עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אנשים אני צריך המלצה לרמקולים שיתחברו לIPOD MINI התקציב בסביבות ה400 ש"ח +/-

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. Started by IlyaN,

בשעה טובה ומוצלחת ויותר מוקדם ממה שציפיתי קיבלתי אתמול את הX-Fi XtremeMusic שהזמנתי מאיביי. היה אמור אמור לקחת 4-6 שבועות אבל בפועל הגיע בפחות משבועיים ואפילו לא עוכב במכס... מבחינת המחיר קצת פישלתי (360 ש"ל סה"כ עם משלוח) אבל בהתחשב שזו הקנייה הראשונה שלי באיביי אני אסלח לעצמי הפעם. במבחינת הכרטיס עצמו, הוא עובד מצויין ומיותר לציין שכמובן הסאונד השתפר משמעותית לעומת הOB שהיה לי מקודם. הכל נשמע יותר נקי ומפורט, ללא ספק סאונד יותר טבעי. בסרטים אני יכול להבין לשמוע בבירור הראשונה קטעים שלקח לי קודם כמה ריפליים כדי להבין (יותר נכון לפרש ) את הדיאלוגים... במשחקים כמובן שאין בעיות גם כן. הכרטיס מניע טוב מאוד את הHD595 שלי שחיברתי אליו ישירות, עוצמת ווליום מחרישה במקס', מיד…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by idani1983,

אני מעוניין לקנות רסיבר חדש לאחר שהרסיבר שלי הלך לעולמו אני מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח וחשוב שיהיה לו כניסה אופטית ! כרגע יש לי תצורה של 5.1 רמקולים ככה שאני מעדיף 5.1 אבל אם אפשר למצוא משהו סביר המחיר הזה עם 6.1 או 7.1 יותר טוב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by Cyb3r,

בכוונתי לקנות נגן PMP מסוים, כנראה שאת ה ARCHOS 504 80G. נאמר לי שהאוזניות שבאות עם נגנים כאלו בדרך כלל לא יעשו את העבודה כמו שצריך בסוג המוזיקה שאני שומע (וכולל הרבה באס) - Metal על הרבה מסוגיו. האם יש לדעתכם צורך לקנות יחד איתו גם אוזניות כלשהן (ואם כן, אילו?)?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by hezi508,

שלום לכולם, אני צריך לקנות מתנה התקציב עד 2500 ש"ח הבקשות מסך FULL HD, כמה שיותר גדול, של חברה מוכרת, אחריות יבואן רשמי ורצוי מאוד כניסה של USB. מה שכרגע לפי בדיקת מחירים עומד על הפרק PANASONIC 37 דגם U20 TOSHIBA 40 דגם 700 SHARP 40 דגם 500 אולי נוכל להגיע גם LG 37 דגם LD460 SAMSUNG 37 דגם C530 אשמח לשמוע חוות דעת ותגובות. תודה, חזי

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. רציתי לדעת אם יש כרטיס קול שאני אוכל לחבר אליו 5.1 רמקולים ובנוסף לחבר את הסאונד של הטלויזיה/ממיר אליו... אני אשמח לדעת איך הוא נקרא תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by dvorite,

יש לי בעיה במעבר תמונות מקנון S70 ל H320 האם יש לכם פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by GAL_FX,

אתמול עשתי פורמט לH320 שלי , היתקנתי את הגירסא החדשה ואחרי זה הDB SCAN מסרב לעבוד התקנתי גם גירסאות של כול הראוצות וגם את העיברית ואים לי DB SCAN מישהו אולי יודע אולי עשה פרומט וזה קרה לו או כל אחד שיכול לעוזר ואני יודע להפעלית אל הDB SCAN אז בלי הערות סתמיות

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. היי אוקי, אז יש לי שידור באינטרנט - נגיד מבט (http://mabat.iba.org.il/) איך אני מארגן כך שאני אוכל לגשת אליו ישר דרך המדיה פלייר בלי לפתוח תאקספלורר?... ואולי יש איזו תוכנה יעודית בשביל מקרה כזה? (צריך עזרה דחוף) ^Z^

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by IL200,

שלום, האם־ יש התקן פשוט שמפצל אודיו משני מכשירים בו זמנית בחיבור 3.5mn לרמקול (2 כניסות ליציאה 1)?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Tal-T,

אוקיי ברשותי מערכת רמקולים 2.1 של CREATIV שאני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב, הבאס 6W וכל רמקול 3W האם יש כרטיסי קול ב100-200 שקלים? חריץ הPCI E תפוס אצלי, מה החיבור הסטנדרטי לכרטיסי קול והאם אני באמת ארגיש בהבדל עם כרטיס קול לא משולב בשמיעת מוזיקה (סגנון רוק ומטאל, A7X לדוגמא)

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by Cyron,

חבר שלי רוצה לקנות נגן במחיר הנ"ל יש למישהו המלצות ? תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  13. שלום. אני מנסה להשוות שני מיקרופונים; וכאילו שהמידע לא מספיק מורכב - הם גם כתבו את המידע אחרת. אז הנה הדברים שאמורים להיות לגבי אותו נושא: Capsule: 1) Capsule type: 6 mm electret condenser 2) Element : back electret-Condenser Sensitivity: 1) Sensitivity at 1 kHz into 1K ohm: 10mV/Pa (-40 dBV, re. 0 dB = 1V/Pa) 2) Sensitivity : -63 dB +-3 dB ( 0 dB=1V/ microbar 1,000 Hz indicated by open circuit ) Self noise: 1) S/N ratio: 70 dB A-weighted 2) Signal-to-Noise Ratio <110dBu אודה לכם אם תשוו בין הנתונים; וגם תגידו איזה מיקרופון יותר חזק באיזה תחום.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. לאחר שנה וחצי של שימוש אינטנסיבי בCX300 שלי האוזנייה הימנית החליטה שלא בא לה להוציא סאונד... בקיצור האוזניות מקולקלות. חשבתי אולי עדיף לקנות את אותן אוזניות שוב? אני מאוד נהנתי איתן, במיוחד ביחס לאוזניות בסיסיות (שעולות 50 שקל בערך). השימוש שלי עם האוזניות הוא מוזיקה (רוק, מטאל, פופ, סימפוני, קלאסי, ג'אז), ואני אעבוד איתן בעיקר עם אייפוד. לכן חשוב לי שהן יהיו קטנות יחסית כך שיהיה קל להסתובב איתן. מישהו יודע איך הEtymotic er-6i לעומת הCX300? תודה עריכה: ישבתי עם אבא שלי חצי שעה על האוזניות ובסוף גילינו שהיה נתק בסליל בדיוק בחלק של הפיצול באוזניות קיצר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by nimi7,

עם אני מזמין את הגירסה האמריקנית של האייריביר אני לא יוכל ליראות במכשיר קליפים וסרטים?? חשוב לי לדעת!!! רק מי שיודע בטוח שאפשר שיגיד לי בבבקשה אחרת לא שווה להזמין את הגירסה האמריקנית של זה...

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. יש שם sample rate sample size bit rate תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  17. יש לכם המלצות כלשיהן? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by Mortar,

אני מת לקנות IN EARS איכותיות כבר הרבה זמן, למען הגילוי כבר קניתי E4C באיביי שכבר הגיעו אליי הביתה אבל לצערי האוזניות הן זיוף ב100% ואני כרגע בדיבור עם המוכר שמצטייר כדי אמין ועם מוניטין מאוד מכובד שאני אשלח לו אותם בחזרה ואקבל זיכוי, אבל זה כבר סיפור עצוב אחר :-( בקיצור, עכשיו שאין לי אוזניות אני חושב מחדש אם כדאי דווקא לנסות את מזלי עם הUE 5 PRO או שכדאי להשאיר עם הE4C וגם מעניין אותי אם מישהו פה שמע את הE5C מול הE4C ויכול להצביע על הבדלים ממשיים וכנ"ל על הUE 10 PRO מול ה5PRO ? מבחינת תקציב אז את שני הדגמים ה"מקבילים" של SHURE וUE אני אשיג במחיר מאוד דומה וזה לא כל כך משנה, מה שמעניין אותי פה זה האיכות של האוזניות נטו בלי קשר לכל הBUNDLE וכו'. תודה, אוהד

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by oamir1,

שלום יש לי מערכת סטריאו עם כניסת AUX אחת (שניים מהחיבורים הפשוטים האלה) ויש לי 3 חוטים שרוצים להתחבר ולכן - אני מחפש מדריך לחבר את כל שלושת החוטים ולשלוט בהם באמצעות "בורר" אפילו לכל אחד מפסק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by online,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב לשימוש כללי (מוזיקה, סרטים), וחושב לקנות את הסט מדגם GigaWorks T20 על סמך הסקירה החיובית של אנטולי. האם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותם בתצוגה כך שאפשר להתרשם קצת לפני הקנייה? דיברתי עם "פומפה" ועוד כמה חנויות שמופיעות ב"זאפ" אבל אין להן. תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by CrayZee,

האם מישהו ניסה וזה עבד לו? אני מנסה בימים אלו אך הסתבכתי מרוב האינפורמציה. :s05:

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by amir77a,

אני הולך לרכוש מכשיר DVD, קורא DivX וקורא כתוביות בעברית בפורמט srt. יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו? משהו להיזהר? מלכודת כלשהי? האם פשוט שמים DivX+srt על CD וזה פשוט מנגן? תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by ARI_ARI,

אני מעוניין לקנות את הG51 והשאלה שלי היא האם אני יכול לחבר אליו שני מקורות, כלומר לדוגמא את המחשב ואת הטלויזיה ולבחור כל פעם את מה שאני רוצה שהרמקולים ישמיעו כמו בZ5500?

25. יש לי אייפוד מיני. אני חיברתי אותו למחשב 1, מילאתי שירים באייפוד. אני רוצה לחבר למחשב אחר ורוצה למלאות שירים בנוסף לשירים שמליאתי במחשב ה-1 השירים לא ימחקו מהאייפוד כי חיברתי למחשב אחר? תודה

• 10 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים