עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Guns AND Moses,

מחפש נרתיק לנגן שלי (IRIVER H320)....הוא נשרט בלי הפסקה בלי נרתיק אז אם מישהו מכיר מקום שמוכרים בו קייסים לנגן שיתן לי פרטים...

2. אז ככה אני רוצה לחבר לכרטיס קול שלי שלוש מערכות סטריאו על יציאה אחת (באמצעות מפצלי PL ) האם זה עלול להעמיס על הכרטיס ולשרוף אותו? ואל תייעצו לי לקנות כרטיס עם כמה יציאות כי אם האפשרות הראשונה לא תעבוד אני פשוט יקמבן משהו אחר אני רק רוצה לדעת אם זה יעמיס...תודה מראש....

3. הבעיה היא כזאת הכניסת מיק שלי לא עובד בכרטיס ONBOARD. חשבתי להתקין כרטיס קול ישן שיש לי LIVE128 של קריאטיב.. כרטיס פשוט אבל עושה את העבודה...חשבתי להשתמש בו רק לכניסת מיקרפון האם אפשרי הדבר?

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  4. אני רוצה להפוך קובץ WAV ל MP3 נניח כי לקובץ WAVE יש X KHZ ו Y Bits והוא מוקלט ב-MONO. איזה פורמט של MP3 מקביל לו ? (שהאיכות לא תיפגע) למשל קובץ WAV של 8KHZ,16bits,mono

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by ytoledano,

שלום, אני מחפש כרטיס קול ב500-600 שקל בשביל סרטים ומוזיקה - משהו שילך טוב עם אוזניות 5.1 של זלמן, למרות שאני בספק שאני אשתמש בהם בשביל מוזיקה, אלא בעיקר בשביל סרטים. בשביל מוזיקה יש לי אחרות, או מע' דיוטי פרי. אני חושב שאני יכול לקבל יותר ממה שמציע האון-בורד 5.1 על לוחות 865PE של אינטל (אני חושב שקוראים לו AC97, אבל לא בטוח). חשבתי על הAudigy2 ZS של קראטיב, הוא בתקציב וקראתי עליו המלצות, אבל שהוא בעיקר טוב במשחקים, ואני לא משחק. עכשיו יש לי, לא מותקן, כרטיס "SoundBlaster Live CT4830" של קריאטיב, שממה שנראה יש לו יציאה ל4 רמקולים (קדמיים ואחוריים) + Digital out; שלפתי אותו מפנטיום 3 ישן. כדאי לשדרג ממנו? (חוץ מהתוספת של הסנטר והסאב, יהיה שיפור בסאונד?) אני חושב שבינתיים א…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. אני מחפש אוזניות לנגן MP3 אני צריך שהם יהיו כאלו שנכנסים לתוך האוזן אבל עם קשת כי רגילות פשוט כל הזמן יוצאות לי מהאוזן. אני צריך אותם לשמיע בזמן אימונים שזה ריצה אגרוף ועוד. היחידות שמצאתי שנראה לי הכי מתאימות לי זה עם קשת לעורף הנה קישור: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1168,normal_sales מה אתם אומרים ואיך מחיר יש מצב להביא אותם יותר זול? או שאולי אתם ממליצים על משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by KusHniR,

ידידה שלי רוצה לקנות נגן MP3 הדרישות: שיהיה טוב,לא בעייתי,איכות סאונד טובה תקציב 1500-1600 אני חשבתי על : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap או http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=617&aff=zap או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=arcos&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=Rio-carbon5gb&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap על מה אתם ממליצים אחרת ? ומאלה לפי איזה סדר הייתם קונים (מה הכי כדאי מה הכי לא ...)

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  8. שלום. יש לי רמקולים קריאטיב T5900, 5.1. הכרטיס שלי הוא הכרטיס האון בורד,שיש לי בלוח החדש של אסוס- P5DGC DELUX , שהוא 7.1 ונחשב טוב מאוד. שאני שם מוסיקה או צלילים מסויימים, ומגדיר שגם האחורים יופעלו, אני שומע דרכם. אך שאני צופה בסרט, שהוא מקודד ל AC3, או רואה סרט DVD אורגינל, אני לא שומע דרכם כלום. גם קבצים שהרצתי, שאמורים לעשות בדיקה של כל רמקול בנפרד, השמיעו בכל רמקול צליל מדוייק, ורק באחוריים הבדיקה לא השמיעה כלום... אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,כי זה מבאס לשמוע סרטים לא כמו שצריך לאחר שקניתי רמקולים בשביל זה במיוחד... תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by MATTAN,

חבר שלי מתלבט בין mp3 ל-minidisk התקציב שלו הוא 250 דולר והוא צריך המלצות למכשירים

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shloosh,

המחשב מחובר למערכת ולמערכת מחוברות אוזניות. אני שומע הרבה דרכן. אני צריך אוזניות איכותיתיות ונוחות עד 200 שקל, תודה!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. טוב כך הipod shuffle נשאר אותו דבר ipod mini המחיר ל4gb ירד ל199 דולר ויש אחד חדש של6gb מחירו 249 דולר, חיי הסוללה גדלו ל18 שעות בשני הדגמים בקשר לסמכים צבונעים אין. מהipod הרגיל ירד דגם ה40gb דגם ה20gb נשאר אותו דבר באותו מחיר. בipod photo הדגמים יהיו 30 ו60 גיגה במחירים של 349 ו 449 דולר בהתאם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ro.e,

אני חושב אולי לקנות את המיני החדש שיצא היום..... באתי להתייעץ מה אתם חושבים עליו?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. ואם בכלל שווה להזמים מהאתר שלהם.......

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Kernel,

שלום , למישהו יש פה ניסיון איתם , הם יושבים בקרית מוצקין ולפי האתר שלהם יש להם מחירים טובים על נגני CREATIVE אבל יש בחנות מחשבים גם אגף ריהוט איטלקי .... מישהו מכיר ?? ואם יש לכם המלצה על חנויות שמזיקות נגנים איכותים במחירים סבירים ...

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. בימים האחרונים החלו מספר אתרים שמתמחים בשמועות בכל הקשור למוצרי APPLE לדווח על חידושים בקו ה IPOD: בשבוע הקרוב (יתכן כבר מחר ): - השקת ה IPOD MINI המשודרג בגודל 6GB או 5GB עם מסך צבעוני ודיסק יותר עמיד ! המחיר יהיה זהה לנגן היום, 250$, כאשר יתכן והדגם 4GB ישאר כאופציה זולה יותר של 199$. - הוספת שש צבעים חדשים ל IPOD MINI. במקביל, או קצת אחרי: - 2 דגמי IPOD חדשים במחירים של 349$ ו 449$. לא ברור האם זהו הדור החמישי או פשוט שדרוג מערך הנגנים של הדור הרביעי עם מסך צבע ו/או דיסקים בנפח שונה...

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by crazydiamond,

שלום לכולם התקנתי במחשב שלי כרטיס קול מסוג soundblaster live! value מהדור הראשון שיצא (1998) וחיברתי אותו לרמקולים מסוג elonex - רמקולים פשוטים אבל באיכות סבירה, ויש להם כפתור 3D שמשפר את הסאונד. כאשר אני שומע מוזיקה או כל צליל אחר הצלילים חדים מידי - ואני מרגיש שה טרבל גבוה מידי ואני מוריד אותו אך לא תמיד זה עוזר, ולפעמים במוזיקה אני שומע יותר חזק את הצלילים ואת השירה אני שומע חלש מידי - כאילו בעצם השירה מלווה את הצלילים ולא ההפך. מה לדעתכם הבעיה - האם הכרטיס או שהרמקולים כבר לא מי יודע מה? האם לכרטיס איכותי כזה צריך לחבר רמקולים ברמה גבוהה? אני מתכנן לחבר אותו למגבר בקרוב - אולי השמיעה תשתפר

17. Started by someone,

רק במחירים של הארץ קודם כל... יהיו בשימוש בעיקר עם הIRIVER H120 בינתיים אני ראיתי את הRPDJ100 של PANASONIC ב170 שקל, יש למישהו רעיונות יותר טובים? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by ccc,

עפ"י ביקורת הוא יכול אבל אני לא רוצה לקנות ג'יגה SD\MMC ולגלות שהוא לא פועל (מה גם שבאתרים בארץ אומרים עד 512) למישהו יש נסיון עם כרטיס הרחבה מעל 256 ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by KaKa,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים , ובחיפושי ראיתי את אלה: http://www.luxeonav.com/en/5.1/v998.htm איך הסאונד שלהם? בהשוואה לרמקולים האלה של יאמהה http://www.3top.co.jp/pc/parts/ystm101.jpg מה שגם מושך אותי לרמקולים האלה זה שיש להם תמיכה בac3 וdts וגם שלט :> נחבר אותם גם לxbox \ tv \ dvd.....

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by zuzu89,

שלום, קיבלתי את הIRIVER 320 שלי מחול בלי שנאי (אשמת מי שהביא לי אותו לארץ ששכח אותו בחול) בקיצור רשום במדריך שאפשר לחבר לו שנאי בצורה הבאה : מ 100~240V זה אומר שאני יכול לחבר אליו כל שנאי שיש לי בבית ?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. חבריי המליצו לי להוריד עדכון קושחה (firmware) לנגן, ולכן חיפשתי את אתר היצרן (לא ממש ברור מי זה) או החברה שסיפקה לי את המוצר (דרך וואלה! שופס) וכל ניסיונותיי להגיע לאתר שניתן להוריד ממנו את העדכון קושחה עלו בתוהו. ראיתי שתחת התפריט "System" ישנה אופציית "firmware upgrade" אבל איני יודע אם זה עובד, מה שזה עושה זה מציג סמל של מחשב ושל הנגן וליד שניהם יש ZzZzzzZzz כאילו שהם ישנים, וכל כמה זמן אז יש חץ (כאילו עובר מידע ביניהם) אבל לאיזה שניה. איך אדע אם הקושחה עדכונה, ובכלל, איך זה מועיל לי? אמרו לי שזה מקל על השימוש בתפריטים או משהו... עוד שאלה- האם ניתן להטעין את המכשיר באמצעות שקע USB? אם כן זה מאוד מאוד יקל עליי... ובכלל אם יש לך טיפים או כל מיני שטויות שממש בא לכם לחל…

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  22. אז כמו בכותרת רציתי לשאול איך האיכות של הנגן הזה ואם למישהו יש ניסיון איתו, הוא בא בחיבור USB2.0 עם תמיכה ב ID3 TAGG ו LYRICS תת ספריות ועוד דברים. העניין הוא שגם הנגנים של HYTECHNOLOGY ה BXKING וה TOP באים עם אותם FEATURES כמו הSMART בקיצור יש המון נגנים שנראים אותו הדבר וההבדל היחידי הוא השם של החברה שבעיקרון רק כתוב על הדף מכירה של המוצר באינטרנט, אז רציתי לשאול יש מצב שזה בעצם אותו נגן רק פשוט כמה חברות קנו את הזכויות לשיווק כמו שיש כונני OEM במחשבים? תודה.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by AvigdOr.GT,

אוקי בחדר שלי יש לי כרגע מערכת כזאת: 2 רמקולים קידמיים + טויטרים של B&O 2 רמקולים אחורים של JVC ומגבר של Technics עכשיו אני רוצה לקנות סאב, ובמגבר אין לי יציאה נפרדת לסאב, אז אני צריך לקנות גם קרוסאובר, כמה עולה בערך ואיפה אפשר להשיג?

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול של חברת zoltrix המבוסס על CMI 8738 לכרטיס יש יציאה ל 4 רמקולים + יציאת RCA דיגיטלית ל MD או קולנוע ביתי, הוא תומך בתקן A3D AC3 ready hrtf positional audio וכו' כל החיבורים החיצוניים על הכרטיס מוזהבים אני יכול לעשות TRADE עליו ולקבל כרטיס קול creative live value מהדור הראשון (ct4670 ) ללא יציאות מוזהבות וללא יציאה דיגיטלית אך עם יציאות ל 4 רמקולים איזה כרטיס עדיף מבחינת איכות ביצועים וכו'. בברכה.

25. <נושא>. החלטתי להחליף את הקריאטיב לייב 5.1 המעפן שלי במשהו קצת יותר רציני. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים