עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shon,

אהלן! קראתי את הת'רדים שפתחו בעבר בנושא אבל לא הצלחתי למצוא קישור ישיר להורדת תכנה שכזאת... אם משהו יוכל לקשר אותי אהיה מאושר, העברית ההפוכה ממררת לי את החיים!!! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by Idan-h,

מחירן בבאג 99 שקל. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2904&scat=308&tcat= הנגן הוא Sansa E130 512MB, אני לא הכי מרוצה מהאוזניות שלו הנגן הגיע עם שלושה גדלים (אוזניות InEar), ובאוזניה אחת גומי בינוני אחד נעלם, לכן אני רוצה לקנות חדשות. בביקורת פה: http://playlistmag.com/products/complete/179-detail.php מייחסים לאוזניות רמה שווה-דומה לסנהייזר MX400, ואומרים ששניהם משתווים ואף עוקפים את האוזניות שבאות עם האייפוד. נראה לי אחלה, מה דעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by o07,

מצאתי אוזניות ישנות מסוג Aiwa HP-X705 . האם הם שוות משהו כיום? נראה לי שהם היו של מערכת(סטריאו) שלמה האם זה יכול להיות? תודה על העזרה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. איזה רמקולים לא יקרים למחשב תוכלו להמליץ לי לקנות? http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Speakers אפשר כמה המלצות? נגיד בטווח מחירים בין 150-300 ש"ח. (אם מומלץ משהו יותר יקר אז אשמח להמלצות נוספות) אבא שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב הנייד.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף את ה2.1 שלי ל5.1 יש לי תקציב של 600 עד 700 שקל איזה רמקולים הכי טובים במחיר הזה ויש לי עוד שאלה יש לי כרטס קול מובנה אם 3 חיבורים רמקולים. אוזניות . ומיקרופון. האם או יתאים לרמקולים או שמה אני צריך כרטיס אחר תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  6. יש לכם המלצות כלשיהן? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by idofr,

אוקיי אז שלום לכולם הבעיה היא כזאת (לא בידיוק בעיה אבל שיהיה) אני רוצה לקנות 5.1 לחדר עכשיו זה טיפה מסובך מהסיבה זאת: רמקולים למחשב כבר יש לי ואני ממש מרוצה מהם (2.1 של ימאהה) אבל אני רוצה את ה5.1 שיהיו על הטלביזיה משמע הם יהיו בעיקר לסרטים ומשחקים (גם למוסיקה אבל הרבה פחות אז זה לא צריך להיות גורם רציני בבחירה) עכשיו ככה לימאהה יש סאב והוא טוב (אגב גודל החדר שלי זה בערך....4*4 אז אני לא צריך מערכת חזקה יותר מידי) אז אני לא חייב סאב אבל מכול הרמקולים שראיתי הכי הלכתי לכיוון הlogitech x530 שהוא לא יקר והביקורות עליו היו טובות אבל רציתי לדעת לפני שאני קונה כמה דברים 1. מאנשים שאני באמת סומך עליהם איך הם בפועל? 2. אם אפשר לחבר אותם לקיר בלי להסתבך יותר מידי (שזה כן שיקול) …

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by p_q,

מחפש כרטיס קול לעריכת מוזיקה... שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה, אורגנית ועוד 2 או 3 כלים... משהו איכותי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. Started by roei88,

בהתחלה רציתי לקנות נגן פשוט של ג'יגה, אבל אחרי שראיתי מה האייריבר יכול לעשות חשבתי שעדיף לקנות משהו יותר מתקדם מסטיק עם ג'יגה שמנגן שירים בכל מקרה הסתכלתי על עוד מכשירים, וה-H320 נראה לי הכי מתאים לי. אני יודע שהIaudio x5l יותר חדש ועם יותר שעות נגינה, אבל אני מעדיף את האייריבר כי לפי מה שקראתי הסרטים בו נראים הרבה יותר טוב. אני לא קונה את הנגן בשביל סרטים, אבל עדיין אני חושב שאני ישתמש בזה דיי הרבה.. הבנתי גם שהאיכות סאונד של הx5l והH320 בערך אותו דבר, יש כאלה שאומרים שהx5l קצת יותר טוב אבל לא נראה לי שזה ישנה לי אם עד עכשיו הסתדרתי עם דיסקמן מעפן של לנקו אני חושב שהאייריבר יספיק לי... בקיצור הגעתי למסקנה שהאייריבר יותר מתאים לי, אבל לגבי משהו אחד אני לא בטוח, העובי …

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by moonjib,

1. ברסיבר דיגיטלי, יש כניסות בדיוק כמו למחשב? אם כן אפשר לקנות (נגיד) לקנות רמקולים רצפתיים ולחבר למחשב דרך הרסיבר ( או לבד, בלי הגברה)? (כלומר יש להם חיבור כמו headset או רמקולים למחשב?) 2. ברסיברים הישנים (נקרא אנלוגי?) איך נראים החיבורים, והאם גם רמקולים (אנלוגים? תלוי בשאלה הראשונה, יש שני סוגים?) יכולים לחבר למחשב? איך ? 3. ונגיד במערכות סטריאו של aiwa (סתם דוגמא מההוא שפתח ת'רד) לרמקולים יש חוט עם מתכת חשופה בסופו וכך מחברים אותו למערכת, האם הוא מתאים לרסיברים הישנים או החדשים (אנלוגי? דיגיטלי?)... אני יודע ששאלות דיי מתוסבכות...אבל תנסו להבין. בתודה.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Venturer to Release Budget HD DVD Player for the Holidays http://www.highdefdigest.com/news/show/Industry_Trends/Venturer/Hardware/Venturer_to_Release_Budget_HD_DVD_Player_for_the_Holidays/905

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by TALTOL15,

סליחה שאני נופל עליכם אבל יש לי שתי בעיות חמורות שלא סובלות דיחוי. הראשונה והכי דפוקה לדעתי היא, שהמדיה סנטר אומרתץ שלא זוהתה קלט של כרטיס טלויזיה, ואני בעצם רואה את השידורים דרך התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס. איך גורמים למדיה סנטר שתיקרא את הכרטיס?! והבעיה השניה, אני מחבר בין הממיר של יס לכרטיס בRCA ופשוט אין לי סאונד. תמונה אני רואה אבל אין סאונד. לפי ההגדרות בכרטיס טלויזיה העוצמה על הכי גבוהה. שוב שליחה שני נופ עליכם ככה, אבל אני חייב עזרה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by deth213,

שלום, אני זקוק לחוות דעת. צירפתי סקיצה של חדר המחשב שלי. אני מתלבט אם לקנות מערכת של 2.1 או 5.1 והאם יהיה אפקט בצורה שהצעתי בשרטוט ל-5.1. או אולי למישהו יש הצעה אחרת לסידור. אם אני אלך על 5.1 אז כנראה זה יהיה X530 / X540. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות מערכת קולנוע ביתית שתיתן לי חווית סאוונד ניפלאה אני מעונין במגבר + 2 רמקולים ריצפתיים קידמים 2 רמקולים אחורים תלוים וסנטר מומלץ שכול הרמקולים היו מאותה חברה ומגבר נחמד שיעשה את העבודה מצויין תקציב עד 2500

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by Wiz01,

היי, האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר איכותי ויציב עד 700 ש"ח? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by thifi,

היי חבר'ס! ההורים שלי קונים לי טלויזיה ליום ההולדת ואני רוצה ממכם המלצות לטלויזיה משתלמת בגדול של 32" בסביבות ה-3500 ש"ח. השימוש שלי בטלויזיה יהיה בעיקר למשחקים מהמחשב, סרטים, שימוש שותף במחשב וצפייה בשידורים מהארץ. תודה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. מה ההמלצות שהולכות כאן? יש לציין שדי חשוב לי שברמקולים עצמם יהיה חיבור לאוזניות ... המון תודות!

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by gil_k,

אני קניתי את האוזנות של UE super.fi 3 ואני הולך להשתמש בהם עם ה sansa clip, עכשיו בעיה ידועה (אך אני מקווה שהיא תיפתר בעדכון גרסא) היא שעוצמת הקול הנמוכה ביותר עדיין גבוה ועוד ה super.fi 3 הם אוזניות קלות ל"דחיפה" 13 אוהם אז האפשרויות שיש לי הן: 1. לקנות ווסת לעוצמת היציאה של הנגן ואני יודע שזה אמור לפגוע באיכות קצת לכן אני מבקש המלצה לאחד כזה שלא יוריד את איכות הסאונד, תקציב? לא יותר מ 50 שקל.. אני לא רוצה לבזבז על זה הרבה אבל עדיין שיתן תמורה תובה 2. אפשרות שניה: להוריד את העוצמה בשירים עצמם, אבל אני לא בטוח אם זה יוריד את האיכות של השיר, יהיה שינוי באיכות? תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by asilbob,

איזה דגנון הכי טוב לבחור בWINAMP ב equrlizer ?? ויזה סגנון הכי טוב ואיזה סגנון פועל הכי טוב על הכול ???

21. Started by --Adidas,

יש לי עוד מעט טיול שנתי אז חשבתי שכל הילדים בחדר שלי (7ילדים) נשים כל אחד 10-15 שקל וניקנה רמקולים כדי לחבר ל mp3 ולשמוע בחדר אז אני צריך המלצה לרמקלים עד 100 שישמעו חזק בחדר לא הכי חשוב האיכות

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  22. ובכלל, מבקש המלצה לסט רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח בערך. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. Started by asilbob,

אני רוצה לקנות תכרטיס קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בשביל הרמקולים האלו MX5021 מי האתר הזה מה אתם אומרים על האתר הזה אמין או לא ? פשוט הוא נמצא בצפון ואני מהעדיף מי הצפון www.halilit.com חנות אמינה או לא ? ועוד שאלה לפני שאני קונה אני צריך לבדוק עם הכרטיס מתאים למחשב ? איזה בדיקות צריך לעשות ? יש בעיות תאימות כמו של כרטיסי מסך PCI וכול אלו ? או שזה מתאים לכול הלוחות שיש ? ואין בעיה לחבר תכרטיס קול נכון ? זה פשוט כמו זיכרון וזה וגם ההתקנה פשוטהה משהו יוכל לענות לי על הכול פה בבקשה למה אני רוצה להזמין תכרטיס קול עוד היום

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. Started by gtabak_37,

שלום לכולם קניתי אוזניות CrossRoads Mylarone X3I וברצוני לעשות להם burn in של 100 שעות. חבר שלי אמר שאם עושים את הburn in רצוף ולא עושים הפסקה אז האוזניות נהרסות. השאלה שלי היא האם זה נכון. נ"ב עברו יותר מ60 שעות ברציפות עם pinknoise

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. Started by Bar_B_q,

יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה גם במחשב שלי וגם בשל אחי ולא משנה לאיזה טלוויזיה בבית מחברים עד שלא מנתקים את הכבל של האנטנה מהקיר (יש לי כבלים רגילים לא דיגיטל או משהו) אז כל המסך רועד קצת עכשיו מה שקרה שבאמת מרגיז זה שקניתי מסך LCD של סמסונג 2243BW ועכשיו הוא גם רועד עד שאני לא מנתק את הכבל של הטלוויזיה מהמחשב

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.