עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AdamS,

שלום, בימים הקרובים אני קונה את טלוויזיה LCD חדשה והייתי רוצה לחבר אותה אל המערכת השלי (Z5400). החיבורים אשר קיימים ב-LCD הם: 15pin - vga - Dsub, Component, HDMI, RCA, Scart21 pin x 2, S-video החיבורים אשר קיימים במערכת הם: ירוק, שחור וכתום (אשר מחוברים לכרטיס הקול במחשב), חיבור אופטי X2, חיבור קוקסינלי ובצד הרסיבר הזה יש שתי כניסות של 3.5מ"מ, האחת של אוזניות וליד השנייה יש סמל של צליל. בערך כמו בתמונה. עכשיו, לפי החיבורים אשר בשתי הצדדים, הם ישנה דרך שבה אוכל לחבר את ה-LCD ישרות למערכת או שאני אצטרך ללכת דרך המחשב? עוד שאלה שקצת לא קשורה, אני רוצה לחבר את ה-LCD למחשב על ידי כבל HDMI שבסופו יש DVI. האם זה בסדר או שעדיף לחבר דרך חיבור אחר? תודה רבה לכם, אדם

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום לכל העוזרים הפוטנציאלים... הבעיה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400 GS וברצוני לחבר אליו את הטלויזיה שהדגם שלה הוא HITACHI L32A02A קניתי חיבור VGA ל HDMI חיברתי בין המחשב למסך, והמחשב אמנם זיהה את החיבור ואת המסך. אך הוא לא מציג לי את התוכן. * לכרטיס מסך יש שתי יציאות:האחת היא DVI שכבר בשימוש עם המסך של המחשב.. * והשניה: היא VGA שחיברתי וניסיתי להפעיל ולא הצלחתי. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? או שמדובר בבעיה שלא הצלחתי לפתור? * בחיפוש בפורומים באנגלית, מצאתי תשובה שיכולה להיות הגיונית: שטכנולוגיית ה VGA לא מסוגלת להעביר כמות נתונים גבוה למסך... אשמח לקבל תשובות מספקות..

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. Started by gamer1234,

יש לי רמקולים X-530 ומלפני כמה ימים החלו רעשים מהירים כאלו (חלשים אבל מציקים מאוד). הרעשים יוצאים מהסאב. אם אני מנמיך את עוצמת הסאב\הרמקולים הרעשים עדיין נשארים (ואם אני מגביר הם לא מתחזקים). בקיצור כל הזמן שהרמקולים פתוחים יש את הרעשים. יש פתרון איך לסדר את זה? הרמקולים דיי חדשים רק כמה חודשים.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by PT,

זכיתי מן ההפקר וקיבלתי לחייקי רסיבר + רמקולים 5.1. יש לרסיבר כל מיני הגדרות שבאמת אין לי מושג איך לאכול מכיוון שאני יודע שאנשים בפורום כאן מלומדים יותר ממני, אנא מכם, עזרו לי. בהגדרה של Crossover FQ אין לי מושג מה לשים, יש אופציות: 80Hz, 100Hz, 120Hz זה משנה בכלל משהו? מה הההגדרה האופטימלית? במערכת רמקולים, הסאב הוא פסיבי ולא מחובר ישירות לרסיבר, אלא דרך הכבלים של הרמקולים הקידמיים האם להגדיר ברסיבר שקיים סאב או לא? זהו בעיקרון. רוב תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. האם חברת DIVOOM היא חברה טובה ואמינה? ואיך איכות השמיעה בהם?? דגם: COMET D2 תודה לעוזרים .... לינק למפרט הרמקולים באתר : http://divoom.com/cd2.htm

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. שלום לכולם קניתי טלויזיה LCD של Samsung וברצוני לחבר אותה למחשב. חיברתי כבל RGB לכניסה במחשב, ורואים מצויין... ועכשיו אני רוצה לחבר את הכרטיס קול שלי ולכניסה בטלויזיה... בגלל שיש כל כך הרבה חיבורי RCA מאחורי הטלויזיה אני מניח שאני צריך לחבר ל AV IN בטלויזיה (רק Audio L,R) ובצד המחשב לחבר ל LINE Out (חיבור ירוק אני חושב)... נשמע פשוט אבל פשוט אין Sound. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה... תודה מראש, גל.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  7. שלום, אני פונה בשם החבר שלי, יש לו כבל "אודיו - וידאו" שנותן לי איכות נמוכה, אז הוא רוצה כבל שייתן לו איכות יותר גבוהה, מהי האופצייה כאן? נ.ב. אם יש מידע שאתם צריכים לדעת לפני אז תגידו ואני אעדכן בפעם הבאה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. Started by SilentD.M,

שלום, קיבלתי את Z-5500, הפתיעו אותי עם הקופסא הענקית. ואני לא ממש מרוצה, אני חושב שהמערכת לא נשמעת כמו שהיא אמורה להיות. חיברתי את כל הרמקולים לסאב כולל את Control Panel, עכשיו איך אני מחבר את Control Panel למחשב?! הגיע כבל 3 חיבורים מכל צד(חיבור ירוק שחור וצהוב)אני חושב שזה נקרא 3.5? שאותו אני מחבר למחשב, אבל הבעיה שאין לי שלושה חיבורים במחשב, אני אמור לחבר אחד מהם? אני אמור לקנות כבל נפרד ? יש ב Control Panel עוד חיבורים , COAX ו OPTICAL, מהם ? צריך לחבר אותם? איזה הכי טוב? ד"א יש לי hp dv6160ea שיש בו חיבור 3.5 ו SPDIF שאין לי מושג מזה... בקיצור יש לי כאב ראש מכל הכבלים האלה , אם מישהוא יכול לעשות לי סדר? :-\

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by Gil Baer Hunter,

אני מחפש מערכת רמקולים 5.1 למחשב חדש וזקוק לעזרה . מערכת שמחירה יגיע עד ל700 ש"ח , לחדר סגור עם פיזור רמקולים נוח . מחפש מערכת שטובה למשחקים ולמוסיקה יחד . אני מתלבט בין x530 לבין ה x540 של Logitech איזה מערכת יותר טובה לדרישות ? ואם יש דגמים יותר טובים של Creative או של חברות אחרות ? אשמח לקבל עזרה . תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. שלום לכם אני כיום בעל גאה של Creative Inspire 5200 5.1 כבר כ4 שנים. יש לי כרטיס קול על הלוח רילטק מלוח של ג'גהבייט 945 אשר שומעים בו יחסית בסדר... השאלה האם אני אקנה כרטיס קול לדוגמה X-Fi XtremeAudio/AUDIGY SE של Creative יהיה הבדל משמעותי? השימושים העיקריים הינם מוזיקה וממש קצת סרטים... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. Started by elada22,

אני צריך לקנות כרטיס קול זול או אפילו אולי מתאם שיש לו חיבור קומפוננט תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by kio,

שלום לכם, שאלה למבינים אמיתים. אני מעוניין כמו רבים וטובים לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון, בעיקרון הרעיון שעלה לי הוא להפוך מחשב למערכת מושלמת ( לחבר לו DVD , כרטיס טלוויזיה, כרטיס קול 7.1 ) חפשתי קצת באינטרנט על הנושא ועלתה לי שאלה : במקרה ויש לי כרטיס קול איכותי, בשביל מה צריך רסיבר? חוץ מזה מה דעתם על מחשב בלבד כלב של מערכת קולנוע ביתית ( לא כולל כמובן מסך ורמקולים )?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by AVI.S.T,

בא לי להחליף רמקולים (כדי לשמע באיכות טובה יותר) השאלה היא עם אני יחלף ישמעו טוב או שצריך להחליף גם כרטיס קול? יל לי עכשיו כרטיס קול מובנה זה השם שלו (מהתוכנה EVEREST ): Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  14. שלום, קניתי אוזניות חדשות(לא משהו טוב, סתם משהו למחשב ולמשחקים ואולי למוזיקה כשכולם ישנים), ואני מעוניין לעשות לה BURN כדי לשפר את האיכות שלה קצת. התדרים הנמוכים ממש גרועים עכשיו.איך אני עושה את זה ואיזה קובץ SOUND כדאי לי להשמיע? ועוד משהו: איך אני יכול להעביר את הSOUND מהרמקול הפנימי של המחשב לרמקולים שמחוברים? עשיתי תוכנה שמוציאה הרבה רעשים, אך היא מוציאה אותם לרמקול של המחשב ולא לרמקולים שמחוברים אליו. יש לי p4p800 deluxe. אם אני אצליח להעביר את הסאונד מאחד לשני אני אפרסם כאן את התוכנה שעשיתי. אם אני לא אצליח אז היא לא כל כך שימושית... תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by Matan D,

כמו שכתוב בכותרת אני מחפש את הכרטיס קול הכי משתלם לתקציב של עד ל-200 שקל * יש לי creative 2.1 2500 אם זה עוזר לכם... אבל אני צריך בעיקר שיתאים לאוזניות שאני יקנה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. EP880 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10065 E630 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061&catid= מה עדיף מהם? ואם יש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה אז שוט ומה לגבי האלחוטי של לוג'יטק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 הם יקרות מאוד אז אני לא יקנה אבל מה אתם חושבים עליהם?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253639,00.html ענק מנועים להשוואת נגנים ניידים: 1. http://smalldj.com/baladeurs-mp3/?langselect=english 2. http://www.andmp3.co.uk/ 3. http://asia.cnet.com/reviews/portable_av/0,39033462,39000840_39001180+39000841c-39000420q,00.htm?checklist=&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39001080&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000920&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000923&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000925&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000928&SUB…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. ראיתי בזאפ הרבה מסכי פלזמה שמוגדרים כ HD מלא ו 16:9 כאשר הרזולוציה שלהם היא 1024X768 1024:768=4:3 ולא 16:9. זה נסיון לעבוד על הדיוטות שבמילא לא יבחינו בהבדל או שאני בעצמי הדיוט שמפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. Started by mor873,

יש לי במחשב כרטיס CREATIVE AUDIGY 2 ZS 5.1 הפלטניום עם פנאל חיצוני . רכשתי מחשב חדש לוח אם ASUS P5KR , האים כדאי להעביר הכרטיס טוב יותר מאשר בלוח . האם חייבים לבטל בביוס את הכרטיס קול של לוח האם הוא אפשר להשאיר את שניהם פעילים ולבחור את הדייבר בהגדרות צלילים .

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by gizzz,

שלום לכולם אינ על סף קניית מחשב שיאפשר לי גם צפייה בתכני HD . כמה שאלות : האם אני יכול לשדר בעזרת סטרימר תכני HD לטלוויזיה? האם זה מצריך ממני כרטיס מסך חזק או שאם אני מתכוון לעשות סטרימינג אז הכרטיס לא כ"כ משנה.? איזה דגמי סטרימר יש בשוק לא יקרים למטרה זו? האם PS3 יכול למשמש כנגן HD או רק פורמט של BLUERAY ?

21. Started by ymss69,

מחפש נגן וידיאו עם מסך עד 3 אינץ ועם קיבולת של 40 גיגה ומעלה, ואם אפשר שישדר את הסרטים לטלויזיה!!!!! חשבתי על X5 או על H340 מה אתם אומרים?

22. Started by easyuri,

מישהו אמר לי שהנגן כל כך גדול שלא ניתן להכניס אותו לכיס. האם זה נכון? האם נוח בכלל להסתובב איתו?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  23. הדף של ה-U10 ב-iRiver אירופה: http://www.iriver.at/multifunction_player.html?p_id=347&L=0&view=specifications

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by guycnaan,

אנשים טובים וחכמים,אני זקוק לעזרה בהפיכת קובץ AVI מקודד DIVX לקובץ MP3 (כלומר להיות מסוגל להכניס את התוצאה אל דיסק שמע),אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה או דרך לעשות זאת,ועדיף שתהיה קלה ונוחה ושמישה... בתודה מראש,ומצטער על ההטרדה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. Started by o-s-h-r-i,

מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש... תקציב 2000 שקל.. למען הקלטות בעיקרר...

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים