עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מעוניין בהמלצה לרמקול או תחנת עגינה לגלאקסי 2 התקציב בין 200-250 ש"ח חשוב שיהיה כמה שיותר עוצמתי ואיכותי כמה שאפשר בתקציב הזה תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by The-Fox,

טוב אז דבר ראשון מגיע לי מזל טוב: קניתי EMU 0404 מ EBAY. מחיר לא רע, 75$ + 10$ משלוחה. עכשיו הבעיה היא עם המחברים, אני רוצה לחבר את הכרטיס קול למגבר שלי מן הסתם. למי שמכיר (ולמי שלא) היציאות הן 1/4" מונו, ואני רוצה לחבר את זה לאינטרקונקט שהוא זכר משני צידיו, בקיצור אני צריך מתאם כזה אם למישהו יש מושג איפה אני משיג כזה בארץ אני אשמח, תודה.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by the godfather,

רציתי לדעת אם אני מחליף את הכרטיס קול שלי (creative Sound Blaster Audigy Platinum ex ) לX-FI החדשים אני ירגיש הבדל של איכות במוזיקה יש לי מערכת 5.1 של בוס אקוסטימאס טדר 10 ורסיור של הארמן קארדון AVR-230 ואני בעיקר שומע מוזיקה והאיכות לא מספיקה לי מה אני צריך להחליף או להוסיף יש איזה מערכת רמקולים שאתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by DuDeAss,

שלום מעוניין במערכת סטריאו, התקציב שהגבלתי בשביל המערכת הוא 1000 ש"ח אבל אם זה מערכת שבאמת כדאי להשקיע בשבילה את הכסף אני אהיה מוכן להשקיע עד עוד 500 ש"ח נוספים ולא יותר אבל רק אם זה באמת שווה את הכסף. המערכת חובה שתקרא צרובים וMP3 וכל שאר השטויות כמו מגש של 3 דיסקים ומסך דיגיטלי וכאלה לא חשובים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by weissby,

נתקלתי הרבה פעמים כשאומרים 7.1 ו5.1 וכל המשהו נקודה אחד האלה נראה לי זה קשור אולי סתם למספר הרמקולים רק אנלא סגור על זה ואני רוצה לדוואות.. ויש איזה מילה שעכשיו קלטתי באיזה אשכול של מישהו פה - "אונבורד", מה זה בדיוק? תודהה =]

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  6. אם יש משהו לא מוכן אלה ב קוסטום EQ אם משהו עשה ושומעים אצלו יותר טוב מהכל,אז אשמח :] תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. Started by drorleb,

האם מישהו יודע אם כבר הוציאו עברית לאייפוד?? בתודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. שלום לכולם קניתי טלויזיה LCD של Samsung וברצוני לחבר אותה למחשב. חיברתי כבל RGB לכניסה במחשב, ורואים מצויין... ועכשיו אני רוצה לחבר את הכרטיס קול שלי ולכניסה בטלויזיה... בגלל שיש כל כך הרבה חיבורי RCA מאחורי הטלויזיה אני מניח שאני צריך לחבר ל AV IN בטלויזיה (רק Audio L,R) ובצד המחשב לחבר ל LINE Out (חיבור ירוק אני חושב)... נשמע פשוט אבל פשוט אין Sound. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה... תודה מראש, גל.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by Rubber Duckey,

אני יודע שזה קצת בהצתה מאוחרת, אבל רק היום שמתי לב שהיה עידכון לנגני ה - H3xx. חיפשתי ברחבי פורומים פידבקים של אנשים אבל לא מצאתי הרבה... (ניסיתי גם פה להשתמש באופציית החיפוש, לא הניב הרבה תוצאות...) בכל אופן, רציתי לדעת אם שווה להוריד את העידכון האחרון (תומך מלא בעברית?). תודה מראש, יאיר.

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by ZeppeliN,

אז ככה, היו לי עד לא מזמן EP-630 אבל הם נהרסו. אני לא יכול לסבול את האוזניות סטוק של האייפוד אז אני צריך אוזניות חדשות. כרגע אני די בטוח שאני אלך על EP630 שוב בגלל שאני מאוד נהניתי איתן ואני לא מוצא שום סיבה לא לקנות אותן שוב. בעיקרון ראיתי שיש גם את הKsc - 75 ב158 ש"ח. אני לא בטוח שהם יהיו לי נוחות בגלל שאני תמיד מסתבך עם סוגי האוזניות האלה ששמים מסביב לאוזן (זה גם מכאיב). בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות In Ear עד 150 ש"ח. אגב, אני לא רוצה להזמין מAmazon אלא לקנות בארץ. נ.ב: אני יודע שהתקציב קטן, אבל זה כסף שיש לי כרגע (גם את זה אין לי, דוד שלי קונה לי ליומולדת). בחופש הגדול אני אעבוד קצת, ארוויח ואני טס לארה"ב ושם אקנה לי כבר מגבר + אוזניות טובות

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by LiL Gangster,

יש לי מחשב חדש 4 חודש ככה לפני כמה ימים התחילו לי רעשים ברמקולים בהתחלה חשבתי שזה יעבור אבל אחרי זה חיברתי גם אוזניות לשקע אחר וגיליתי שגם בהן יש רעשים וגם במיקרופון עכשיו לא שומעים טוב אז במה הבעיה?? תודה מראש כרטיס מסך מובנה לוח אם m2n--e אם זה משנה

12. Started by achiya1,

יש לי תקציב שנע בין 1000-1500 ש"ח לרמקולים.עכשיו אני לא מבין בעניין כלום ורציתי לבקש המלצות לאיזה כיוון ללכת למשל 5.1 או 7.1 בתקציב הזה אם קיים בכלל? חשוב לי כמה רמקולים בשביל לשים על כל קיר,אני צופה בסרטים ושומע מוזיקה הרבה ... המחשב שלי ממש על הפנים אבל בכל זאת חשוב לי לשדרג רמקולים לפני חומרה. אני מאמין שהכרטיס קול שיש לי כרגע לא יספיק לרמקולים חדשים ולכן צריך לכלול גם את הכרטיס במחיר ... עכשיו כמה העדפות-חשוב לי שהחברה של הרמקולים תהיה מוכרת כגון:לוג'יטקס וקרייטיב.שתהיה קיימת אפשרות לתלות את הרמקולים בחדר גדול יחסית ושלא תהיה מגבלה של אורך חוטים-אם אפשר אלחוטי מה טוב ... אני לא יודע אם המחיר הזה מוגזם בשביל רמקולים ויכול להיות שיהיה במחיר נמוך יותר הצעה טובה יותר אשמח…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. כל המוזיקות שלי הם ב WAV לצערי הפלאפון שלי לא מסוגל לנגן WAV אני רוצה לעביר שירים מפעם לפעם שיעבדו על הטלפון שלי יש תכונה מומלצת בתחום הזה ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  14. כמו שהכותרת אומרת.... כשאני מנגן שיר אני שומע אותו מסתובב.(באוזניות ) וגם עוד בעיה מוזרה העברתי אליו כמה סרטים ועכשיו הוא לא מעביר אותם לHD (של המחשב) יש איזה משהו שאפשר לעשות אולי לסדר אותו קצת? משהו כדי לשפר את ביצועי ה HD שלו ? יש משהו כזה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. זה לגבי הנגן מתקדם wd tv hd - הסקר הוא כמו בקשה מהיצרן שיוסיף תמיכה בכתוביות עבריות אפשר להצביע בקישור הבא ורצוי לתת 3 נקודות. תודה http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general/suggestions/183841-add-hebrew-subtitle-support

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  16. שלום, אני מחפש כרטיס קול זול בכדי שיעביר לי את המידע ישירות למגבר בצורה דיגיטלית (בכדי שהמגבר יבצע את הפיענוח). ראיתי שמוכרים את creative 24bit Live ורשום שיש בו יציאה דיגיטלית. שני דברים לא ברורים ואשמח אם תעזרו לי: 1. האם הכרטיס הוא מספיק טוב בשביל הדרישות שפירטתי? 2. איך בדיוק מתבצע החיבור בין הכרטיס למגבר כי לא ראיתי שום יציאה קווקסיאלית או אופטית מהכרטיס. איזה מין חיבור זה ואיזה כבל צריך? הערה: במגבר יש לי כניסות דיגיטליות קווקסיאליות ואופטיות [attachment deleted by admin]

17. יש לי את הרמקולים האלה, כשהם פועלים ואין סאונדכאילו נחים... יש רעשי רקע בזזזזז כאלה שלא עוצרים הרעש רצוף... זה נורמלי?,,, איך פותרים,,, הכרטיס קול הוא OB על לוח K8 של ג'יגהבייט תודה, Aviko

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  18. אנלא מבין איך בוחרים רמקולים. אני מכיר את כל המושגים, אבל הכל משתנים... אני יכול בכלל לפי מפרט לדעת כמה רמקולים שווים? אנלא מבין מה הולך? מישהו יכול או להסביר לי או/ו לתת לי לינק למדריך או איזה אתר לסיקורים או השוואה של סראונדים. קיצר כמה שיותר מידע על רמקולים בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by davis5,

קניתי רסיבר של יאמהה htr -5830 לפני כן היה לי dvd של sonyעם מגבר פנימי שהרמקולים שלו היו מחוברים ישירות לעליו -כלומר בלי רסיבר חיברתי את אותם רמקולים לרסיבר שקניתי והכל עובד חוץ מהסאב בחיבור רשום שצריך להיות סאב עם מגבר אבל בסאב שלי אין חיבור לחשמל יכול להיות שזה סיבה שהוא לא עובד?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by mosheva,

שלום! רציתי לדעת עבור כל תדר איזה צליל הוא מפיק לדוג' איזה תדר מפיק באס ואיזה טיבל וכו'... בעקרון התדרים שאני צריך מידע עליהם הם: 50Hz 125Hz 315Hz 800Hz 2KHz 5KHz 12.5KHz אני מחפש כבר שעות ברחבי האינטרנט ולא מצאתי מידע... אשמח אם מישהו יאיר את עיני... תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by w7_znay,

פתאום נעלם לי הסאונד במחשב אני לא שומע כלום... יש לי כרטיס קול Creative Sound Blast PCI כשאני מנסה להריץ קובץ האודיו יש את השגיאה הבא: http://img113.imageshack.us/my.php?image=99644136fg7.jpg בסרטים, בווינדוס בהכול אין סאונד...מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. EP880 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10065 E630 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061&catid= מה עדיף מהם? ואם יש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה אז שוט ומה לגבי האלחוטי של לוג'יטק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 הם יקרות מאוד אז אני לא יקנה אבל מה אתם חושבים עליהם?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by qpalzm,

טכנולוגיית OLED עוד לא הספיקה להתאקלם וPLED כבר מחליפה אותה: http://news.walla.co.il/?w=/4/765026

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by liho,

שלום שלום אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 בעיקר לשמיעת מוסיקה בתקציב של 500-600 שקל אני גר בתל אביב אז חנויות קרובות בבקשה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום ראיתי באינטרנט את הדבר הבא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2674259 האם זה שווה וכמה זה שווה והאם הטלויזיה היא טלויזיה טובה ורואים טוב תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.