עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השימוש העיקרי לרמקולים האלה הוא מוזיקה רציתי המון זמן לקנות את הCreative INSPIRE T6060 5.1 אבל הבנתי שדווקא למוזיקה הם פחות טובים ויותר למשחקים וסרטים ראיתי פה בפורום שאנשים ממליצים על הM960וMicroLab שזו חברה שאני לא מכיר, הרמקולים נראים ממש איכותים ביחס למחיר השאלה שלי אם הם טובים למוזיקה? ואם בכלל רמקולים 5.1 עדיף מ2.1 בנושא של מוזיקה? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shmuel,

אתם מכירים את התוכנות האלה Ejay',prodj....... וכל השאר יש לכם משהו להמליץ לי?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Dawn,

שלום יש לי זוג רמקולים ריצפתיים של TAC 300RMS רמקולים נחמדים... אבל מכוון שאני חובב ג'אז אז לדעתי הם לא מתאימים לי...וחשבתי להחליף לזוג מדף B&W DM-303 מה דעתכם? ומה לעשות עם הישנים ? יש לי רסיבר סטריאופוני של ימאאה יש אפשרות לחבר את שתי הזוגות?

4. Started by gjook,

שלום לכולם , אני מחפש המלצה לממיר DTT , אם למישהו יש קצת נסיון בתחום ויוכל לשתף אני אשמח. (הממיר המיועד ישמש לטלוויזה בדירה פרטית) תוספת: ראיתי שיש בחלק מהממירים אפשרות לחיבור דרך usb , האם ישנה אפשרות גם לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב באמצעות החיבור הנ"ל? אם ישנו ממיר שעושה זאת אני אשמח להמלצה עליו . תודה ויום טוב..

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. שלום רב יש לי שאלה בתחום כרטיסי קול למחשבים. אני בעל לקות שמיעה וביומיום מסתובב עם מכשירי שמיעה. אני חושב בעתיד הקרוב לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם להתקין שם גם כרטיס קול, האם ישנם כרטיסי קול שבאפשרותם לעשות את היכולות הקיימות במכשירי שמיעה? לדוגמא טכנאי המכשירי שמיעה שלי מכוונן אותם פעם בכמה זמן בהתאם לתוצאות שהוא מקבל מבדיקת השמיעה שלי. או שבכלל עדיף להשתמש בבקר השמיעה של לוח האם ולקנות אוזניות יותר מתוחכמות. כמובן הכוונה כאן היא ברגע שאשחק או אראה סרט או אצור תוכן וידיאו עם סאונד במחשב החדש, אוריד את מכשירי השמיעה ואשתמש ברמקולים או יותר נכון באוזניות. תודה יום טוב

6. Started by shimon956,

שלום לכולם אני חדש בתחום הזה וממש לא מבין בזה כלום רציתי לשאול אותכם איזה טובים וגם יחסית זולים שקימים היום וזיכרון שיהיה יחסית מהיר

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  7. היי. יש ברשותי שתי רמקולים ישנים ככל הנראה של Peerless דגם P203-C . השאלה היא איך הם נחשבים ? אפשר למכור אותם באיזה מחיר נחמד ? כי אני לא מצאתי כמעט שום מידע לגביהם, אז אם מישהו מכיר אותם והיה לו איתם איזה ניסיון מוזמן לעזור לי ... ויש לי בקשה להמלצה לרמקולים רצפתיים\מדפיים בתקציב של 3000 שח, אבל אם אפשר פחות אז בכיף ... הדרישה מהרמקולים - רמקולים למוזיקה. שיהיה באס טוב מהיר ועמוק ושלא יבוא על חשבון צלילים אחרים שגם הם צריכים להיות מאוזנים ונקיים . הרמקולים לא צריכים להיות חדשים. יש העדפה לרמקולים יד שניה. פעם המליצו לי על רמקול JBL L100 הבעיה היא שלא ממש מצאתי את הדגם מיד שניה... לא מזמן מצאתי JBL L110 במחיר ממש נחמד - 1400 שח ... השאלה אם הוא זהה ל L100 ? בקיצור…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by zzz727,

אני רוצה לחבר את המחשב למסך טלויזיה HD LCD 32"... יש הבדל בין הכבלים הללו? vga,hdmi,dvi עם איזה כבל כדאי לי לחבר? מהכרטיס מסך יש לי רק DVI ומהטלויזיה יש לי HDMI,VGA כדאי לחבר בעזרת מתאם כמו למשל כבל DVI עם מתאם VGA?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  9. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1299700 בבקשה דעות. תודה,THANKS

10. Started by shaikap,

האם קיים כרטיס כזה שגם יודע לשדר מהמחשב לטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  11. Started by asmon,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב במחיר נמוך של עד 600 ש"ח, השאלה היא אם עדיף לי מערכת 5.1 זולה או 2.1 טובה? ועל איזה רמקולים אתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, אני צריך המלצות על אוזניות עד 250 ש''ח. האוזניות מיועדות לשימושים הידועים שלהן; *מוסיקה *משחקים אשמח מאוד אם תוכלו לקשר אותי לביקורת כלשהי על כל אוזניות שאתם מביאים. תודה מראש.

13. Started by omfir,

שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by D.r Bit,

שלום אני מחפש חיווט למערכת ברכב אני מחפש משהו איכותי .... אני צריך ככה כבל הספק מהמצבר למגבר ..... וכבל RCA איכותי ... אני לא רוצה לשמוע רעשים והפרעות בכלל .... הכוונה עם סיכוך איכותי בגבול המחיר הטוב ... עכשיו אני רוצה את הכבל הזה לפי מטר'ז אני הולך להלחים בננות לבד כול החיבור הולך להיות DIY ;D ואיזה כבל איכותי יש לרמקולים 2 גידים ? כמה גייג לקחת כבל הספק למגבר ? ואיזה כבל לרמקולים ? אנטולי ...... אני לא רוצה לקנות חיווט דרעק :'( מזמן יכולתי להתקין חיווט זבל וזהו ...

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. בגרופון מציעים מסך של פיליפס, 50 אינץ' ב3390 שקלים. הם אומרים שהדגם הוא 50PFA4509, לא מצאתי באינטרנט אבל ראיתי שאין דגמי PFA של טלווזיות אלא רק של מדפסות... אז ניסיתי 50PFL4509 אבל גם את זה לא מצאתי.. מישהו מכיר את הטלווזיה? שווה משהו?? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305903121-4/41723502?p=10&nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_197&utm_source=channel_goods-deals&utm_medium=email&sid=6501ab22-ed6e-4489-93b6-d03da13b63ae&division=national-deal&uh=c21bbf70-2274-4e57-bba5-9c8936c722be&date=20141607&sender=rm&s=body&c=deal_img&d=deal-page&utm_campaign=gg-merchant-0-11305903121-4-41723502 מפרט טכני: מסך PHI…

16. Started by NuXeR,

חיברתי את המחשב למערכת הסטריאו דרך RCA , ולקחתי אותו סוג של כבל מהמפענח אל המערכת . עכשיו שמתי מפצל RCA כזה עם 2 כניסות ויציאה. את היציאה חיברתי למערכת ובכל כניסה שמתי חוט - 1) מהמחשב 2) מהמפענח כמובן שיש Right ו-Left . עכשיו , המחשב "מנמיך" את הווליום של הטלוויזיה עד כדי כך שלא שומעים את הטלוויזיה אלא רק את המחשב. פעם היינו אצל הלווין ואז זה עבד מצוין , כשעברנו לכבלים זה עשה בעיות ועכשיו חזרנו ללוין וזה עושה בעיות..... למישהו יש רעיון ? לי היה רעיון...אבל אני צריך עזרה יש איזה קוד שמקישים בשלט של YES (אני לא עושה פרסומת..!) שהוא מאפשר למפענח להגביר ולהנמיך בעצמו , אם כך אני אוכל להגביר עד הסוף ולנסות לסדר את הבעיה. הבעיה היא , שאין לי את הקוד. פעם הייתה לי חוברת ישנה עם …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yosi501r,

שלום לכולם, יש לי PS2 בבית ואני מעוניין לחבר אותו למסך מחשב LCD 24" שיש לו יציאות VGA ו- HDMI, האם ניתן לחבר אותו למסך הזה ללא מחשב בדרך כלשהי? יש מתאם שמאפשר את זה? לסוני יש חיבור שלוש בננות: צהוב, שחור, אדום. בתודה, יוסי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by KarmaComa,

מעוניין בהמלצות לכרטיס קול (כרגע יש לי on board עלוב) שיהיה 5.1 ובעל יציאה דיגיטלית coax איכותית: SBlive GTXP או אודיג'י? הרעיון הוא לחבר את הרסיבר שלי באמצעות החיבור הזה ואין לי אפשרות לחבר אופטית. השימוש העיקרי: סרטים ומוזיקה. בעבר ראיתי דעה לא טובה בפורום על היציאה הקואקסלית של הGTXP האמנם? הבדל אחד שידוע לי הוא בצורת החיבור (RCA יחיד ב-GTXP ופלאג מונו PL קטן ב-SB) שגם זה לא ברור לי מה עדיף.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שניהם באותו מחיר מערכות דולפינים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. כפריק של מוזיקה חשובה לי האיכות ולמרות שאין לי את המערכת הכי איכותית במחשב (ATP3 + M AUDIO REVOLUTION) אני מקפיד תמיד שקבצי הMP3 יהיו באיכות הכי הכי הכי גבוהה ואני ממש לא מתפשר על איכות. בכל מקרה הורדתי דיסק שלם של Richard Strauss והוא היה בקובץ APE שהוא לא דחוס בכלל ומשם העברתי אותו לWAV באיכות הכי גבוהה כמובן (כמו המקור) ומהWAV לMP3 ב320kbps - 44KHZ שזה הMP3 באיכות הכי טובה שיש. כשאני שומע את הWAV שהוא בעצם כמו המקור (500 MB של 50 דקות), כמובן שהאיכות מדהימה וכשאני שומע בMP3... האיכות כמובן טובה מאוד אבל אני חושב שאני בכל זאת מצליח להרגיש הבדל בינו לבין הWAV (למרות האיכות המקסימלית של הMP3). האם מישהו חושב שזה הגיוני ? עוד מישהו פה מצליח להרגיש הבדלים כאלה ? ומה בד…

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  21. אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב בסכום ה 1000 שקל הדרישה שלי מעבר לאיכות כמובן זה שיהיה להם שלט חוטי/אל חוטי ז"א שהשליטה לא תהיה מאחד הרמקולים שמתי עין על הרמקולים האלה של alte lasing http://reviews.cnet.com/pc-speakers/altec-lansing-mx5021/4505-3179_7-30631804.html רוב הביקורות משבחות את איכות הסאונד אבל קראתי מנגד שיש כמה אנשים שהרמקולים משמיעים להם "רעש לבן" אני נוטה להאמין לזה מאחר שקראתי גם פה בפורום על מישהו עם רמקולים של אלטק לסינג מדגם שונה אבל עם בעיה דומה ואם אני שם על רמקולים של 2.1 1000 שקל אני מצפה לאיכות. אם למישהו יש המלצות על רמקולים שונים אני פתוח להצעות אגב ראיתי גם את הרמקולים של logiteac z2300 שע"פ הביקורות הם מצויינים http://reviews.cnet.com/pc-sp…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by שובי דובי,

אני צריך עזרה דחוף ממבינים לגביי האם כדאי לקנות טלויזיה מקרן אחורי כמו האלא של הטושיבה בסביבות ה7 8 אלף שקל ה43 אינץ.. או עדיף מקרן כמו של הHP וכאלה אבל חשוב שיראו טוב כי אני רוצה לחבר למחשב אני יודע שמקרן זה הדבר הכי נכון אבל מצד שני אורך חיי מקרן הוא קצר ומחשב דלוק 24 שעות ככה שתיק תק תישרף המנורה ואני יצטרך למשכן את הבית מה אתם אומרים לגבי טלויזיה טושיבה מקרן אחורי? או אם :יש משהו אחר אז דברו אחים שלי רצוי מעל 40 אינץ

23. Started by eli308,

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה. כרגע האפשרות הכי זמינה שיש לי זה לחבר את את המחשב לטלויזיה בכבל VGA to VGA ואת הסאונד בכבל פשוט 3.5 mm משני הצדדים , כמו של אוזניות. המרחק בין הטלויזיה למחשב דורש כבלים של 8 מטר +-. השאלה אם במרחק כזה גדול האיכות לא תפגע,גם סאונד (3.5 mm) וגם וידאו (VGA) ? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by amit27,

התקציב שלי עד 500 ש"ח , אני רוצה רמקולים איכותיים ושהאיכות תיהיה מצוינת , הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה. תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by הויקינג,

אני צריך אוזניות שגם אוכל להשתמש בהן לגיימינג וגם אוכל לצאת איתן מהבית ולשמוע מוזיקה. אני רוצה שיהיו נוחות עם מידה כלשהיא של התאמה אישית או כיוונון של החלק שיושב על האוזן ושיהיו אטומות יחסית. אם המוזיקה שאני שומע משנה משהו אז אני שומע רוק של שנות ה-60 (כמו הביטלס למשל). סמל על האוזניה שאוכל להשוויץ בו הוא לא אחת מהדרישות שלי ככה שאני חושב שאני יכול להעמיד את התקציב שלי על משהו בסביבות 500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.