עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אני מחליף את הרמקולים הקיימים כי הם מקצרים אני רוצה את הרמקולים של סוניק גיר ההתלבטות היא בין דגם של האיבו 8 לאיבו 7 מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הצלחתי למצוא חוץ מעיצוב ואיזה יש שמע יותר טוב הבדל במחיר בחנות הוא 20 ש"ח יש לי עכשיו רמקולים של סוניק גיר מעולים אבל מהסדרה הישנה אז אני נשאר נאמן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. אני מעונין להמיר כמות גדולה של קלטות שמע לMP3. חשבתי על האופציה לחבר מכשיר לשכפול קלטות (במהירות 16x) לכרטיס קול עם יכולת הקלטה של 192 khz (כמו terratec phase 28) - ב12 khz אחרי פריסה (אין לי שום בעיה שזה יהיה 12, מדובר בקבצי דיבור) השאלה היא האם זה יהיה אפשרי או שקצב כזה גבוה של נתונים לא ניתן לפרוס (אני אקליט ב192 ואפרוס ע"י תוכנות עיבוד קול מוכרות). עוד שאלה האם אתה יודע מידע על יכולות ההוצאה של השמע מהמכשירים הנ"ל (Telex או Graff) או על דרכים לחיבורם לכרטיסי קול הנ"ל? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. אני כבר זמן מה משתמש בחיבור ה- HDMI לטובת חיבור המחשב והממיר הדיגיטלי של הוט . היום קניתי מפצל HDMI כדי שאוכל לחבר את 2 המכשירים הנ"ל לטלוויזיה. לאחר שהכל עבד תקין החלטתי לבדוק אם המפצל הזה של י- HDMI עובד ולפתע המחשב לא זוהה (תמונה שחורה ) כאשר הטלויזיה עבדה כמו שצריך כשהייתה מחוברת לממיר של הוט . המצב כרגע הוא שכלום לא עובד דרך החיבור HDMI ( גם כשאני מחבר את הטלוויזיה ישירות למכשירים ) החיבור PC ו- RCA וכל שאר החיבורים עובדים כהלכה . נכון לעכשיו אני לא מצליח לקבל תמונה דרך הממיר של הוט ולא דרך המחשב . כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב דרך HDMI המחשב קורא את הטלוויזיה ומזהה אותה כ-פנסוניק אך לא מוצגת תמונה כלל ומדי פעם יש הודעה של (HDMI NO AUDIO ) איך פותרים את הבעיה ??…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zekit,

שלום,תגידו לי יש דבר כזה טלוויזה 32 אינצ' LCD באיכות טובה יחסית בתקציב של עד 3.6 אלף שקל?? למטרה של בעיקר לרצפות בסרטים (מYES ומה המחשב שלי) וגם אם אפשר שתיהיה טובה למשחקים (אני חושב לקנות 360 בבוא מין הימים)

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by Oded.Dwek,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות, טווח המחירים הוא עד 1000 שקל. המטרות שלי יהיו בעיקר, משחקי מחשב ומוסיקה, בנוסף לזאת חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות באוזן גם לאחר שימוש ממושך של כמה שעות, ולא יתחילו לגרד לי האוזניים אחרי שעה (כמו שקורה לי עם האוזניות הנוכחיות). בעיקבות הביקורות שקראתי באינטרנט (הממש מעטות כרגע) אני מתלבט בין Sennheiser RS130 או SHD8900 philips. אשמח להצעות ועזרה. ועוד משהו, חשש נוסף שעלה לי הוא הדאגה של הקרינה, האם יש סכנה בשימוש באוזניות אלחוטיות שכאלה (מכיוון הולכות להיות קרובות מאוד לראש, ויעשה בהם שימוש ממושך) <-- אני לא מבין בתחום הזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kdani,

עולה בארץ (לפי מחיר באינטרנט) 36000 ש"ח (בחו"ל הוא עולה 2000 פאונד) שזה בערך שליש. שאלה למי שמתמצא בתחום - יש מכשירים דומים של יצרנים אחרים שנמכרים בארץ במחיר קרוב יותר למחירם האמיתי ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

ברשותי נייד עם יציאת VGA בלבד וטלויזיה LG 37LD460. אני הרבה זמן מחפש כבל VGA באורך 3מטר שיתמוך ברזולוציה 1920x1080 אבל קשה לי למצוא אחד כזה. אפילו באיביי, לא מצאתי ששולחים כזה לארץ. לאחרונה אני מתלבט אם לא כדאי לקנות מתאם VGA ל HDMI וככה למשוך רק כבל אחד עד לטלויזיה וזהו. סטרימר הוא פתרון יקר מאוד עבורי ואינני מתכוון להשתמש באחד כרגע. האם מישהו מכיר מהיכן להשיג כבל כזה (אפילו כדאי משולב עם כבל אודיו 3.5") או לחלופין מכיר מתאם טוב ומומלץ שאוכל להשתמש בו? ישנם כמה וכמה כאלו באיביי, במחיר של 30-50$. קשה להבין מי מהם תומך באמת ב -1080P ועד כמה כדאי בכלל לגשת לפתרון הזה (מבחינת איכות תמונה ביחס ל VGA וכד')

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by pom23,

ניסיתי להעלות את התוכנה הנ"ל ועולה לי ההודעה הבאה: כמובן שהתקנתי מחדש את התוכנה, אך הבעיה נותרת, למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. כותרת. האם גם משהו מהפשוטים ביותר כמו הראשונים פה (לינק בהמשך) יעשה את העבודה? או שיהיה הבדל משמעותי באיכות? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-TVCard&DB220526=220532&orderby=price מסך 22" LCD של אסוס. תודה מראש, עודד ב.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by Tall-Guy,

בוקר טוב, לפני כמה ימיים קניתי Ipod, ואני שוקל באיזה פורמט לקודד את המוזיקה שלי. אני זוכר שבעבר ACC היה ממש על הפנים וכולם המליצו להשתמש ב LAME Mp3. אבל קראתי לאחרונה כמה ביקורות טובות על ה AAC. לדוגמא, הבנתי ש AAC 160 הוא בערך איכותי כמו ה Mp3 192. ברמת העיקרון, איכות חשובה לי, חשוב לי לשמוע טוב. אבל אני כן מוגבל כספית, ככה שבקרוב אני קונה אוזניות, אני לא סביר להניח ישקיע יותר מ 150 שקל בשביל אוזניות, ככה ש mp3 256 לא ישמע גם ככה כמו שצריך. אשמח לשמוע תגובה.. AAC או lame mp3

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  11. שלום לחברי הפורום, מה שלומכם? אז ככה נתקלתי בבעיה הנ"ל ביומיים האחרונים ואשמח לקבל מכם רעיונות... קצת רקע, בראשית היה מקרן: benq w1070 שהיה מחובר קבוע ל-htpc ביציאת הHDMI (של המחשב) ללא בעיות (לפחות למשך חודש) לאחר זמן מה הוספתי לסלון XBOX, ואז הייתי צריך לעבור בין שני המקורות על ידי ניתוק והעברת כבל הHDMI ביניהם (אני לא משתמש בשתי הכניסות של המקרן כי הכבל שרץ למקרן הוא באורך 10 מטר ולא אהבתי את הרעיון של להעביר 2 כאלה) כמובן שזה פתרון זמני ש א) גורם לבלאי של הקונקטורים (האמנם??) וב) ממש לא נוח. אז הזמנתי מdeal extreme ב8 דולר קופסת מיתוג hdmi. באופן כללי זה צעצוע ממש חביב, מקבל מתח דרך הHDMI ואם מדליקים את אחד המקורות הוא עובר אליו אוטומתית כך שכמעט ואין צורך לגעת בו. …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול. אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021. אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude? האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי? אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi? אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by טוליפ מאק,

אהלן, מישהו יכול ליעץ לי בבקשה על shotcut? האם הורדת התוכנה חוקית? האם האתר ממנו מורידים את התוכנה בעל פוטנציאל לוירוסים .

14. Started by edvin22,

בגדול, החלטתי לפנק את החדר, מחשב לגיימינג+ LCD נשאר הסאונד... השאלה האם אני צריך כרטיס קול? Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 או Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 Chipset אני אקח אחד מהלוחות האלו, השאלה האם הכרטיס קול המובנה בהם, מספיק טוב בשביל שלא אקנה כרטיס קול? אם לא מספיק, מה הכרטיס הכי זול, שיתן לי התמורה טובה יותר ממה שנמצא על הלוח אם? ואחרי כל זה מה כדאי לסרטים FHD וPS3?(משחקים) 5.1 או 2.1( שיותר טוב למוסיקה ממה שהבנתי,עניין הסטריאו) ודבר אחרון, המלצה לרמקולים..עד 800 ש"ח סליחה על החפירה, אני פשוט מוציא על כל הסיפור 8000 ש"ח ואני לא רוצה להתבאס בסוף

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. שלום חברים, לפני מספר שנים קניתי מגבר מצויין של Pioneer SC-LX 73 אני מקשיב בסטריאו פטיפון שמחובר, בנוסף לקונסולת נינטנדו. המחשב מחובר ישירות לטלויזיה והמגבר עובד עם החיבור האופיטי כי אין לו תמיכה ב4K בכל מקרה, לפני כחודש פגע לי ברק בדירה ושרף אותו לגמרי. עלות התיקון הינה 2700 שקלים, רציתי לדעם האם כדאי, אני יודע שהוא ישן, אבל אולי לא עושים כאלו? יש לי כרגע מגבר של Yamaha RX-V6A שכן תומך ב4K אבל משום מה לא הצלחתי להפעיל דרכו HDR אז גם פה אני מחובר רק לסאונד. אין ספק שהוא יותר נוח בממשק, אבל יש פחות הספק לכל ערוץ (100 מול 140) ההיגיון שלי אומר שאולי עם השנים עשו עוד חידושים והמגברים עדיפים, אבל לגבי הגברת phono אני מ…

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  16. Started by scorpy1,

אני צריך חוות דעת על מכשיר MP3/MP4 של PROSOUND ראיתי אותו למכירה ואני לא יודע אם שווה מופיע ב http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1744977 תודהה למגיבים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. כרגע יש לי(5.1) YAMAHA TSS-1 ישן.. מלפני 4 שנים או יותר אפילו.. היא עלתה אז איזה 1500 שח.. אני מעוניין להחליף אותה ל2.1 עד תקציב של 500 שח.. ותגידו לי.. הרמקולים ממש השתפרו עם הזמן? 2.1 של היום עד 500שח יהיו יותר טובים מ 5.1 של אז (מה שיש לי עכשיו היאמה)? תודה 2

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by Or ei,

יש אמנים שמקליטים את השירים שלהם בסראונד? ראיתי כמה קצבי הדגמה של סראונד אבל לא מצאתי איזה מוזיקה מוכרת בסראונד , אם יש בכלל?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by georgie,

הסבים שלי משתמשים, עד היום, במכשיר וידאו להקלטה יומיומית. אני רוצה לקנות להם כתחליף מכשיר הקלטה דיגיטלית פשוט מבוסס כונן קשיח. משהו דומה ל-YES MAX ו-HOT MAGIC. *לא* צריך מדריך תוכניות, יכולות סטרימינג, התחברות לאינטרנט, תמיכה ב-HD, או כונן DVD. רק חיבור composite, הארד דיסק שמספיק לכמה עשרות שעות, שלט וממשק ידידותי. יש בכלל קטגוריה כזאת בארץ? אני לא כל כך מוצא. אם אין, על מה הייתם ממליצים בחו"ל? גם יד שנייה זה בסדר. תודה, ג'ורג'

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by lidorosh,

חברה יש לי אמפי 4 crown c-650 ושאני מחבר אותו למחשב דרך יוסאבי הוא עושה כאילו הוא מתחבר ואז הוא עובר לתפריט הראשי של האמפי 4 כך שבעצם אי אפשר להעביר קבצים ולהטעין בבקשה תעזרו...!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכם, אני מתלבת בין שתי כרטיס אדיו חיצוניים ואני שואל פה את דעתכם את שתי הכרטיסים יקנו לי בH&B בניו יורק, שזו חנות מצויינת שכבר קניתי משם, שתי הכרטיסים עולים אותו הדבר ואני זקוק לתשובה בהקדם כי מי שיקנה לי אותם יחזור לארץ בעוד יומיים http://www.bhphotovideo.com/c/product/751848-REG/E_MU_0204_USB_0204_USB_2_0.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/754867-REG/ART_USBDUALTUBEP_USBDualTubePre_Tube_Preamp.html אני התחלתח ללמוד CUBASE והחלטתי לקנות כרטיס קול להקלטות של כלי נגינה (גיטרה, קלידים, כינור) ושל קול ולפי התקציב שיש לי שתי הכרטיסים האלו נראה הכי מתאימים ל תודה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן ברשותי sony mdr-xd300 שמשרתות אותי נאמנה כבר מספר שנים, אבל הכריות שלהן (הריפוד מסביב לאזניים) התחילו להתפורר... היכן אני יכול להזמין ריפוד חדש?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by refaels2006,

שלום , הורדתי את הסרט בת הים הקטנה בגרסה עברית וגם בגרסה אנגלית אני מעוניין להכניס לסרט העברי עוד פס קול ,ולהפוך את זה לDVD . ז"א שתהיה אפשרות בחירה כמו בסרטי DVD ,איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך המצלמה לרמקולים 5.1 למחשב, עד 1000שח, כמובן אם יש משהו שווה יותר אפשר לחרוג מעט. המטרה היא מוסיקה בלבד ואם אפשר, גם כרטיס קול בעד 500 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. יש לי סינטיסייזר של רולנד דגם E-16 ובו יציאת רמקולים חיצונית אוזניות ו MIDI. בנוסף יש לי מחשב נייד של DELL דגם Inspiron 6400 עם Windows VISTA והכניסות אליו הינם: USB, מיקרופון ו Firewire. אני רוצה לחבר את הסינטי למחשב הנייד והמטרה הינה להקליט את הנגינה מהסינטי למחשב כדי לשמור את המוסיקה ולנגן אותה שוב ושוב. המטרה הנוספת אולי לעבד את נתוני המוסיקה ואולי להקליט שכבות של מוסיקה לקבלת יצירה פשוטה. איך אני יכול לחבר אותם ? איזה רכיבים חיצוניים קיימים לצורך כך ? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.