עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adam777,

שלום לכולם, כעזרה להורים, התחלתי לברר להם בירורים ראשוניים (מאוד) על מערכת סלונית לשיפור חווית ההאזנה בסלון. כרגע הרכיב היחיד שקיים הוא מסך LCD 37" של טושיבה (HD ready) שלא יוחלף. מעבר לזה, אין כלום. מה שכן, יש לי סט רמקולים Logitech X-530 (רמקולים אנלוגים בתצורת 5.1 עם 3 "חיבורי אוזניות" (3.5mm?) כתום-ירוק-שחור) שלדעתי במקום שסתם ישכבו בתוך הקופסא, אחרי שכבר כמעט שנה אין להם שימוש יכולים בהחלט להתאים לצרכים שלהם בסלון מבחינת עוצמה ואיכות. הבעיה היא שממה שאני מבין, אין ממש רסיברים שיודעים להוציא סאונד לרמקולים של מחשב (יש גם עניין של הגברה פנימית של הרמקולים, לא?) ככה שחיבור ישיר לרסיבר עלול להיות קצת בעייתי. מצד שני, נראה לי שמחשב מדיה סנטר עלול להיות קצת גדול עליהם (למר…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by weissby,

נתקלתי הרבה פעמים כשאומרים 7.1 ו5.1 וכל המשהו נקודה אחד האלה נראה לי זה קשור אולי סתם למספר הרמקולים רק אנלא סגור על זה ואני רוצה לדוואות.. ויש איזה מילה שעכשיו קלטתי באיזה אשכול של מישהו פה - "אונבורד", מה זה בדיוק? תודהה =]

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות את ה-JBL SCS-140 או ללכת על רמקולים שהם למחשב... השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים, וקצת פחות מוסיקה... השאלות שלי הם: 1) איך אני מחבר אותם למחשב? 2) האם צריך כרטיס קול איכותי יותר מאשר מה שיש לי? האם זאת בחירה טובה, או שיש הצעה יותר טובה באיזור הזה? אני די מעדיף סט של 5-6 רמקולים כי אני צריך תחושה של סראונד ולא של סטריאו... אז לא להמליץ לי על 2 רמקולים או משהו... התקציב הוא בסביבות ה-1500-2000 אבל הוא גמיש... אם יש משהו הרבה יותר טוב בקצת יותר כסף... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם אני אצליח להשיג את ה-Z-5500 במחיר טוב בדיוטי פרי (אם מוכרים אותם שם בכלל) אני כנראה אעדיף אותם... אבל זה לא קשור לנושא..

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by parker,

בעקרון אני מחפש מקומות בשפלה, סביבת אשדוד וכו' אבל גם ת"א והמרכז יהיו בסדר

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  5. אני לא מצליח להתקין אותו על המחשב (מערכת הפעלה 98). כנראה הדרייבר שקיבלתי דפוק. אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי שוב בעוד שבוע. מישהו נתקל בקשיים בווינדוס 98 ? עם נגן זה ? מישהו יכול לשלוח לי את ה SETUP ? ofer214@walla.co.il תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. יש ברשותי CREATIVE XI-FI EXTREMEGAMER התקנתי את הדרייבר (XP) מהאתר. אני מחפש את האופציה של לבדוק רמקול אחר רמקול (כמו בREALTEK) ואני לא מוצא... האם יש לCREATIVE כלי כזה? (למשל, נגן לי עכשיו רמקול אחורי ימני, עכשיו את הסאב, וכד'.) במידה וכן, איך אני מגיע אליו, מוריד אותו? במידה ולא, איזה כלי מסוגל לעשות זאת עם כרטיס הקול שלי? תודה ומועדים לשמחה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by orlupo,

לפי NVIDIA הם מתכוונים לקחת כסף עבור DVD DECODER שלה שמחירו 20$. אני בספק אם זה ישפר משהו את האיכות אבל שיהיה. קישור: http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder.html

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by Kakolukia,

לא מזמן רכשתי את הSOLO 7C של Microlab ואני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם וחשבתי לרכוש כרטיס קול על מנת לשפר את איכות השמע,מבחינה של סאונד יותר נקי עם פחות הפרעות ושליטה יותר טובה. אני מתלבט בין הAsus Xonar Essence Stx לבין M-Audio 2496 אני אשמח אם תוכלו להביע דעות על ההבדלים בין הכרטיסים ומה יותר משתלם לקחת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. הי, עוד שבוע בערך אני מקבל אוזניות חדשות מחו"ל, שצריכות ברן אין. אני יכול לעשות ברן אין ממייזו M6/ מחשב עם אונבורד/ PSP. יהיה לי הכי נוח לעשות עם PSP כי אני לא משתמש בו הרבה ופשוט להוציא את הסוללה לחבר לשנאי ולהשאיר 50 שעות, הבעיה היא שהפלט של הPSP מגעיל ומגיע לטונים נמוכים יותר מהנגן, אני חושש שאם לא כל הטונים ינוגנו דרך האוזניות ההשפעה תהיה שונה במקצת, אני לא יודע ב100% איך הדרייברים נצרבים, ואת ההשפעות של טונים מסוימים עליהם. האם הטונים שינוגנו דרך האוזניות משפיעים על הסאונד? אני מתכוון צלילים של ברן אין, פשוט הPSP לא מגיע לכל התדרים. תודה מראש אורי

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by infer73,

בעקבות העצה שראיתי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=106999.new;topicseen#new שהציעו להשתמש בVobSub וWinAVI בשביל להמיר סרטים לפורמט של VCD ולהדביק להם כתוביות (מבלי לקודד אותם פעמיים, כמו מדריכים שראיתי) אז עשיתי את זה, אבל היו לי 2 בעיות עם זה קודם כל, וזאת הבעיה היותר חשובה, התרגום הופיע נמוך מאוד בסרט, אומנם על המחשב לא שמתי לב לזה, אבל כשצרבתי את זה ושמתי בDVD בטלוויזיה אז בקושי ראו את השורה התחתונה של התרגום וזה הפך ללא קריא מישהו יודע אולי איך אפשר לסדר את זה? בנוסף, כשהמרתי מAVI לVCD אז זה מאוד הוריד לי את האיכות, והגודל של הקובץ ירד מבערך 700 לחמש מאות ומשהו מגה אז השאלה שלי היא בעצם, האם מישהו יודע מה ההגדרות הטובות ביותר ככה שזה לא יוריד מה…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. שלום, קניתי מחשב חדש ורציתי לתת/לתרום את המחשב הישן שלי לכן פירמטתי את המחשב והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. מאז שהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש - אי אפשר לשמוע שירים דרך המחשב והמדיה פלייר נותן הודעה ש"אין התקן שמע". מישהו יודע איך לפתור ת'בעיה? זה קשור אולי לדרייבר שחסר במחשב בעקבות הפירמוט? יש לי כרטיס קול ישן של AZTECH דגם N-270 עם ציפסט של TRIDENT 4DWAVE NX PCI. ואין לי את הדרייבר שלו. אשמח אם תעזרו... תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. Started by DeVieDeXP,

אהלן חבר'ה. יש לי תקציב של 3000 שח, אני אשמח מאוד לקבל עצה על רסיבר בטווח המחיר הזה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by junior_mg,

מישהו יודע אם מוכרים את זה בארץ? לא מצאתי את זה בזאפ

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by eladbu,

האם העברת קבצי MP3 לפורמט LOSSLES תהווה שיפור משמעותי ?האם פרמט ה MP3 שומר שתוכו קבצים שיפתחו בלוסלס? או רק מפורמט WAV

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by w7_znay,

פתאום נעלם לי הסאונד במחשב אני לא שומע כלום... יש לי כרטיס קול Creative Sound Blast PCI כשאני מנסה להריץ קובץ האודיו יש את השגיאה הבא: http://img113.imageshack.us/my.php?image=99644136fg7.jpg בסרטים, בווינדוס בהכול אין סאונד...מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by Matan D,

כמו שכתוב בכותרת אני מחפש את הכרטיס קול הכי משתלם לתקציב של עד ל-200 שקל * יש לי creative 2.1 2500 אם זה עוזר לכם... אבל אני צריך בעיקר שיתאים לאוזניות שאני יקנה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לחבר אותו לממיר שי הוט אני לא צריך מסך כלל הטלביזיה תשמש כמסך ותתחבר ליציאת vga 25 pin

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by qpalzm,

טכנולוגיית OLED עוד לא הספיקה להתאקלם וPLED כבר מחליפה אותה: http://news.walla.co.il/?w=/4/765026

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. Started by parker8,

לרמקולים של המערכת יש כבלים שבשסיומם יש מתכת כזאת.... שמחברים למערכת עצמה... ??? האם אפשר לחבר את המערכת למחשב? אם כן אני אמשח לדעת איך עושים את זה... :-\ תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by Mushigoya,

אהלן חבר'ה קניתי את הכרטיס M-audio revoultion 5.1 הרמקולים שאני משתמש בהם הם Altec Lansing FX6021 והם עובדים מצויין, כשאני מחבר אותם לכל דבר אחר נגיד לחיבור הרגיל של הלוח אם או למכשיר MP4 הם נשמעים פיצוץ. כשאני מחבר אותם לM-audio אז הכל נשמע טוב -אבל- יש כל הזמן קפיצות כאלה בסאונד מה שממש מפריע. לדעתכם הבעיה היא בכרטיס קול בכלל? אולי הבעיה היא בתאימות? בקיצור מה כדאי לי לעשות? להחליף את הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by yoavgo,

יש לי רמקולים של mission , עם חיבור Hf ו Lf . על הרמקול רשום numinal impadence 6 Ohms . הכבל שמתחבר מחולק לשני כבלים שרשום עליהם 2.5 ו 4 Ohms . השאלה שלי זה איזה מהם צריך להתחבר ל HF ואיזה ל LF .

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 הוא מצטיין בכרטיס קול מובנה איכותי יחסית. עכשיו אני יודע שיש לו SPDF גם IN וגם OUT יש רק בעיה אחת-הם אופטיים אני צריך יציאה דיגטלית לADA880 שלי ככה נראה הפנל האחורי שלי למי שלא מכיר את הסט רמקולים האלה-הם חייבים יציאה דיגטלית... השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ת'סט לכרטיס אונבורד או שוב להתקין את הסאונד בלאסטר? בתודה מראש לירן

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by Saari,

כותרת. רצוי שתהיה על כל הראש, כי עכשיו יש לי "צדדית" או מה שזה לא יהיה, וזה נורא מעיק. תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by The_overclocker,

למוזיקה, אם אפשר מחו"ל (רק שיהיה נוח להזמין, ולא יהיו בעיות). או אם בארץ אז יהיה ממש טוב (רק אם המחיר לא יהיה :-\ ) תודה :-* חשבתי אולי על ה HD212 - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22762 זה Pro ? אם לא האם יש הבדל בין ה פרו ללא פרו ?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  25. ....................... תודה מראש...המלצות וחנויות אפשריות לקנייה ובנוסף אני אצטרך התקנה בממ"ד וחשוב לי להדגיש שהאיכות מסך תיהיה מעולה מבחינת חיבור למחשב כי השימושים יהיו דרך המחשב בלבד

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים