עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Swed,

אני קונה שבוע הבא מסך חדש. ואני צריך כרטיס טלויזיה עד 350 שקל כדי שאני יוכל לראות טלויזיה בחדר במסך מה אתם ממליצים אני לא מבין בזה עדיפות לחנות סקאי פיסי משם נקנה המסך

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by Alfies,

הרבה מהחברים שלי וגם הרבה מכתבות בפורום די מזלזלים בIPOD... זה לא שאני רוצה לקנות אותו, אבל מעניין אותי לדעת מה החסרונות שלו יחסית לשאר החברות ומה בדיוק עושה אותו יקר יתר יחסית לשאר החברות?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  3. Started by afik zach,

אני מחפש DVD שתומך בUP-SCALE ליצאת Component היחדי שמצאתי זה KiSS DP-1100 אבל הבנתי שהוא לא מדהים לפי הביקורות ויש גם את שני אלה שלא הבנתי אם תומכים בזה toshiba SD770 Pioneer DV-490 בקיצור אני ישמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by rjjb7,

יש ברשותי את הדברים הבאים: - 2 מחשבים המחוברים ביניהם ברשת פנימית כשאחד מהם מחובר לאינטרנט חיצוני בראוטר. - 2 מערכות סטריאו כאשר כל מערכת מחוברת למחשב אחר. - לכל מערכת סטריאו מחוברים 4 רמקולים כאשר בכל חיבור אחורי במערכת של רמקולים מלופפים 2 רמקולים (2X2 = 4) - וכעת, נוספו לי עוד 5 רמקולים קטנים של מערכת קולנוע ביתי VERTEX + סאב וופר כאשר כל אלה בלי חוטים כלשהם אלא רק הרמקולים+ סאב בעצמם. - כל אחד מחמשת הרמקולים החדשים ממוקמים באיזור אחר בחדר וכך גם הסאב. שאלתי היא: מה היא הדרך הכי טובה לחבר את חמשת הרמקולים החדשים והסאב לשאר אמצעי השמע כך שאשמע בצורה הכי טובה ואיכותית בהכי פחות כסף לתופסות כלשהם לפריטים שיש ברשותי (פריטים בסגנון של סוויץ' למערכות / מגבר חיצוני / חוטים לר…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

אני מעוניין להפוך את הרמקולים שלי ל5.1 כלומר, להוסיף עוד רמקול שישמש סנטר. הדבר אפשרי?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

צהריים טובים יש לי את הכרטיס של חברת הרקולס HERCULES MUSE GAME SURROUND 5.1 מישהו מכיר את הכרטיס קול הנ"ל?

7. אני מאוד מרוצה מן הרמקולים הנל... רק הבעיה כשאני שומע מוזיקה, אז שומעים איך שהאויר יוצא מן החור של הסאב, ממש שומעים את האויר, וזה ממש הורס... מישהו נתקל בבעיה? SBS 370...

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by roKp,

חשבתי ללכת על הנגן הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=410296 יש נגנים טובים/משתלמים יותר בסביבות 300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by itaic,

שלום התקנתי במחשב החדש את הדרייבר של הכרטיס קול (הלוח זה asus p5q-pro) הגדרתי בוינדוס בלוח הבקרה שיש לי רמקולים של 5.1 (logitech x-530) אבל משום מה עדיין לא שומעים את הרמקולים בסרטים וכו'..) יש רעיון למה?

10. למי שלא יודע ה mznh-600 זה המינידיסק הראשון שיצא לשוק מדגמי ה hi-md של sony. המינידיסק הזה יצא כבר בארצות הברית וכל מי שיש לו את המינידיסק הזה מרוצה ממנו מאוד (לפי מה שקראתי) מישהו יודע מתי הוא אמור לנחות בארץ? ובאיזה חנויות יהיה אפשר למצוא אותו? מה יהיה המחיר שלו בערך? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. הזמנתי לא מזמן רמקולים של Creative SBS 5.1 עכשיו אני שמעתי גם על הלוגיטק Z640 והמחיר שלהם בארץ זהה הקריאטיב יקר יותר רק ב 50 שקל אז החלטתי ללכת עליו בגלל שבחיים שלי לא חשבתי לקחת לוגיטק בתור רמקולים למחשב עכשיו שאני מסתכל במבט שני הם גם נראים לי דיי טובים כבר הזמנתי את הקריאטיב אבל עדיין אפשר לבטל אתם חושבים שכדאי לבטל וללכת על הלוגיטק או שהקריאטיב לא יאכזבו ?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by _Daniel_,

איזה מהרמקולים הכי טובים והכי משתלמים? INSPIRE 5.1 T5900/P5800 X530 Altec Lansing 151I האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה? ((התקציב בערך 700-800)) תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. איזה כרטיס קול ממולץ לעריכת מוסיקה(העדפה אישית creative)-לא משהו ממש מקצועי, אבל גם לא דיי חובבני...באמצע! ואני צריך משהו איכותי שיספק לי איכות שמע מעולה לרמקולים של 4000w משהו כזה!לא הפשוט 5.1 של creative! תודה רבה לעזורים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. מערכת הפעלה רצויה לינוקס והאם יש אפשרות איכשהו לקבל EPG בלינוקס או בחלונות ? ראיתי את הלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4ce18d094d84f845e67e08d44e6f08fb&topic=131668.msg1106648 אולם ההפניות ל http://www.hometheater.co.il/ מפנות לאתר הראשי ולא מצאתי בחיפוש שם מדריך שכזה תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. קראתי מספר מודעות ורציתי לדעת האם עדיין הrp-21 הם המומלצות בתקציב של עד 500 שקל אין סגנון ספיצי של מוזיקה אבל בגדול של מוזיקה שחורה ג'אז וקצת רוק קל אממ הכרטיס קול הינו של הלוח אמ מדגם ga-p35-ds3 זה מה שנוגע לאוזניות בנוסף לכך אני מעוניין בהמצלה על נגן mp3 שיספק איכות סאונד טובה נוחות שימוש נגן מבית טוב לא איזה חברת מדבקה התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 שקל..יש אפשרות של קנייה בחו"ל ראיתי לא מזמן את האייפוד טאץ' ודי אהבתי ... אשמח לקבל חוות דעת והמלצה על אוזניות בתודה מראש junior_mg ליאור

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by Dante_9,

האם בתקציב הנ"ל ה- E2C SHURE הם האוזניות IN EAR הטובות ביותר שנמכרות בארץ?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  17. אני צריך לחבר מערכת 5.1 של רמקולים למחשב, ובנוסף לחבר מגבר סטריאו, ואני צריך אפשרות לשלוט בין הפלטים בצורה נוחה. לכן חשבתי להוסיף עוד כרטיס לOB הקיים שלי, או לקנות אחד שיעשה הכל. אין לי מושג כמה הדברים האלו עולים, אז אין לי תקציב מוגדר, אבל כמה שיותר זול, משום שעכשיו אני עובד עם כרטיס OB פשוט ואין לי בעיה עם זה. תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. התגלגל לידי מחשב נייד של סוני דגם PCG-R505ES אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה, אין לו יציאת RCA יעודית אבל ידוע לי בוודאות שיש ניידים וכרטיסי מסך שיודעים להוציא אות RCA על מחבר ה VGA ואז רק צריך כבל מתאם שאפשר להשיג בכמה עשרות שקלים. הבעיה שלא הצלחתי בשום מקום לגלות אם הדגם הזה תומך. מישהו מכיר את הדגם או יודע אם הוא תומך ? תודה !

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by JohnnyBGood,

סוף סוף קניתי את הנייד... עכשיו נשאלת השאלה איזה מקלדת מידי ואודיו אינטרפייס יתחברו אליו. אני עדיין מתלבט בין Ozone ו Ozonic של M-Audio... אני מבין את ההבדל ביניהן, השאלה אם הוא שווה לי 900 שקל. או אולי בכל זאת מישהו יצליח לשכנע אותי שעדיף ללכת לכיוון אחר (מישהו צעק שם novation?)...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס קול מקצועי לעריכה אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל חשבתי לקבל יעוץ ממי שמבין עניין פה רק בקשר לכרטיס אני מעוניין בכרטיס 7.1 עם מערכת SURROUND איכותית שמתחברת בחיבור SPDIF אני מעוניין בכרטיס מעולה ואני מוכן להשקיע כסף (אפילו כמה אלפים) על כרטיס שיביא את הסחורה אני לא כל כך מתמצא בשוק והייתי רוצה שיחס עלות מול ביצוע יהיה טוב האם תוכלו לעזור לי? מי שבא לו שירשום גם למה כדאי את הכרטיס הזה (כי פשוט יש הרבה שלפי הנסיון האישי ממליצים ואנ רוצה שזה יהיה אובייקטיבי)

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by AMD IS LIFE,

עם סאב חזק דיו. בבקשה להנות בזריזות דחוף.!!!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by duzap,

קניתי מחשב חדש לא מזמן, והכרטיס קול שמובנה בלוח אם(MSI NEO-F, ALC888) עושה לי הרבה כאב ראש.. במשחקים הסאונד דיי חלש[אבל איכותי, יחסית] (משחקים כמו GTA\NFS) ההגדרות בסאונד עד הסוף.. ועוד יותר משגע שאני שומע מוזיקה (אני שומע בעיקר טראנסים וכאלה) באוזניות(SENN HD201), הבאסים שזה מעביר לי פשוט רעש אחד גדול, כזה בום בום עם הרבה רעשים כאלה ועל הפנים... גם האיכות לא משו.. במחשב הישן היה לי כרטיס קול 5.1 של CREATIVE (נראה לי SOUND BLASTER 5.1..) שקניתי לפני שנתיים וחצי אחרי שהלך לי הסאונד בלוח אם, וזה פשוט עולם אחר.. הסאונד יותר חזק, פי 2 איכות... אז השאלות שלי בקיצור: 1. זה בעיה בסאונד של הלוח אם או בעיה עם הדרייברים? (התקנתי מהדיסק, היה על הפנים, הורדתי מהאתר של REALTEK, השתפר …

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. Started by Bartleby,

הכניסה לאוזניות שעל פאנל המארז שלי מותאמת לכרטיסי קול של AC 97'. יש לי על לוח כרטיס קול מובנה בטכנולוגיית High Definition. קיים מתאם שיכול לאפשר לי נצל את הטכנולוגייה? (כרגע זה עובד כ-AC97) או שאני "חייב" לקנות מארז חדש, כזה שתומך בשניהם? ועוד שאלה, איזה כרטיס יותר טוב? מובנה כמו שיש לי על הלוח בטכנולוגיית high definition? או כרטיס הרחבה מסוג Creative X-Fi Xtreme Music? תיהיו בריאים.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. שלום אני מחפש אוזניות לשימוש משחקים בעיקר בסביבות 250 שקל.. חשבתי Logitech G330 אך הם ואם במחיר הזה יש משהו טוב יותר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by hell14,

היי, כשאני מחבר אוזניות למחשב, אני שומע גם מהאוזניות וגם מהמחשב. זה בעיה פיזית או הגדרות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.