אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כיצד אני יכול להשמיע קבצים מסוג PCM? לא מצאתי שום נגן שמסוגל להשמיע אותם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
השאלה היא האם הוא מתחבר אל המערכת שבאוטו.. ואם זה תלוי אז אנא פרטו בנושא.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
כאילו אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה.. דרך הרמקולים של בטלויזיה... תסתכלו במפרט מה יש לי.. אני מחבר את הכרטיס מסך עם כבל של S-VIDEO שעובר לכבל רגיל כזה.. יודעים יש את הכבל הרגיל הזה RCA או איך שקוראים לו (בדרך כלל צהוב-לבן).. (צהוב= וידאו ; לבן =אודיו) עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע לאן לחבר את האודיו.. ניסיתי לחבר אותו לכרטיס הקול המובנה.. (הרגיל בלוח אם).. עובד אבל לא טוב.. יש הרבה רעש לבן... מה עושים? לאן מחברים? נ"ב: הרמקולים שיש לי זה 5.1 של YAMAHA דגם: TSS-1 תודה ענקית לעוזרים!!!!!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלוות לגבי ה - h320 . האם הגרסא האירופאית היא למעשה ה- SE שמופיע במספר אתרים ? (שימו לב לסוגריים http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00065GZLW/lordpercycom-21/202-4607782-0937455) מה ההבדלים בין הגרסא האירופאית לאמריקאית ? (אני מניח שענו על זה כבר כמה פעמים אבל מפעת פתיחת התראד אני שואל בשביל להיות בטוח לפני קנייה) מה זה "מטען חיצוני לסוללות רגילות" לפי אתר וואללה שופס למה משמשת עריסת המוצר ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המלצה לאוזניות --- 300 שח ככה ל נגן MP3 לא גדולות כאלה שאפשר ללכת איתם ברחוב !!!!!!!!! בתווך של 200-300 שקל ועדיף שלא יהיו כאלה שנכנסות לאוזן זה תמיד נופל לי
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני צריך לעשות הזמנה מהאתר של amb, וכואב לי הלב לשלם על המשלוח כמה שעולים לי החלקים. אז בכדי לקצץ עלויות, יש כאן אנשים שצריכים משהו מהאתר הזה? מן הסתם כיוון שההזמנה תצא גדולה יחסית (אם יהיו 3 אנשים ומעלה) אז יהיה מע"מ, אבל זה עדיין ייצא משתלם יותר ופחות מאשר עלויות משלוח לכל אחד בנפרד. אז אם יש מישהו שצריך משהו משם, נא ליידע אותי ואני אבצע הזמנה אחת גדולה יותר. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפי NVIDIA הם מתכוונים לקחת כסף עבור DVD DECODER שלה שמחירו 20$. אני בספק אם זה ישפר משהו את האיכות אבל שיהיה. קישור: http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder.html
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לא ראיתי אותם בשום מקום יש אותם ,כמה הם עולים בארץ הנה לינק לאתר http://www.digitalriver.com/dr/v2/ec_MAIN.Entry16?V1=615597&PN=1&SP=10023&xid=48205&V5=31031486&S1=&S2=&S3=&S4=&S5=&V2=&V3=&V4=&DSP=0&CUR=840&PGRP=0&CACHE_ID=0
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לפני קנייה: 1. יש היום טכנולוגיה יותר טובה לטלויזיות חוץ מLED ששווה להשקיע בה? 2. זה נכון שסמסונג היום הכי טובים בתחום הטלויזיות? 3. איפה בארץ יש מגוון רחב של טלויזיות חדישות (לא דגמים ישנים) במחירים סבירים? אשמח לשם החנות ו/או אתר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הSOLO 7C של Microlab ואני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם וחשבתי לרכוש כרטיס קול על מנת לשפר את איכות השמע,מבחינה של סאונד יותר נקי עם פחות הפרעות ושליטה יותר טובה. אני מתלבט בין הAsus Xonar Essence Stx לבין M-Audio 2496 אני אשמח אם תוכלו להביע דעות על ההבדלים בין הכרטיסים ומה יותר משתלם לקחת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כמובן Altec Lansing החברה עם האיכות הכי גובהה שניתן להשיג היום. דגם MX - 5021 50RMS סאבוופר 6.5" , תיבת הסאב בגודל של מארז מחשב. סאבוופר שמזעזע לי את כל החדר! ואני לא מגזים.. מוזיז לי דברים בחדר.. הממיר של הYES , הסאטלייטים עצמם גם כן...פשוט מטורף , יורד לתדרים נמוכים במיוחד , נשמע חד ונקי מאוד. שתי סאטלייטים 20X2RMS עם איכות מדימה!! הצלילים אף פעם לא נשמעו כל כך חדים ונקיים. דרך השלט אפשר לכוון את עוצמת הסאבוופר ואת עוצמת הטרבל. שלט הנייח מגיע עם לדים כחולים ויפים. המראה הטכנוסקסי שלו בסגנון האייפוד מאוד מושך לעין ומשמש כרהיט לחדר! צבע לבן לקה \ שחור לקה. מגיע עם שלט רחוק עם שליטה מלאה על כל הפונקציות. מחיר בארץ 1500-1700 (לפי זאפ!) בדיוטי פרי : 200$ - כ900-9…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על נגן MP3 256MB ב 300 שקל (תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) והמלצה על נגן MP3 512MB ב 400 שקל (כמו הקודם - תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) תודה ....
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק לחיבור HDMI בין המחשב לLCD אני לא יודע איזה מהכבלים באינטרנט הוא לחיבור למחשב ואיזה לא ??
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום! כאמור, אני מחפש טלוויזייה LCD בגודל 21-24 אינץ' בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מבקש את עזרתכם, כי אני לא יודע אפילו ממה להתחיל - המון חברות ועוד יותר דגמים. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בא לי להחליף רמקולים (כדי לשמע באיכות טובה יותר) השאלה היא עם אני יחלף ישמעו טוב או שצריך להחליף גם כרטיס קול? יל לי עכשיו כרטיס קול מובנה זה השם שלו (מהתוכנה EVEREST ): Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10187 עם ישנו משהו טוב יותר אני אשמח אבל בטווח של ה320-400 שקל. . לא מחפש משהו איכותי מאוד מאוד,משהו שאני אהנה לשמוע ממנו והאקוסטיקה תהיה ברמה שצריך להיות .
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות אוזניות BLUETHOOTH לשימוש עם IPHONE. עדיפות להזמנה מחו"ל. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי חנויות ריטייל מקוונות בחו"ל שמוכרות אוזניות של GRADO ועושות משלוחים לישראל.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
ובכלל, מבקש המלצה לסט רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח בערך. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
לקראת קניית HTPC , צריך המלצה לכרטיס קול איכותי עם DAC טוב, או DAC חיצוני בנפרד. המטרה היא שיהיה ניתן (אם אפשר) להחליף CD איכותי - למטרת שמיעת מוסיקה ברמה אודיופילית. ברשותי רמקולים של אודיו וקטור , רסיבר yamaha rxv 2700 , ומגבר nuforce ia7. טווח מחירים רצוי ~4000 ש"ח. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
-
אם אני מתקין דריבר לא נכון של כרטיס קול אחרי פרמוט זה יכול להרוס לי תווינדוס? כי עשיתי את זה והווינדוס לא עלה לי אפילו במצב בטוח הוא לא עלה הייתי חייב לפרמט מחדש..
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין להוסיף להם עוד שלוש רמקולים ולהפוך אותם ל5.1(יש לי כרטיס קול של 5.1) זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-