אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי 8800GTS 640MB ו - LG 37LC53 ואני מנסה לחבר ביניהם בעזרת קבל DVI-HDMI (לכרטיס מסך עצמו יש שני חיבורי DVI ולאחד מהם כבר מחובר מסך DELL 2007WFP), הבעיה שהטלויזיה לא מגיבה לחיבור ורשום כל הזמן NO SIGNAL. מה שמוזר הוא שהמחשב דווקא כן מזהה את הטלוויזיה כי ב- NVIEW DISPLAY SETTINGS מופיע LG TV לצד המסך ואני יכול לבחור מצבים שונים כמו למשל DUALVIEW ואז לשנות אז הרזולוציה ורפרש רייט של הטלוויזיה - אבל זה עדיין לא עוזר..
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
תראו,יש את מצב מספר 1,שזה המצב הסטנדרט שאני משתמש איתו כככה בלי אוזניות בלי כלום : (שימו לב על האחוזים שמכוונים הרמקולים הקדמיים) זה מצב שתיים : (אחריי שחיברתי אוזניות,הוא מזהה את זה אוטומטית,מעביר את המערכת למצב שמע באוזניות ומעלה את רמקול שמאל וימין ל 100%) http://images3.pictiger.com/images/13/e186b96f6b5d3e4aac11779a5dfde213.jpg והמצב השלישי,אחריי שניתקתי את האוזניות,הוא חזר למצב מערכת רגיל,אבל במקום להחזיר את הרמקולים הקדמיים ל 70% הוא משאיר לי אותם על 100% כמו האוזניות ואני צריך לשנות כל פעם בחזרה ל 70% http://images3.pictiger.com/images/d5/f1e43e718f14958d7b04b8b4cc87bbd5.jpg הפכתי כל אופצייה בתוכנה ולא מצאתי שום דרך לגרום לה לעשות מן פרופילים לכל מצב שהמערכ…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב לטלוויזיה הכל עובד ישלי טלווזיה HD READY 42 עכשיו רשום שהיא תומכת 1080P שזאת אומרת שזאת רזלוציה של 1920X1080 אני מנסה לשים את הטלוזיה על הרזלוציה הזאת ושורת ההתחל יוצאת מהמסך וגם אם אני מנסה ל 720P על רזלוציה זה עדיין לא רואים את המסך או שהוא מתוח מדי או שהוא רחב מדי .. ואגב זה כמעט על כל רזלוציה ככה מה עושים?? הטלווזיה שלי זאת זאתי http://www3.shopping.com/xPO-JVC-LT-42X788 תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש רמקולים 2.1 איכותיים, האם הATP3 עדיין הכי טוב ומתשלם ? הכרטיס קול שלי הוא C-Media 8738 PCI 5.1CH ולפי מה שהבנתי הוא לא משהו, האם כדאי לי בהזדמנות לקנות גם כרטיס קול יותר טוב ? (ולא, אני לא רוצה מערכת סראונד ולנצל את הכרטיס, אין לי מקום בשביל זה) התקציב לשניהם הוא כ-1000... תודה!
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש המלצה לטלוויזה בסביבות ה40 אינטצ', השימושים המרכזיים יהיו צפייה בסרטים וסדרות HD עם כתוביות דרך DOK, ומשחקי מחשב. הדרישות העקריות הן: ממשק WIFI, תמיכה בכתוביות, תמיכה במגוון פורמטים של שמע ווידאו, תמיכה ב DOK, עדיפות ללא מסך GLOSS, לג נמוך מחיפושים בפורום ראיתי את Philips 40PFL8605H LED 40, למרות שהיא עם מסך מבריק. אשמח להמלצות נוספות, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 …
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אנשים אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לקניית אוזניות גיימינג שטובות מאוד גם למוזיקה וסרטים. יש לי לוח אם ב-300 ש"ח של gigabyte אני מניח שהכרטיס קול נמצא on board..כי לא קניתי אחד כזה. יש לי כמה שאלות: 1) מה כדאי לי לקנות? אוזניות אולפן כמו hd 205 או אוזניות גיימניג כמו siberiav2 ששמעתי שהן מעולות גם למוזיקה. השאלה בתכלס היא עד כמה אוזניות אולפן טובות לחווית משחק ריאליסטית(שזה חשוב לי) ומנגד עד כמה אוזניות גיימינג טובות לחוויה "קולנועית" בסרט,ושמיעת מפורטת של צלילים בשיר. 2)צריך לקנות לוח אם איכותי בשביל לשמוע כמו שצריך לא? אני מוכן להוסיף על זה עוד 150 ש"ח 3) יש אוזניות כמו plantronics gamecom 777 שבאות עם כרטיס קול שמחובר אליהן ומתחבר למחשב דרך usb..הכרטיס ה…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה והרמקולים שלה דיי חלשים. אני מתכנן לקנות HTPC ולעבור לממיר HD. כדי להשלים את החוויה אני רוצה לקנות רמקולים בתצורת 2.1 ולחבר את כל הסיפור ללא מגבר. ניסיתי לחשוב איך אני הולך לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים ומה שחשבתי עליו זה, לחבר את הממיר HD ל-Optical In שב-HTPC בעזרת כרטיס קול, CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html ואת הרמקולים ליציאה של אדום-לבן סטנדרטית שיוצאת מהכרטיס קול - ניסיתי לחפש ולא ממש הצלחתי למצוא, האם יש רמקולים שיודעים להתחבר לחיבור כמו אדום-לבן? יש לכם אולי רעיון אחר בו אני אוכל לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר HD לרמקולים ללא מגבר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס קול 7.1 AUDIGY VALUE של CREATIVE, ואיתו גם רכשתי BRACKET של SPDIF שמתחבר דרך 3 פינים כאלה, וחיברתי אותו לאחד החיבורים בכרטיס קול עצמו (לא היה כתוב בשום מקום בכרטיס עצמו SPDIF, פשוט חיברתי למקום הכי הגיוני, שגם המוכר בחנות אמר לי שכנראה זה לשם, אבל אני לא בטוח ב100%.) אני עדיין לא יכול לבדוק עם זה עובד פיזית, כי המערכת קולנוע ביתית שלי אמורה להגיע עוד מספר ימים(עוד מעט אני ירחיב על זה..) השאלות שלי הן: איך אני בודק אם היציאת SPDIF תעבוד? מאיפה אפשר לקנות כבל SPDIF COAX באורך 2-3 מטר באיזור חיפה? עכשיו בהגדרות של הסאונד, יש לי שמה SPDIF IN, זה כרגע על MUTE... לא יודע בדיוק מה זה אומר (אני גם לא זוכר אם בכרטיס הקודם גם היה לי..) בנוגע למערכת קולנוע ביתית,…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום! בחיבור למחשב, אם אני מפעיל סרט על המחשב, האם יראו אותו דרך ה- Xtreamer? ואם אני מפעיל סרט בצפייה ישירה באינטרנט, האם גם את זה יראו דרך ה- Xtreamer? במקרה ולא, אז איך אני רואה סרטים שיש לי על המחשב ישירות דרך ה- Xtreamer SideWinder3, מבלי לעשות העברה של הקבצים? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב אם 8800 gts שאותו אני מחבר hdmi ל hdmi לטלוויזה אל גי סקרלט שמתהדרת בקצב רענון של 4 ms. שזה ממש מהיר. אני שם לב שבמשחקים ולעיתים גם בסרטים רואים בטלוויזיה מעין קן כזה שעולה במסך (רק בטלווויזיה) שקוף שנראה שזה רענון כזה. אפשר להמשיך לראות אבל בטוח אפשר לתקן את זה איכשהו. אגב ניסיתי וגם אם טלוויזיה טושיבה 5 ms רואים את הקו למישהו יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש LCD לחדר. אני מעריך שצריך לא יותר מ 26 אינץ', החדר שלי לא גדול. חשוב שתתמוך ב HD, כי אני מתכוון לחבר אותה למחשב ולראות ממנה תכני HD - 720p. המלצות יתקבלו בברכה. עוד שאלה אגב, לא יהיו בעיות בעזרת כרטיס 8600GT לצפות על ה LCD ב HD? עכשיו אני רואה HD על ה LCD של המחשב 19 אינץ' ועובד מעולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, בעיתון ממון פרסמו מכרז שבו מוכרים טלוויזיה METZ JT37 ב2400 ש"ח. האם זו טלוויזיה טובה +- ? האם המחיר הוא מחיר כדאי ? אנחנו מחפשים להחליף את הטלוויזיה בסלון שהיא "28 CRT מרחק הצפיה שלנו הוא כ2.5-3 מסתכלים לרוב שידורי טלוויזיה רגילים בכבלים (אם יהיה שווה את זה נאי מאמין שנסתכל גם ערוצי HD) אשמח לדעות והמלצות למשהו אחר אם יש לכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע אזניות של JABEN, אבל הסיליקון שלהם לפעמים נופל ונתקע לי באוזן. הייתי שמח להמלצה לאזניות כפתור ב 100-150 שח תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי. אני מחפש להשקיע סכום לא גבוה ככל האפשר למטרות הבאות: - להפטר מהחוט. בלוטות' 4.2 או 5 - חשוב מאוד: אוזנות עבודה שיהיו נוחות לכמה שיותר זמן בלי להטריד (שוב, בהתייחסות למחיר) - שיעבדו פיקס ללא בעיות סינק בPC שלי. - סאונד רמה סבירה ומעלה. סאונד אובייקטיבי עדיף כמובן. - מחיר - אשקיע מקסימום 500 שח. כל קומבינה מחו"ל סבבה. עד היום היו לי כבר 20 שנה הHD25 והן מעולות מבחינת סאונד בעיני. הייתי ממשיך איתם אפילו עם משדר בלוטות' אבל מבחינת נוחות אחרי שעה הן לוחצות קצת. אשמח להמלצות, שוב, במגבלת המחיר. תודב רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה על אוזניות מומלצות עם באסים טובים, עדיפות שיפלו בתקציב בין 200 ל300 ש"ח. מה שיש לי כרגע זה הסנהייזר HD201 הזולות, ולפיהן אני יכול לומר שההבאות צריכות להיות עם כבל שיוצא מאוזן אחת ולא משתיים, עדיף כבל קצר מ3 מטר או כבל מסולסל, ועדיף שהספוגים יהיו מחומר איכותי ולא יקרעו כמו ב201 בקלות.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה . "הפכתי" את המסך מחשב שלי לטלויזיה בעזרת ה- ITV-901 ב-ITV-901 יש כניסות רגילות לאודיו ווידאו (צהוב וידאו + לבן ואדום לאודיו ( L+R) ) יש לי מתאם כזה: http://www.js-technology.com/images/rgb-svideo/svad02.jpg רק שלי יש עוד כניסה צהובה (קומפוננט .. אני טועה בשם ? ) + יש לי כבל GP - RGB . השאלות שלי הן: איך הכי כדאי להעביר אודיו ? דרך S-VIDEO \ דרך הכניסות הרגילות הנ"ל \או דרך ה- RGB או דרך הכבל הצהוב (קומפוננט -------------- בנוסף במקום לקום כל פעם מהמיטה ולגלות ששכחתי להעביר את התצוגה של המחשב לטלויזיה או להיפך, האם יש דרך להעביר את התצוגה ממחשב לטלויזיה ולהיפך דרך השלט ? ------------------------- שאלה לידע כללי על המכשיר: יש במכשיר 3 יציאות VGA את האחת חיברתי למסך…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות עם מיקרופון בתקציב של עד 300 שקל. המטרה של האוזניות זה בעיקר לדיבור בסקייפ, במסנג'ר. אני צריך שיהיה מיקרופון איכותי ושישמעו אותי חזק ואיכותי וגם שישמעו באוזניות חזק. לפעמים אולי אני ישמע גם מוזיקה בהן אבל בדרך כלל אני שומע ברמקולים את כל שאר הדברים ובאוזניות אני רק מדבר ושומע את הסקייפ. אני צריך את האוזניות מחנות KSP בחיפה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן חברה. קניתי TV חדשה ורציתי לקנות לה רמקולים כי בדרך כלל מה שמסופק עם הטלויזיה זה לא משהו. חשבו להדגיש שהרמקולים מיועדים לסרטים בשביל מוסיקה יש לי X-530. חשבתי על אלה: 1-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701538 2-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701603 אני יודע שהם לא ברמה גבוהה,אבל אם הם יותר טובים מאשר בטלויזיה? הסכום שאני יכול להרשום הוא מקס 400. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מישהו ודע מתי הוא יגע לארץ וכמה הוא יעלה ? כי אני רוצה לקנות אותו ...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקורת חדשה באנגלית אודות Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box: Review | Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box אם אהבתם, אשמח אם תעזרו לשתף!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
זקוק לעצות לחיבור מחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטים. עכשיו יש לי את הכרטיס מסך ATI Radeon X700 של SAPHIRE ממה שאני רואה יש לו את היציאה הרגילה למסך, ויש חיבור DVI וחיבור S-VIDEO. באיזה חיבור יהיה הכי טוב לחבר את המחשב?? זה צריך להיות חיבור לRCA שמתפצל ל3 חיבורים. ואם אפשר דוגמא לכבל/מתאם כזה מאחת החנויות. תודה! [br]פורסם בתאריך: 22 דצמבר 2007, 19:15:37 עזרה? מישהו?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הHD 457 של Sennheiser זקוק לחוות דעת של אנשים עליהם
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה, היה לי נסיון כבר עם 2-3 שנדפקו לי אז הפעם אני מחפש משהו איכותי. לא סוף הדרך אך בהחלט לא משהו זול. יש לי אפשרות לקנות גם בארה"ב ככה שאני לא מוגבל לדגמים שיש רק בארץ. אין לי מושג לגבי מחירים.. אפשר להשיג משהו טוב ב500 ש"ח ? חשוב מאוד שיהיה אפשר להטעין את האוזניות ושהם יהיו בקשת "שמתלבשות" על האוזן. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-