עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ymss69,

מחפש נגן וידיאו עם מסך עד 3 אינץ ועם קיבולת של 40 גיגה ומעלה, ואם אפשר שישדר את הסרטים לטלויזיה!!!!! חשבתי על X5 או על H340 מה אתם אומרים?

2. היי קניתי כבל coax כדי לחבר איתו את המחשב לרסיבר שלי משום מה שאני מחבר את הכבר לכרטיס ואז לכניסה ברסיבר אני לא מקבל אות....לצורך העניין שאני מחבר את הכבל לדיוידי שומעים וגם כאשר אני מחבר את הכרטיס עם כבל אנאלוגי תודה, נתי

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  3. הי, יש לי מסך samsung T240 וממיר של yes. אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עם איכות סאונד ותצוגה גבוהה, כאמור כסף הוא לא issue. אני לא בטוח איזה סוג כרטיס עדיף חיצוני או פנימי ואיזה כרטיס בכלל. אין לי שמץ בדברים האלה ככה שאני אשמח לכל עצה ותגובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. Started by gambak,

אלו העובדות: אני מחפש טלוויזיה לשימוש שהוא בעיקר SD. סדרות שאני מוריד (SD) או טלוויזיה רגילה. כמובן שאני מעוניין ביכולות HD, אבל האיכות של הSD חשובה. מרחק הצפייה הוא 2.5 - 3 מטרים. התקציב הוא באיזור ה3000. גמיש. אני מחובר להוט עם ממיר HD. הייתי רוצה גם לחבר לHTPC וקונסולת משחקים. בהינתן הנתונים האלה - על איזו טלוויזיה הייתם ממליצים? ועכשיו לסיבוך שמהווה שיקול משני - לפעמים מרחק הצפיה מצתמק עד לכדי 1 מטר. האם יש בדר"כ אפשרות "להפוך" מסך של 37" למסך של 26". זאת אומרת להקטין את התמונה שמוצגת כך שאוכל לראות בנוחות גם בפעמים שאני יושב קרוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by DJPOWER,

אני מחפש רמקולים למוזיקה בלבד, חשוב לי: עוצמה גבוהה לא מתעוותים אופי צרחני אך נעים לאוזן שהיו מחברה איכותית(KEF , קרווין וגה, אינפיניטי, וכו) האמת לא אהבתי תKEF החדשים אבל לא משנה.. המוזיקה שאני שומע: האוס טראנס טראקים מזרחית רמיקסים ראפ היפ הופ וכו, קיצר כמעט הכל הם יחוברו או למגבר שמוציא 100RMS אמיתי או למגבר של סוני שכתוב עליו 50X5 אם יעזור הדגם הוא STR DE245 תקציב: ככה 1000 קצת יותר קצת פחות תגובות רק מאלה ששמעו את ההמלצה שלהם לא לפי דברי אחרים! תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  6. היי אני מתלבט בין מספר דגמים של DVD שאני יכול לקנות בהנחה של 300 ש"ח מהמחירים שכתבתי פה. הייתי שמח לקבל רשמים ממי שמכיר, כמו כן הבנתי שיכולה להיות בעיה עם החיבור לטלויזיה- יש לי טלויזיה בת 10 בערך - יש סיכוי שהDVD יתחבר? הדגמים הם: OLYMPIC 5151 שעולה 400 ש"ח וכולל חיבור למחשב. HYUNDAI HV-DIV 3899 מחיר 625 - אומרים עליו (בתגובות גולשים) שהוא לא קורא כתוביות - הכוונה לכתוביות שעל MP3 או כל דיסק? לא הצלחתי למצוא תשובה לכך. TOSHIBA SD34 שכולל גם וידאו ועולה 1390 - שווה לי להשקיע במכשיר משולב (אני צריך גם וידאו) תודה רבה רבה למשיבים!!! ויום טוב, אריק

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by GHOST,

קניתי את ה DFI LANPARTY ULTRA D עכשיו יש שם SPDIF מוזר עגול כזה והכניסה של הרמקולים שלי זה אופטי רגיל יש מתאם בינהם?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  8. שלום לכולם , בהמשך לשיפור המערכת שלי אני רוצה לקנות עכשיו רמקולים קדמיים וסנטר. יש לי רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA S796 . כרגע יש לי 2 קדמיים של MAGNAT VINTAGE ריצפתיים מצויינים לקולנוע ביתי אבל בינוניים מאוד למוזיקה. אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי למשהו יותר מוזיקלי ואיכותי ולהתאים להם גם סנטר טוב. בעיקרון יש לי עדיפות לרמקולים מדפיים כמו B&W מסידרת 602 מי שמכיר , זה הכיוון פחות או יותר. אם יש לכם המלצות מעניינות יותר בסדר גודל של התקציב של ה B&W אז תרשמו.. ( 3000 ש"ח ) לגבי סנטר יש את ה LCR60 שהוא מהסידרה של ה 602 המדפיים אבל לפי בדיקות שעשיתי הבנתי שהוא מאוד יקר ( 2400 ש"ח ) ולכן הייתי מעדיף להתאים להם סנטר יותר זול אם אפשר ושיהיה איכותי כמה שאפשר . ה…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. שלום לכם... קיצר.... שמעו רגע יש לי 600 שקל והרמקולים שיש לי עושים בלגן.... אז חשבתי לקנות חדש ואני לא יודע מה לקנות או רמקולים שיתנו איכות סבירה או אוזניות שיתנו תוצאה יותר טובה בהרבה לפי מה שאני מבין ??? אפשר בבקשה המלצות וכאלה?? תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by o-s-h-r-i,

מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש... תקציב 2000 שקל.. למען הקלטות בעיקרר...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. גיליתי שיש לי את הסוני MDR-E818, ואני כנראה לא רגיש עד כדי כך, ולא שם לב להבדלים בינם לבין מה שקיבלתי עם הiPod. מישהו יודע מה יותר טוב? MX300/MX400 טובות יותר משני זוגות האוזניות? תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. היי, חיברתי היום את הרמקולים למחשב שלי(JBL CREATURE)עם סאב ו-2 סאטליטים ושומעים פשוט תענוג האם זה בעייתי או שזה ניתן ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. http://img22.imageshack.us/img22/2605/logi002.jpg יש בתמונה 8 כבלים 4 רמקולים מחוברים לסאב 1 סנטר מחובר לסאב ושלושת הנותרים העליונים הם פשוט מהסאב למחשב ? כי אני הבנתי שיוצאים מהסאב למחשב 5 פינים, לא ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by afik zach,

אני מחפש DVD שתומך בUP-SCALE ליצאת Component היחדי שמצאתי זה KiSS DP-1100 אבל הבנתי שהוא לא מדהים לפי הביקורות ויש גם את שני אלה שלא הבנתי אם תומכים בזה toshiba SD770 Pioneer DV-490 בקיצור אני ישמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by alonz1,

אהלן, אני מחפש אוזניות in ear במחיר של עד 600 ש''ח. רוב השימוש יהיה לשמיעה באייפון בנסיעות. מלב לנסיעות, אני גם אשתמש בהם באימוני ריצות שאני מקיים, לכן חשוב שלא יהיו פגיעות מהרגיל. אין חברה מועדפת רק חשוב שאיכות השמע תהיה טובה ככל שניתן לאוזניות ב600 ש''ח. תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש 2 כרטיסי טלויזיה אחד במחיר של עד 200 ש"ח שיהיה באיכות טובה והשני באיכות יותר טובה , שישמש גם ל-media center , כלומר להקלטת תוכניות מהממיר בסביבות ה-400 פלוס מינוס .... תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. Started by Nsis,

אני לא בטוח שזה המקום לשאלה הזו בדיוק, אבל אני חושב שזה הכי מתאים לפה [אם לא בבקשה תעבירו]. בכול אופן יש לי HDTV 32 אינץ' שאני יכול לחבר למחשב, יש לה אפשרות לחיבור RGB PC ואפשרות לחבר סאונד [הירוק הזה, לא ידוע את השם שלו]. זה עובד מעולה, אין שום בעיות, אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להחליף בין האוטפוט של הסאונד [בין הרמקולים של המחשב לזה של הTV] ובין הויז'ואל [בין מסך המחשב למסך הTV]. הינה הפרטים והשאלות באופן מסודר יותר (תודה מראש): ווינדוס ויסטה 32 ביט [אם זה משנה]. למחשב יש 2 יציאות של ויז'ואל מאחורה, אחת DVI [מחובר למסך מחשב] והשניה RGB [מחובר לTV]. - איך אפשר "להגיד" למחשב לשנות את הOUTPUT? כרגע אני צריך כאילו לנתק אחד מהם כדי "להכריח" את המחשב להשתמש באחר. איך ואיפה אפש…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את 2 הרמקולים ממערכת הסטריאו הישנה (והאיכותית אפשר לומר) לסאב של המערכת 2.1 שלי בחדר. הסאב בה עצמו הוא בינוני, החיבורים דווקא מתאימים. השאלה היא האם הסאב יחזיק רמקולים שלא שלו, וחזקים יותר מאשר המקוריים שלו? אם כן, אני ארוויח פה מערכת מעולה, דרך אגב, אם קיים סיכון קטן, אני מוכן לקחת אותו, כי כך או כך גם הרמקולים כבר לא בשימוש מזמן, וגם הסאב כבר זקן ואין לי בעיה להחליף אותו לחדש יותר במקרה הצורך. תודה, CM.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by asilbob,

אני רוצה לקנות תכרטיס קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בשביל הרמקולים האלו MX5021 מי האתר הזה מה אתם אומרים על האתר הזה אמין או לא ? פשוט הוא נמצא בצפון ואני מהעדיף מי הצפון www.halilit.com חנות אמינה או לא ? ועוד שאלה לפני שאני קונה אני צריך לבדוק עם הכרטיס מתאים למחשב ? איזה בדיקות צריך לעשות ? יש בעיות תאימות כמו של כרטיסי מסך PCI וכול אלו ? או שזה מתאים לכול הלוחות שיש ? ואין בעיה לחבר תכרטיס קול נכון ? זה פשוט כמו זיכרון וזה וגם ההתקנה פשוטהה משהו יוכל לענות לי על הכול פה בבקשה למה אני רוצה להזמין תכרטיס קול עוד היום

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מערכת היקפית 5.1 למחשב. כמה דברים שחשובים לי: 1. תקציב 400, 400 + ש"ח. 2. שלט אלחוטי או חוטי למערכת, לא רוצה נובים על גבי ארגז הסאב. 3. עדיפות למבנה מרובע ולא עגול לסטלייטים. יש כאן כמה שמצאתי שנראים לי : משיהו מכיר, משתמש, יכול להביע דיעה ? מעניין אותי צורת החיבור, הרי היציאה בכרטיס הקול המובנה במחשב היא PL סטריאו קטן, האם בחיבור למערכת 5.1 זה יוצא דיגיטל והחילוק לערוצים השונים נעשה בסאב ? מבט בממשק המשתמש בכרטיס הקול במחשב במצב של 2 רמקולים: מבט בקונפיגורציה של 5.1: אפשר לראות שיש תמיכה ב 5.1, אבל לא ברורה לי צורת החיבור, האם יש S/PDIF ? אני לא רואה מאחור חיבור RCA לכך. המלצות למערכות נוספות יתקבלו בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. עד ליום חמישי עבדתי עם רסיבר סניו סטריאו ישן שהיה מחובר לזוג רמקולים גדולים של מערכת סטריאו AIWA ישנה. השילוב הזה עבד טוב מאוד והאמת שמבחינת סאונד ועוצמה הייתי די מרוצה. הרמקולים תלויים על זרועות מהתיקרה ודיי אהבתי את איך שהם ניגנו. עכשיו לבעיה - מיום חמישי התחילו רעשי "פיצוצים" מהערוץ הימני במגבר (לא משנה איזה רמקול מחברים לשם). החלטתי שהמגבר הזה כניראה "עשה את שלו" והגיע הזמן להשתדרג. היות וכבר לא יכולתי לסבול את הגודל שלו והמקום שהוא תפס לי על שולחן העבודה החלטתי שאולי עלי ללכת על סט 2.1 שיספק מספיק עוצמה ומספיק איכות (לעומת מה שאני רגיל) - מקריאה כאן בפורום חשבתי על Z-2300 רק שאני לא בטוח ממש שהוא יתאים לי מכמה סיבות: 1. אני לא יודע אם אוהב את הסאונד שנותנים רמקולים כ…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. אני זקוק לאוזניות אלחוטיות לטווח של מינימום 6 מטר, האיכות לא צריכה להיות בשמיים . הם צריכות להיות בעלות חיבור גם למחשב וגם לטלויזיה, עדיף בפחות אם אפשר... וגם קישור לחנות באזור הקריות... אני מעדיף בלי מישלוח...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Stoichkov,

אני מתלבט בין 2 הנגנים האלה: http://www.duly.co.il/product.asp?pID=3704&c=82545 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2895686&refid=6 תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  24. קראתי מספר מודעות ורציתי לדעת האם עדיין הrp-21 הם המומלצות בתקציב של עד 500 שקל אין סגנון ספיצי של מוזיקה אבל בגדול של מוזיקה שחורה ג'אז וקצת רוק קל אממ הכרטיס קול הינו של הלוח אמ מדגם ga-p35-ds3 זה מה שנוגע לאוזניות בנוסף לכך אני מעוניין בהמצלה על נגן mp3 שיספק איכות סאונד טובה נוחות שימוש נגן מבית טוב לא איזה חברת מדבקה התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 שקל..יש אפשרות של קנייה בחו"ל ראיתי לא מזמן את האייפוד טאץ' ודי אהבתי ... אשמח לקבל חוות דעת והמלצה על אוזניות בתודה מראש junior_mg ליאור

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by SugarFreeBoy,

התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- (ועדיין, אם אפשר לקצץ, מה טוב) הן צריכות להיות בצורת קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(:

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.