אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. יש לי בחדר טלוויזיה שמאחורה אלה החיבורים שיש לה: לפי מה שאני מבין יש פה חיבור AV אחד נכון? הבעיה היא של3 חורים העליונים אני מחבר את הממיר הדגיטלי ויש גם סוניפלייסטיישן שעד עכשיו לא היה מחובר ואני רוצה לחבר הבעיה היא שאם אני רוצה לשחק בסוני אני צריך מאחור לנתק את הממיר ולחבר את הסוני וככה גם עם הדיוידי אין דרך אחרת?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל... יש לי שאלה שמטרידה לא רק אותי. והמצב הוא כזה: יש לי מקרן של שארפ PGC30 אם זה אומר למישהו משהו וכאשר אני מנסה לראות סרט/ סירטון דרך המדיה פלייר או דרך DVD על מסך המחשב אני רואה את הסרט אבל דרך המקרן לא!!! והרי המקרן אמור לשדר כל מה שהוא מחובר אליו כאילו ראי. המצב חוזר על עצמו זה בחלק מהמחשבים הניידים אבל לא בכולם כלומר חלק מהניידים כן רואים דרך המקרן וחלק לא רואים פשוט רואים מסך שחור. החיבור בין המקרן למחשב הוא דרך כבל VGA (15 פין) השאלה למה זה קורה?? האם זו רזולוציה?? או קשור לכרטיס מסך?? אני בדילמה קשה!!! תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים חברים,מחר קונים לי זן מיקרו בניו יורק ואחת מהאוזניות אלה, אני פשוט ממש ממש מתלבט. קראתי שהפורטה פרו פשוט חלום וגםpx100 חיות רעות עולות גם יותר ב-10$...(וכן זה כן משמעותי) אז מה אתם מציעים? כי זה דחוף מחר קונים לי!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
LOGITECH Z5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,crid=2,contentid=9486 הם עולים בארץ במחיר המטורף הזה. אני מנסה להביא אותם מארה"ב כבר שלושה חודשים אבל לא הצלחתי הדבר היחיד שנשאר לי זה להביא אותם פה בארץ. השאלה שלי זאת אם אפשר להביא משהו יותר טוב במחיר הזה...זאת אומרת מערכת קולנוע ביתית(כי למחשב זאת המערכת הכי טובה). ואם כן אז אפשר עזרה למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן מחפש את הנגן ה"מושלם" בשבילי... חשבתי כל הזמן ללכת על הh320 אבל הבנתי שאין לי צורך ב 20 ג'יגה.... אז עכשיו מהו ההבדלת בין H10 לבין H320, מבחינת איכות שמע וכדומה? תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני פה בהתלבטות קשה כי רוצים לקנות לי כרגע מניו יורק נגןף והכל עם אוזניות עולה איזה 1300 שקל וזה לא מעט כסף... לכן רציתי לדעת מה אתם עושים ולאן אתם לוקחים את הנגן שלכם!?? לראות מה אני אוכל לעשות איתו,ושלא יישב סתם במגרה. כי יש לי עוד דברים לעשות עם הכסף....
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום יש לי Ipod v.4 20gb הייתי רוצה לדעת איך אני מעביר שירים ממנו אל המחשב בתודה מראש prelly אין לי כל כך זמן לחפש אם דברו על זה כבר מצטער אם דיברו כבר
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הגעתי סוף סוף למסקנה שהאיכות הירודה של הרמקולים הישנים שלי (Philips MMS140) היא בלתי נסבלת, ואני נחוש בדעתי להחליף אותם במערכת רמקולים איכותית (מכיוון שללבוש את האוזניות שלי [sennheiser PX-100] כל היום זה לא בדיוק הדבר הכי נוח שאי פעם עשיתי.) אני אשמח מאוד לשמוע המלצות על מערכות רמקולים של 2.1 או 4.1 ערוצים. איכות השמע חשובה לי הרבה יותר מאפקט הסראונד. אני גם משתמש כרגע בכרטיס קול ג'נרי כלשהו, משהו און-בורד של Sys... אם יש לכרטיס הקול השפעה גדולה על איכות הסאונד, אז אני צריך גם המלצה על כרטיס קול. התקציב שלי הוא כנראה 400 ש"ח, מקסימום 500 (וזה רק אולי). אני גם מעדיף שאני לא אצטרך לצאת מירושלים בשביל להשיג את החומרה.
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות רסיבר לסלון עד גבול מחיר של 1000 שקל בערך. צריך להיות קולט FM מיועד לשמיעת מוזיקה - בעיקר קלאסית ככה שעוצמה פחות חשובה וגם 5.1 לא ממש מעניין אותנו. יתחברו אליו 4 רמקולים אופטימוס 8 אום 50 וואט RMS.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי מוזיקה מהפורמט של IPOD לפורמט רגיל של MP3 ? אני מדבר על שירים שהורידו מI-TUNES . דוד .
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
זה בעצם שאלה שמתחלקת ל2 שאלות. 1)בכלליות בכל הדגמים,איך LENCO בנוגע לדיסקמנים? 2)מצאתי דיסקמן שעונה פחות או יותר על הדרישות שלי,אבל הוא מבית LENCO ואני לא יודע אם כדאי לקנות אותו. הלינק: LENCO http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36655 לעומתו יש עוד דיסקמן שנראה לי בסדר,אבל הוא יקר יותר ב100 ש"ח והוא של SONY,קצת חבל לי לשלם כל כך הרבה כסף בשביל השם. לינק:SONY http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36605 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אממ הדי וי די תומך ב - dvd video \ Dolby digital \ Divx \ Mpeg4 video \ kodak picture cd \ mp3 השאלות הם כאלה : 1) מה זה ה kodak picture cd , התמונות צריכות להיות בקידוד מסויים? או שכל bmp \ jpg יעבוד? 2) השאלה החשובה בעצם , שאני מוריד סרט divx ' , וצורב אותו , הוא בסטיראו או בסראונד? יש סרטי divx שבאים מוכנים בפנים עם סראונד? או שכולם סטיראו?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום רב עד לפני מספר ימים היה לי חיבור לטלויזיה של YES ובעזרת השלט של YES היה לי אפשרות להגביה ולהנמיך את הווליום של המערכת קולנוע ביתי היום יש לי HOT ואין אני מצליח, אני צריך שני שלטים אחד לטלויזיה לתחנות.והווליום במצב מינימום. והשני של המערכת לשנות את הווליום כיצד אפשר לחבר את הטלויזיה למערכת הקול עם שלט אחד בלבד של HOT בתודה אביחי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי DVD שלא יודע לקרוא כתוביות בעברית. כיצד אני יכול להוסיף קובץ כתוביות לסרט AVI כך שהכתוביות יהיו מובנות בתוך הסרט???
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את ATP3 של Altec, ואני באמצע שיפוצים של החדר החדש שלי בגג. יש לי שאלה לגבי הסאב, יש באפשרותי לחצוב בשבילו חור בקיר בריצפה, כלומר יהיה חריץ למטה שאליו יכנס רוב הסאב (אין מספיק מקום להכניס את כולו), האם מותר לעשות את זה? זה לא יחנוק את הסאב? אני יכול לעשות את החריץ רחב יותר מהסאב וגם גבוה ממנו, מה אתם אומרים? ואם זה כדאי, אז איך למקום את הסאב עם הרוחב פנימה או עם האורך? (ד"א אני עושה את זה כי יוצא מצב שהסאב יהיה בדיוק מתחת לשולחן ואז אני אתקע בו עם הרגליים. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הן טובות בכלל ? אלה: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3967156 אפשר המלצה לאוזניות עורף יפות לספורט? ועוד שאלה.. אם אני קונה כרטיס SD .. על איזה חברות להסתכל ?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שאפשר להעביר שירים לIPOD רק עם ITUNES , מה זה אומר לגבי MP3 שהורדתי ? האם MP3 כאלה לא ניתן להטעין לתוך הIPOD ? ומה קורה בנגנים אחרים האם לכול נגן יש תוכנה יעודית בשבילו ? תודה
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://www.dealznet.com/had20.html יש למטה דסקריפשן עם נתונים. הם טובים ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
חשבתי שירצו לראות את זה גם פה אז הנה: http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=889&PagePosition=1 תהנו!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שמתי לב שכשאני מקשיב ב H340 יש רעש רקע מציק כל הזמן (מן הסתם אם שומעים חזק לא שומעים אותו ) מישהו מכיר את התופעה? האם יש לה פתרון? תודה גלעד
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
קיבלתי לא מזמן את הכרטיס מחבר ששדרג את שלו , אחרי שהיה לי sb live רגיל. זה אולי ישמע מטומטם , אבל מרוב פונקציות ובקרות קשה לי לקבוע סאונד שיהיה נוח ואחיד גם למשחקים וגם למוזיקה(מה לעשות , עוד לא התמחיתי בתחום). לכן אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר/המלצות כלשהן. מעבר לזה , משום מה ה-bass וה-treble במיקסר לא ניתנים להזזה , מישהו יודע איך ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אתמול קניתי את הנגן TX FM 1GB creative האוזניות שלו נחמדות אבל אני רוצה משהו יותר טוב החלטתי לקנות את הMX 450 (ה50 זה דגמים עם יותר בס?) העניין שהמקום היחיד שמצאתי לקנות אותם זה בעפולה מישהו אולי מכיר חנות שמוכרת אותם באזור רחובות על רחובות עצמה עברתי אין בשום מקום ורוב החנויות בכלל לא שמעו על החברה בכלל
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי נגן של ARCHOS. אני מחפש משדר בתדר FM שמתחבר ליציאת אוזניות של המכשיר (חיבור רגיל) ע"מ לשדר לרדיו-דיסק באוטו את המוזיקה שיש לי עליו. לינקים והמלצות יעזרו. (גם למשדרים שיש רק בחו"ל) תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של קריאטיב למחשב (inspire 5400) וכרטיס קול creative soundblaster live!5.1 (לא 24bit). ומשום מה שאני שומע mp3 הסנטר לא עובד....(והוא תקין....בדקתי את זה). ושאני רואה סרט דיוידי הוא כן עובד. בדקתי את ההגדרות בדריברים והכל נראה לי בסדר ומכוון....אז אם יש למישהו מושג מה הבעיה שיעזור לי!!
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-