אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האלן חברה.. לאחר משאלים,סקרים והשוואת החלטתי שאני הולך על HD497. החלטתי להזמין אותם מארצות הברית אך לפני כן רצתי לאדר סוכנויות כדי לשמוע אותם ודגמים אחרים. ביקשתי לשמוע 212PRO, 280, ו במקום הHD497 נתנו לי לשמוע את הEH350 שזהו דגם זהה ל497 אך בעל טווח רחב יותר.. אפשר להגיד שהאיכות של 280 הרבה יותר גבוה מהזוגות האחרים אך מחירם היה גבוה יחסית (800) וגם הן די כבדות ולוחצות על האוזניים.. מEH350 התרשמתי מאוד לטובה וה212PRO נשמעו לידן הרבה פחות טוב! לאחר שעה שלמה של שמיעה החלטתי שאני אלך על EH350! (: שילמתי עליהן 440 שקל לאחר הנחה. באמריקה הן עולות כ80 דולר + משלוח, אז אני חושב שעשיתי עיסקה טובה! בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהאוזניות! ואני מתחיל לגלות צלילים וכלים שבחיים לא …
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר שלכם את העדכון עברית ל- iriver h3xx ועכשיו גם אני לא רואה עברית וגם השתנו לי כל התפריטים למה אני לא רואה עברית? והאם אפשר לחזור לגרסה הקודמת שהייתה לי?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים מה אתם אומרים על אלה ? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716817 תגידו אני יכול חבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה ? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171989.0 מצטער פשוט לא ענו לי שם אולי פה יוכלו...
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לפליקר יש חיבור מונו של מיקרופון זה אפשרי לחבר אותו?ואם אפשרי אז איך או בכל מקרה למה החיבור הזה שם
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי את ה DFI LANPARTY ULTRA D עכשיו יש שם SPDIF מוזר עגול כזה והכניסה של הרמקולים שלי זה אופטי רגיל יש מתאם בינהם?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום ! הביאו לי נגן DVD פיונייר מדגם מאוד מיושן: DV-350, הנגן מנגן מצויין סרטי DVD ו- VCD אבל כאשר שמים בו סרט בפורמט SVCD מתחילה הבעיה. הוא מנגן את הסרט אבל הוא מכווץ את התמונה אנכית. מה עושים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש כרטיס קול עם פאנל קידמי, ובנוסף שיהיה לכרטיס חיבור לגיטרה. הציעו לו את ה Creative SBX-FI Platinum ב 1650 שקלים. http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 יש עוד המלצות או שזאת האפשרות היחידה? חשבתי אולי על איזה כרטיס של M-Audio אם יש כזאת חיה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ברור לי שהטיונר שמגיע משם הוא NTSC ולא - PAL השאלה היא האם זה משפיע בכלל אם בכוונתי לחבר ממיר של YES ? חן חן גל
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מבין שכדי לקבל איכות סאונד טובה יש צורך בחלק חומרתי טוב ותוכנה טובה (כלומר, כרטיס קול איכותי, רמקולים ותוכנת אודיו כלשהי). וזה מביא למצב שכל פעם צריך להתחדש בכרטיס קול חדש, אוזניות וכו'. כמובן שזה רק למכורים לדבר שעושים כל מיני עריכות סאונד, מיקסים ושאר השטויות. אז רציתי לדעת איך זה מתחלק? מה חשוב יותר, התוכנה או החלק החומרתי? והאם יבוא יום שמספיק שתהיה תוכנה טובה שתוציא מכל כרטיס קול ואוזניה אז הטוב ביותר? כי נראה לי שתוכנה בדרך כלל דומיננטית יותר מחומרה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
גיליתי שיש לי את הסוני MDR-E818, ואני כנראה לא רגיש עד כדי כך, ולא שם לב להבדלים בינם לבין מה שקיבלתי עם הiPod. מישהו יודע מה יותר טוב? MX300/MX400 טובות יותר משני זוגות האוזניות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה בדיוק אל חוטי ברמקולים האלו? האם הרמקולים ללא חוט בכלל? תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרכיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר את הקול שיוצא מהלוח אם GIGABYTE P31 DS3L לטלוויזיה ל RCA
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לסלון, תקציב סביבות ה6000 ש"ח. המליצו לי על Samsung D6000, האם כדאי? נשתמש בטלוויזיה בעיקר לקליטת שידורים של הוט/יס, לאו דווקא באבחנה גבוהה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן במחיר הנ"ל יש למישהו המלצות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב החדש את הדרייבר של הכרטיס קול (הלוח זה asus p5q-pro) הגדרתי בוינדוס בלוח הבקרה שיש לי רמקולים של 5.1 (logitech x-530) אבל משום מה עדיין לא שומעים את הרמקולים בסרטים וכו'..) יש רעיון למה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב. לא יודע. אני מניח שלא נשתגע ואבא לא יקנה מסך ב-4K. ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל רצוי מסך איכותי…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות אלחוטיות לטווח של מינימום 6 מטר, האיכות לא צריכה להיות בשמיים . הם צריכות להיות בעלות חיבור גם למחשב וגם לטלויזיה, עדיף בפחות אם אפשר... וגם קישור לחנות באזור הקריות... אני מעדיף בלי מישלוח...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שאלתי בטעות בפורום אחסון האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המערכת הבאה http://tms.co.il/product/8511 microlab h600d רציתי לקבל חוות דעת איך היא לסרטים ומשחקים בעיקר וגם למוזיקה מדי פעם מכיוון שלא מצאתי עליה הרבה חוות דעת תודה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= האם העדכון הזה מתאים לגרסא אירופאית?
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
logitech z2300 או altec lansing mx5021 בעיקר למוזיקה וחשוב מאוד שהצליל יהיה נקי ומופרד וקיצר שזאת תיהיה חוויה לנגן שיר........... תודה!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-