עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  3. Started by yuraxp,

אני מחפש רמקולים למחשב במחיר של עד 800 שקל ואני מאוד מבקש לא לחרוג מזה,עיקר השימוש בהם יהיה למוסיקה ולמשחקים (לא לסרטים),כמו כן יש לי כרטיס קול מובנה של לוח האם, האם צריך לקנות כרטיס קול נפרד?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  4. Started by shaharo,

שלום לכולם . אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח אפשר סטייה קטנה, אם זה ממש קריטי. ראיתי 3 מערכות שמתאימות לתקציב שלי Logitech Z640 Creative Inspire 5200 Yamaha TSS-1 (לינק מתחת) http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=305 רציתי לדעת איזה בין שלושתם הכי טובה , ואם אתם בכלל ממליצים על משהו אחר תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  5. IPODLOUNGE, האתר הכי מעודכן בכל הקשור ל IPOD, הוציא סקירה מפורטת על ה IPOD MINI החדש http://www.ipodlounge.com/reviews_more.php?id=6524_0_6_0_C בבדיקות שלהם יצא שהוא עובד לזמן מטורף של 26 שעות רצוף (לא 18 כמו ש IPOD אומרת), ושהצבעים יותר בוהקים. חוץ מזה מדובר עדיין באותו מכשיר כמו מקודם.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. טוב אז הכותרת אומרת הכל... לפני כמה שבועות קניתי מערכת רמקולים Creative inspire 4.1 ורק אתמול שמתי לב ששתי הרמקולים שמחוברים ליציאה האחורית לא משמיעים שום צליל! בדקתי את החיבורים למחשב והכל בסדר. אין לי מושג מה לא בסדר וקיוויתי שפה תוכלו לעזור לי אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל יש לי כרטיס קול: ac97 audio תודה מראש

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by SamurAchzar,

קיבלתי בשבוע שעבר את הHD650 שלי (349$ דולר, מheadphone.com)). כרגע הן מחוברות ל"מערכת" שמורכבת מAh Tojeb בתור CD player וTotal Airhead (של headphone.com) בתור מגבר. גם חדשות לגמרי, האוזניות האלו פשוט מדהימות. אלו לא האוזניות high end הראשונות בהן אני משתמש - יש לי Etymotic ER4, בעבודה יש לי Sennheiser HD590, חוצמזה יש גם HD497, והאוזניות האלו פשוט מעיפות את כל היתר לכל הרוחות. בלט בעיני במיוחד ההבדל לעומת ה590. לכאורה אוזניות אחיות, אבל ההבדל עצום - הרבה יותר צלול, הרבה יותר נקי, טרבל יותר חלק, והרבה-הרבה יותר באס. טוב, ה590 נחשבות לכבשה השחורה בסדרות ה500\600, אני חושב שה595 למשל אמורות להיות טובות בהרבה. אז מה הופך את הHD650 לכלכך טובות? 1. הבאס. לא יאומן איך אוזניות מ…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. טוב קודם כל אני רוצה להגיד תודה לפורום ולכל האתר בכלל שנתן לי את ההשראה לכל ה"שטויות" שאני עושה. טוב אז ככה אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה והיא הורישה שלי מערכת סטריאו וטלויזיה, את הסטריאו חיברתי ללא בעיות מיוחדות אבל יש לי בעייה עם הטלויזיה. היא טלויזיה קצת ישנה [הרבה ישנה] ויש לה מאחורה חיבור כזה כמו שיש בממירים הדיגיטלים של הוט (אולי גם יס) האם יש סיכוי שאני יראה את המחשב שלי על מסך הטלויזיה?..תודה רבה.. ניר.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by Raynor,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן mp3 שיעמוד בדרישותיי, וגם לא יחרוג מגבולות התקציב שלי. חשבתי שמצאתי ישועה כשקראתי באתר של Apple על ה- iPod mini החדש בנפח 6 ג'יגה. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא בארץ מקום שמוכר את הנגן הנ"ל במחיר סביר. ipod mini בנפח של 6 ג'יגה עולה בארה"ב 249 דולר, אך המחיר בטח יעלה בעקבות דמי משלוח ומסים. אני פתוח לתגובות והצעות, אולי אתם מכירים נגן אחר בעל נפח דומה שלא עולה הרבה, ואולי אתם מכירים חנות או אתר שמוכרים את הנגן במחיר טוב. אני צריך נגן mp3 איכותי, בעל נפח בין 4 ל 6 ג'יגה, ממשק נוח וידידותי ובמחיר הלא עולה על 1100 ש"ח. תודה מראש, -Raynor

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  10. Started by nondos,

רכשתי מכשיר דיוידי של LG מודל 8721P הדיוידי עובד מצוין ומריץ לי את כל הפורמטים וגם כתוביות הבעיה היא שהכותביות מופיעות בגיבריש למישהו יש מושג איך לצורב סרטים כך שהכתוביות יצאו בעברית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. טוב תשמעו..המליצו לי בגיימר לבקש פה, כי שם לא ענו לי...אני מקווה שיעזרו לי פה.. שמעו, אני צריך מערכת סטריאו טובה, ששומעים בה טוב, לא משנה איזה חברה - תחליטו אתם אם היא טובה או לא. כמובן הכל במידה יחסית, אני לא רוצה פה מערכת די ג'יי.... אתם יודעים, משהו כזה שאפשר לשמוע בחדר.. עדיף שיהיה שלט (לא חייב, עדיף...), ושתראה יפה. ובקשר לצג, שלא יהיה כתום!!! הכל, רק לא כתום..!!! צריך צג רגיל כזה...כמו של דיסקמן..אתם יודעים, רגיל. בקשר לאפשרויות שיהיו בו: שיהיה אפשר לעשות shuffle (זה חשוב!), לא צריךיותר מCD אחד ביחד שם..מספיק אחד. שיהיה אפשר לראות את השם של השיר(אם זה אפשרי), את מספר הרצועה, את משך השיר(הזמן - mm:ss). לא צריך שיקרא MP3... והסכום: 250 - 450 כן, אני יודע שזה נמוך מאוד…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Kopi8,

*לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תמיכה טכנית, אם טעיתי בבקשה להעביר את הת'רד, תודה. שלום לכולם... אתמול התחילה בעיה לא ברורה באוזניות שלי (Sennheiser 212 Pro שקניתי בארה"ב בקיץ האחרון) - בתדרים הנמוכים, אם אני לא טועה, מתלווה לצליל באוזניה הימינית מן זמזום מוזר כזה. לא זכור לי שעשיתי שום דבר מיוחד עם האוזניות שגרם לזה... כדי להמחיש את הבעיה העליתי הקלטה שמראה את ההבדל בין האוזניה הימינית בה יש את ההפרעה לבין השמאלית שפועלת כרגיל: http://planet.nana.co.il/kopi8/abc.wav (עד 7 שניות זה הצליל שנשמע דרך הימינית, אח"כ זה השמאלית. האיכות גרועה כמובן אבל אפשר לשמוע את ההבדל...) הבעיה היא לא בכרטיס קול של המחשב, כשחיברתי אוזניות אחרות הצליל היה בסדר. ניסיתי גם לחבר מחדש את האוזנ…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. Started by Ran B,

שלום לכולם. שמח שוב לבקר כאן, כמובן. אחרי משכורת נחמדה מהבית קפה, חשבתי בקניית נגן MP3. אין לי תקציב ל-IPOD למינהם, או לנגן מבוסס על דיסק קשיח. לא רק שאין לי טעם, אני לא פריק מוזיקה ששומע 1000+ במקביל. יש לי בקושי 50 שירים במחשב, וגם לא את כולם אני שומע. לכן חשבתי לחסוך בהוצאות וללכת על נגן מבוסס על זיכרון פלאש. ואם מדובר פה על נגן מבוסס זיכרון פלאש, מיד עולה לראש פרמטר חשוב מאוד - איכות זיכרון הפלאש. (שגם חבר שלי אמר לי באמת שצריך שיהיה זיכרון פלאש איכותי, על מנת שאיכות השירים לא תיהיה ברמה נמוכה, יש אמת פחות או יותר בדברים האלה, לא?). לכן, ידעתי שאני צריך חברה שמייצרת זיכרונות פלאש (ניידים כאלה) אמינה, בעל שם טוב ובקיצור - טובה. לא היססתי לחשוב על SANDISK כטו…

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by roei88,

יש לי creative inspire 4400 4.1, ובווינאמפ שומעים רק ברמקולים הקדמיים.. הכרטיס קול הוא כרטיס מובנה על nvidia nforce 3 250 איך אפשר לסדר את זה? עריכה: טוב עכשיו אני יכול לשמוע בכל ה-4 אבל אבל בקונפיגורציה זה כאילו 2 אפשר לשמוע בכל ה4 בדולבי דרך הווינאמפ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. שלום! קניתי אייריבר =) ואני מאוד מרוצה ממנו. ועכשיו חשבתי על איך להשיג סרטים ותוכניות.. אז חשבתי אז למה לא לחבר כבר את הטלויזיה למחשב. אז אני צריך עזרה קצת בזה, האמתי קצת הרבה אני לא יודע כלום. אז בבקשה תנו לי שמות של איזה כבלים אני צריך לקנות איזה תוכנה להוריד ואם אתם צריכים איזשהו ידע על המחשב שלי אז: amd 64 3000 6800GT epox kda3j Genius 5.1 תודה מראש =) נ.ב אני מעוניין גם אם אפשר שאני יוכל להקליט בתוך המחשב את מה שאני רואה בטלויזיה וגם שאני יוכל להציג את המחשב על הטלויזיה. עריכה: עכשיו הסכלתי על המאחורה של הטלויזיה ואין שם שום יציאה החוצה אז לא נראה לי שזה הגיוני שהיא תקרין החוצה אבל בממיר שלי אז ראיתי יציאות החוצה של Video ואודיו ומשום מה יש שם גם כניסה שקוראים לה "u…

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by gal1,

יש לי מערכת של AIWA מלפני איזה 7 שנים בערך עכשיו מאחורה יש לי 3 חיבורי בננות ליד חיבור אחד כתוב - SUPER WOOFER וליד שני החיבורים האחרים כתוב - SURROUND SPEAKERS עכשיו רציתי לדעת מה הם החיבורים האלו ואם אלו חיבורים לרמקולים איך הם אמורים להתחבר לחיבור של בננות משום שלרמקולים יש חיבור של 2 חוטים כאלה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  17. היי יש לי דילמה גדולה. כך אמא שלי בשיקגו עכשיו והיא תיהיה עד ליום שלישי בבוקר כלומר אני צריך לדעת עד שני בצוהריים. ככך רצית dok של גיגה וראיתי את הipod shuffle אז החלטי שאני שאני רוצה אותו אבל מה שקרה זה שעשיתי הזמנה בb&h מניו יורק לשיקגו למטען usb ואוזניות וחשבתי שיגיע הipod shuffle לapple store בשיקגו עד שהיא תגיע עכשיו המצב זה שלפני כמה דקות דברתי אם החנות ואמרו שאין להם מוסג מתי יגיע הipod shuffle של גיגה והipod mini החדש יש להם אז הדילמה היא אם יגיע הipod shuffle מה לבחור כי מצד אחד רציתי dok ואם אני ירצה להעביר קבצים מהmini אני צריך את הכבל סיכרון מצד שני יש לו 4 גיגה 18 שעות ניגון ומסך עכשיו אם לא יהיה להם את הipod shuffle ואתם תגידו שכדי לבחור אותו האם לקנות ב…

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by qpalzm,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1519888 כדאי או לא?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by POD,

שמעתי על הפורמט הזה לא מזמן, מישהו יודע משהו על זה?

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by RayZ,

מישהו יכול לתת המלצה לרמקולים טובים? רמקולים עם איכות טובה,ששומעים בה את הסאונד לשם שינוי. רצוי רמקולים של קרייאטיב. עד 150 ש"ח לרמקולים.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by coolmeen,

שלום אני מבקש ממכם עצה בקשר לנגן mp3 מבוסס usb , 512 mb ,איזה כדי לי לבחור ובאיזה מחיר! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by GAL_FX,

חיים ברשת > חדשות גם השודדים למדו מה זה iPod השודדים בניו-יורק הצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות עלייה חדה במספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod ברכבת התחתית מאת: מערכת חיים ברשת 18:18 21/02/2005 שודדי העיר ניו-יורק החליטו להתחבר להייפ החדש שסחף את העיר והצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות. מספר רב של תלמידים וסטודנטים נשדדו בחודשים האחרונים בתחנות הרכבת התחתית בעיר, לאחר שהאוזניות הלבנות הסגירו את גובה המשכורת של הוריהם. ממשרד משטרת התעבורה בדרום ברוקלין נמסר כי מספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod הוכפל בחודשים האחרונים, כך פרסם עיתון הניו-יורק פוסט. בשבוע שעבר נדקר תלמיד תיכון שנשדד ונזקק ל-44 תפרים. בניסיון להיאבק בתופעה, החלה המשטרה לחלק פליירים ברכבת התחתית המציעים לתלמידים לח…

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  23. שלום, אני עוזר לחבר למצוא את הדרייברים לחלונות 98SE. משהו יודע מהיכן אפשר להוריד אותם? זו הגירסה האירופאית אם זה משנה. תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  24. היי , יש לי כניסה קואקסילית , יש כרטיס כזה שיכול בכבל אחד קואקסילי להעביר את כל הערוצים? כי ברסיבר שלי , אם זה מונו רגיל , אז יש לי רק סטריאו ואני לא יכול לחבר אחוריים וסנטר וסאב. אז אני חייב את הקואקסילי , שהבנתי שהוא מסוגל להשמיע את כל הערוצים. על מה אתם ממליצים בתחום של עד 500 שקל? איך ה Audigy2 יש לו יציאה קואקסילית שמסוגלת להעביר את כל הערוצים? *בנוסף - יש לי כאן לוח אם של MSI k8n Neo4 939 , יש בו כרטיס קול מובנה משהו ALC850 , ויש לי יציאה קואקסילית מהכרטיס קול המובנה. השאלה שלי , היא אם היציאה הזאת מעבירה רק סטיראו , או שהיא מסוגלת להעביר סראונד מלא. ואיך האיכות הכרטיס קול המובנה הזה.... ? תודה.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים