אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות איכותיות לגיימינג ומוזיקה, התקציב שלי הוא בערך 300 שקל כרגע, בעוד חצי שנה אוכל להרשות לעצמי את הsteelsound 5H שעולות באיזור ה550, השאלה היא האם שווה להשקיע יותר כסף או שכדאי את ה3H או 4H כבר עכשיו.. הבדל במחיר אני יודע שיש, אבל האם ההבדל בביצועים הוא משמעותי? ואולי בכלל כדאי לקחת משהו אחר? אל תביאו דגמים להזמין מחו"ל כי זה לא מעשי, אני מתכנן לקנות מפה- http://www.pcgames.co.il/products/category.aspx?catid=30&platformid=8 למרות שזה לא הכרחי. נ.ב: אין לי צורך באפשרות לקפל את האוזניות אבל גם אין לי התנגדות לאופציה כזאת. -ראיתי פה בפורום שאם יהיה לי כ.קול טוב אז אני אוכל להנות הרבה יותר מהאוזניות / רמקולים, מה דעתכם על הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/pro…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה MP4 או פורמט אחר של סרטים אבל זה בכלל לא חובה אבל שיהיה בצבע אם אפשר תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, המרחק לטלוויזיה עומד על 2.5 מטר, רוב הצפייה תתרחש בערב, ורוב הצפייה לא תהיה בטלוויזיה רגילה של YES (סדרות באיכות גבוהה) לטלוויזית 32 אינץ' התקציב שלי עומד על 3,000 שקל ולטלוויזית 37 אינץ' - 4,000 שקל 1.על אילו דגמים הייתם ממליצים לי? 2.- קראתי כאן שהפרטים הטכניים כמו ניגודיות ושאר ירקות - אינם מספרים את כל התמונה ולכל מותג יש טכניקות עיבוד תמונה שמשנות את איכות הצפייה למרות הנתונים הטכניים - איך אפשר לעמוד על טיבה של טכניקת עיבוד תמונה שכלולה בטלוויזיה? 3. לגבי פלזמה - איך אפשר להיות בטוח שקונים טלוויזיית פלזמה - שהיא לא סובלת מהמחלות המוכרות, כמו צריבה של הלוגו למעלה, והאם טלוויזית פלזמה מומלצת יותר עבורי? המון תודה (: מקווה שמסרתי את כל הפרטים הרלוונטיים נ.ב כתבתי …
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב מאז העידכון האחרון שהורדתי מהאתר של אפל לאייפוד אני ניתקל רק בבעיות השאלה היא אם אני מוחק אותו דרך הריסטור האם אני מוחק גם את כל התוכנות הנילוות ? ניראה לי לא הגיוני אבל בכל זאת שואל. ןהאם כדאי ודם למחוק את האייטונס והאייפוד קודם ואחרי זה לעשות ריסטור לאייפוד. בקיצר מה לעשות קודם ריסטור למיני או הסרה של האייפוד מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני פותח נושא חדש במטרה לייעל את התמיכה למוצר אמין וטוב והכי חשוב המחיר כמה נקודות שאני רוצה להזכיר רוב המקרנים ששמים עליהם שם כגון בנקיו אפסון סמסונג וכו הם מקרנים טובים מחירים די גבוהים וזאת נקודה כואבת למעשה כל יצרן ספק נוסע לאסיה עושה בקרת איכות למוצר אומר למיפעל לשים את שם המוצר ומשווק אותו בעולם כולל בארץ לכן החלטתי לנסות ליעל ולהוזיל את כל נושא המולטימדיה אני לא ספק או דומה אך אני חושב על כך אחרי שראיתי כמה המוצרים שהם מוצרים טובים עולים הרבה ולהרבה אנשים אין אפשרות לקנות מוצרים טובים במחיר טוב ואמינים אני מוכן לקבל הצעות לשיפור יעול ומה אתם חושבים שצריך להיות במוצר כגון מקרן מחיר טכנולוגיה וכדומה כדי שאולי בעתיד אוכל להביא לכם מוצר כזה במחיר טוב ואמין לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
התקציב שלי מוגבל ביותר כאמור - מקסימום 200 ש"ח. אתרי אינטרנט זה גם אופציה. אם אפשר שיכיל עוד פונקציות כמו USB וטייפ מנהלים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת אני הולך לקנות X5 אבל יש לי כמה שאלות שמדאיגות אותי... 1.אם אני ירוץ עם הנגן יכול לקרות לו משהו (בגלל שהוא נגן hd)?? 2.אם אנגן ייפול נגיג מתוך ריצה יכול לקרות לו משהו (שוב פעם...בגלל שהוא מבוסס hd)??? 3.כמה זמן אחריות יש על הנגן?? תענו מהר!! תודה מראש!!~!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אם יש משהו לא מוכן אלה ב קוסטום EQ אם משהו עשה ושומעים אצלו יותר טוב מהכל,אז אשמח :] תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
הלכו לי האוזניות הישנו אז אני ורצה לקנות משהו טוב עכשיו . משהו בסביבות גג 200 וקצת . חשבתי על משהו כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153 חשוב לציין בעיקר למשחקים , ולמוזיקה . אשמח אם תעזרו לי , תודה נ.ב מה ההבדל בין זה לבין http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=930 אותו מחיר
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה LCD 37 מסך רחב של טושיבה. עד היום כשחיברתי את המחשב שלי (כרטיס מסך X1950pro) הכרטיס זיהה את הרזולוציה של הטלוויזיה, התאים את הרזולוציה למסך, והתמונה נפרסה על כל המסך. היום כשחיברתי את המחשב לטלוויזיה התמונה נשארה "מרובעת" ולא התפרסה על כל המסך, כך שבצדדים היו חלקים שחורים, כאילו הרזולוציה לא תואמת את המסך. כמה עובדות חשובות: 1. הרזולוציה שהכרטיס מסך והמאפיינים בדסקטופ הציגו היו זהים: 1360x768 כמו הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה. 2. לא עידכנתי את הדרייבר (v7.5) מאז הפעם האחרונה שחיברתי את המחשב לטלוויזיה 3. ניסיתי גם להפעיל את הATI TOOLS ולשים את הרזולוציה של המסך אבל זה גם לא עבד. (ATI TOOLS לא עובד אצלי אוטומטית, אלא רק כשאני פותח אותו) 4. ההגדרות בטלוויזיה …
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המגבר הזקן שלי גוסס,הוא משדר רק לצד אחד. ניסיתי להחליף בין היציאות,כלומר לחבר את רמקולי שמאל לימין,בכל מקרה שומעים רק בצד ימין(הוא מחובר כרגע ישירות למחשב,דרך כל AUX מתפצל והרמקולים(2X20W + 2X150W מחוברים דרך כבל נחושת - Old School...) אני עובר כבר איזה חצי שעה על כל החיבורים ואני לא מצליח למצוא מגעים דפוקים או משהו בסגנון,מישהו חווה בעייה דומה ויכול להמליץ על פתרון?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש 4 חודש ככה לפני כמה ימים התחילו לי רעשים ברמקולים בהתחלה חשבתי שזה יעבור אבל אחרי זה חיברתי גם אוזניות לשקע אחר וגיליתי שגם בהן יש רעשים וגם במיקרופון עכשיו לא שומעים טוב אז במה הבעיה?? תודה מראש כרטיס מסך מובנה לוח אם m2n--e אם זה משנה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב השאלה היא כזו נגיד אני מוריד סרט BLURAY X264, איך שלא יקראולזה, למה שאני מחבר תLCD למחשב , במחשב רואים טוב יותר מאשר בLCD? וגם איך בדיוק אני יכול לאפשר שיהיה קול , כי הרי הרמקולים והסאב מחוברים לרסיבר איזה קומבינה אפשר לסדר שהכ יהיה כמו שצריך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך רמקולים עד 400 שח בשביל מוזיקה ומשחקים. חשבתי על ה-Altec Lansing VS4121, 2.1 . תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני צריך לעשות הזמנה מהאתר של amb, וכואב לי הלב לשלם על המשלוח כמה שעולים לי החלקים. אז בכדי לקצץ עלויות, יש כאן אנשים שצריכים משהו מהאתר הזה? מן הסתם כיוון שההזמנה תצא גדולה יחסית (אם יהיו 3 אנשים ומעלה) אז יהיה מע"מ, אבל זה עדיין ייצא משתלם יותר ופחות מאשר עלויות משלוח לכל אחד בנפרד. אז אם יש מישהו שצריך משהו משם, נא ליידע אותי ואני אבצע הזמנה אחת גדולה יותר. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי כיום IHP120 שאני מאד מרוצה ממנו אצלי כבר מעל שנתיים... ואני מחפש נגן שעיקר שימושו יהיה לנגן ווידאו לטלוויזיה! כלומר במקום להתסובב עם מחשב נייד או דיוידי נייד ולצרוב כל הזמן דברים אני רוצה נגן ווידאו נייד מבוסס הארד דיסק ואני לא צריך מפלצת עם מסך של כמה אינצים אלא רק משהו עם יציאה נורמלית לטלוויזיה חיצונית. הייתרונות של הקריאייטיב ברורים- גודל ההארד דיסק - חיי סוללה- מסך טוב יותר- ככל הנראה ממשק טוב יותר החסרונות- מחיר (יקר ב כמעט 50 אחוז) - חייבים להעביר דרך תכנה אי אפשר לעשות גרירה לכמו עם הארד דיסק נייד. הייתרונות של ה ארכוס- אפשר להגיד משחקים אבל זה רק למען הרקורד-דור שני של הנגן-רוקובוקס ניתן לגרור למכשיר. החסרונות של הארכוס- חיי סוללה (שוב, הבדל של בערך 50 אחו…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי משדר אלחוטי לרמקולים אחוריים של חברת קנווד (Kenwood RFU 6100). הבעיה היא שיש תקלה במכשיר, וברמקול אחורי השמאלי שומעים ממש חלש. האם מישהו יודע היכן ניתן לתקן את המכשיר באזור המרכז? חנות אלקטרוניקה טובה? חנות ציוד סטריאו? אודה לכם מאד. טרם נתקלתי במכשיר דומה הנמכר בארץ.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לפני קנייה: 1. יש היום טכנולוגיה יותר טובה לטלויזיות חוץ מLED ששווה להשקיע בה? 2. זה נכון שסמסונג היום הכי טובים בתחום הטלויזיות? 3. איפה בארץ יש מגוון רחב של טלויזיות חדישות (לא דגמים ישנים) במחירים סבירים? אשמח לשם החנות ו/או אתר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה דעתכם על הנגן הבא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9585
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק לחיבור HDMI בין המחשב לLCD אני לא יודע איזה מהכבלים באינטרנט הוא לחיבור למחשב ואיזה לא ??
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני יודע שיש לי הרבה שאלות אבל מאוד חשוב לי לדעת ומאוד אשמח אם תוכלו לענות לי עליהן... 1. למה משמש חיבור אופטי וקואקסאלי במערכות סטריאו? 2. האם איכות השמע בחיבור זה משתפרת לעומת חיבור שמע RCA אנלוגי? והאם במעבר מאות דיגיטלי לאנלוגי יש פגיעה באיכות האות? 3. מדוע עדיין מוצאים רסיברים / מגברים חדשים עם כניסות שמע אנלוגיות? 4. האם איכות השמע תלויה גם בשיטה בה הוקלט הדיסק כמו במקרה של סרטי DVD המוקלטים בהתאם למפענח מסוים? 5. האם מגבר עדיף באיכות השמע שלו על פני רסיבר? המון המון המון תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות אוזניות BLUETHOOTH לשימוש עם IPHONE. עדיפות להזמנה מחו"ל. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת איך ה Z-540 לעומת ה Z-640. יש ביניהם שינוי גדול? ויש הבדל גדול במישחקים/מוזיקה/סרטים? ה Z-640 שווים את ה+200 שקל מה Z-540 ?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ובכלל, מבקש המלצה לסט רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח בערך. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-