עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כי הזמנתי ולא הגיע לי עם מטען ותגידו איזה תוכנה טובה יש למיני להעברת שירים וכו'...?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by RoyShefy,

הכי טובות שיש ומקסימום של 32oHMs. פשוט הכי טובות, כמו שיש את הHD220 שהן נחשבות להכי טובות. (אני מציין זאת כי תמיד יש ששואלים מה זאת אומרת "טובות"?) ויש לי שאלה... מדגמי הPX200 HD497 HD212 מי הכי טוב? כי כולם בערך עומדים על 50$. עוד משהו, שיהיו סגורות כמו הדגמים שצויינו למעלה, שיחסמו רעש מבחוץ. תודה רבה. ד"א זו ההודעה ה3 שאני כותב בפורום אודיו ואני לא מקבל תגובות, אז אנא התחשבו בזה שאבא נוסע לחו"ל עוד שלושה ימים ויש לי שלושה ימים להחליט איזה אוזניות אני רוצה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שיהיה מרכז מדיה פשוט. ינגן MP3 וסרטי DIVX וזהו. לא רוצה VIVO ולא רוצה להקליט ולא שום דבר מתוחכם. מה המפרט המינימלי שאני צריך ? P3 נגיד 700 MHZ עם 128 MB יספיק ? יש לי כרטיס קול ישן AWE64 Gold , הוא שווה משהו ? תודה לעונים, שחר.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by Torn,

התקציב שלי הוא עד 1000 שקל... כרגע אני עובד עם מערכת מיני של פנסוניק שמחוברת למחשב, ושומעים סבבה אבל זה לא מספק אותי כי אני רוצה צליל היקפי ונקי. אז מה שאני מחפש זה רמקולים שיהיו 5.1, וכרטיס קול שיהיה תואם להם. התקציב יכול לעלות עוד קצת למעלה, אבל עדיף שלא תגובות והמלצות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by Or ei,

במרץ אני חוזר לצבא (דח"ש) ואני רוצה לקנות איזה נגן MP3 מבוסס FLASH בנפח של ג'יגה עם רדיו + אוזניות נחמדות ב1000 שקל הייתי לוקח את XUKE אבל הבעייה איתו שאי אפשר להחליף לו את הסוללה ולא יהיה לי איפה להטעין עם USB בצבא אז צריך שיהיה אפשר להחליף לו סוללה ...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Killer Storm,

שלומות, אני רוצה לדעת משהו בנוגע למערכת Logitech Z-5500 - 5.1 Digital נגיד ויש לי כרטיס קול כמו Audiophile192 של M-Audio ואת המערכת הנ"ל אני יכול לשמוע בסראונד גם דרך היציאת AC3 של הכרטיס ? או שזה לא יעבוד ויהיה רק סטריו ב5 רמקולים ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. שלומות לכולם אני מחפש את האוזניות הללו Sony MDR-EX71SL במחיר סביר כאן בארץ חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותן לצערי. אז אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם אשמח לשמוע עליה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום, אתמול רכשנו מערכת קולנוע ביתי 7.1... ואנחנו לא יודעים איפה להכניס מה, אנא עזרו לי! כמה מכאן אני כבר יודע, השאר לא! CEN - Center - יודע FL - Front Left - יודע FR - Front Right - יודע SBL - צריך עזרה! SBR - צריך עזרה! SW - Sub-Woofer - יודע SL - צריך עזרה! SR - צריך עזרה! יש 4 רמקולים שעליהם כתוב Front Speaker, שניים שעליהם כתוב Rear Speaker, ואחד שכתוב עליו CENTER. ועוד שאלה - אתמול הכנסתי ל DVD דיסק של שר הטבעות, אפילו לא VCD, סתם קובץ AVI בצריבה של WindowsXP. חיברנו 2 פרונטים, ואחד CENTER - לא שמענו את הCENTER, הרמקול של ה CENTER פועל על שקעים אחרים, יכול להיות שפשוט הקובץ הפשוט של AVI לא תומך ביותר משני רמקולים? תודה רבה רבה רבה!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הראשונה לאחר שינוי לא כוללת dvd ועולה 1540 שקל http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4075438 והשניה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4013475 עם מגבר משודרג וסט כבלים 1990 לא כולל dvd

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by ben389,

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל נראה לי שפה ידעו. לאחרונה עברתי מלוח אם של אסוס P4P800 DELUX ל P4P800-E DELUX. הלוח הראשון משתמש ב ADI AD1985 והשני בRealtek ALC850. מאז שעברתי ללוח החדש הסאונד נהיה זוועה. שמיעת מוזיקה דרך הסידי מגיעה בדיסטורשן נוראי ובביט רייט נמוך. ברגע שהמעבד עובד טיפה (PRESCOTT 3G) כל הסאונד נשמע בביט רייט נמוך מאוד. הדרייברים הם האחרונים מהאתר של אסוס. יש מה לעשות חוץ מלחזור ללוח הישן או לקנות כרטיס חדש?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  11. אני רוצה לקנות לעצמי אוזניות שישמשו בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת (ממש קצת) למשחקים. משהו בין 250 - 350 ש"ח. אני חשבתי על ה Zalman ZM-RS6F, מישהו פה מכיר אותה, יש לו אותה וכו'? אם כן, איך היא? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=7864) ובכלל, יש אוזניות יותר טובות במחיר הזה לצרכים שלי? .תודה

12. שלום לכולם! ההורים שלי הפתיעו אותי עם האוזניות pc-150 ו- pc-140 של סנהייזר. ההורים שלי לא ממש מבין בדברים האלה ולכן כשאמא שלי דיברה עם היבואן ואמרה אוזניות למוזיקה מהמחשב אז זה מה שהוא הביא לה... יש לציין שהאוזניות כוללות בתוכן מיקרופון. קצת פרטים: http://www.sennheisercommunications.com/downloads/FCS_PC150.pdf (שמירת יעד בשם) ואם לא עובד אז הנה: http://www.sennheisercommunications.com/pr-pc150.html לפי הנתונים שראיתי - התנגדות: 32 אום, תחום תדרים 18-22,000 הרץ הם נראות אחלה אוזניות... אבל אבא שלי אמר לי שהם יחזירו את האוזניות(pc-140 ו- pc-150) וייקנו אוזניות ממש טובות. השאלה כמה 2 האוזניות האלה שוות מבחינת כסף ואם ה- pc-150 תהיה טובה לשמיעת מוזיקה? וגם לאילו אוזניות אפשר…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  13. אוקיי אז יש לי פנטיום 4 1.5 ישן עם הארדיסק 40 גיגה, וגיפורס 2MX ועם 2 כרטיסי רשת הוא סתם שוכב בארון, אז אמרתי למה לא לקנות את המסך PS1 הקטן ב300 שקל בטויזR אס, ולעשות ממנו נגן ? ז"א, שהוא יריץ וינאמפ וזהו (והכי הרבה גם סרטים במידה ואני רוצה לקחת אותו לסלון ולחבר אותו לטלויזיה, לגיפורס יש TVOUT) עכשו השאלות שלי הן ככה : 1) יש לי שם קריאטיב סאונדבלאסטר ישן, מהמעפנים האלה. איזה מערכת שמע אתם ממליצים לי להתקין עליו? אני רוצה את זה באיכות גבוהה (רמקולים כבר יש לי במערכת בחדר ואני מאד מרוצה מהם, השאלה היא איך אני מגיע מהמחשב אליה בלי לאבד איכות בדרך, ככה שבעצם זה ישמע כמו שאני מנגן אתזה מדיסק ישר מהמערכת.) 2) איך אני עושה שיהיה עליו רשת של "פלאג אנד פליי" (אני יודע שזה קצת לא …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by X-Gamer,

אתם מכירים את החברה Omega? איך הרמקולים שלה?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. Started by Guns AND Moses,

קניתי את המכשיר בגרסה האמריקאית והרדיו בו מתוכנת לעבוד באמריקה....אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות את זה לשיטת שידור האירופאית (כמו בארץ).... ואם זה אפשרי אז איך אני עושה את זה?!?

16. Started by 111111,

יש לי נגן MP3 של קריאטיב שהערסל (או ארסל) שלו מתחבר למחשב בחיבור פראללי והמחשב כבר לא תומך בזה. לנגן הזה יש מקום לכרטיסי הרחבה מסוג סמארט-מדיה בגלל שאני לא יכול להוריד אליו שירים דרך הערסל קניתי קורא כרטיסים כזה (עם 7 סוגים) עכשיו הכנסתי את הסמארט-מדיה הורדתי אליו שירים , הכול סבבה אבל כשאני מכניס את הכרטיס לנגן הוא מראה כאילו אין שירים על הכרטיס אם מישהו יוכל להגיד לי איך לתקן את זה או מה הבעיה אודה לו מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  17. גיליתי שיש לי את הסוני MDR-E818, ואני כנראה לא רגיש עד כדי כך, ולא שם לב להבדלים בינם לבין מה שקיבלתי עם הiPod. מישהו יודע מה יותר טוב? MX300/MX400 טובות יותר משני זוגות האוזניות? תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by luXi,

היי אחים שלי! תקשיבו אני רוצה לקנות רמקולים למחשב כי נמאס מהאוזניות 10 שקל המעפנות שלי! חחח עכשיו כמה פרטים על הכרטיס קול: בעיקרון זה כרטיס קול שמובנה על לוח האם... היציאות שלו: יש את ה-3 רגילות (כניסה,יציאה,ומיקרופון), יש גם אחת כחולה ואחת ירוקה כזאת בנפרד מהיציאות האחרות וגם יש יציאה צהובה בולטת שנראית כמו הכניסת ווידאו בטלוויזיה ויש גם מין ריבוע שחור שזה נראה לי יציאה אופטית... בפרטים על הכרטיס קול בלוח הבקרה רשום שההתקן הוא: NVIDIA® nForce Audio התקציב שלי הוא לפי דעתי 300 ש"ח. מקסימום 400 ש"ח אבל תנסו להיצמד ל-300... מה שאני צריך זה רמקולים טובים בתקציב הזה לשמיעת מוזיקה בעיקר. עכשיו מה שאני אומר זה שאני מעדיף מערכת של 2.1 טובה מאוד על-פני מערכת 4.1 שהיא פחות טובה וז…

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by hagay21,

הדרייבר עושה לי המון בעיות התקנתי וינדוס אקס פי חדש עידכנתי דרריברים של הלוח אם ושל הציפסט ביטלתי את הציפ של המוסיקה built in דרך הביוס ובאתי להתקין את הדרייברים של הפורטיסימו 7.1 שלי מה רבה ההפתעה הוא מראה כאילו הכל הותקן אך בפועל שום דבר לא מותקן ואפילו רשום במנהל ההתקנים unsupported customized crystal sound fusion audio device איך לעזזל מתקינים את הדרייבר??!!?!?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  20. Started by ccc,

1. האם אפשר לרוץ ולעסוק בפעילות ספורטיבית מכל סוג שהוא עם נגן מבוסס דיסק קשיח? MUVO לצורך העניין 2. מחפש נגן ב650 שקל עם אפשרות הרחבה- שיהיה איכותי ! ושיתאים במיוחד לספורט (ריצות כדורסל הכל) 256 מגה ככה עם הרחבה נראה טוב. חשבתי על הC100 SPORT של קריאטיב... לא? TNX

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Bose,

ההורים שלי יצאו לפני חצי שעה אז מנצל את הזדמנות לשמוע טרנסים בווליום רצחני, אז קלטו מה קרה מרוב שהבאס פוצץ תרמקול אחד הרמקולים של הAIWA פשוט טס מהמקום ועף למטה אני עדיין בהלם מתנשף כמו מטורף מזל שאין נזקים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  22. היי חברים, חבר קנה רסיבר חדש ויש לו אפשרות לקרוס אובר, אני חושב שצריך לחבר מערכת סראונד לווינית כדיי להפעיל אותו. מישהו מכיר את הפונקצייה ויודע לומר אם היא איכותית מספיק ?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  23. קניתי את הרסיבר לקולנוע ביתי של קנווד דגם KRF-V5070D ויש בו שתי כניסות כאלה. מה זה הכניסות האלה למה אני מחבר אותן ועם איזה כבל? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by kotel,

:s05: ומהם כל שאר המוסגים האלה: WAY SPEAKER נצילות טווח תדרים הספק טווטרים מידה מימברנוט פולי קרבונט אום ומה זה PPL? רשום לי על המערכת באותו שהוא תומך ב-MP3 וב-PPL....?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by turla,

http://www.photoone.co.il/product.asp?pID=68&cID=13 any reviews available ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים