עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ori14,

לאחר צפייה בסרט של שעתיים וחצי אני סובל כרגע מכאבים היכן שהאוזניות מונחות על האוזן. הורדתי את הפדים ושמתי לב שהם דקים יותר מאז שקניתי אותן (בחופש הגדול), ובזמן האחרון הם מכאיבים כל פעם יותר, אני לא רוצה למתוח את הקשת. השאלה כאן מופנית בעיקר לבעלי K412 וגם למי שיכול להגיד לי לגבי ההשפעה על הסאונד האם ניתן להלביש פדים של K412 על K414, ומהם השינויים הסאונד? תודה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. אני מחפש אוזניות טובות לנגן . שמעתי שה AKG 518 טובות אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותן. בכל מקרה אני מעוניין שהאוזניות יהיו ניתנות לקיפול. לא מעוניין באוזניות in ear מאוד חשוב שהאוזניות לא יגרמו נזק כלשהו לאוזן. תודה לכל מי שיעזור.

3. Started by Ic3 CuB3,

מה גודל המסך ? איכותי ? כמה צבעים במסך ? ניתן לראות בו סרטים ? תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by alex.turovsky,

לפתע פתאום, בהצרי היום הסתבר לי שיש בחור שמתכנת דרייברים משלו לכרטיסי קול של CREATIVE ומוציא מהם את המיטב ושבעקבות הגילויים שלו על כך שCREATIVE פשוט חוסמת את האפשרות להתקין דרייברים של X-FI ובמיוחד על AUDIJY, זאת הסיבה היחידה שזה לא עובד והוא הצליח להפעיל את ה CRYSTALIZER על סדרת AUDIJY ! מלבד זאת, דבר חשוב נוס הוא שאומרים שיש לו DRIVERים שאשכרה עובדים טוב על VISTA ?! קראו אתה כתבה המלאה: http://www.neoseeker.com/news/story/7826 אגב CREATIVE נכנסה למים רותחים כי יש כרגע עצומה של אנשים שקוראים לא לקנות יותר את כרטיסי הקול שלה(והיא כבר הכריזה על X-FI 2) בגלל חוסר תמיכה מוחלטת ועדיין אי מתן פתרון במשך שנה לF-FI1 מה שיצר מצב שבו אנשים שבזבזו מאות ואלפי שקלים נשארו עם כרטיס …

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. אהלן, רציתי לדעת איזה אוזניות עולות ברמה על ה px100 של סנהייזר עד 400 ש"ח? תודה

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by ozdaya,

שלום, שידרגתי השבוע את כ.המסך במחשב ל: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm לכרטיס יש יציאת HDMI ולכן חיברתי את המחשב בחדר בכבל HDMI-HDMI ל-LCD בסלון מסוג: TOSHIBA 37 אינץ' דגם XV550 וקיבלתי גם סאונד וגם תמונה (המטרה היתה להעביר כבל 1 בין החדרים במקום 2 לאודיו ווידאו). ועכשיו לשאלה: בשלב הבא אני רוצה להוסיף מערכת רמקולים +מגבר לסלון כדי לשפר את הסאונד, מה אני אמור לעשות? האם להעביר עוד כבל בין החדרים מהיציאת סאונד במחשב ל- מגבר או אם המגבר מתחבר לטלויזיה ומשם יעבור סאונד? בקיצור- איך אני משפר סאונד במחיר לא יקר ועם כמה שפחות חוטים???

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  7. אני רוצה לקנות טלויזיה 21"\19" אם יש.. ודיוידי (קורא DIVX אם אפשר..) כמה שיותר זול משהו הכי פשוט שיש..לא איכותי מדיי אני ממש לא מבין בטלויזיות וכל זה... וחשוב שיתפוס כמה שפחות נפח לא יודע אם הפורום המתאים אבל זה היחידי שיכולתי לחשוב עליו תודה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  8. שלום לכולם אני צריך קצת עזרה ממכם אני מצאתי זוג קופסאות עם רמקולים של MORAL ISREL עם טויטרים וסראונד וסאב שפוך וקרוע אז הקופסאות אצלי במחסן בגלל שלא היה לי זמן הליהם אז עכשיו אני רוצה לעשות מהם את ה TheBest למה אני מתכוון אני רוצה לקנות לקופסאות רמקולים חדשים אני רוצה להוציא את המיטב המקסימלי מהם למה הכוונה לזיין את את החדר בווליום גבוה ואני רוצה לאיכות סאונד טובה אפילו טובה + שהשכנים הישנונים שלי יבכו קצת במרוב שנותנים להם בראש אז מה אתם מצעים לי חברה ? נ.ב איך האלמנטים של Doberman

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by Gil Baer Hunter,

אני מחפש מערכת רמקולים 5.1 למחשב חדש וזקוק לעזרה . מערכת שמחירה יגיע עד ל700 ש"ח , לחדר סגור עם פיזור רמקולים נוח . מחפש מערכת שטובה למשחקים ולמוסיקה יחד . אני מתלבט בין x530 לבין ה x540 של Logitech איזה מערכת יותר טובה לדרישות ? ואם יש דגמים יותר טובים של Creative או של חברות אחרות ? אשמח לקבל עזרה . תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. 1000-1200 שקל, רמקולים למחשב, שיהיו חיות, כמה שיותר וואט, סאב חזק, שיהיה אפשרות לחבר אותם גם למערכת בסלון עם אפשרות לסראונד.. אני מביא מהדיוטי פרי ככה שאולי יותר זול שמה..

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  11. כל המוזיקות שלי הם ב WAV לצערי הפלאפון שלי לא מסוגל לנגן WAV אני רוצה לעביר שירים מפעם לפעם שיעבדו על הטלפון שלי יש תכונה מומלצת בתחום הזה ?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. קניתי אתמול את שר הטבעות בגרסא המורחבת (extended). הסרט מגיע בפורמט widescreen. בכל מצבי הצפייה של המסך (גם ב-zoom) אני לא מצליח "לפתוח" את הסרט לכל רוחב המסך ותמיד נשארים פסים שחורים למטה ולמעלה. האם זה בגלל פורמט widescreen? ראיתי אח"כ שהסרט נמכר גם בפורמט של full screen. האם בפורמט הזה הסרט יכול להופיע על כל המסך?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. יש לכם מושג למה INSPIRE 2.1 T2900 Creative עולה יותר מINSPIRE T3000 Creative ? http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=4 אהה...ויש לכם המלצה יותר טובה מהשניים...אז בבקשה ;D

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by STM,

אני מחפש חנות (!!) , לא מהאינטרנט . אני מחפש חנות לקנות את זה באיזור השרון רצוי רעננה אם למישהו יש מושג כתובת , שם או טלפון של חנות כזאת תשאירו אותה פה , תודה .

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by Dimer,

יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by eladbu,

האם העברת קבצי MP3 לפורמט LOSSLES תהווה שיפור משמעותי ?האם פרמט ה MP3 שומר שתוכו קבצים שיפתחו בלוסלס? או רק מפורמט WAV

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by asafb,

שלום..קניתי לפני כמה ימים מחשחב חדש ויש לי כרטיס קול חיצוני מהמחשב הישן gina20 echo digital audio כרטיס קול ישן שמחובר רגיל בPCI ויוצא לכרטיס חיצוני .. במחשב הקודם הכל היה תקין ההיתי עם הלוח של gigabyte - 8vm 800 pmd והכל עבד תקין ויפה עכשיו כשקניתי את המחשב החדש עם הלוח gigabye p43 es3g התקנתי את הדרייבר וזה מראה לי שאין שום בעיות הדרייבר תקין אך אני לא שומע כלום מהכרטיס ולפעמים אני שומע רעשים כאלה לא ברורים ..ניסיתי את זה בכמה מערכות הפעלה וזה היה אותו דבר, המחשב קורא את הכרטיס אך אני לא מקבל שום צליל כשהחזרתי את הכרטיס למחשב עם הלוח הישן הכל עובד מצוין אך במחשב עם הלוח החדש זה לא עובד, אני משתגע מקווה שתעזרו לי כאן ..תודה רבה!

18. הכותרת אני חושב מספיקה , נגן mp3 , כמה שיותר איכותי , בארצות הברית , 512MB , כולל אפשרות הקלטה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by evy,

אני רוצה לחבר למערכת קולנוע ביתית שנמצאת בסלון,אני מרגיש שחסר לי הבאס בשירים אז בא לי לקנות סאבוופר טוב ב 500 שקל תנו המלצות

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. לפני כחודשיים רכשתי באחת מחנויות באג כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy 2zs Platinum. חיברתי אותו לרסיבר בעזרת היציאה האופטית שישנה בפאנל הקדמי שמגיע עם הערכה, אך הרסיבר אינו מזהה זרם AC3 או Dolby Digital, אלא רק PCM STEREO 96K כמו שכתוב על הצג ברסיבר... יש לציין כי הפעלתי מספר מקורות סראונד כמו סרטי DVD, וקבצי קול AC3לדוגמא שמצורפים בתקליטור ההתקנה. הדרייבר מוגדר להשתמש ב-Decoders שהותקנו איתו, ואף הגדרה לא שונה מההתקנה המקורית. מה עושים? בתודה מראש מנו... mano_d@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by RunningWithScissors,

היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בערך בחיר הנ"ל ואני לא ממש יודע מה יותר מתאים לי. אני עובד בסביבת VISTA ULTIMATE x64... תודה : )

22. שלום, יש לי את ה אינספייר 2500 אני לא מצליח להסיר את הגרילים, וגם בכוח לא ממש, זה פשוט כלכך חזק תקוע. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by galh,

אוקי,אני מעונין לקנות אוזניות עורפיות עם קשת לMP3,אני מקווה שזה הפורום. אני שומע מוזיקת רוק,פופ,שקטה,IAUDIO G3 וחשבתי על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150475 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464268 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464211 תנו עוד הצעות,ותגידו לי מה הכי כדאי בזה התקציב הוא בערך 100+ אפשר לחרוג,העיקר שיהיו טובת

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by yoavgo,

יש לי רמקולים של mission , עם חיבור Hf ו Lf . על הרמקול רשום numinal impadence 6 Ohms . הכבל שמתחבר מחולק לשני כבלים שרשום עליהם 2.5 ו 4 Ohms . השאלה שלי זה איזה מהם צריך להתחבר ל HF ואיזה ל LF .

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  25. אני מבין שכדי לקבל איכות סאונד טובה יש צורך בחלק חומרתי טוב ותוכנה טובה (כלומר, כרטיס קול איכותי, רמקולים ותוכנת אודיו כלשהי). וזה מביא למצב שכל פעם צריך להתחדש בכרטיס קול חדש, אוזניות וכו'. כמובן שזה רק למכורים לדבר שעושים כל מיני עריכות סאונד, מיקסים ושאר השטויות. אז רציתי לדעת איך זה מתחלק? מה חשוב יותר, התוכנה או החלק החומרתי? והאם יבוא יום שמספיק שתהיה תוכנה טובה שתוציא מכל כרטיס קול ואוזניה אז הטוב ביותר? כי נראה לי שתוכנה בדרך כלל דומיננטית יותר מחומרה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים