עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי הארדיסק חיצוני (פנימי "3.5 עם קופסה, WD 200GB), ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שאני אוכל לצפות בסרטים\סדרות בטלויזיה (34" METZ CRT). יש לי גם מכשיר DVD (עם VHS) של LG. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח לטלויזיה או ל-DVD כדי שאני אוכל לצפות ממנו ולא אצטרך לצרוב על מדיות DVD את הכל? תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by t-mac,

שלום. אני הולך לקבל מבן דוד שלי מיני דיסק של סוני מדגם mz-r70 השאלה שלי הוא האם המיני דיסק הזה טוב? למשהו יש ניסיון איתו? תמונה שלו: http://www.minidisc.org/images/sony_mzr70_huge.jpg תודה לעוזרים ויום טוב

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. יש לי את הרמקולים האלה, כשהם פועלים ואין סאונדכאילו נחים... יש רעשי רקע בזזזזז כאלה שלא עוצרים הרעש רצוף... זה נורמלי?,,, איך פותרים,,, הכרטיס קול הוא OB על לוח K8 של ג'יגהבייט תודה, Aviko

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by quantoM,

אני צריך המלצות לכרטיס טוב למוזיקה סרטים ומשחקים, שיתחבר למערכת 5.1. תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. Started by erlich9,

יש לי 2000 שקל +- ואני חשבתי לאחר המלצות על המערכת הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1780725 האם אתם ממליצים עליה או על משהו אחר במחיר דומה ואני גם מתכנן לחבר את הרסיבר והרמקולים למחשב...יש לי כרטיס 7.1 ואין לי מושג אם אפשר לחבר ואם כן אז איך... בבקשה עזרו לי נ.ב אני חדש בתחום ואין לי מושג בגרוש לכן אני חייב עזרההההכ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. שלום אנשים אני צריך המלצה לרמקולים שיתחברו לIPOD MINI התקציב בסביבות ה400 ש"ח +/-

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  7. Started by tavor21,

יש לי מחשב נייד עם יציאה אופטית (SPDIF) ואני מחבר אותה לכניסה אופטית ברסיבר שיש לי ואז אני לא יודע איך לעשות כך שהרסיבר יקלוט את האודיו מהמחשב ????? יעני לראות סרטים דרך הDVD במחשב

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. מכיוון שהטלוויזיה שלי עומדת לשבוק אני נאלץ לקנות מסך חדש ,יש המלצות בתקציב הנ"ל ? (לא רואה סרטים כמעט)

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by Dolche,

שלום לכולם, אני אשמח להמלצה על קניית מערכת אודיו בתקציב של כ-3,000 ש"ח. אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם LCD. אני זורם על רמקולים רצפתיים גדולים.. בנוסף אני אצטרך רסיבר וסאב כנראה, אבל אתם יודעים יותר טוב. אשמח לשמוע המלצות! תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by tgen,

ברצוני לשפר את איכות ועוצמת הצליל של הטלויזיה שלי. חשבתי לקנות זוג רמקולים לקיר או למדף שיעשו את העבודה עריכה: אחרי תחקיר קטן שעשיתי גיליתי שזה לא כל כך פשוט כמו שחשבתי... הבנתי שאני צריך מגבר שבעזרתו אוכל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולשאר המוצרים שלי (DVD, פלייסטיישן וכדומה...). השאלה היא האם אני יכול למצוא מגבר קטן עם בערך 4 חיבורי סאונד (אין לי מקום בחדר למשהו גדול!) + 2 רמקולים במקסימום 1000 שקל והאם יש דרך אחרת לחבר את כל המוצרים שלי לרמקולים בלי מגבר? ואיך לעזאזל יכול להיות שבקושי יצא לי לראות מגבר אחד שנמכר בנפרד במינימום 500 שקל אבל מערכות קולנוע אתה תמצא כמו זבל ב-500 שקל ששם יש גם מגבר גם DVD וגם 5 רמקולים - אני ממש לא מבין את זה!!!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by Silver Dragon,

תראו, בעיקרון התקציב הוא 3000 לחדש מחנות, אבל אני בעיקר מתעניין ביד שניה לטלויזיות שהמחיר שלהן בחנות הוא 3000 ז"א שהתקציב הוא בעצם 2000.. אני מעודכן עד לשנה שעברה, מלפני שנה לא התעדכנתי בקשר ל LCD, אז ה LA32 של סאמסונג עדיין מובילה? יש הצעות יותר טובות? ייעודה של הטלויזיה היא חיבור למחשב וצפייה בHD... (יש לי יציאת DVI) פחות לצפייה מהממיר! תודה לעוזרים!!!!! **** כמעט שכחתי: כשאני הולך לבדוק יד שניה, תנו לי תדרוך מהיר מה לבדוק כמובן שעד עכשיו חשבתי על סדקים ופיקסלים..

12. שלום! אני מתכוון לכלול במפרט שאני מזמין היום מ-SkyPc רמקולים חדשים, התקציב שלהם, בנפרד מהמפרט עצמו, הוא 300 ש"ח. מכל מה שיש ל-SkyPc להציע, הכי נראה לי Logitech X-230, שעולים במפליא 299 שקלים חדשים. מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by gizzz,

שלום לכולם אינ על סף קניית מחשב שיאפשר לי גם צפייה בתכני HD . כמה שאלות : האם אני יכול לשדר בעזרת סטרימר תכני HD לטלוויזיה? האם זה מצריך ממני כרטיס מסך חזק או שאם אני מתכוון לעשות סטרימינג אז הכרטיס לא כ"כ משנה.? איזה דגמי סטרימר יש בשוק לא יקרים למטרה זו? האם PS3 יכול למשמש כנגן HD או רק פורמט של BLUERAY ?

14. Started by tom123,

האם אפשר להעביר DATA עם הH10 האמריקאי?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by parker8,

לרמקולים של המערכת יש כבלים שבשסיומם יש מתכת כזאת.... שמחברים למערכת עצמה... ??? האם אפשר לחבר את המערכת למחשב? אם כן אני אמשח לדעת איך עושים את זה... :-\ תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. Started by GHOST,

קניתי את ה DFI LANPARTY ULTRA D עכשיו יש שם SPDIF מוזר עגול כזה והכניסה של הרמקולים שלי זה אופטי רגיל יש מתאם בינהם?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by manticore,

חברתי את היציאות קול של הממיר לכניסת ליין אין ואני לא שומע כלום נכנסתי להגדרות קול והאופציות ווליום של הLINE IN קיימות והן לא על מיוט אבל הן באפור הלוח הוא GA-MA69VM-S2 הדרייברים מעודכנים...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מערכת היקפית 5.1 למחשב. כמה דברים שחשובים לי: 1. תקציב 400, 400 + ש"ח. 2. שלט אלחוטי או חוטי למערכת, לא רוצה נובים על גבי ארגז הסאב. 3. עדיפות למבנה מרובע ולא עגול לסטלייטים. יש כאן כמה שמצאתי שנראים לי : משיהו מכיר, משתמש, יכול להביע דיעה ? מעניין אותי צורת החיבור, הרי היציאה בכרטיס הקול המובנה במחשב היא PL סטריאו קטן, האם בחיבור למערכת 5.1 זה יוצא דיגיטל והחילוק לערוצים השונים נעשה בסאב ? מבט בממשק המשתמש בכרטיס הקול במחשב במצב של 2 רמקולים: מבט בקונפיגורציה של 5.1: אפשר לראות שיש תמיכה ב 5.1, אבל לא ברורה לי צורת החיבור, האם יש S/PDIF ? אני לא רואה מאחור חיבור RCA לכך. המלצות למערכות נוספות יתקבלו בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. Started by El Cuervo,

טוב אז ככה יש לי חלונות 98 סקונד אדישן ויש לי רמקולים שמחוברים ליציאה אחת ומערכת או משהו שמחובר ליציאה אחרת (סאונד בלאסטר לייב ואליו) ואחרי שמחקתי את החלונות 98 והתקנתי מחדש המיקרופון לא עבד ויכול להיות שגם מקודם הוא עשה בעיות אבל מה שכן מתישהו הוא עבד לי. ולחברה שלי היה מערכת חלונות אקס פי והמיקרופון שלה עבד היא לא שינתה את החיבור של המיקרופון (אצלי ניסיתי לא עזר) ויש לה מיקרופון משולב עם אוזניות .... כזה שעם פעם התקנת מסנג'ר היו שולחים לך ממייקרוסופט....... אבל לא שלחו לה היא קנתה אותו והתקנתי לה מערכת הפעלה חלונות 98 אס אי לאחר שמחקתי לה את האקס פי כי עשה בעיות וגם אצלה יש בעיות עם המיקרופון פשוט זה לא משמיע אף צליל ממנו יש למישהו הצעה מה אנחנו יכולים לעשות?(על מנת לפת…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. יש שם sample rate sample size bit rate תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. איזה כרטיס קול ממולץ לעריכת מוסיקה(העדפה אישית creative)-לא משהו ממש מקצועי, אבל גם לא דיי חובבני...באמצע! ואני צריך משהו איכותי שיספק לי איכות שמע מעולה לרמקולים של 4000w משהו כזה!לא הפשוט 5.1 של creative! תודה רבה לעזורים

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. רכשתי אתמול זוג אוזניות cx 300 מקלימבו יבואן רשמי שנייזר ..המחיר 288 בחנות ממש טיפשי מוכרים את זה באתר שלהם ב 259 אבל לעזעזל אני לא יתן כרטיס אשראי . קיבלתי אחריות , ושנתיים אחריות מהיבואן הרשמי , כך שאין צורך לבדוק עם הם מזויפות בכלל מקורי להפליא קיבלתי אותם באותה חבילה שמראים בטרד כאן לגביי זה שהם מזוייפות יש תמונות בעמוד הראשון . מקבילים איתם מתאמים לאוזניים ושום אריזה , החנות יצאה בטענה שזה עולה להם 80 שקל רק ליבא אירזה וזה טיפשי תחשבו עם הראש עם הוא יצירתי נצלתם . אני משתמש בגדול הכי קטן של ההאתאמה . אלה האוזניות הראשונות שרכשתי בחיים שלי לעצמי ...חיברתי אותם לאייפוד 80 גגה וידיאו . נהנה מהתוצאה . לגביי האוזניות היו טענות שהם מרעישות שמזיזים את הכבל לא נתקלתי בבעיה …

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  23. הטלויזיה: Primeview XHD32 אני רואה סרטים דרך המחשב הנייד שמתחבר לטלויזיה דרך כבל HDMI עכשיו בזמן הצפיה בססרט כאשר יש תזוזה יש בתמונה מין חיתוכים כאלה.. האם זה מהטלויזיה או יכול להיות מהכבל של הHDMI? ככה בנויות טלויזיות הLCD? או שמא הכבל ש קניתי גרוע? (הוא עלה לי 50 שקל)

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום, נניח שברשותי ה- HKTS-7, מערכת ק"ב 5.1, לינק: http://elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=228&CategoryID=118&Page=1 2 שאלות: 1. המלצות לרסיבר, אני מעוניין להוציא כמה שפחות ולכן אין לי תקציב, כל מה שאני רוצה זה לחבר את המערכת למחשב ולטלוויזיה, להנות מסטריאו וק"ב. בידע המצומצם שלי אני יודע שהרסיבר משמש כמגבר והזולים יותר חלשים יותר, ככה שאני צריך משהו שיניע את המערכת הזו בצורה כמה שיותר טובה. פיצ'רים מיותרים ושמונצים למיניהם - לא בביתי. העיקר שיהיה אמין, יעבוד ויתאים למערכת כמו כפפה. טוב נו, אם הכסף יצדיק את זה, אז גם נוחות הפעלה ;D 2. האם המערכת הנ"ל כדאית במחיר של 1,800 ש"ח? (ארוזה וחדשה לחלוטין, אחריות של שנה ע"י ניופאן/אלמור) תודה נ.ב. אם שמעתם אותה או שמעתם על…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. שלום לכולם! קניתי מחשב קונרו לפני כ8 חודשים ,הייתי מעוניין להוסיף כרטיס קול טוב מכיוון שמה שיש לי מובנה על הלוח אם ואני מרגיש שהוא לא נותן תמורה טובה יחסית לרמקולים.. הדגם של לוח אם הוא MSI P965 NEO F7.1 GLAN בתצוגה של המחשב הוא נקרא REALTEK.מה ידוע לכם על הכרטיס הזה? והרמקולים CREATIVE inspire T6060 5.1 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 הייתי מעוניין בהמלצה של כרטיס קול טוב ברמת מחיר של עד 400 ש"ח ,כרטיס כזה שאני ארגיש הבדל במשחקים,ובמוזיקה. אם יש לכם המלצה על אתר טוב ,אשמח.. תודה לכל המתייחסים!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים