אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
ביקורת חדשה באנגלית על אחת מהקופסאות הטובות ביותר (וגם בין היקרות ביותר) כיום בשוק למדיה. הקופסה שייכת למיניקס ההונג-קונגית, חברה ששמה הולך לפניה כבר שנים בתחום המיני PC כמו גם קופסאות אנדרואיד. כמו רוב הקופסאות שלהם, גם זו מכילה ערכת שבבים של אמלוג'יק שתומכת בכל הפורמטים החדשים. החל מאטמוס ועד דולבי ויז'ן, ואפילו 8K - אבל באמת (לא כמו הקופסאות הסיניות שטוענות שתומכות ואז מתרסקות כשמנסים לנגן עליהם קבצים כאלה). עם זאת, היא הרבה יותר יקרה מהקופסאות הסיניות שאפשר למצוא בארץ או בעלי אקספרס, אז היא לא ממש לכל אחד/אחת. לפרטים וביקורת מלאה, הקליקו על התמונה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות בתקציב של 350 ש"ח. השימושים הם סרטים, סדרות ומשחקים. לא אשמע איתן מוזיקה. יש אפשרות לקנות מאיביי ומהדיוטי פרי. ככה שאפשר להמליץ על אוזניות שעולות יותר ואני כבר אנסה למצוא בזול יותר. אם אפשר אז אני רוצה המלצה לכמה דגמים. ראיתי את ה HD212, ואני יכול להביא ב250. יש לי אפשרות לקנות גם HD515 ב300 שקל. אבל קראתי ביקורות לא טובות עליהם. כדאי לקחת אחד מהשתיים? עד עכשיו הייתי עם זלמן 5.1.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן חברה. קניתי TV חדשה ורציתי לקנות לה רמקולים כי בדרך כלל מה שמסופק עם הטלויזיה זה לא משהו. חשבו להדגיש שהרמקולים מיועדים לסרטים בשביל מוסיקה יש לי X-530. חשבתי על אלה: 1-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701538 2-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701603 אני יודע שהם לא ברמה גבוהה,אבל אם הם יותר טובים מאשר בטלויזיה? הסכום שאני יכול להרשום הוא מקס 400. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את הרמקולים שלי ל5.1 כלומר, להוסיף עוד רמקול שישמש סנטר. הדבר אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם מישהו קנה אותם מKSP ויודע עם מוכרים מזויפים שם ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן כרטיס הקול שיש לי הוא Realtek ALC883 8 Channel מובנה על לוח האם אני מחפש רמקולים איכותיים שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ורק קצת למשחקים התקציב קצת גמיש - משהו כמו 500 עד 900 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, המרחק לטלוויזיה עומד על 2.5 מטר, רוב הצפייה תתרחש בערב, ורוב הצפייה לא תהיה בטלוויזיה רגילה של YES (סדרות באיכות גבוהה) לטלוויזית 32 אינץ' התקציב שלי עומד על 3,000 שקל ולטלוויזית 37 אינץ' - 4,000 שקל 1.על אילו דגמים הייתם ממליצים לי? 2.- קראתי כאן שהפרטים הטכניים כמו ניגודיות ושאר ירקות - אינם מספרים את כל התמונה ולכל מותג יש טכניקות עיבוד תמונה שמשנות את איכות הצפייה למרות הנתונים הטכניים - איך אפשר לעמוד על טיבה של טכניקת עיבוד תמונה שכלולה בטלוויזיה? 3. לגבי פלזמה - איך אפשר להיות בטוח שקונים טלוויזיית פלזמה - שהיא לא סובלת מהמחלות המוכרות, כמו צריבה של הלוגו למעלה, והאם טלוויזית פלזמה מומלצת יותר עבורי? המון תודה (: מקווה שמסרתי את כל הפרטים הרלוונטיים נ.ב כתבתי …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2969 שווה קנייה? תגידו לי אם יש לו ייתרונות/חסרונות...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חשבתי על LOGITECH Z5500 איך הם ? יש לי LCD 32 אינץ בחדר אפשר לחבר אליה והכל ? האם הרמקולים האלה טובים או שיש משהו עדיף מבית CREATIVE וכו' ?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו בתקציב של עד 1200 ש"ח (לא חייב לנצל את כל הסכום). אני רוצה שההספק שלה יהיה מינימום 120W ושהאמפידנס שלה יהיה מקסימום 6 ohms. השימושים שלי הם סרטים וטלוויזיה, ומוזיקה במידה מסויימת. אין צרוך בשום פיצ'ר כמו תחנת עגינה Bא ועוד.. כמות הקומפקט דיסקים לא משנה לי.. מבחינתי קומפקט דיסק אחד יספיק. בנוסף.. יש לי שאלה: אני מעדיף לקנות רסיבר ושני רמקולים במקום מערכת סטריאו בסכום שרשמתי למעלה (בחריגה של עד 300 ש"ח). האם אפשר למצוא כזה דבר? ושייספק עוצמה של לפחות 120W? תודה לכל מי שעוזר!!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול 6.1 ומעלה USB למחשב נייד אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול כי אני לא משחק משחקים או שאני צריך EAX וכאלה פשוט מוזיקה וסרטים לפעמים... התקציב הוא: כמה שיעלה הכי זול אני יקנה
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צריך משהו במקסימום 400 שקל, לא רציני שיהיה סביר +
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני מחפש בשבילי ובשביל בן דוד שלי שמתגיס שבוע הבא נגן MP3 חמוד שיהיה בו 128 מגה או 256 עדיף 256... והדרישות שלי ממנו הם: משלוח מהיר (1-4 ימים מההזמנה) או אפשרות לאסוף בעצמי את המוצר אבל שלא יהיה תקוע באיזה מקום רחוק...אני גר ביבנה שזה במרכז אז אני רוצה מקום שיהיה באיזור לדוגמא ת"א וכו... הייתי רוצה משהו כזה בערך ולא בצורה של הסוללת אצבע אבל אם אין אז אין... http://www.netaction.co.il/Files/PromoBigImage/19351.jpg וכמו שאמרתי עד 400 ש"ח תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני שוקל קניה של אוזניות ( לא ear phones ) , כשהתקציב הוא 200 ש"ח. יש אפשרות להזמין דרך mustop את הפיליפס מחיר של 180 ש"ח. השאלה היא אם יש זוג עדיף במחיר הזה ( עדיף בארץ כמובן ) ?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם חברת DIVOOM היא חברה טובה ואמינה? ואיך איכות השמיעה בהם?? דגם: COMET D2 תודה לעוזרים .... לינק למפרט הרמקולים באתר : http://divoom.com/cd2.htm
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. צריך המלצה לטלויזיה למרחק צפיה של 3 מטר, לכן חשבתי על 32 אינצ'. היא תשמש רק לצפיה דרך YES, אולי בהמשך חיבור למחשב אבל זה ממש לא חובה ולא קריטריון. תקציב 2000 ש"ח ורצוי אזור המרכז. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך רמקולים עד 400 שח בשביל מוזיקה ומשחקים. חשבתי על ה-Altec Lansing VS4121, 2.1 . תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני לא חושב שאני אשקיע יתר מזה, אז אם אפשר את הרמקולים הכי טובים בכסף הזה, אני אשמח. Logitech/Creative תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כל המוזיקות שלי הם ב WAV לצערי הפלאפון שלי לא מסוגל לנגן WAV אני רוצה לעביר שירים מפעם לפעם שיעבדו על הטלפון שלי יש תכונה מומלצת בתחום הזה ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני קונה לוח בשם P5E וגיליתי שהוא בא עם כרטיס חיצוני בשם Supreme FX II, יש המלצות, דעה משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
אני מתלבט איזה אוזניות לקנות, אני מתלבט בין הארבעה הבאים: 1. Sennheiser CX300 2. Sony MDREX51LP 3. Creative EP630 4. Apple INEARHEADPHONES נראה לי שלאחר קצת שיטוט ואיסוף מידע ה-2 המועדפים הם Sennheiser , Creative למישהו יש משהו להוסיף ולעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מרחק הצפייה הוא כ3 מטרים. צפייה יותר בשידורי כבלים וDVD מאשר HD (בינתיים? :s05: ) מה אפשר להוציא מהסכום הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש לרכוש לאבי רמוקלים בכדי שיוכל לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בכיף. לקנות מחול אופציה אך אני לא מוצא שום דבר במחיר טוב/או שאזל. התקציב הוא די גמיש תלוי בתמורה למחיר אך לא יותר מ400-500. מעדיף סביבות 300 אם יש משהו נורמלי. ראיתי שיש כמה ללוג'יטק אבל לא רוצה לקנות לפני התייעצות. חשוב שיהיה סאב בכדי שהצלילים יופרדו, חשוב גם להדגיש שמדובר בחדר מאוד קטן אז לא צריך ממש רועש.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התחדשתי בנגן COWON I9 ואני עכשיו מחפש אוזניות בשבילו. היו לי PX-100 של סנהייזר ומאוד נהניתי עד שאח שלי השתלט עליהם והרס אותם. מה אתם ממליצים שיהיה שדרוג? קראתי פה קצת וראיתי שיש Klipsch image s4a שהם IN EAR. וגם שמעתי על koss portapro דברים טובים למרות שהם נראות לי קצת מכוערות. אין לי העדפה כל כך ברורה אם לקשת או לאין איר מה שיהיה פשוט יותר טוב... ועוד משהו, משתלם להזמין אוזניות ב100$ באינטרנט? כי יש את המס קניה שזה 16% אז לא יודע אם כבר עדיף בארץ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-