עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by finish,

יש לי מערכת של רסיבר רמקולים וכל זה בחדר והם ב5.1 ומחוברים בחיבור אנלוגי למחשב ואני צריך תוכנה טובה שתפעיל מוזיקה ב5.1 וסרטים תודה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by JohnnyBGood,

סוף סוף קניתי את הנייד... עכשיו נשאלת השאלה איזה מקלדת מידי ואודיו אינטרפייס יתחברו אליו. אני עדיין מתלבט בין Ozone ו Ozonic של M-Audio... אני מבין את ההבדל ביניהן, השאלה אם הוא שווה לי 900 שקל. או אולי בכל זאת מישהו יצליח לשכנע אותי שעדיף ללכת לכיוון אחר (מישהו צעק שם novation?)...

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. אני מחפש נגן mp3 אם אפשר גם עם רדיו בתקציב של 450 ש"ח.....האם תוכלו להמליץ לי על כמה נגנים?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by LaCostE,

הלכו לי האוזניות הישנו אז אני ורצה לקנות משהו טוב עכשיו . משהו בסביבות גג 200 וקצת . חשבתי על משהו כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153 חשוב לציין בעיקר למשחקים , ולמוזיקה . אשמח אם תעזרו לי , תודה נ.ב מה ההבדל בין זה לבין http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=930 אותו מחיר

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by jambo7,

שלום ניסתי למצא תשובה בחיפוש ולא מצאתי יש לי מצלמת אינטרנט לוג'טדק 5000 כאשר אני מצלם את עצמי מנגן הצילום הוא איטי עם קצת דיליי וגם המנגינה נשמעת מאוד איטית עם הדילי של הצילום אני יכול לחיות אך לא עם הדילי של הצליל בזמן ההקלטה אין דיליי ורק כשאני רואה את הסרט מופיע הדליי תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by thifi,

היי חבר'ס! ההורים שלי קונים לי טלויזיה ליום ההולדת ואני רוצה ממכם המלצות לטלויזיה משתלמת בגדול של 32" בסביבות ה-3500 ש"ח. השימוש שלי בטלויזיה יהיה בעיקר למשחקים מהמחשב, סרטים, שימוש שותף במחשב וצפייה בשידורים מהארץ. תודה!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. שלום אני מחפש אוזניות לשימוש משחקים בעיקר בסביבות 250 שקל.. חשבתי Logitech G330 אך הם ואם במחיר הזה יש משהו טוב יותר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by iX1911,

אחרי הרבה זמן של חיפושים לא באינטרנט לא מצאתי שום מקום שמוכר את המכשיר הזה (נגן MP3 בעל 1 ג'יגה זכרון) בארץ. אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר אותו (ומחיר) אני אשמח לשמוע היכן. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by roei88,

בהתחלה רציתי לקנות נגן פשוט של ג'יגה, אבל אחרי שראיתי מה האייריבר יכול לעשות חשבתי שעדיף לקנות משהו יותר מתקדם מסטיק עם ג'יגה שמנגן שירים בכל מקרה הסתכלתי על עוד מכשירים, וה-H320 נראה לי הכי מתאים לי. אני יודע שהIaudio x5l יותר חדש ועם יותר שעות נגינה, אבל אני מעדיף את האייריבר כי לפי מה שקראתי הסרטים בו נראים הרבה יותר טוב. אני לא קונה את הנגן בשביל סרטים, אבל עדיין אני חושב שאני ישתמש בזה דיי הרבה.. הבנתי גם שהאיכות סאונד של הx5l והH320 בערך אותו דבר, יש כאלה שאומרים שהx5l קצת יותר טוב אבל לא נראה לי שזה ישנה לי אם עד עכשיו הסתדרתי עם דיסקמן מעפן של לנקו אני חושב שהאייריבר יספיק לי... בקיצור הגעתי למסקנה שהאייריבר יותר מתאים לי, אבל לגבי משהו אחד אני לא בטוח, העובי …

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by gorff5,

שלום לכולם! קניתי את live 24 sound blaster עקב המצלתכם והמלצת החבר שלי...(איכות הסאונד של חברי עם הsound blster הרבה יותר גבוהה מישל onboard sound שלי.) כאשר התקנתי את הכרטיס הרגשתי בשיפור משמעותי באיכות הסאונד.. אך יצאו קולות רק משני הרמקולים(sbs 560-5.1ch)הקדמיים, אך ידעתי שצריכים להגדיר את ה eax .. וכך עשיתי! הרמקולים נישמעו יותר טוב מיתמיד..!! אבל בעיה אחרת צצה אחרי שהגדרתי את הeffect והcmss 3d המוזיקה לפעמים חורקת וצובחת עושה הרגשה של צמרמורת לא נעימה!במיוחד שאני מגביר את עוצמת המוזיקה... אני שינית גם ב device control את הbith temp ל 24 וsampling rate להכי גבוהה. איך להפתר מתופעת הלוואי הזאתי? בתודה ילד אינפנטיל33

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by Xebu,

שלום, אני צריך לקנות אוזניות (צפייה בסרטים בלילה נהפכה במעמסה על הבית וצריך קצת יותר שקט) אז החלטתי לרכוש אוזניות וצריך משהו איכותי בשביל שיתן לפחות מענה רציני למע' 5.1 הרגילה שהייתי שומע ממה... היות ואני סטודנט מובטל =\ אז אני מחפש משהו עד התחום של ה500שקלים (למקרה של הזמנה מחול - 500שקלים כולל משלוח/מכ"ס וכ"ו) התבלטתי בעיקרון בין הSennheiser HD 555 לבין הShure SRH550DJ-A - הבנתי שבעקרון השSenn555 הן מה שמוגדר כ"אוזניות פתוחות" ואני פוחד שהן לא יתאימו לי, בחיים לא שמעתי באוזניות פתוחות ואני פוחד "להתאכזב".. אשמח לחוו"ד אם מישהו השתמש בדגמים הנ"ל.. אשמח להכוונה כלשהי - דיי חדש בכל הנושא. אין לי בעיה גם ברכישה דרך EBAY - רק לא ייצא לי לרכוש מוצרים גדולים משם כך שאני ל…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by aquarius,

מה דעתכם על הנגן הבא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9585

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by DeVieDeXP,

אהלן חבר'ה. יש לי תקציב של 3000 שח, אני אשמח מאוד לקבל עצה על רסיבר בטווח המחיר הזה.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  15. שלום! אני מתלבט בין כמה רמקולים למערכת קולנוע ורציתי לדעת מה דעתכם לגבי רמקולים מבית INFINITY למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580573 איך האיכות של החברה ? או שכדאי לשים עיין על חברות אחרות? תודה מיכאל!!!!!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by adizarko,

קניתי את הרמקולים הללו מארה"ב והם מותאמים למתח של 110. לכן אני צריך מתאם מתח - מישהו יודע מאיפה אני יכול לרכוש דבר כזה? (לינק יעזור) תודה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by יניב51,

מאז שקניתי את המחשב החדש ( מפרט בצד ), שמתי לב שיש הגבלה בווליום רק באוזניות. לפני כן שהייתי מחבר את האוזניות ליציאה ברמקולים (X530), הכל היה רגיל. היום עם המחשב החדש, הווליום אולי על החצי, וגם אם אני מחבר ישירות למחשב זה אותו דבר. יש אפשרות לעקוף את זה? אפילו הפלאפון מנגן יותר חזק |:

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. שלום אנשים אני צריך המלצה לרמקולים שיתחברו לIPOD MINI התקציב בסביבות ה400 ש"ח +/-

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. Started by sputty,

חיברתי את המחשב שלי לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הקול (מובנה בלוח אם 965P-S3 של GIGABYTE) לכניסת קואקס דיגיטלית ברסיבר (פיוניר 516). כשאני מנססה לפעיל את הTEST הפשוט של כרטיס הקול ומכוון שם 5.1 רמקולים, אני שומע את 2 הקדמיים אבל לא שומע כלום מהאחוריים או מהסנטר. איך ניתן לקנפג את המחשב כך שיוציא דרך הרסיבר אות לכל הרמקולים על מנת שאשמע גם בTEST של כרטיס הקול וגם במשחקים וסרטי AC3 כמו שצריךך מכל הרמקולים?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. כרטיס טוב? רע? יש לי מערכת 5.1 של Creative בכל מקרה, ואני משתמש בכרטיס onboard על הלוח-אם שלי. הכרטיס יהיווה שינוי לעומת מה שיש לי עכשיו? (ASUS P4P800 SE - הכרטיס קול המובנה הוא: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC Audio Sensing Technology support S/PDIF out interface) תודה על העזרה.

22. Started by Matan D,

כמו שכתוב בכותרת אני מחפש את הכרטיס קול הכי משתלם לתקציב של עד ל-200 שקל * יש לי creative 2.1 2500 אם זה עוזר לכם... אבל אני צריך בעיקר שיתאים לאוזניות שאני יקנה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by hell,

שלום לאחר ניתוק רב מהקהילה אני מנסה לחזור וליתמוך עד כמה שאני יודע ורואה שבאמת אני לא אזיק , לא הרבה הישתנה אבל נגיד שיש כמה דברים שנישארו והם אנשים טובים כיף לחזור!!!! לשאלה אני קונה כניראה נגן DIVX לסלון בקומה השניה ואני ממש ממש רוצה לחבר אליו רמקולים טובים ואין לי תקציב ליקנות כאלה אז אני רוצה ליקנות רמקולים טובים למחשב שיוכלו להיתחבר גם לDIVX כשאני ארצה ליראות סרט...אין לי בעיה להעביר אותם לאן שצריך כל פעם המלצות רצוי 4.1\5.1 ולא יותר מ600 תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by eladbu,

יש לי איאודיו X5L ואני משתמש בגרסה של ג"ט-אודיו 6.1.3 העניין הוא שפתאום אני מנסה להמיר סרט לנגן והוא אומר לי שאני יכול לעשות המרה רק של 30 שניות???????????. מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. אהלן השאלה בכותרת אני מתכוון לתמונה שיש בעידכון 1.27 ולדבר הכחול שיש בגרסאות הקודמות... שמעתי פעם שאפשר... והעברית של האיריבר פועלת רק במצב DBSCAN? וזה רק אני או שהעיצוב ב1.27 יותר נחמד כזה?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.