אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, אני מחפש לידידה רמקולים לבית שישמשו את המחשב הנייד שלה. התקציב הוא בין 200 ל-300 ש"ח. חשוב שתהייה עוצמה סבירה. תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר track ספציפים מתוך Midi ל mp3 ולא את כל ה tracks מישהו מכיר כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DELL INSPARION 9400 אני רוצה ליקנות רמקולים של לוגיטק 5.1 אך למחשבי איל יציאה ל 5.1 אחריי בירורים הבנתי שאפשר ליקנות כרטיס קול חיצוני אשר מיתחבר דרך USB האם זה כדאי? לא יעשה בעיות? והכי חשוב אם יהיה לי סראונד ?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום! החלטתי שאני רוצה להשקיע קצת באוזניות הבאות שלי ואני פתוח גם להזמנה מחו"ל. מדובר באוזניות שיתחברו לפלאפון, ניידות, עדיפות ל-on-ear (לא מעוניין בכלל ב-in ear או כפתור למיניהם..) שומע כמעט הכל, אבל בעיקר רוק והרבה דאבסטפ ככה שצריך דגש על הבאס אני לא מבין בנושא ומחפש כיוון, אז תמליצו לפי דעתכם!
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור בתקציב של עד 30$ אותן (בתקווה) אחותי תרכוש עבורי בארה"ב (או שארכוש אותן לבדי בארץ אם הפרש המחירים לא יהיה גדול מדי). אם ניתן להשיג אוזניות מבודדות רעש בתקציב הזה-מה טוב. עד היום היו לי הmx-500 של סנהייזר...נותרה רק אוזנייה אחת פעילה :'( תודה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום קניתי IRIVER H10 יד שניה, ורציתי לפרמט אותו, לא מצאתי בהגדרות שלו אפשרות לפירמוט ולכן בטיפשותי פירמטתי אותו דרך המחשב שלי מסתבר שזאת הייתה טעות ועכשיו כשהמכשיר עולה הוא אומר שחסר קובץ מערכת וצריך לחבר את זה ל IRIVER PLUS בשביל לעשות .RESTORE הורדתי מהאינטרנט גירסא של הארדוור כנראה לא טובה, ולאחר שהתקנתי אותה ה H10 לא מזוהה יותר ע"י המחשב. ושאני מחבר את הכבל למחשב ולנגן הוא רושם "חיבור חירום" ועדיין לא מזוהה, הוא גם לא נכבה אחר כך ע"י הכפתור... נרשמתי לאתר של IRIVER במטרה להוריד את ה IRIVER PLUS ואפילו עשיתי REGISTER PRODUCT אבל עדיין הם לא מאפשרים לי להוריד את IRIVER PLUS 2 מישהו יודע מה אני עושה? תודה ! נ.ב זה IRIVER H10 5G
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי כדי שאוכל לחבר אותו לממיר של הוט למסך מחשב Samsung T240,מערכת הפעלה vista ללא מדיה סנטר. איזה כרטיס הכי מומלץ היום שיעשה לי את העבודה באיכות גבוהה כולל הקלטה? איזה ממיר איכותי אני צריך לדרוש מהוט ? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי מגבר שמחובר לרמקולים מערכת קולנוע בייתית אני רוצה לחבר ת'מחשב שלי למגבר ושישמעו 5.1, שאני מחבר דרך יציאה אחת מהמחשב ומחבר רק לחיבור אחד שומעים רק מהקדמיים אני צריך לקנות 3 כבלים של חיבור RCA ל 2 בננות ולחבר אותם כמו שמחברים רמקולים 5.1 לפי הכללים שהקדמיים זה בירוק, אחוררים זה בשחור\כחול וסנטר\סאב זה באדום ושאני יחבר כל אחד בהתאמה למגבר זה יצא טוב וישמעו סראונד ? בסרטיי די וי די שאני מפעיל דרך כונן DVD ישמעו גם סראונד ?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי רמקול מוגבר (כמו האלה של הdj) ומערכת חלקים ישנה של סוני שמחוברת למחשב...יש אפשרות לחבר את הרמקול המוגבר למערכת? או ישירות למחשב במקביל למערכת..
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המחשב נייד, איזה כרטיס קול AC97,. הבעיה אינה בעיית חומרה, ושום פתרון תכנה גם כן לא יפתור את זה פשוט ההשראה מהמטען כשהוא מחובר גורם לרעש. עובדה, כשהוא מנותק אז אין רעש. השאלה אם כרטיס חיצוני יכול לפתור את הבעיה או לא? אולי יש איזשהו מתקן לחיבור בין המטען למחשב שמפסיק את ההשראה?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי, עכשיו התיבה שיש לי מעולה כל מה שאני צריך זה את הרמקול עצמו איפה אפשר לקנות רק את הרמקולים? ואם רמקולים של רכב יכולים להתאים או שצריך "אום" שונה וכו'
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי את הלייב ויש לי כרטיס קול אל הלוח דגם REALTEK ALC655 ותראו את הנתונים עליו: http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=2003051 אני לא מאמין אבל רשום שם שהוא תומך EAX2.0 והלייב לא תומך בזה אם אני לא טועה על פי נתונים שלהם הם מאוד מאוד זהים!! :-\
-
אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 למחשב וכרטיס קול מתאים בתקציב של עד 1600 שקל אבל אפשר לחרוג טיפה אם אתם יכולים לעזור לי במה הכי כדאי לי להשקיע אני הולך בכיוון של סרטים ככה שאני צריך מערכת 7.1 תודה זה אתר תותח!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את הרסיבר על עוצמת קול נמוכה לא ניתן כלל לשמוע את הרמקול סנטר אך כאשר אני מגביר ונותן כביכול זרם חזק יותר הרמקול סנטר מתחיל לעבוד מה יכולה להיות בעיה זו ? האם חיבורים רופפים ? האם בעיה ביציאה של הסנטר ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מה דעתכם על המכשיר הזה? האם הוא טוב והאם גם הוא יכול לתמוך בכתוביות, לפני או אחרי עידכון מליונטוורק... לפני הניתונים שלו הוא נראה אחלה של דבר אז מה אתם אומרים הוא באמת טוב? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איזה מבין ה-2 עדיף? inspire 4.1 4400 logitech z-540 תודה. נ.ב. ואם יש דגם יותר משתלם - אנא ציינו זאת.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ברשותי SMART TV של טושיבה דגם 50L7365 אחרי עידכון תוכנה שקיבלתי הטלוזיה רושמת לי הודעה כול פעם שאני מנסה להפעיל שירות רשת no illustration of this service is available in this demo mode please connect your TV to the internet אני יודע שיש לטלוזיה חיבור לרשת יש לה כתובת IP ואני מצליח לעשות PING אליה גירסת התוכנה שלי היא : 7.1.90.34.01.1 MBOOT version : 00503247 נסיתי לאפס את כול הגדרות אבל זה לא עזר איך אני יכול לצאת ממצב ה demo תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Jbl club 700bt https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1070445&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=CjwKCAiAl-6PBhBCEiwAc2GOVLr1KqGAt96bZ6ZfItb_6aKoiMvGlS0dfY15XsYytqFisDyOHZYl4hoCaeoQAvD_BwE Jabra elite 45h https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1080150&q=elite 45h שימושים: זום, סרטים, יוטיוב, הרצאות, שיחות טלפון.
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נכתב בשעתו בהרבה מקומות שיש בעייה לעבוד בנתונים הנ"ל עם כרטיסי טלוויזיה מסויימים.(למשל pvr-150). רכשתי כרטיס haouppaouge hvr-1700, נאמר לי שיתכן בכרטיס הזה פתרו את הנושא, אבל אני לא בטוח. אני צריך להחליט בדחיפות איזו מערכת וינ. 7 להתקין, 64 או 32. מישהו יכול לעזור בזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני עכשיו בארצות הברית ואני רוצה לקנות סטרימר. אני מחפש סטרימר מסוג אנדרואיד 1. אני רוצה את היכול להתקין עליו אפליקציות - כמו בפלאפון (אפליקציות VOD) 2. XMBC 3. שישמש כסטרימר 4אפשרות חיבור RJ45 5. אם אפשר שיקלוט שידור עידן פלוס זה אמור להיות לנסות ולהיות התחליף לYES שיש לי היום בבית אשמח להמלצות בהקדם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ובכן מדובר בעיוות סאונד קשה/דוחה/ומגעיל. ברשותי מחשב עם לוח אם Gigabyte 7VRXP עם כרטיס קול מובנה. התקנתי שתי מערכות הפעלה - Windows2000 ו-WindowsXP, כמובן שעדכנתי את כל ה- ServicePack של לוח האם . משום מה הסאונד שמתקבל במערכת ההפעלה של Windows2000 נשמע גרוע מאוד. ניסיתי "לשחק" עם המיקסר ולבטל אופציות שונות , שלא יפגע באיכות הקול. במערכת הפעלה WindowsXP המערכת מוציאה סאונד מעולה למערכת הסטריאו שלי. ואני לא מבין מה הבעיה .
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הבאתי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם, אני לא מבין גדול כל כך, אבל אלה ניראו לי לא רעים בכלל: MicroLab A6380 Divoom ® revo-3 Eacan A200II Eacan A600II ALTEC LANSING VS2421 וכמובן שאם יש משהו יותר טוב להציע, אני פתוח להצעות, רק שיהיה במחיר של עד 400-450 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
42 אינצ' יש לה FULL HD ואחלה נתונים והיא גם לא כזאת יקרה (11900)
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול 5.1 לרמקולים קריאייטיב שקיניתי ממה שהבנתי ה5.1 של קריאייטיב ושל stlabs זה בול אותו דבר חוץ מהמותג ולכן גם המחיר. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויכול לעזור לי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא חובב טלויזיות גדול , אני צופה בכל הסרטים והסדרות מהמחשב ברצוני להשתדרג בטלויזיה FULL HD שאוכל לתלות על הקיר ולחבר למחשב ב HDMI רזולוציה מועדפת 47- 50 אינץ' חשוב לציין שהשימוש היחידי שלי בה הוא צפייה בסרטים וסדרות. ראיתי בכל מיני דיונים ירידות על מותגי "מדבקה " כמו masimo אני לא רואה סיבה להוציא על טלויזיה יותר מ 2K אני לא מחפש משהו לטווח ארוך בכל זאת אשמח אם תוכלו להמליץ על טלויזיה בתקציב ( אפשר לחרוג עד 500 ש"ח ) שתשרת אותי נאמנה תודה מראש . עריכה: ראיתי בזאפ כל מיני טליויזיות של פיליפס סמסונג טושיבה ו METZ שנכנסות בתקציב למישהו יש המלצה ספציפית?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-