אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אמ...מה עדיף לי HD202 או HD457 של Sennheiser אני צריך אותם למשחקים בעיקר, ולמוסיקה. איזה דגם עדיף לי, ולמה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10187 עם ישנו משהו טוב יותר אני אשמח אבל בטווח של ה320-400 שקל. . לא מחפש משהו איכותי מאוד מאוד,משהו שאני אהנה לשמוע ממנו והאקוסטיקה תהיה ברמה שצריך להיות .
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה כמה שיותר זול יותר טוב המסך שלי הינו סמסנוג 23 אינץ' FULL HD אני רוצה לראות שידורי טלוויזיה באיכות טובה אין צורך בעריכה או הקלטה של תוכניות כרגע שידורי הטלוויזיה הם כבלים אנלוגיים ללא ממיר של הוט ראיתי את הכרטיס הבא : כרטיס טלוויזיה ועריכת ווידאו תוצרת Aver Media דגם AVerTV Super 007 FM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042&CatCode=359 במחיר של 130 ש"ח כדאי או לא כדאי ואם למישהו יש רעיון יותר טוב אני אשמח אגב המחשב שעליו ירוץ כל העסק הינו P4 3 GHz 1 giga ddr1
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום אני פותח נושא חדש במטרה לייעל את התמיכה למוצר אמין וטוב והכי חשוב המחיר כמה נקודות שאני רוצה להזכיר רוב המקרנים ששמים עליהם שם כגון בנקיו אפסון סמסונג וכו הם מקרנים טובים מחירים די גבוהים וזאת נקודה כואבת למעשה כל יצרן ספק נוסע לאסיה עושה בקרת איכות למוצר אומר למיפעל לשים את שם המוצר ומשווק אותו בעולם כולל בארץ לכן החלטתי לנסות ליעל ולהוזיל את כל נושא המולטימדיה אני לא ספק או דומה אך אני חושב על כך אחרי שראיתי כמה המוצרים שהם מוצרים טובים עולים הרבה ולהרבה אנשים אין אפשרות לקנות מוצרים טובים במחיר טוב ואמינים אני מוכן לקבל הצעות לשיפור יעול ומה אתם חושבים שצריך להיות במוצר כגון מקרן מחיר טכנולוגיה וכדומה כדי שאולי בעתיד אוכל להביא לכם מוצר כזה במחיר טוב ואמין לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם כי עוד כמה שעות אני יוצא מהבית לקנות אוזניות חדשות. עד עכשיו אני תמיד השתמשתי ב HEADSET ואני חושב הפעם ללכת על אוזניות ומיקרופון בנפרד לאחר שאמרו לי שאוזניות בלי מיקרופון בדרך כלל יותר עמידות ואיכותיות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש אוזניות קשת שיביאו לי דיי חוייה כשאני שומע מוזיקה או רואה סרטים ושלא יעלו יותר מ200 שקל כי עוד חצי חודש אני חייל קרבי ואני כמעת לא יראה את הבית ואני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על דבר שלא יהיה בו הרבה שימוש. ד"א חשוב לי גם שהם לא יהיו ממש אטומות וגם אם הם כן אז שלא יהיו מבד בפנים תודה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רגע לפני הקנייה. בדקתי באתר של M-Audio את רשימת הדרייברים ולא מצאתי דרייבר לויסטה 64 ביט, רק ל32 ביט. מישהו יודע האם הדרייבר הזה תומך גם בויסטה 64?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב החדש את הדרייבר של הכרטיס קול (הלוח זה asus p5q-pro) הגדרתי בוינדוס בלוח הבקרה שיש לי רמקולים של 5.1 (logitech x-530) אבל משום מה עדיין לא שומעים את הרמקולים בסרטים וכו'..) יש רעיון למה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת אני מתכוון לתמונה שיש בעידכון 1.27 ולדבר הכחול שיש בגרסאות הקודמות... שמעתי פעם שאפשר... והעברית של האיריבר פועלת רק במצב DBSCAN? וזה רק אני או שהעיצוב ב1.27 יותר נחמד כזה?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 הוא מצטיין בכרטיס קול מובנה איכותי יחסית. עכשיו אני יודע שיש לו SPDF גם IN וגם OUT יש רק בעיה אחת-הם אופטיים אני צריך יציאה דיגטלית לADA880 שלי ככה נראה הפנל האחורי שלי למי שלא מכיר את הסט רמקולים האלה-הם חייבים יציאה דיגטלית... השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ת'סט לכרטיס אונבורד או שוב להתקין את הסאונד בלאסטר? בתודה מראש לירן
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרכיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה רמקולים אל תיתחשבו במחיר לפי הנתונים אני נוטה ל 2100 (וגם יופי) אבל יש לו רק 2 יציאות של 1 אינצ' לעומת ה ATP3 שיש לו 2 של 26 מ'מ (אם אני זוכר נכון) ואחד למטה של 3 אינצ' אבל הבאס של ה2100 אוכל את הATP3 מה אתם אומרים? ה 2100 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 ה ATP3 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני משחק משחקיי רשת וסאונד משחק תפקיד חשוב גם לחוויה וגם בלאדרים ומשחקים רציניים. אני משחק AA והבעיה בכרטיס קול שלי ה- CMEDIA 6CH שבחלק מהמפות הוא מעלים קולות של צעדים ודברים כאלו אנשים סירבו לנסות לעזור לי פה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול בסכום סימלי יהיה מצויין לאוזניות ושיתמוך ב EAX ובאיכות שמע גובוהות מאוד. חשבתי על 5.1 SBLIVE VALUE אבל האם יש משהו שיהיה לי יותר טוב ? בנוסף הייתי רוצה לקנות רמקולים 5.1 שלא יעלו הרבה אבל יתנו איכויות גבוהות. ראיתי את הרמקולים הבאים - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 נראה מאוד מפתה לסכום היחסים קטן ? אבל האם הם שווים משהו ?! אשמח לקבל חוות דעת ועזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הNOMAN XTRA 30 GB לבין הTouch החדש שהוא 20GB ונחשב להרבה יותר טוב עכשיו הXTRA נכנס לי בתקציב 200$ בערך והTOUCH הוא בערך 250$ וגם פחות ג'יגה (הכל בUS) חבר שלי טס לאירופה אז אמרתי אני יתן לו כסף שיביא לי נגן.. קראתי על הטאץ' שהוא נחשב ליותר קטן ויותר נוח אז אני מתלבט לגבי הXTRA מישהו יודע מחירים באירופה לגבי הנגנים האלה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות את המערכת Logitech Z640 מחר (דיוטי פרי),עכשיו עד שאקבל את המחשב החדש (עניין של חודש אפילו פחות) הכרטיס קול שלי הוא 2.1 שאלתי היא האם אני ישמע בהם בנתיים רק בשתי הרמקולים הקמיים והסאב (האחורים והסנטר יהיו 'Mute')? או שאשמע צליל 2.1 בכל חמשת הרמקולים והסאב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הדף של ה-U10 ב-iRiver אירופה: http://www.iriver.at/multifunction_player.html?p_id=347&L=0&view=specifications
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך המלצה לרמקולים שיתחברו לIPOD MINI התקציב בסביבות ה400 ש"ח +/-
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אנלא מבין איך בוחרים רמקולים. אני מכיר את כל המושגים, אבל הכל משתנים... אני יכול בכלל לפי מפרט לדעת כמה רמקולים שווים? אנלא מבין מה הולך? מישהו יכול או להסביר לי או/ו לתת לי לינק למדריך או איזה אתר לסיקורים או השוואה של סראונדים. קיצר כמה שיותר מידע על רמקולים בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לפני קנייה: 1. יש היום טכנולוגיה יותר טובה לטלויזיות חוץ מLED ששווה להשקיע בה? 2. זה נכון שסמסונג היום הכי טובים בתחום הטלויזיות? 3. איפה בארץ יש מגוון רחב של טלויזיות חדישות (לא דגמים ישנים) במחירים סבירים? אשמח לשם החנות ו/או אתר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מעונין בטלויזית LCD 32 INCH האם לשם קריאת טקסטים ובכלל בחיבור למחשב ועבודה על WIN דרוש (למטרה זו בלבד) להשקיע ב- FULL HD- אם למישהו יש נסיון אשמח תודה.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קרתה לי בעיה עם הDVD,עד לפני שבוע הוא היה עובד מעולה והכל אבל היום נכנסתי לDVD דרך הרסיבר כמו שאני תמיד עושה ובהתחלה זה עושה Looking for a sign ואז זה רשם לי MODE NOT Supported,בדרך כלל זה לא היה מופיע פשוט היה עולה ישר המסך של פיוניר וזה פעם ראשונה שאני נתקל במסך הזה.רק לציין שהDVD וכל המערכת נקנו לפני שנה+- ממה זה נגרם ואיך אפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. צריך המלצה לטלויזיה למרחק צפיה של 3 מטר, לכן חשבתי על 32 אינצ'. היא תשמש רק לצפיה דרך YES, אולי בהמשך חיבור למחשב אבל זה ממש לא חובה ולא קריטריון. תקציב 2000 ש"ח ורצוי אזור המרכז. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות in ear במחיר של עד 600 ש''ח. רוב השימוש יהיה לשמיעה באייפון בנסיעות. מלב לנסיעות, אני גם אשתמש בהם באימוני ריצות שאני מקיים, לכן חשוב שלא יהיו פגיעות מהרגיל. אין חברה מועדפת רק חשוב שאיכות השמע תהיה טובה ככל שניתן לאוזניות ב600 ש''ח. תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי כיום IHP120 שאני מאד מרוצה ממנו אצלי כבר מעל שנתיים... ואני מחפש נגן שעיקר שימושו יהיה לנגן ווידאו לטלוויזיה! כלומר במקום להתסובב עם מחשב נייד או דיוידי נייד ולצרוב כל הזמן דברים אני רוצה נגן ווידאו נייד מבוסס הארד דיסק ואני לא צריך מפלצת עם מסך של כמה אינצים אלא רק משהו עם יציאה נורמלית לטלוויזיה חיצונית. הייתרונות של הקריאייטיב ברורים- גודל ההארד דיסק - חיי סוללה- מסך טוב יותר- ככל הנראה ממשק טוב יותר החסרונות- מחיר (יקר ב כמעט 50 אחוז) - חייבים להעביר דרך תכנה אי אפשר לעשות גרירה לכמו עם הארד דיסק נייד. הייתרונות של ה ארכוס- אפשר להגיד משחקים אבל זה רק למען הרקורד-דור שני של הנגן-רוקובוקס ניתן לגרור למכשיר. החסרונות של הארכוס- חיי סוללה (שוב, הבדל של בערך 50 אחו…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-