עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לבנות מערכת HTPC שתתחבר לי לפלזמה 42 בסלון,השימושים יהיו בעיקר סרטי HD. עכשיו,אני מבין שיש 2 סוגים של מארזים,קטנים וכאלו שתומכים בלוחות ATX. מכיוון שיש לי כבר לוח אסוס 775 אז נראה לי שאני אלך על מארז ATX (יש לי גם ג'יגה זכרונות DDR2) 1 השאלה שלי היא מה קורה עם ממשק כי אם אני מחבר את המחשב כמו מחשב רגיל לא יהיה לי נוח לנווט מכיוון שהרזולוציה של הפלזמה היא 1024X768 האם יש איזשהי תוכנה כמו למשל המדיה סנטר ב-XBOX360 שיהיה לי ממשק יפה ונורמלי מבלי שאני אהיה צריך להשתמש בעכבר ? 2 על איזה מעבד הייתם ממליצים לי ללכת ? (יש לי כבר לוח שמתאים למעבדי Core 2 Duo). 3 איזה כרטיס מסך יהיה לי טוב (אני מריץ הרבה HD). תודה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by weissby,

נתקלתי הרבה פעמים כשאומרים 7.1 ו5.1 וכל המשהו נקודה אחד האלה נראה לי זה קשור אולי סתם למספר הרמקולים רק אנלא סגור על זה ואני רוצה לדוואות.. ויש איזה מילה שעכשיו קלטתי באיזה אשכול של מישהו פה - "אונבורד", מה זה בדיוק? תודהה =]

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by full_clip,

היי אני רוצה לחבר את ה LCD לכרטיס מסך אני מחפש איפה יש באיזור חולון ככה שאני אוכל לקנות מחר בבוקר כבל איכותי באורך של מטר וחצי עד 2 מטר אם אפשר לינק אני אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. שלום לכם אנשים טובים אולי במקרה אחד ממכם מבין בתחום המוזיקה ויוכל לעזור לי בבחירה של מיקסר אני מעונין לקנות מיקסר לשימוש בייתי על מנת לחבר בין הרסיבר למחשב והקלטה של שירים אני מחפש משהו די בינוני אבל חשוב שיהיה בתוכו אקו אולי יש למישהי דגם מסוים לשלוח אותי אליו?? בתודה אמיר

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by AMD IS LIFE,

אני מקווה שמישהו יוכל לעזור בשאלתי.! רציתי לדעת עם רמקולים פשוטים היה שווה לי לקנות כרטיס קול חזק יחסית.??? ??? אני חושב שאני צריך גם להחליף את הרמקולים בשביל תוצעה טובה ומהנה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by עדיאל,

חברתי אותו ללווין הוא קלט ערוצים אבל יש תמונה בלי קול, בהגדרות קול הוא מסומן ב pal_b וזה באפור ואי אפשר לשנות, מה אפשר לעשות בשביל שיהיה לי גם קול? תודה לכל הצוות

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by LiL Gangster,

יש לי מחשב חדש 4 חודש ככה לפני כמה ימים התחילו לי רעשים ברמקולים בהתחלה חשבתי שזה יעבור אבל אחרי זה חיברתי גם אוזניות לשקע אחר וגיליתי שגם בהן יש רעשים וגם במיקרופון עכשיו לא שומעים טוב אז במה הבעיה?? תודה מראש כרטיס מסך מובנה לוח אם m2n--e אם זה משנה

8. Started by lior322,

אני מחבר את המכשיר לטלוויזיה והמגעים רופפים כזה כל תזוזה זה מפריע זה אמור להיות ככה? ותודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by matan27,

יש לי אי פוד 20 GB דור רביעי (שכבר מתחיל להראות סימני גסיסה של הסוללה אבל זה נושא אחר..) אני רץ הרבה ובפוד לא ממש נוח להחזיק ביד (שלא נדבר על בטיחותי), ובקרוב אני אתגייס לקרבי, כך שזמן סוללה וסוללה מתחלפת יהיה דבר חיוני: חקרתי קצת את הנושא, ולפי תגובות של פורמים ואתרים בארץ ובחו"ל נראה שהG3 של IAUDIO הוא הנגן המתאים; מבחינת סוללה- 50 שעות, ואפשר להחליף אותה (AA) מבחינת איכות שמע תמיד היללו אותה, כנ"ל לגבי הממשק וכל מה שקשור בנגן. לפני שאני קונה אותו (כמעט קניתי אבל אזל במלאי של "באג" בירושלים והסביבה) הייתי רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שמחזיקים את המכשיר, ובכלל אם ישנה אלטרנטיבה שעומדת מול הG3 במחיר (800 ש"ח לג'יגה),באיכות השמע ובסוללה-או שמא הG3 לוקח את כולם בגדול. חשוב לצ…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by CRT,

שלום לחברי הפורום. צריך המלצה לטלויזיה למרחק צפיה של 3 מטר, לכן חשבתי על 32 אינצ'. היא תשמש רק לצפיה דרך YES, אולי בהמשך חיבור למחשב אבל זה ממש לא חובה ולא קריטריון. תקציב 2000 ש"ח ורצוי אזור המרכז. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by Donkijoni,

שלום חברים. אני רוצה לקנות שני זוגות אוזניות (אחד in ear והשני אוזניות גדולות) אחד לשמיעה בזמן הספורט ובהזדמנויות והשני לשמיעה יותר רצינית. אני ממקם את עצמי איפשהו בין אדם נורמאלי לבין אודיופיל (קצת יותר לכיוון האודיופיל...) אשמח לשמוע על חברות טובות בתחום כמובן במחירים יחסית שפויים, כמו כן, אשמח לדעת על איזה פרמטרים מהמפרט עלי להתמקד בקניה ומה מהם חשוב יותר ומה פחות (טווח תדרים, התנגדות, נצילות וכדו'..) תודה רבה מראש, יוני

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  12. אני מחפש רמקולים למוזיקה, בעיקר לצלילים הגבוהים אני שומע המון פופ אלטון ג'ון וכאלה אני לא אוהב את הבאס והעומק אלא את הצלילים הגבוהים והמי ריינג' אני חושב לקנות בסביבות ה 600 שקל בערך, אני ממש מתפתה ללכת לכיוון ההארמן קארדן sound sticks 2 אבלהם קצת יקרים לי בכל מקרה רציתי לדעת אילו עוד אופציות כדאי לי לשקול? הרמקולים יהיו מחוברים למחשב נייד בחדר קטן ודי סטנדרטי תודה, טל :]

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

בקשר לכתוביות (קבצי SUB) האם אפשר לשלוט בצבע , בגודל , בפונט , במיקום? כי הברירת מחדל היא לבן , קטן , מכוער , לא לגמרי למטה

14. חבר שלי ואני עשינו התערבות על 10 שקל מה הפורום חושב על ה-zen touch בבקשה זה חשוב

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by leoleo,

האם אוזניות כפתור apple ל-IPOD עם שלט על הכבל יתפקדו כמו שצריך עם נגן D2. היה לי פעם ipod ואיכות האוזניות היתה מספיק טובה לטעמי. מה דעתכם ? אם לא , אילו הצעות לאוניות כפתור תוכלול המליץ לי?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by lioreh,

בבדיקה של הCREATIVE SPEAKERS שומעים מכל הרמקולים אבל כשאני שומע במדיה פלייר עובדים רק 2 רמקולים.. אשמח לתשובה..

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. שלום לכולם! אני יודע שהנושא חרוש ביותר אך הייתי רוצה לשאול כמה שאלות בנוגע לנגני MP3. חבר שלי ביקש ממני לברר לו על נגן MP3 ואני לא מתמצא בנושא. לכן פניתי לפורום הזה ביודעי שהוא פורום מצויין בכל הקשור לסאונד. ( ) לחבר שלי יש תקציב של, בערך, 2000-2200 ש"ח והוא מתלבט בין כמה נגנים: iPod Photo, Zen ועוד כמה שאיני זוכר את שמותיהם. עכשיו מגיעה השאלה שלי: על איזה נגן הייתם אתם ממליצים? נ.ב המחיר למעלה כולל את הנגן ותוספות, כגון: מעמד שולחני וכו'. תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. Started by kheled,

היי, אני מעוניין בקרטיס קול עד 500 שח שאליו אני אחבר את ה Z5500 איזה הכי עדיף? או שאולי להשקיע קצת יותר כי לרמקולים הרבה חיבורים ? איך עדיף לחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by The World Champion,

שלום לחברי הפורום! אני רוצה לקנות את הנגן הנ"ל, אבל החנויות ב"זאפ" לא מוצאות חן בעיניי. האם תוכלו לתת לי המלצה לחנות אמינה וטובה באזור המרכז שמוכרת את הנגן הזה? עדיפות לרשתות גדולות. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לחבר אותו לממיר שי הוט אני לא צריך מסך כלל הטלביזיה תשמש כמסך ותתחבר ליציאת vga 25 pin

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by idani1983,

אני מעוניין לקנות רסיבר חדש לאחר שהרסיבר שלי הלך לעולמו אני מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח וחשוב שיהיה לו כניסה אופטית ! כרגע יש לי תצורה של 5.1 רמקולים ככה שאני מעדיף 5.1 אבל אם אפשר למצוא משהו סביר המחיר הזה עם 6.1 או 7.1 יותר טוב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. שלום בקרוב מאוד אני רוצה רוצה לקנות רמקולים. עכשיו יש לי רמקולים גרועים, שעלו לי 30 שקל...שומעים בהם חרא... אז אני צריך רמקולים הכי טובים שאני יכול למצוא ב-150 ש"ח... תודה עריכה: בעודי מחפש, מצאתי את זה: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=24889 לפי התגובות שיש עליו, הוא נראה לי די טוב ומתאים למה שאני רוצה. אבל אני לא מבין בכל זה, אז אני צריך חוות דעת עליו... שוב תודה...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. אני רוצה להעביר קלטת(כן מהישנות המעפנות של הטייפ מפעם) לדיסק/למחשב. פרט לזה רציתי לדעת אם יש מכשיר שמבצע פעולה כזו או הפוכה (לא מאמין שקיים אבל מישהו אמר לי שהוא שמע על כזה דבר) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by mike503,

קרתה לי בעיה עם הDVD,עד לפני שבוע הוא היה עובד מעולה והכל אבל היום נכנסתי לDVD דרך הרסיבר כמו שאני תמיד עושה ובהתחלה זה עושה Looking for a sign ואז זה רשם לי MODE NOT Supported,בדרך כלל זה לא היה מופיע פשוט היה עולה ישר המסך של פיוניר וזה פעם ראשונה שאני נתקל במסך הזה.רק לציין שהDVD וכל המערכת נקנו לפני שנה+- ממה זה נגרם ואיך אפשר לתקן?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by idan1836,

שלום, אני מקבל אייפוד מחו"ל, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להטעין אותו עם השנאי, כי השנאי של חו"ל לא מתאים. אם צריך לקנות חלק אז תמונה תעזור לי לדעת מה זה. ועוד משהו, אם אני מטעין אותו דרך יואסבי, זה יהיה פחות טוב, ויכול לגרום נזק למכשיר ? תודה.

• 8 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים