עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב אני מתלבט בין שני מכשירים: 1. נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 256MB Sandisk 390 שקל אבל אז אני קונה אוזניות עם המכשיר https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1370 2. נגן MP3/MP4 Muvo TX 256MB Creative 500 שקל ואז אני נשאר עם האוזניות שאני מקבל http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6028 אתם מוזמנים להמליץ על מכשירים אחרים אני לא יכול לחרוג מן התקציב !!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. מערכת 2.1 שנקנתה מהדיוטי פרי לפני ארבע שנים \: שתי רמקולים וסאב של סוני. היום השמאלי מת, כמה שעות אח"כ הימני שבק חיים. הסאב עובד, אבל מוציא רעש של אבי ביטר אוכל צלחת חומוס. חשבתי על מערכת דומה (אני לא איזה אודיופיל) של קריאטיב: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=461 מצאתי חנות ממנה אני יכול לקנות את המערכת הזאת ב 290 שקלים. יש משהו יותר טוב , בטווח המחירים של פלוס מינוס 350 שקלים? בבקשה, השתדלו לענות לי בזריזות, כי אני עכשיו עם האוזניות, וזה מביא לי עצבים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by Stanly,

אהלן.. אני מחפש אוזניות במחיר לא גבוהה עד 100 ש"ח אוזניות סבירות שיעשו את העבודה שלהם, אני רוצה לחפש אותם למכשיר הMP3 שלי, אף הוא מכשיר די זול (אבל הכי טוב מהסוג הזול, כמה שאפשר, כן..). עכשיו אני חושב שאני מעדיף אוזניות שנידחסות לתוך האוזן אבל שניתפסות, כלומר חשבתי על האוזניות האלו: koss KSC6 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductOpenFrameset אני מודע לכך שאין הבדלים גדולים בין האוזניות במחיר שכזה אבל אני לא ממש רואה סיבה לשלם יותר אלה אם כן יש לך משהו אחר לומר.. בנוסף אני ממש מעדיף את האוזניות שניתפסות על האוזן כמו ה-KSC6.. יש לכם עצות? חוו דעתכם..

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by LRa,

מה אתם אומרים ? שווה משהו? תודה נ.ב. יש אפשרות ל IPOD SHUFFLE 512 ב-50 ש"ח יותר...

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  5. הכנתי שירטוט של כל המערכת הביתית שלי, חיברתי בין הממיר למחשב לטלויזיה הוספתי מפסק בחירה כדי שאני יבחר מה לראות בטלויזיה (מחשב/ממיר) למה שומעים רעש סטטי בטלוזיה? עוד דבר, הוספתי לחדר רמקולים שמחוברים לפי הציור ל audio בקטגוריה טלוזיה אני לא שומע בהם נקי כל כך.......יש נראה לי השראה מה אודיו ממיר יש דבר כזה שמסנן גלי קול?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by 8-Ball,

שלום, קניתי לפני יומיים את ה ATP3 חיברתי אותם והם עובדים בסדר והאיכות שלהם טובה. הבעיה היחיד שיש איתם היא שאני שומע רעשים סטטים ברמקולים שמושפעים מפעולות שאני עושה במחשב, נגיד אני מזיז את העכבר ולפי הקצב שבו אני עושה את זה, יש רעשים מהרמקולים, או נגיד כשאני טוען תוכנה או דברים כאלה. נוסף לזה יש גם רעש כשאני מכבה את מנורת השולחן שלי. ברמקולים הקודמים (סתם רמקולים) לא נתקלתי בזה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני לא מדבר על מגבר של גיטרה תודה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  8. Started by icebreak,

חברת CREATIVE הודיעה היום על הרחבת קו מוצרי ה ZEN MICRO ע"י הוספת דגם של 4GB במחיר של 200$ ו 6GB במחיר של 250$ והדגם של ה 5GB המוכר ירד ל 230$. את נגן ה 4GB יהיה ניתן להשיג בתוך ארה"ב במחיר של 180$ לאחר זיכוי. צעד זה בה בעקבות הכזרת APPLE לפני כשבוע על הרחבת קו מוצרי ה IPOD ע"י הוספת MINI IPOD בדגמי 4GB ו 6GB (במחירים של 200$ ו 250$ בהתאמה). מלבד שינוי הגדלים, הנגנים ישארו כמו מקודם ויכללו גודל קטן, 10 צבעי מארז שונים, 12 שעות פעולה, ניווט ע"י TOUCH PAD, רדיו ובטרייה ניתנת להחלפה. בתערכות CES בתחילת השנה, הציגה חברת CREATIVE את ה ZEN MICRO COLOR שיכיל מסך צבעוני בנוסף לשאר התכונות. בשלב זה לא ידוע מתי הנגן יצא. כמו כן, בהמשך השנה צפויים לצאת עוד דגמים, בהתאם להתפתחיות בטכ…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by thebestof2005,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות של חברת koss דגם ksc6. רציתי לדעת אם האושניות טובות ושוות את הכסף {85ש"ח} אני גם רוצה לדעת היכן ניתן לקנות אותם. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by matan27,

ערב טוב, לאחרונה הגעתי למסקנה שעלי לשדרג את האוזניות של האיי פוד, כי הם מרשרשות כשעולים מעל 70%...ובכלל באוטובוס וכשיש רעש אני צריך לפוצץ ת'אוזניים בשביל לשמוע את המוזיקה... לכן פתחתי נונשא בקשר לרכישת אוזניות, שבמהלכו הגעתי למסקנה שהאוזניות בשבילי הם הPX של סנהרייז (בהתחלה חשבתי על ה71 של סוני אבל אני לא רוצה אין איר, לא נראה נוח) ההתלבטות שלי היא כזאת: PX100 VS PX200...ה100 הם פתוחות, כך שצלילים יוצאים ונכנסים..ושוב צריך לפוצץ ת'אוזניים- למרות שלפי מבחנים באתרים בחו"ל, הם האוזניות האולטמטיביות עם צליל מדהים..כמו כן איכות הרכבה וחומרים מעולה- בקיצור אוזניות ששות את הכסף שלהם. ה200 הם סגורות, ולפי טענות המבחנים, הם לא כל כך נוחות, והבאס בעייתי..ויש משהו עם העובדה שהם סגור…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by elad-k1,

קניתי רמקולים 5.1 של creativ sbs 560 ולוח ם יש לי p4p asus איך אני מכוון שיעבוד לי כול הרמקולים?? תודה... דחוף

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  12. Started by elad-k1,

אז ככה יש לי רמקולים sbs 560 של creative 5.1 והבעיה היא שאם אני שם שירים לישמוע ב bsplayer (תוכנה של סרטים) אז אני שומע בכול הרמקולים... אבל אם אני מפעיל שיר דרך הווינאפ אנ ישומע רק ב 2 רמקולים... והבאסה שאי אפשר לישמוע בbsplayer יותר משיר אחד הכוונה אני יכול לשים שיר אחד כול פעם אין שם רשימה של שירים שזה עובר אחד אחרי השני כמו בווניאפ ... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by gilad_mos,

היי אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 40 ג'יגה. בגדול אני מתלבט בין הiPod לבין הזן, עם נטייה לזן. בגדול יש לי כרגע ג'וקבוקס 1 ואני די מבסוט ממנו, רק שהוא כבר די מיושן וגדול (למרות שיש לו 40 ג'יגה הרד דיסק תוצרת בית). הזן נראה לי מעניין מאד, ומאחר ויש לי נסיום טוב עם קריאטיב, אני די נוטה לכיוונו. דבר נוסף שמשמעותי, לזן יש חיבור חשמל סטנדרטי בניגוד לiPod שחיבור חשמל שלו לאוטו עולה עוד כמעט 500 ש"ח (אם אני לא טועה), ומאחר ואני מתכוון להשתמש בנגן בעיקר ברכב, זה נראה לי חשוב. חוץ מזה 24 שעות פעולה רציפה לא הולכות ברגל, אף אחד לא מתקרב לזה... אני אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן , וכן אם יש המלצות למכשירים נוספים תודה גלעד

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by IG,

שלום, יש לי רמקולים אאקן 199 2.1 ואני רוצה לדעת כמה מתח מקבלים הלווינים (הרמקולים הקטנים, שמחוברים לסאב) לצורך ביצוע הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109790.0 אני רוצה לחבר במקביל לרמקולים את הלדים, כדי לא להסתבך עם מלא חוטים שיטפסו לי על הארון... חשבתי לגלות חלק של החוטים שליד הרמקולים ולחבר אליהם את החוטים של הלדים... זה אפשרי?

15. למה נאי שואל כי אני ראיתי כמה מערכות קולנוע ביתיות 5.1+סאב שבעיקרון הם לדי וי די אבל רשום שיש אפשרות של חיבור למחשב עכשיו למשל שאני יראה סרט בדי וי די אז בטוח ישמעו טוב וחלק וסראונד והכל חלק עכשיו במקרה שלי רוב הזמן אני יחבר תמערכת למחשב ואני רוצה לדעת עם זה יתן לי אותה תפוקה ואיכות כמו שבדי וי די ועם במשחקים שירים וסרטים שבמחשב ישמעו סראונד וכמובן שעם הסרט קודד קיצר עם המערכת שמיועדת לדי וי די יכולה לשמש כאותה דבר גם למחשב תודה

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  16. צהריים טובים. יש לי נגן IPOD, אני מודע לכך שהמגבר שלו חזק וכל עוד אני משתמש באוזניות שבאות עם המכשיר אני לא יכול להנות ולהפיק את המיטב מהמכשיר. לכן החלטתיל להקצות סכום של 300 ש"ח (אפשר לחרוג) בשביל אוזניות טובות ואיכותיות שישמשו אותי ליום יום. השימוש העיקרי שלי הוא בתזוזה (הליכה, אוטובוס וכו) לכן האוזניות צריכות להיות אטומות, לא גדולות במיוחד (כמה שיותר קטנות) וקומפקטיות.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by guy_pr,

שלום. אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית. עד 400 שקל .

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, יש לי אוזניות זלמן 5.1 על יציאת סאונד און בורד AC97 ויש לי בעייה שהFront יותר מדי חזקים ואני לא מצליח לשמוע מה אנשים אומרים מהCenter (או את הRear). התקנתי AC3 Audio Filter אבל לא הבנתי איך לשלוט על זה שם/התוכנה לא ממש מגיבה לשינויים שאני עושה. בעייה שנייה היא שיש רעשי רקע שיוצאים מהFront שעושה רושם שהם מושפעים מדברים שאני עושה במחשב כמו דפדוף והזזה של העכבר. זה גם לא מושפע מהעוצמה של האודיו. שמעתי שזה בגלל האון בורד, אבל יש לזה פתרון?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  19. מה חשוב שיהיה בנגן: איכות שמע מעולה!!!!! שיהיה כמה שיותר קטן!!! 20GB לפחות. העברת מידע מהירה USB2 או FIREWIRE. נוח לשימוש שיהיה אפשר לסדר על פי תיקיות ,שיהיה אפשרות של ניגון באקראי. קורא פורמטים:MP3 ,WAV ,WMA ואפשרות של איחסון דברים. אמממ הבנתי עכשיו שהנגנים ציבעונים ויש אפשרויות תמונה ודברים כאלה ,זה לא ממש חשוב לי יותר חשוב לי איכות השמע ומה שאמרתי לפני ,אבל אם יש אפשרות שזה יהיה ובלי הרבה יותר כסף אז למה לא. וכמובן שיהיה אמין כי לא תהיה לי אחריות אחרי הכל זה מארה"ב:\ אז אם אפשר בבקשה הצעות ,המלצות על נגנים. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ASDF,

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00008IP5O/102-8763989-2150535?v=glance הוא דיסקמן טוב? כדי לי לקנות אותו ב 240 שח? תשובה..

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  21. תמליצו לי בבקשה על כל מיני סוגים.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. אורח Si-Nom

אז ככה קיבלתי מחבר מגבר 400W ו 2 בוקסות,עכשיו אצלו בבית שומעים את הבוקסות באיכות ממש טובה,הבנתי זהבגלל שיש לו מיקסר מיקצועי ששם הוא יכול לכוון את הBASS וכדומה. עכשיו יש איזה תוכנה למחשב שאני יכול לכוון איתה את הבאס,טרבל וכדומה? כי איכות הסאונד ממש גרוע,ניסיתי לשחק עם ה EQ של WINAMP וזה ממש גרוע..

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by gggilad13,

אני רוצה לקנות נגן MP3 ויש לי כמה התלבטויות... אני רוצה נגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי ככה שאני אוכל לקחת אותו לכל מקום אבל גם שיהיה בו כמה שיותר מקום איכסון. אני לא רוצה שהוא יהיה נגן יקר מידי כדי שאני לא ייצטרך להחביא אותו כל פעם שאני יוצא איתו. אז חשבתי וקחת את אחד הנגנים הבאים (אני קונה בחו"ל): 1. IPOD MINI 2. IRIVER H10 3.ARCHOS GMINI 400 הנגן שהכי מוצא חן בעיני מבינהם הוא הH10, יש למישהו חוות דעת עליו? יש למישהו המלצה איזה מבין הנגנים לקחת? אולי אחד אחר שלא רשמתי?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by gilad_mos,

הי המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו עם מפענח AC3 דרך כרטיס AC97, עם יציאת SPDIF. כשאני מנגן DVD מהמחשב, יש סיגנל של 5.1 ובאמת שומעים בסראונד. האם יש אפשרות לשמוע בסראונד גם סרטי divx או סרטים אחרים ישירות מהמחשב (לא DVD)? (כשאני מנגן אותם מופיע לי no input במפענח) תודה גלעד

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  25. מה דעתכם עליו, בתור נגן תומך DIVX במחיר סביר? כמובן שאין להשוותו ל-XORO 415 או ל-PIONEER 470, אבל איך הוא לדעתכם בהשוואה לנגנים של APPEX, AIMA, VERTEX, TENSAI? אני הבנתי שבטווח המחירים הזה יונדאי הכי טוב, מה דעתכם? ובאיזה מחיר בערך אפשר להשיג אותו?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים