עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gil_k,

אני קניתי את האוזנות של UE super.fi 3 ואני הולך להשתמש בהם עם ה sansa clip, עכשיו בעיה ידועה (אך אני מקווה שהיא תיפתר בעדכון גרסא) היא שעוצמת הקול הנמוכה ביותר עדיין גבוה ועוד ה super.fi 3 הם אוזניות קלות ל"דחיפה" 13 אוהם אז האפשרויות שיש לי הן: 1. לקנות ווסת לעוצמת היציאה של הנגן ואני יודע שזה אמור לפגוע באיכות קצת לכן אני מבקש המלצה לאחד כזה שלא יוריד את איכות הסאונד, תקציב? לא יותר מ 50 שקל.. אני לא רוצה לבזבז על זה הרבה אבל עדיין שיתן תמורה תובה 2. אפשרות שניה: להוריד את העוצמה בשירים עצמם, אבל אני לא בטוח אם זה יוריד את האיכות של השיר, יהיה שינוי באיכות? תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. אני לא מצליח להתקין אותו על המחשב (מערכת הפעלה 98). כנראה הדרייבר שקיבלתי דפוק. אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי שוב בעוד שבוע. מישהו נתקל בקשיים בווינדוס 98 ? עם נגן זה ? מישהו יכול לשלוח לי את ה SETUP ? ofer214@walla.co.il תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by Ancient1,

http://147.237.72.32/Y_ISHI/

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  4. אהלן אנשים, אני צריך לעשות הזמנה מהאתר של amb, וכואב לי הלב לשלם על המשלוח כמה שעולים לי החלקים. אז בכדי לקצץ עלויות, יש כאן אנשים שצריכים משהו מהאתר הזה? מן הסתם כיוון שההזמנה תצא גדולה יחסית (אם יהיו 3 אנשים ומעלה) אז יהיה מע"מ, אבל זה עדיין ייצא משתלם יותר ופחות מאשר עלויות משלוח לכל אחד בנפרד. אז אם יש מישהו שצריך משהו משם, נא ליידע אותי ואני אבצע הזמנה אחת גדולה יותר. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. יש ברשותי CREATIVE XI-FI EXTREMEGAMER התקנתי את הדרייבר (XP) מהאתר. אני מחפש את האופציה של לבדוק רמקול אחר רמקול (כמו בREALTEK) ואני לא מוצא... האם יש לCREATIVE כלי כזה? (למשל, נגן לי עכשיו רמקול אחורי ימני, עכשיו את הסאב, וכד'.) במידה וכן, איך אני מגיע אליו, מוריד אותו? במידה ולא, איזה כלי מסוגל לעשות זאת עם כרטיס הקול שלי? תודה ומועדים לשמחה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by orlupo,

לפי NVIDIA הם מתכוונים לקחת כסף עבור DVD DECODER שלה שמחירו 20$. אני בספק אם זה ישפר משהו את האיכות אבל שיהיה. קישור: http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder.html

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. אני רוצה לקנות טלויזיית LCD לחדר ולהחליף אותה במסך של המחשב. אני רוצה גם לראות דרכה טלויזיה וגם שתשמש לי כמסך למחשב. איך אני מחבר את זה למחשב ועם איזה כבלים... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  8. יש לי את הלוח הזה במחשב החדש. למי שלא יודע, יש לו שני חיבורי סאונד רגילים ירוקים). אחד מאחורה ואחד מקדימה. החיבור האחורי עובד סבבה. אני מחבר אליו רמקולים אוזניות הכל טוב. החיבור הקדמי עובד בסדר, אבל הבאס שלו נוראי. כלומר האיכות בסדר של הכל של הטרבל בליריקס הכל, רק האיכות של הבאס על הפנים זה מגיע לרמות שיש דיסטוריישן בבאס בווליום ממש נמוך. מישהו יודע למה זה קורה? ככה זה אמור להיות? הם לא אמורים להיות באותה איכות?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by dids22,

מגבר וריסרבר מגבירים תעוצמה של הרמקולים? ולפי מה מודדים עוצמה ?כאלו באיזה יחידות? וואט?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. יש לכם מושג למה INSPIRE 2.1 T2900 Creative עולה יותר מINSPIRE T3000 Creative ? http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=4 אהה...ויש לכם המלצה יותר טובה מהשניים...אז בבקשה ;D

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  11. מכיוון שהטלוויזיה שלי עומדת לשבוק אני נאלץ לקנות מסך חדש ,יש המלצות בתקציב הנ"ל ? (לא רואה סרטים כמעט)

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by dodoboy,

קניתי את הרמקולים של LOGITECH X530 עכשיו...........השאלה שלי זה שאני עושה במסנגר נידנוד אז יש זמזום כזה בסאב ........האם זה אור להיות ככה????? בשירים וכל השאר אין לי זמזום רק בנדנוד במסנגר ובעוד איזה שהו משהו.....

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by mosheva,

שלום! רציתי לדעת עבור כל תדר איזה צליל הוא מפיק לדוג' איזה תדר מפיק באס ואיזה טיבל וכו'... בעקרון התדרים שאני צריך מידע עליהם הם: 50Hz 125Hz 315Hz 800Hz 2KHz 5KHz 12.5KHz אני מחפש כבר שעות ברחבי האינטרנט ולא מצאתי מידע... אשמח אם מישהו יאיר את עיני... תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. אהלן השאלה בכותרת אני מתכוון לתמונה שיש בעידכון 1.27 ולדבר הכחול שיש בגרסאות הקודמות... שמעתי פעם שאפשר... והעברית של האיריבר פועלת רק במצב DBSCAN? וזה רק אני או שהעיצוב ב1.27 יותר נחמד כזה?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by tgen,

ברצוני לשפר את איכות ועוצמת הצליל של הטלויזיה שלי. חשבתי לקנות זוג רמקולים לקיר או למדף שיעשו את העבודה עריכה: אחרי תחקיר קטן שעשיתי גיליתי שזה לא כל כך פשוט כמו שחשבתי... הבנתי שאני צריך מגבר שבעזרתו אוכל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולשאר המוצרים שלי (DVD, פלייסטיישן וכדומה...). השאלה היא האם אני יכול למצוא מגבר קטן עם בערך 4 חיבורי סאונד (אין לי מקום בחדר למשהו גדול!) + 2 רמקולים במקסימום 1000 שקל והאם יש דרך אחרת לחבר את כל המוצרים שלי לרמקולים בלי מגבר? ואיך לעזאזל יכול להיות שבקושי יצא לי לראות מגבר אחד שנמכר בנפרד במינימום 500 שקל אבל מערכות קולנוע אתה תמצא כמו זבל ב-500 שקל ששם יש גם מגבר גם DVD וגם 5 רמקולים - אני ממש לא מבין את זה!!!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by idani1983,

אני מעוניין לקנות רסיבר חדש לאחר שהרסיבר שלי הלך לעולמו אני מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח וחשוב שיהיה לו כניסה אופטית ! כרגע יש לי תצורה של 5.1 רמקולים ככה שאני מעדיף 5.1 אבל אם אפשר למצוא משהו סביר המחיר הזה עם 6.1 או 7.1 יותר טוב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by id3232,

שלום קניתי לפני כמה חודשים רמקולים של טק ופתאום אני מתחיל לשמוע טוב כרגיל ברמקול הימני ובשמאלי שומעים גם אבל ממש חלש יחסית. אין לי מושג למה זה קרה פתאום הנה הדגם שלהם:http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=360460 בבקשה עזרה

18. רציתי לשאול אם אני ארגיש הבדל בין כרטיס קול o b לכרטיס pci אם אני אשתמש באוזניות ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by aviran_n,

חבר שלי רוצה לקנות MP3 והוא צריך המלצות לנגנים טובים של ג'יגה עד 800 ש"ח ורצוי עם אפשרות טעינה. תודה לעוזרים

20. Started by GHOST,

קניתי את ה DFI LANPARTY ULTRA D עכשיו יש שם SPDIF מוזר עגול כזה והכניסה של הרמקולים שלי זה אופטי רגיל יש מתאם בינהם?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by GuGuSH,

שלום. בקרוב אני אהיה בארה"ב וחשבתי שזאת תהיה הזדמנות לקנות כמה דברים שאני צריך משם. כי הדולר וכל השטויות האלו. עקיצר.. אני צריך אוזניות. יש לי אקסבוקס וזה יהיה השימוש העיקרי של האוזניות. עכשיו, האוזניות יתחברו לרסיבר. לרסיבר הזה האקסבוקס מחובר עם כבל אופטי. האוזניות האלו קרצו לי מאוד (מאוד!): http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=3566390&sku=T26-1098&srkey=TRITTON%20AX51%20Audio%20Xtreme%205.1%20Headset למה? 5.1 באוזניות! מה זה החרא הזה?! נשמע לי מטורף ומגניב לאלללללללללללללללללה! זה נפוץ? ואיך החברה הזאת? אף פעם לא שמעתי עליה את האמת... יש המלצות לאוזניות אחרות? ואיך אוזניות ב-5.1 מתחברות? יש לי באקסבוקס יציאה אופטי או 2 RCA ויש י…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by yoavgo,

יש לי רמקולים של mission , עם חיבור Hf ו Lf . על הרמקול רשום numinal impadence 6 Ohms . הכבל שמתחבר מחולק לשני כבלים שרשום עליהם 2.5 ו 4 Ohms . השאלה שלי זה איזה מהם צריך להתחבר ל HF ואיזה ל LF .

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

צהריים טובים יש לי את הכרטיס של חברת הרקולס HERCULES MUSE GAME SURROUND 5.1 מישהו מכיר את הכרטיס קול הנ"ל?

24. לאחר שנה וחצי של שימוש אינטנסיבי בCX300 שלי האוזנייה הימנית החליטה שלא בא לה להוציא סאונד... בקיצור האוזניות מקולקלות. חשבתי אולי עדיף לקנות את אותן אוזניות שוב? אני מאוד נהנתי איתן, במיוחד ביחס לאוזניות בסיסיות (שעולות 50 שקל בערך). השימוש שלי עם האוזניות הוא מוזיקה (רוק, מטאל, פופ, סימפוני, קלאסי, ג'אז), ואני אעבוד איתן בעיקר עם אייפוד. לכן חשוב לי שהן יהיו קטנות יחסית כך שיהיה קל להסתובב איתן. מישהו יודע איך הEtymotic er-6i לעומת הCX300? תודה עריכה: ישבתי עם אבא שלי חצי שעה על האוזניות ובסוף גילינו שהיה נתק בסליל בדיוק בחלק של הפיצול באוזניות קיצר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by GuGuSH,

שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב. לא יודע. אני מניח שלא נשתגע ואבא לא יקנה מסך ב-4K. ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל רצוי מסך איכותי…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים