עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני רוצה לקנות סאבוופר למחשב (למשחקים, שירים, סרטים וכו). בעיקרון אני משתמש באוזניות והסאב הוא כדי לשדרג את כל העסק. ת'כלס אני לא כזה מבין גדול, ואם יתנו לי לשמוע שיר עם 128kbps או 320kbps הם ישמעו לי אותו הדבר..אז אני לא צריך משהו מטורף. התקציב הוא 250-300 ש"ח. הלוח אם שלי הוא- ASUS P5QL-E (עם כרטיס קול מובנה). הדגם של האוזניות הוא- TEAC HP-2-R. המליצו לי בינתיים על שני הדגמים האלה: 1) Logitech x-210 265 ש"ח. 2) Eacan e-510 200 ש"ח. מה עדיף מבין שני הדגמים שציינתי למעלה? יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by xorense1,

חבר שלי קנה WESTRA ב1000 שקל משהו בן זונה 150 RMS אחריות של ניופאן או ישפאר לא זוכר ל3 שנים אחריות מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן חברים! אני צריך בבקשה המלצה מכם על סאבוופר פאסיבי בתקציב הנ"ל השימוש העיקרי בו יהיה למוזיקה, פה ושם גם לסרטים תודה מראש לעוזרים

• 33 תגובות
    • 7.5k צפיות
  4. צריך המלצה לסט 5.1 לסלון תקציב 800-1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. אני צריך המלצה על סט של רמקולים (4 רמקולים + סנטר + סאב) + רסיבר. תקציב 6000-7000 ש"ח. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Satlan,

אהלן היום רשמית הרמקולים שלי נשרפו לחלוטין. ואני צריך מערכת חדשה, 5.1. אין לי יותר מדי כסף, בסביבות ה-550 פלוס מינוס.. היה לי מקודם מערכת של לוגי'טק 4.1.. והייתי די מרוצה. אז אם אפשר המלצות ! יהיה מעולה ! בתודה מראש=]

7. Started by warezon,

טוב דבר ראשון אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום הנ"ל. מה שאני צריך זה לקנות מתנה סטרימר,שיחובר לטלויזיה p2770hd. חשוב הוא המחיר לא לעבור את ה800-700 שקל אם אפשר פחות אז עדיפות גבוהה למחיר. שהתפעול שלו לא יהיה כרוך בכל מיני פעולות מסובכות כגון המרת פורמטים כתוביות בעברית וכו' אלא שיתמוך בכל מה שצריך(fullhd כמובן). השימוש בו הולך להיות רק דרך usb אז חשוב שהחיבור usb שלו יעביר סרטים כמו שצריך. אם אפשר עם כונן מובנה מה טוב ככה יחסוך את הקניה של הארדיסק חיצוני.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  8. שלום לכם, החלטתי לרכוש סטרימר, ואני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על אחד שמסוגל לקרוא כתוביות SRT. השימוש העיקרי יהיה להזרמת סרטי HD עם תרגום בצד, והבנתי שיש סטרימרים שמסתדרים אך ורק עם תרגום מובנה אבל אני מעוניין בסטרימר שיודע גם להצמיד את הכתוביות באופן אוטו'. התקציב עד 800 ש"ח, רוב הסיכויים שאני ארכוש אותו מחו"ל אם זה משנה. רב תודות =]

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  9. שלום, אני מחפש אמצעי לנגן מוסיקה בעוצמה חזקה מאוד. לא אכפת לי במיוחד מאיכות השמע. קיים אצלי מגבר אוזניות זול, האם אני יכול לעשות בו שימוש? המטרה שלי היא להוציא כמה שפחות כסף בשביל האפשרות לנגן מוסיקה בעוצמה תודה רבה על ההמלצות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Or ei,

חבר שלי רוצה לקנות זוג קומפקטים (פיונירים?) מיקסר CASE וכל מה שנלווה (למזוודה) תקציב בערך 3000 לכל קומפקט המלצת בבקשה

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  11. היי, אני מחפש לקנות צורב בלוי ריי שישמש אותי אך ורק בתור נגן לצפיה של דיסקי בלו ריי בLCD שבסלון דרך כבל HDMI מהמחשב. אני מתכוון לקנות מKSP כי הם הכי קרובים לבית, יש להם שם של 4 חברות - LG סמסונג פיוניר ואסוס. איזה הכי מומלץ לדעתכם? מה בתכלס ההבדלים בין היקרים יותר לזולים? אגב, יש הבדלים באיכות התמונה בין נגני בלו ריי יעודיים לבין צורבים שכאלה? תודה.!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  12. בדקתי קצת בZAP וקראתי ביקורות של אנשים שקנו מכשירים שונים והבנתי שהלהיט התורן בטווח המחירים הנ"ל הוא ה-XORO HDS400PRO וגם קצת התרשמתי באתר שלהם (נראה נחמד בסה"כ חוצ ממלא שגיאות כתיב : ) קיצר, יש למישהו אי אילו השגות לגביו ואולי המלצות למכשירים אחרים באותה ליגה? תודה על שיתוף הפעולה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. האוזניות של הדיסקמן שיש לי נקרעו :-X....אז אני צריך אוזניות חדשות... שיהיו נוחות ואיכות טובה. רק הבעיה היא התקציב הנמוך! יש איזה שהוא סיכוי שאוכל למצוא אוזניות נוחות ובאיכות שמיעה טובה בתקציב של 100 ש"ח? אם לא, אז כמה כסף אני צריך להוסיף בשביל לקנות משהו נורמלי? פשוט לא רוצה לקנות אוזניות שבעלות של נגן MP3!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מצאתי את האוזניות Sennheiser HD280 Pro, אבל אין לי מושג אם הן טובות או לא, יש איזו המלצה?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל 37" לחדר שינה. מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר. התקציב הוא עד 4,000 ש"ח. הטלזויזיה תחובר למחשב ויעודה העיקרי זה צפיה בסרטים מהמחשב. אולי לפעמים אני גם אשחק דרכה במשחקים מהמחשב. רצוי טלויזיה עם תאורה אחורית LED, לחיסכון בחשמל. חשוב שיהיה לפחות 3 כניסות HDMI (אחת למחשב, אחת לממיר HD ואחת ספייר). מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אז כמו בכותרת המלצה לטלויזיה LCD 25-32 אינץ'... HD READY תקציב 3000-4000. בעיקר לצפות בסרטים כשאני חוזר מהצבא... אני לא כל כך מבין אז אם יש עוד נתונים שאני צריך להזכיר תגידו לי, תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. לא מזמן רכשתי את הלוח אם הנ"ל עם הכרטיס קול ALC882M של REALTEK שיש לו HIGH DEFINTION AUDIO + עוד כמה דברים שמביאים אותו לרמת סאונד גבוהה, כמוכן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 7900 GS והלוח עצמו בנוי ל HOME DIDGITAL הכוונה לחבר את המחשב למערכת ולטלויזה וליצור סאונד וצפייה ברמה גבוהה, הייתי רוצה לשמוע פה מאנשים איזה מגבר כדאי לי לקנות (שמע כבר יש לי) ואיך אני מנצל את המחשב להגיע לכל מה שהוא מציע לי ?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  18. תמליצו לי בבקשה על כל מיני סוגים.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות נגן MP3 עד 650 ש"ח. מצאתי באינטרנט נגן MP3 בנפח 1GB שעולה 640 ש"ח. אני אשמח אם תגידו לי אם הוא טוב, ואם לא אז תמליצו על משהו אחר בסביבות ה-650-700 ש"ח(אם אפשר שיהיה בנפח 1GB). הנה הלינק: http://www.msnshops.co.il/?came=3132

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. יש לחבר שלי מקרן נייד אנדרואיד שמחזיק בערך על הסוללה שלו 3 שעות בנתיים אנחנו מחברים לו רמקולים של לוגיטק ומקבלים חשמל דרך USB (ואת הUSB מחברים לסוללה ניידת) וככה רואים סרטים מחוץ לבית אנחנו צריכים רמקולים עם סאונד יותר עוצמתי לה הם מאוד חלשים ויש סרטים שבהם הסאונד חלש ואז גם שהווליום עד הסוף שומעים חלש אין בעיה שיהיה יהיה רמקול נייד אולי גם עדיף(כי פחות מסורבל) אבל גם עם זה יהיה רמקול או רמקולים שיקבלו מתח דרך הUSB זה יהיה בסדר יש המלצות על מה כדאי להסתכל? התקציב גג 200/300 תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום!! אני רוצה לקנות רמקול נייד (לפיקניקים ויציאות לטבע) שנטען ושמתחבר לנגן MP3.. איך אני יכול לבדוק מה עוצמת הרמקול/כמה זמן הוא ישרוד בלי חשמל/מה האיכות שלו.. ואם יש לכם נסיון בדבר אשמח לקבל המלצות.. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Sting,

יש לי את ה ZV:M ומאחר ואני עומד לקנות אוזניות InEar אני לא יכול להביא לכל אחד לשמוע בהן... לכן אני מחפש רמקול ממש קטן אך איכותי כמה שאפשר על מנת שגם אחרים יוכלו לשמוע או לצפות באיזה סרטון יחדיו ראיתי בנתיים את הרמקול הזה שנראה לי נחמד אבל אין לי מושג לגבי האיכות שלו... http://www.scottjanousek.com/blog/2006/01/29/airpie-pump-speakers-for-iriver-u10 מוכרים אותו בארץ במאה שקל שזה לא זול אבל השאלה היא האם הוא שווה את זה? יש לכם המלצות אחרות ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by J.a.C.k,

חבר שלי מעוניים ברמקולים חדשים לאחר שהבוקסות של ה2 מטר נמאסו לא הוא מעוניין במשהו חדיש עם צליל עמוק מהן הצעותיכם העדפה ל JBL וכמובן שהתקציב לא מוגבל

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by Or ei,

בקיבוץ פה רוצים לקנות רמקולים חדשים לטקסים אבל הם בעיקר למסיבות שאנחנו עושים התקציב הוא 5 אלף שקל , צריך או זוג או 4 רמקולים סבירים אני מקווה שאתם יודעים לאיזה סוג רמקולים אני מתכוון

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.