אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אני חושב מספיקה , נגן mp3 , כמה שיותר איכותי , בארצות הברית , 512MB , כולל אפשרות הקלטה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הנגן נמכר במבצע מבנק לאומי. שימו לב שאין פירוט לשם של החברה, די מחשיד ת'אמת. מחיר 279 שח. http://pictures.greatestjournal.com/userimg/2350447/198648 לא יכול להביא דף כי לא נראה לי שכל אחד יכול לגשת לדף הזה אז אם צריך עוד פרטים תגידו ואני אנסה למצוא עוד. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לרמקולים של המערכת יש כבלים שבשסיומם יש מתכת כזאת.... שמחברים למערכת עצמה... ??? האם אפשר לחבר את המערכת למחשב? אם כן אני אמשח לדעת איך עושים את זה... :-\ תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש אוזניות למחשב,וכרגע אלו שני הדגמים שאני מתלבט בניהם. האוזניות מיועדות בעיקר לגיימינג,אך ביצועי מוזיקה חשובים לא פחות.לסרטים ממש לא אכפת לי,אבל שלא יהיה צורם כמובן. לפי הנתונים,האייסמט יותר טובות מה-HD201,מה דעתכם? מה לקחת? אני רוצה לדעת אילו טובות יותר למוזיקה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40262&sog=C-MP3Player איך הMP3 הזה, ואיך החברה הזאת? אני יודע שזה לא סאנדיסק בכל זאת, אבל בסכום כסף כזה , איך נראה הMP3 הזה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך שאוכל להפעיל את הכרטיס קול שלי כי הדרייברים הרגילים לא מתאימים לי והוא לא מתקין אותם.
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין מספר דגמים של DVD שאני יכול לקנות בהנחה של 300 ש"ח מהמחירים שכתבתי פה. הייתי שמח לקבל רשמים ממי שמכיר, כמו כן הבנתי שיכולה להיות בעיה עם החיבור לטלויזיה- יש לי טלויזיה בת 10 בערך - יש סיכוי שהDVD יתחבר? הדגמים הם: OLYMPIC 5151 שעולה 400 ש"ח וכולל חיבור למחשב. HYUNDAI HV-DIV 3899 מחיר 625 - אומרים עליו (בתגובות גולשים) שהוא לא קורא כתוביות - הכוונה לכתוביות שעל MP3 או כל דיסק? לא הצלחתי למצוא תשובה לכך. TOSHIBA SD34 שכולל גם וידאו ועולה 1390 - שווה לי להשקיע במכשיר משולב (אני צריך גם וידאו) תודה רבה רבה למשיבים!!! ויום טוב, אריק
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש התלבטות בין סוגי אוזניות העדפה לאוזניות in ear sennheiser cx300 sennheiser px100 sennheiser px200 יש אוזניות in ear המגיעות באיכותם ל px100 או 200 ??? מה יותר טוב p100 או 200 ? אני צריך אותם לנסיעות באוטובוס ובסביבה רועשת עם יש אוזניות כאלו שאוטמות אז תציעו ?? תמליצו לי אל אוזניות בתקציב 400 ש"ח מקסימום אני צריך אותם לניידות אז עדיף in ear !!!!! תודה... נ.ב : אני יוודע שפתחתי נושא בקשר לזה אבל לרא הגעתי לתשובה מספקת .......
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כרטיס קול בשביל harman kardon soundstick 2? בשביל משחקים, שירים
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
Venturer to Release Budget HD DVD Player for the Holidays http://www.highdefdigest.com/news/show/Industry_Trends/Venturer/Hardware/Venturer_to_Release_Budget_HD_DVD_Player_for_the_Holidays/905
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3.... טווח מחירים - לא מוגבל לחלוטין; חיבור - לא USB ישירות למחשב; שתהיה אחריות; בטריה - אילו אופציות הטענה קיימות? ולכמה זמן מחזיקה הבטריה?; שתהיה אחריות.. גודל: מינימום 1G ואם אפשר, גם צבע יפה (אופציונלי) אני ממש לא מתמצאת בכל הענין אז אשמח להיענויות (: תודה!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אוקיי ברשותי מערכת רמקולים 2.1 של CREATIV שאני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב, הבאס 6W וכל רמקול 3W האם יש כרטיסי קול ב100-200 שקלים? חריץ הPCI E תפוס אצלי, מה החיבור הסטנדרטי לכרטיסי קול והאם אני באמת ארגיש בהבדל עם כרטיס קול לא משולב בשמיעת מוזיקה (סגנון רוק ומטאל, A7X לדוגמא)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
האם לדגם הזה יש חיבור USB למחשב ? במידה ולא , איזה חיבור למחשב קיים עבורו והיכן ניתן להשיג מתאם ובאיזה מחיר ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן במחיר הנ"ל יש למישהו המלצות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות אוזניות לD2... חשוב לי: איכות סאונד. עמידות (שהן לא יישברו תוך שבוע). חשבתי על ULTRASONE HIFI700 או ICANS.. מה אתם אומרים?? תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= האם העדכון הזה מתאים לגרסא אירופאית?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
רכשתי את האוזניות שלי מניו יורק (דרך דודה שלי) לפני בערך שנה (לא סגור אם יותר או פחות משנה) והאוזנייה השמאלית לא עובדת. אני מחפש מעבדת תיקונים באיזור נס ציונה (ראשון לציון/רחובות גם עוזר) יש עדיפות לאיזורים האלה כי מדובר בחייל קרבי שלא חוזר יותר מדי הביתה וצריך לסגור עניינים בסופש קצר. מחיר משוער לדרך שכזה יעזור לי גם.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר נגן MP3 לרמקולים ברכב דרך "קלטת" כמו שעושים עם דיסקמן?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מת לקנות IN EARS איכותיות כבר הרבה זמן, למען הגילוי כבר קניתי E4C באיביי שכבר הגיעו אליי הביתה אבל לצערי האוזניות הן זיוף ב100% ואני כרגע בדיבור עם המוכר שמצטייר כדי אמין ועם מוניטין מאוד מכובד שאני אשלח לו אותם בחזרה ואקבל זיכוי, אבל זה כבר סיפור עצוב אחר :-( בקיצור, עכשיו שאין לי אוזניות אני חושב מחדש אם כדאי דווקא לנסות את מזלי עם הUE 5 PRO או שכדאי להשאיר עם הE4C וגם מעניין אותי אם מישהו פה שמע את הE5C מול הE4C ויכול להצביע על הבדלים ממשיים וכנ"ל על הUE 10 PRO מול ה5PRO ? מבחינת תקציב אז את שני הדגמים ה"מקבילים" של SHURE וUE אני אשיג במחיר מאוד דומה וזה לא כל כך משנה, מה שמעניין אותי פה זה האיכות של האוזניות נטו בלי קשר לכל הBUNDLE וכו'. תודה, אוהד
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לא מחפש לטובת HTPC אלא להפיכת המחשב לטלוויזיה ורדיו. חשובה לי איכות ההקלטה והדחיסה, תאימות הכרטיס לויסטה, שלט ועבודה חלקה ללא צריכת משאבים מיותרת. מתכנן להכניס את הכרטיס לשימוש במחשב C2D עם מעבד E6750 ו-4096MB RAM. ראיתי המלצות על הבאים: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge (חסר רדיו :-[) WinFast PVR3000 Deluxe אשמח להמלצות נוספות וחידודים בנוגע לאופציות שכבר הבאתי! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 הדגמים בכותרת השימושים זה גיימינג וקצת מוזיקה בבית, אולי בעתיד למרות שאני בספק שאני יתנייד עם נגן עם אחת מהאוזניות האלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית אוזניות עד 200 ש"ח למוזיקה מזרחית ורוק בעיקר.. אני רוצה שיהיו בהם באסים חזקים ושיישמעו טוב את הגיטרות והתופים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אממ אני אנסה להסביר בפשטות כמה שיותר.. עד היום היו לי רמקולים של 2.1 ערוצים..ווהם עבדו סבבה נמאס לי מהם אז היום קניתי 5.1 ערוצים של קריאטיב SBS 580 הבעיה היא שהמדיה פלייר והמחשב בכלל לא מזהה לי את הרמקולים כ5.1 אלא עדיין כ2.1 והלוח אם שלי תומך עד 7.1 ערוצים ככה שזה לא הבעיה.. ניסתי להתקין מחדש את הכרטיס קול אבל ללא הצלחה. וניסיתי להוריד דריברים מאתר קריאטיב אבל גם ללא הצלחה.. מה שכן מוזר מאוד הוא שלפעמים אבל רק לפעמים המחשב מזהה אותם כ5.1 ערוצים לכמה דקות ואז הוא מחליט שנמאס לו אז הוא חוזר להיות 2.1 יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-