אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את האוזניות שלי מניו יורק (דרך דודה שלי) לפני בערך שנה (לא סגור אם יותר או פחות משנה) והאוזנייה השמאלית לא עובדת. אני מחפש מעבדת תיקונים באיזור נס ציונה (ראשון לציון/רחובות גם עוזר) יש עדיפות לאיזורים האלה כי מדובר בחייל קרבי שלא חוזר יותר מדי הביתה וצריך לסגור עניינים בסופש קצר. מחיר משוער לדרך שכזה יעזור לי גם.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תקציב... כמה שיותר נמוך תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech, אני מעוניין להחליף את מיקום הרמקולים לצורך הדוגמא בין ימין ושמאל. האם ניתן להחליף דרך המחשב שפשוט "יחשוב" שרמקול ימין הוא בעצם רמקול שמאל וכן ההפך? תודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איזה מהרמקולים הכי טובים והכי משתלמים? INSPIRE 5.1 T5900/P5800 X530 Altec Lansing 151I האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה? ((התקציב בערך 700-800)) תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית שדוד שלי הביא מארה"ב, של PANASONIC. היא מקליטה ישירות ל- MINI-DVD. רציתי להקליט מאחת המדיות שצילמתי באמצעות המצלמה ל-DVD המקליט שלי. חיברתי את המצלמה ל-DVD והרצתי את הסרט שצילמתי, וראו אותו בטלוויזיה, אבל כשלחצתי על כפתור ה-REC הופיעה ההודעה "Cannot add NTSC format to PAL format disc"' , והוא לא נתן ליל ההקליט. אז למה הופיעה ההודעה הזו? מה הבעיה? מה הניין עם NTSC ו-PAL? חשבתי שהדברים האלו כבר לא קיימים כשמדובר ב-DVD... מה אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעייה הזו ולהקליט מהמצלמה ל-DVD?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה שחשוב בעיקר זה הווליום שלהם מאחר שהם ישמשו מתופף בחזרות (לשמוע את המטרונום). הקנייה תעשה באיביי - אז אל תגבילו את ההצעות
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם ! רוב הזמן אני מעיין בפורום אבל עכשיו גם אני זקוק לעזרה : יש את ה-XORO HSD400 PRO המפורסם והיקר... או VERTEX A312 הוא לא כל-כך אבל גם לא יקר. למישהו יש המלצות מה לקנות ?? אולי מה לא לקנות ???
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, נניח שברשותי ה- HKTS-7, מערכת ק"ב 5.1, לינק: http://elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=228&CategoryID=118&Page=1 2 שאלות: 1. המלצות לרסיבר, אני מעוניין להוציא כמה שפחות ולכן אין לי תקציב, כל מה שאני רוצה זה לחבר את המערכת למחשב ולטלוויזיה, להנות מסטריאו וק"ב. בידע המצומצם שלי אני יודע שהרסיבר משמש כמגבר והזולים יותר חלשים יותר, ככה שאני צריך משהו שיניע את המערכת הזו בצורה כמה שיותר טובה. פיצ'רים מיותרים ושמונצים למיניהם - לא בביתי. העיקר שיהיה אמין, יעבוד ויתאים למערכת כמו כפפה. טוב נו, אם הכסף יצדיק את זה, אז גם נוחות הפעלה ;D 2. האם המערכת הנ"ל כדאית במחיר של 1,800 ש"ח? (ארוזה וחדשה לחלוטין, אחריות של שנה ע"י ניופאן/אלמור) תודה נ.ב. אם שמעתם אותה או שמעתם על…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קראתי מספר מודעות ורציתי לדעת האם עדיין הrp-21 הם המומלצות בתקציב של עד 500 שקל אין סגנון ספיצי של מוזיקה אבל בגדול של מוזיקה שחורה ג'אז וקצת רוק קל אממ הכרטיס קול הינו של הלוח אמ מדגם ga-p35-ds3 זה מה שנוגע לאוזניות בנוסף לכך אני מעוניין בהמצלה על נגן mp3 שיספק איכות סאונד טובה נוחות שימוש נגן מבית טוב לא איזה חברת מדבקה התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 שקל..יש אפשרות של קנייה בחו"ל ראיתי לא מזמן את האייפוד טאץ' ודי אהבתי ... אשמח לקבל חוות דעת והמלצה על אוזניות בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
נתקלתי הרבה פעמים כשאומרים 7.1 ו5.1 וכל המשהו נקודה אחד האלה נראה לי זה קשור אולי סתם למספר הרמקולים רק אנלא סגור על זה ואני רוצה לדוואות.. ויש איזה מילה שעכשיו קלטתי באיזה אשכול של מישהו פה - "אונבורד", מה זה בדיוק? תודהה =]
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אחלחוטיות עם מיקרופון משולב. מישהו יכול להמליץ לי על דבר כזה,מחפש הכי זול שאפשר. לא מצאתי בשום מקום :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לפתע פתאום, בהצרי היום הסתבר לי שיש בחור שמתכנת דרייברים משלו לכרטיסי קול של CREATIVE ומוציא מהם את המיטב ושבעקבות הגילויים שלו על כך שCREATIVE פשוט חוסמת את האפשרות להתקין דרייברים של X-FI ובמיוחד על AUDIJY, זאת הסיבה היחידה שזה לא עובד והוא הצליח להפעיל את ה CRYSTALIZER על סדרת AUDIJY ! מלבד זאת, דבר חשוב נוס הוא שאומרים שיש לו DRIVERים שאשכרה עובדים טוב על VISTA ?! קראו אתה כתבה המלאה: http://www.neoseeker.com/news/story/7826 אגב CREATIVE נכנסה למים רותחים כי יש כרגע עצומה של אנשים שקוראים לא לקנות יותר את כרטיסי הקול שלה(והיא כבר הכריזה על X-FI 2) בגלל חוסר תמיכה מוחלטת ועדיין אי מתן פתרון במשך שנה לF-FI1 מה שיצר מצב שבו אנשים שבזבזו מאות ואלפי שקלים נשארו עם כרטיס …
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת בהצתה מאוחרת, אבל רק היום שמתי לב שהיה עידכון לנגני ה - H3xx. חיפשתי ברחבי פורומים פידבקים של אנשים אבל לא מצאתי הרבה... (ניסיתי גם פה להשתמש באופציית החיפוש, לא הניב הרבה תוצאות...) בכל אופן, רציתי לדעת אם שווה להוריד את העידכון האחרון (תומך מלא בעברית?). תודה מראש, יאיר.
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה, היו לי עד לא מזמן EP-630 אבל הם נהרסו. אני לא יכול לסבול את האוזניות סטוק של האייפוד אז אני צריך אוזניות חדשות. כרגע אני די בטוח שאני אלך על EP630 שוב בגלל שאני מאוד נהניתי איתן ואני לא מוצא שום סיבה לא לקנות אותן שוב. בעיקרון ראיתי שיש גם את הKsc - 75 ב158 ש"ח. אני לא בטוח שהם יהיו לי נוחות בגלל שאני תמיד מסתבך עם סוגי האוזניות האלה ששמים מסביב לאוזן (זה גם מכאיב). בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות In Ear עד 150 ש"ח. אגב, אני לא רוצה להזמין מAmazon אלא לקנות בארץ. נ.ב: אני יודע שהתקציב קטן, אבל זה כסף שיש לי כרגע (גם את זה אין לי, דוד שלי קונה לי ליומולדת). בחופש הגדול אני אעבוד קצת, ארוויח ואני טס לארה"ב ושם אקנה לי כבר מגבר + אוזניות טובות
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, כשאני מחבר אוזניות למחשב, אני שומע גם מהאוזניות וגם מהמחשב. זה בעיה פיזית או הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה 21"\19" אם יש.. ודיוידי (קורא DIVX אם אפשר..) כמה שיותר זול משהו הכי פשוט שיש..לא איכותי מדיי אני ממש לא מבין בטלויזיות וכל זה... וחשוב שיתפוס כמה שפחות נפח לא יודע אם הפורום המתאים אבל זה היחידי שיכולתי לחשוב עליו תודה
-
אני מעוניין בקנית lcd בתקציב 10000-8000 לסלון במרחק של 3 מט רצוי 42 אינץ full hd לצפיה בתכנים SDTV(כבלים hot) ו fhd ( סרטי blu ray \ קונסולת ps3 ) חשוב לי מאוד ש lcd ינצל את ps3 בצורה אופטימלית : זמו תגובה , צבעים חיים . על מנת לחוות את מלוא חווית המשחקים חשבתי על 42LG80FR http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=131&prodid=437&keySearch= הוא יענה על צרכי ? לא תהיה בעיה אם זמן התגובה 5ms , איכות צבעים לps3 . או אולי יש אופציה טובה יותר ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים הללו מארה"ב והם מותאמים למתח של 110. לכן אני צריך מתאם מתח - מישהו יודע מאיפה אני יכול לרכוש דבר כזה? (לינק יעזור) תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הקול (מובנה בלוח אם 965P-S3 של GIGABYTE) לכניסת קואקס דיגיטלית ברסיבר (פיוניר 516). כשאני מנססה לפעיל את הTEST הפשוט של כרטיס הקול ומכוון שם 5.1 רמקולים, אני שומע את 2 הקדמיים אבל לא שומע כלום מהאחוריים או מהסנטר. איך ניתן לקנפג את המחשב כך שיוציא דרך הרסיבר אות לכל הרמקולים על מנת שאשמע גם בTEST של כרטיס הקול וגם במשחקים וסרטי AC3 כמו שצריךך מכל הרמקולים?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כרטיס טוב? רע? יש לי מערכת 5.1 של Creative בכל מקרה, ואני משתמש בכרטיס onboard על הלוח-אם שלי. הכרטיס יהיווה שינוי לעומת מה שיש לי עכשיו? (ASUS P4P800 SE - הכרטיס קול המובנה הוא: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC Audio Sensing Technology support S/PDIF out interface) תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה על קניית מערכת אודיו בתקציב של כ-3,000 ש"ח. אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם LCD. אני זורם על רמקולים רצפתיים גדולים.. בנוסף אני אצטרך רסיבר וסאב כנראה, אבל אתם יודעים יותר טוב. אשמח לשמוע המלצות! תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
EP880 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10065 E630 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061&catid= מה עדיף מהם? ואם יש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה אז שוט ומה לגבי האלחוטי של לוג'יטק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 הם יקרות מאוד אז אני לא יקנה אבל מה אתם חושבים עליהם?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי מוכר את המכשיר ורציתי לדעת כמה שווה לשלם עליו ואיך המכשיר באופן כללי, למישהו שלא ממש מבין בנגנים. הוא אמר שהטעינה היא רק דרך המחשב ככה שזה קצת בעייתי, אבל הבנתי שבפחות מ100 ש"ח אפשר לקנות מטען USB לחשמל. בכל אופן כל פרט שיכול לעזור על המכשיר יהיה טוב! בתודה מראש, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס CREATIVE AUDIGY 2 ZS 5.1 הפלטניום עם פנאל חיצוני . רכשתי מחשב חדש לוח אם ASUS P5KR , האים כדאי להעביר הכרטיס טוב יותר מאשר בלוח . האם חייבים לבטל בביוס את הכרטיס קול של לוח האם הוא אפשר להשאיר את שניהם פעילים ולבחור את הדייבר בהגדרות צלילים .
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי לאחר התקנה של ווינדוז חדש קורה משהו נורא מוזר עם הסאונד.... אני שם שיר במאית שניה הראשונה שומעים חזק (גם חבר פה שמע את זה, אני לא מדמיין) ואז הסאונד יורד (לא ממש חלש, אבל יש הבדל דיי גדול) ניסיתי לחפש ב-control panel ובמקומות אחרים, לא מצאתי כלום..... בווינדוז ויסטה בחיים לא קרה לי כזה דבר.... למישהו יש מושג? ויש את התוכנות החדשות ביותר לסאונד.... טיינקס
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-