עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, יש ברשותי כרגע טלויזיה LCD של LG 32 אינץ' HD READY ואני רוצה לקנות עוד אחת לסלון כאשר אני חושב לקחת 37 אינץ' או אולי 42. חשוב לי שיהיו כניסות HDMI ולאור הניסיון הטוב שלי אני נוטה לכוןן ההיצרן LG. אני מאוד אשמח להמלצות ומאוד אשמח להסבר מה ההבדל בין FULL HD ל HD READY? אצלי יש HD READY אבל כתוב 1080P ככה שאני אשמח להבהרה בנושא. תודה מראש לעונים.

2. אני רוצה לקנות טלויזיה 21"\19" אם יש.. ודיוידי (קורא DIVX אם אפשר..) כמה שיותר זול משהו הכי פשוט שיש..לא איכותי מדיי אני ממש לא מבין בטלויזיות וכל זה... וחשוב שיתפוס כמה שפחות נפח לא יודע אם הפורום המתאים אבל זה היחידי שיכולתי לחשוב עליו תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  3. שלום, אני צריך המלצה לטלויזית 32 אינץ' בתקציב 1500 ש"ח (אפשרי לחרוג גג עד 1600-1650 אם זה ממש רצוי) טלויזיה לחדר שינה, חשוב לי שיהיה HDMI וכניסת USB לסרטים עם כתוביות בעברית. ראיתי כמה טלויזיות אבל אני לא ממש מבין בתחום אז אני צריך את עזרתכם תודה רבה!

4. שלום, אני רוצה לקנות מתנה לאמא שלי טלויזיה 32". היא צופה בשידורי YES רגילים (SD) בלבד ! אין תקציב מוגדר. תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  5. אני חושב שה-32A450 של SAMSUNG תהיה הבחירה הטובה ביותר... אבל בכל זאת, באתי להתיעץ. מה אומרים? יש יותר טובה בתקציב הזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, החלטתי לקנות טלויזיה חדשה. מעוניין בטלויזיה בגודל 37" וברזולוציה FHD. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד. אני מתכנן לחבר את הטלויזיה לשני מקורות: למחשב - באמצעות כבל HDMI לממיר HOT HD - באמצעות כבל HDMI השימושים שאני אעשה בטלויזיה הם: 1. ניגון סרטים מהמחשב ברזולוציות SD, 720P, 1080P. 2. משחקים דרך המחשב (יש לי GAMEPAD אלחוטי) 3. צפיה בשידורי HOT באמצעות הממיר שמוזכר למעלה. מאוד חשוב לי הנושאים הבאים: 1. מכיוון שאני הולך לשחק במשחקים אז שלא יהיו מריחות או השהיות. 2. דיוק ואיכות צבעים. 3. זויות צפיה גדולות. תודה רבה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תנו דיעה, עיצה וביקורת על LCD שאתם ממליצים או פלזמה.... תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  8. היי לכולם ! אני צריך את עזרתכם. אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר השינה ופשוט אין לי מושג מה לקנות. עשיתי כמה סיבובים בחנויות למוצרי חשמל והתייעצתי עם חברים ונראה שכדאי לי לקנות טלויזיה בגודל 40" או 42", מרחק הצפיה הוא בערך 1.90-2.00 מטר. התקציב שלי בערך 5,000-5,500 ש"ח. אני מתכוון לחבר לטלויזיה מחשב באמצעות כבל HDMI ולראות עליה סרטים/סדרות מהמחשב. אני גם מתכוון לפעמים לשחק במשחקים מהמחשב על הטלויזיה. יש לי כמה דרישות מהטלויזיה: שתציג באופן איכותי, עם צבעים טובים ובלי ריצודים. שהרמקולים של הטלויזיה יתנו סאונד באיכות סבירה. צריך שיהיה איזה 3 או 4 כניסות HDMI. חשוב שהמסך של הטלויזיה יהיה ANTI-GLARE כדי שלא יהיו החזרי אור מהטלוזיה. תודה רבה לעוזרים ! מתן.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. LB7+LC7 טלויזות LCD של LG ב6000 / 7000 ש"ח בהתאמה. משתלמים? אלטרנטביות? אהלן חבר'ה, זה דיי דחוף מכיוון שיש "מבצע" בערוץ הקניות. הייתי מעוניין לדעת האם הוא משתלם וזה מציאה או שיש אלטרנטיבות עדיפות: מדובר על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4303&cf=154 LG LC7 http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4306 LG LB7 אז מה אתם חושבים? המחיר שווה? איך הטלויזיה? יש אלטרנטיבות אחרות? כמו שכתבתי בכותרת, זנחתי את הLG הזו מסיבה אחת והיחידה - היבואן שקיבלתי עליו המלצות שליליות - " י. שלום". כמו שכתוב כותרת, מצאתי כמה דגמים (אולי יעזור לי ולכם להחליט?) Toshiba 42A3500 ¤ 6,279 Toshiba 42C3500 (במה סדרה C של טושיבה טובה מA?) ¤ 6,901 Toshiba 42W…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by doreiny,

עדיפות לפיצ'רים חדשים מגניבים, או שיש איזה דגם מומלץ עד המחיר הזה... תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  11. שלום אני מחפש המלצה לטלויזיה 32 אינטש לחדר. יש סיכוי שאני אחבר לה Xbox 360 בקרוב ככה שחשוב לי שיראו בה טוב התקציב דיי גמיש תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. הנה כמה דגמים לדוגמא שיש אצלו בחנות: LG 31RC GREATZ 37751 BEKO 37LBL432 HISENSE 3729 או אולי הLG 37LC7 או דגם אחר??

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  13. ההורים רוצים לרכוש ואני אומר לחכות עד שיגיעו החדשות עם הLED. בכל מקרה, מה אתם ממליצים? LCD , PLASMA ... איזה חברה , איזה סוג, מה הנתונים וכו'... תודה לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  14. שלום, אני מחפש טלויזיה לחדר למטרה אחת בלבד: לראות סרטי HD 1080P. תמליצו לי משהו חמוד :> http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4091=1403303&db750770=750772&db1994265=1994267&db4140=170330&db56150=3680564&db4135=4136&db4004=4009&db4004=4828&db4004=4839&orderby=price בעיקרון אני רוצה 42 INCH אבל אולי זה גדול מדי לחדר? אני מתכוון לתלות אותו על קיר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ה CRT הישנה מתה פתאום, וזאת סיבה טובה להתקדם ל LCD (או דווקא פלזמה?). מרחק הצפיה המקסימלי יהיה באיזור ה 3 מטר, בדרך כלל 2.5 מטר. בהתחלה חשבתי בכלל על 26", אבל חפרתי קצת בכל מיני אתרים וראיתי אנשים שממליצים אפילו 37" למרחק כזה. אני קצת מבולבל, נראה לי ש 32" יתאים, גם מהבחינה של התקציב. אני אחבר את הטלויזיה ל DVD של פיוניר ולממיר של HOT VOD (אני מאמין שבעתיד יהיה ממיר HD אבל כרגע לא) מה שלא מובן לי זה שאין בהרבה טלויזיות לא זולות חיבור SCART, וצריך להתפשר על יציאת S-VIDEO to SCART במקום SCART to SCART. השימושים יהיו בערך 60% שידורי SD רגילים של HOT, ובשאר סרטים באיכות DIVX, ומדי פעם איזה סרט HD ככה כדי להתפנק... שמתי עין בעיקר על הסמסונג A450, אבל חבר אמר לי שהיטאצ'י…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. צריך המלצה לטלויזיה לשידורי HD לסלון 42''. כוללת חיבור USB.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן חברים, מחפש טלביזיה 32-42 אינטש שטוחה. היא תשתמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, כרגע בכלל לא תשמש כטלויזיה, אולי בהמשך. חשוב: שלא תפיק הרבה חום, החדר קטן ואין מזגן. שהיחס עלות תועלת יהיה טוב. שתהיה אמינה, אין לי זמן וכוח להתמודדות איתה. שתהיה אחריות איכותית כך שבמידה ובכל זאת אצטרך להתמודד, זה יהיה קצר וקולע. לא חשוב אבל יכול להיות נחמד: יש לי סמסונג VIBRANT (שזה גלקסי S רק של טי מובייל). אפשר לשדר ממנו תכנים לציוד שתומך בDLNA. יכול להיות מאוד נוח להשתמש בו כסטרימר במקום להתחיל להריץ כבלים או להזיז את הלפטופ ליד המסך כשרוצים לראות משהו. זה גם משאיר את המחשב פנוי לדברים אחרים. עוד משהו שיכול להיות נחמד הוא היכולת לחבר DOK או דיסק חיצוני USB ולנגן ישירות ממנו. אני בדר"כ מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אשמח להמלצה לטלוויזית LCD בגודל 37 או 40 אינץ', השימושים זה בעיקר לצפייה בשידורי טלוויזה רגילים ו-DVD, אני רוצה גם מדיי פעם לצפות ב-HD. חשוב שאיכות התמונה תיהיה טובה וחדה. תקציב 3500-4000, אפשר לחרוג טיפה, רק אם זה ממש שווה את ההשקעה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by waizman,

היי אני צריך המלצה לטלויזייה 32" בתקציב של בערך 4000 שקל. הטלויזיה תשמש ב 95% מהזמן לצפייה בכבלים ושאר הזמן תחובר ללאפטופ. עדיף שלא של שארפ כי יש לי עוד טלויזיה שלהם בחדר צמוד ואני לא רוצה שהשלטים יתנגשו. תודה!

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by waizman,

אהלן, החלטנו להצטייד בעוד טלויזיית LCD בנוסף ל 2 הקיימות ושוב עולה השאלה איזו טלויזיה כדאי...? כרגע יש לנו טושיבה 37" מסדרה 68 ושארפ 32" מדגם SA1. אנחנו מאוד מרוצים משתיהן ועוד שארפ זה בהחלט אופציה, אבל השאלה היא אם אין משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? במיוחד בהתחשב שהשארפ היא HD READY ולא FULL. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. טוב אז ככה, אני צריך המלצה לטלויזית LCD בגודל 32/37 לסלון, המרחק הוא 3.40 מטרים בידיוק מקצה לקצה. אני עדיין לא סגור אם עדיף 37'' או 32'', אני זוכר שפעם ראיתי איך אפשר לדעת איזה גודל טלויזיה מתאים לפי המרחק בין הטלויזיה למיקום שאני יושב מולה. בכל מקרה, התקציב הוא כמו שאמרתי בסביבות ה4000. ההורים עשו קנייה גדולה ב"מגה" וקיבלו שובר לטלויזית LCD 37'' ב"מבצע" אך טרם יצא לי לראות אותה, מה שגם אני לא בטוח שהיא איכותית. לכן אבקש את עזרתכם: א' איזה גודל מומלץ למרחק של 3.4 מטרים? 32'' או שמה 37''? ב' מסקירה שעשיתי לפני כחודש איזה טלויזיה חברה כדאית, יצא לי לראות המלצות חמות במיוחד על החברות הבאות: LG,TOSHIBA,SHARP,SAMSUNG. אך כמובן שזה משתנה מדגם לדגם, לכן לאחר שהחלטתם מה מתאים יו…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. היי, אני רוצה לקנות טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', אני אשמח אם תמליצו לי על טלויזיות בתקציב של - 3500 ש"ח. שמתי עיין על הטלויזה הזאת של LG: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703563 לפי הנתונים שלי היא נחשבת לטובה? יש טלויזיות בתקציב שיותר טובות ממנה? תודה לכם, שנה טובה!

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by BreezeNET,

שלום צריך המלצה לכ. קול איכותי (כרגע אני משתמש בכ. קול OB ) הדרישה שלי: שהוא יוציא 5.1CH(לפחות) דרך יציאה דיגיטלית(אופטית/קוואסיקלית). --זהו רק זה (בעיקר)חשוב לי. אני לא רואה סרטים דרך המחשב, אני שומע מוסיקה וצריך 5.1CH למשחקים. התקציב שלי עד 500 ש"ח ~ , רצוי זול יותר והעיקר שיהיה שווה את הכסף. נ.ב. --הכ. קול יתחבר לרסיבר.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן,לפניי חודשיים קניתי כרטיס טלויזיה פשוט,ולא התחשבתי בזה שיש לי מסך רחב. הייתי בטוח שיודע לשדר לכל רזולוצייה,אבל מסתבר שטעיתי! ועכשיו אני יכול לראות במסך רחב אבל יש דילאיים מטורפים ובלתי נסבלים! אי לכך אשמח לקבל המלצה לכ.טלויזיה שיידע לעמוד בדרישות שלי,שיפיק תמונה איכותית על מסך רחב וללא דילאיים. המחשב : P4 2.8 1G DDR 400 Samsung 931bw

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by popkorn,

יש לי גיבסון לס פול ואני רוצה להקליט למחשב וכרגע יש לי כרטיס קול אונבורד שיש דיליי בסאונד כשאני מנגן של איזה חצי שניה. אני מחפש כרטיס קול איכותי וטוב כמה שיותר זול שיוכל להקליט לי את הגיטרה בסינק עם המחשב,וגם שהגיטרה תישמע טוב ולא בדיסטורשן לא מכוון,תודהה רבהה!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.