עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם אפשר שיהיה MP4 או פורמט אחר של סרטים אבל זה בכלל לא חובה אבל שיהיה בצבע אם אפשר תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by _Daniel_,

איזה מהרמקולים הכי טובים והכי משתלמים? INSPIRE 5.1 T5900/P5800 X530 Altec Lansing 151I האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה? ((התקציב בערך 700-800)) תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by Godmoney,

מה שחשוב בעיקר זה הווליום שלהם מאחר שהם ישמשו מתופף בחזרות (לשמוע את המטרונום). הקנייה תעשה באיביי - אז אל תגבילו את ההצעות

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. איזה נגן כדאי לי לקנות בטווח ה300$-400$? 10X

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  5. Started by dan1111,

שלום, אני מחפש לקנות סט של 5 רמקולים סטאליטיים + סאב למטרת סרטים ומוזיקה לחדר בגודל בינוני (כ-10 מ"ר). ברשותי רסיבר של NAD מדגם T 750. התקציב שלי הוא עד 1,000 עם עדיפות לכמה שפחות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  6. נשמע מעניין מאוד עם המפרט שלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 בKSP הוא עולה 450 שקל!!! איך לעומת האודיג'י 2 ZS

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by the godfather,

רציתי לדעת אם אני מחליף את הכרטיס קול שלי (creative Sound Blaster Audigy Platinum ex ) לX-FI החדשים אני ירגיש הבדל של איכות במוזיקה יש לי מערכת 5.1 של בוס אקוסטימאס טדר 10 ורסיור של הארמן קארדון AVR-230 ואני בעיקר שומע מוזיקה והאיכות לא מספיקה לי מה אני צריך להחליף או להוסיף יש איזה מערכת רמקולים שאתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by boy toy,

התקציב הוא סביבות ה-3000 שקלים. מרחק צפייה - 3 מטר. גודל באינצ'ים - 40"-42" מה שחשוב בטלויזיה זה שהאחריות תהיה כמה שיותר ארוכה ושל מישהו שאפשר לסמוך עליו (ניופאן או משהו בסגנון) ולא איזה חאפר, הטלויזיה תוצב בסלון, לכן השימושים יהיו צפייה הן בסרטים, חדשות, סדרות ובעצם הכל. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by assaf118,

השאלה היא האם הוא מתחבר אל המערכת שבאוטו.. ואם זה תלוי אז אנא פרטו בנושא.. תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. אני צריך לחבר מערכת 5.1 של רמקולים למחשב, ובנוסף לחבר מגבר סטריאו, ואני צריך אפשרות לשלוט בין הפלטים בצורה נוחה. לכן חשבתי להוסיף עוד כרטיס לOB הקיים שלי, או לקנות אחד שיעשה הכל. אין לי מושג כמה הדברים האלו עולים, אז אין לי תקציב מוגדר, אבל כמה שיותר זול, משום שעכשיו אני עובד עם כרטיס OB פשוט ואין לי בעיה עם זה. תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by alexe17,

אוקיי חבר'ה אני צריך עזרה אני רוצה לקנות נגן אמפי3 מבוסס זיכרון פלאש ואני צריך המלצות לגבי נגנים טובים כי אני לא בדיוק מתמצא בתחום אני מחפש נגן עם 256 זיכרון,איכות שמיעה כמה שיותר טובה .עדיפות לצג דיגיטלי.התקציב לא יותר מ1,000 שקל,עדיף בסביבות ה700-800 שקל. אחרי בדיקה במספר אתרים בחול,מצאתי 3 נגנים שהם לדעתי הכי טובים כרגע: i-river ifp-790 creative muvo tx fm rio forge sport הבעיה היא שאלו הם דגמים חדשים ואני לא יודע אם כבר יש אותם בארץ אם יש לכם מידע לגבי אתרים מהם אוכל להזמין את הנגנים האלה או לפחות לברר את המחירם שלהם בארץ,זה יהיה מצויין

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  12. היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Check_Point,

יש לי כמה שאלוות לגבי ה - h320 . האם הגרסא האירופאית היא למעשה ה- SE שמופיע במספר אתרים ? (שימו לב לסוגריים http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00065GZLW/lordpercycom-21/202-4607782-0937455) מה ההבדלים בין הגרסא האירופאית לאמריקאית ? (אני מניח שענו על זה כבר כמה פעמים אבל מפעת פתיחת התראד אני שואל בשביל להיות בטוח לפני קנייה) מה זה "מטען חיצוני לסוללות רגילות" לפי אתר וואללה שופס למה משמשת עריסת המוצר ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. היה לי אחלה מגבר של Sansui דגם s-x1050 . המגבר הוא בערך בן 15-20 שנה אבל היה בו כל מה שהייתי צריך: אקולייזר גרפי, כניסות לשני טייפים, aux ו- phono . ההספק שלו היה 330 . האידיוט מהחנות שהרס אותו אמר לי להעריך את השווי שלו ולחזור אליו כדי להימנע מתביעה משפטית. השאלה שלי אליכם היא : כמה שווה היום מגבר עם האפליקציות שציינתי ? (כלומר לא כמה שווה אותה מערכת אחרי 20 שנה). ומה כדאי לקנות במחיר הזה היום, אפילו יד-שנייה (ואיפה). המון תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. שלום קניתי לא מזמן את הRIO CARBON אבל הוא מגיע עם אוזניות נפרדות כאלה קטנות שלא מתאימות לריצה!! הם כל הזמן נופלות לי וזה מרגיזזזזזז!! רציתי לדעת איפה אפשר בארץ לקנות אוזניות ספורט שיתאימו לי ושיהיו זולות. תודה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. כי הזמנתי ולא הגיע לי עם מטען ותגידו איזה תוכנה טובה יש למיני להעברת שירים וכו'...?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  17. זה לגבי הנגן מתקדם wd tv hd - הסקר הוא כמו בקשה מהיצרן שיוסיף תמיכה בכתוביות עבריות אפשר להצביע בקישור הבא ורצוי לתת 3 נקודות. תודה http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general/suggestions/183841-add-hebrew-subtitle-support

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. שלום לכם אני כיום בעל גאה של Creative Inspire 5200 5.1 כבר כ4 שנים. יש לי כרטיס קול על הלוח רילטק מלוח של ג'גהבייט 945 אשר שומעים בו יחסית בסדר... השאלה האם אני אקנה כרטיס קול לדוגמה X-Fi XtremeAudio/AUDIGY SE של Creative יהיה הבדל משמעותי? השימושים העיקריים הינם מוזיקה וממש קצת סרטים... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by KusHniR,

אני צריך המלצה על נגן MP3 256MB ב 300 שקל (תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) והמלצה על נגן MP3 512MB ב 400 שקל (כמו הקודם - תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) תודה ....

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  20. אנלא מבין איך בוחרים רמקולים. אני מכיר את כל המושגים, אבל הכל משתנים... אני יכול בכלל לפי מפרט לדעת כמה רמקולים שווים? אנלא מבין מה הולך? מישהו יכול או להסביר לי או/ו לתת לי לינק למדריך או איזה אתר לסיקורים או השוואה של סראונדים. קיצר כמה שיותר מידע על רמקולים בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. האם יש תוכנה שממירה אותם כך שאני יכול לשמוע ...באיכות המטיבית ...ללא עיבוד מידע ..

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  22. Started by יניב51,

מאז שקניתי את המחשב החדש ( מפרט בצד ), שמתי לב שיש הגבלה בווליום רק באוזניות. לפני כן שהייתי מחבר את האוזניות ליציאה ברמקולים (X530), הכל היה רגיל. היום עם המחשב החדש, הווליום אולי על החצי, וגם אם אני מחבר ישירות למחשב זה אותו דבר. יש אפשרות לעקוף את זה? אפילו הפלאפון מנגן יותר חזק |:

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. הכרטיס קול אונבורק שלי תומך EAX ומאז הפירמוט האחרון כל משחק שאני מדליק בו EAX מנתק לסירוגין את הרמקולים... כאילו רק הסנטר משמיע חלש ופתאום כל ה 5 קופצים ואז שוב מתנתקים.... משהו מאוד מוזר וזה קורה לי כבר ב2 משחקים (נסיך הפרסי, שר הטבעות)... מה יכולה להיות הסיבה לזה? זה נורא מטריד ואני כבר מת לשמוע שוב הכל רגיל... כאשר אני מכבר את אופציית ה EAX הוא משמיע רגיל בכל הרמקולים.. כמו כן יש לציין כי אני עם הדרייברים הכי מעודכנים של לוח האם...

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. Started by fatNjazzy,

היי, קראתי פה בביקורות שה G3 מגיע עם סנהייזר, אבל כל חנות שהתקשרתי אליה אמור שהוא מגיע עם אזניות רגילות של IAUDIO. למישהו יש נסיון עם זה. איך האזניות הרגילות, שוות משהו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים