אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
-
תהיתי באיזה דרייבר אתם משתמשים ל AUDIGY 2 (PLATINUM במקרה שלי) בכל אופן, אחד שלא תוקע משחקים , אבל רצוי שיתמוך ב OPENAL לדוגמא..
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן חברה. קניתי TV חדשה ורציתי לקנות לה רמקולים כי בדרך כלל מה שמסופק עם הטלויזיה זה לא משהו. חשבו להדגיש שהרמקולים מיועדים לסרטים בשביל מוסיקה יש לי X-530. חשבתי על אלה: 1-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701538 2-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701603 אני יודע שהם לא ברמה גבוהה,אבל אם הם יותר טובים מאשר בטלויזיה? הסכום שאני יכול להרשום הוא מקס 400. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי חלונות 98 סקונד אדישן ויש לי רמקולים שמחוברים ליציאה אחת ומערכת או משהו שמחובר ליציאה אחרת (סאונד בלאסטר לייב ואליו) ואחרי שמחקתי את החלונות 98 והתקנתי מחדש המיקרופון לא עבד ויכול להיות שגם מקודם הוא עשה בעיות אבל מה שכן מתישהו הוא עבד לי. ולחברה שלי היה מערכת חלונות אקס פי והמיקרופון שלה עבד היא לא שינתה את החיבור של המיקרופון (אצלי ניסיתי לא עזר) ויש לה מיקרופון משולב עם אוזניות .... כזה שעם פעם התקנת מסנג'ר היו שולחים לך ממייקרוסופט....... אבל לא שלחו לה היא קנתה אותו והתקנתי לה מערכת הפעלה חלונות 98 אס אי לאחר שמחקתי לה את האקס פי כי עשה בעיות וגם אצלה יש בעיות עם המיקרופון פשוט זה לא משמיע אף צליל ממנו יש למישהו הצעה מה אנחנו יכולים לעשות?(על מנת לפת…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס טלויזה טובה וביתית בין 300 ל 500 שקלים אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות אלחוטיות לטווח של מינימום 6 מטר, האיכות לא צריכה להיות בשמיים . הם צריכות להיות בעלות חיבור גם למחשב וגם לטלויזיה, עדיף בפחות אם אפשר... וגם קישור לחנות באזור הקריות... אני מעדיף בלי מישלוח...
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה LCD בעזרת כבל VGA TO VGA רואים והכול אבל לא שומעים. ליד החיבור של ה VGA יש לי חיבור של אוזניות .. איך מחברים סאונד? יש לי כבל RCA אדום לבן שממנו יוצא לחיבור אוזניות. איך אני צריך לחבר?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אלוהה כולם, קניתי שבוע שעבר את הכרטיס קול המצוין של קריאטיב - Audigy 2 ZS ..הבעיה היא שכרגע יש לי רמקולים פשוטים שעולים 50 שקל.. יש לי תקציב של עד 1000 שקל לרמקולים למחשב (שישמשו בעיקר למשחקי מחשב, מוזיקה וסרטים!(שאני מחבר דרך המחשב לטוליזיה...) אני רואה שיש היצע ממש נרחב בכל הנוגע לרמקולים ובתור אחד שלא מתמחה בנושא, אני פונה אליכם. חשבתי על הרמקולים - inspire t7900 של קריאטיב, אבל מחיטוטים פה בפורום ראיתי שרוב האנשים ממליצים בחום על הרמקולים של ALTEC..חשוב לציין שהכרטיס קול הוא 7.1 ערוצים ואני מעוניין לנצל את היכולות שלו ע"י קנייה של מערכת שתהיה סאב וופר+7 רמקולים.. כמו"כ ללוג'יטק יש את סדרות ה ???-X למינהם, מה שגורם לי עוד יותר להיות מבולבל לגבי מה כדאי לקנות. אני רק מב…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני כמה שעות הפלתי את האייפוד שלי (שלפני כן היה תקין לחלוטין) ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי פרצוף עצוב כזה....כאילו הוא מת או משהו...אין לי מושג מה זה אומר....מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יפסיק לעשות פרצופים????? :nixweiss: ???
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 אוזניות גיימינג ואני ממש לא יודע מה לבחור. יש לנו את הRazer meglodon שהן עולות 680 שקל ואפשר לקנות אותן מיידית יש להן סאונד 7.1 וכד'... הבעיה העיקרית היא שהביקורות נורא חצויות לגבי איכות האודיו של מוצרי רייזר ובנוסף לזה הן עובדות רק עם הPC. בנוסף יש גם את הAstro A40 שהן הכי יקרות כ250$ (לא כולל משלוח של 150$) אומרים שהן הכי טובות שיש. הן עובדות גם עם הPC גם עם האקסבוקס וגם עם הסוני 3 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אותן בארץ. על מה אתם ממליצים? אני באמת מחפש משהו באיכות טובה ולא אכפת לי להשקיע... אשמח לדעות מאנשים שיש להן את שתי האוזניות האלה או אפילו משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הזמנתי לא מזמן רמקולים של Creative SBS 5.1 עכשיו אני שמעתי גם על הלוגיטק Z640 והמחיר שלהם בארץ זהה הקריאטיב יקר יותר רק ב 50 שקל אז החלטתי ללכת עליו בגלל שבחיים שלי לא חשבתי לקחת לוגיטק בתור רמקולים למחשב עכשיו שאני מסתכל במבט שני הם גם נראים לי דיי טובים כבר הזמנתי את הקריאטיב אבל עדיין אפשר לבטל אתם חושבים שכדאי לבטל וללכת על הלוגיטק או שהקריאטיב לא יאכזבו ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זה דגם די ישן של פולק אודיו. יש לו שני דרייברים בכל צד (הוא לא "יורה" קדימה), והוא מיועד לשמש כרמקול סראונד על קירות. האם אתם חושבים שאפשר או אפילו רצוי להשתמש בהם כרמקולי אטמוס במערכת 5.1.2? שם הם יהוו את ה-2 בסוף שמיועדים לאפקטים בגובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
האם בתקציב הנ"ל ה- E2C SHURE הם האוזניות IN EAR הטובות ביותר שנמכרות בארץ?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום - ראיתי תתי-בעיות דומות אבל כלום לא ממש ענה במלואו על המקרה הקשה שלי... אני אתחיל בזה שאני מבין דבר או שניים בתחום אז אפשר לדבר איתי בגובה העיניים. חומרה/תוכנה: מערכת הפעלה: XP (הבנתי ש-VISTA דווקא פותר בעיות מהסוג שאפרת בהמשך אבל אני מחפש פתרון ל-XP). לוח אם: ASUS M3A78-EM (אין כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים - משתמש במובנים) מפענח: Creative Decoder DDTS-100 רמקולים: Logitech X540 נגנים: ניסיתי כמה... GOOM, VLC, MEDIA PLAYER, QUICK TIME... חיבור הרמקולים: המחשב מחובר בכבל אופטי למפענח. המפענח מחובר לתיבת-מיתוג (חלק מהסט של המפענח) שבתורה מחוברת לרמקולים. יש גם חיבור ענלוגי (5.1) מהמחשב ישירות לתיבת-המיתוג (ככה שאפשר להוציא אות ישירות לרמקולים ולעקוף את המפע…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ברצוני להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. אני רוצה להוסיף לו כרטיס טלוויזיה (עם תמיכה ב - DVB) ורציתי לשאול האם ניתן לשלוט בעזרת השלט שבא יחד עם כרטיסי הטלוויזיה גם על כל מערכת המדיה סנטר (הפעלת סרטים, קבצים, מוזיקה וכו) או שאני שצריך להוסיף לו עוד שלט (כמו imon ודומיהם)?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הכרטיס E-MU 1212M, נתקלתי בבעיה די מעצבנת בתוכנה PATCH MIX DSP (של הכרטיס קול) כל הטקסט שבתוכנה הפוך, זאת אומרת שממש כל הטקסט מתהפך. לאלה שלא הבינו, הינה SCREEN SHOTS: יש לי וינדוס XP SP1 בעברית, לדעתי בגלל שהגירסא בעברית היא מימין לשמאל, אז התוכנה פשוט לא תומכת בימין לשמאל וככה הכל מהתפך. אשמח להצעות לפתרון בעיה זאת.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
צריך משהו במקסימום 400 שקל, לא רציני שיהיה סביר +
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי אייפוד מיני. אני חיברתי אותו למחשב 1, מילאתי שירים באייפוד. אני רוצה לחבר למחשב אחר ורוצה למלאות שירים בנוסף לשירים שמליאתי במחשב ה-1 השירים לא ימחקו מהאייפוד כי חיברתי למחשב אחר? תודה
-
- 10 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_DigitalMusicPlayers_MiniDisc_NetMDWalkman&Dept=pa&TemplateName=item%2fsy_item_b&ProductSKU=MZNF520D שדרוג ל410 המעאפן. יש לזה שלט ואפילו רדיו. זה לא HiMD שיוצא עוד פחות מחודש, אבל למי שזה לא מעניין אותו זה כבר כדאי לקנות. צריך לזכור שאם תרצו בעתיד גם להקליט ממקור רגיל (מערכת למשל) זה בלתי אפשר עם הדגם הזה. אם תצאו לאינדקס של הNET MD WALKMANים, תיראו את ה510 ב$129 אבל זה כבר אפשר להשיג במחיר כזה גם בארץ. מענין מתי החדשים יגיעו לפה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הלכו לי האוזניות הישנו אז אני ורצה לקנות משהו טוב עכשיו . משהו בסביבות גג 200 וקצת . חשבתי על משהו כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153 חשוב לציין בעיקר למשחקים , ולמוזיקה . אשמח אם תעזרו לי , תודה נ.ב מה ההבדל בין זה לבין http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=930 אותו מחיר
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אחלחוטיות עם מיקרופון משולב. מישהו יכול להמליץ לי על דבר כזה,מחפש הכי זול שאפשר. לא מצאתי בשום מקום :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
קניתי מערכת 5.1 למחשב ואני רוצה לכוון את הרמקולים כך שכולם יתנו כל אחד את מירב ההספק שלו...ולא שהרמקולים האחוריים יתנו פחות מהקידמיים...איך עושים את זה??
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איזה אוזניות עולות ברמה על ה px100 של סנהייזר עד 400 ש"ח? תודה
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-