עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Shbd,

חבר שלי צריך נגן mp3 חצי ג'יגה או ג'יגה אני לא ממש מבין בזה....... רק שיהיה חיבור usb למחשב בשביל להעביר שירים..... דודה שלו קונה את זה בחו"ל והיא מגיעה לארץ בקרוב אז הוא צריך לתת לה שם.. אז תמליצו לו על משהו בסביבות ה- 120 $

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BlackDiablo,

אז ככה אבא שלי טס לארה"ב ביום ראשון ויש לי גג 250$ להוציא על נגן MP3 ורציתי לדעת איזה הכי מומלץ פה..... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by AmirNadav,

שלום.. אבא שלי מעוניין בנגן mp3. הוא רוצה שיהיה בו אופציה להקלטה (באיכות טובה..), רדיו, ולפחות 1GB מקום (גם 1gb מספיק). חיבור Line-in, רצוי אך לא חובה (רק אם נכנס בתקציב). תקציב, 1000 ¤ (אנחנו קונים בארה"ב) תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by michaelsko,

אני מחפש את הנגן הזול ביותר (לא משנה מאיזו חברה) שימלא את התנאים הבאים : נגן מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 10GB. לא חובה שלט לא משנה לי כמה גדול הוא (עד גבול מסויים כמובן) איכות צליל טובה ניתן להשיג בארץ (אבל לא חובה) לא משנה איזו חברה תומך USB (לא משנה איזה) נראה לי שזה הכל ... יש את Creative Jukebox 2 שעומד בדרישות אלה ומחירו בארץ הוא 1200 שקלים. http://www.pch.co.il/docs/pd1078533978.htm האם יש משהו בעל תכונות דומות וזול יותר? האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הספציפי הזה? תודה רבה מראש !

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  5. לפני בערך חודש נגנב לי הiRiver H320 למזלי ההורים שלי טסים עוד שלושה ימים לסינגפור - ואני צריך המלצה לנגן חדש. בינתיים הכי מושך אותי זה הiPod Video 60gb. אני צריך נגן גדול (30gb לא יספיק), שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה על מנת לראות סרטים. הקטע שאני בצבא ולא מחובר מספיק כדי לדעת אם יש לו מתחרים טובים. למישהו יש המלצה לנגן יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  6. שלום, קרוב משפחה של חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות נגן MP3 בזול. התקציב הוא בערך 1000 שקל והוא מעוניין בנפח של 20GB~ כל המלצה תתקבל בברכה

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  7. הכוונה לנגן איכותי יש לי כסף בנפח של 512mb שמגיע עם אוזניות איכותיות סנהייסר או משהו בסגנון

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  8. צריך המלצה לנגן MP3 לפי הקריטריונים הבאים : * חייב להיות מ- NewEgg * איכות סאונד ברמה גבוהה מאוד * נוחות [ ז"א שהממשק יהיה קל ונוח לשימוש] * תומך בכל או ברוב הפורמטים הקיימים * רדיו * אפשרות : מסך צבעוני , סרטים ותמונות תקציב : 233$ [1000 ש"ח בהמרה] תודה מראש , אביאל.

• 47 תגובות
    • 3k צפיות
  9. משהו שיכול ליסבול קפיצות ריצות מכשיר טוב תקציב עד 2500

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  10. אני צריך בבקשה המלצה לנגן טוב שלא יתפרק לי אחרי יומיים. וכמו שאמרתי עד 1000 ש"ח ולא פחות מ-2 ג'גבייט. תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by malcolmx9,

התחלתי לעבוד לפני שבועיים, וחשבתי שיהיה נחמד לקנות במשכורת הראשונה שלי נגן MP3 (מה שרציתי מזמן!). אני לא מעוניין בנגן בשביל פעילות גופנית! אני רוצה נגן עם איכות שמיעה מעולה, כנ"ל לגביי אוזניות, ואחד שיהיה הכי מתאים לניגון סגנון מטאל (אם זה משנה בכלל!). עכשיו אני לא בטוח אם להסתפק פשוט ב-5GB או ביותר :-\, אומנם יש לי אוסף מוסיקה של כמה GB, אבל אני לא יודע אם משתלם לי לבזבז שני שליש מהמשכורת על נגן MP3 עם כונן קשיח של 30GB :-X. אז בבקשה תציעו לי את הנגן הכי טוב בנפח של 5GB או בסביבה ואחד הכי טוב בנפחים הגדולים יותר , ואני כבר אחליט מאוחר יותר איזה לקנות. אין העדפה לחברה מסויימת, פורמטים נתמכים......

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by moshe_ha,

הכל בכותרת וחשוב שיהיה בוא 512MB ואם אפשר אז גם תמיכה בעיברית! תודה!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by Satlan,

בכותרת.. רצוי 512 מקום .. 256 רק במקרה שזה איכותי :E בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  14. ok חבר שלי רוצה לקנות איזה נגן mp3 כדי להעביר את השמירות הבעיה היא שהתקציב לא גבוה במיוחד (חייל) האם יש לכם המלצה טובה לנגן בתקציב הזה ? ועוד שאלה ראיתי פעם כל מיני תוכנות שאומורות לנקות כל מיני רעשים בקבצי מוזיקה ולעשות אותם יותר "נקיים" , האם התוכנות האלה באמת עוזרות ? יש לכם המלצה לתוכנה מסויימת ?

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  15. שלום. שכנעו אותי לא לקנות PMC, ולכן אני קונה MP3 רגיל. אני צריך MP3 שנראה טוב, עם חיי בטריה שיותר גדולים מ12 שעות, תפריט קל, מכשיר קל, עדיפות על אחד שיקרא גם עברית. אין הגבלה בתקציב. תודה לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by pMor,

צריך נגן MP3 עם לפחות 10 GB, אני מכיר את הדגמים אבל לא יודע מה ההבדלים בינהם. וגם אני צריך אותו קטן, (לדוגמה: iPod 1G זה גדול מדי) בהגבלה עד 1800 בערך. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. אני רוצה לקנות נגן קטן סביר..לא צריך הרבה שירים אפילו 128 מגה מספיק לי תנו לי הצעה טובה שלא יהיה גם יקר מדיי..... תודה 8)

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by SpEcToR,

בסביבות של ה-2 גיגה..

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by Vega,

אני ממש לא מחפש משהו fancy אלא מערכת שתומכת ב-mp3, ורדיו, אין צורך ב-Subwoofer וכדו'.. למרות שלא היה מזיק זוג רמקולים אחוריים בשביל הנוסעים מאחור - גם כן, אני לא מחפש סראונד, פשוט שישמעו מאחורה וגם מקדימה בדיוק את אותו דבר. אם זה משנה משהו, אז מדובר במכונית מסחרית - Fiat Fiorino.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. רציתי לדעת איזה נגנים יש בסיבות המחיר הזה בשוק כיום שאתם ממליצים, שהדברים החשובים הם: - עמידות. - גיגה זכרון. - 600-700 ש"ח. - תמיכה בעברית (יש לא הפוכה?). - ממשק משתמש לא מסורבל (שינגן מוזיקה בעיקר, לא צריך מיליון דברים). - ממשק מול מחשב פשוט (תמיכה ב MASS STORAGE DEVICE כולל עדיפות להעתיק שירים עם זה).

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by aviad13,

בפלאפון נגמרת הסוללה מהר והאיכות על הפנים. עכשיו יש לי נגן sansa m250, בו אני שומע בדרך כלל, אבל הוא ישן מדי, והבנתי שיש נגנים שמשמיעים יותר באיכות אני צריך המלצה לנגן טוב ואני לא מבין בזה כל כך, זה הדברים שאני צריך בו: - קודם כל, הכי חשוב שהאיכות תהיה כמה שיותר גבוהה, יש לי sennheiser ie80 שקניתי לא מזמן, צריך לנצל אותם =] - שיהיה אפשר לשמוע בעוצמות גבוהות - לא צריך שהתפריט יהיה בעברית, אבל שאני אראה את השמות של השירים בעברית ולא בג'יבריש - זה מותרות, אבל שהנגן יהיה יכול להציג את התמונה של האלבום של השיר - גם מותרות, שהסוללה תחזיק לא צריך יותר מזה, תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אוקיי אז ככה: ההורים שלינוסעים לברלין בגרמניה שבוע הבא ויש לי יומהולדת עוד שבועיים אני רוצה שהם יביאו לי נגן MP3 שאני לא קונה כל יום זה יהיה הנגןהראשון שלי עד היום אני עם מערכת ומחשב הגיע הזמן לנגן MP3 איכותי יש לי 300 יורו ואם אפשר עדיף שיהיה פחות ואם לא אז אפשר עד 300 יורו אני רוצה נגן איכותי!!! איכות שמיעה איכות סאונד רדיו כל זה חובה!!! עכשיו דברים שיהיה נחמד אם יהיה בוא זה: *מסך צבעוני *הקלטה *מציג תמונות *מציג סרטים *שעון מעורר וכל השטויות האלה זה לא חובה אני בעיקרון רוצה נגן איכותי. עכשיו בקשר לקיבולת אני לא צריך 20 אבל אני צריך 10 11 ככה לפחות אז במקרה הכי גרוע 5 6 יספיק ואם לא 20 תעמיד יהיה נחמד 5GB מתקבל בברכה אל תביאו לי סתם 20 אם אין לזה מש…

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by fx-57,

יש לי נגן MP4 מסריח גנרי. ואני רוצה לקנות משהו טוב. אז חשבתי לקנות איזשהו סאנדיסק סנסה E140 עם 1GB מובנה+נרתיק סיליקון ו512MB SD כלול במחיר: 350 ש"ח באופיס דיפו. אני רוצה ללכת לקנות מחר,משהו עד 500 ש"ח ככה,אפשר לחרוג באיזה 100 שקל אם זה באמת ממש שווה. אני מעדיף שיהיה לו אפשרות לצפיה בסרטונים. חובה: חברה נורמלית כמו סאן דיסק. שיהיה לו אפשרות הרחבה בזיכרון לפחות לעוד 2GB. ונראה לכם שאם אני בא לאופיס דיפו ואומר להם על הזיכרון הזה:תביאו לי 1GB אני מוסיף כסף,הם יסכימו? ואני גם רוצה רמקולים ניידים שאפשר גם לחבר אותם לחשמל וגם לתת להם חשמל מסוללות. ראיתי באופיס דיפו רמקולים של סמסונג אם אני לא טועה,ב100 ש"ח והם באים עם סאב וופר,השאלה מה איכותם,אולי אחלה איכות אולי סתם…

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  24. שלום לכולם. רכשתי את מצלמת הוידאו הבאה : http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/h ... tions.html אני מחפשלרכוש נגן שבאמצעותו אוכל לראות את הסרטונים שצילמתי. האם חייב לקנות נגן בלו ריי או שניתן גם לירכוש DVD שתומך ב-MPEG4 עם יציאת HDMI? ואם אפשר אשמח לקבל גם המלצה למכשירים ספציפיים. תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by edoson,

החלטתי לקנות סאב טוב לחדר. אבל מה, אין לי מושג במותגים איכות ומחירים. יש איזה חנות משהו בסגנון של פלונטר במחשבים, כלומר חנות סטיראו גדולה כזאת שמוכרת בזול?? בקיצור אם תוכלו לתת לי דגמים איכותיים עם מחיר שוק וחנות לקנות בה אני אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.