עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tzolerguy,

אני לא בטוח זה לכאן יש לי אוזניה ומתאם BLUETOOTH למחשב התקנתי את המתאם ואת התוכנה הכל עובד זיווגתי אותו עם האוזניה אבל איך אני יכול לגום למצב שאני מדבר ושומע את עצמי ברמרולים להשתמש בה לבצע שיחות בסקייפ או ICQ מסנגר משהו תודה

2. Started by moshe10952,

יש לי md n707 והתוכנה המצורפת לא מרשה להעתיק מה שהוקלט על ידי הMD אל תוך המחשב, מי שיודע איזה דרך, אנא יודיע לי ותודה רבה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by yogeva,

שלום לכולם, אני רוצה להתייעץ בנוגע לקניית רמקול נייד. קניתי מחשב נייד ללימודים, ואני רוצה לקנות גם רמקול טוב כי אני אוהב ללמוד עם מוזיקה (שקטה) . אם יש לכם המלצות לרמקול כזה (בעל איכות סאונד טובה, בלי חשיבות לעוצמת השמע) אני אשמח לשמוע. אגב, אני טס לחו"ל השבוע ,כדאי לקנות בדיוטי פרי? יש רמקול מומלץ? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם ת…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. אז ככהה קודם כל תודה על העזרה..תנסו כמה שיותר לעזור.. תקשיבו בחדר שלי אני מחבר את המחשב למערכת סטריו..ע"י כבל שהוא: -מצד אחד: 2 בננות (אוודיו) -מצד שני : חיבור לרמקולים למחשב (החיבור במחשב בדרך כלל בצבע ירוק).. אבל פעם אחד הקצה של הכבל שאמור להיתחבר למחשב נישבר לי בתוך החיבור של הרמקולים במחשב.. תמונה של הכרטיס קול : **החיבור האמצעי הירוק (היקפתי אותו בעיגול אדום) שם בתוך נישבר לי בקצה של החיבור של הרמקולים של הכבל.. תמונה של הכבל: **רואים את שני הצדדים ,צד של בננות וצד של חיבור למחשב? אז השפיץ של הקצה של הצד עם החיבור למחשב ניבר לי ותקוע בתוך החיבור שראיתם בתמונה הקודמת.. אז מה לעשות? יש דרך להוציע אותו? (לפרק את זה ולהוציא?) או ליקנות מה? חדש...

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Future,

http://www.x-net.co.il/Product.asp?Pid=DGY256&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=52# עוד דבר זה הנגן הזה http://www.revi-tel.com/he/products.asp?id=75&cat=48 לא כתוב עליו הרבה מה אתם חשובים עליו משיהו מכיר אותו? אם לא מישהו מכיר משהו במחיר הזה שאני כיול לקנות? 256 מגה? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  7. יש לי תקציב של כשל 2500 שקל לקנות מערכת 5.1 לחדר הבינוני שלי שבו האקסבוקס משמש כדיוידי אני מחפש המלצות למערכת ששתאים ספציפית שאלתי על זאת ולא על 5500 בשל האופציה האלחוטית של ה5450 רק ה REAR האחוריים אלחוטיים זה מספיק טוב? זאת אומרת בשביל שאר הרמקולים מה אמור ליהיות המרחק שלהם מהמוקד חיבור אני לא מעוניין בחוטים שיעברו לי בחדר ולקדוח בקיר זה קצת פרויקט.

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב... האם זה יעבוד עם הכרטיס מסך שלי (או שזה עובד עם כל כרטיס מסך?) יש לי Radeon X1950 Pro 512 MB יעבוד? ואם כן, יש למישהו המלצה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן, אני רוצה לרכוש טלוויזיית LED בגודל של לפחות 32" בתקציב של עד 1500 ש"ח, פלוס מינוס כמה שקלים. האם ישנה טלוויזיה מומלצת בתחום המחירים הזה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Sol@rWind,

האם יש לאוזניות אלחוטיות DELAY בקול ? כלומר האם הקול מגיע אחרי התמונה בהפרש ניכר לעין, שמעתי שיש אוזניות עם DELAY שמפריע תןדה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המצב לאחר התקנת Media Portal 0.2.3.0 RC2 על מחשב HPTC עם המפרט הבא: 1. מעבד P4 2.6M 2. זיכרון 512 M 3. כרטיס מסך MSI 128bit NVIDIA 5200, יציאת S-VIDEO 4. מערכת הפעלה XP SP2 5. כרטחס טלויזיה PVR 150 6. קודקס: DSCLAR 7. חיבור לטלויזיה מקרן אחורי פנאסוניק 47" סה"כ קיים הבדל ניכר לעין באיכות התמונה דרך מחשב לעומת חיבור ישיר דרך ממיר או DVD. אני מבין שלאור כל ההמרות בדרך לעולם לא אקבל איכות זהה בין המקורות אבל..... התופעות הן : 1. צבעים דהויים יותר מהמקור (ממיר, DVD, וכו) 2. במצבים של תמונות כהות, ניתן להבחין בפיקסלים . מריחות. שאלתי היא: כיצד ניתן להשיג שיפור משמעות בהשקעה מינימלית, אם בכלל. תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  12. היי, נראה לי שכאן זה הכי מתאים לכתוב על הנושא, יש לי מערכת נחמדה ברכב עם רמקולים 6X9 מאחורה של קנווד, דגם 6980IE, 450W ו 90RMS. המערכת כרגע ללא מגבר, לכן השאלה שלי היא על מגבר נורמלי שיספק את העבודה בווליום גבוה וטוב. הפאנל שלי כרגע הוא דיי ישן, SONY CDXS2000 אם אני לא טועה בדגם. אבל עובד לא רע עם המערכת עצמה. רציתי לדעת האם מגבר נורמלי במחיר כזה אפשרי למציאה? יש הרבה בזאפ אבל אני לא מבין בדגמים חוץ מבודדים, ורציתי לשמוע את דעת המומחים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רמקולים של microlab a6321 בקיצצור הבאלאנס מאוזן והכל ורציתי לדעת למה שומעים בבוקסה אחת חזק יותר מהשנייה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by nore0,

המחשב וה-iTunes מזהים את ה-IPOD אבל השירים לא נכנסים עשיתי Uninstall ולא עזר יש הצעות ? http://img65.imageshack.us/img65/3889/itunes3fa.jpg

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אנשים, יש לי טלויזיה LCD 32 ואני משתמש במחשב להרצת סרטים, כרגע אני עושה זאת באמצעות חיבור חוטי HDMI רציתי לדעת כיצד אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב בחיבור אלחוטי לצפיה בזמן אמת ברזולוציה טובה, אם זה אפשרי. המחשב הוא מחשב נייד עם חיבור רשת אלחוטית מובנה. תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by oba3k,

השאלה די מובנת לא?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by naorai,

אהלן, אני מתלבט בין ה- Z2300 ל- SOLO 7... הרמקולים הולכים להיות מחוברים לנגן MP3, בעיקר למוזיקת רוק \ רגאיי \ קלאסית... חוץ משני אלה, יש המלצות עדיפות מבחינת עלות \ תועלת?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  18. Started by evy,

אהלן חבר'ה.. אני מעוניין לקנות מחר אוזניות אחרי שאני חוזר מהבסיס.. אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי אוזניות בסכום של כ250 שקל שיהיו מיועדות לשירים ומשחקים,חשוב לציין שאני מחפש אוזניות סגורות,שמכסות את כל האוזן. ואני אשמח אם תתנו לי גם קישורים לחנויות בבאר שבע .עם הדגם הספציפי שאתם מציעים. ועוד בקשה..תנו לי שמות של חברות אוזניות טובות ואמינות , במקרה שלא יהיה להם את הדגמים שנתתם לי. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. אני הולך לעשות שיפוץ כללי בחדר ואני רוצה לקנות טלויזיה חדשה במקום הitt 29 הענקית שיש לי. עכשיו, השאלה היא מה ההבדל בין lcd לפלזמה? תמיד חשבתי שפלזמה זה יותר טוב ויותר יקר, אבל כשהתחלתי לברר מחירים הסתבר שזה לא נכון בכלל. אז השאלה שלי היא מה ההבדל ומה עדיף? הטלויזיה הולכת לשמש לממיר, סרטים, משחקי וידאו. תודה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  20. וזהוא נ.ב רק לידע כללי זה בשביל חבר שלי

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  21. שלום! אני מתכנן לקנות נגן נייד מבוסס HD. כרגע יש לי פחות מ1.3 גיגה בייט של שירים במחשב, כך כפי שאתם רואים אני לא צריך נגנן של 20GB. חשבתי על האיי פוד מיני החדש של 4GB. דיי חשובה לי הבטרייה, כדי שתוכל לפעול כמ השיותר גם מבחינת זמן בין כל טעינה וגם מבחינת אורך חיים כולל. התקציב שלי הוא, כפי שאתם רואים, 200$, אבל אם תהיה איזה שהיא המלצה מעולה אני אעלה לאיזה 250 דולר בערך... תודה!

• 63 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. Started by tusik,

שלום לכם קניתי מערכת קולנוע/מוסיקה חדשה . עדיין לא חיברתי שום דבר. אני צריך עזרה עם החיבורים , מה בדיוק הולך למה , איזה כבלים ? האם יש הבדלים באיכויות עם כבלים שונים ? מה זה חיבורי קומפונט , סופר-וידאו (זה rca ?), קומפוזיט ? איך אני משתמש בהם ? צריך שיהיה חיבור מקביל בטלויזיה ? צריך ככל מיוחד לרמקולים ? תודה מראש לכל מי שיכל לעזור לי . דרך אגב : רסיבר rx-v430 yamaha די.וי.די : toshiba sd1850 רמקולים רצפתיים peerless sr86 אחוריים וסנטר : peerless sr/ct177

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by prelly,

שלום יש לי Ipod v.4 20gb הייתי רוצה לדעת איך אני מעביר שירים ממנו אל המחשב בתודה מראש prelly אין לי כל כך זמן לחפש אם דברו על זה כבר מצטער אם דיברו כבר

24. שלום לכולם, התקלקלו לי השבוע האוזניות ולכן אני צריך אוזניות חדשות. היו לי אוזניות Creative EP-650 ושחיפשתי בזאפ מצאתי דגם שנראה דומה EP-630 , האם יש ביינהם הבדל ? אם למישהו יש המלצה לאזוניות אחרות אני גם פתוח להצעות: תקציב: עד כ-200 ש"ח גג, סוג אוזניות: כמו של מה שהיו לי (אני חושב שהמינוח הוא In ear), שימוש: בעיקר לנגן clip plus ולפעמים אני מחבר למחשב נייד שלי ושומע בהן סדרות. בתודה, אמיר

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  25. Started by maxwell10,

האם ישנם מגברים או רסיברים build-in במחשב (כלומר 5.25")?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.