אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הישמושים הם מוסיקה סרטים בעיקר, וגם משחקים. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
CREATIVE - Inspire T6100, 5.1 או X-530 של לוגטיק[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 13:49:43 דחוף אנשים אני לפני קנייה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות אוזניות חדשות, המבחר גדול ואני לא רוצה ליפול על אוזניות לא טובות.... האוזניות ישמשו לשמיעת מוזיקה בmp3, ואני מתלבט בין אוזניות אטומות ללא אטומות. אין לי נסיון עם אוזניות אטומות, לכן אני רוצה להבין אם יש הבדל באיכות או שרק בקטע של האטימות לרעשים. מחיפוש מהיר בזאפ ראיתי את האוזניות האלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=401958 שווה ללכת עליהן? אוכדי לקחת משהו אחר? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9463&ref=Zap האם הוא שווה את הסכום הזעום הזה?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חברתי אותו ללווין הוא קלט ערוצים אבל יש תמונה בלי קול, בהגדרות קול הוא מסומן ב pal_b וזה באפור ואי אפשר לשנות, מה אפשר לעשות בשביל שיהיה לי גם קול? תודה לכל הצוות
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי טלויזיה LCD של Samsung וברצוני לחבר אותה למחשב. חיברתי כבל RGB לכניסה במחשב, ורואים מצויין... ועכשיו אני רוצה לחבר את הכרטיס קול שלי ולכניסה בטלויזיה... בגלל שיש כל כך הרבה חיבורי RCA מאחורי הטלויזיה אני מניח שאני צריך לחבר ל AV IN בטלויזיה (רק Audio L,R) ובצד המחשב לחבר ל LINE Out (חיבור ירוק אני חושב)... נשמע פשוט אבל פשוט אין Sound. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה... תודה מראש, גל.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מחשב במיוחד שישמש כ-HTPC באמצעות מדיה סנטר של ויסטה. כרטיס הטלויזה שהותקן במחשב הוא Haupouge 150 MCE ,הטלויזה היא סמסונג 40 אינץ,חיבור כבלים של HOT עם ממיר אנאלוגי. אני מבקש לקבל בבקשה את סכימת החיבורים של הכבלים השונים, דהיינו מהממיר של הטלויזה לאן בדיוק ?, אם אנינ טועה לכרטיס הטלויזיה, כמו כן מהמחשב בחזרה לטלויזיה. בתודה רבה מאד.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב, אני ממש ממש רוצה לקנות H10, המחיר הכי זול בארץ זה באמת 1300? ולא ממש אכפת לי אם הוא יהיה אמריקאי, לידידה שלי יש אמריקאי ולא ראיתי הבדלים. אז מה המחיר הכי זול בארץ? ו5 ג'יגה זה ממש מספיק לי.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להחליף את הממיר האנלוגי שלי בהוט כבלים לממיר דיגיטלי ולהתחבר לטלויזינ LCD ולמערכת מדיה סנטר של ויסטה. איזה ממיר הכי טוב והכי מתאים עלי לדרוש מהוט, אם כבלל אפשר לדרוש מהם. בתודה רבה gcaspi
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
C-Media CMI8738/C3DX Audio DevicePCI יש לי אותו מלפני שנתיים, אני רוצה לדעת עד כמה הוא "טוב" ביחד לאחרים........... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
לפני שבוע קניתי רמקולים חדשים של creative מדגם sbs 380 ומשום מה הם לא עובדים בנוסף גיליתי כי תוכנת הקול במחשב נעלמה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? תודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי רסיבר של יאמהה htr -5830 לפני כן היה לי dvd של sonyעם מגבר פנימי שהרמקולים שלו היו מחוברים ישירות לעליו -כלומר בלי רסיבר חיברתי את אותם רמקולים לרסיבר שקניתי והכל עובד חוץ מהסאב בחיבור רשום שצריך להיות סאב עם מגבר אבל בסאב שלי אין חיבור לחשמל יכול להיות שזה סיבה שהוא לא עובד?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ניסיתי כבר לשאול את זה בעקיפין , עכשיו אני אשאל יותר ברור איזה כרטיס קול כדאי לקנות בשביל משחקים ראיתי שתי אפשרויות: Sound Blaster X-Fi XtremeGamer PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium אחד דיבר על משחקים ואחד על EAX5 אבל הנקודה העיקרית שאצלי המחשב מחובר לרסיבר שמחובר לרמקולים 5.1 ובאתר רשום שביציאה הדיגיטלית הוא תומך רק בסטריאו- מה הקטע עם זה? יש כרטיס שיתן לי סראונד במשחקים? כבר נתקלתי בתופעה במשחקים שסאונד מהסנטר (מלפני הדמות) נשמע חלש מאד, מה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, ראיתי כאן הודעה בפורום לגבי חיבור ה LCD למחשב והיה רשום שבסיטיואציות מסוימות(מרחק,תמיכה ב NR) עדיף לחבר ע"י כבל של VGA-VGA במקום כבל של DVI ורציתי לדעת מה עדיף במקרה שלי של אורך כבל של 10 מ' (התכוונתי לקנות את זה :כבל DVI-HDMI שעולה 300 ש"ח מהיפרטרוניקס) ולגבי ה NR , בכל מקום שאני מחפש לדעת אם ה LCD שלי תומך בו LG - 37LC41 יש רק שאלה בלי תשובה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מכיוון שהטלוויזיה שלי עומדת לשבוק אני נאלץ לקנות מסך חדש ,יש המלצות בתקציב הנ"ל ? (לא רואה סרטים כמעט)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, קראתי פה בביקורות שה G3 מגיע עם סנהייזר, אבל כל חנות שהתקשרתי אליה אמור שהוא מגיע עם אזניות רגילות של IAUDIO. למישהו יש נסיון עם זה. איך האזניות הרגילות, שוות משהו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רסיבר חדש לאחר שהרסיבר שלי הלך לעולמו אני מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח וחשוב שיהיה לו כניסה אופטית ! כרגע יש לי תצורה של 5.1 רמקולים ככה שאני מעדיף 5.1 אבל אם אפשר למצוא משהו סביר המחיר הזה עם 6.1 או 7.1 יותר טוב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רמקולים פשוטים למחשב אבל לא זבל המליצו לי על CREATIVE ובנתיים ראיתי שני דגמים את דגם 230 שעולה 70 ש"ח ודגם 250 שעולה 140 ש"ח(פי שניים!) ההבדל העיקרי הוא בRMS הבדל של RMS לטובת הדגם המשופר אני לא יודע אם שווה לי לשלם פי שניים רק בשביל הבדל כזה חוצ'מזה קניתי מערכת אתמול של LG וחשבתי לחבר את הרמקולים למחשב ולמערכת (זה אפשרי?) אני רוצה מפצל שיהיה קבוע ולא כל פעם להעביר מה אתם אומרים???
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש דבר כזה ?! אני רוצה לחבר מערכת רמקולים (אם אפשר כולל סאב) למחשב בחדר, ולא רוצה את כל הבלאגן של החוטים... האם יש משהו כזה ? ומה הטווח מחירים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לכלול במפרט שאני מזמין היום מ-SkyPc רמקולים חדשים, התקציב שלהם, בנפרד מהמפרט עצמו, הוא 300 ש"ח. מכל מה שיש ל-SkyPc להציע, הכי נראה לי Logitech X-230, שעולים במפליא 299 שקלים חדשים. מה דעתכם? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מתנה התקציב עד 2500 ש"ח הבקשות מסך FULL HD, כמה שיותר גדול, של חברה מוכרת, אחריות יבואן רשמי ורצוי מאוד כניסה של USB. מה שכרגע לפי בדיקת מחירים עומד על הפרק PANASONIC 37 דגם U20 TOSHIBA 40 דגם 700 SHARP 40 דגם 500 אולי נוכל להגיע גם LG 37 דגם LD460 SAMSUNG 37 דגם C530 אשמח לשמוע חוות דעת ותגובות. תודה, חזי
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איך ניתן לווסת את הפקדים המתקדמים עבור המיקרוםון. התחל - לוח בקרה- צלילים והתקני שמע- במקרופון בוחרים מתקדם- ואז, או אז, לא ניתן לכוון את הטרבל והבס בפקדים המתקדמים עבור המיקרופון. למרות שיש לי כרטיס קול יקר. אשמח אם מישהו יעזור לי. המיואש.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל אייפוד מחו"ל, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להטעין אותו עם השנאי, כי השנאי של חו"ל לא מתאים. אם צריך לקנות חלק אז תמונה תעזור לי לדעת מה זה. ועוד משהו, אם אני מטעין אותו דרך יואסבי, זה יהיה פחות טוב, ויכול לגרום נזק למכשיר ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש התלבטות בין סוגי אוזניות העדפה לאוזניות in ear sennheiser cx300 sennheiser px100 sennheiser px200 יש אוזניות in ear המגיעות באיכותם ל px100 או 200 ??? מה יותר טוב p100 או 200 ? אני צריך אותם לנסיעות באוטובוס ובסביבה רועשת עם יש אוזניות כאלו שאוטמות אז תציעו ?? תמליצו לי אל אוזניות בתקציב 400 ש"ח מקסימום אני צריך אותם לניידות אז עדיף in ear !!!!! תודה... נ.ב : אני יוודע שפתחתי נושא בקשר לזה אבל לרא הגעתי לתשובה מספקת .......
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-