עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מסך עם כניסת SVIDEO וממיר של HOT עם יציאת SCART יש לי כבל שרשום עליו SVIDEO TO SCART וחשבתי שהוא יכול לחבר את הממיר למסך. זה לא עובד... אז טעיתי נכון?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by Mortar,

אני מת לקנות IN EARS איכותיות כבר הרבה זמן, למען הגילוי כבר קניתי E4C באיביי שכבר הגיעו אליי הביתה אבל לצערי האוזניות הן זיוף ב100% ואני כרגע בדיבור עם המוכר שמצטייר כדי אמין ועם מוניטין מאוד מכובד שאני אשלח לו אותם בחזרה ואקבל זיכוי, אבל זה כבר סיפור עצוב אחר :-( בקיצור, עכשיו שאין לי אוזניות אני חושב מחדש אם כדאי דווקא לנסות את מזלי עם הUE 5 PRO או שכדאי להשאיר עם הE4C וגם מעניין אותי אם מישהו פה שמע את הE5C מול הE4C ויכול להצביע על הבדלים ממשיים וכנ"ל על הUE 10 PRO מול ה5PRO ? מבחינת תקציב אז את שני הדגמים ה"מקבילים" של SHURE וUE אני אשיג במחיר מאוד דומה וזה לא כל כך משנה, מה שמעניין אותי פה זה האיכות של האוזניות נטו בלי קשר לכל הBUNDLE וכו'. תודה, אוהד

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by quantoM,

אני צריך המלצות לכרטיס טוב למוזיקה סרטים ומשחקים, שיתחבר למערכת 5.1. תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  4. Started by ozdaya,

שלום, שידרגתי השבוע את כ.המסך במחשב ל: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm לכרטיס יש יציאת HDMI ולכן חיברתי את המחשב בחדר בכבל HDMI-HDMI ל-LCD בסלון מסוג: TOSHIBA 37 אינץ' דגם XV550 וקיבלתי גם סאונד וגם תמונה (המטרה היתה להעביר כבל 1 בין החדרים במקום 2 לאודיו ווידאו). ועכשיו לשאלה: בשלב הבא אני רוצה להוסיף מערכת רמקולים +מגבר לסלון כדי לשפר את הסאונד, מה אני אמור לעשות? האם להעביר עוד כבל בין החדרים מהיציאת סאונד במחשב ל- מגבר או אם המגבר מתחבר לטלויזיה ומשם יעבור סאונד? בקיצור- איך אני משפר סאונד במחיר לא יקר ועם כמה שפחות חוטים???

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  5. היי, המרחק לטלוויזיה עומד על 2.5 מטר, רוב הצפייה תתרחש בערב, ורוב הצפייה לא תהיה בטלוויזיה רגילה של YES (סדרות באיכות גבוהה) לטלוויזית 32 אינץ' התקציב שלי עומד על 3,000 שקל ולטלוויזית 37 אינץ' - 4,000 שקל 1.על אילו דגמים הייתם ממליצים לי? 2.- קראתי כאן שהפרטים הטכניים כמו ניגודיות ושאר ירקות - אינם מספרים את כל התמונה ולכל מותג יש טכניקות עיבוד תמונה שמשנות את איכות הצפייה למרות הנתונים הטכניים - איך אפשר לעמוד על טיבה של טכניקת עיבוד תמונה שכלולה בטלוויזיה? 3. לגבי פלזמה - איך אפשר להיות בטוח שקונים טלוויזיית פלזמה - שהיא לא סובלת מהמחלות המוכרות, כמו צריבה של הלוגו למעלה, והאם טלוויזית פלזמה מומלצת יותר עבורי? המון תודה (: מקווה שמסרתי את כל הפרטים הרלוונטיים נ.ב כתבתי …

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. אני מבין שכדי לקבל איכות סאונד טובה יש צורך בחלק חומרתי טוב ותוכנה טובה (כלומר, כרטיס קול איכותי, רמקולים ותוכנת אודיו כלשהי). וזה מביא למצב שכל פעם צריך להתחדש בכרטיס קול חדש, אוזניות וכו'. כמובן שזה רק למכורים לדבר שעושים כל מיני עריכות סאונד, מיקסים ושאר השטויות. אז רציתי לדעת איך זה מתחלק? מה חשוב יותר, התוכנה או החלק החומרתי? והאם יבוא יום שמספיק שתהיה תוכנה טובה שתוציא מכל כרטיס קול ואוזניה אז הטוב ביותר? כי נראה לי שתוכנה בדרך כלל דומיננטית יותר מחומרה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  7. האם יש תוכנה שממירה אותם כך שאני יכול לשמוע ...באיכות המטיבית ...ללא עיבוד מידע ..

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. Started by SilentD.M,

שלום, קיבלתי את Z-5500, הפתיעו אותי עם הקופסא הענקית. ואני לא ממש מרוצה, אני חושב שהמערכת לא נשמעת כמו שהיא אמורה להיות. חיברתי את כל הרמקולים לסאב כולל את Control Panel, עכשיו איך אני מחבר את Control Panel למחשב?! הגיע כבל 3 חיבורים מכל צד(חיבור ירוק שחור וצהוב)אני חושב שזה נקרא 3.5? שאותו אני מחבר למחשב, אבל הבעיה שאין לי שלושה חיבורים במחשב, אני אמור לחבר אחד מהם? אני אמור לקנות כבל נפרד ? יש ב Control Panel עוד חיבורים , COAX ו OPTICAL, מהם ? צריך לחבר אותם? איזה הכי טוב? ד"א יש לי hp dv6160ea שיש בו חיבור 3.5 ו SPDIF שאין לי מושג מזה... בקיצור יש לי כאב ראש מכל הכבלים האלה , אם מישהוא יכול לעשות לי סדר? :-\

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. Started by za-david,

אני צריך כרטיס טלוויזיה עם שלט שניתן לחבר אליו חיבור אנלוגי וגם שתהייה אופציה לחיבור של ממיר דיגיטלי בנוסף חשוב שתהיה לי יכולת להקליט

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by adam12345,

היי משהו מכיר תוכנה שאני יכול לעשות RIP לטראקים של DVD לקובץ dts, ac3 או ogg שתומכים ב5.1 אני מעוניין לעשות RIP רק לסאונד כל התוכנות שמצאתי עושות רק לmp3, wav etc.. ורק 2 ערוצים או שזה כולל לוידאו

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 100-130 שקל? עוד משהו: יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מערכת היקפית 5.1 למחשב. כמה דברים שחשובים לי: 1. תקציב 400, 400 + ש"ח. 2. שלט אלחוטי או חוטי למערכת, לא רוצה נובים על גבי ארגז הסאב. 3. עדיפות למבנה מרובע ולא עגול לסטלייטים. יש כאן כמה שמצאתי שנראים לי : משיהו מכיר, משתמש, יכול להביע דיעה ? מעניין אותי צורת החיבור, הרי היציאה בכרטיס הקול המובנה במחשב היא PL סטריאו קטן, האם בחיבור למערכת 5.1 זה יוצא דיגיטל והחילוק לערוצים השונים נעשה בסאב ? מבט בממשק המשתמש בכרטיס הקול במחשב במצב של 2 רמקולים: מבט בקונפיגורציה של 5.1: אפשר לראות שיש תמיכה ב 5.1, אבל לא ברורה לי צורת החיבור, האם יש S/PDIF ? אני לא רואה מאחור חיבור RCA לכך. המלצות למערכות נוספות יתקבלו בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. יש לי זוג רמקולים רצפתיים של jbl e-80 התקציב שלי עד 2500 ש"ח השימוש בעיקר למוזיקה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. ברור לי שהטיונר שמגיע משם הוא NTSC ולא - PAL השאלה היא האם זה משפיע בכלל אם בכוונתי לחבר ממיר של YES ? חן חן גל

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  15. זה לגבי הנגן מתקדם wd tv hd - הסקר הוא כמו בקשה מהיצרן שיוסיף תמיכה בכתוביות עבריות אפשר להצביע בקישור הבא ורצוי לתת 3 נקודות. תודה http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general/suggestions/183841-add-hebrew-subtitle-support

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by PT,

זכיתי מן ההפקר וקיבלתי לחייקי רסיבר + רמקולים 5.1. יש לרסיבר כל מיני הגדרות שבאמת אין לי מושג איך לאכול מכיוון שאני יודע שאנשים בפורום כאן מלומדים יותר ממני, אנא מכם, עזרו לי. בהגדרה של Crossover FQ אין לי מושג מה לשים, יש אופציות: 80Hz, 100Hz, 120Hz זה משנה בכלל משהו? מה הההגדרה האופטימלית? במערכת רמקולים, הסאב הוא פסיבי ולא מחובר ישירות לרסיבר, אלא דרך הכבלים של הרמקולים הקידמיים האם להגדיר ברסיבר שקיים סאב או לא? זהו בעיקרון. רוב תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by st sale,

מחפש תשובה ולא מוצא, לflip 5 יש תוכנה לחיבור 2 רמקולים לסטריאו שנקראת paetyboost ל charge 4 יש תוכנה לחיבור מספר רמקולים רב שנקראת + connect השאלה היא אם ניתן לחבר בין שניהם, ז"א האם ה connet + יתחבר לflip 5 עם ה partyboost?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by PuLsE,

אממ אז ככה אני זקוק להמלצה לכ. קול כי זה שעל הלוח מתחיל לקרטע לי.. עכשיו טוו המחירים.. דיי מוגבל.. המקסימום שכרגע יש לי הוא 300 שקל אבל אם יהיה משהו ממש טוב.. אני אוכל להתפשר בנושא.. לכיוון ה400 עכשיו מה שאני מחפש הוא כ. קול למשחקים ומוזיקה.. כנראה שעדיפות מסויימת למוזיקה.. כי בתכלס במחשב שאליו זה מיועד לא הולכים לשחק יותר מדי.. אבל כמו כן שלא יראה ביצועים עלובים במשחקים.. בתודה, אגב אני חשבתי על הכ. קול הבא http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=26982 או http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=38645 במידה ואני באמת יצלח להשיג את ההפרש.. מה לגביי AuzenTech איך הם??

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. עוד כשבוע מגיע מחשב חדש שהזמנתי, החלטתי לנצל את ההזדמנות וגם לקנות לו כרטיס קול שיהיה יותר איכותי ממה שיש בלוח (Gigabyte GA-945P-S3), אך התקציב שלי לא גדול (תכלס יכול להיות גדול, אך אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף , לכן נורא חשוב לי יחס האיכות/מחיר), כמו שאמרתי, הרמקולים שלי הם ATP3. התקציב הוא פחות או יותר 300 שקל, ישנם כרטיסים טובים (יחסית כמובן) שמשתלמים במחיר הזה? אם כן - אילו ? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום ראיתי באינטרנט את הדבר הבא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2674259 האם זה שווה וכמה זה שווה והאם הטלויזיה היא טלויזיה טובה ורואים טוב תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by tania131,

http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40262&sog=C-MP3Player איך הMP3 הזה, ואיך החברה הזאת? אני יודע שזה לא סאנדיסק בכל זאת, אבל בסכום כסף כזה , איך נראה הMP3 הזה?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by (iriver H10),

http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= האם העדכון הזה מתאים לגרסא אירופאית?

23. Started by parker8,

לרמקולים של המערכת יש כבלים שבשסיומם יש מתכת כזאת.... שמחברים למערכת עצמה... ??? האם אפשר לחבר את המערכת למחשב? אם כן אני אמשח לדעת איך עושים את זה... :-\ תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. טוב קניתי היום DVD חדש XERO דגם HSD 4000 הוא הכי חדיש עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא צריך להדביק את הכתוביות לסרט אלה להעלות אותם בנפרד אבל אני לא מצליח צרבתי את הסרט בנרו והוספתי לשם את הכתביות אבל איך אני שם את הכתוביות? יש דרך מסוימית שצריך לצרוב את זה תודה לעוזרים זה מאוד חשובבבב לי.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  25. אני מאוד מרוצה מן הרמקולים הנל... רק הבעיה כשאני שומע מוזיקה, אז שומעים איך שהאויר יוצא מן החור של הסאב, ממש שומעים את האויר, וזה ממש הורס... מישהו נתקל בבעיה? SBS 370...

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.