל הסיפור 140 שקל כדאי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by itaim,

יש לי וידאו ישן (10שנים+) ויש הפרעות בצפייה (אולי גם בהקלטה.. לא ניסיתי קלטות מוקלטות על וידאוים אחרים) וכל השנים האלה אף פעם לא ניקיתי ראשים אמרו לי שיכול להיות שזאת הבעיה - אבל אני חושב שיכולות להיות עוד מלא סיבות (וידאו ישן - עבר זמנו) בכל מקרה ננסה לנקות אבל איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  23. שלום קניתי זוג רמקולים עם סאב די חזק עכשיו הבעיה שיש לי שכנים אולי נחמדים אבל מעצבניםםםם ואני כבר יודע שהם יעלו מתישהו ויבקשו להנמיך.. השאלה שלי מה אפשר לשים מתחת לסאב וופר שירסן כמה שאפשר את הרעש שלו כלפי מטה אם יש כזה דבר בכלל..ובכל זאת לא יהרוס את האיכות סאונד שלו בחדר. יש פיתרון? :] תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by swampfrog,

האושניות שהגיעו לי עם ה ipod נהרסו ועכשיו אני מחפס אושניות earbud חדשות שיהיהו יותר טובות מהם במחיר של עד 150 שקל עם יש דבר כזה אני אשמח לקבל הצעות תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  25. Started by Elevation,

אני רוצה לנסות אותו באוזניות שלי HD280). אז... כמה זמן להריץ? על איזה ווליום, ואיזה משני הקבצים שנוצרים? רק מי שמבין להגיב בבקשה. http://www.moshier.net/pink.html

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים