עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רציתי לדעת אם אפשרי לחבר את הרמקולים האלה ואת הסאב 5.1 למחשב כמובן שהכרטיס קול תומך ב 5.1 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1418801 או רמקולים כאלה בסגנון אשר מותאים(?) למערכת קולנוע ביתית ובהזדמנות תגידו אם שווה לקנות את הרמקולים במחיר הזה או שיש דברים יותר שווים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by AMD IS LIFE,

עם סאב חזק דיו. בבקשה להנות בזריזות דחוף.!!!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. Started by drorleb,

האם מישהו יודע אם כבר הוציאו עברית לאייפוד?? בתודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by STReeT STyLe,

C-Media CMI8738/C3DX Audio DevicePCI יש לי אותו מלפני שנתיים, אני רוצה לדעת עד כמה הוא "טוב" ביחד לאחרים........... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. הזמנתי לא מזמן רמקולים של Creative SBS 5.1 עכשיו אני שמעתי גם על הלוגיטק Z640 והמחיר שלהם בארץ זהה הקריאטיב יקר יותר רק ב 50 שקל אז החלטתי ללכת עליו בגלל שבחיים שלי לא חשבתי לקחת לוגיטק בתור רמקולים למחשב עכשיו שאני מסתכל במבט שני הם גם נראים לי דיי טובים כבר הזמנתי את הקריאטיב אבל עדיין אפשר לבטל אתם חושבים שכדאי לבטל וללכת על הלוגיטק או שהקריאטיב לא יאכזבו ?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by tavor21,

יש לי מחשב נייד עם יציאה אופטית (SPDIF) ואני מחבר אותה לכניסה אופטית ברסיבר שיש לי ואז אני לא יודע איך לעשות כך שהרסיבר יקלוט את האודיו מהמחשב ????? יעני לראות סרטים דרך הDVD במחשב

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by ruff stuff,

טוב מאז העידכון האחרון שהורדתי מהאתר של אפל לאייפוד אני ניתקל רק בבעיות השאלה היא אם אני מוחק אותו דרך הריסטור האם אני מוחק גם את כל התוכנות הנילוות ? ניראה לי לא הגיוני אבל בכל זאת שואל. ןהאם כדאי ודם למחוק את האייטונס והאייפוד קודם ואחרי זה לעשות ריסטור לאייפוד. בקיצר מה לעשות קודם ריסטור למיני או הסרה של האייפוד מהמחשב?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by BloodFist,

המערכת בסלון כבר ישנה מידי ולא פועלת טוב אז החלטנו לקנות חדשה יש תקציב של בערך 1500 שקל. מה מומלץ בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  9. אם יש משהו לא מוכן אלה ב קוסטום EQ אם משהו עשה ושומעים אצלו יותר טוב מהכל,אז אשמח :] תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. Started by gorff5,

שלום לכולם! קניתי את live 24 sound blaster עקב המצלתכם והמלצת החבר שלי...(איכות הסאונד של חברי עם הsound blster הרבה יותר גבוהה מישל onboard sound שלי.) כאשר התקנתי את הכרטיס הרגשתי בשיפור משמעותי באיכות הסאונד.. אך יצאו קולות רק משני הרמקולים(sbs 560-5.1ch)הקדמיים, אך ידעתי שצריכים להגדיר את ה eax .. וכך עשיתי! הרמקולים נישמעו יותר טוב מיתמיד..!! אבל בעיה אחרת צצה אחרי שהגדרתי את הeffect והcmss 3d המוזיקה לפעמים חורקת וצובחת עושה הרגשה של צמרמורת לא נעימה!במיוחד שאני מגביר את עוצמת המוזיקה... אני שינית גם ב device control את הbith temp ל 24 וsampling rate להכי גבוהה. איך להפתר מתופעת הלוואי הזאתי? בתודה ילד אינפנטיל33

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by Guy King,

התקציב שלי מוגבל ביותר כאמור - מקסימום 200 ש"ח. אתרי אינטרנט זה גם אופציה. אם אפשר שיכיל עוד פונקציות כמו USB וטייפ מנהלים. תודה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by Ic3 CuB3,

מה גודל המסך ? איכותי ? כמה צבעים במסך ? ניתן לראות בו סרטים ? תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by Triple-z,

שלום, ברשותי H340, והאוזניות MX400 או 500 מה שזה לא יהיה ממש לא נוחות לי ואני רוצה לשדרג למשהו איכותי. חשבתי ללכת על ה- SHURE E2C, כי אני רוצה משהו IN EAR שיהיה טוב לסחוב אותו לכל מקום ולא יקח לי מקום (יש לי גם פורטהפרו האמת אבל כבר דיי ישנות ואני רוצה משהו קל לסחיבה ואיכותי). יש לי חבר שנמצא עכשיו בטייוואן ועוד כמה ימים בהונג קונג, ואמרתי לו שיבדוק לי מחירים, השאלה אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שם אוזניות כאלה בכלל? מה המחירים שם ואם זה בכלל משתלם להביא משם? יש המלצות למשהו אחר שיתאים לי? עוד חששה שלי זה לקנות אוזניות על "עיוור" (מקרה שלנו על חרש ) בלי לשמוע אותם או למדוד אם הם נוחות לי באוזן, כי זה בסה"כ לא זול וחבל אחכ לא להיות מרוצה מכזאת רכישה. אשמח לשמוע כל טי…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. כמו שהכותרת אומרת.... כשאני מנגן שיר אני שומע אותו מסתובב.(באוזניות ) וגם עוד בעיה מוזרה העברתי אליו כמה סרטים ועכשיו הוא לא מעביר אותם לHD (של המחשב) יש איזה משהו שאפשר לעשות אולי לסדר אותו קצת? משהו כדי לשפר את ביצועי ה HD שלו ? יש משהו כזה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי לפני יומים סט חדש של חמישה רמקולים במבצע של 150 ש"ח! (כי הקודמים התקלקלו לגמרי ובאתי לקנות חדשים וראיתי את המבצע) אבל יש לי בעיה אני שומע רק בשניים ויש לי שלוש אפשרויות של כבלים לחבר וכל פעם זה משמיע מרמקולים אחרים בבקשה מישהו יכול לעזורלי איך לחבר את כולם?? איך לשמוע בכולם?? ממש תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by assaf118,

השאלה היא האם הוא מתחבר אל המערכת שבאוטו.. ואם זה תלוי אז אנא פרטו בנושא.. תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. Started by D-M-X,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by Unavoidable Encounter,

שלום.. אני מחפש אוזניות למחשב בשביל המשחק counter strike אז.. א. יש אוזניות שאפשר לכוון בהן את הווליום כמו ברמקולים? ב. אם כן ואם לא (לרשום אם כן או לא) איזה אוזניות טובות אתם ממליצים לי (בשביל קאונטר סטרייק), איפה אפשר לקנות אותן וכמה הן עולות? תודה!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by Tamir61,

כמובן Altec Lansing החברה עם האיכות הכי גובהה שניתן להשיג היום. דגם MX - 5021 50RMS סאבוופר 6.5" , תיבת הסאב בגודל של מארז מחשב. סאבוופר שמזעזע לי את כל החדר! ואני לא מגזים.. מוזיז לי דברים בחדר.. הממיר של הYES , הסאטלייטים עצמם גם כן...פשוט מטורף , יורד לתדרים נמוכים במיוחד , נשמע חד ונקי מאוד. שתי סאטלייטים 20X2RMS עם איכות מדימה!! הצלילים אף פעם לא נשמעו כל כך חדים ונקיים. דרך השלט אפשר לכוון את עוצמת הסאבוופר ואת עוצמת הטרבל. שלט הנייח מגיע עם לדים כחולים ויפים. המראה הטכנוסקסי שלו בסגנון האייפוד מאוד מושך לעין ומשמש כרהיט לחדר! צבע לבן לקה \ שחור לקה. מגיע עם שלט רחוק עם שליטה מלאה על כל הפונקציות. מחיר בארץ 1500-1700 (לפי זאפ!) בדיוטי פרי : 200$ - כ900-9…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2969 שווה קנייה? תגידו לי אם יש לו ייתרונות/חסרונות...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by dan1111,

שלום, אני מחפש לקנות סט של 5 רמקולים סטאליטיים + סאב למטרת סרטים ומוזיקה לחדר בגודל בינוני (כ-10 מ"ר). ברשותי רסיבר של NAD מדגם T 750. התקציב שלי הוא עד 1,000 עם עדיפות לכמה שפחות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by inglor,

שלום, לא מזמן קניתי מאנטולי כרטיס מסוג Emu 1212M בשביל האוזניות שלי והמערכת שתבוא (אגב זה עבד בערך 5 דקות ואז הלך לי הארד דיסק, אבל זה כבר לא קשור). בכל מקרה הוסבר לי שבזבוז לשמוע את האוזניות האלה, ואוזניות טובות בכלל בלי מגבר סביר. אז אני רוצה המלצות למגבר בתקציב סביר, אני מעדיף לא לשלם מעל 600-800 שקל

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by galh,

אוקי,אני מעונין לקנות אוזניות עורפיות עם קשת לMP3,אני מקווה שזה הפורום. אני שומע מוזיקת רוק,פופ,שקטה,IAUDIO G3 וחשבתי על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150475 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464268 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464211 תנו עוד הצעות,ותגידו לי מה הכי כדאי בזה התקציב הוא בערך 100+ אפשר לחרוג,העיקר שיהיו טובת

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by easyuri,

מישהו אמר לי שהנגן כל כך גדול שלא ניתן להכניס אותו לכיס. האם זה נכון? האם נוח בכלל להסתובב איתו?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by cleric,

יש לי כרגע אוזניות די פשוטות של אלטק לנסינג,Altec Lansing AHP-512 ואני מחפש משהו יותר איכותי, השימוש הוא בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים . כרגע האוזניות GRADO SR60 נמצאות על הכוונת שלי, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות...? כמו כן אני רוצה לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, האם הכרטיס יהווה מגבלה? תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.