אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חברה אני צריך שמשהו יסביר לי איך לערוך תתוכנה של נגן mp3 של creative דגם zen touch אני רוצה לערוך תפונט בשביל שיהיה עברית!אני מוכן להשקיע הרבה רק שמשהו יסביר לי מה בכלל לעשות!חרשתי פורומים באנטרנט ולא מצאתי כלום!בבקשה שמשהו יושיע אותי! תודה מראש zuriiii
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרגע ATP3 והחסרון הכי רציני בכל המערכת הזאת זה שאין אפשרות לחבר אוזניות... אולי בגירסאות חדשות יותר יש ? בכל אופן לא בשלי... אז רציתי לדעת אם יש איזה מוצר פשוט שמפצל את היציאה מכרטיס הקול ומאפשר החלפה בקלות מהרמקולים לאוזניות וגם אפשרות לשלוט בווליום לאוזניות. זה דיי מעצבן לתקוע את הראש מאחורי המחשב כל פעם שאני רוצה להשתמש באוזניות (וזה לא קורה הרבה), ובמיוחד שהמגע קצת רופף אז אני צריך לשחק כל הזמן עם המגעים עד שזה פועל טוב :-\ וכשאין אפשרות לשחק עם הווליום אז זה בכלל סיוט תודה.
-
- 13 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם האיפוד שבתמונה , זה איפוד דור רביעי? כי לפי מה שהבנתי בדור רביעי האיפוד נטען דרך המחשב, ולא צריך ספק?- האם זה כך? IPOD20-התמונה: בתודה, מנור
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם. רכשתי במזל טוב בארה"ב Zen Touch 20G. יש לי כמה שאלות למי שרכש כבר את המוצר. א. האם מישהו שמע או יודע על טיפול לנושא העברית? ב. במידה ולא, האם יש דרך בינתיים להעביר באופן אוטומטי את שמות הקבצים מעברית ל - Ivrit כלומר ש "גידי גוב" יצא "Gidi Gov", אבל תוכנה שתריץ את זה על כל הקבצים? ג. האם מישהו יודע האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כדי להעביר קבצים ולהשתמש במכשיר כהר דיסק נייד, או שכבר עודכנה הקושחה בנושא הזה? זהו בינתיים.. כשאני יקבל את המכשיר (שבוע וחצי..) אז בטח יהיו לי עוד שאלות.. אז אני ישאל ומקווה שתוכלו לסייע.. אם יש למישהו כבר הצעות או טיפים לשימוש במכשיר עוד טרם קבלתו, אשמח לקבל! רועי
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט את הצלילים אבל יש EQ רק במדיות ואני רוצה לשלוט בכלל על כל הצלילים במחשב.. למשהו יש תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת(NOT) נשרף לי האקולייזר של המערכת שלי (דגם בן 6-7 שנים של ROTEL) אז אני מחפש אקולייזר תחליפי. מישהו יודע על אקולייזר טוב או על חברה שמיבאת ציוד סטריאו איכותי לארץ (שיש לה אתר אינטרנט להזמנות)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות מארה"ב. התקציב הוא עד 65 דולר והשימוש הוא במחשב וב-XBOX. דגש נוסף הוא שהן יהיו אוזניות רגילות ולא IN-EAR.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
Hi again. well i read alittle bit about the "new" firmware update the 1.27 after reading i downloaded the korean ver' and then to "general">>"lang'" and nothing i cant find "hebrew" there allmost all other kind of lang' but no hebrew i downloaded the update from the global site of iriver.com do u know how i can fix that? cuze i have lots of hebrew songs .. and still cant guess what i m choosing. Thanks Jacob
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה עדיף Creative Inspire 2.1 2500 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 או Creative Inspire 4.1 4400 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=26&product=446 ?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול האם ניתן לצרוב מספר סרטים על דיוידי אחד, ולצרף כתוביות, כך שניתן יהיה לבחור את הסרט הרצוי ואת הכתובית המתאימה לו (הכוונה מבלי להדביק את הכתוביות לתוך הסרט)? אני מתכוון לצורה שכמו שבוחרים פרקים, שיהיה ניתן לבחור סרט, ואת הכתובית המתאימה לו. ???
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה החלטתי לקנות נגן MP3 של 512 MB זיכרון. בטווח המחירים 500 -700 ש"ח. לאחר חיפושים רבים וחרישה על כתבות רבות לא מצאתי מוצר המתאים לצרכיי. אם למישהו יש עצות לגבי מכשירים ספציפיים אשר לדעתכם יכולים לענות לצרכיי, יתקבלו בברכה. שיתוף בנסיון אישי יתקבל בברכה כפולה . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי רעשים של בזזז מהרמקולים שאני מדליק את הסאב, זה לא הכרטיס קול זה לא הרמקולים עצמם (CREATIVE 4.1 CAMBRIDGE ) וזה לא מגנט שמפריע זה הסאב, כל רמקול שמחברים אליו הוא משדר לו בזזזז כזה מעצבן, שומעים מוזיקהו הכל אבל יש בזזזז תמידי כזה ברמקול.. מה זה ? ועוד שאלה חשובה !!!! אם אני קונה סאב חדש, הרמקולים יתאימו או במילים אחרות לכל הסאבים אותו חיבור לרמקולים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה אני רוצה לציין להצלחתי להוסיף עיברית ל firmware בשביל ה iriver ihp-120 זה רישוני ביותר (לפני בערך רבע שעה) אבל זה עובד כמובן הפוך ורק כשלוחצים play מי שרוצה לנסות שיצור איתי קשר תמונות בקרוב בשעה זו אני רוצה להודות מאוד מאוד מאוד ל stripwax ול ohad שעזרו לי בלעדיהם זה לא היה קורה אז תודה לכם
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמליצו לי על נגנים
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני קניתי את הרמקוליים logitech z-640 ואמרו לי שהם תומכים ב dolby digitl יש לי רקטיס קול soundstorm של nvidia שגם תומך בזה אבל אני לא מצליח להגדיר בwizard שהרמקוליים יעבדו לי dolby digital למה??.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
דבר ראשון... מה יותר מומלץ. M-Audio Audiophile 2496 Sound Card או AUDIOTRAK Maya 44 Mk.II ? האם היציאות אופטיות שלהם יוכלו להתחבר לרסיבר. ושאני יקבל SOUND של 5.1 מDVD או ממשחקים שתומכים? כמובן שהרסיבר תומך בDOLBY DIGITAL
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר yamaha RX-V492 אני השתמשתי בו בשביל סטריאו עד עכשיו אבל לפני כמה ימים אח שלי הביא לי את הסנטר של הרמקולים שיש לי אבל מתי שאני מחבר את הסנטר הרמקולים שהיו לי נהפכיים לרמקוליים אחוריים..... אז זה או סטריאו או שיש לי סראונד בלי רמקולים קדמיים.. איך אני עושה עם הרסיבר הזה שיהיה לי שניים קדמיים וסנטר? לא מצאתי חוברת הדרכה שלו.. הכל עולה כסף
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 משהו טוב... וכרטיס קול איכותי בעיקר למוזיקה,משחקים,סרטים והקלטות. תקציב 2000 שקל. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שפה זה הפורום המתאים, אבל אם לא - סליחה ותעבירו למקום הנכון. אז ככה, יש לי נגן של ERGOTECH (ככה לפחות כתוב על המכסה שמגן על החיבור USB), אני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, ורציתי לדעת האם יש דרך להציג עברית על הצג? כרגע הוא מציג ג'יבריש. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום אזכור לזה. האם כדי לראות עברית (אם בכלל אפשר?) צריך להוריד עדכון קושחה ומאיפה? האם אפשר להציג עברית בעזרת תווי אסקי? תודה רבה לעוזרים, אביעד.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
רכשתי לפני למעלה משנה DVD של טושיבה דגם SD2550, הכל היה טוב עד שלפני כמה זמן הוא פתאום הפסיק לנגן זון 2, שזה אומר הרבה סרטים אמריקאים וכמעט כל ה DUAL LAYER, מישהו מכיר את הקוד לתיכנות מחדש של המולטיזון?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
הם מרגילים אותך עוד מהבטן... :screwy:
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
איך אני יכול להכניס קבצי ZIP או תיקיות או כל קובץ... כי פשוט חיפשתי בגוגל כבר יותר מחצי שעה ואני לא מוצא כלום...
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 FLASH שיהיה בגודל של ג'יגה ושלא יעלה יותר מ-1200, כמה שיותר פיצ'רים יותר טוב. למישהו יש המלצות, חשוב שהוא יהיה FLASH. למישהו יש גם חוות דעת על ה-StormBlue? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7588386&type=2&product=1&=
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם זה הגיוני שיש לרמקולים חיבור USB ?
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת אידיוטי לפתוח את הת'רד אחרי הקניה אבל בכל זאת. ידעתי שבסך הכל SD זו חברה איכותית ומוכרת וראיתי את הנגן, לא תאמינו איפה, בבאג ב399! ולאחר בירור בזאפ התגלה לי שזהו מחיר היקר ב14 שח מהמחיר הזול ביותר בארץ (בזאפ לכל היותר). אז שאלתי היא איך הנגן, איך המחיר וכו' תודה רבה! גיא.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-