אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן! קראתי את הת'רדים שפתחו בעבר בנושא אבל לא הצלחתי למצוא קישור ישיר להורדת תכנה שכזאת... אם משהו יוכל לקשר אותי אהיה מאושר, העברית ההפוכה ממררת לי את החיים!!! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את הרמקולים שלי ל5.1 כלומר, להוסיף עוד רמקול שישמש סנטר. הדבר אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מאוד מרוצה מן הרמקולים הנל... רק הבעיה כשאני שומע מוזיקה, אז שומעים איך שהאויר יוצא מן החור של הסאב, ממש שומעים את האויר, וזה ממש הורס... מישהו נתקל בבעיה? SBS 370...
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המלצות לרכישת מכשיר " TV 55 . חברה ? דגם ? כל יום יוצא דגם אחר וחנויות מעונינות להפטר ממלאי ישן . מחיר 15000 +-
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב החדש את הדרייבר של הכרטיס קול (הלוח זה asus p5q-pro) הגדרתי בוינדוס בלוח הבקרה שיש לי רמקולים של 5.1 (logitech x-530) אבל משום מה עדיין לא שומעים את הרמקולים בסרטים וכו'..) יש רעיון למה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
לא חשבתי באותו זמן שקניתי אותם על איכות ...וגם היה לי מחסור בתקציב איך הם?הם עד כדי כך גרועים?? http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=60&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=287&V_ID=730 או שהם בסדר למי שמשחק מריו שזה לא אני כמובן..
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שאלתי בטעות בפורום אחסון האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: קניתי אתמול מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 וחשבתי שהכל יהיה פשוט ושאני אוכל כבר להפעיל אותו בקלות . כנראה שהוא עושה לי בעיה עם ההקלטה. אני מקשר בין הקו האופטי לבין ה DVD בוחר את המיקום של ההקלטה, לפי מה שרשום בחוברת ה "הסבר", ולוחץ RECORD על החלק העליון של המיני דיסק מופיע 'NO SIGNAL' וכל פעם שאני רואה את זה בא לי לשבור תמינידיסק על הרצפה. מה לעזאזל אני אמור לעשות עם הדבר הזה? אם באמת מישהו מבין ויכול לעזור לי אני מודה לו מראש. thrash
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=8355&ref=Gad אני לא קונה אותו,יש לי אפשרות לקבל אותו ממישהו.אין לי מושג איך אפילו משתמשים בזה לכן אשמח להסבר על זה וחוות דעתכם על המוצר.תודה
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חבר'ה מה דעתכם על הדגם הנ"ל? אמור לשמש בעיקר לסרטים הנה גם קישור: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177?Open&print= תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת. אני מחבר רק למחשב אז חשוב שיהיה s-pdif, השימושים הם מוזיקה סרטים וגם משחקים, חשוב שתנגן סרטים באיכות שמע מעולה. תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל והמערכת מיועדת לשימוש בחו"ל ! לפני מספר ימים רכשתי מסך LCD של סמסונג ("40 סידרה 5) בכ - 3400 ש"ח (וגם קיבלתי במתנה DVD של סמסונג - HR 773). ברשותי גם מחשב HTPC שהבאתי מהארץ (לוח אם - ASUS M3A78EMH HDMI). מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית (אני לא פריק של סרטים או מוזיקה) - מעוניין במערכת בעלת ביצועים סבירים. בדקתי באתר של סמסונג כאן מספר מערכות ואודה לכם באם תעזרו לי בבחירה כי אין לי מושג בחשיבות הפרמטרים השונים. המערכות שנראו לי מצפיה באתר הן: HT-TX715 ; HT-TX250 ; HT-TZ315 ; HT-TZ215T אין לי מושג בחשיבות של הפרמטרים השונים ... למשל, לחלק מהמערכות יש DOLBY DIGITAL ולחלקן אין ... לחלק יש DVD-AUDIO ולחלקן אין ... לחלק יש HDMI-OUT ולחלקן אין ... (כנ"ל לגבי W…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
איזה מהרמקולים הכי טובים והכי משתלמים? INSPIRE 5.1 T5900/P5800 X530 Altec Lansing 151I האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה? ((התקציב בערך 700-800)) תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
צריך המלצה לסט 5.1 לסלון תקציב 800-1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2969 שווה קנייה? תגידו לי אם יש לו ייתרונות/חסרונות...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מערכת הפעלה רצויה לינוקס והאם יש אפשרות איכשהו לקבל EPG בלינוקס או בחלונות ? ראיתי את הלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4ce18d094d84f845e67e08d44e6f08fb&topic=131668.msg1106648 אולם ההפניות ל http://www.hometheater.co.il/ מפנות לאתר הראשי ולא מצאתי בחיפוש שם מדריך שכזה תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
טוב מאז העידכון האחרון שהורדתי מהאתר של אפל לאייפוד אני ניתקל רק בבעיות השאלה היא אם אני מוחק אותו דרך הריסטור האם אני מוחק גם את כל התוכנות הנילוות ? ניראה לי לא הגיוני אבל בכל זאת שואל. ןהאם כדאי ודם למחוק את האייטונס והאייפוד קודם ואחרי זה לעשות ריסטור לאייפוד. בקיצר מה לעשות קודם ריסטור למיני או הסרה של האייפוד מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ של ASUS איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ למסך כזה ?? הכרטיס חייב ליות איכותי וחייב להיות שלט עוד דבר שמציק לי שהשלט לא יראה כמו צעצוע זול לילדים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג אותן? בדקתי בצליל יש רק 350... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מערכת של רסיבר רמקולים וכל זה בחדר והם ב5.1 ומחוברים בחיבור אנלוגי למחשב ואני צריך תוכנה טובה שתפעיל מוזיקה ב5.1 וסרטים תודה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כאילו אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה.. דרך הרמקולים של בטלויזיה... תסתכלו במפרט מה יש לי.. אני מחבר את הכרטיס מסך עם כבל של S-VIDEO שעובר לכבל רגיל כזה.. יודעים יש את הכבל הרגיל הזה RCA או איך שקוראים לו (בדרך כלל צהוב-לבן).. (צהוב= וידאו ; לבן =אודיו) עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע לאן לחבר את האודיו.. ניסיתי לחבר אותו לכרטיס הקול המובנה.. (הרגיל בלוח אם).. עובד אבל לא טוב.. יש הרבה רעש לבן... מה עושים? לאן מחברים? נ"ב: הרמקולים שיש לי זה 5.1 של YAMAHA דגם: TSS-1 תודה ענקית לעוזרים!!!!!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
התגלגל לידי מחשב נייד של סוני דגם PCG-R505ES אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה, אין לו יציאת RCA יעודית אבל ידוע לי בוודאות שיש ניידים וכרטיסי מסך שיודעים להוציא אות RCA על מחבר ה VGA ואז רק צריך כבל מתאם שאפשר להשיג בכמה עשרות שקלים. הבעיה שלא הצלחתי בשום מקום לגלות אם הדגם הזה תומך. מישהו מכיר את הדגם או יודע אם הוא תומך ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מערכת קולנוע ביתי עד 10000 שקל שיהיה מגבר של 7.1 עם רמקולים חזקים כולל סראונד סנטר אחורי ושניים בצדדים של חברות מוכרות בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי תקציב שנע בין 1000-1500 ש"ח לרמקולים.עכשיו אני לא מבין בעניין כלום ורציתי לבקש המלצות לאיזה כיוון ללכת למשל 5.1 או 7.1 בתקציב הזה אם קיים בכלל? חשוב לי כמה רמקולים בשביל לשים על כל קיר,אני צופה בסרטים ושומע מוזיקה הרבה ... המחשב שלי ממש על הפנים אבל בכל זאת חשוב לי לשדרג רמקולים לפני חומרה. אני מאמין שהכרטיס קול שיש לי כרגע לא יספיק לרמקולים חדשים ולכן צריך לכלול גם את הכרטיס במחיר ... עכשיו כמה העדפות-חשוב לי שהחברה של הרמקולים תהיה מוכרת כגון:לוג'יטקס וקרייטיב.שתהיה קיימת אפשרות לתלות את הרמקולים בחדר גדול יחסית ושלא תהיה מגבלה של אורך חוטים-אם אפשר אלחוטי מה טוב ... אני לא יודע אם המחיר הזה מוגזם בשביל רמקולים ויכול להיות שיהיה במחיר נמוך יותר הצעה טובה יותר אשמח…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-