אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי לאחר התקנה של ווינדוז חדש קורה משהו נורא מוזר עם הסאונד.... אני שם שיר במאית שניה הראשונה שומעים חזק (גם חבר פה שמע את זה, אני לא מדמיין) ואז הסאונד יורד (לא ממש חלש, אבל יש הבדל דיי גדול) ניסיתי לחפש ב-control panel ובמקומות אחרים, לא מצאתי כלום..... בווינדוז ויסטה בחיים לא קרה לי כזה דבר.... למישהו יש מושג? ויש את התוכנות החדשות ביותר לסאונד.... טיינקס
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום . אני מתלבט בין קניית רמקולים בתקציב של 400 + - .. הייתי סגור על ה JBL CREATURE II לינק למי שרוצה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5593&perur=4 אבל ראיתי שסך הכל אם אני מוסיף 80 ש''ח אני יכול לקנות את ה - Logitech X-530 או אם אני מוסיף עוד קצת אני יכול לקנות את ה Creative Inspire T6060 הרמקולים מיועדים למחשב כמובן ,עכשיו החדר שלי לא גדול כל כך אם בכלל .. ככה שזה מוסיף לקטע שאם שווה לי בכלל לקנות 5.1 ולא 2.1 . אשמח לקבל כמה שיותר תגובות . תודה :]
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כרגע הוא מחובר דרך חיבור סקארט לסקארט שקיבלנו עם הממיר...האם יהיה הבדל משמעותי אם אני יקנה חיבור סקארט לסקארט איכותי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=182 השאלה שלי האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או שכרטיס קול מובנה יספיק?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה צריך בכדי לחבר את הממיר של yes (לא yes max) למחשב כדי ליראות hi defnition בlcd תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בהרבה מסכים (כמו גם בשלי) יש חיבור RS232 עבור מתקן שליטה חיצוני (כמו מחשב למשל), נניח ואני מחבר את המסך שברשותי למחשב בעזרת כבל RS232, האם אפשרי לשלוט בו?, האם למישהו יש תוכנה עבור המטרה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה... יש מצב טוב מאוד שבקרוב אני אצטרך לחבר את המחשב למגבר, מגבר 2 ערוצים, אני מניח שהוא יתחבר בRCA או איך שלא מחברים למגבר. כיום יש לי כרטיס OB, הAC97... אני מחבר את ה540 של לוג'יטק דרך כל הכניסות של הסראונד, ואז הPS2 דרך האופטי. ואז נשאר מיקרופון,LINE IN, ואופטי OUT, שלא עוזר לי, כי רוב הסיכויים שהמגבר יהיה וינטאג'. אז בואו נעשה סדר: המחשב מחובר לרמקולים 5.1, לPS2 ולממיר לסרוגין,והוא יתחבר גם למגבר/רסיבר, לכן מה שאני צריך זה: 1. יציאה ל5.1 2. שתי כניסות אופטיות (אחד PS2, ואחד הממיר) 3. יציאה למגבר אין לי ממש תקציב, כי אני לא יודע כמה דבר כזה עולה, 50$ יחשב המקסימום (אם אפשר) אני לא מחפש כרטיס איכותי במיוחד, בינתיים אני מסתדר מצוין עם הOB, פשוט אין לי יותר…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי את הנגן בערך חודש וחצי. נהגתי להטעין אותו בד"כ דרך ה-USB. אך לאחרונה כשאני מנסה להטעין אותו דרך ה-USB. התהליך אינו מסתיים. ע"ג צג ה-LCD מופיעה המילה Charging לסרוגין. אציין שאם אני מטעין דרך השנאי הכל הולך חלק ובסיום אני מקבל את ההודעה Compleated גם אם הסוללה טעונה במלואה. ואנסה להטעין דרך חיבור ה-USB הסוללה עדיין תנסה לטעון את עצמה, ולא תזהה שהיא מלאה. לעוד מישהו יש את הבעיה הנ"ל ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית בכמה משחקים (חדשים דווקא) הסאונד צרוד ,כלומר אני שומע את הסאונד אבל בצורה מתכתית,בקיצור סאונד עם דיסטורשיין ;D יש לי כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO מעודכן הדרייבר האחרון של הכרטיס שיצא אי שם בשנה שעברה. רציתי לדעת עם יש עוד שיפורים או כיוונונים שאני יכול לבצע ע"מ לקבל סאונד נקי במשחקים. זה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה... TNX
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש משהו זול אבל בנתיים לא מצאתי משהו בכלל.. אני מדבר על משהו בסגנון הזה: שיהיה אפשר גם לשלוט על הווליום תודה!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם לדגם הזה יש חיבור USB למחשב ? במידה ולא , איזה חיבור למחשב קיים עבורו והיכן ניתן להשיג מתאם ובאיזה מחיר ?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שאני אבין-אני פשוט מחבר את ה-DOK ל-DVD וזהו? לא צריך להמיר לסוג מסויים? אם כן-במה משתמשים בDVD? בקיצור מה צריך לדעת? יש כאן טריק?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן אני צריך את עזרתכם ... אני מאד מתלבט אם לקנות טלויזיה FHD או לחכות קצת אז אני בנתיים מתעניין ומקווה לקנות בזמן הקרוב ( חודש - חודשיים ) אלא אם כן תוכלו להגיד שצפויה ירידה במחירים ... אז ככה התקציב הוא 3000 ש"ח + - הכל תלוי בטלויזיה והאם היא שווה עוד 200 ש"ח הטלויזיה נועדה לשבת אצלי בחדר על הקיר ולהתחבר למחשב + לממיר אני צופה הרבה בסדרות וסרטים של 720p ביגלל המסך שלי ( T220P שהרזולוציה עליו היא 1920X1200 ) אני לא מצפה לראות הרבה תכנים דרך הממיר והמטרה היא לצפייה בסרטי FHD 1080p ואולי אם יתאפשר לשחק כמה משחקים בטלויזיה עכשיו ... אני חסיד גדול של סמסונג ואני מאד מרוצה מהמסך שיש לי כרגע שלהם ועשיתי בירורון ומצאתי את הדגם הזה ברשת טלויזיה Samsung LA32B530 LCD 32 אינטש…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? אני רוצה שיהיה קול ברמקולים שלי, כלומר לחבר אותם למחשב הנייד שלי, הבעיה שיש לי 2 יציאות במחשב הנייד, אחד עם ציור של אוזניות ואחד עם מיקרופון. ולרמקולים יש כבל עם 3 בננות - בצבע שחור, כתום וכחול. איך אני יכולה לעשות שהוא יתמוך בהם? האם צריך לקנות מפצל או שאין סיכוי שאני אוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב הנייד? במחשב הנייח שהיה לי, היו לי שלושה חיבורים בצבע ירוק,שחור וכתום, חיברתי אותם ע"פ הצבעים, וכמו כן המחשב שלי היה מחובר בכבל HDMI לטלויזיה, ככה שכאשר ראיתי סידרה או תכנית יכולתי לשמוע סאונד מהרמקולים של המחשב, ולא של הטלוי…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איך מתגברים על בעיית הZONE? ותמליצו לי על תוכנה חינמית שמנגנת DVD תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי באף אתר. מה עוצמת המגבר? כמה DB S/N? דברים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
קבלתי את האוזניות היום חברתי אותם עכשיו איך אני מגדיר אותם ל 7.1?? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם asus p6t delux v2 שהוא כרטיס קול 8 ערוצים hd עם התוכנה soundmax בבקשה זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ואני מחבר את הנגן למחשב ושאני מנסה לסנכרן אותו אם המדיה פלייר והוא ניכנס חצי כזה ואז סוגר אותו מישהו יודע מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
השימוש הוא דיי מינימלי כי אני לרוב לא רואה טלוויזיה רק מידי פעם בתכנים ספציפים כמו סרט ממש טוב או סדרה כרגע מה שאני עושה זה מעתיק לDOK ומחבר לטלוויזיה אבל תהליך דיי מסורבל וגם אני מעדיף לשמור את השליטה במחשב במידה שיש בעיות בתרגום וכו' מה הפתרון הכי זול לפתוח את הקבצים במחשב עצמו ולראות בטלוויזיה. אין אפשרות להעביר כבל HDMI האם יש אפשרות להזרים ברשת WIFI? מודע לזה שזה כנראה שאלה דיי בסיסית פשוט עד היום הכל היה במקום אחד אז לא היה צורך. גם קישור לאיזה מדריך יעזור
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת בבקשה שאם אני קונה כבל DVI ל- HDMI ( מכיוון שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס סוג הכרטיס 8800GT 512MB EVGA SC ) אני צריך לחבר גם כבל בשביל האודיו שיהיה לי? כי שמעתי חלק אומרים שצריך כבל ויש כאלה שאומרים שלא צריך ורציתי לדעת אם באמת צריך או לא ואם כן תביאו לי בבקשה קישור אל קניית כבל כזה ואם אפשר מהחנות KSP...
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברה חברים מהעבודה קנו לי ליום הולדתי את כרטיס הקול sound Blaster live 5.1.יש ברשותי רסיבר עם כניסה קואוקיסיאלית כמו כן בכרטיס קול עצמו יש יציאה דיגיטלית וארבע כניסות אחרות.רציתי לדעת האם היציאה הדיגיטלית תתחבר לכניסה קואוקיסיאלית. מה אני צריך לעשות כדי שרסיבר שלי יקבל אות דיגיטלי כדי שינגן לי בסראונד. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי מערכת של רסיבר רמקולים וכל זה בחדר והם ב5.1 ומחוברים בחיבור אנלוגי למחשב ואני צריך תוכנה טובה שתפעיל מוזיקה ב5.1 וסרטים תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! יש לי תקלה במכשיר של CREATIVE =zen touch, אזור המגע\הגלילה-לא עובד! אם ממש מועכים אותו הוא טיפה מגיב וגם זה לא תמיד! המכשיר ממש חדש אצלי ולא נפל על הרצפה! גם לאחר פירמוט(ריסט) ומחיקה כללית הופעה נשארה!אם אין לכם מושג מה התקלה אם תוכלו להביא לי מקומות בארץ שיתקנו בזול? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-