עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AMD IS LIFE,

אני מקווה שמישהו יוכל לעזור בשאלתי.! רציתי לדעת עם רמקולים פשוטים היה שווה לי לקנות כרטיס קול חזק יחסית.??? ??? אני חושב שאני צריך גם להחליף את הרמקולים בשביל תוצעה טובה ומהנה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. אהלן, רציתי לדעת איזה אוזניות עולות ברמה על ה px100 של סנהייזר עד 400 ש"ח? תודה

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by Riquelme,

לכל חברי הפורום שלום אני צריך עזרה בחיבור STLAB למחשב.כרגע הוא מחובר לממיר של הוט ע"י כבל וידאו הצהוב הרגיל.עכשיו יש למכשיר רק את היציאת וידאו הפשוטה (כבל צהוב) ויציאה של SVIDEO.רציתי לדעת איזה כבלים יכולים לחבר אותו למחשב שיש בו יציאות VGA וHDMI[ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by lior322,

אני מחבר את המכשיר לטלוויזיה והמגעים רופפים כזה כל תזוזה זה מפריע זה אמור להיות ככה? ותודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. 1000-1200 שקל, רמקולים למחשב, שיהיו חיות, כמה שיותר וואט, סאב חזק, שיהיה אפשרות לחבר אותם גם למערכת בסלון עם אפשרות לסראונד.. אני מביא מהדיוטי פרי ככה שאולי יותר זול שמה..

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by almog333,

שלום רב, בכוונתי לקנות אייריבר 340 , זה אחרי שעברתי על הרבה כתבות, השוואות בין נגנים ועל מה שהיה לכולם לומר כאן בפורום. השאלה שלי מתייחסת לתג id3. כל השירים שלי במחשב ממותגים בסדר מופתי אבל הכל נעשה דרך נגן המדיה 9 של וינדוס (advanced tag aditor). האם זהו תג שהנגן ידע לזהות כשאני מחפש שירים לפי אלבומ/זמר? תודה מראש, אלי.

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  7. יש ברשותי CREATIVE XI-FI EXTREMEGAMER התקנתי את הדרייבר (XP) מהאתר. אני מחפש את האופציה של לבדוק רמקול אחר רמקול (כמו בREALTEK) ואני לא מוצא... האם יש לCREATIVE כלי כזה? (למשל, נגן לי עכשיו רמקול אחורי ימני, עכשיו את הסאב, וכד'.) במידה וכן, איך אני מגיע אליו, מוריד אותו? במידה ולא, איזה כלי מסוגל לעשות זאת עם כרטיס הקול שלי? תודה ומועדים לשמחה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by eladbu,

האם ה IAUDIO X5L יודע להחליף את עטיפת הדיסק יחד עםן שינוי האלבום בנגן!

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  9. חבר שלי ואני עשינו התערבות על 10 שקל מה הפורום חושב על ה-zen touch בבקשה זה חשוב

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  10. שלום לכולם! אני יודע שהנושא חרוש ביותר אך הייתי רוצה לשאול כמה שאלות בנוגע לנגני MP3. חבר שלי ביקש ממני לברר לו על נגן MP3 ואני לא מתמצא בנושא. לכן פניתי לפורום הזה ביודעי שהוא פורום מצויין בכל הקשור לסאונד. ( ) לחבר שלי יש תקציב של, בערך, 2000-2200 ש"ח והוא מתלבט בין כמה נגנים: iPod Photo, Zen ועוד כמה שאיני זוכר את שמותיהם. עכשיו מגיעה השאלה שלי: על איזה נגן הייתם אתם ממליצים? נ.ב המחיר למעלה כולל את הנגן ותוספות, כגון: מעמד שולחני וכו'. תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  11. Started by eladbu,

האם העברת קבצי MP3 לפורמט LOSSLES תהווה שיפור משמעותי ?האם פרמט ה MP3 שומר שתוכו קבצים שיפתחו בלוסלס? או רק מפורמט WAV

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by asafb,

שלום..קניתי לפני כמה ימים מחשחב חדש ויש לי כרטיס קול חיצוני מהמחשב הישן gina20 echo digital audio כרטיס קול ישן שמחובר רגיל בPCI ויוצא לכרטיס חיצוני .. במחשב הקודם הכל היה תקין ההיתי עם הלוח של gigabyte - 8vm 800 pmd והכל עבד תקין ויפה עכשיו כשקניתי את המחשב החדש עם הלוח gigabye p43 es3g התקנתי את הדרייבר וזה מראה לי שאין שום בעיות הדרייבר תקין אך אני לא שומע כלום מהכרטיס ולפעמים אני שומע רעשים כאלה לא ברורים ..ניסיתי את זה בכמה מערכות הפעלה וזה היה אותו דבר, המחשב קורא את הכרטיס אך אני לא מקבל שום צליל כשהחזרתי את הכרטיס למחשב עם הלוח הישן הכל עובד מצוין אך במחשב עם הלוח החדש זה לא עובד, אני משתגע מקווה שתעזרו לי כאן ..תודה רבה!

13. Started by tavor21,

יש לי מחשב נייד עם יציאה אופטית (SPDIF) ואני מחבר אותה לכניסה אופטית ברסיבר שיש לי ואז אני לא יודע איך לעשות כך שהרסיבר יקלוט את האודיו מהמחשב ????? יעני לראות סרטים דרך הDVD במחשב

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  14. מכיוון שהטלוויזיה שלי עומדת לשבוק אני נאלץ לקנות מסך חדש ,יש המלצות בתקציב הנ"ל ? (לא רואה סרטים כמעט)

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. וידאו שצולם במסרטת DVD , רואים אותו במסרטה אבל כששמים את התקליטור במחשב לא רואים כלום.מה יכולה להיות הסיבה? בתודה מראש.

16. הכותרת אני חושב מספיקה , נגן mp3 , כמה שיותר איכותי , בארצות הברית , 512MB , כולל אפשרות הקלטה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by hezi508,

שלום לכולם, אני צריך לקנות מתנה התקציב עד 2500 ש"ח הבקשות מסך FULL HD, כמה שיותר גדול, של חברה מוכרת, אחריות יבואן רשמי ורצוי מאוד כניסה של USB. מה שכרגע לפי בדיקת מחירים עומד על הפרק PANASONIC 37 דגם U20 TOSHIBA 40 דגם 700 SHARP 40 דגם 500 אולי נוכל להגיע גם LG 37 דגם LD460 SAMSUNG 37 דגם C530 אשמח לשמוע חוות דעת ותגובות. תודה, חזי

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by gizzz,

שלום לכולם אינ על סף קניית מחשב שיאפשר לי גם צפייה בתכני HD . כמה שאלות : האם אני יכול לשדר בעזרת סטרימר תכני HD לטלוויזיה? האם זה מצריך ממני כרטיס מסך חזק או שאם אני מתכוון לעשות סטרימינג אז הכרטיס לא כ"כ משנה.? איזה דגמי סטרימר יש בשוק לא יקרים למטרה זו? האם PS3 יכול למשמש כנגן HD או רק פורמט של BLUERAY ?

19. לפני כחודשיים רכשתי באחת מחנויות באג כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy 2zs Platinum. חיברתי אותו לרסיבר בעזרת היציאה האופטית שישנה בפאנל הקדמי שמגיע עם הערכה, אך הרסיבר אינו מזהה זרם AC3 או Dolby Digital, אלא רק PCM STEREO 96K כמו שכתוב על הצג ברסיבר... יש לציין כי הפעלתי מספר מקורות סראונד כמו סרטי DVD, וקבצי קול AC3לדוגמא שמצורפים בתקליטור ההתקנה. הדרייבר מוגדר להשתמש ב-Decoders שהותקנו איתו, ואף הגדרה לא שונה מההתקנה המקורית. מה עושים? בתודה מראש מנו... mano_d@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by tania131,

http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40262&sog=C-MP3Player איך הMP3 הזה, ואיך החברה הזאת? אני יודע שזה לא סאנדיסק בכל זאת, אבל בסכום כסף כזה , איך נראה הMP3 הזה?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by aviran_n,

חבר שלי רוצה לקנות MP3 והוא צריך המלצות לנגנים טובים של ג'יגה עד 800 ש"ח ורצוי עם אפשרות טעינה. תודה לעוזרים

22. Started by RunningWithScissors,

היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בערך בחיר הנ"ל ואני לא ממש יודע מה יותר מתאים לי. אני עובד בסביבת VISTA ULTIMATE x64... תודה : )

23. Started by sashakrik,

שלום ! הביאו לי נגן DVD פיונייר מדגם מאוד מיושן: DV-350, הנגן מנגן מצויין סרטי DVD ו- VCD אבל כאשר שמים בו סרט בפורמט SVCD מתחילה הבעיה. הוא מנגן את הסרט אבל הוא מכווץ את התמונה אנכית. מה עושים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 100-130 שקל? עוד משהו: יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by Alfies,

אני צריך כרטיס קול בשביל לחבר אליו אוזניות, תמליצו לי על מהשהו לא יקר ואיכותי! תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.