עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by XMB,

אהלן אנשים , לא הבנתי את ההבדל בדגמים הללו כאשר הפרש המחירים עומד על 400 שקל בין ה PRO לרגיל הנתונים של ה PRO : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15854&nav=1 הנתונים של הרגיל: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853&nav=1 ההבדל היחיד שראיתי שב PRO יש את ה XRAM שבמילא הבנתי שרוב המשחקים לא יודעים לנצל את זה כמו כן בגירסה הרגילה אין יציאה ל I/O CONSOLE שבמילא אני לא הולך לקנות את זה , אז איפה ה400 שקל (פי 2 מחיר של ה PRO מהרגיל) תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by Yossarian22,

שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD לא גדולה מדי[מטעמי תקציב] - 34'/37' וכו' אבל עם כל הסוגים והחברות וההמלצות מכל מקום אני מבולבל לגמרי ולא יודע על מה ללכת חלק אומרים לי לא לקנות טושיבה, סוני וLG, וחלק אומרים ללכת רק על אלה... השימושים הם הדברים הרגילים ביותר, סרטים[לפעמים בדיוידי], ספורט[כדורגל וכאלה] וסתם טלוויזיה.. הטלוויזיה תתחבר לממיר של HOT. מרחק ישיבה ממנה יהיה בערך 2.3 מטר[הערכה גסה]... תודה מראש לכל מי שימליץ לי על דגמים וגם בצורה יותר כללית על דברים שעליי לחפש...

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by Axel Foley,

השאלה בכותרת. האם אפשר לקודד קבצי MP3 שינגנו ב-5.1 ערוצים? תודה מראש לכולם

4. שלום! אני מתכוון לכלול במפרט שאני מזמין היום מ-SkyPc רמקולים חדשים, התקציב שלהם, בנפרד מהמפרט עצמו, הוא 300 ש"ח. מכל מה שיש ל-SkyPc להציע, הכי נראה לי Logitech X-230, שעולים במפליא 299 שקלים חדשים. מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. Started by mor873,

יש לי במחשב כרטיס CREATIVE AUDIGY 2 ZS 5.1 הפלטניום עם פנאל חיצוני . רכשתי מחשב חדש לוח אם ASUS P5KR , האים כדאי להעביר הכרטיס טוב יותר מאשר בלוח . האם חייבים לבטל בביוס את הכרטיס קול של לוח האם הוא אפשר להשאיר את שניהם פעילים ולבחור את הדייבר בהגדרות צלילים .

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. שלום לכולם אני בקרוב קונה מערכת 5.1 למחשב עכשיו ראיתי שיש במערכות היותר יוקרתיות בעיקרון מקודדי Dolby ,Dts,Prologic עכשיו השאלה שלי למה זה נמצא ברמקולים בכלל?, זה לא התפקיד של כרטיס הקול לקודד ולפענח? מה ההבדל בין רמקולים עם מקודדים ובלי? , האם זה משפיע חוץ מבסרטים שתומכים בכך? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by easyuri,

מישהו אמר לי שהנגן כל כך גדול שלא ניתן להכניס אותו לכיס. האם זה נכון? האם נוח בכלל להסתובב איתו?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Mushigoya,

אהלן חבר'ה קניתי את הכרטיס M-audio revoultion 5.1 הרמקולים שאני משתמש בהם הם Altec Lansing FX6021 והם עובדים מצויין, כשאני מחבר אותם לכל דבר אחר נגיד לחיבור הרגיל של הלוח אם או למכשיר MP4 הם נשמעים פיצוץ. כשאני מחבר אותם לM-audio אז הכל נשמע טוב -אבל- יש כל הזמן קפיצות כאלה בסאונד מה שממש מפריע. לדעתכם הבעיה היא בכרטיס קול בכלל? אולי הבעיה היא בתאימות? בקיצור מה כדאי לי לעשות? להחליף את הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by ELiA,

למישהו יש מושג מאיפה קונים את הרמקולים האדירים האלה? אני יודע שהפסיקו לייצר אבל אולי יש חנות שמוכרת עדיין או יש פה איזה אחד בפורום שיש לו והוא רוצה למכור?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by guycnaan,

אנשים טובים וחכמים,אני זקוק לעזרה בהפיכת קובץ AVI מקודד DIVX לקובץ MP3 (כלומר להיות מסוגל להכניס את התוצאה אל דיסק שמע),אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה או דרך לעשות זאת,ועדיף שתהיה קלה ונוחה ושמישה... בתודה מראש,ומצטער על ההטרדה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  11. Started by OmriF,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ולצערי הווינדוס החדש עושה איתו בעיות תאימות. האם למישהן כאן יש את הכרטיס עם ווינדוס 7? איפה מצאתם דרייברים מתאימים?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. התקנתי דרייברים לפורטיסימו 7.1 שלי הסרתי אבל אני לא מצליח להתקין מחדש אולי מישהוא יודע היכן הוא מתקין את הקבצים בספריית הוינדוס על מנת שאוכל להסיר אותם

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by shon,

אהלן! קראתי את הת'רדים שפתחו בעבר בנושא אבל לא הצלחתי למצוא קישור ישיר להורדת תכנה שכזאת... אם משהו יוכל לקשר אותי אהיה מאושר, העברית ההפוכה ממררת לי את החיים!!! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by zekit,

שלום, אני פרסמתי בפורום אחר את ההודעה הבאה ציטוט: עוד זוג אחד הלך לי,כבר פעם שלישית שזה קורה והפעם ממש חבל היו אחלה אוזניות של 200 שקל ואיכות סבבה.כל פעם אותו דבר,האוזינה הימנית או השמאלית נדפקת. מישהו יודע מה גורם לזה? ANYWAY , מאיפה אפשר לקנות אוזניות איכותיות היום (אזור צפון) , אני מניח שאני יכול לקנות באינטרנט , אתם חושבים שזה רעיון טוב לקנות אוזניות יקרות בלי לנסות אותם קודם? אפשר בבקשה המלצות? תקציב הממ יש לי כסף נגיד עד 500 שקל .. שישמעו טוב (הנגן זה IPOD דור 3 ,אם זה משנה) עכישו באותו פורום שפרסמתי את ההודעה הזאת,קבלתי המלצה על זוג האוזניות והחנות האלה : http://www.cinema-paradiso.co.il/Index.asp?ArticleID=98&CategoryID=70&Page=1 לפני שאני מבצע את ההזמנ…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  15. אני צריך כמה סטים של אוזניות דקות כאלו שאיתם אפשר לתקשר בצוות בשביל משחקי פיינטבול,אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה כאלו אשמח לדעת

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by kashi,

שלום, היום קניתי את הנגן Gmini XS100 ובנתיים הוא בטעינה אז יש לי 2 שאלות שהייתי רוצה שטענו לי אם אתם יכולים 1. כמה זמן הטעינה? במדריך לא רשום כמה זמן צריך לטעון את המכשיר... 2. אני ראיתי שיש חיבור למטען דרך החשמל ולא USB ויש לי בבית שנאי אז השאלה שלי היא האם אני יכול לטעון את המכשיר דרך השנאי? אם כן אתם יודעים איך אני צריך לכוון את השנאי? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. עד ליום חמישי עבדתי עם רסיבר סניו סטריאו ישן שהיה מחובר לזוג רמקולים גדולים של מערכת סטריאו AIWA ישנה. השילוב הזה עבד טוב מאוד והאמת שמבחינת סאונד ועוצמה הייתי די מרוצה. הרמקולים תלויים על זרועות מהתיקרה ודיי אהבתי את איך שהם ניגנו. עכשיו לבעיה - מיום חמישי התחילו רעשי "פיצוצים" מהערוץ הימני במגבר (לא משנה איזה רמקול מחברים לשם). החלטתי שהמגבר הזה כניראה "עשה את שלו" והגיע הזמן להשתדרג. היות וכבר לא יכולתי לסבול את הגודל שלו והמקום שהוא תפס לי על שולחן העבודה החלטתי שאולי עלי ללכת על סט 2.1 שיספק מספיק עוצמה ומספיק איכות (לעומת מה שאני רגיל) - מקריאה כאן בפורום חשבתי על Z-2300 רק שאני לא בטוח ממש שהוא יתאים לי מכמה סיבות: 1. אני לא יודע אם אוהב את הסאונד שנותנים רמקולים כ…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by love-its-my-name,

שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…

19. השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 2.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 5-570 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  20. שלום יש לי טלויזיה וממיר של הוט בחדר אבל אין כל כך מקום אז החלטתי לעשות את המסך לטלויזיה עכשיו,יש לי כרטיס מסך 880GTS OS2 320 ומסך DELL 20' FP SIP-S. איזה כרטיס טלויזיה וכבלים ייתנו לי מאיכות מקסימאלית ותמיכה בכל הערוצים? תודה לעוזרים,זה דחוף

21. Started by evman007,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=8355&ref=Gad אני לא קונה אותו,יש לי אפשרות לקבל אותו ממישהו.אין לי מושג איך אפילו משתמשים בזה לכן אשמח להסבר על זה וחוות דעתכם על המוצר.תודה

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן תראו מה אופיס דיפו מוכרים RIO KARMA של 20 גיגה!! זה הנגן הכי טוב ומשתלם שיצא! http://officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=616698&LEVEL=SK&PR=QO4&SID=CWARC5SNBJWP8KL9APDHGVF6RALEBSD2

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by pringles,

logitech z2300 או altec lansing mx5021 בעיקר למוזיקה וחשוב מאוד שהצליל יהיה נקי ומופרד וקיצר שזאת תיהיה חוויה לנגן שיר........... תודה!

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by Wiz01,

היי, האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר איכותי ויציב עד 700 ש"ח? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by malikl,

שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech, אני מעוניין להחליף את מיקום הרמקולים לצורך הדוגמא בין ימין ושמאל. האם ניתן להחליף דרך המחשב שפשוט "יחשוב" שרמקול ימין הוא בעצם רמקול שמאל וכן ההפך? תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים