עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. צריך את העזרה שלכם בבחירת אוזניות in ears בטווח של עד 1,000 שקל קונה מאי ביי אני שומע את כל הסוגים של השירים ובעיקר טרנסים רמיקסים והיפ הופ, ושומע מנגן MP3, אז לא צריך מיקרופון.. האוזניות הקודמית שלי עלו 90$ של beats by dr. dre אבל הסתכלתי כאן כמה עמודים אחורה והבנתי שהם לא כאלה טובות, אז אני אשמח אם תמליצו לי על אוזניות טובות שינצלו במקסימום את הכסף הזה המליצו לי את האוזניות האלה - Sennheiser IE 80 In-Ear: http://www.amazon.de/gp/product/B005N8W27I/ref=s9_bbs_gw_d24_g23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=18FVXZN0XTESVGEYRBY8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455353807&pf_rd_i=301128 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם ברצוני לרכוש אוזניות In Ear. תקציב: 550שח בכרטיס וויזה נטען - אם הזמנה מחול. סוג מוזיקה: Classic Rock, Metal, Industrial. נקודות החשובות לי: -אטימה כמה שיותר טובה -איכות הצליל כמה שיותר טובה - הצלילים הנמוכים בעדיפות הכי גבהה. -שהיו ניידות, כלומר שלא היו בעלות התנגדות גבהה מדיי ככה ש אייפוד שאפל החדש יסחב לפחות ל 5 שעות מוסיקה. - עדיף שיהיו מהארץ אבל אם יש אפשרות טובה יותר מחו"ל אז זאת לא בעיה אפשר להזמין. - המוסיקה תיהיה מקודדת ב MP3 בביטרייט של 320KBPS. היו לי כמה אפשרויות אבל אני בחפש דעה של מישהו מנוסה יותר ממני. Altec Lansing Im716 Altec Lansing Im616 Altec Lansing UHP 336 Ultimate Ears Super.Fi 3 (חדשות) Ultimate Ears Super.Fi 5 (משומשות באיביי) ועוד שאלה…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות in-ear בשביל נגן MP3 התקציב הוא 200-250 ש"ח אשמח לקבל המלצות תודה !

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. היי, חשבתי לקנות אוזניות חדשות וראיתי כמה אבל אין לי מושג מה לבחור... האוזניות יתחברו למוטורולה מיילסטון (אני באמת ירגיש הבדל בין אוזניות של 10$ לבין אוזניות של 50$ אם אני מחבר אותם לפלאפון?) ואני שומע בעיקר רוק, פאנק, מטאל. בנוסף לכך חשוב לי הנוחות ובידוד הרעש מבחוץ. מה אתם אומרים על האוזניות האלו: http://www.amazon.com/gp/product/B000Y8Y8FG?ie=UTF8&tag=logicbuy-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B000Y8Y8FG מה ההיתרונות שלהם והחסרונות שלהם והאם אפשר להשיג משהו באותו מחיר יותר טוב? נ.ב, מישהו יכול לבדוק לי כמה יעלה לי משלוח לארץ של האוזניות הללו (פשוט אין לי חשבון באמאזון). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  5. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. שלום, האוזניות הנוכחיות שלי (סנהייזר CX300II) כבר פשוט מתפרקות אז החלטתי לקנות חדשות מחפש אוזניות INEAR שישמשו אותי בשביל לשמוע מוזיקה בנסיעות מהאייפון חשוב שיהיה בהן מיקרופון, ככה אני לא אצטרך להוציא את הטלפון מהכיס/תיק כל פעם שיש שיחה הסנהייזר הנ"ל די סבירות מבחינת האיכות אבל הן מאוד מדגישות את הבאסים והפעם אני מעדיף אוזניות קצת יותר מאוזנות מבחינת תקציב אז כאמור 250 ש"ח פלוס/מינוס, אני יכול גם עד 300 ש"ח תודה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום אני מחפש כבר זמן מה אוזניות 5.1 שיהיו כמה שיותר קרובות ליכולות של מערכת קולנוע ביתית מצאתי את האוזניות האלו באינטרנט וגיליתי שגם מוכרים אותם בארץ באתר של פנדה ב 300 ש''ח לא כולל כרטיס הקול 5.1 שצריך שזה עוד 200 שקל. הייתי רוצה לקבל המלצה על האיכות שלהם ואם הם באמת ברמה של מערכת קולנוע. Zalman ZM-RS6F 5.1 Stereo Headphones

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Chymes,

אני מחפש אוזניות קטנות באיכות גבוהה. אני מבקש שתרשמו את השם המלא של המוצר + קישור. תקציב: 150 - 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  9. אהלן.אין לי שמץ של מושג באוזניות והייתי רוצה{יותר נכון צריך }את עזרתכם. אני כרגע עם אוזניות של 16.90 מאופיס דיפו ואני חושב ששומעים בהם מעולה תודה דרך אגב האוזניות מחוברות לרסיבר JVC RX6042.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by אוריפ,

היי! כפי שאתם יודעים (או לא), קניתי מיני דיסק חדש. עכשיו אני רוצה לקנות לו אוזניות אלחוטיות. עכשיו, הבעיה היא, שבאוזניות אלחוטיות רגילות יש את המשדר הזה שמהווה מעיין בסיס לאוזניות. עכשיו אני לא יכול לטייל עם המשדר הזה ברחבי ת"א ולשמוע מוזיקה... מסכימים? אז יש לכם פתרון? אולי אוזניות עם משדר ממש קטן... אם לא קיים דבר כזה / אין לכם פתרון, אז אני מבקש המלצה על אוזניות לא אלחוטיות, אבל שיהיו טובות. התקציב הוא איזה 500-600 ש"ח, אבל אם יהיה רק דגם אחד או שתיים של האוזניות האלחוטיות שאני רוצה והם יעלו יותר, תגידו, ואני אשקול אם זה שווה את ההפרש. תודה!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. שלום, ברצוני לרכוש אוזניות חדשות למחשב שלי ואשמח לקבל המלצה בנושא. השימוש שלהם יהיה בעיקר למשחקים, תוכנות למיניהם כמו סקייפ וטים ספיק, ומוזיקה פה ושם. חשוב לי שיהיו אלחוטיות עם מיקרופון (יש לי אוזניות חוטיות טובות), כאשר התקציב הוא סביבות ה400 ש"ח, ניתן לחרוג במידה וישנם אוזניות באמת איכותיות במחיר קצת גבוה יותר. אשמח אם הם יהיו של חברת סינהייזר, אבל גם חברות ממולצות אחרות אין לי בעיה לבדוק. תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, עשיתי חיפוש פה בפורום בנושא וכמעט אין המלצות על אלחוטיות, בייחוד על כאלה שיתאימו גם לספורט כמו ריצה וחד"כ. הדגמים היחידים שראיתי שדיברו עליהם פה הם Jaybird Blue buds X שיקרות לי מדי ו-Jabra sport שטווח הביקורות עליהם באמאזון לא מרשים במיוחד (3 כוכבים מתוך 630 דירוגים). אז אשמח לעזרתכם במציאת דגם מומלץ, כאשר התקציב הוא כמו שצוין ואני קונה בארה"ב. מבחינת איכות המוזיקה - כמובן שאשמח לטוב ביותר שאפשרא להשיג במחיר הזה, אבל אני לא אודיופיל או משהו בסגנון. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות שיתחברו לטלוויזיה. תשאלו אותי על תקציב, אני לא ממש יודע... אם יש הצעות לכמה דגמים מומלצים בדרגות מחירים שונות, אשמח לשמוע. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי לצפיה בטלויזיה. התקציב הוא סביבות 400-500 ש"ח כמובן שהאיכות חשובה אבל גם הנוחות (לא רוצה שיכאבו לי האוזניים אחרי האזנה ממושכת) לקנות מחו"ל זאת בהחלט אפשרות אני מאוד אשמח לשמוע המלצות תודה !

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  15. אני מחפש אוזניות אחלחוטיות עם מיקרופון משולב. מישהו יכול להמליץ לי על דבר כזה,מחפש הכי זול שאפשר. לא מצאתי בשום מקום :'( תודה מראש

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. תודה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by KusHniR,

אהלן :] אח שלי הגדול עכשיו בארה"ב והאוזניות שיש לי עכשיו (משו מצ'וקמק של קראייטיב) עושות לי בעיות (בעיה עם החיבור, צריך לשחק איתו כדי לשמוע בשתי האוזניות במקביל). קיצר אני רוצה לנצל את שאח שלי שם ולהביא אוזניות טובות במחיר ששווה להשקיע. הדרישה העיקרית שלי שיהיה אפשרי לרוץ עם זה.. (לזה אני עושה שימוש בנגן בעיקר) , אבל גם למצב שאני יכול לשמוע בשכיבה. בנוסף אני אשמח לכמה הצעות כדי שאם הוא יכנס לחנות הוא לא יסתבך או משו שלא יהיה רק דגם אחד ספציפי. בתודה מראש KusHniR

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by Strelok,

שלום לכולם חג שמח האוזניות שלי נשברו לגמרי הודות לאחי הקטן ואני צריך אוזניות חדשות לגיימינג בסביבות 400-500 שקל שיהיה מבודדות מרעש שלא יכנס רעש ושיהיה מיקרופון ומהארץ יהיה עדיף עם יהיה מIVORY KSP או BUG אין לי כרטיס קול מיוחד או משהו רק מהלוח אם שלי שזה Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 תודה לכל מי שעוזר כי אני צריך לקנות אותם עוד השבוע וזה קצת דחוף

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  19. אני מחפש לקנות לי לנגן אוזניות IN-EAR בטווח מחיר של 100-200, חשוב שיהיו כמה שיותר מדויקות אבל גם ווליום גבוה... ויש לי שאלה: האם לאוזניות סיליקון יש גם צליל יותר טוב או שרק חוסמות יותר טוב את הקולות מבחוץ?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. היי, לקראת בלאק פריידי הבא עלינו לטובה אני מחפש אוזניות בלוטות' מומלצות. אני נורא אבוד בין כל הדגמים והייתי שמח לקבל כמה שמות כדי שביום המבצעים אוכל לבדוק מחירים ולקנות את מה שהכי משתלם. השימוש העיקרי יהיה מוזיקה בכל מני סגנונות, סרטים, אולי קצת משחקי מחשב. מעוניין לקנות בארה"ב. תודה, איליה

21. האוזניות יתחברו למחשב ואם צריך אוסיף מגבר שיתחבר למחשב וממנו אתחבר לאוזניות, המוסיקה שאשמע לרוב היא אלקטרונית,קלאסית וגאז. האמת שכבר הלכתי לאיבוד בקריאה מרובה על כול סוגי האוזניות ועד כה הכי קרצו לי ה AKG 701 ,DT770 ומבחינת מחיר חשבתי על Audio-Technica ATH-M50 אנא עזרו לי להגיע להחלטה . תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  22. אני רוצה לקנות אוזניות טובות ו איכותיות בסביבות ה 150 ש"ח האוזניות הם בעיקר ל משחקי רשת. תודה רבה לעזורים !

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  23. עשיתי חיפוש והחיפושים הראו שהאוזניות MDR-EX71 מומלצים בקרב המשתמשים כאוזניות איכותיות שנכנסות בתוך האוזן. השאלה שלי איפה אפשר לקנות כאלה בארץ? כמה הן עולות? והאם הן באמת כאלה איכותיות ונוחות? בקשר לאיכות: אני מחפש אוזניות שיספקו איכות שמיעה פחות או יותר כמו הרמקולים שיש לי (ATP3) כי אני ממש התרגלתי לסאונד שלהם ואני לא יכול לשמוע סאונד פחות טוב מהם. תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. השימוש העיקרי שלהם - האזנה למוזיקה (בעיקר קבצי FLAC) ישירות מהלפטופ. שמעתי על SHURE וסנהייזר שהם טובים, אבל אם יש חברות אחרות מומלצות אני אשמח לשמוע עליהן בתודה מראש

• 49 תגובות
    • 6.3k צפיות
  25. Started by ~Pizza~,

שלום. אני צריך המלצה לאוזניות גיימינג ולעבודה טלפונית מהבית. אני מתחיל עבודה מהבית בקרוב בתמיכה טכנית טלפונית ואני צריך אוזניות+מיקרופון שיוכלו להתחבר גם לפלאפון וגם למחשב. (או שאתם מכירים תוכנה שאני אוכל לענות לטלפונים דרך המחשב, זה יהייה מצויין) התקציב הוא בערך 300-400 שקל, אני כנראה אקנה אותן בחו"ל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.