עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TermiNal,

שלומות. יש לי כרגע בעיה במחשב וככל הנראה ההארדיסק הלך. יש לי את כל השירים שלי על הפוד והשירים שלי זה הדבר הכי חשוב לי במחשב שלי. נגיד ואני מחליף הארדיסק, איך אני מעביר את השירים מהפוד למחשב? זה אפשרי? עד כמה שאני זוכר תמיד שהתקנתי ווינדוס וחיברתי תפוד בהתקנה שלו הוא מחק את כל השירים. יש דרך למנוע זאת? איך מעבירים? תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. ראיתי בזאפ הרבה מסכי פלזמה שמוגדרים כ HD מלא ו 16:9 כאשר הרזולוציה שלהם היא 1024X768 1024:768=4:3 ולא 16:9. זה נסיון לעבוד על הדיוטות שבמילא לא יבחינו בהבדל או שאני בעצמי הדיוט שמפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by Asaf.Y,

אני מחפש מגבר של : 1.דנון 2.הרמן קרדון 3.מרנץ 4.ימאהה (לפי עדיפות) ואני מחפש רמקולים של: JBL BOSE אנסיניטי (אם ככה כותבים את זה) מישהו יכול עזור לי? עד 3500 ש"ח . תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. רציתי לשאול אם אני ארגיש הבדל בין כרטיס קול o b לכרטיס pci אם אני אשתמש באוזניות ?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by tania131,

http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40262&sog=C-MP3Player איך הMP3 הזה, ואיך החברה הזאת? אני יודע שזה לא סאנדיסק בכל זאת, אבל בסכום כסף כזה , איך נראה הMP3 הזה?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by aviran_n,

חבר שלי רוצה לקנות MP3 והוא צריך המלצות לנגנים טובים של ג'יגה עד 800 ש"ח ורצוי עם אפשרות טעינה. תודה לעוזרים

7. Started by DakloN,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171989.0 מצטער פשוט לא ענו לי שם אולי פה יוכלו...

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. Started by jhracham,

שלום רציתי לדעת אם מישהו ניסה לרוץ עם IAudio X5L? האם זה יזיק להרד דיסק או שהוא שהזעוים מריצה חלשים מדי בשביל להזיק לו?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. שלום לכולם , בהמשך לשיפור המערכת שלי אני רוצה לקנות עכשיו רמקולים קדמיים וסנטר. יש לי רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA S796 . כרגע יש לי 2 קדמיים של MAGNAT VINTAGE ריצפתיים מצויינים לקולנוע ביתי אבל בינוניים מאוד למוזיקה. אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי למשהו יותר מוזיקלי ואיכותי ולהתאים להם גם סנטר טוב. בעיקרון יש לי עדיפות לרמקולים מדפיים כמו B&W מסידרת 602 מי שמכיר , זה הכיוון פחות או יותר. אם יש לכם המלצות מעניינות יותר בסדר גודל של התקציב של ה B&W אז תרשמו.. ( 3000 ש"ח ) לגבי סנטר יש את ה LCR60 שהוא מהסידרה של ה 602 המדפיים אבל לפי בדיקות שעשיתי הבנתי שהוא מאוד יקר ( 2400 ש"ח ) ולכן הייתי מעדיף להתאים להם סנטר יותר זול אם אפשר ושיהיה איכותי כמה שאפשר . ה…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. Started by ELiA,

למישהו יש מושג מאיפה קונים את הרמקולים האדירים האלה? אני יודע שהפסיקו לייצר אבל אולי יש חנות שמוכרת עדיין או יש פה איזה אחד בפורום שיש לו והוא רוצה למכור?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום, הLCD שיש לי עכשיו בחדר התחיל להשתגע. נראה לי שיהיה יותר משתלם לקנות חדש מאשר לתקן (האחריות נגמרה). לצערי אני מוגבל לגודל של 26-28 אינץ' מטעמי מקום (אני לא חושב ש30 אינץ' יכנסו לשם). התקציב הוא בסביבות ה2000-3000, לא חקוק באבן. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by o-s-h-r-i,

מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש... תקציב 2000 שקל.. למען הקלטות בעיקרר...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  13. היי, חיברתי היום את הרמקולים למחשב שלי(JBL CREATURE)עם סאב ו-2 סאטליטים ושומעים פשוט תענוג האם זה בעייתי או שזה ניתן ?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by Alfies,

אני צריך כרטיס קול בשביל לחבר אליו אוזניות, תמליצו לי על מהשהו לא יקר ואיכותי! תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. Started by rjjb7,

יש ברשותי את הדברים הבאים: - 2 מחשבים המחוברים ביניהם ברשת פנימית כשאחד מהם מחובר לאינטרנט חיצוני בראוטר. - 2 מערכות סטריאו כאשר כל מערכת מחוברת למחשב אחר. - לכל מערכת סטריאו מחוברים 4 רמקולים כאשר בכל חיבור אחורי במערכת של רמקולים מלופפים 2 רמקולים (2X2 = 4) - וכעת, נוספו לי עוד 5 רמקולים קטנים של מערכת קולנוע ביתי VERTEX + סאב וופר כאשר כל אלה בלי חוטים כלשהם אלא רק הרמקולים+ סאב בעצמם. - כל אחד מחמשת הרמקולים החדשים ממוקמים באיזור אחר בחדר וכך גם הסאב. שאלתי היא: מה היא הדרך הכי טובה לחבר את חמשת הרמקולים החדשים והסאב לשאר אמצעי השמע כך שאשמע בצורה הכי טובה ואיכותית בהכי פחות כסף לתופסות כלשהם לפריטים שיש ברשותי (פריטים בסגנון של סוויץ' למערכות / מגבר חיצוני / חוטים לר…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את 2 הרמקולים ממערכת הסטריאו הישנה (והאיכותית אפשר לומר) לסאב של המערכת 2.1 שלי בחדר. הסאב בה עצמו הוא בינוני, החיבורים דווקא מתאימים. השאלה היא האם הסאב יחזיק רמקולים שלא שלו, וחזקים יותר מאשר המקוריים שלו? אם כן, אני ארוויח פה מערכת מעולה, דרך אגב, אם קיים סיכון קטן, אני מוכן לקחת אותו, כי כך או כך גם הרמקולים כבר לא בשימוש מזמן, וגם הסאב כבר זקן ואין לי בעיה להחליף אותו לחדש יותר במקרה הצורך. תודה, CM.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  17. אני צריך כמה סטים של אוזניות דקות כאלו שאיתם אפשר לתקשר בצוות בשביל משחקי פיינטבול,אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה כאלו אשמח לדעת

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by GuGuSH,

שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב. לא יודע. אני מניח שלא נשתגע ואבא לא יקנה מסך ב-4K. ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל רצוי מסך איכותי…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לקנות lcd 32' אבל אני מתלבט בין שלושה דגמים LG Scarlet LCD USB 4ms HDMI 32 LCD LA32A550 Samsung 32 LCDוL32A02AוHitachiו32והיתרון של הlg הוא שיש לו כניסת USB ואת הזמן תגובה הכי נמוך(4MS) הסמסונג הוא ללא כניסת USB אבל היתרון שלו הוא הוא full hd ההיטאצ'י הוא עוד הצעה אבל אני חשוב שהיא ירדה מהפרק מול שתי המתחרות הללו לגבי המחיר זה לא בעיה כיוון שאת שלושתם אני יכול להביא באותו המחיר אז זה לא מדד. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by Ido.G,

שלום, שידרגתי לפני כמה ימים את ה"שילוש הקדוש". לכבוד המאורע פירמטתי והתקנתי חלונות ויסטה. ברשותי כרטיס קול מדגם Audigy 4 SE (של קריאייטיב כמובן). הבעיה- חלק מן הפונק' של הכרטיס אינן עובדות. לדוגמה- אני לא יכול להיכנס לשליטה על ה EAX, לא יכול לכוון את ה Line in וכו'. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של קריאייטיב (כולל ה BETA) והבעיה אינה נפתרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by pringles,

logitech z2300 או altec lansing mx5021 בעיקר למוזיקה וחשוב מאוד שהצליל יהיה נקי ומופרד וקיצר שזאת תיהיה חוויה לנגן שיר........... תודה!

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by dan1111,

שלום, אני מחפש לקנות סט של 5 רמקולים סטאליטיים + סאב למטרת סרטים ומוזיקה לחדר בגודל בינוני (כ-10 מ"ר). ברשותי רסיבר של NAD מדגם T 750. התקציב שלי הוא עד 1,000 עם עדיפות לכמה שפחות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by the godfather,

רציתי לדעת אם אני מחליף את הכרטיס קול שלי (creative Sound Blaster Audigy Platinum ex ) לX-FI החדשים אני ירגיש הבדל של איכות במוזיקה יש לי מערכת 5.1 של בוס אקוסטימאס טדר 10 ורסיור של הארמן קארדון AVR-230 ואני בעיקר שומע מוזיקה והאיכות לא מספיקה לי מה אני צריך להחליף או להוסיף יש איזה מערכת רמקולים שאתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by Access Denied,

יש לי אופציה לקנות איפוד נאנו 4 ג'יגה מחבר שקיבל אותו מאחותו מגרמניה, חדש (רק האריזה פתוחה) במחיר של 1100 שח.. שווה??

25. Started by ROOLDY,

היי, אחרי התייעצויות רבות עם חברי פורום אחר החלטתי, אני קונה ATP3 , אבל אני לא אחבר אותם למחשב. בקיצור, חשבתי על רעיון לקנות DVD ואז לחבר את הרמקולים ל- DVD וככה יהיה לי גם שלט... אבל אז נזכרתי שאין בשלט DVD כפתורים של עוצמה ... למישהו יש רעיון לשלט כלשהו לרמקולים ...? * אגב בשלט של רסיבר יש אפשרות להגביר ולהנמיך ? נ.ב. אמרו לי שזה המקום שמבינים בו הכי הרבה באודיו בכל הפורומים... ואני מקווה שזה נכון, כי באמת שמעתי מילים טובות על הפורום הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים