אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יכול לפרט לי מה ההבדלים , האם זה שווה את ההבדל בין המחירים ( 100 יורו הבדל בין שני הדגמים ) . אני יודע שיש מסך צבעוני , אבל חוץ מיופי והצגת תמונות , יש עוד משהו ?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מערכת רמקולים למחשב 7.1 עד 800 שח בעיקר לסרטים ומשחקים תודה..
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מהם סימני הזיהוי? זאת אומרת, מה מגדיר ז'אנר מסויים, ואיך אני אוכל לקטלג שיר מסויים כז'אנר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי PCWORKS 2.1 של CREATIVE יחד עם כרטיס הקול של ה NFORCE 4. אני מעוניין לשדרג לכרטיס קול+ רמקולים 7.1 של קריאטיב. השאלה שלי היא האם כדאי לי , במטרה לראות סרטים באיכות קול גבוהה(AC3) ולמשחקים, האם כדאי לי לרכוש את ה AUDIGY2 ZS בנוסף לרמקולים(שאותם אני קונה בטוח) ולשלם משהו כמו 500 שקל או לרכוש את ה VALUE(ומה לעזעזל ההבדל בינהם? מזה איכות דגימה???) או פשוט להישאר עם הכרטיס קול הקיים(שגם הוא תומך 7.1 לא?) לגבי תקציב תלוי מאוד בהבדל שאני ארגיש, לא רוצה לשלם יותר מכמה מאות בודדים אלא אם כן זה ממש שווה את זה. בברכה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך של XFX 7900GT יש לו 2 יציאות DVI, אם אני יחבר אותו לטלויזיה עם חיבור DVI יהיה לי SOUND? זה לא טריוויאלי שלא יהיה כי עם יש למחשב יציאת HDMI ואני מחבר אותה לDVI בטלוויזיה זה יעבוד. זה בגלל שב HDNI יש את אותם חוטי הDADA שיש בDVI, מבחינת החיבור לא מעניין אותו האם יש שם רק תמונה או גם שמע. בPLAYBACK DEVICES בWINDOWS יש את כל התקני הכול, אם זה מופיע שם אז כן, פשוט אני יכול לבדוק את המחשב רק בעוד שבועיים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני משנה את המחיר לעד 150$ אני מעדיף אוזניות on ear עם מיקרופון ויכולת שליטה על הווליום והפלייבק. האוזניות ישמשו למוזיקה בעיקר של ראפ והיפ הופ. אם אפשר אני רוצה אוזניות שנראות טוב, בסגנון של האוזניות של דר דרה (הבנתי שזה מותג גרוע, נכון?). אם יש אפשרות לקפל אותם זה גם יהיה טוב. אני ממש לא מבין בזה, אז אם תוכלו לתת כמה שיותר אינפורמציה זה יהיה מצוין. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם צריך ציוד נלווה נוסף?
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, בלוח האם שלי ישנם 2 playback devices 1. Speakers שמחוברים אליו אוזניות 2. Digital Audio (s/pdif) שמחובר אליו רסיבר באמצעות כבל אופטי האם קיימת תוכנה שמאפשרת לשייך תוכניות במחשב ל playback מסויים? לדוגמא לשייך winamp ל Speakers ובמקביל לשייך משחק מחשב ל s/pdif ולשמוע כל אחד מהם בהתקן נפרד? תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן קניתי היום כרטיס טלוויזיה Pinnacle PCTV 110i ויש שם 3 כניסות: מצלמת וידיו אנולוגית, כבלים ווידיו... אני מחבר מצלמה אנולוגית ואיך אני מחבר קול?? מישהו יודע?? אין שם עוד כניסות...מוזר...
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נגן cowon iaudio i7. מבקש המלצה לרמקולים מוגברים או לתחנת עגינה לחיבור הנגן כשאני בבית. תודה. נדב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני משתמש באוזניות של seneshizer דגם HD201, פרט לעובדה שהן נורא עדינות והפלסטיקה שלהן מאד עדינה, הן עובדות מעולה ואני הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם ביחס לטווח המחיר. מהיום, ערוץ אחד באוזניות הפסיק לעבוד, ויוצא שאני שומע רק מערוץ אחד. ניסיתי לבדוק את האיזון במחשב ובווינאמפ, הכל עובד כשורה ואין בעיה מיוחדת שם. לכן, תהיתי אולי מדובר בבעיה בכרטיס הקול, בדקתי את האוזניות במחשב של אחי ושם גם כן, מופיעה אותה תקלה, מה שכניראה מעיד על בעיה באוזניות. השאלה, כיצד יכול להיות שפתאום ערוץ אחד באוזניות מפסיק לעבוד? ואם אין אפשרות לסדר את זה איכשהו, אשמח לקבל המלצה על אוזניות באותו טווח מחירים של ה-HD201 ובאותה איכות שמע. רק שהן יהיו מעט יותר מסיביות, ולא עשויים מפלסטיקה עדינ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160712.0 וגם איפה ה ICEMAT היכ זולות -בארץ-?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי דיוידי DV 393 של פיוניר. עכשיו, הבעיה היא שהוא מציג קבצי ווידאו(חלק מהם לפחות) בשחור לבן. אין לי בעיה לנגן סרטי דיוידי בצבע, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ קבצי ווידאו שצרבתי על דיוידי. מן הסתם שהקידוד של הווידאו הוא DIVX. מה שמוזר הוא שחלק מהסרטים הוא מציג בסדר גמור, וחלק(הרוב) בשחור לבן. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רב, היה ברשותי כרטיס קול מובנה בלוח האם עם 2 רמקולים + סאב רכשתי כרטיס קול מדגם - [h=1]Asus Xonar Essence STX PCIE[/h] נכון לעכשיו אני לא מצליח לכוון בהגדרות שיהיה מכוון על 2 רמקולים וסאב זה מכוון על 2 רמקולים , מה שגורם להדהוד בצליל. בבקשה אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני להזמין מחול נגן עד ג'יגה בזול, משהו כמו עד 200 ש"ח... אבל תביאו הצעות. תודה ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
- בצבע שחור - שליטה על ההפעלה שלהם והווליום בצורה נוחה
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חיברתי כבל חשמל לא מתאים (מתח 250V במקום 120V) למוניטור Yamaha HS5 והרמקול נדלק לשניה ונכבה ועכשיו הוא לא נדלק מה נדפק בו ? זה ניתן לתיקון ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המחשב החדש שלי מורכב סוף סוף ;D אבל יש לי בעייה יש לי את המארז צ'נברו עם יציאות לUSB אוזניות ומיקרופון מקדימה אבל אני פשוט לא יודע לאן אני צריך לחבר את זה ללוח (הוא רשום בחתימה )
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
צריך רמקולים למחשב חדש(מחובר לטלוויזית lcd ב-hdmi) בעיקר למשחקים וסרטים, תקציב:בסביבות שני הרמקולים הראשונים. הרמקולים למטה טובים ? והאם האחרון שווה את הסכום ? סט רמקולים Logitech X-530 5.1, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=201 סט רמקולים Logitech X-540 5.1, יחידות 1 ₪794 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=202 סט רמקולים Logitech G51 Surround Sound Speaker 5.1, יחידות 1 ₪1090 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=842
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, בתקציב של 700-800 אני מחפש רמקולים , מתלבט בין 5.1 לבין solo 7c השימושים שלי זה המון מוזיקה משחקים וסרטים אשמח לקבל עצות, אולי המלצות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי היום את הרמקולים והכל הלך חלק ובהגדרות שמתי על 5.1 ובREALTEK הוציא סונדים שיש 5.1 אבל משום מה כשאני מפעיל שיר או וידיו רק שני הרמקולים הקדמיים פועלים.. **אם אני מחליף בין הכבל השחור לירוק אז הרמקולים בצדדים פועלים..
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-